Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Almelo
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
hey, (this is so cringy but okay)

Dinsdag 11 augustus
Zutphen 20:03
Deventer 20:15

dus dit is zwaar ongemakkelijk maar ik ben op zoek naar iemand die ik zoals duidelijk op de trein zag, een androgyne uitstraling, kort zwart haar, zwarte fedora stijl hoed, baby yoda shirt, bril, zwart met rood mondkapje en een kleine rode tas.

we stapten allebei in op station Zutphen en maakten voor en tijdens de trein rit een aantal keer oogcontact.
we stapten allebei uit op station Deventer waar jij uit-checkte en ik ben overgestapt.

Ik wou je graag aanspreken maar ik ben ongemakkelijk en wou je niet storen.
daarnaast had ik een lange dag bij een meer achter de rug en zag ik er niet uit (kan geen goede eerste indruk zijn geweest)

You seem like a really cool person and I’d really like to be your friend on the off-chance you see this (≧◡≦)

(from the girl with the spiky grin face mask, glasses, blonde hair and rainbow bracelet)

26 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Vanaf spoor 1 zit ik te turen naar de overkant van het spoor, rond half 4 in de middag zie ik je daar staan wachten. We hebben wat oogcontact en het is opvallend. En daar komt je trein, een Intercity richting Enschede. Je gaan bovenin aan het raam zitten aan mijn kant. Rustig zit ik mijn koffie te drinken en af en toe naar je te kijken, het is grappig omdat het zo opvallend is, je lacht even lief en al kijkend rijdt de trein weg. Uit het zicht. Je had een lichtblauwe spijkerbroek met lichtblauwe spijkerjasje aan. Als je dit leest herken je me wel met mijn bakje koffie, zwarte jas met sjaal, sneakers en een blauwe tas. Ik ben benieuwd of je dit gaat lezen, lijkt me leuk! 😊

21 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik heb waarschijnlijk weinig kans om je via deze weg te vinden, maar niet geschoten is altijd mis toch?
Ik reisde met 2 vriendinnen van mij en mijn broertje van 4 jaar. We waren naar de Apenheul geweest en waren op weg naar huis. We stapten om 15.02 op station Apeldoorn in de intercity naar Deventer. De conducteur had net de deur dichtgedaan, toen jij er opeens aan kwam. Je was een beetje te laat de coupé uit gekomen en wilde de trein nog uit, maar de conducteur vertelde dat dit niet meer kon. Je bleef toen bij ons staan en belde iemand op om te vertellen dat je in de trein was blijven zitten en heen en weer zou reizen en je leunde intussen tegen de blauwe buggy van mijn broertje aan. Ik moest lachen om je telefoongesprek en keek lachend naar je op terwijl je aan het bellen was, jij lachte terug met een hele mooie glimlach. Toen je klaar was met bellen, waren een van mijn vriendinnen en mijn broertje aan het spelen met de nieuwe telefoon van mijn vriendin. Mijn broertje (blond haar) zat bij mij op schoot en stak steeds zijn tong uit om een emoji op de telefoon van mijn vriendin hetzelfde te laten doen. Ik moest hier om lachen en jij ook, we hadden weer oogcontact.
Ik droeg een grijs vest met zwarte waterdruppels erop, een zwarte broek en zwarte schoenen, ik heb donkerblond haar. Jij droeg volgens mij een grijze broek.
Town ik de trein uitstapte had ik zo'n spijt dat ik je nummer niet gevraagd heb, daarom probeer ik via deze weg met je in contact te komen.
Ik hoop weer met je in contact te komen om een keer samen wat met je te gaan drinken, je lijkt me echt een hele leuke jongen.

22 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie blonde (geblondeerde) meid, ging in Zutphen, samen met een vriend, schuin tegenover me zitten. Je at een rijstwafel. We hadden meermaals leuk oogcontact. Ik, met lang haar, grote bakkebaarden en een zwarte pet op, moest er helaas in Deventer al weer uit. Ik zou je graag nog eens willen zien :-)

25 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Oldenzaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Onderweg naar het 60-jarig huwelijk van mijn grootouders kwam ik naast je te zitten, na wat verwarring over jouw mogelijk Engelse nationaliteit. Ik heb me de hele weg vermaakt onder het continue gezucht en gemopper van onze medereizigers in de stiltecoupé met jouw fiasco-reis naar het verre Oosten, voorlopige planloosheid, overtuiging dat geen passie juist goed is en dat je 4 boeken tegelijk leest. Door gebrek aan durf nu pas en op deze wijze het verzoek iets af te spreken, mocht dat je iets lijken.

06 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
23:52 I took the train @Amersfoort station to deventer, when I sat down we looked at each other .. and I saw the most sweet eyes if seen.. we watched each other and laughedboth busy on finising or work and study calculus for you. I stepped out at deventer and forgot/disn't had the nerve give you my phone or contact ... really stupid! Now I'm sitting on my couch thinking of you.. so hope you read it and contact me😇 #cupid where you

07 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in de vroege ochtend rond half 7 in het eerste treinstel van de sprinter richting Deventer. Toen ik instapte zat jij al schuin tegen over mij. Jij had blond haar en had een zwarte legging en een zwart jasje aan. Ik had werkkleding aan en een rode sjaal om. We hadden een aantal keer direct oogcontact en ik zag je via het raam een aantal keer lang staren naar mij. Tijdens het uitstappen stond jij achter mij en had ik je eigenlijk moeten aanspreken. Hopelijk lees jij dit bericht en spreken wij elkaar ooit nog eens.

