Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


12 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Venlo
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je op het station in Eindhoven! We hadden dezelfde trein om 18.49. Je keek mij aan en ik jou, ik lachte naar je :) je hield de deur voor mij open. Ik had een koffer mee en was aan het bellen. Ik had graag even met je gepraat... maar je stapte uit in Deurne wie o wie ben je???

17 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Venlo
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Je stapte net zoals ik in in Eindhoven de trein van 10:49. Je was samen met een vriendin en ik zat alleen. Je had een witte jas aan en je keek een aantal keer mijn kant op, ik durfde niet terug te kijken. Ik keek naar je via de weerspiegeling van het raam. Ik stapte bij station Deurne uit, je keek me aan en ik durfde weer niet terug te kijken, achteraf zoveel spijt van dat ik dit niet gedaan heb. Ik hoop ontzettend dat je dit ziet en een berichtje stuurt.

28 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Venlo
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op station Utrecht, jij zat tegenover me. Ik probeerde niet aan je te denken maar jij had al lang door dat dat me niet meer lukte. Onderweg ging je nog even naar de wc omdat je plots last kreeg van de zon, zette je je bril even op.
Je droeg lage laarsjes met mini sokken. oh en je had plots jeuk aan je rug! ;) Ik vond het wel leuk in de trein!

Groetjes!

25 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Deurne
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Hoi !

Jij was die studente met die posterkoker, rolkoffertje en spijkerjasje. We hebben vanaf Utrecht tot Deurne bij elkaar in een voerzits gezeten. Pas bij Eindhoven waren we alleen. Ik ging recht tegenover je zitten in de vierzits om contact te maken. Helaas durfde ik je niet aan te spreken. Zouden we dit een keer over kunnen doen ? De jongen met het Popeye T-shirt.

02 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Venlo
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Je kwam rond 17:30 langs me zitten in de trein richting Venlo en het was voor jou helaas een korte rit. Je had een petje op, ik meen groen van kleur. Ik had een wit met zwart gestreepte trui aan en was een boek aan t lezen, wat jij ook ging doen. Het leek ook op een boek over t leven, vergelijkbaar als de mijne. Bij Deurne moest je er helaas al uit. We hadden nog 2 x oogcontact en je lachte zo lief! Ik was net te laat om ook uit te stappen. Zou je graag nog eens willen zien zodat we miss over onze boeken kunnen praten :)

18 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Toen ik naar Venlo ging had ik het geluk dat je tegenover me kwam zitten. Je had blond haar, omhoog, groen/blauwe ogen. Leren jack over je groene t-shirt met print op de mouwen, licht blauwe gescheurde jeans aan en zwarte sneakers aan en je haalde een zwarte bril uit je tas. en reisde met rugtas en trolley en was aan het luisteren naar muziek op je Iphone. Je stapte waarschijnlijk op ergens bij Breda/Tilburg en stapte ergens bij Deurne eruit.

Ik had een zwarte trui aan en een donkere broek en zwarte boots. Ik had een rode bril op en m'n haar in vlechtjes. Ik had rode oortjes en reisde met een zwart leren schoudertas en een rode trolley.
Ik had het lef niet je aan te spreken maar hoop je zo toch nog te vinden.

27 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Ik zat vanochtend (07:49 --> 08:13) bij het raam in de Intercity van Zwolle naar Deventer. Toen we in Olst (08:05) stopte kwam er hele leuke meid naast me zitten met donker/zwart haar, witte sneakers, denim tas geloof ik en niet al te lang. Ze haalde een notieblok te voorschijn om nog wat door te kunnen lezen. In Deventer moest ik helaas uitstappen waarop zij haar reis vervolgde. Zij stond voor me op en het enige wat er uit me kwam was: dank je wel. Toen ik de trein uitliep kruisten onze blikken terwijl ik langs de coupe liep waar zij in zat. Ik zou graag met haar in contact willen komen ;).

20 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Boxmeer naar station Deurne
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
In Boxmeer struikelde je de bus in, een glimlach en een erg mooie verschijning! Je ging schuin achter me zitten en omdat ik met een ander persoon reisde die ook achter me zat kon ik steeds even je schoonheid bewonderen terwijl ik met hem kletste. In Eindhoven stapten we uit en toevallig stapte jij in de trein naar Deurne welke ik ook moest hebben. Beetje verlegen ben ik in eerste instantie in een andere coupe gaan zitten, maar het laatste stukje van de rit ben ik tegenover je gaan zitten. We raakte in gesprek, en we kwamen allebei uit Amsterdam die dag. Jij was naar je zus geweest en ik naar de Westergasfabriek. Ik moest er een halte eerder uit dan jij en ik heb niet je telefoonnummer gevraagd,... en daar heb ik spijt van! Graag zou ik je leren kennen, heel misschien dat je dit leest!

01 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond Brouwhuis
Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog
Lieve blonde dokters/apothekers-assistente .

Je hebt een mooie glimlach .
dankjewel dat ik daar van heb mogen genieten .
Ik hoop je echt nog eens tegen te komen .
Al is het maar om gezellig te kletsen .
Groetjes uit brouwhuis en glimlach terug , (ook in het raam ;-)