Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


07 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hey leuke blonde jongen! Jij knappe jongen, circa 1.80m lang, blond haar en lichte spijkerbroek. Ik (lange jongen) zag je vandaag (7nov) al op het zitbankje bij Rotterdam Blaak. Onze Intercitytrein van 16.39 uur was 10min vertraagd. We stapten samen helemaal voorin in in de trein en gingen bovenin vrijwel tegenover elkaar aan het gangpad zitten. We hadden regelmatig oog contact. Ik had je vaker willen aankijken....Je bent erg leuk :). Voor het uitstappen liep je nog vlak achter mij en bleef je dicht achter mij staan totdat de deuren open gingen. Ik had nog 1min overstaptijd dus snelde naar de volgende trein. Had ik je toch maar aangesproken...Hopelijk zie je dit bericht en komen we via deze weg alsnog in contact!

13 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Sliedrecht Baanhoek naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hé jij, vanmorgen om 07:24 in de overvolle sprinter!

Je vroeg me of ik nog 'n intercity of sprinter ging nemen,
toen ik aangaf mijn weg te vervolgen met de auto, was
'n lichte teleurstelling van je gezicht af te lezen.
Je zei me dat jij deze ochtend twee overvolle treinen had.
Ookal sprak je tegen deze jongen met kullen alsof je hem kende
heeft hij, naast de leuke indruk die je achter liet,
Helaas nog steeds geen idee wie je bent.

Maak jij er verandering in? Bericht me dan 😊

24 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Jij hebt blond haar tot op je schouders en je had rode instappers aan je hebt wel gezien dat er schuin tegenover je een getinte jongen naar je voetje aan het kijken was hoe je die rond draaide. Zou graag nog eens je zien en wat drinken samen... rij altijd elke dag tussen dort en blaak

26 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Geldermalsen naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Je ging vandaag met je kleinzoon (4 en bijna 5) naar het Spoorwegmuseum. Op de terugweg hadden we een kort, maar leuk gesprekje. Ik had je natuurlijk moeten vragen om een keer ergens koffie te gaan drinken, maar dat bedacht ik pas in Rotterdam Lombardije. Misschien via deze weg alsnog.....

25 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Jij, slanke dame met groene jas en beige broek, je zat schuin tegenover mij in de sprinter die rond 18.30 u. in Dordrecht aankomt. Ik heb je niet binnen zien komen, maar toen ik eenmaal naar je gekeken had, kon ik mijn ogen niet meer van je afhouden. Donkerbruine krullen, ogen om in te verdrinken en een liefelijke glimlach.
We hebben elkaar een aantal keren toegelachen en dan werd ik helemaal raar in mijn buik.
Eenmaal overgestapt in Dordrecht had ik onmiddelijke enorme spijt, dat ik je niet had durven aanspreken, want ik zag je gezicht doorlopend voor me.
Wie weet leggen we via hier contact ......

28 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Bergen Op Zoom
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
We stonden tegenover elkaar in de hele drukke trein naar Vlissingen, helemaal voorin. We keken af en toe naar elkaar en had je graag willen aanspreken, maar ik vond dat een beetje ongemakkelijk in die drukke trein. Je had een jurkje aan met daaronder bruine laarzen. Ik had een lichtblauw t-shirt aan en witte all-stars. Ik hoop dat je dit leest een wat van je laat horen!

09 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Zuid naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Je hebt een gave bril, je haar in een staart en vaak een sjaal om : Na schooltijd stappen we vaak in de week tegelijk de trein in richting Dordrecht. Wanneer ons iets opvallends zien lachen we naar elkaar, en daar ook meteen dat oogcontact! Zoals van de week, toen een over enthousiaste vrouw in rode jas controleerde of we wel hadden ingecheckt (Waarschijnlijk besefte ze niet dat het haast onmogelijk is , om zonder in te checken door die poortjes heen te komen.) Tot een gesprek is het helaas nog niet gekomen, en daarom weet ik nog steeds niet hoe je heet. Waar ik inmiddels toch heel erg benieuwd naar ben.
heb je zin om verder te kletsen? Stuur me dan een berichtje.

