Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


18 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rhenen
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Om 14:55 vertrokken we uit Utrecht . Jij was de machinist. Wie o wie ben je. Toen we uitstapten riep je nog heel vriendelijk ‘nog een fijne dag’

24 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Bus 50. 's avonds rond 22:45u.

We kregen oogcontact en moesten toen beiden erg glimlachen. We bleven elkaar aankijken. Ik heb nooit eerder iemand met zo'n mooie, lieve lach ontmoet, dus ik zou je graag beter leren kennen. Groetjes J ;)


Jij: Een jongen van +-22, krullen, gestreept shirt, donkerblauwe suède schoenen en je droeg een bos bloemen. Eerst moest je staan later vond je een plek. Je stapte in de bus in Utrecht en stapte uit in Zeist.
Ik: Een jongen van 23. Een wit shirt met figuurtjes, heb bruine haren en zat halverwege in het midden van de bus.

09 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Rotterdam Stadion
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Tegen die jongen in de trein: Het was niet dit jaar,maar in 2006 of begin 2007.
Ik herkende je van school,de CHE. Je was gestopt met je opleiding (communicatie geloof ik) en werkte toen in een kaasfabriek geloof ik. We hadden een gesprekje en toen moest je eruit,jammer.
Ik had je al eerder gezien op school en vond je toen al leuk. Dagen later kreeg ik een superlieve kaart van je en een email. Ik reageerde daar heel stom op,waar ik erg veel spijt v heb. Ik zei dat er een andere jongen was met wie ik contact had en dat het voor mij niet goed voelde om dan ook contact te hebben met jou, echt zo stom van me!! Ik had totaal geen ervaring met relaties of wat dan ook toen,nu zou ik het heel anders aanpakken.Hopelijk kom ik ooit te weten hoe het met je gaat.
Je had lang, donker haar en was wat stevig gebouwd. Het is lang geleden maar wie weet.... hopelijk lees je dit.

01 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rhenen
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Op de avond van zondag 1 oktober stonden we te wachten op de treinvervangende bus van Utrecht Centraal naar Rhenen, die vertrok om 22:30. Ik had een rolkoffer bij. Ben jij de leuke jongen (Bas?) uit Maarn met het boekje in de hand met wie ik een tijdje een leuk gesprek heb gehad? Ik stapte uit in Driebergen-Zeist. Jij ging door naar Maarn. Je zwaaide nog naar me. Sorry, ik had je nummer moeten vragen. Een omleiding door werkzaamheden was dankzij jou nog nooit zo leuk.

15 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Bunnik naar station Veenendaal West
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Het was een prachtige, warme donderdagmiddag. En toen zag ik opeens een leuke meid op de trap zitten bij Station Bunnik, die zeker mijn aandacht trok. Ik glimlachte naar je en ik hoopte dat je ook iets zou zien in mij. En wat bleek: je kwam naast me zitten in de trein!
Ik hoopte dat je in Veenendaal uit zou stappen zodat ik met je zou kunnen praten... helaas stapte je uit in Driebergen-Zeist. Daardoor kon ik de mogelijkheid om met je te praten helaas niet benutten.
Maar alsnog gaf het me een geweldig gevoel toen ik achterom keek en jou zag zwaaien op het perron van Driebergen-Zeist!

05 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Vroeg je nog of die reed naar Nijmegen en jij was verlegen en ik ook, toen we ergens anders stonden want de lichten gingen uit kruistte onze blikken regelmatig. Ik vroeg je nog of de trein naar Nijmegen ging. Zocht de moed om te praten alleen je kwam zo verlegen over waardoor ik ook verlegen werd. Jij blond lief kort broekje wit shirt(met print?) naast mij bij de deur en ik een middelgetinte jongen met pet en grijze shirt. Hoop dat je dit leest.

22 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Ik trof je aan bij de kiosk op Utrecht Centraal. Wij pakten allebei de sprinter naar Driebergen-Zeist. Jij droeg een groen jasje met een rits aan de achterkant. Je had een zwarte broek aan. We hadden een paar keer oogcontact. Jammer dat ik jou niet aangesproken heb.

