Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


05 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd!
Vandaar dit bericht.. als ik zeg dat je me een lift
hebt gegeven de stad in achterop je fiets dan weet
je vast al wie ik ben ;)

05 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in Delft in. Ging de rij voor jou zitten. Jij blond haar en je had een groene jas aan. Zo'n dopper flesje in je rugzak. We hadden oogcontact bij het uitstappen en volgens mij zag ik jou glimlachen. Ik wilde je zo graag aanspreken na het uitstappen maar we verloren elkaar uit het oog. Denk dat we beide richting een andere uitgang van het station liepen. Hoop dat je dit leest. Zou heel graag kennis met je maken. Groetjes, Barry

19 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Het was rond 10u. Jij zat al in de trein. Ik kwam naast je zitten op station Schiedam. We reden achteruit, jij las de NRC Next en ik keek een serie op m'n Ipad. Op Den Haag Centraal werd in de trein omgeroepen dat we op Hollands Spoor waren. Tijdens het uitstappen hadden we het daarover. Na de poortjes praatten we nog heel even verder en toen gingen we ieder een kant op. Jij had een blauwe tas van Susan Bijl, droeg een bril en had een leuke, kale kop. Ik ook een bril, kort haar, een groene regenjas en blauwe schoudertas...wat zou ik je graag nog eens zien en spreken.

06 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Goedemorgen knappe jonge dame met halflang bruin haar en vandaag had je ook een bril op. Wij komen elkaar regelmatig tegen op Delft Centraal en Den Haag Centraal. Jij neemt ook vaak de trein rond half 10. Iedere keer als ik je zie breng je een glimlach op mijn gezicht. Vandaag lachte je maar mij terug in de sprinter toen we aankwamen op Den Haag Centraal. Ik zat de rij achter je. Helaas had ik nog steeds de ballen niet om een gesprekje aan te gaan met je. Ik zou je graag leren kennen. Hoop dat je dit leest, en neem contact op met mij.

12 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Onderweg naar een demonstratie in Den Haag zag ik jou in de trein zitten. Hoewel ik mijn best deed om niet te staren, kon ik jouw schoonheid en mooie krullen niet weerstaan en keek ik regelmatig jouw kant op. Af en toe betrapte je mij en maakten we oogcontact. Je reiste met een vriendin en uit jullie gesprek kreeg ik de indruk dat je naar dezelfde demonstratie ging. Ik hoopte erop om jou tegen te komen, maar helaas genoeg zag ik jou niet in de menigte. Wie ben jij??

21 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
I saw you quickly around 15:00 in the basement of CS the Hague when I got my OV bike. I thought you looked lovely in your I think leather yellow jacket. When I got up to you on the stairs, I saw a familiar book sticking out your backpack. Perhaps you want to talk some more over coffee about Optimism over Despair and or other subjects? Hopefully you or someone who knows you reads this. Station was wrong.

22 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Den Dolder
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
I saw you quickly around 15:00 in the basement of CS the Hague when I got my OV bike. I thought you looked lovely in your I think leather yellow jacket. When I got up to you on the stairs, I saw a familiar book sticking out your backpack. Perhaps you want to talk some more over coffee about Optimism over Despair and or other subjects? Hopefully you or someone who knows you reads this.

23 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Heel lang oogcontact gehad met een meisje met prachtige ogen (blauw?) en zwart/bruin haar. Enorm spijt dat ik niet even met je gepraat heb want moest in Leiden eruit. Ik heb nog twee keer naar je gezwaaid als een idioot en de laatste keer zwaaide je enthousiast terug. Dit is de jongen met een bril en zwarte krullen, mss vinden we elkaar wel who knows ?

28 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Amsterdam Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
I loved my journey together with you, drinking wine together and you forgot to get out of the train, before you go to Rome, lets meet ?!

04 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Venlo naar station Gouda
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Beste, leuke en vooral interessante lezer van Mmmm boek over Himmler. Ik denk dat we elkaar tegen kwamen in Eindhoven en door het slechte weer via Utrecht mochten reizen. Helaas spraken we elkaar maar kort. Je vroeg me naarmijn boek waar ik over vertelde en jij hield een klein betoog over Beaudet.
Jammer dat we elkaar passpraken net voordat ik moest overstappen in gouda. Goed aangekomen in den Haag?
Groet, Emile jongen die verdiept was in zijn boek

02 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Goedemorgen! Wat een ontzettend mooie glimlach had jij vanochtend! Ik durfde niet al te opzichtig te laten blijken, dat ik graag naar je keek. We zagen elkaar maar kort, vlak voor het uitstappen. Jij zat op de rode bankjes onder bij het trappetje. Helaas had ik toch wat assertiever moeten zijn, en had ik even op je moeten wachten bij het uitstappen. Want in de drukte verloor ik je uit het oog en verspeelde ik de kans om je te vragen of je zin had in een kopje koffie in de Stationshuiskamer. Ik hoop je gauw weer te zien :)

12 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Vandaag zaten we allebei in de trein naar Den Haag Centraal met aankomt om 10.26 uur. Jij zat net als ik ook aan het gangpad maar een paar plaatsen verder. Je was in gesprek met een vriend. Jij hebt bruin haar, een slank postuur en een mooie lach. Ik was eerst de Metro aan het lezen maar toen ik de krant neerlegde keken wij om de beurt naar elkaar. Toen ik tegenover het Malieveld stond te wachten kwam je aanlopen met koffie en stak over. Ik wou dat ik je op dat moment aangesproken had.