De jongen die af en toe ook een sjaal draag, hoopt jou snel te spreken!

22 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
We hebben elkaar al vaker gezien, maar ik durfde niks te zeggen. Ook weleens in de metro.
We stapten samen uit in dodrecht en er was een bliksem inslag toen we in Zwijndrecht stil stonden. Bij het uit stappen twijfelden we, maar gingen ieder ons eigen weg. Je had een zwarte rok en zwart shirt aan. Maar wil graag weten wie je bent :).

29 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Roosendaal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hoii, we zijn elkaar nu twee keer tegen gekomen, we kijken elkaar steeds aan, de eerste keer heb ik ook gezwaaidnaar je toen de metro weg reedt. Dat was eventjes nadat we waren uitgestapt bij Rotterdam Blaak. Vandaag keken we weer een aantal keer naar elkaar en ik kreeg nogal de vlinders in mijn buik van je om eerlijk te zeggen. Ik wilde je graag aanspreken na station Dordrecht als het rustiger zou zijn in de trein maar jij ging hier helaas al uit. Ik hoop je weer is tegen te komen dan ga ik je sowieso aan spreken zodat je niet weer te vroeg uitstapt haha :(.

Jij bent het meisje met de rood,wit blauwe jurk en die mooie lach.
(ik droeg een korte broek en een t-shirt)

Herken jij mij ook? Geef een reactie!

10 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Roosendaal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Donderdagavond 10/11/2016 stapte ik op Rotterdam Centraal (18.41 uur) met vrienden in de trein. Een paar minuten later stapte jij in op Rotterdam Blaak. Jij zat schuin tegenover mij, zwarte haren, zwart jasje, blauwe jeans (dacht ik) en zwarte Ugg's. Prachtig roze wangetjes, sprankelende ogen en een tong piercing. Wij hadden een paar keer oogcontact en jij glimlachte mijn kant op. Ik was niet in de gelegenheid om jou aan te spreken. Een volle trein i.c.m. een druk gesprek weerhield mij ervan om jou aan te spreken. Jij stapte uit in Dordrecht (18.57 uur). Sindsdien ben jij een constante onderwerp in mijn gedachten.

07 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Toen ik met de roltrap omhoog ging bij perron 4 zag ik je al kijken. Ik zag jou een beetje getint meisje(halfbloed? indonesisch?) op Rotterdam centraal met een groene jas, witte airforce nike sneakers en nike muts met een zwarte tas instappen. Je stapte op zelfde station als ik uit bij Dordrecht en liep ook naar de bus, volgens mij stapte je in bus 7 in richting sterrenburg. ik twijfelde om haar aan te spreken en nu heb ik er spijt van dat ik dit niet heb gedaan. dit al helemaal omdat ik het gevoel had dat je ook steeds naar mij aan kijken was. ik kon niks anders bedenken om eigenlijk weer met je in contact te komen dus bij deze treinflirt

Ik: jongen met lange zwarte parka jas en lang haar in een knotje met een zwarte rugzak
jij: groene jas, nike sneakers en muts zwarte tas

23 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht Zuid
Op station Dordrecht Zuid verloren we elkaar uit het oog
23 november 2015, 12:15

Daar was ik dan...samen met moeder en broertje op weg naar de crematie van onze lieve oma. Bewapend met een prachtige bos bloemen en een gepassioneerd gedicht maakten we ons klaar om afscheid van haar te nemen. Van binnen was ik droevig, al probeerde ik dat natuurlijk niet aan de buitenwereld te laten zien.