11 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Almelo
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij, blond en heel mooi
Jij op het perron in Deventer , ik in de trein.
Oogcontact en naar elkaar lachen. Te laat om mijn
nimmer door te geven.
Misschien via deze manier ?

09 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij kwam aanlopen op Amsterdam Centraal en vroeg mij of de trein waar ik bij stond naar deventer ging.. ik bevestigde en jij ging op een bankje bij de rookpaal zitten. We hadden nog 10 minuten voordat de trein zou vertrekken. We rookten een sigaret en keken elkaar af en toe aan. Jij had het warm en daar begon ik over. Je stond op en lachte naar mij voordat je de trein instapte. Ik moest nog wat werk doen dus had helaas geen tind voor jou. In Amersfoort hebben we elkaar nog even aan kunnen kijken en je lach was zo mooi om te zien! Ik heb al mijn moed verzameld en ben op Deventer achter je aan gelopen toen je naar me zwaaide. We hebben nog dag gezegd maar het uitwisselen van nummers is er niet van gekomen. Misschien via deze weg wel? Zou graag alle tijd willen hebben om je beter te leren kennen! Groetjes!

17 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hey leuke jongen,

Vanochtend reisde ik mijn wekelijkse ritje af naar Enschede, waar ik studeer. Ik stond op mijn overstap in Zwolle te wachten toen ik zag dat de trein niet ging... snel rende ik naar de trein richting Roosendaal, om via Deventer te reizen. Ik was natuurlijk niet de enige met dit plan, dus te trein zat hartstikke vol. Ik ging in het tussenstukje bij de deuren zitten, en daar zat jij ook. We hadden wat oogcontact, maar ik dacht dat het perongeluk ging. Maar, perongeluk ging het zeker niet. Het werd een spelletje, en we bleven kijken en lachen. Helaas durfde ik niet goed wat te zeggen, dus het ging zo door tot Deventer, en toen moest ik uitstappen. Dus, leuke jongen met de blauwe ogen, lieve lach, grijze polo, donker haar en zwarte weekend tas.. Ik hoop dat je dit leest!

Liefs,

het meisje met de blauwe jas, rood shirt, spijkerbroek, blauwe Puma's & zwart/witte blokjes en roze bloemetjes eastpack.

02 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Op vrijdagmiddag 2 maart 2018 stapte ik de trein van 16:51 in Amersfoort in, deze trein kwam om 17:27 aan in Deventer waar we samen uitstapten.

Toen ik in Amersfoort de trein instapte zat je al in de trein en toen ik eenmaal zat viel mijn oog en aandacht direct op jou je zat aan de andere kant een aantal stoelen verder, Jij had blond haar en blauwe ogen, en een rokje met een panty/legging aan. Ik had een pet en koptelefoon op. Tussen de stoelen en mensen door konden we elkaar telkens zien, ik kan mijn ogen ook echt niet van je afhouden, ik smolt van je prachtige glimlach en mooie ogen.

Toen de trein station Deventer naderde stond ik op en vrijwel direct stond jij ook op en toen ik kort langs je liep lach je weer zo prachtig naar me, toen was ik helemaal verkocht!! In de hal bij de deur stonden we dicht bij elkaar en mijn hart begon enorm te slaan.

Toen we de trein uitstapte vroeg ik aan je of je hulp nodig had met je koffer maar dit hoefde niet... Hierna durfde ik op een of andere manier niks verder meer te zeggen, hier heb ik achteraf heeel veel spijt van :(
Krijg ik nog de kans om het goed te maken?

Veel liefs van je treinflirt.


07 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Beide stapte we op de trein in Utrecht. Ik hield kort de deur naar de coupe voor je open. Toen je een zitje verderop ging zitten zag ik je pas echt. We wisselde een blik uit, lachte eventjes naar elkaar.. tussen Utrecht en Deventer kreeg ik het gevoel dat je soms naar me keek, ik wist het niet zeker, durfde ook niet te kijken. Ik weet niet waarom en moest ook om mezelf lachen. Uiteindelijk ben jij in Deventer uitgestapt, toen wist ik het zeker. Jij ging de trein uit, liep over het perron en keek me direct aan en glimlachte. Ik (helemaal in zwart, twee tassen en luisterend naar muziek) ben toch wel nieuwsgierig geworden naar jou (lang, bril, rood/oranje achting jas, ook luisterend naar muziek (koptelefoon).
Hier een berichtje plaatsen is misschien wel een van de meest onnozele dingen die ik heb gedaan.. maar toch: wie ben je? Hoe heet je? Hopelijk kom ik je snel weer tegen ..

01 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik liep met m'n grote rode rugzak door de trein en jij zat in een tussenstuk. Met een vrolijk gezicht en bruine krulletjes. Je had een rugzak met een lang elastiek eraan (voor schaatstraining zei je) en een tas van de triatlon Alpe Huez (lekker buitenspelen). Onze ogen kruisten en ik ben met het uitstappen expres terug gelopen naar waar je zat. Weer oogcontact, maar ik durfde niks te zeggen... Jij wel gelukkig en tijdens het uitlopen van station Deventer kletsten we even. Ineens sloeg je af naar een andere trein en ik bleef met een brede glimlach achter. Ik heb er het hele weekend aan terug gedacht en had je graag m'n nummer gegeven!

