Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


10 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in de intercity trein van 18.30 uur van Leiden Centraal richting Dordrecht. Het was super druk dus ik moest op de trap gaan staan. Jij stond beneden in het halletje en moest een beetje onhandig leunen omdat er per se iemand op de grond moest zitten. We hadden een paar keer oogcontact maar het was niet te doen om een gesprek te beginnen. Ik moest er helaas ook al bij het volgende station uit. Jij had bruin haar en een bruine jas, grijze top en lichte jeans aan. Ik had een blauwe jas en zwarte polo aan. Mocht je dit lezen en een keer wat willen drinken, dan hoor ik dat graag!

15 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Zoetermeer Oost
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Afgelopen nacht stond ik te wachten op mijn bus naar Zoetermeer op station Leiden Centraal toe ik jou tegenkwam. We hadden beide een leuke avond achter de rug, ik bij vrienden en jij bij jou schoonzuster. Er bleken geen treinen meer naar Den haag te rijden (waar jij naar toe moest) waarop jij vanuit de stationshal naar de bussen liep en wij in gesprek raakten. Ik heb je uiteindelijk overgehaald om toch maar de bus te pakken naar Zoetermeer en vanaf daar over te stappen naar de nachtbus richting Den haag Laan van NOI waar jij naar toe moest. Tijdens de rit zaten we naast elkaar en hebben het over van alles en nog wat gesproken wat ik erg gezellig vond. Op een gegeven moment was ik bij mijn halte in Zoetermeer waar ik moest uit stappen en wij nog even afscheid van elkaar namen. Pas toen hebben wij eigenlijk onszelf aan elkaar voorgesteld waarbij jij zei dat je Merel heet. Ons laatste gesprek dat we hadden ging over gezelschapsspellen waarbij jij mij een tip hebt gegeven voor een spel dat ik zeker ga uitproberen namelijk EXPLODING KITTENS :) Ik vind het leuk om met je kennis te maken en hoop via deze weg nog in contact met je komen als jij dit ook leuk zou vinden ;) in ieder geval heb ik nog een super leuke afsluitende nacht met je gehad en daar wil ik je voor bedanken!!

13 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Dit is uiteraard een longshot, maar ongetwijfeld het proberen waard, om die leuke dame nogmaals te zien!

Toen ik vanmiddag, 14.45u, instapte in de IC naar Lelystad C. stond je daar. Je zag er leuk uit, je roze kooltrui met daarover een donkerblauwe trui. Een leuke accent in combinatie met je zwarte broek en schoenen!

We wisselden een paar blikken, waarvan er één gepaard ging met een brede, wederzijdse, lach. Ik had gehoopt op nog zo'n onvergetelijke lach, om puur toeval te voorkomen en je te vragen om een keer iets te gaan drinken. Maar tot mijn spijt stapte je uit op Den Haag Laan van NOI.

Hopelijk gun je die enigszins verlegen jongen met een rossige baard, bril, warrige haar (met een koptelefoon daarop) en gele schoenen nog een kans om naar je te lachen, want dat beviel mij wel, en volgens mij was dat wederzijds. Dan kan ik je gelijk trakteren op lunch of een goede koffie of thee!

26 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Ik stond al bij de rokerszone toen jij kwam aanlopen, blonde haren, blauwe jas, bruine lage laarsjes, je wat aan het rommelen om je sjaal in je tas te krijgen, we keken elkaar even aan. We stapten allebei bij dezelfde deur in en gingen allebei op de stangen van de deur zitten. Ik bedacht ondertussen 100 verschillende manieren om je aan te spreken maar voordat ik het wist waren we bij station laan van NOI, ik stapte als eerste uit, keek regelmatig om me heen maar zag je niet lopen.
Het laatste wat ik van je zag was toen ik onderaan de trap stond en jij bovenaan verscheen. Daarna heb ik nog voor het station gewacht maar blijkbaar wad je aan de kant van Voorburg uit gegaan of heb je de randstadrail genomen! Ik zou je heel graag nog een keer zien!