Toen zag ik jou het perron op lopen. Een prachtige meid met een glimlach die me liet smelten en een knalrood hoofddoekje. Dit maakte me erg nieuwsgierig naar de waarschijnlijke bos krullen die je er onder verborg. Ik stapte op Rotterdam Centraal in de Sprinter naar Dordrecht Zuid en plotseling zag ik je daar ook in zitten. Dit keer met een jongen waarvan ik niet zeker was of het je vriend was. We zaten recht tegen over elkaar. Ik lachte naar je, maar er was niet echt een reactie. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden en greep elke kans om je in je mysterieuze bruine ogen aan te kijken. Uiteraard sloeg mijn klungeligheid toe toen ik mijn telefoon met veel pijn en moeite uit mijn jaszak probeerde te halen, en liet ik hierbij mijn iPad op de grond vallen. Opeens hoorde ik je zachtjes giechelen en keek je me met een stralende glimlach aan. Je maakte me verlegen en het werd nog erger. Kort daarna stond ik namelijk op een stuk van het boeket die voor mijn lieve oma bestemd was en lachte je weer naar me. Ik kon het niet geloven. Wat een geweldige eerste indruk had ik zojuist gemaakt... De trein begon wat minder druk te worden en jij en de jongen stonden op om een ander plekje te zoeken. Je nam je tijd en liet hem alvast weglopen...je pakte voorzichtig je tas op, draaide naar me toe en keek me nog een keer glimlachend diep in mijn ogen aan..."hoe heet je?" wou ik je nog vragen, maar het voelde ongepast en ik was nog altijd verlegen...oh wat ben ik bij nader inzien toch dom geweest...

De volgende halte moesten we uitstappen...en besefte ik me dat ik je nooit meer zou zien. Maar jouw stralende lach zal ik nooit vergeten. Evenals je mysterieuze bruine ogen.

25 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht Stadspolders naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Ik heb jou vandaag gezien op station Dordrecht, ik zag jou kijken en keek terug, keek om me heen en keek nog eens en nog eens. Ik heb het gevoel dat ik er iets mee moet. Jij blond haar en (denk ik) blauwe ogen liep precies de andere kant op richting fietsenstalling en ik ging richting busstation. Heb ik jou vandaag gezien? Laat het dan weten.

21 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Een knipoogje aan de twee meisjes die naast en tegenover mij kwamen zitten. Opgestapt in Rotterdam-Centraal, afgestapt in Dordrecht. Jullie zeiden spontaan hallo, en goeiedag bij het weggaan, vrij opvallend eigenlijk maar best sympathiek. En de watermeloen leek te smaken.

23 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Wie is zij, die conductrice van de IC van 10:03 uur vandaag (23-11-2014) van Eindhoven naar Den Haag Centraal? Ik denk niet dat ik je gezien heb, maar je klonk ongelooflijk sexy door de omroepinstallatie. Het is dat ik een andere kant op moest, maar anders was ik alleen al daarvoor tot aan Den Haag Centraal blijven zitten.
En dus ben ik nu heel nieuwsgierig naar de vrouw achter dat betoverende stemgeluid.

16 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
We zaten schuin tegenover elkaar. En misschien voelde ik het alleen, maar er hing een leuke spanning. Ik wilde de krant pakken om me een houding te geven, maar je was me helaas net voor...
Toen ging je je oliebollen eten en bij het weggooien van het lege zakje poedersuiker stootte je "per ongeluk" mijn knie aan... Sorry, zei je en ik kon helaas niks anders uitbrengen dan, geeft niet. Daarna maakte ik nog een loze opmerking dat je er dit jaar vroeg bij bent met je oliebollen waarop je zei, ik heb ze ook maar gekregen...
Toen kwam het ergste van de reis, ik was aangekomen op station Dordrecht en heb het nog nooit zo jammer gevonden dat ik er was... Ik heb nog getwijfeld om terug te gaan, maar zoiets gebeurd alleen in films. En nu zit ik thuis te balen dat ik niet het lef had om je eerder aan te spreken.
Ik hoop dat je me vind!!! Xxxxx

03 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hey mooie blonde dame met licht truitje, zwart leren tasje en ongelofelijk mooie ogen. We zaten schuin tegen over elkaar in een trein die veeeeeel te watm was.... We hebben oogcontact gehad, naar elkaar gelachen... En tijdens het uitstappen bleef je kijken. Helaas moest je er uit in Dordrecht....

Ik hoop je te spreken ;)

X

03 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar op Rotterdam Centraal, donderdag 3 april. Moet rond de klok van 8:15 geweest zijn. Jij: lang, erg blond haar en hele mooie opvallend blauwe ogen. Je had een spijkerbroek aan, lichtbruine laarzen en een korte zwarte jas. Ik: lang, blond en bruine ogen. Ik had een donkerblauw pak aan met een rood gestreept overhemd en had een rolkoffertje bij me.