Heb je zin om een keer koffie of thee te gaan drinken?

Vera

11 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Dinsdagavond...All eyes on you.... Op Leiden CS stapten we beiden in het voorste treinstel. Ook stapten we in Den Haag CS (rond 23.30) de trein samen uit. Kort keken we elkaar aan en ik was gelijk verkocht. Wie is deze knappe vrouw?

Ja... all eyes on you, want iedereen keek naar jou:)

Liefs,

Anoniem

25 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Amersfoort in de trein naar den haag centraal, ik zat schuin tegenover je met een bank er tussen, door de ruimte tussen de twee stoelen hadden we een aantal keer oogcontact. Je droeg een zwart truitje, je hebt blond haar en toen je uitstapte deed je een beige jas aan, zelf droeg ik een donkerblauwe trui met een roze polo eronder. Op dat moment durfde ik je niet aan te spreken maar ik hoop dat we elkaar nog eens tegen komen.

07 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hey!
Today i took the wrong train and found out too late. You were sitting next to me and asked me if I had to go to Rotterdam. You suggested me to go via Leiden. (Very bad idea ;) )
We both got out of the train in Den Haag and too late I realized that I’m actually curious about you..
You were very tall, blond, handsome, wearing grey and a sport bag.
I was wearing a grey coat, have blond hair and was probably looking a little tired.
Hope to meet you.

04 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Schiphol
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je heet Anke. We stonden samen te wachten op dezelfde trein op Amsterdam Centraal. Je was met een vriendin op stap, maar ze ging met vrienden nog verder en jij ging naar huis, naar Den Haag om precies te zijn. We hebben gepraat met elkaar. Je had net je studie neuropsychologie afgerond, in Leiden. Je was van plan om binnenkort een rondreis te gaan maken naar Thailand/ door Azië.

Het was een kort ritje en toen we net goed en wel in gesprek kwamen, was het voor mij al weer tijd om uit te stappen. Mijn telefoon was bijna leeg (met nog 2%), vreesde dat die zou uitvallen en dat als jij je nummer zou geven, de trein al weer verder zou gaan rijden. Dus ik heb je mijn instagram naam gegeven. Echter weet ik niet of je het uiteindelijk gevonden hebt,...

Dus bij deze een oproep. Zou het leuk vinden om verder kennis te maken!

16 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi, je hebt prachtig rood haar en een super charmante uitstraling. Vanachter je bril zag ik je af en toe een beetle schuchter lachen terwijl ik tegenover je zat te lezen. Hoewel ik me voornam je aan te spreken na het uitstappen voelde ik me daar te onzeker over, misschien wilde je dat juist niet. Toen ik weg fietste van het station hoopte ik je nog te zien. Misschien lees je dit en neem je contact op.

14 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je maandag 14 mei jl. in de trein in Zwolle, deze vertrok om 13.17 uur met als eindbestemming DH Centraal.
Jij zat rechts van mij, aan de andere kant van het gangpad (ik reisde samen met een vriendin). Je hebt een fantastische uitstraling. We hebben een aantal keer oogcontact gehad.
Je droeg een grijs pak en camelkleurige schoenen. Verder had je een camelkleurige leren tas bij je.
We stapten beiden uit in DH Centraal en ik baal nog steeds dat ik geen contact met je heb gemaakt. Hopelijk lukt het op deze manier.

08 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij mooie meid iets kleiner dan mij zwart haar bruine highlights licht getint met sproetjes ❤️zwarte jas grijze rugzak. Randstadrail richting Den Haag centraal. Je stapte in Leidschenveen in. Vandaag 08-03-2018, Rond 08:00.We hadden oogcontact en je lachte. Druk met je spullen in je tas aan het stoppen zag ik nog net een autosleutel van een Fiat. Ook zwarte handschoenen en armyboots zwart volgens mij. Ik wilde je aanspreken maar vond dat in de RR ongepast. Ik hoop dat je dit ergens nog leest. Ik hoop je snel weer te zien dan waag ik het er maar op. Ik grijze jas kort haar zwart blauwe bril spijkerbroek zwart t-shirt 5dagen baardje zwarte armyboots