26 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Twello naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hallo knappe vrouw
Ik zat om 13:30 uur op maandag 26 juni in de trein van Twello naar Deventer, en je zat tegenover mij naast de deur en naast jou was en oudere vrouw met wie je was aan t praten..we hebben naar elkaar gekeken bijna de hele 5minuten, ik vond je een hele knappe en aantrekkelijk vrouw.
Ik hoop van een reactie terug van jou, ik wil heel graag jou zien en spreken

21 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ja stapte samen met mij in de trein op stadion Amersfoort. Er was iemand die voor kroop
We raakte aan de praat over dat ongeduldige gedrag. Je vertelde dat je naar een workshop was geweest en dat je nog even in Amersfoort had rondgekeken. We kregen het over het werk en je vertelde dat je humanitair raadsvrouw was. Ook vertelde je dat je in juli 2 dagen per week in het almere ziekenhuis ging werken. Ik vond het gesprek wat we hadden erg gezellig en leuk. In Deventer stapte je helaas uit. Gelukkig lachte en zwaaide je nog even....

25 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Oss
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
hallo dame.

25 mei kwam ik terug uit stockholm (ajax- man u) en pakte ik omdat het schema niet goed liep. de trein bij Groningen naar Zwolle en daarna rennen voor de trein van Zwolle naar roosendaal. Jij stapte ook in deze trein en begon tegen me te praten over waar je naartoe ging.. daarna hebben we nog n paar keer naar elkaar gekeken zonder echt iets te zeggen. maar toen we bij station deventer waren ging je er helaas uit. Daarna heb ik mezelf voor me kop geslagen dat ik je nummer niet heb gevraagd.. je had naar mijn weten een roze shirt aan met daarop de tekst "superdry". ik had een groen shirt aan met witte bolletjes en een blauwe tas bij me.

Ik zou je graag willen leren kennen..

11 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem Presikhaaf naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Heehallo,

Dit was de tweede keer in twee dagen dat we elkaar tegen kwamen bij het fietsenrek rond 16:45 aan de kant van tankstation de tinq nabij station Deventer. Gek genoeg stond jou fiets dit maal naast de mijne..En op het moment dat ik mijn fiets wil pakken kom jij er dus aan lopen. We hebben een kort gesprek en daarna fietsen we weg op de rotonde Diepenveenseweg scheiden onze wegen ik richting Diepenveen en jij?.... Ik ben nu al twee keer naar huis gefietst met een heerlijk gevoel door jou, anderzijds een naar gevoel dat ik je niet verder heb gesproken. Hopelijk zie ik je morgen weer en heb ik dan wel het lef om te zeggen dat ik je een mooi spontane meid vind:-)

Hopelijk tot morgen in de ene laatste rij!

08 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Roosendaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hallo!

Afgelopen zaterdag zag een leuke dame ( bruin haar, rond de 1.70) op HS Den Haag en we stapte samen in de trein naar Roosendaal ( 09;53) Was helaas met een groep dus kon je niet aanspreken maar hadden zeker wat oogcontact!;) Wij zijn bij Deventer uitgestapt. Hopelijk lees je dit bericht!

18 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Linda..ik wil je graag weer zien.
Je was onderweg naar Blussh
Ik ben de klojo die zo stom was om niet je nummer te vragen

16 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hoi knappe jongen,

Vandaag rond 15:50 uur kwam jij tegenover mij in de trein zitten. Ik dacht gelijk: wat een leuke jonen. Je bent licht getint en had een grote rode sporttas bij je. Op een gegeven moment hadden we oogcontact en glimlachte je heel leuk naar me! Ik durfde alleen het gesprek niet te beginnen, daar heb ik nu spijt van! We stapten allebei uit in Deventer, volgens mij keek je nog een beetje om en daarna zijn we elkaar uit het oog verloren.

Ik had een zwarte jas met een zwarte sjaal en een bruine tas.
Hopelijk kunnen we hierdoor in contact komen met elkaar!

Liefs,

Marloes

29 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Harlingen naar station Nijmegen
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
De trip was lang. In de boot van Terschelling zaten we in dezelfde 'cajuit'. In de trein naar Leeuwarden kom je in de stiltecoupé stilletjes voorbij gelopen. Je neemt plaats achter me. Op halte Zwolle wisselen we van trein: Zwolle - Nijmegen. In gedachten gezonken voer ik inwendig een dialoog. 'Doe het gewoon, stap er op af en vraag of je naast haar mag zitten.' 'Nee, joh. blijf gewoon zitten.' Ik blijf zitten in gedachten. De trein stopt op station Deventer. Ik zie je je spullen pakken, het is je laatste halte en je bent weg. Had ik maar..
Jij: donkerblond krullend haar, je droeg een muts en was bepakt met enkele tassen. Ik had lef niet, vandaar mijn oproep. Kans is klein, maar wie weet komen we nog eens in contact.

26 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
LIEVE MENSEN,
Ik ben absoluut radeloos maar heb zelden zo'n verliefd gevoel weer gekregen.
Korte, bondige beschrijving hieronder want helaas, meer heb ik niet.