20 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Jij zittend in de 2de klas schuin tegenover mij, ik blauw sweater blauwe ogen, jij trok je witte creme lange jas aan je glimlach zei allea, je lippen bewogen met stille woorden naar mij..je had ooraaudios in..prachtig krullen half lang haar , rug zakje en een rolkoffertje...wie ben jij en waarom steel.jij mijn hart

15 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Je had lang haar en een vouw fiets bij je, ik had een kinderwagen en groene jas aan en stapte laan van nieuw Oost indie uit en we zwaaide naar elkaar ik hoop dat ik je hierop vind xxx

01 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Rond 16:30 stapte je in de intercity op leiden centraal. Ik, lichte jeans met scheuren bij de knieën, donkerblauw bomber jack en zwarte muts was muziek aan het luisteren toen je aan kwam lopen. Je wilde je spullen eerst bovenin neerzetten maar zei toen dat je dit toch maar niet deed omdat je niks wilde vergeten. Ik lachte naar je maar zei niks en de rest van de rit hebben we alleen blikken uitgewisseld. Zodra ik uitstapte had ik al spijt dat ik niet je nummer heb gevraagd, dus als jij jezelf herkent als dat leuke meisje met bruin/rood haar, rode lippenstift en schattige lakschoenen met bagage die je liever niet vergeet (een plastic tas en een soort bruine leren rechthoekige tas?) dan hoor ik graag van je.

29 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Vlissingen
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Welke leuke man zat zondag 29 juli jl. al in de trein richting Vlissingen toen ik instapte op Leiden Centraal om 9.45u. We hadden meteen oogcontact en een blik van verstandhouding vanwege twee passagiers manoeuvrerend met koffers en ik kwam tegenover je zitten. Je ging verzitten vanwege de zon en zat toen schuin tegenover me. Je had zo'n vriendelijke open uitstraling! Ik wilde graag contact maar je moest er al uit bij de Laan van NOI. Je had een blauwe spijkerbroek aan met rood-blauw geblokt houthakkershemd met korte mouw en een groene katoenen tas. Ik droeg een donkerblauwe jurk met bloemen in alle kleuren. Ik ben niet uit op een flirt maar op een fijn contact.

22 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Welke lieve dame nam net als ik op donderdag 22 maart 2018 om 17.15 uur de Intercity van Leiden Centraal naar Vlissingen. Wegens een behoorlijk overvolle trein (drukker dan normaal) stonden we beide in het tussen stuk. We hebben elkaar meerdere keer aangekeken en ook nog een paar naar elkaar geglimlacht. In het kort hebben we nog een leuk gesprek gehad over hoe druk het in de trein wel niet is (drukker dan normaal). Jij had nog een leuk opmerking dat iedereen met zijn telefoon aan het spelen was, behalve wij tweeën niet ;) Helaas moest jij bij de eerst halte (Den Haag Laan van NOI) eruit waarbij we niet langer konden praten.

Enige wat ik van jou kan herinneren zijn jouw mooie ogen (hazel van kleur) en je prachtige glimlach.
Ik hoop je weer eens te zien en dan te spreken, dit keer wat langer.

14 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in en zag je zitten in een kleine cabine. Jij, mooie blonde lokjes en een mutsje op. Ik had helaas geen zitplek. We hadden een paar maal oogcontact en toen moest je ineens gapen. We lachten allebei naar elkaar. Net op het moment dat ik je nummer wilde vragen om een keer wat te gaan drinken, moest ik eruit. Ik was die leuke knappe en uiterst bescheiden :p donkere jongeman met een koffer, terug van vakantie.

17 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Blond vrouw kort haar. Stapte in bij leiden centraal na een overstap.

Uitgestapt bij station laan van oost indie.

Kort Blond haar, zwarte rok, spijker overhemd.

Oogcontact gehad. Te weinig tijd gehad om te contacten.

01 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Hey!

Je zat schuin tegenover me in de vierzitter. Ik stapte in op Haarlem, jij zat al in de trein en bleef zitten toen ik op Den Haag Laan van NOI weer uitstapte. Wat was jij leuk! Je hebt donker haar, had een nonchalante joggingbroek aan en een zwarte rugzak bij je. Allebei hadden we oordopjes in en je had goed door dat ik naar je lachte. Ik had je graag gesproken, maar dat kwam er jammergenoeg niet van... In de herkansing?

Tot snel!

19 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Je stapte op of net iets voorbij Leiden. Je had een donkergroene muts op, met een koptelefoon wat leek op een zwarte Skullcandy. Je had een leuke uitstraling, nog maar te zwijgen over je lach.