Ik zag je al staan vanaf het perron waar ik aankwam, en toevallig moest ik dezelfde trein hebben (Rotterdam richting Venlo). Ik stond even naast je op het perron en we hadden wat oogcontact. Later zat ik in de drukke trein vlak achter je. Je keek nog een paar keer om, maar ik was zo stom om geen praatje te maken ;). In Dordrecht stapte ik uit.

Wie weet zien we elkaar snel weer in dezelfde trein (dan zal ik zeker even een praatje aankopen) maar als je dit toevallig leest - reageer dan vooral even als je dat leuk vindt ;)

21 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Roosendaal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij stapte je in Rotterdam bij mij in de trein. De halte na jou stapte een vrolijke oudere vrouw in en kwam bij ons zitten waardoor we tot Dordrecht de interessantste verhalen hebben mogen aanhoren. Zij ging naar Eindhoven om te winkelen en jij naar Helmond om naar je vader te gaan. Aangezien dat dezelfde trein is: heb je nog mooie verhalen kunnen aanhoren? Of had je het laatste deel van je reis ook wat rust??
Groetjes,
Eef

01 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht Stadspolders naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
De nieuwsgierigheid wint :-) Ik stond op station stadspolders met mijn zoontje te wachten op de trein en jij kwam met je fiets omhoog lopen. Bij Dordt centraal moesten we er beide uit en hadden we nog een leuke oogcontact terwijl we stonden te wachten voor het stoplicht. misschien treffen we elkaar nog eens?

17 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Assen naar station Utrecht Centraal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Ik zat gisteravond naast jou in de IC richting Rotterdam. In Hilversum raakten we even met elkaar aan de praat, jij reisde van Groningen naar Dordrecht. Lijkt me heel leuk om je nog eens te ontmoeten!

09 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Beurs naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
2 meisjes, jullie stapten op Rotterdam Blaak op en een van jullie droeg roze bovenkleding en zwarte onderkleding. Ik zag jullie instappenen kon jullie in de trein zien. Even later zagen jullie mij waarschijnlij kijken want jullie kwamen naar boven toe om bij mij te zitten maar durfden net als ik niet het gesprek aan. Jullie hadden lange blonde haren en moesten naar zwijndrecht maar waren in de verkeerde trein gestapt. Op dordrecht stapten jullie uit en gingen jullie wachten op een andere trein of iets dergelijks... Ik was de jongen met de beige broek, grijze jas en donkerblauwe shirt. Mochten jullie dit lezen dan hoor ik heel graag van jullie!

21 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Ede-Wageningen
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Je was het boek "The sense of another ending" aan het lezen van Julian Barnes, met je hoofdtelefoon op. Ik keek naar je, af en toe zag ik je stiekem terug kijken. Eindelijk ontmoeten onze ogen, vluchtig.
Je bereikt je halte en checkt uit, ik zie je gaan. Als je langs de bus loopt ontmoeten onze ogen weer. Dan rijd de bus weg en jij wordt steeds kleiner, we kijken we elkaar nog steeds aan. Ik denk een kleine glimlach te zien in de verte.
Als je dit leest hoop ik dat je precies weet wie ik ben.

15 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Jij hebt een bruine bos krullen, je liep op lichtbruine schoentjes met slee hakken en je droeg een h&m tas!! Je zat op het bankje op Rotterdam centraal wachtend op de trein richting venlo we hadden prettig oogcontact. Ik stapte uit in dordrecht en keek je nog ff na:) ik droeg een lichtbruine vest/jas zwart kort haar en bruine schoenen. Het was jammer genoeg te druk in de trein om bij je te komen en je aan te spreken. Het zou een wonder en erg spannend zijn als we alsnog met elkaar in contact komen haha wie weet he! X