Trein van 15.23 in Amersfoort
Lief meisje droeg een gekleurde O'Neil tas, zwarte panty (veel te koud) met een zwarte jas erop. Blond lang en los haar, blauwe, grote ogen en volgens mij een kuiltje in haar kin?
We stapten beiden uit in Deventer, Waar zij heel lang stond voordat ze besloot waar ze naar toe ging
Daar durfde ik haar niet aan te spreken omdat ik een verlegen drol ben.
Ik baal ervan dat ik niet meer onthouden heb. Op het perron in Amersfoort hebben we elkaar meerdere malen intens diep in de ogen gekeken en ik wist zeker dat we beiden voelden dat er iets goed zat.
Ik hoop dat het internet zich nu voor mij kan gaan bewijzen.
13 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
De trein reed van Enschede naar Deventer (door naar Schiphol), was die van 20:15. Ik stapte in Hengelo in om 20:24, jij zat rechts voor mij en viel mij al op, mooie blondine en vanwege de warmte blote armen en benen. Vlak voor Deventer stond jij als eerste op met een tas aan je schouder en een 'rolkoffer'. Ik ging daarom ook maar vast naar 'het balkon'. En daar ontmoetten heel even onze blikken elkaar, een korte glimlach. Ik, in het zwart gekleed met bril en rugzakje, durfde niet te blijven kijken. Maar ik hoopte toen ik mijn fiets had gepakt je nog te zien, helaas niet. Vandaar toch maar dit berichtje. Als we beide in Deventer wonen moet het toch lukken? Ik ben benieuwd.

23 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Op 23/04/16 kwam ik je tegen in de trein van Arnhem 12.40 naar Zwolle, we stapten beide uit in deventer rond 13.15 Je werkt bij de kiosk en verkoopt in de trein. Je maakt leuke praatjes met mensen en complimenteerde mij over mijn muts. even later ging je zitten bij wat mensen achter mij (het gangpad blokerend) Toen ik langs je heen wou maakte je een grapje dat ik er pas langs mocht als ik wat kocht. Ik met mn stomme reactie zei dat ik wel over je heen kon springen, je daagde me uit om het te doen, dus sprong ik maar in de trein over je heen. Daarna applaudiseerde je vol trots. we maakten nog even een praatje in het halletje, toen we in deventer beide uitstapten. Je wenste me nog een fijn weekend. Ik wil graag weten wie je bent aangezien ik niet je nummer durfde te vragen!

14 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Toen jij in Arnhem in de Intercity naar Zwolle ging zitten , keek ik kort even wie er in de trein kwam zitten. We keken elkaar kort even aan en ik merkte dat ik er verlegen van werd. We hebben elkaar tijdens de treinreis nog enkele keren aangekeken en glimlachten naar elkaar. Je had lang, blond en krullend haar, mooie ogen, een blauw shirt aan en een licht bruine tas.
Ik wist alleen niet zo goed wat ik moest doen, want ik wilde eigenlijk met je praten of iets drinken.
We stapten beiden in Deventer uit, jij ontmoette een vriendin en ik moest snel verder om mijn bus te halen.
Misschien lees je dit, misschien ook niet, maar ik hoop van wel.25 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Mag ik nog een keer je pen lenen? Puzzeltje is nog niet af.

22 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Weesp
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Op vrijdag 22 januari 2016 om ongeveer 17:15 uur kwamen wij (2 studiegenoten) jou tegen op station Duivendrecht.

Je vroeg ons de weg naar Deventer, omdat er geen intercity's reden van Duivendrecht in de richting van Hilversum in verband met een defecte trein bij Schiphol (hebben we voor je opgezocht).

Wij gaven je een gedetailleerd reisadvies om samen met ons via station Weesp te reizen om op Hilversum of Amersfoort over te stappen op de intercity naar Deventer.
Wij namen de trein van 17:28 die 5 minuten vertraging had op de informatie borden.

Tijdens het wachten bij Duivendrecht en in de trein raakten we aan de praat. Zo weten wij dat je in Amsterdam woont en coassistent bent in een ziekenhuis op de kinderafdeling. Ik schat je rond de 1.65/1.70 meter lang. Een lekkere vlotte babbel, leuke lach en een goed uitziend uiterlijk. Je was onderweg naar Deventer om samen met een vriendin naar de film Mannenharten te gaan.

Aangekomen bij station Weesp verliet ik de trein en reisde je verder met mijn studiegenoot. Tijdens het wachten op Duivendrecht zei ik nog iets in de zin van: "Heb je internet op je mobiel of kan ik zo een belletje verwachten dat je verdwaald bent?".

Zowel ik als mijn studiemaat weten je naam noch telefoon nummer niet, dus ik hoop dat je dit leest en reageert.

Nu vraag ik me af of je de film op tijd gehaald hebt? Zo ja, hoe vond je de film?

13 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Dag jonge dame.
Jij begon tegen mij te praten dat je het koud had.
Ik was zo stom om te zeggen oh ik heb het niet koud,terwijl ik je mijn jas had moeten aan bieden .uit eindelijk begon je over dat je van de ZOOmeravonden artis kwam.en vertelde je dat je het daar leuk had en dat je nog blij was dat je daar een leuke band heb zien optreden.daarna vroeg je aan mij waar ik vandaan kwam.ik vertelde je dat ik van walibi out of conteol vandaan kwam.
Even later vertelde ik je dat de deur van de trein voor me vriendin der neus dicht ging.dat is me beste vriendin.maar zonder bij na te denken zei ik dat het me vriendin was.wij moesten de zelfde trein in maar mijn beste vriendin was vergeten uit te stappen.dus moest ik verplicht op haar wachten.daarna ben jij weg gegaan.ik was zo stom om je naam niet te vragen.het enige wat ik nog weet is dat je uit lochem komt.

Grtz joris

16 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Zutphen
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Toen ik op zaterdag 16 mei in Zwolle, samen met mijn zoon van 8 in de trein stapte, zat jij al in de trein van 13:49 u. We zaten tegenover je en je stapte in Deventer uit om naar je 5 jarige dochter te gaan. Ik baalde toen ik je de trap af zag lopen, had ik je mijn nummer maar gegeven. Ik hoop je via deze weg te vinden!!