23 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zoetermeer Oost naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij, leuke en knappe jonge, zat al in de sprinter toen ik instapte op Zoetermeer Oost om 08:34. Je zat voor in de trein op een vierzits. Ik ging schuin tegenover je zitten. Je was een boek aan het lezen. Ook ik las een boek al had je dat misschien niet door omdat het een E-book was. Je keek meerdere keren mijn kant op met je prachtige grijze ogen. Je had kort zwart haar met een kort baardje. Bijna bij de eind bestemming van de trein verdween het boek in je rugzak waar een waterfles in het zijvak zat. De laatste 1 á 2 minuten zat je op je telefoon, op een dating app. Eenmaal de trein uit liep ik achter je waar ik je mooie loopje kon bewonderen. Je had er flink de pas in. Stiekem hoopte ik had je zou overstappen naar de zelfde trein omdat die elk moment kon vertrekken. Maar helaas jij verliet het station en ik moest naar perron 3 voor de sprinter richting Dordrecht om op Delft pas het station te kunnen verlaten.
Hopelijk kom ik je nog een keer tegen want ik had gewoon 'hallo' moeten zeggen.

19 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je (v) had een witte koptelefoon op, je haar geverfd met rode highlights. Je droeg een rood-bruine trui met daarover veel laagjes zwart (het was mooi :p). Aan je tas hing een.. ehm... iets van een lila kattenhoofd?! Denk ik? Weet ik niet, het was een rare unit. Je was aan het tekenen.
Ik zat schuin tegenover je luisterde muziek en had m'n jas uit, want zo stoer ben ik wel. Maar ja, niet stoer genoeg om je aan te spreken dus. En dat terwijl het volgens mij vrij duidelijk was dat je het niet erg had gevonden als ik je had benaderd, misschien hoopte je het zelfs wel. Op Den Haag CS zag ik je vanuit de verte nog staan wachten onderaan de trap, je keek zelfs toen nog mijn kant op, voordat je in je eentje weg liep. Of ja, probeerde weg te lopen. Je struikelde een beetje. :)
In ieder geval, dit was voor mij weer een typisch gevalletje van "dat-had-ik-beter-anders-kunnen-doen". Ik heb mezelf al een paar flinke meppen gegeven dus nu hopen we maar dat je dit leest, dan mag je er nog een paar boven op doen. Voor als ik je ooit nog een keer vind; bereid je maar alvast voor gab, ik ga je zo hard aanspreken dat wil je niet weten!

10 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Loop ik de trein in met me oom opzoek naar een zit plaats, stond jij midden in het gangpad,
Je zag ons aankomen lopen en ging aan de kant en lachde lief, ik bedankte je en ging zitten je liep
ons voorbij en ging 2 plaatsen voor me zitten, we keken elkaar aan toen je ging zitten en je lachde nog eens met je mooie lippen.
Tijdens de reis keek ik nog een paar keer boven de stoel uit en ik zag je daar nog zitten met je mooie bruine krullen, ik had het net met oom over jou maar toen kwam de conducteur en er klopte iets niet met me oom ze pas dus we moesten bij Gouda uitstappen.
Wij stonden op en ik keek gelijk naar jou vreemdeling met je mooie ogen, we bleven elkaar aanstaren..
Ik stapte de trein uit en liep naar de trap ik keek achter me en zag je nog zitten en we keken elkaar
elkaar nog even aan en ik liep bijna tegen een paal aan hahaha je zal vast gelache hebben...
Ik denk dat ik je toch nooit meer zie maar ik denk ik laat het je zo wel even weten dat ik je nog graag wil ontmoeten!!

13 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam de overvolle trein binnen en keek je op het balkon recht in je ogen aan. Luisterend naar mijn muziek wist jij precies toen bij mij "de drop" landde wat je beantwoorde met een mooie glimlach. Na regelmatig zoekende ogen in de trein en bij het uitstappen een mooie glimlach naar elkaar vertrok je over het perron naar je bestemming. Wie ben je? Samen eens een Latte doen?

04 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik was met een vriend en jij zat naast ons en je had geen aansluiting meer, ik heb je toen met de fiets van Den Haag Centraal naar Hollandspoor gebracht , het was een heel leuk gesprek zou je graag nog een keer spreken.

14 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Heemstede-Aerdenhout
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Geen flirt, maar een bijzonder gesprek met een blond rossige man, staartje en petje omgekeerd op,die eigenkijk in Thailand woont, nu weer 2 jaar in Nederland. Doet logistiek werk denk in een magazijn, vertelde hij. We hadden het over onze kinderen, m.n. over mijn complexe zoon. Hij heeft een stiefzoon van 24 en een eigen zoon van 15. Hij ging op bezoek bij zijn oom, een broer van zijn moeder. Die had hij 20 jaar niet gezien.
Ik ging naar mijn ouders en zus. En zou ook nog iets bijzonders doen die dag. Als jij je herkent in dit verhaal dan weet je wat dat was. Lijkt me gewoon leuk nog een keer bij te praten maar dan met een kop koffie of een drankje erbij. En te horen hoe je heet

20 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
I'm not sure if you speak English. Our Dutch, but I'll stick to English to be sure. I sat across from you, we both got into the train at schiphol, you were wearing very pants, black jacket with small stripes, flat open shoes in the color beige, your purse was the same color basically as my shirt. I was wearing light blue /greenish pants, black all stars and had gold ray Ban aviators with blue reflective glasses. I was reading a book, trying to sleep at some point, but I felt I needed to talk to you all the way. I couldn't, because what you didn't know is, I was still stuck in unresolved emotion from saying goodbye to a very special friend at schiphol I can not get you out of my head, the whole day I've been thinking of you and how much I regret not saying anything. I sincerely hope you find this message and feel the same way.


