Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


26 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Duivendrecht
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Op maandag 26 augustus, rond kwart 20:45 was ik op station Amsterdam Zuid, en zag ik een super leuke conducteur aan de andere kant van het spoor, dat in de trein naar Duivendrecht aan het werk was die rond 20:56 uur zou vertrekken van spoor 1. Ik zou super graag willen weten wie hij is! Hij had een blanke huidskleur en zwart kort haar, ik denk dat zijn afkomst Turks of Marokkaans was..? Iets in de richting van het midden oosten.

Pls help a girl out!

26 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hoofddorp naar station Utrecht Centraal
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Vanmiddag op de terugweg naar huis kwam ik in contact met een leuke aardige conducteur. We hadden een heel leuk gesprek maar ben vergeten te vragen naar zijn naam/nummer. Hij woont in Gouda vertelde hij en had een studie rechten gedaan en het was op het traject Hoofddorp- Utrecht CS. Het was rond 14.15 uur en ik ben uitgestapt in Duivendrecht. Wie weet lees je dit berichtje en lijkt me leuk als je contact met me opneemt.

28 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Schiphol
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Maandagochtend, bij het verlaten van de trein gaf jij, mooie vrouw met donkerblond haar en een donkerblauw jurkje dat je als gegoten zat, mij je allermooiste glimlach. Daar kan ik de hele week mee vooruit. Ik glimlachte terug maar was te verlegen om naar je naam te vragen. Helaas moest ik er bij Duivendrecht uit en reisde jij verder. Ik zou die glimlach en bijbehorende prachtige vrouw graag vaker ontmoeten.

26 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Schiphol
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Het was maandagochtend 10:53 en ik stapte in de trein naar Duivendrecht. Omdat het redelijk druk was, besloot ik in de gang bij de wc te gaan zitten. Toen de trein ging rijden bleef tot mijn verbazing de deur van de wc niet dicht zitten. En toen kwam jij. De leukste conducteur (je had in ieder geval een mooi NS uniform aan). Eigenlijk wilde je gebruik maken van de wc, maar ja, dat ging niet... We keken elkaar kort aan, lachte samen en toen liep je door. Een paar minuten laten kwam je terug. We moesten allebei weer lachen om het gepiep van de 1e klas deur en grapte over dat de trein uit elkaar zou vallen. Toen je weg liep zei je nog dat ik voorzichtig moest zijn ;) Ik heb er spijt van dat ik niet naar je naam en nummer heb gevraagd! Wie o wie was deze prins op zn blauw gele paard?!

08 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Dordrecht
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
De kans is klein.. maar wie weet.
Jij, een leuke blonde mand met lichte ogen die samen met mij op Almere centrum instapte in de trein naar Dordrecht.. Je kwam tegenover mij te zitten in de stilte coupe en maakte nog een opmerking over mijn oortjes die in de knoop zaten.
Helaas moest ik bij Duivendrecht eruit en hebben wij geen nummers kunnen uitwisselen..

05 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Duivendrecht
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Hoi Isa, of Iza, Ik vond het erg jammer dat ik zo plotseling uit ons leuke gesprek moest stappen. Zullen we gewoon een keer de trein naar Groningen nemen..?

31 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Schiphol
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Vanochtend in de trein tussen Amersfoort en Schiphol van 06:40 had ik regelmatig contact met een prachtige dame met half lang, blond haar. ik schat je tussen de 30 en 37 jaar. Tijdens de contact momenten moesten we vaak ook even een beetje lachen. Toen je uitstapte op station Duivendrecht en de roltrap op ging hadden we zelfs nog even een laatste contact moment. Ik baalde dat ik niet een gesprekje met je hebt kunnen voeren om zo wat meer van je te weten te komen. Je hebt in ieder geval wel indruk op me gemaakt!

Herken je dit moment en zat je in deze trein dan hoop ik iets van je te horen...

In afwachting op je reactie.

