Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
En nu heb ik spijt. Spijt dat ik toen niks tegen je zei. Het was de laatste trein die vrijdagavond van Utrecht naar Arnhem. Deze zou om 00:53 vertrekken, maar had 10 minuten vertraging.

Ik kwam je tegen op HC, toen was het pas 23:30. In het voorbijgaan keken we elkaar heel even aan. Ik had het idee dat je stond te wachten op iemand, maar later bleek dat niet het geval te zijn. Je draalde wat voor het voormalige blauwe bord en ik sloeg je vanaf een bankje heimelijk gade. Je droeg rode schoenen, een zwart rokje met witte stippen, een bruine leren jas en een paarse sjaal/das. Je schreef telkens wat met een zwarte vulpen in een groen-wit boekje. Toen de persoon die naast mij zat wegging, ging je naast me zitten. Wat had ik toen graag aan je gevraagd wat je aan het schrijven was, maar helaas, niet gedaan. Kort erop stond je op, maar tot mijn verbazing pakte je dezelfde trein als ik. Bij het instappen liep je voor me en ik zat linksachter je in de trein. Je keek nog één keer om, pakte toen een boek en ging lezen. Het vermoeden dat je niet, zoals als ik, in Driebergen zou uitstappen werd sterker en al gauw bevestigd. Nu zie ik je nooit meer vrees ik. Had ik maar wat gezegd op dat bankje...

06 April 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
We stapten tegelijkertijd in op Utrecht Centraal, de trein naar Nijmegen die ook in Driebergen stopt. Veel worden zijn er niet uitgewisseld, maar die glimlach op je gezicht is er een die me voor de rest van de dag is bijgebleven! Spijtig dat ik er na zeven minuten in Driebergen al weer uit moest, toen de trein weg reed hadden we nog even oogcontact.

26 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
Jij (blond haar, rood-wit jurkje met zwarte panty en een bruinleren en een paars tasje) at op het treinbalkon pasta van Julia's en zat met je voeten op het uitklapstoeltje voor je, maar moest telkens je benen intrekken. Ik (grijswollen jas, zwart-rode bril, bordeaux schoenen, rode sjaal) stond daar de hele tijd te bellen omdat ik dat niet in de stiltecoupé wilde doen maar de verbinding viel steeds weg. Heb naar mijn gevoel te weinig met je gepraat en zou dat graag alsnog een keer doen.

11 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
Afgelopen zaterdag eind van de middag,rond kwart voor 5 zag ik je staan bij het perron, en jij mij,we hadden oog contact.Ik liep eerst langs je. Jij blond lang haar,je had lichte kleren aan,en ucks(detail wat ik me herriner;)
ik donker bruin haar,lichte ogen,zwarte broek en trui met horizontale strepen. Je was met een vriend(leek homo,zwart haar) en die bleef maar tegen je aan praten ondanks dat we oogcontact hadden.

We gingen op een gegeven moment de intercity in,ik ging expres tegenover je zitten,je keek veel op je telefoon,was je aan het smsen over mij? haha
Je dronk fristi en wilde dat weggooien maar kreeg de prullenbak niet goed open.
Het was wat lastig om je aan te spreken met die vriend van naast je zittend. Jullie hadden allebei grote witte tassen met kleding(geshopt?)

ik moest helaas uitstappen in Driebergen....
Hoe dan ook het lijkt me leuk om je weer is te zien!!!

04 Februari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
Trein Nijmegen Utrecht 1e klas 08u27 vertrokken uit Nijmegen.Jij stapte in Arnhem in ??? en zat een boek en spits te lezen en had een vervelend telefoontje, stapte uit in Driebergen/Zeist. we hadden regelmatig oogcontact en je groete vriendelijk toen je uitstapte.ik man met de groene bril en zat met een collega schuin tegenover jou. vaker met deze trein ? ik elke dinsdag en donderdag, wie weet komen we elkaar weer een keer tegen ?

27 Maart 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Nijmegen
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
Hee :)
Ik stapte op Rotterdam Alexander met een vriendin in de trein naar Utrecht Centraal. Tijdens het geklets viel me oog op jou, een jongen met leuk bruin haar, een (witte?) koptelefoon en witte sneakers met groene strepen. Je had je zwarte jas opgehangen aan een haakje en er zat niemand naast je. Lang keken we elkaar aan en door je doordringende blik hoorde ik allang niet meer wat mijn vriendin zei. Ik kon mijn ogen nauwelijks van je afhouden en volgens mij was dat wederzijds. In Utrecht moest ik overstappen en de trein naar Nijmegen pakken. Na afscheid met mijn vriendin had ik zin om te roken, en tot mijn grote verrassing stond jij daar ook! Je moest dezelfde trein hebben en bent in Driebergen-zeist uitgestapt, geknipoogt, en mij nagekeken tot de trein vertrok.
Laat wat van je horen alsjeblieft :)

23 September 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
De trein van 17.07 uit Utrecht. Jij was de mooie man met sprankelende ogen die tegenover me in de trein ging zitten. Je hebt(donker)blond haar, blauwe ogen en had een mooi licht pak aan.Volgens mij grijs. Ik schat je tussen de 27-34 jaar.( ik; lang bruin haar, blauwe ogen, spijkerbroek en lila kleur bloese aan). Ik vroeg je of je er tegen kon achter uit te reizen, waarna jij me aankeek, en stoer zei, "Tuurlijk" waarna je een leuke glimlach toonde. Hierna hebben we kort met elkaar gesproken. Jij ging verder met je Spits en het maken van puzzels in de rubriek, ik belde even mijn broertje op. Je verliet in Driebergen- Zeist helaas de trein. Je stond op gaf mij een glimlach die ik elke dag wel zou willen ontvangen:-)

10 Juni 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Driebergen - Zeist verloren we elkaar uit het oog
"because someone kills themselves". Met deze woorden legde de matig engels sprekende conducteur aan de engels sprekende (bijzondere?) vrouw uit wat de reden was dat ze om moest reizen. Er was treinuitval waardoor 'onze' trein stampvol zat. Ik kon een plekje bemachtigen op een klapstoeltje en het halletje, tegenover jou! We volgden beiden het gesprek tussen de conducteur en de engels sprekende vrouw en keken elkaar af en toe aan. Volgens mij dachten we hetzelfde, aan jouw gezichtsuitdrukking te zien.. We spraken wat met elkaar, je was nog even bang dat de trein niet in zeist zou stoppen, dit deed hij wel, vond ik weer jammer ;-)... Jij: sportief gekleed (trainingsbroek, sweater(?)), mooi donker haar. Ik: bruine broek, dwars gestreepte trui (rood-bruin) donker haar en aan t genieten van mijn swirl... Je herrinert me wel, ik wil je nog eens spreken!