Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


19 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen Heyendaal naar station Cuijk
Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog
Als je dit leest moet je het wel herkennen. Ik pakte mijn boek uit mijn tas, en jij probeerde meteen de titel te lezen. Ik draaide t behulpzaam naar je toe, waarna we in gesprek raakte. We hebben enkeke boeksuggesties uitgewisseld, en we waren het er over eens dat Lamora goed kan liegen. Ik vroeg je toen je uitstapte om je naam, maar ik had je natuurlijk om je nummer moeten vragen.
Ik hoop dat je dit leest, want ik zou je graag nog een keer spreken!

12 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond
Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je al op het station, ik lachte naar je en jij lachte terug. Ik stapte met opzet in dezelfde coupe in, en ging tegenover je zitten. Ik pakte mijn boek om nonchalant over te komen, maar eerlijk gezegd was ik zowel totaal verkocht als straal bezopen. Ik dacht "laat maar gaan, je bent bezopen, ze heeft niks aan een dronkelap die haar probeerd te versieren", dus probeerde ik verder te lezen. In plaats daarvan grijnsde ik als een malloot naar je. Jij haalde zelfs je schouders op en maakte een gebaar van 'wat wil je nu?'.
Toen je uitstapte had ik meteen spijt dat ik je niet toch aangesproken had. Dronken had ik zo mogelijk nog meer kans gemaakt dan sober, zo sociaal ben ik niet.
Jij had blond haar en een (veelzijdige?) dobbelsteen aan een ketting om. Ik was die gek die zo naar jou grijnsde.
Als ik jou ook opgevallen ben, en niet enkel op een negatieve manier, zou ik je graag een keer spreken.

06 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Cuijk
Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog
Je stapte uitgeput in de trein en plofte om de stoel tegenover mij neer. Je trok gelijk mijn aandacht. Gesprekken in de trein zijn deze tijd zeer zeldzaam, maar wij hadden de hele rit vanuit Nijmegen naar Cuijk met elkaar gesproken. Het begon allemaal met een mug, Je wou hem dood slaan maar hij was je te slim af. Een mooi begin voor een goed gesprek. We hadden het over stress, films, series en mijn vouwfiets. ik voelde mij aan het eind zo dom dat ik niet om je naam had gevraagd. want een mooi meisje zoals jij ontmoet je niet zomaar. Ik hoop dat je ooit dit berichtje leest of dat ik je nog een keer mag ontmoeten in de trein.