09 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Zwolle
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hoi, jij was die mooie blonde vrouw met je eveneens mooie dochtertje van 4 en een half. Ik was die jongen met heel kort haar en een dochtertje van drie. Ik was een patatje met haar aan het eten en via onze dochtertjes raakten we aan de praat. Toen het net leuk werd, kwam mijn trein binnen en moesten we weg. Jij bleef helaas achter, want je moest de trein naar Deventer hebben. Je was net twee dagen lekker in Amsterdam geweest.
Vond jij het ook jammer dat we niet langer konden kletsen? Misschien op deze manier toch wel weer eens.

03 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hoi stoere leuke man met vol getatoeëerde armen, een lieve lach en vriendelijke blik!

Omdat de trein niet reed tussen Zwolle en Olst moesten we met de bus. Ik was zo druk met uitzwaaien van mijn vriendin dat ik je niet had gezien. In Olst aangekomen stond ik op om uit te stappen en keek ik je recht in de ogen aan. Wat heb jij een leuke uitstraling.

In de trein hebben we elkaar nog een paar keer glimlachend aangekeken tot jij in Deventer uitstapte. Vanaf het perron kreeg ik nog een lieve glimlach en een zwaai.
Was ik maar achter je aangelopen.

15 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Zwolle
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar Douwe. Blonde krullen en een kleine baard.
Muziek gemaakt in het tussenstukje.
Help me vinden please
Cheyenne

06 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Vandaag stapte ik in de trein vanuit Amersfoort richting Deventer om 07.53 uur.
Jij jongen van ongeveer 22-25 jaar met half lang haar en een hoed, wie ben je?

We hadden vaak oogcontact en je zat achter de laptop.
Als ik het goed heb stapte jij ook uit in Deventer.
Ik hoop je nog eens te zien!

11 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hoi,
Rond 18:00, 18:30. Jij, een meid met blonde haren, groene broek en roze nagellak. En ik een jongen met een donkergrijze wollen jas tegenover jou. Ik stapte op station Amersfoort in en ging tegenover je zitten, tijdens de rit keken we elkaar steeds stiekem en vaker aan. Tussen station Apeldoorn en Deventer begon jij een beetje te glimlachen terwijl je ondertussen ook met je nagels bezig was ging, je een paar keer met je handen door je mooie blonde haren en ging je wat gemakkelijker zitten. Helaas moest ik er bij Deventer alweer uit en toen ik opstond keken we elkaar nog een keer in de ogen aan, lachten we naar elkaar en zeiden we elkaar gedag. Nu ben ik toch wel een beetje nieuwsgierig naar wie jij bent en misschien wil jij ook wel weten wie nou die jongen was. :)

Ik heb geen idee of je dit überhaupt ooit leest, maar ik kan het altijd proberen he?

04 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Je zat daar alleen mooi te wezen. Ik merkte het op en begon al snel naar je te staren. Toen jij in de gaten had dat ik naar je gluurde, besloot jij hetzelfde spelletje te gaan spelen. Na 15 min elkaar afwisselen van gluren, gingen wij voor de hoofdprijs. Jij keek me recht in me ogen aan en ik in de jouwe. Na vijf seconde staren kwam er een lief glimlachje op je gezicht. Toen ik eindelijk de moed bij elkaar had geraapt om je nummer te vragen, moest jij eruit. Ik besloot om ook uit te stappen en de volgende trein te pakken. Na tien minuten zoeken, moest ik beseffen dat ik mijn kans heb verspild.

Kenmerken:
Je hebt bruin haar en had het in een knotje. Verder: zwarte broek/shirt en een licht bruinig vestje erover. Ook had je witte schoenen aan en reisde je samen met een oude vrouw. Ik was de jongen tegenover je met krulletjes.

Bij Deventer ging je eruit rond 12:15.

02 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij had mooie blauwe ogen en je koffer op schoot. Je deed dit nog een keer extra toen de conductrice het oproepte.
We hadden veel oogcontact, vooral toen ik met mijn rode koffer voor de uitgang stond te wachten.
Ik had je eigenlijk willen aanspreken. Toen je ook in Deventer bleek uit te stappen en vlak langs me liep viel ik helaas stil....

30 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Zutphen
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
al een tijdje geleden zagen wij elkaar voor het eerst in Zwolle. Jij zat aan de andere kant naast mij in de trein en je vroeg of je mocht mee reizen met mijn studenten korting. Omdat een vriend van jou zijn jas was vergeten. We hadden de hele reis een leuk gesprek, over vrienden, school, werk. Je woont en werkt in Deventer in een restaurant. Maar wat mij vooral opviel tijdens het gesprek was je leuke en lieve glimlach. Jij stapte uit op Deventer centraal. Voor ik het wist was je al weer weg, en bedacht dat ik niet eens je naam wist..

Daarna heb ik je nog een aantal keer gezien op Zwolle station, de eerste keer was jij met je vrienden. En durfde ik niet erbij te gaan staan. De andere keren zagen we elkaar in een flits, vaak omdat jij net uitstapte..

Hopelijk lees je dit bericht en zien wij elkaar nog eens.

08 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
In de trein van 9.19 vanuit Zwolle vroeg je of je naast me mocht zitten, aangezien ik heel asociaal m'n tas op de stoel naast me had liggen. Natuurlijk mocht je naast me zitten, voor zo'n knappe jongeman maak ik altijd plaats. Het was een beetje jammer dat er studiegenoten achter me zaten, waardoor ik in gesprek was met hen.
Hopelijk leest deze knappe, blonde jongen met een nette donkere jas en een zwarte laptoptas dit. Als je dit leest, zou je dan willen reageren? :)

Liefs van het meisje met bruin haar, mintgroene all stars en een beige trenchcoat!