24 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij zat aan het raam muziek te luisteren met je koptelefoon op, je zonnebril op het kleine tafeltje. Ik kwam naast je zitten in de vertraagde trein van 15:15. Tegenover ons zat een dame op leeftijd. Bij eindpunt Den Haag Centraal wilde ik de mevrouw helpen met opstaan en het pakken van haar spullen, "Heeft u alles?" Maar die spullen bleken van jou te zijn, hihi. Ze zei iets in de trant van "Daar heb ik hem al voor". Ik lachte, "goed geregeld!" Toen pas zag ik dat je er goed uit zag. En ik vond je stem mooi. Je bleek heel behulpzaam, je hielp de mevrouw met de rollator en bracht haar zo naar haar zoon, die haar stond op te wachten.

Ik stond er maar een beetje bij, op het perron, als het vijfde wiel aan de wagen, ik ben afgedropen. Ik ben je uit het oog verloren en vind het jammer dat ik zo'n leuke, misschien wel beschikbare jongen heb laten "lopen" ;-)

Ik droeg een knalroze/oranje sjaal en een lange zwarte jas. Zullen we een keer samen naar muziek gaan luisteren?

05 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je stond rond 15.45 voor me in de rij bij de Starbucks op Utrecht Centraal. Was met m'n neefje naar het Nijntje museum geweest maar je overviel me met het gesprek dat je probeerde te starten. Wie weet lees je dit?

26 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Skatende sjag-roker zoekt anonieme weldoenster

Donderdag ochtend 26 januari rond half elf stond ik met mijn immer herkenbare vrolijke blauwe muts onderaan de fietsen-flat van Den Haag Centraal mijn skates in te pakken en daarna een sjekkie te rollen voor onderweg. Een vrolijke dame in een volgens mij groene jas ging eerst omhoog naar de fietsenflat en kwam daarna met haar fiets beneden naar me toe. Ze bood me een sigaret aan omdat sjek rollen in de koude winter zo lastig is. Ik was helemaal ontdaan van deze spontane daad van mededogen dat ik vergat haar te vragen of ze dan in ruil een keertje samen een sigaretje in de kou wilde roken onder het genot van een lekker kopje trein-kiosk koffie. Mocht jij of een van je vriendjes en vriendinnetjes dit lezen, bedankt voor de sigaret en laat het me weten als je nog eens samen wilt koukleumen.

19 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
M'n make- up viel op de grond en jij was zo lief om het op te pakken.
Bij het uitstappen op Den-Haag centraal was het hoi-doei en een lach en heb je dus niet meer gesproken.

26 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Bij het instappen kwam ik je tegen. We stonden in de kou te wachten totdat de mensen uitstapten, en wij konden instappen. Voor je stond een blond meisje, met een koptelefoon. Eenmaal ingestapt, liep ik door naar de 1e klas, maar keek toch achterom.
Jij, het meisje met mooie uitstraling, bruin krullend haar, mooie bruine ogen, zou je met me op date willen?

08 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je zat al in de trein naar Den Haag Centraal toen ik iets voor zessen 's avonds in Gouda in de trein stapte. De trein was zo'n 10 minuten vertraagd en het was druk. Toch wist ik schuin tegenover jou, op een losse stoel vlak voor de glazen klapdeur, een plekje te vinden. Jij had lang blond haar en een lieve glimlach op je gezicht. Je zat naast een Aziatisch meisje, het was in de stiltecoupé boven, het derde treinstel o.i.d. Ik vond je wel iets weghebben van Chloë Grace Moretz. Ik schat je ergens in de 20. Je had je jas, sjaal en zwarte Guess-tas op je schoot en was gekleed in een kakigroene trui. Ik, met bruin haar, zat zelf met een donkerblauwe schoudertas op m'n schoot. Ondanks dat we allebei het een en ander zaten te bekijken op onze telefoons (jij had ook je oordopjes in), passeerden onze ogen elkaar meerdere keren. Nieuwsgierige blikken. Een ingetogen maar vriendelijke lach stond op je gezicht. Bij het verlaten van de trein, nadat je je jas had aangedaan, hield je de glazen deur nog even voor me open omdat ik achter je stond. Daarna gingen we in de meute op het perron onze eigen weg. Laten we de stilte de volgende keer doorbreken... ik hoop dat je dit leest en iets laat horen! :)

30 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Afgelopen woensdag 30 november stapte je in bij Schiphol Airport (als ik het goed heb) rond half drie. Je ging in de lege vierzitter zitten naast de vierzitter waar ik in zat. Je aanwezigheid viel me meteen op. Jongen met donker haar en donkere kleding. Vanuit m'n ooghoeken zag ik je iets met je schoenen doen en later nog een foto van het uitzicht maken vlak voor Leiden. Af en toe keek ik niet geheel subtiel jouw kant op en had het gevoel dat je ook oogcontact met mij probeerde te maken. Vervolgens hadden we eenmalig oogcontact, op dat moment keek ik als een angsthaas snel weg. Op het moment dat ik moest uitstappen in Leiden deed ik nog een poging maar helaas ging dit niet zo soepel als ik had gehoopt.

