Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


07 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Tiel naar station Woerden
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
Hey jij!
Vandaag in de trein van 17:06 ging ik een rij voor jou zitten. Nou ja in eerste instantie bleef ik even staan om mijn jas en grijze vest uit te doen en om nog iets uit mijn tas te halen. Op dat moment kruisten onze blikken elkaar. We glimlachten naar elkaar.
Op een gegeven moment hoorde ik je achter me een foto maken, ik keek om en jij zei sorry.
Later bij station Geldermalsen stonden we even stil en riep de conducteur iets onverstaanbaars om. Wij wisselden een paar woorden over de mensen achter ons. We konden altijd nog gaan lopen zei jij, en vroeg of ik nog ver moest. Ik gaf aan bij het volgende station eruit te moeten. Dat is in theorie nog te doen. Inderdaad in theorie zei jij.
Eenmaal bij dat volgende station aangekomen wenste we elkaar een fijn weekend. Toen ik bijna uit ging stappen keek ik nog eens om en zag jouw blik gericht op mij. Achteraf gezien had ik terug willen lopen en verder met je in gesprek gaan. Helaas koos ik ervoor uit te stappen..

Herken jij dit verhaal? Reageer dan even!

09 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Culemborg
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
We stapten beide in op Utrecht Centraal in de sprinter richting Culemborg, jij ging in een vierzitter zitten en ik ging in een vierzitter zitten schuin tegenover jou. We hadden af en toe oogcontact, en we stapten vervolgens weer beide uit in Culemborg. Daar heb ik nog een tijdje achter je aan gefietst, want je fietste voor een groot deel dezelfde route als ik. Jij had een zwart/grijze spijkerbroek aan en mooi bruin haar. Ik had een grijs/oranje jas aan en een zwarte tas. Ik hoop dat we elkaar nog eens zien!

16 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
We waren rond 17:00 op station Zaltbommel samen in de kiosk. Jij kocht een Snickers, ik een mueslireep. Op het perron stonden we naast elkaar en we hadden af en toe vriendelijk oogcontact. We stapten in de sprinter naar Utrecht centraal, ik ging naast je zitten maar miste het lef om een gesprek met je te beginnen. Volgens mij keek je me wel af en toe aan en ik dacht in je ogen een uitnodiging te zien om je aan te spreken, maar for some reason bevroor ik. Misschien omdat er twee andere jongedames tegenover ons zaten in de 4-zits. Bij station Geldermalsen vroeg je aan het meisje tegenover je of dit al station Culemborg was geloof ik. Daaruit merkte ik op dat je niet regelmatig in deze trein zit, helaas! Ik elke dag namelijk. Eenmaal bij station Culemborg maakte ik ruimte voor je om uit te stappen, je bedankte me en we keken elkaar nog vriendelijk aan. Ik kom graag met je in contact!

Voor anderen die dit lezen en haar misschien herkennen uit de omschrijving: 1.70m lang schat ik, slank, (licht)donkere huidskleur, zwart haar (deze dag in een staartje), prachtige grote donkere ogen en een hele lieve glimlach.

28 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Amsterdam Centraal
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
Hee kerel! Je liet 2 keer je telefoon vallen, had een buddha to buddha armband en ring om en je was chill... ben benieuwd naar je! #NS #Treinflirt #eindhoven #DenBosch #Culemborg
#gay

03 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Tiel Passewaaij naar station Utrecht Centraal
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
Niets meer dan oog contact... Jij keek, dan keek ik, zo ging het omstebeurt... Jij droeg een donkere spijker broek, hakken en rood haar... Had een bege tas en een zwarte sjaal...

30 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
Jij zat op een klapstoeltje bij de deur. Een moeder en dochter waren een telefoon kwijt. Er was veel comotie hierover. Wij kregen hierdoor contact met elkaar. Elke keer keek je naar mij en lachte je verlegen. In Culemborg stapte jij om omstreeks 19:30 uit gister zaterdag 30 november. Ik vindt je een erg mooie en leuke vrouw en zou graag in contact komen met jou.

Groeten Patrick

17 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
Na een dag in Utrecht door te hebben gebracht met mijn moeder pakte we de trein in Utrecht Centraal. Al snel stapte er een ontzettend leuke jongen in die tegenover me kwam zitten. Ik sprak met mijn moeder over mijn tijd op Curacao en de bijtwonden op mijn handen. Jij keek me al een aantal keer aan en gaf aan dat het gesprek erg vreemd klonk.

Je had een donkere (zwarte?) jas aan, ontzettend mooie volle lippen en een esprit tas. Verder had je een tasje, die je niet mocht vergeten, bovenin gelegd. Ik had een felgroene jas aan en blonde haren. We pakte de trein op Utrecht Centraal van 17.11 en jij stapte helaas uit in Culemborg. Ik keek nog een keer achterom en jij keek mij ook aan.

Wat heb ik een spijt dat ik mijn nummer niet gegeven heb! Mocht je jezelf hierin herkennen en misschien nog een keer in Utrecht af willen spreken dan beloof ik dat je deze keer wel mijn nummer zal geven:)!

05 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Breda
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in op Utrecht centraal. Vond je al meteen een jongen waar ik op zou kunnen vallen, met je mooie lach. Er kwam een aparte man de trein in die vroeg of deze trein ook stopte in houten. We wisten het allebei niet en zeiden nee. Later bleek dat de trein daar wel stopte.
Precies op het station waar ik eruit moest, vroeg jij waar ik eigenlijk naar toe ging. Ik zei dat ik hier eruit moest en liep weg. Het stomste wat ik ooit heb gedaan. krijg je sindsdien niet met uit mn kop. Ik hoop dat je hier ooit op gaat reageren, maar ben bang dat ik je nooit meer terug ga vinden.

06 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Breda
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
Je zat schuin tegenover me in de trein, je had blond haar, blauwe ogen en een bril op. Rode elstars versierde je voeten en later pakte je een boek uit je tas.
We hadden steeds oogcontact en wisselde glimlachjes uit. Je leek me erg aardig en ik vond je wel leuk. Het familielid naast mij was in gesprek met met een man die tegenover ons zat, het was een raar en grappig gesprek. Toen de man uitstapte wierpen we elkaar een blik toe van, wat een rare kerel.
Helaas heb ik niet de moed bijeengeschraapt om je naam te vragen en ik hoop dus dat je hier op kijkt zodat we als nog met elkaar in contact kunnen komen.
Liefs Ilona

18 November 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tiel
Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog
op dinsdagavond stapte ik in de trein en ging tegenover een leuke dame zitten met kort zwart haar een jurkje en daarover een dikke trui, later ging er nog een vrouw naast je zitten met een laptop op der schoot! Na meerdere malen oogcontact en glimlachen naar elkaar bood je me borrelnootjes aan. Ik bedankte, helaas moest ik eruit in culemborg en jij ging nog verder! Zin in een drankje doen?