Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


28 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
We stapte samen in een sprinter op Rotterdam Centraal, naar den haag centraal. Ik ging in eerste klas zitten en toen kwam je naast me zitten. Ik probeerde nog een gesprek te beginnen maar het bleef bij een paar vraagjes. Ik stapte bij delft campus (delft zuid) weer uit. Ik hoop dat je dit ziet en een berichtje stuurt. Je bent een leuke meid met donker bruin haar en droeg een zwarte broek.

04 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
Just starring at a handsome tall guy this evening who got off in Delft Zuid station. Green jacket and green boots and a nice beard. 😆 Would love to stare a bit more over a nice cup of coffee 😁

01 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Dordrecht
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar DE BRON.

Mijn zus en ik stapten in de trein en schoven aan bij een leuke jongen met bril, pet, korte broek, 2 oorbellen, een mooie glimlach en heel veel kennis over nutteloze feitjes :-)

Terwijl mijn zus en ik ons afvroegen hoeveel wijntjes je op mag voordat het strafbaar is, wist jij ons te vertellen dat het 1 is bij een puntenrijbewijs in de eerste 5 jaar en daarna 2 wijntjes.

We hebben gelachen omdat we mijn moeder moesten overhalen om ons op te komen halen bij station Schiedam CS. Ze is trouwens toch gekomen, hoera!

Jij bent donkerharig, sterk want je bouwt springkussens op en af, 23 en stapte uit in Delft Zuid met een cameratas als ik het goed heb gezien van LowePro.

Ik: donkerharige krullenbol met blauwe ogen (lees Jessica Day) wil graag springen op het springkussen en dan help ik erna wel mee met afbouwen. Of een pubquiz doen, kunnen we je feitjes inzetten. Of midgetgolfen, want midgetgolfen is life.

14 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
De sprinter van Rotterdam naar Den Haag, donderdag 14 juli rond 19.00u. Ik hielp een meneer de trein uit bij Schiedam, en we raakten in gesprek. Over mensen helpen. En over Zweden. Bij Delft-Zuid stapte ik uit, nog helemaal niet klaar met ons gesprek, en nu weet ik niet eens je naam! Ik zou je graag nog eens zien!

08 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Delft
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
8 juni, tussen kwart over 5 en kwart over 6 reisde ik met je samen. ik zag je al zitten op de boot, maar pas toen we bij Sint Jobshaven alle twee de vaart er flink inzetten om bij de metro te komen kon ik echt een blik op je werpen. In de metro stonden we tegenover elkaar, maar ik durfde niks te zeggen. Ik had toen wel de kans je eens goed te bekijken, en te zien wat een leuke meid je eigenlijk was. Je had een blauwe spijkerstof tuinbroek aan, met een blauw shirt daar onder. Je droeg je jas onder je arm, en je had een zwarte rugtas. Je bruine, krullende haar droeg je in een paardenstaart en je hebt groene ogen, zo mooi dat ik ben vergeten waar je piercing precies zat. Op Schiedam namen we beiden de sprinter van 17.51. bij het instappen werd je nog bijna omver gelopen door uitstappende passagiers. Je zei sorry, want je botste tegen me aan, en ik was niet in staat iets zinnigs terug te zeggen. In de trein was ik moed aan het opbouwen je aan te spreken, maar je stapte uit op Delft Zuid, en keek nog even mijn richting op. Achteraf heb ik er spijt van je niet te hebben gevraagd wat te gaan drinken vanavond, maar misschien een andere keer?


27 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
Jij sprak geanimeerd met het stel wat zojuist een rode tandem voor vakantie had gekocht. Jij zat tegenover hen en ik zat naast de fiets. Je keek meerdere keren naar mij en dat vond ik prettig.......

Jij: leeftijd: midlife, wandelschoenen, rugzak en een los fotostatief.
Ik: blauwe jas, spijkerbroek, blauwe platte tas en fotootjes aan het bekijken op smartphone. Samen een keer fotograferen?

21 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Dordrecht
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
Nietsvermoedend stapte ik op Den Haag Centraal in de trein richting Dordrecht. Moest me nog haasten on die van 19.58 te halen. Ik liep door de coupes naar voren en zocht een plaatsje. Er was een plekje vrij en ik ging zitten. Toen zag ik jou... Wat een enorme uitstraling! Jij een prachtige volle vrouw met grijze broek, leren jas en zwart shirtje aan met witte print. Volgens mij zag ik onderin je nek een tatoeage zitten. Wat heb jij met alleen je verschijning al een indruk op mij gemaakt. Terwijl ik aan het lezen was hebben we een paar keer oogcontact gehad. Te kort om je aan te spreken. Kon niet goed inschatten of je wel geïnteresseerd was. Haha, achteraf baal ik daar natuurlijk van. Had ik het nu maar gedaan :-)

25 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Delft Zuid verloren we elkaar uit het oog
De trein van 17.32u vanaf Rotterdam cs, meer hoef ik niet te zeggen. Ik stapte uit in delft zuid