Achteraf had ik niet een bangeschijter moeten zijn en heb spijt je niet te hebben aangesproken.

Hopelijk herken jij jezelf en hebben we een keer contact!

03 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Na lang twijfelen post ik dit berichtje toch maar. Op DINSDAG 23 AUGUSTUS reisde ik naar DEN HAAG CENRAAL. Ongeveer bij GOUDA STATION kwam ik bij jou in de coupe. Jij zat met jouw laptop in een vierzits, en je zat zo dat je naar mij keek maar achteruit keek. Ik zat een eindje verderop ook in een vierzits keek af en toe jouw kant op. Jij kreeg dit in de gaten en je deed dit leuk mee.. Volgens mij stoorde ik je een beetje in je werk want af en toe had je volgens mij een beetje moeite om de draad op te pakken ;) aangekomen op onze eindbestemming DEN HAAG CENTRAAL stond je achter me in de trein. We liepen naar buiten en stapten op het perron. Ik kon het niet maken om zomaar weg te lopen dus bleef ik stil staan en keek of ik jou nog kon zien. Een eindje verderop stond je en je zwaaide me vriendelijk toe. Herken jij dit verhaal, herinner je mij (bruin meisje, haar in een knotje, zalm rosé jurk, oordopjes in. En had jij bruin haar, laptop op je schoot, en een geweldige glimlace.. Zou je dan willen reageren?! Grote kans dat jij degene bent die ik zoek 😉

Groetjess!

28 Oktober 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
De trein van 19:06 uur van Almelo naar Den Haag CS,daar stapte je uit,ik ook...op het perron voor de trein kwam je nog vlak langs me..jonge vrouw in het zwart,kort zwart rokje met zwarte panties aan ,zwart gestyled haar kort ,net tot je schouders.ik zat schuin tegen over jou en kon m'n ogen niet van jou schoonheid afhouden .
Je zat met je benen over elkaar en maakte me gek...prachtige dijen waar ik gek van werd en kon maar niet stoppen jou te bekijken .
Je zat muziek te luisteren met oordopjes in...ik denk nog steeds aan hoe mooi en aantrekkelijk je was.
Je zat net als ik op de vierzitsbank schuin tegen over elkaar...
Ik wil je leren kennen en hoop je te bereiken,we stapten om 21:08 uit op Den Haag CS.
Reageer aub indien jij dit leest ...

30 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Meisje met Herschel tas zoekt jongen in pak met Herschel tas.
Bij het uitstappen zag ik je kort tussen 100 andere mensen en keken we een paar keer naar elkaar. Net Happn van m'n telefoon gehaald dus wie weet kom ik je zo weer tegen.

21 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Even leuk gesprek gehad tav een bedelaar die een briefje had neergelegd... Je had een jaar in barcelona gewerkt, was net in ibiza geweest, ik ging naar las vegas.... Moest er helaas uit in Gouda en had niet je naam of tel gevraagd... Stom!! :p
...
De blonde meneer die en boek aan t lezen was...

15 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Zag jou op Leiden Centraal terwijl je foto's stond te nemen van een glazenwasser bij het ROC.
Op de een of andere manier werd ik blij van je .

Bij het instappen raakte ik je kwijt (ik wist ook niet wat te zeggen).
Maar bij Den Haag Centraal stond ik ineens achter je en je draaide je om met een mooie glimlach.

Jammer dat ik je niet hebt kunnen spreken.

Volgens mij liep je de uitgang richting Koninklijke Bibliotheek.
Ik moest naar een andere uitgang om op mijn werk te komen.

Zou je graag nog eens een keer willen zien.

Leo


29 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij liep langs en verblindde mij, ondanks mijn voorkomen als een beer.
Klein, pittig, rijp, rood haar, blauwe jas, rokje en benen!

We liepen samen het tramplatform op van oa tram 2 en we keken, maar ik durfde niet.
Ik heb nu gedachten waar ik te verlegen voor ben om ze met je te delen, maar het moet.

Neem contact op, ik ga iig volgende week met dezelfde trein in de hoop dat ...

06 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Woensdag 6 januari om 18.14 uur stap ik (Koen, 30 jaar) op UTR CS in de intercity naar DH CS. Op een gegeven moment zie ik je rechtsachter mij zitten. Ik weet niet of je al in de trein zat of na mij naar binnen kwam. Ik heb een oranje jas aan, jij hebt (donker) blonde haren, een donkere broek en jas met een cognac handtas. In de trein hebben we een aantal keer kort oogcontact.

