Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


15 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Winterswijk
Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam met m'n twee tassen schuin tegenover je zitten in Arnhem. Daarna hadden we het geluk dat een stel dronken, middelbare huisvrouwen bij ons kwamen zitten. Eentje kon haar flesje drinken daadwerkelijk niet meer recht houden en knoeide het over broek heen. Jij was blond en lang en had, net als ik, twee volgepakte tassen bij je. Beiden negeerden we de vrouwen enigszins, terwijl we lachend in ons eigen notebookje aan het schrijven waren. Toen jij uitstapte in Doetinchem, lachtte je nog naar me en zei je doei. En meer dan dat kreeg ik er, met mijn asociale oordopjes-in-mijn-oren-gedrag ook niet uit. Ik droeg een knalrode trui met daarover een donkergroene jas.

19 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Doetinchem
Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam terug van roermond, jij van cuijk naar doetinchem. We raakte op het einde van de treinreis in gesprek en wil super graag je naam weten, je had bruine gekrulde haren en blauwe ogen, zwarte broek aan

20 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Winterswijk
Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je op Utrecht centraal, je was er met een andere man, ik met een andere (oudere) vrouw. We hadden meteen al oogcontact. We gingen met de trein van 20.54 uur richting Arnhem. Ik zat schuin tegenover je en kon mn ogen niet goed van je afhouden.
Jij ook niet van mij. Tot mijn verbazing stapten we uit in Arnhem en Namen dezelfde trein naar Winterswijk. In deze trein konden we elkaar niet zien zitten, maar bij het uitstappen (jij bij de huet in Doetinchem ) zochten jouw ogen mij op. We zwaaiden naar elkaar.
Ook toen je buiten was hadden we oogcontact. Ik zou graag met je in contact komen en hoop je via deze weg te vinden, je hebt iets in me losgemaakt.

21 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Winterswijk
Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog
Ik zie je nog zo zitten, met die prachtige blauwe ogen, Half lange blonde haren tot aan je schouders... je droeg een wit shirt met een kleurrijk kort broekje. Ik; kort blond haar, wit shirt met een zwart/grijze jas. je kwam tegenover me zitten met je rol koffer in de trein van Arnhem richting Winterswijk rond klokslag 13;30, ik keek je even lachend aan en maakten daarna nog wat oogcontact tot je uitstapte in Doetinchem de Huet, ik heb spijt dat ik niets tegen je heb gezegd...

Misschien dat deze website wonderen kan verrichten, of dat ik je ooit nog eens tegen kom...

21 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Winterswijk
Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog
Zondag 21 mei, de trein van 13:31 uit Arnhem, jij dame met donkerblond haar, o.a. zwarte broek en zwarte handtas, stapte uit in Doetinchem om 14:06. Je zat eerder al op het station van Arnhem naast me op het bankje en we zaten schuin tegenover elkaar in de trein.
Je maakte me sprakeloos, maar toch blijft de vraag of dit een toevallige ontmoeting was of dat we misschien toch eens kennis met elkaar zouden moeten maken in mijn hoofd spoken.
Herken jij jezelf in deze beschrijving?
Ik was degene met het rode shirt met Citroën er op.

p.s. Laat je niet afschrikken door de woonplaats die bij mijn naam vermeld staat.Hopelijk lees je dit en neem je de moeite om te reageren.

14 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Doetinchem
Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog
Ik dwaalde wat door Nijmegen op deze zondagochtend. Na een nachtje zomerfeesten zocht jij het station op voor je reis naar Doetinchem. Ik was de weg kwijt en met jou liep ik mee richting station. Van daaruit wees je mij de weg naar de studentenkamer van mijn vriend. De goede weg bleek later.. Dank je wel!

02 December 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Doetinchem
Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog
op dinsdag 2 december '08 rond 17.30, stapte we zo'n beetje tegelijk de trein van Arnhem naar doetinchem in. het was heel druk en moesten even staan. ik kon al snel zitten in de hoek. het waren allemaal inklapstoelen. later stapte een oude vrouw in en jij wees haar naar een lege stoel, wat ik heel beleefd vind.
ik zat muziek te luisteren tot batterij leeg was en deed het in de tas.. later was het rustiger en kon jij ook zitten maar dat duurde wel fftjes en toen zat je bij de deur naar buiten toe. we keken elkaar wel vaak aan, en moesten allebei lachen toen je je evenwicht door een bocht verloor terwijl je zat. ik pakte me drinken en later pakte jij je drinken toen k het weer terug had gedaan, dat was wel grappig.
ik heb bruin half lang haar, had een zwarte jas aan met een grijs, witte sjaal en een blauwe spijkerbroek.
weet nog wel dat je blond bent, heel iets langer haar dus niet kort, super mooie ogen en gok dat je rond de 1.75 meter bent. je had een zwarte rugzak bij je en droeg een sportieve jas

de trein stopte in doetinchem en jij moest verder wezen, want kreeg mee dat iemand je moest ophalen omdat de trein niet verder reed.

als jij dat bent, zou je dan willen reageren, ik vind je heel leuk en zou je graag willen leren kennen. je bent echt oogverblindend :$

me hyves is http://sstephanie89.hyves.nl/