21 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Soms is gecontroleerd worden door de (hoofd)conducteur echt niet erg. Het was in de trein van Schiphol van 15.37 uur. Ik, zwarte pantalon en gestreepte trui, zat in de achterste coupé van het treinstel dat slechts tot Deventer ging. Ik was tijdens de kaartjescontrole een beetje overdonderd door je mooie ogen en je uitstraling. Ik durfde je niets te zeggen. Ook niet toen je tweemaal voorbij kwam om het volgende station aan te kondigen.... Net voordat we station Deventer binnenreden stonden we met meer mensen op het balkon... helaas ook toen durfde ik niets te zeggen.. Misschien op een rustiger moment wel? Wellicht leest de betreffende (hoofd)conducteur deze oproep niet. Maar nooit geschoten....

18 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij met die blauwe broek en leren jas je zat op het bankje bij de trap en we zaten elkaar iedere keer aan te kijken ik wachten op de trein naar dieren jij bleef kijken maar deed verder niks we stapte bijna samen tegelijk in jij ging naar beneden en ik ja naar boven we kwamen elkaar daarna weer tegen waarom zei je niks

ik ging er uit in dieren helaas nog niet gesproken wie weet nu wel

15 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij zat vierzitter, en vanwege het tafeltje ben ik tegenover je gaan zitten met mijn laptop. We hebben geen gesprek gevoerd, hetgeen best grappig is, omdat op zowel bij jou als bij mij een sticker op de laptop zat die daartoe uitnodigde. Respectievelijk"Let's talk" en "Praat Mar Frysk". Misschien moet ik eronder schrijven: 'of Nederlânsk'. We hebben een paar keer geglimlacht, om de donkerharige versie van Barbie die een tijdje naast ons zat te raaskallen, vermoed ik. En wellicht dacht jij ook: 'hoor ik dat nou goed?' toen de conducteur "Excuses voor deze telaatkoming" leek te zeggen...
Flirt is een groot woord, maar iets in je uitstraling interesseerde me wel.
En het feit dat jij geen last leek te hebben van niet-bestaande Wifi...

Groeten van een medereiziger.

13 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar een leuke jongen die op zondag 13 oktober rond half 11 's avonds is uitgestapt in Deventer en in Hilversum instapte. Ben of ken jij deze jongen? Help me dan alsjeblieft hem te vinden! Lees snel het verhaal voor details.

Aan een leuke onbekende van een meisje in het oosten des lands,

Op zondagavond 13 oktober zat ik in de trein van Amsterdam Zuid naar Deventer, met overstap in Amersfoort. Rond 21:45 stapte jij, een leuke jongen, in Hilversum in. Je hebt donkerbruin haar en net zulke bruine ogen. Ik las Stephen King's boek 22-11-1963 en volgens mij heb je dat gezien. Je zat naast me aan de andere kant van het gangpad. Maar inmiddels kon ik me niet meer echt concentreren dus stopte ik het boek weer in mijn tas en probeerde ik je iets beter te bekijken. Hoewel ik een meisje ben heb ik helaas slecht gevoel voor detail. Ik weet dus niet meer welke kleur kleding je aan had, maar ik weet wel dat je een leuke muts op had! (Sorry, de kleur weet ik ook niet meer. Ik kan me alleen nog maar je vriendelijke ogen en leuke glimlach herinneren.) Ook weet ik nog dat jij ook een boek ging lezen. Het was volgens mij in het Engels geschreven en de achterkant was geel en had een foto van twee mensen erop. (Ben ik nu heel creepy?) Afijn, de trein had een paar minuten vertraging en vol verwachting stonden we toen hij station Amersfoort binnenreed voor de deur om uit te stappen. Er waren maar een paar minuten om de aansluiting te halen, maar ik stond met mijn neus op het raam gedrukt en zag één van de deuren van de trein die we allebei moesten hebben dichtgaan. Ik zei weinig ladylike 'shit', waarna je me vroeg of de trein nu wegreed. Ik zei 'Volgens mij wel!' En raaskalde daarna iets over dat als ik de aansluiting niet haalde, ik dan de bus niet haalde op mijn eindstation. Vervolgens renden we met de rest van de coupé keihard naar de overkant om de trein te halen. Gelukt! Alleen was ik in mijn enthousiasme naar de eerste klas gerend. Ik gokte erop dat ik wist waar jij ongeveer was heengerend en liep naar een 2e klas coupé. Daar wilde ik een plaats zoeken, maar omdat het zo druk was kon ik halverwege de coupé niet verder en besloot om te draaien. En daar zag ik je weer! Alleen was het druk dus kon ik niet bij je in de buurt gaan zitten. Toch glimlachte je naar me en zei 'hoi'. Ik lachte terug maar vergat van verbazing om hoi terug te zeggen. Daarna, in Apeldoorn, stapten er mensen uit en kon ik een goeie plek zoeken. Tot in Deventer hebben we nog wat oogcontact gehad en een blik van verstandhouding gewisseld toen twee Aziatische mannen in een voor ons onverstaanbare taal luid begonnen te kletsen. In Deventer moest ik eruit, en jij ook, en ik liep de trap af en wist dat je toen nog achter me liep. Al mijn hoop was gevestigd op de bushalte. Misschien moest je ook wel in dezelfde bus naar Middle of Nowhere! Misschien kon ik dan een praatje met je maken! Ik draaide me om en.... weg was je.
Ik denk dat je in Deventer woont, maar ik weet het dus niet zeker. Ik weet niet eens hoe je heet en jij weet niet hoe ik heet. Maar ik heb bruin-groene ogen en donkerblond haar en droeg het die dag in een staartje. Ik heb een lange, lichte zandkleurige jas en idem kleur tas, droeg toen een donkerblauwe spijkerbroek en zwartje enkellaarsjes. Toevallig had ik ook een muts bij me, in een iets lichtere kleur dan mijn jas en tas. Volgens mij vond je het wel grappig toen ik die opzette. Dus beste vreemde, als jij denkt dat jij dit bent laat het me weten! Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen.