Je zit met andere meid te kletsen over je werk en hebt het erover dat je zelfstandig verder gaat. En dat je hiervoor als eerste een super mega slimme rekenformule gaat maken. Je vriendin/collega stapt in Gouda uit en je gaat fanatiek aan de slag op je MacBook. Hoogstwaarschijnlijk met die gouden formule. Begrijpelijk. De trein rijdt DH CS binnen en ik neem me voor om je op het perron aan te spreken. Dit blijkt het slechtste idee ooit te zijn want zodra de deuren open gaan ren je naar spoor 2 en stap je ternauwernood in de trein van 18.52 uur richting Venlo. Het kan niet anders dat je een topatleet bent. Ik ren je met enige twijfel achterna en de deuren zijn al dicht zodra ik bij de trein ben. We maken nog net oogcontact terwijl de trein wegrijdt. Ik zag je denken ‘wow, ik kan veel harder rennen’.

Wie ben jij en heb je zin om nog een keer op het perron een sprintje te trekken? Want ik kan ten minste net zo hard rennen als jij.

Koen

02 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Dag mooie jongen met supermooie ogen! Jij zat vandaag vanuit Deventer samen in de trein met je vriend (conducteur van de NS) Wij zaten bij jullie en raakten aan de praat, je vertelde dat je met asielzoekers werkte in Deventer. Jullie (turkse afkomst ;-) gingen bij een vriend op bezoek en wij nieuwjaarsuiken! Ik ben blond en wil jouw donkere haar snel terug zien!!! :-) ♡

05 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Renate uit Amsterdam werkt in Den Haag
Ik zat naast je, leuk gesprek gehad samen maar ik ben nog niet uitgepraat
Trefwoorden
Nevada Muziek Festival
Thailand


22 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoiii misteryman!

Op een mooie zonnige dag, 22 juli 2015, ging ik met mijn moeder naar scheveningen.
In de trein van Utrecht CS naar Den Haag CS zag ik jou meteen.
Ik ging schuin links voor je zitten. Op een gegeven moment lachtten wij naar elkaar.
Ik vond dat bijzonder. Je hebt een grote zwarte zonnebril en zwart haar.
Ik heb lang zwart haar en een volslank postuur.
Ik heb echt spijt dat ik geen praatje met je hebt gemaakt!
Alsnog een keertje een kopje koffie?

25 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Een beetje storm kan soms heerlijk uitpakken. We kwamen allebei uit Amsterdam. Toen de trein in Leiden niet verder ging kwamen we elkaar tegen in de sprinter, die dankzij jou sneller en sneller naar Den Haag leek te gaan. De rest van de storm heb ik niet meer meegemaakt, ik kon alleen nog aan je fel blauwe ogen denken.

25 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
You clever blond lady with your cute brandnew pink bike from Amsterdam. Traveling through storm and rain, together struggling to get to The Hague. I was on my way to family, you on your way home. Love your NewZealand accent, and your work at the International Tribunal in The Hague. We parted on the station and I DEFINETELY should have asked you out... or your number... or your name... If you read this; Lets have a superfood, detox, hipster, bio-coffee?


07 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Hoofddorp naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Toch maar zo proberen..
Weliswaar geen flirt en ook niet in de trein zelf, maar ik zou deze persoon toch graag terugvinden.

Dinsdag 7 juli zaten er rond een uur of 8/half 9 's avonds een aantal mensen naast de piano op Den Haag Centraal. Zij deden een 'Eye Contact Experiment'. Er stond een bord met een tekst, ongeveer zoiets: Share a minute of eye contact.

Na ontzettend te lopen twijfelen heb ik dit toch gedaan bij een van de vrouwen die daar zat. Ze had bruin/zwart haar en een paars shirt aan (geloof ik..). Ik heb haar later nog even gezien, toen ik bij de piano stond met een groepje vrienden. Ze knuffelde me weer en ik heb belachelijk veel gehuild.

Ik zou haar graag terugvinden om haar fatsoenlijk te kunnen bedanken.

Ik ben zelf een 17-jarig meisje, heb rood, krullend haar (ik had het in een staart over mijn schouder) en had die dag een grijs shirt en een spijkerbroek aan. Ik was met een groepje vrienden (vooral kleine mensen ;) ).

Als iemand deze groep mensen/deze vrouw zelf/iemand anders uit die groep kent, of als je het natuurlijk zelf bent, dan zou ik het fijn vinden om dat te weten.

17 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik stond op mijn pakje drinken weg te gooien ik zat bij de uitklap stoelen en jij zat bij 4 stoelen. Dit gebeurde tussen Delft en Rijswijk in. We keken vaak naar elkaar. Beiden stapten we uit bij Den Haag Centraal. Dit was na als het goed is ongeveer om 15.00 uur. Helaas was ik te verlegen om iets tegen je te zeggen. Jij liep richting perron Utrecht als het goed is. Je had donkerblond/bruin kort geschoren haar. De kleur van je ogen ik denk dat ze bruin waren... Je droeg een witte strakke shirt ik denk dat je ook tattoos had en jeans weet de kleur niet meer zo goed denk dat het grijs was. Je had wel een sporttas bij je. Ikzelf ben een donkere jonge vrouw...