We zaten in de stiltecoupé, waar een meneer en mevrouw discussie hadden over dat zijn volume wel wat omlaag mocht. Meneer was er kennelijk niet mee eens, mevrouw moest maar gaan zitten en haar mond houden. Mijn reageerde daarop met "verschil moet er zijn" , dat werd beantwoord met nog een lach. Lucky me :)

Aangekomen op Laan van NOI, schrok je dat je al aangekomen was. Ik zwaaide je gedag gezien je haast had, maar had graag nog even mijn nummer in je telefoon gezet :)

Die dude met lang haar en een baard, in een blauwe sweater (met cleavage, haha) en beige broek.

18 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar tussen Delft en Den Haag. Ik, die mijn ogen normaal nog even rust geef en mediteer, kon mijn ogen niet van je afhouden. We glimlachten naar elkaar, maar zeiden beide niets; we zaten tenslotte in de stiltecoupe.
Bij NOI stapten we beiden uit. Ik hield mijn pas in om je bij te houden, jij liep wat moeilijk.
We glimlachten naar elkaar terwijl we liepen. Kort daarop scheidde onze wegen. Allebei draaiden we on nog een keer. Helaas nam Ik niet mijn kans on terug te lopen en aan te spreken. Hopelijk krijg ik hier of in de trein een nieuwe kans.

18 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie blonde dame, stond te roken op het perron (spoor 6?) van Den Haag Laan van NOI om 9 uur, toen de trein stopte waarin ik zat. Zoals je merkte kon ik mijn ogen niet van je afhouden. Ik, blonde jongen met lichtbruin leren jasje. Toen mijn trein wegreed zwaaide ik kort naar je. Heb je een vuurtje voor me?

20 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Vlissingen
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik heb je vaker in de trein gezien maar nooit wat durven te ondernemen. Nadat ik eindelijk de moed bij elkaar had geraapt om je de volgende keer dat ik je weer zou zien aan te spreken, was het al te laat. Ik heb je toen niet meer gezien.

De eerste keer dat ik je zag, stapte ik op station Amsterdam Lelylaan om 7.38 uur in de IC richting Vlissingen. Toen ik de deur van de coupé opendeed keek jij toevallig op hetzelfde moment op van je boek en kruisten onze blikken elkaar. Voor een paar seconden keken we elkaar diep in de ogen aan. In paniek besloot ik om bij de deur te gaan zitten en niet bij jou, wat ik natuurlijk wel had moeten doen. Jij ging verder met lezen maar af en toe keek je naar mij. Toen jij voorbij mij liep om uit te stappen bij Den Haag Laan van NOI wierp je nog een laatste blik naar me.

De laatste keer dat ik je zag was ik schuin tegenover je bij het raam gaan zitten. Ik had muziek op en jij deed ook je oortjes in. Jij wilde je koffiebeker weggooien maar mijn been zat voor de prullenbak dus verschoof ik een beetje zodat jij er beter bij kon.Terwijl je 'dankje' zei, keek je me weer aan. Ik beantwoordde je bedankje met een glimlach maar ik had gewoon wat terug moeten zeggen! Toen je wegliep keek je nog even naar me en ik naar jou al was dit helaas net niet op hetzelfde moment.

Jij bent een lange jongen met bruin haar en je had je beige jas altijd netjes opgevouwen op de stoel naast je neergelegd samen met je tas. Ook had je zwarte Clarks aan. Ik heb lang zwart haar en had cognac kleurige chelsea boots aan waarvan het elastiek rood was en had weleens een stoffen tas bij me.
Ik heb spijt dat ik niet eerder iets tegen je heb gezegd. Hoop dat ik wat van je hoor, je leek me een leuke jongen!

23 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Leuke jongen met een blauwe koffer en twee zwarte tunnels
Nice Guy with a blue suitcase and black tunnels.

Zo jammerdat ik er achteraf mee kom

16 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Hoi!

Rond 13.30 Leiden - Den Haag
Jouw eindbestemming was Rotterdam maar de trein reed niet verder dan den Haag Hollands Spoor..
Dit ving je op door een telefoon gesprek met een vriendin van mij..

Jammer genoeg gaf ik je de tip dat de metro vanaf NOI sneller was;)

Oja en jij had een wielrenfiets op je trui en ik had een dikke groene sjaal aan!
Ciaou!