05 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Je vroeg of je naast me kon zitten, tegen zo'n leuke jongen als jij kon ik niet nee zeggen! Toen je "Narcos" naast me begon te kijken, probeerde ik stiekem mee te kijken. Je loopt helaas een paar afleveringen voor! Ik durfde niet goed een gesprek te beginnen, maar hoop je nog eens te zien...

Ik heb bruin haar, bruine ogen en droeg een groen jasje. En ik zag er heerlijk brak uit die dag!

02 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Gisteren nam ik de trein naar Nijmegen vanaf Utrecht iets voor 21 uur. Jij jonge vrouw zei "hallo" tegen me en kwam bij mij tegenover me zitten (allebei aan het raam). Ik had meteen een goed gevoel bij je, maar was te verlegen om een gesprek te beginnen. 10 minuten later in Driebergen - Zeist zei je "nog een fijne dag". Ik zei jij ook. Vervolgens liep ik naar buiten en dacht dat jij door ging. Uitchecken ging niet meteen en moest pas uit mijn portemonnee halen. En toen zag ik jou weer en liet jou voor. Weer oogcontact en die lieve lach van jou. Ik was sprakeloos. Wist ik maar wie je was. Je woont vlakbij. Ik wil je leren kennen.

07 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Toen je binnenkwam en tegenover me ging zitten, was ik gelijk verkocht. Wat een vrouw, ik schatte je op ca. 20 -22 jaar. Je had een opgewekt gezicht, je haar strak naar achter gekamd. En je was prachtig egaal bruin opgemaakt, volkomen rimpelloos, schitterend gepolijste huid. Mooie donkere wimpers. Je was druk bezig met je telefoon en ik hoorde je mooie zwart gelakte nagels voortdurend over je smartphone gaan. Af en toe keek je op en zag je mooie bruine gezicht en en het mooiste van alles: je schitterend donkerrood gestifte lippen: ik was helemaal verkocht en opgewonden. Ik sprak je aan en complimenteerde je om je stijlvolle make-up en vooral om die fantastisch mooi rood gestifte lippen. Die zou ik nog zo graag weer eens wille zien. Mickey 06-2169110

23 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog
Hee jij mooie blonde dame,

Ik kwam tegenover je zitten in de trein met een puntzak friet van Bram in mijn hand. De trein zou eerst 19:08 vertrekken, maar vertrok later om 19:18. Ik was met een vriend. Er was een (al te) vrolijke man tegen je aan het praten over zijn treinbeleving. Jij keek mijn kant op en ik naar jou en we moesten er beide om lachen. Ik was gelijk al onder de indruk.
We raakten aan de praat en jij vertelde dat je van de uni vandaan kwam en van daaruit naar Spijkenisse ging , omdat je had afgesproken met iemand daar die uit Brielle kwam. Ook zei je dat je de totale treinreis veel te lang vond, omdat je nooit zover hoeft te reizen.
Jij bent rond de 20 jaar, je hebt blond haar, je droeg een donkere broek, een lange jas, donkere laarzen of schoenen en je had een tas bij je.
Ik ben blond, droeg een spijkerbroek, zwarte jas, donkeren schoenen en had een puntzak friet van Bram in mijn hand.
Ik stootte af en toe tegen je aan, waardoor wij elkaar weer in de ogen aankeken. Dit vonden wij beide niet erg.
Ik merkte al gelijk dat we een goede klik hadden en zou dolgraag hebben gehad dat de treinreis met jou van langere duur zou zijn geweest. Helaas ging jij er al uit bij Driebergen-Zeist en durfde ik je nummer niet te vragen, omdat ik bang was dat het gek zou zijn geweest om dit te doen in zo'n korte tijd. Achteraf gezien heb ik daar spijt van en zou ik willen dat ik de tijd terug kon draaien.

Ik hoop dat je dit berichtje leest, want ik zou je graag nog een keer willen ontmoeten.