31 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
We hielpen vandaag samen een oude dame in trein met haar routebeschrijving. Ze was naar de verjaardag van haar kleindochter geweest en we raakte in gesprek..
Ik had een witte wollen jas aan met zwarte leren mouwen en mn haar omhoog. Ik heb spijt dat ik meer met de oude dame heb gepraat dan met jou en ik zou het leuk vinden om een keer koffie te drinken samen :)

28 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Leiden Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij super leuke blonde dame met spijkerbroek (dacht ik) en zwart topje. Gistermiddag om 14.02 uur stapte ik in de trein op station Amsterdam Sloterdijk en je zat schuin naast me.

Ik zat tegenover een Engelsman die mij opeens aansprak. Wij keken elkaar aan en ben nog steeds gek op je leuke, lieve lach.
Wisten niet of hij dronken was, of hij nou in Leiden of Den Haag uit moest stappen, maar ging na tijdje op de gang zitten (vast voor straf :-)).

Jij had een bruine tas en was bezig met het eten van een zak chips.

Erna hadden we nog wat contact en bij het verlaten in Leiden wenste ik je een fijne dag toe.

Graag kom ik met je in contact.

04 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Amsterdam Amstel
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Om 8u sochtends stonden wij een sigaretje te roken. Ik was op zoek naar mijn aansteker, en had hem al gevonden. Helaas, de jouwe had ik niet nodig. Ik durfde niet naar je te kijken, maar je oranje/groene schoenen vond ik wel erg leuk. Ook je shirt met een printje met ijsjes? Ik weet het niet meer zeker.

Wel hebben we naar elkaar gezwaaid toen we beide in een andere trein zaten. Ik had gehoopt je nog een keer in te halen, maar dan nog heb je mijn nummer niet. Ik hoop dat ik je goede humeur naar mij niet verkeerd heb begrepen, en je ooit nog eens te zien!

30 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Voorburg naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Om 14:50 stapten we samen uit de sprinter op Den Haag CS. Helemaal voorin de trein. Ik, met mijn groene jas, vond je bijzonder. Helaas was je aan het bellen en moest ik mijn volgende trein halen. Ik moet telkens aan je denken. Mag ik nog een keer met je uitstappen.....?

09 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Gouda
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Donderdagavond 9 april 19:29 Utrecht-Gouda

Ik zat na een drukke schooldag sâavonds vanuit de trein te kijken naar de mensen die van de roltrap kwamen op spoor 8. Op een gegeven moment kwam jij (het mooie meisje) in beeld. Ik hoopte meteen dat je naast mij zou gaan zitten. Je stapte ik de treincoupe waar ik ook in zat en ging een paar banken van mij vandaan zitten. Na een of twee minuten stond je echter weer op (waarom? ik weet het niet) en ging recht tegenover mij zitten. Je zei hoi zodra je mij zag, en vanaf dat moment maakte mijn hart overuren. Tijdens de reis hebben we meerdere malen ik elkaars ogen gekeken waarbij je op een geweldige manier naar mij lachte. Helaas ben ik niet zo goed in het beginnen van een gesprek met een wild vreemde, dus na een stille reis ben ik in Gouda uitgestapt.
Ik zou graag willen weten wie jij bent omdat ik voortdurend aan je moet denken.

Je bent ontzetten knap, blond, vrij lang (denk ik), hebt een roze Iphonehoesje, had een spijkerjasje aan, droeg een oud zilverkleurig horloge en droeg Nike sneakers.
Ik ben de jongen met donkerbruin haar, bruine ogen, een ronde bril op, een kort baardje en een leren jas aan.

Groetjes van de jongen die je graag een drankje aanbied om je beter te leren kennen.

15 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
15 januari, Leiden Centraal
Intercity naar Den Haag om 16.15
Zo elegant mogelijk probeerde ik mijn croissantje te eten en mijn jus d'orange te drinken. Jij zat immers naast me op het bankje op Leiden centraal, te wachten op de trein naar Den Haag centraal, en ik had je al gelijk op het oog. Je getinte huid, je zwarte krullen en je schoenen die leken op timberlands veroorzaakten een hartslag van 300 bij mij. De trein arriveerde en we wachtten naast elkaar tot iedereen was uitgestapt. Ik had geluk dat er heel veel mensen uitstapten, want stiekem genoot ik enorm van het feit dat je vlak bij me stond. Tot mijn grote spijt was er geen twee- of vierzit meer vrij in de coupé, dus ging ik eenzaam op een stoel achterin de coupé zitten. Jij zat voor me en gelukkig kon ik die 10 minuten in de trein naar jouw krullen staren. Eenmaal aangekomen op Den Haag centraal liepen we naast elkaar om onze ov-kaart uit te checken. We liepen vervolgens allebei een andere kant uit en keken nog een paar keer achterom naar elkaar. Mijn hartslag had inmiddels 400 slagen per minuut bereikt, waardoor ik niet meer in staat was om achter je aan te rennen. Wie is deze knappe, leuke man die mijn ongewone hoge hartslag heeft veroorzaakt?