21 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Afgelopen woensdag een heel leuk, ontspannen momentje in de intercity van Breda naar Dordrecht beleefd. Op het perron hadden we ons eerste oogcontact, je viel me op. Daarna in de trein stuurden we elkaar tussen de stoelen door enkele blikken, waar ik nu met plezier aan terugdenk. We keken elkaar aan in de ogen, keken dan weer weg en deelden een glimlach. Jij droeg een zwarte, halflange jas, had donker haar en donkere ogen (voor zover ik ze goed heb gezien:) ). Je was bezig met je Ipad, maar keek gelukkig af en toe even naar me omhoog. Helaas kwam station Dordrecht te snel en moest ik uitstappen.. Achteraf baalde ik dat ik niet gewoon mijn nummer had opgeschreven en stiekem bij je op de bank had laten vallen...
Ik droeg een grijze, korte jas, spijkerbroek en had een zwart/wit petje op. Mijn haar droeg ik in een paardenstaart.
Waarom ik dit berichtje plaats.. Laat ik nu stiekem toch hopen dat je dit leest en dat ik alsnog de gelegenheid krijg dat nummer op een briefje te schrijven :) Who knows..

06 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Gorinchem naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Een prachtig meisje met lang, bruin krullend haar stapte de Connexxion-trein in op station Sliedrecht. Ze ging zitten op één van de uitklapstoeltjes. (Tijd: ongeveer 15:30u, net na een spontane stortbui)
Ik kwam niet verder dan haar stamelend vragen of ´het klopt dat deze trein naar Dordrecht gaat´.

Ik baal er ontzettend van dat ik niet meer initatief heb genomen, dus ben jij dit en heb je zin in om eens een drankje te doen? Laat maar van je horen :)

30 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Omstreeks 17:25 sprong ik in delft in de trein, vond een plekje en daar zat jij.. blondine, leuke groene jurk, jasje erop... je blik in mijn ogen duurde lang maar vertelde genoeg...

keertje wat eten ?

26 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Den Haag Hollands Spoor
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Je stapte op Leiden CS uit de intercity naar Den Haag Centraal die vanuit Amsterdam kwam. je bent een NS medewerkster. Terwijl ik genoot van mijn starbucks frappucino lachte je me toe toen je me voorbij liep. Je stapte een paar minuten later in de trein naar Dordrecht van 21:49 (treinstel 9584) en ging bovenin zitten. Ik liep je langs en wederom herhaalde de situatie zich zoals deze eerder voltrok. Ik stapte in Den Haag HS uit en keek nog eenmaal naar je, je deed snel je telefoon weg en keek terug. daar ik mijn tram moest halen liep ik door. En eerlijk gezegd bleef je in mijn gedachten zitten. je leuke uitstraling, je mooie glimlach en blonde haren blijven mij bij. Hopelijk mag ik je nog een keer tegen komen in de trein of daarbuiten. Ik ben erg benieuwd of die leuke glimlach en klik er ook bij jou zo overkwam en hoop je daarom hier te vinden.

12 April 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Hollands Spoor naar station Roosendaal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hoi, jij was op weg van je werk in Den Haag naar je ouders in Antwerpen, de internationale trein reed niet en eigenlijk was dat best wel gezellig. Na een paar telefoongesprekjes was één blik voldoende en hebben we de tijd vol gepraat, over Joegoslavië en wat al niet meer... tot ik in Dordrecht uitstapte. Lijkt me erg leuk om eens verder te praten... misschien wel volgende keer in de trein?

13 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
I can't take my mind off of you...

07 Januari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
In de internationale trein van Brussel back to Holland. Jij ging naar Eindhoven. Mijn eindbestemming was Amsterdam. We hebben met elkaar gesproken; leuk om jou te ontmoeten! Hele kleine kans dat je dit gaat zien, maar wie weet.. Take care!

28 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Breda
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Hey! Ik ging naast je zitten en jij was bezig met wat ik dacht dat fysio-therapie was, maar het bleek geneeskunde te zijn... M'n hersenen werken niet zo goed meer na een lange dag stage dus in plaats van gewoon een stationnetje te blijven zitten puur om nog eventjes door te kunnen kletsen en je nummer te vragen kwam dat jammer genoeg niet bij me op...