16 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Hengelo
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hey Tessa,

Wij hadden elkaar ontmoet ergens op 't traject van Groningen-Zwolle. We hadden gesproken over onze studies en over allerlei films. Ik verbaasde me er nog over dat een tengere meid als jijzelf zich bezig hield met allerlei vechtsporten.

We verloren elkaar uit t oog bij station Deventer, ik moest naar de tandarts en jij moest nog verder reizen naar Nijmegen.

Hopelijk zie ik je nog een keer ;)12 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

We hebben elkaar vanavond even kort gesproken in de trein van Amersfoort naar Deventer. Ik stapte in Amersfoort in de trein en jij zat op dat moment volgens mij al in de stiltecoupé. We lazen allebei een boek totdat we uitstapten in Deventer. Jij had veel bagage bij je, waardoor ik bij het binnenrijden in Deventer vroeg of je misschien op vakantie ging. Jij zei dat je onderweg was naar je ouders en dat je later deze zomer nog naar Barcelona zou gaan. Je vroeg aan mij of ik nog vakantieplannen had, waarop ik vertelde dat ik op fietsvakantie ga. Je zei me sportief te vinden. Dat ben ik ook inderdaad.:) Ik wenste je een fijne vakantie en daarna zijn we elkaar uit het oog verloren. Het lijkt me leuk met je in contact te komen.

28 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
jij zat er al, ik ging naast je zitten. we luisterde allebei muziek. je vroeg of je erlangs mocht, ik zei dat ik ook moest uitstappen (deventer 20:13). je hebt (donker) blonde haren, je had een beige jas aan met een lichte trui eronder en je liep naar de uitgang van het station. had je nummer moeten vragen ;)

27 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek die mooie man die vanmorgen om 08.18 de trein pakte richting Roosendaal. Ik stapte uit in Deventer.
We hebben elkaar niet gesproken, maar wel oogcontact gehad!
Je droeg een blauwe spijkerbroek, een grijze trui en luisterde muziek met een witte koptelefoon. Ik denk dat je rond de 24-30 jaar bent.
Je droeg geen bril.

Mail me :)

27 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek die mooie man die vanmorgen om 08.18 de trein pakte richting Roosendaal. Ik stapte uit in Deventer.
We hebben elkaar niet gesproken, maar wel oogcontact gehad!
Je droeg een blauwe spijkerbroek, een grijze trui en luisterde muziek met een witte koptelefoon. Ik denk dat je rond de 24-30 jaar bent.
Je droeg geen bril.

Mail me :)

05 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ben jij die leuke vent die met zijn 2, schijnbaar hele gezellige, reisgenoten zat.. in de trein naar Berlin rond 8uur?. herkende jij die blik tussen ons, of weet je wie ik bedoel.. hellep! Die ogen...

22 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Je zat er al toen ik instapte op Utrecht Centraal. Heel ff hadden we oogcontact, maar meer was het niet. Ze woont in Deventer, G.I. Brucestraat. Donker bruin/zwart lang haar, licht bruin/beige laarzen. WIE BEN JIJ??????

05 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Den Haag Centraal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
We hadden een leuk gesprekje in de tussenwagons, jij vertelde dat je een HR student was en stage had gelopen

Ik ben die vastgoed student die de kantjes er vanaf liep :D


24 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Elke dag zie ik je in Zutphen de trein nemen naar Deventer, en daarna de bus richting Raalte. Jij met je mooie ogen, je halflange blonde haar en mooie oorbellen. Elke keer vraag ik me af of je mij ook ziet...Zou je die vraag willen beantwoorden?

12 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
De intercity vanuit Amersfoort kwam aan in apeldoorn. Ik stapte in om naar deventer te gaan. Ik ging naast de ingang zitten naast jou. Met luide begroeting waar je blijkbaar van schrok. Na enige tijd pakte ik toch me kans om een gesprek met je aan te gaan met geweldige openingzin Waarom ben jij niet nat het regent. Je lachte en we kwamen in gesprek waarbij ik wel meerdere domme dingen zei waar jij alleen om lachte. Je komt uit Amersfoort en je doet de opleiding stedenbouw in deventer, toen de trein stopte stapte ik er te snel uit waardoor ik je uit het oog verloor en je riep nog hopen dat het niet regent he. zonde. Zullen we samen als het regent een regendansje doen?

12 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Ik ben die jongen die vlak voordat de trein uit de richting Zutphen het station Deventer binnenreed naar zijn racefiets liep die bij de deur stond. Het was vrijdagmiddag rond kwart over vier. Ik zat al in de trein vanaf Roosendaal. Jij zat bij de deur in de tussenruimte en we hadden duidelijk oogcontact. Je had een bril op en had een rode (sportieve) jas aan. Ik had het gevoel dat we de paar minuten die volgden allebei te overdonderd waren om elkaar aan te spreken. Aangezien ik net terugkwam van vakantie had ik veel bagage bij me: een grote rugzak en een tas van Vaude die ik onder mijn zadel klemde. Ik had een rode bril op en een zwarte fietshelm op. Jij liep na het uitstappen naar de stadsbussen toe en ik fietste Deventer in op weg naar huis. Ik hoop met je in contact te komen.