09 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
we stapten beide in Gouda in, of over, op de sprinter van 11.39 naar den Haag. Jij met je donkere /grijze krullen met een bril erop, keek me aan en we raakten aan de praat. We hadden een geanimeerd gesprekje over je zelfgemaakte vouwfiets, fietsvakanties en comfort tijdens het kamperen. We waren nog niet uitgepraat toen mijn vriendin in Zoetermeer instapte.

ik: vrouw met kort haar en een grijze lok middenop, had een donkerblauwe jas aan en een wit Vaude tasje
Zullen we ons gesprek nog eens voortzetten?

06 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Delft
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Vandaag heb jij als studente criminologie een stageplek versierd bij justitie, kan niet anders! Hoe stom van mij om niet een station of twee te blijven zitten... Ik was nog helemaal in de vakantie stemming, had het idee dat jij er helemaal in mee ging! Ik heb er nu al spijt van dat ik niet brutaal genoeg was je naam te vragen, stom stom stom.

21 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Haii, hoe kan een jongen zo stom zijn om niet de naam te vragen van zo'n leuk meisje als jij? Dan eindig je dus op een site in de hoop dat die andere persoon , maar het zelfde denkt...Ach , het is het proberen waard!

Je zat met 2 vriendinnetje's waarvan 1 uitvoerig haar weekendplannen aan het vertellen was. Nadat zij uitstapte op ik geloof Station Leiden kwam er een hond tegen me aanspringen. Toen ging je andere vriendin er ook vandoor op station Holland spoor en bleef jij dus over. owja, het was geloof ik de trein van 7 over half 2. Ps, je hebt perfect bruin golvend haar.

Hoe kan een jongen zo stom zijn om niet gewoon te vragen wat je naam is? Tja, helaas

In ieder geval hoop ik dat jij het zelfde denkt! Ciao

21 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Haii, hoe kan een jongen zo stom zijn om niet de naam te vragen van zo'n leuk meisje als jij? Dan eindig je dus op een site in de hoop dat die andere persoon , maar het zelfde denkt...Ach , het is het proberen waard!

Je zat met 2 vriendinnetje's waarvan 1 uitvoerig haar weekendplannen aan het vertellen was. Nadat zij uitstapte op ik geloof Station Leiden kwam er een hond tegen me aanspringen. Toen ging je andere vriendin er ook vandoor op station Holland spoor en bleef jij dus over. owja, het was geloof ik de trein van 7 over half 2. Ps, je hebt perfect bruin golvend haar.

Hoe kan een jongen zo stom zijn om niet gewoon te vragen wat je naam is? Tja, helaas

In ieder geval hoop ik dat jij het zelfde denkt! Ciao

21 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Je liep op krukken, droeg bruine Clarks en had een litteken in je bovenlip.
We zaten in de trein van rond 8 uur. Ik zat met mijn gele telfoon tegenover je.
Volgens mij is het wederzijds. Zullen we kennismaken?

20 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Den Haag Centraal
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hola,

Vandaag rond 16:00 stond ik te wachten op de trein van Breda naar Den-Haag centraal.
De trein had 10 minuten vertraging dus ik liep wat heen en weer tot dat mijn oog op jou viel! Je stond met je telefoon in je hand te wachten op de trein, heel even hadden we oogcontact. Toen de trein eenmaal aankwam stapte we in, maar het was zo druk dat er niets anders op zat dan de eerste beste klapstoel te pakken. Nou daar zaten we dan bijna een uur lang tegenover ellaar! We hadden een paar keer oogcontact en moesten lachen om een oud vrouwtje die niet zag dat er naast jou nog een plekje vrij was en om de kansloze gesprekken van andere reizigers.

Toen we aankwamen op Den-Haag centraal twijfelde ik om je aan te spreken , maar ik
was helaas niet snel genoeg! Je rende snel de trein uit....

Wie is deze knappe man?! Je droeg een spijkerbroek, nette blauwe schoenen, een donkere jas en een overhemd als ik het me goed herinner...

Hoe dan ook you just made my day :-)!

X


16 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Apeldoorn
Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog
Gisteren heb ik je ontmoet toen mijn vriendin en ik instapten in de trein van Zutphen naar Apeldoorn. Jij was met 2 vrienden en al vroeg ah bier, hahaha. Jullie gingen naar Den Haag voor het Whiskey Festival. Mijn vriendin en ik naar de Margriet Winterfair. Je vroeg nog of we mee gingen naar Den Haag. In Apeldoorn stapten we uit. Daarna stapten jullie in een andere wagon. Vind het jammer dat ik je 06 niet gevraagd heb. Daarom probeer ik het zo.