Ik had een bruin t-shirt aan en keek heel vaak naar je boek en stiekem ook een beetje naar jou voordat ik 't lef had je aan te spreken... Jij zei dat je geneeskunde deed en al latijns had gehad en dat je VWO had gedaan... we hebben elkaar helaas maar iets van 40 seconden gesproken ofzo :(

Jij had best lang bruin haar, zag er echt beeldschoon uit en was erg aardig, maar ik heb geen idee over hoe ik ooit nog met jou in contact kan komen, laat staan je nummer vragen, dus vandaar deze oproep! Ik hoor graag van je (A)

19 Augustus 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Jij met je ray-ban zonnebril, zat aan de andere kant van het pad, en ondanks ik je ogen niet goed kon zien, dacht ik toch echt dat er wel degelijk wederzijds interesse was ;). Van alles bedacht om je aandacht te krijgen, maar het enige wat er in me op kwam, daar had ik de ballen niet voor.

Je vroeg halverwege de rit in deze STOPTREIN waar we waren, waarop iemand anders mij voor was met het antwoord: Delft Zuid.

Ik zou je toch echt een keer willen spreken.

27 Juli 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Je sprak mij aan in de trein omdat ik met veel bepakking aan het sjouwen was.
Ik ging naar Gorinchem.
Je was Indisch van uiterlijk.

xx

05 Juni 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Geldermalsen
Op station Dordrecht Stadspolders verloren we elkaar uit het oog
Jij(leuke brunette, met groene shirt en een rugzak bij je)vroeg aan mij(kort haar, groene ogen en toen een Selexyz tas) op station Dordrecht rond 4u of je voor de Arriva trein extra toeslag moest betalen, wat ik niet wist. Toen we op de trein richting Geldermalsen stapten kwam je tegenover mij zitten. We hadden het over je reis naar Indonesië, over onze studies en onze plannen later. Toen kwamen we aan bij station Dordrecht Stadspolders waar ik eruit moest. Helaas was ik zo stom om je naam en telefoonnummer niet te vragen, terwijl ik toch wel erg graag een keer wat met je wil gaan drinken.

01 Januari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Rotterdam Centraal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Rond half 7 op nieuwjaarsdag waren we (behoorlijk gaar) op weg naar huis. Ik kwam vanuit Brussel en jij (samen met een vriend) stapte in Antwerpen in. Jullie hadden oud op nieuw gevierd bij studenten in Antwerpen. Onderweg kwam er een verkoper langs waarbij je een blikje cola kocht. Jij bent rond de 1.80m en hebt donkerblond/bruin steil haar. Je bent ongeveer 21 jaar en had een grote koffer bij je. Je vriend was klein en had donkere krullen. Bij Roosendaal stapte ik uit, maar na 1 minuut stapte ik weer in en ging weer tegenover je zitten. Uiteindelijk verliet ik de trein weer in Dordrecht. Ik denk dat je in Rotterdam uit gestapt bent. Ik had een zwarte jas aan, heb donkerblond haar, blauwe ogen en had een rode weekendtas bij me. Ben of ken jij deze jongen? Reageer!

23 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Amsterdam Centraal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
In de sneltrein vanaf Breda naar Amsterdam zag ik je zitten. Jij zat iets verderop schuin tegenover mij. Af en toe keken we met een glimlach naar elkaar. Ik was met nog 2 vrienden en jij volgens mij met nog 1 vriend. Jij, met je donkere haar en een beetje met je telefoon/muziek aan het spelen. Helaas stapte je al uit bij Dordrecht en kon ik niet langer meer naar je kijken. Ik hoop dat jij jezelf hierin herkend en reageert.

04 November 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Trein 15.47u Mooie man, mooi grijs pak, zat aan gangpad, lichtbruin haar, mooie ogen en je keek af en toe. Ik natuurlijk veel te verlegen ;) en je liep voor me de trap af. Je had rode tas en een zwarte aktentas bij je. Volgende keer vraag ik je nummer ;)

04 Mei 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Tilburg
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Vandaag moest ik omreizen via Rotterdam, toen de trein aankwam rijden stonden we bij de zelfde deur te wachten om naar binnen te kunnen.