22 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
You caught my attention when you walked up and down platform 11b at the Amsterdam Central station waiting for the same train going via Amersfoort. You are so tall, that perhaps you could be a male model!!! You were wearing a long sleeve shirt (maroon colour) and you had a Deuter bagpack. And you are exceptionally handsome with your long hair. You saw me sitting with my mum and sister on the train. And I wished that I had plucked the courage to go up to you to say hello. And I am also hoping that you would find this message on this website, so that I could go out with you and have some ice cream or something. Otherwise, I will go back to Amsterdam Central station with photos of you sleeping with your hair all over your face and I will leave the photos all over the station and I hope you will contact me.

12 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Rond 18:30 zat ik(jonge man,34 zwarte haren en bruine ogen )in de trein op het station Zwolle en je(blondine met een MacBook :)) kwam naast me zitten. Mijn laptop wou niet opstarten en je bood aan om jou laptop te gebruiken. Ik heb iemand die zo aardig kan zijn nog nooit mee gemaakt. Ik vind je ontzettend mooi en kan je niet meer uit mijn hoofd zetten. We hadden aan het eind voordat je in deventer uitstapte over computer vrije zondag en volkstuinen in deventer gehad :) wie weet misschien zie je deze oproep en kunnen we onze conversatie voortzetten :)

11 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Jij, geel shirt, zwart krullend haar met hele mooie ogen. Ik droeg een grijs colbert over een zwart tshirt met een spijkerbroek. Ik zag je al in de trein, maar we kregen pas oogcontact toen ik buiten op het perron stond. We hebben af en toe best lang naar elkaar gekeken, ook al stond ik met een klasgenote te praten, ik kon mijn ogen niet van je af houden.

04 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Borne
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Ik voel me best een stalker dat ik hier een oproep plaats. Het was best druk in de trein, en daar kwam jij aanlopen. Ik haalde mijn tas van de stoel naast mij, en jij kwam naast mij zitten in Zwolle. Wat vond ik die rit van Zwolle naar Deventer spannend. Ik deed mijn oordopjes in. Gelukkig zat een vriendin van mij voor ons, die tikte me aan en zei dat je wat aan me vroeg. Anders had ik niet een gehoord wat je tegen me zei. Je vroeg of dit al station Deventer was. We stapten uit, en ik werd betoverd door je leuke glimlach. We stonden op station Deventer waar we allebei moesten overstappen. Je stond iets verder naast me en begon te lachen. Later stapje je op me af. Dat is me sowieso nog niet vaak overkomen. Ik heb de leukste 5 minuten gehad die dag met jou. Ik stapte in de intercity naar Almelo, en realiseerde ik me dat ik helemaal niks van je wist. Geen naam, geen nummer. En toen reed de trein weg, jij zwaaiend naar mij. Sindsdien krijg ik je niet uit mijn hoofd. En heb ongelovelijk veel spijt dat ik je naam of je nummer niet heb gevraagd. Waarschijnlijk ken je deze site niet eens, maar als ik het niet probeer krijg ik helemaal geen reactie. Vanaf nu sta ik elke dag op het zelfde punt, op de hoop dat ik je ooit nog een keer tegenkom.

25 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Op Amersfoort stapte jij, een vriendin en ik denk je moeder en broertje op. De trein was redelijk vol dus zaten jij en je vriendin naast mij, op schoot bij elkaar ;) Toen het rustiger werd gingen jullie zitten in zo een groepje van vier stoelen. We hadden nog wel oogcontact en een beetje flirten, toen jullie uitstapte helemaal!

Ik zag alleen niet echt de kans om je nummer te vragen helaas...

Kleine kans maar wie weet lees je dit!

09 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Nijmegen
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Drukte in de trein door jongeren op weg naar de EOjongerendag is aanleiding voor ons gesprek. We praten leuk over vanalles; de voor- en nadelen van een dagboek bijhouden, jouw complexe familiesamenstelling, je zussen en nichtjes die je gaat bezoeken, de clownerieworkshop die ik vandaag ga volgen maar opeens zijn we in Deventer en moet je uitstappen.
Het schiet door m'n hoofd dat ik het jammer vind dat we niet verder kunnen praten, maar ik zeg het niet. En ondanks dat we nog even stil staan op het spoor waar jij op de volgende trein staat te wachten, durf ik je niet alsnog mijn nummer te geven maar zwaaien we na een paar minuten slechts naar elkaar.
Ik had je nog graag gevraagd wat je in Zweden gaat doen en je graag dat A3tje zien volgetekenen met stambomen.. :-)
Zin om het gesprek een keer af te maken?

19 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Deventer
Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog
Afgelopen zaterdag zaten wij samen in de trein vanaf Arnhem na de storing in Nijmegen. Bij het instappen was het gelijk al lachen, we waren allebei aan het uitpuffen van het rennen.

Daarna superleuk gepraat over een bruiloft en allerlei andere dingen die jij had gedaan.
Ook nog een kauwgompje van je gekregen ;)

Alleen, vergeten je naam te vragen!! STOM STOM STOM

Mocht je dit lezen en jij vond het net zo leuk: mail me dan snel :)