10 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Ongeveer kwart over negen 's avonds..helaas stapte je uit.. Dat "hakte" er wel in ;-)

16 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Zodra je instapte was er iets... Je kwam een paar zitjes voor me zitten en ik was me vanaf dat moment bewust van jouw aanwezigheid...vroeg in de morgen maar ik was klaar wakker. Mooie ogen, goeie look; lieve uitstraling. Maar echt kijken durfde ik niet...Onze blikken kruiste elkaar maar twee keer denk ik...Overstap in Rotterdam; ik ging koffie halen; jij alvast zitten. Je keek wel even om maar daarna ging je de trein vast in. Moest werken dus besloot niet bij jou in coupe te gaan zitten; te veel afleiding. Den Haag stapte je uit; ik zwaaide twijfelachtig maar was blij je nog even blijk van erkenning te kunnen geven. Jij stond al op de roltrap maar keek om en zag me... Daarop kwam jij terug en gebaarde wat voor het raam maar ik wist niet wat te zeggen dus...anyway: You made my Day! Thanx

29 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Vanmorgen stapten we beiden op Rotterdam Centraal in de intercity van 8:52 richting Amsterdam. We stonden bij de deur tegenover elkaar te wachten tot de andere reizigers uitstapten. Jij met je grote geribbelde koffer, waarschijnlijk op weg naar Schiphol. Jij een (volgens mij lange) blanke man, stoppelbaardje, donker haar, donkerblauwe jeans en zwart jasje. Ik een (volgens mij mooie ;-) donkere dame, bril, donkerblauw jack en blauwe skinny jeans.
We zaten beneden in de trein in de eerste wagon, schuin tegenover elkaar. De hele reis keken we en lachten we naar elkaar en soms keken we verlegen weer weg. De treinreis naar mijn werk, bij station Den Haag Laan v NOI, kon mij niet lang genoeg duren :-)
Het lijkt me leuk om je weer te zien!

09 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Wij stapten allebei op de sprinter in Leiden centraal van 12:45 op 9 februari richting Den Haag centraal. Jij zat met je drie vriendinnen naast mij, ik zat naast jou op andere bankjes.
Je hebt blonde krullen en blauwe ogen, en bent rond de 1.64 lang schat ik.
Ik heb bruine ogen, donker haar en ben 1.70.
Ik keek veel naar je, te veel eigenlijk. Ik voelde sinds een lange tijd weer vlinders in mij buik door alleen al naar je te kijken. Je beantwoorde mijn plek meestal wel, en je was opvallend afwezig in je gesprek met je vriendinnen, jullie hadden het over hbo/universiteit en ik gok dat jullie iets met Media studeren?
Je stapte uit bij Noi, net als ik, ik wou je nog aanspreken maar je ging net iets te snel daarvoor.
Het verbaast mij zelf ook ik hier een berichtje schrijf, omdat ik dit nooit zou doen, maar je zag er zo leuk uit. :)
Jij zal dit waarschijnlijk nooit lezen en ik zal je waarschijnlijk nooit meer zien, maar die stille hoop blijft altijd. (:

28 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Weesp
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
Woensdag 1 uur, dankzij al dat gedoe op leiden kwam ik je tegen op den haag centraal. Nadat we door een behulpzame conductrice de verkeerde kant op werden gestuurd liepen we samen terug. Toen we eenmaal onze sprinter gevonden hadden vertelde je dat je electronic engineering doet in Delft, derdejaars bent, in gouda woonde en stage hebt gelopen bij Shell. (Waar je alleen maar een ingewikkeld verhaal over kon vertellen omdat de rest allemaal secret was). Je had blonde haren een een blauwe jas aan.

Helaas moest jij er bij laan van Noi al uit. Ik had graag nog wat langer met je gepraat!

Ik hoop je zo te vinden!

26 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Den Haag Laan V NOI verloren we elkaar uit het oog
We stapte allebei in op Leiden Centraal.
Ik had bruin haar en een bruine trenchcoat met daaronder een sweater aan en een beker van de Starbucks bij me.
Jij had lang donderblond haar wat mooi was opgestoken en droeg een bruine jas.
We zaten allebei bij de deuren van de trein te wachten tot we er beide van Laan van NOI uitgingen.
Vlak voordat de deur openging keek jij over je schouder naar mij en keek ik jou ook aan.

Toen de deuren open gegaan waren en we het perron op gingen was je erg snel weg.