We namen de trein van ca. 18.00 vertrokken in Rotterdam, die was om iets voor half in Dordrecht.

Jij: lang (ik schat 1m90/2m), lichte ogen, donkerblond, blokjes jas, vrolijke blouse eronder.

Ik: Donkerblond/brunette haar in een staartje, 1m77, blauwe ogen, blauwe jas aan, bruin vestje.

Jij kon in de trein nog net zitten en ik moest helaas blijven staan. Meerdere malen oogcontact gehad en een glimlach. Helaas zat je net iets te ver om mijn nummer te geven of een babbeltje te maken.

19 November 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Roosendaal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte op in Rotterdam Blaak ergens achterin de trein, het was ontzettend druk uur of 5? en het werd een staanplaats. En toen zag ik jouw op de trap met je mooie rode haar en je leuke glimlach. ik betrapte je er meerdere keren op dat je naar me keek en ik keek naar jouw. maar ik ben zo verlegen ik kon er niks mee. Als je dit herkent zou je dan een keerje wat willen drinken of zoiets? x jongen met donker haar en groene jas.

10 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Venlo
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Elke ochtend nam je de trein van 7:03 ik vermoed richting Breda of Eindhoven. Ik heb je al een tijd niet meer gezien. Ik zag je voor het laatst een avond in de trein. Ik moest overwerken en jij ook. Je spraak mij aan. Ik zou je verder willen leren kennen.

12 December 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Dordrecht
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
Intercity 7:03. Wij zaten vaak in dezelfde coupé, wij hadden oogcontact en begroeten elkaar regelmatig. Toen ik voor het laatst zag wij kwamen bijna in Dordrecht aan en de licht van de trein uitviel. Het duurde 10 seconden en daarna kwaam de licht weer terug en keken wij elkaar aan met een glimlach. Ik vroeg aan jou of je studente was en je zei nee/ja een beetje zenuwachtig. Daarna gingen wij naar de trein deur maar je was je paraplu vergeten. Je bent studente want je had altijd een OV jaar kaart bij zich en draag je soms een bril. Wij stapten in Dordrecht uit en ging je met de fiets naar je werk/stage vermoed ik in Papendrecht. Ik ben die jonge met de bruine koffer die verzorgd eruitziet en frisse geurtje. Als je dit leest ik zou heel graag willen leren kennen!!!!!

17 Oktober 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Amsterdam Centraal
Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog
ik stond eerst naast je bij free record shop op station breda..
even later kwam ik tegenover je zitten in de sneltrein van breda naar Amsterdam van 16.50..
er kwam een meisje binnen die vroeg of iemand van ons een OV had zodat ze met korting mee kon reizen naar Amsterdam..
je zei dat je naar haarlem moest dus kon ze op jouw OV mee..
je las een boek en je sliep tussendoor..en af en toe keek je me even aan..je droeg zwarte laarzen, een zwarte panty, een zwart (kort) rokje en een geruite jas van Zara en je had blond haar..
onderweg liet ik per ongeluk een m&m op de grond vallen waardoor je even wakker schrok en glimlachte..
ik stapte uit op station dordrecht en je lachte weer naar me..ik bleef op hetzelfde perron wachten op mijn volgende trein..en toen jouw trein wegreed zwaaide je naar me..
ik droeg een lichte spijkerbroek, blauwe trui met lichtblauw overhemd eronder en een zwarte jas..ik had een zwarte leren tas bij me en ik heb bruin haar..maar het bovenstaande verhaal moet voldoende zijn..


wie ben je?

09 September 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Gorinchem naar station Dordrecht
Op station Dordrecht Stadspolders verloren we elkaar uit het oog
He jij daar, meisje met donker haar (indo?)! jij stapte in in Gorinchem, ik ging er uit in Dordrecht Stadspolders. Je zat mee te lezen in mijn krant en dat vond ik helemaal niet erg...Toen ik er uit ging bij Stadspolders bood ik je m'n krant aan. Je zei heel lief en grappig dat je hem toch al helemaal had meegelezen en je lachte...
Zullen we nog eens samen de krant lezen in de trein??? Let me know!