Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


14 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Dieren
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Zwarte krullen dr martens boots jurkje bril
Je stapte uit en we hadden oogcontact in Dieren. Ik wil.graag met jou
In contact komen. Dit is de tweede keer dat ik je zie
Tot snel

18 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Dieren
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Dit is een beetje gênant, maar ik ga het erop wagen. Vanmiddag zat ik in de trein naar Dieren toen je me aansprak of je een bepaald soort schoen moest kopen, want ik zag er blijkbaar modieus uit :’). We raakten aan de praat en je leek me erg leuk, en hoopte dat je m’n nummer ging vragen. Dat deed je helaas niet en nu heb ik spijt dat ik het zelf niet heb gevraagd. Toen stapte je in Dieren uit om te gaan hardlopen in het bos en scheidden onze wegen. Ik waag hier maar een kansje dus als je hetzelfde gevoel had, reageer dan hierop ;)

22 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Dieren
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Intercity Arnhem-Dieren, vertrokken 16.41 uur vanuit Arnhem. Jij, roodharige slanke conductrice zwaaide me heel vriendelijk uit, ik keek je nog na maar moest doorlopen. Had graag nog langer naar je gekeken.

20 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Deventer
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Op weg naar Deventer stopte de trein van 15:11 u. in Dieren, mensen stapten uit en in en na een tijdje verscheen jij in beeld; je had waarschijnlijk een vriendin gedag gezegd en was wat aan het rondkijken.... daar ving ik jouw blik. In eerste instantie keek je mij heel even aan en keek weer weg, in jouw roze mobieltje. Ik zat boven in de dubbeldekker naar je te turen, en vond jou al gelijk heel mooi. Ik, kort haar met snor en sik bleef jou aankijken, ook toen ik weer wegreed. Daar keek jij mij weer langer aan en ik gaf jou een lach, jij lachte terug. Ik dacht": Waar is nu de noodrem?". Je keek mij nog zoekend na..... Kunnen wij elkaar weer terugzien?

24 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Nijmegen
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet zo goed meer waar jij instapte, ik zat er al (in Zwolle). Jij stapte uit in Dieren. Ik reed, met mijn 2 zonen, door richting Nijmegen.

Bij binnenkomst hadden we al oogcontact. Jij was met een vriendin (zus?), en gingen pal achter mij zitten. Zenuwachtig keek ik een paar keer om. Toen jullie eruit moesten keken we elkaar nogmaals aan (jij draaide je nog even om). Tijdens het wachten op het balkon hadden we weer oogcontact. Toen de deuren openden, durfde ik nog even te zwaaien, maar opstaan om je nummer te vragen niet.

Jij: prachtige vrouw, blond golvend haar, strakke spijkerbroek om je billen, maar wijd uitlopend. Ik man met kort baardje, tassen vol en 2 jongens die op de tablet aan het spelen waren.

Zag ik het goed?

03 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Zutphen
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Jij blonde vrouw met leren jack en neusknopje mooie bruine ogen en mooie glimlach, een beetje in paniek stapte in in Zwolle en we kwamen vlak voor zutphen in gesprek. Ik gaf je mijn dagkaart . Ik stapte uit met fiets in zutphen . Ik had een legerjas aan. Jij moest naar Dieren . Voordat ik eruit ging had ik je je telefoonnr moeten vragen. Wellicht lees je dit bericht. En reageer je.

06 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op station Zutphen en jij zat op dat moment al in de trein. We hadden een paar keer oogcontact en stapten beiden in Arnhem uit.

Een paar uur later zagen we elkaar weer op station Arnhem en glimlachten naar elkaar. Voordat ik in Dieren uitstapte keken we elkaar nogmaals aan met een glimlach.

Jij was een uitzonderlijk knap meisje met een getinte huidskleur, een zwart leerachtig jasje, grijs shirt, donkerblauwe spijkerbroek en licht gekleurde schoenen.
Ik kwam van m'n werk en had een donkerblauw pak aan.

12 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Deventer
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Hoi onbekende dame, we namen beiden de trein van 19 40 uit Arnhem. Jij naar Deventer Ik naar Dieren We hebben gezellig staan kletsen op perron 3 bij de kiosk Ik zei dat je van de dame achter de balie wel naar binnen mocht om wat op te warmen Dan weet je presies wie ik ben ;) Wil het gesprek nog wel eens voortzetten want je maakte indruk op mij Je woont in Arnhem Noord Groetjes Arjan

12 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Deventer
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Meisje met krulletjes kort tot aan de schouder, zwarte lerenjas je wilde uitstappen in de tussenruimte maar daar zaten twee kinderwagens. Ik zei: ga je dat wel redden :) toen je weg ging keek je nog terug en zwaaide je. Je keek heel boos daarvoor maar je gelukkig zag ik je glimlach. Ik had legergroen jasje aan en rugzakje en zat ingesloten in de tussenruimte!

23 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
whooow wie was jij?????
we zaten in de stoptrein Arnhem/zutphen van 9.23u.
je stal me blik en kon je niet meer van je los maken,zo mooi was jij.
zat eerst aan de andere kant van t gangpad maar verhuiste jou kant op voor de zon.jij piersing's in je oor neus en rechterkant onderlip.zag nog enkele tattoo's bij jou.
ik enkele tattoo's en piersings waarvan paar erg opvallend in me nek.
zou graag je nog ns willen ontmoeten en dan nog iets meer van je teweten komen.
hoop ooit iets van je horen maar waarschijnlijk zal dat niet zo zijn.
grttz martijn
ps.je mooie ligte kleur ogen waren zo mooi in t licht

30 November 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Arnhem
Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog
Jij had een staartje boven op je hoofd en een zwarte piercing onder je lip. Ik had een staartje in mijn haar en een beige jas. We zaten samen in de Syntus en stapten in Zutphen over op de trein die mij naar Dieren bracht, jij bleef nog langer zitten. We wisselden een paar blikken uit, toen ik buiten was en ik jou in de trein zag wegrijden blies ik je een kushand toe.