Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


01 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
Jij: Jongeman met dunne witte horizontale strepen op je sweater, alleenreizend in de 1e klasse van de trein van 11.36 van Utrecht Centraal richting Baarn op zaterdag 1 september.
Ik: Jongeman met zwarte broek, zwarte sweater en geschoren hoofd, tijdens diezelfde treinreis van het toilet terugkomend en zowel de conducteur als mijn reisgezel als jou lachend aantref bij terugkomst in de coupé in verband met kaartcontrole die ik net misloop.
Mijn lachen naar jou (zowel via de ruit tussen onze vierzitters door, als bij het gaan zitten en opstaan in de coupé, als vanaf het perron van Den Dolder toen ik uitstapte na aankomst rond 11.50) betrof wat mij betreft wel degelijk een flirt met je. Ik zou graag eens een koffie of borrel met je drinken terwijl ik je mooie lach, ogen en uitstraling nogmaals mag bewonderen. :-)

26 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
Op Utrecht centraal perron 3..rennen om de trein naar Baarn te redden. Man in strak blauw pak zegt dat ik niet hoef te rennen...de trein is kapot
Je kan ook op de trein naar Zwolle stappen. Waar moet je naar toe?
Raken aan de praat en stellen ons voor.
Hij heet Pascal en fietst normaal naar Utrecht...leuk ik naar Zeist...
Maar fietsen in een mooi pak is niet handig...
Hij neemt de trein naar Zwolle en stapt dan uit in Den Dolder
Tijdstip ongeveer 18.10

03 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de sprinter van Utrecht naar Baarn, vrijdagavond 3 feb 2017. Ik man alleen, jij vrouw met een kennis/collega/familielid? Jij had een donkere jas aan, denk zwart, ik een beigeachtige jas. Tussen Utecht en Overvecht was je even alleen en hadden we een stevig oogcontact dat veel langer was dan toevallig, jee wat heb jij een prettig gezicht. Daarna kwam je kennis/collega/familielid terug, maar die moest uitstappen, weet niet meer of dat bij Overvecht of Bilthoven was. Hoe dan ook, bij Bilthoven wist ik niet goed waar we waren, maar jij hielp me uit de brand en zei dat je me bij Den Dolder wel zou waarschuwen. Ik vertelde je dat ik met mijn zoon uit eten was geweest en dat ik jullie die avond in de stad ergens had gezien, maar kon me niet zo gauw herinneren waar. Denk dat ik dat nu weer weet. Had graag verder met je willen praten, maar moest er al in Den Dolder uit waar ik mijn auto had staan, weet je nog? Ik zwaaide nog wat hulpeloos vanaf het perron, en jij zwaaide terug. Zou je graag terug willen zien.
Hans

18 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Baarn
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
We zaten samen in de sprinter naar baarn. Het was een prachtige dag, maar de trein was net een sauna! En tot overmaat van ramp konden de ramen ook al niet open! Jij had een zomers rood blousje aan en was geconcentreerd met een (school)boek bezig.

Ik moest helaas uitstappen in Den Dolder en ik heb spijt dat ik niet je nummer heb gevraagd... Hopelijk zie je dit bericht en kunnen we een keer een drankje doen!

Tot die tijd ga ik maar wat vaker met de trein naar college!

12 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
Op station Amersfoort raakten we in gesprek. Jij met racefiets en tassen was net terug uit Berlijn. We praatten over fiets op trein, relatie. Opeens kwam mijn trein er aan. Toen ik ingestapt was liep ik weer terug naar de deuren en liep jij naar me toe vanaf het perron. Heb je een kaartje met je naam vroeg ik. We wisselden onze mail uit maar ik kon die van jou niet zo snel opslaan.
Ik vond je leuk en wil je graag nog eens ontmoeten.
Angeliekr zei ik nog tegen je.

Ik kon deze oproep niet plaatsen als je ook niet in de trein had gezeten dus heb ik je even laten uitstappen in Den Dolder :-). Maar in werkelijkheid bleef jij achter op Amersfoort.

26 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
S' ochtends vroeg in de sneltrein van Amersfoort richting Utrecht, jij stapte uit in den dolder.
Daarvoor zat je naast me met een prachtig zicht op het toilet. Je had een kop koffie en ik merkte dat je steeds naar me keek. Ik was te verlegen om iets te zeggen en daar heb ik nu spijt van. Toen we den dolder naderde was je in je tasje aan het rommelen. Ik had een bril op, een baard, donker haar, blauw tshirt en bruine trui, ik drukte ook de wc deur dicht omdat die meneer dat naliet. Jij had bruin/donker blond haar en een leuke lach.
ik weet niet of ik het me heb ingebeeld of niet maar ik hoop dat je dit leest.
Groet

16 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in mijn studieboek gedoken, maar je viel me heus wel op...een tikkie ouder, maar dat maakte je alleen nog maar interessanter! Je las Sil de Strandjutter en had een zwarte jas. Je droeg een blauw-witte blouse met een spijkerjack.

Ik ben benieuwd naar je!

23 Oktober 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Bilthoven
Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog
Je kwam tegenover me zitten in Rotterdam Centraal. We hadden de trein van (ik dacht) 21.35 richting Noord-Nederland. We hadden zo nu en dan wat oogcontact. Ik vond het erg leuk om te zien hoe jij op een erg creatieve manier je overvolle handtas dicht kreeg.

In Utrecht renden we samen naar de stoptrein richting Zwolle. In Bilthoven stapte ik uit. Ik had graag m'n nummer gegeven, maar ik deed het -stom, stom, STOM!!!- niet.

Hopelijk lees je dit berichtje en laat je iets horen..