Groetjes,
Jean

08 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Duivendrecht
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Jij.. mooie dame.. bruin haar.. ongeveer 1.70m.. een grijze jas.. mooie pumps..groene tas.. zilveren horloge.. ik zat tegen over je in de 1e klas treincoupe (Trein van 07.13) en kon mijn ogen moeilijk van je afhouden. Ik denk wel dat je het door had dat ik keek, maar je keek niet terug.. of dat was omdat je me niks vond.. of een beetje verlegenheid.. weet ik niet. Ben je nieuwsgierig? Stuur me dan een berichtje. X

17 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Hoi, we hadden een paar keer oogcontact op het perron. Ik vond je erg leuk. Jij bent een blond meisje met een spijkerbroek en zwarte jas, ik had een blauwe jas aan en een grote vouwfiets bij me. Ik hoop dat ik je nog eens zie.

14 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Ja, het was vroeg vrijdag. De sprinter was om 07.25 uur vertrokken vanuit Rotterdam naar Uitgeest. Jij stapte in op Rotterdam Alexander. Jij: donkere jongedame, wit shirt, fel oranje jasje (colbert), donkergrijze broek en zo'n mooi, leuk zomers hoedje. Met dat hoedje ging het helemaal fout. Er kwam mascara op, want je was veel te druk met make-up Daar lachten we om. Je zei vriendelijk gedag bij Amsterdam Duivendrecht, ik (wit shirt, jeans en sneakers) bleef zitten en buiten zwaaide je nog een keer naar me. Ik ben nieuwsgierig. Een keertje koffie doen?

26 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Op 2de kerstdag van Groningen Centraal naar Den Haag Central, reizende naar Amsterdam (Duivendrecht). Ik noodgedwongen en oncomfortabel in een treincoupe, jij met glimlach, glanzende blonde haren en goed gekozen montuur, stilletjes aan het genieten van de muziek op je iPhone, volledig op je gemak. Ik keek je recht in je ogen aan terwijl je tegenover me plaats nam in Groningen, met een warm gevoel als gevolg. Gedurende de reis bleef ik mijn gevoel voeden door een glimp van je op te vangen terwijl je naar buiten of op je laptop keek. Je droeg een prachtige donkerblauwe top tot aan je nek onder je zwartje jasje. Wellicht kan je mijn rode kerstachtige broek, donkerblauwe gewatteerde jas en grijze sjaal nog herinneren. Dom van me om geen gesprek met je te starten, misschien via deze weg een herkansing?

09 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Lelystad Centrum
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
We hebben elkaar twee keer gesproken, heen- en terugreis. Leuk toeval!(?). Naam niet gevraagd. Dom! geen idee of dit werkt.. Als 20 euro contant, 'cookies', kibbeling, zeearend en Leiden je iets zeggen, dan hoop ik via deze weg op een teken van leven...

30 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
REPOST HELP GEZOCHTT!!! :Leuke mooie man hilfiger vest, muts donkerblauw met witte sterren en een rode rand, bruine broek, je lag te slapen in de trein op een vierzits, tegenover je zat een wat oudere man en daarachter zat ik.. toen je wakker schrok zei ik; goedemorgen ;) Je zei iets over praten in je slaap.. Ik zei; ga maar weer lekker slapen ik maak je wel wakker.. :$ later werd je gebeld door een vriend; over bier.. waarschijnlijk om een biertje te drinken.. helaas stapte jij uit bij station DUIVENDRECHT, toen ik de moed had verzameld om achter je aan te lopen was je helaas al weg :[ Ik heb blond haar en blauwe ogen en droeg een leren vestje..Nu hoop ik dat je dit leest/ dat ik je nog een x zie.. misschien samen een biertje drinken?? ;) liefs xx

17 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Duivendrecht
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Vanochtend (17/9) rond 10.30 zag ik je staan op station Almere CS. We moesten beide richting Duivendrecht waar we de metro namen. Jij, sportieve en knappe dame, droeg een blauwe spijkerbroek met een gat bij je knie en je droeg een zwarte Eastpack.

We hadden kort oogcontact toen ik de deur voor je openhield in de trein.

Wauw, je lijkt mij echt een leuke meid!! Misschien dat ik je nog eens zie :-)

27 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Duivendrecht
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in op Weesp, er was geen plek dus jij kwam bij mij staan. Je viel me meteen op door jouw lippiercing. Bij Duivendrecht moesten wij er allebei uit en liepen allebei richting de metro naar Gein.

Ik heb half bruin haar en ook een lippiercing,

Het lijkt me leuk je nog een keer te zien!

20 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid WTC naar station Groningen
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
Het was Zaterdag 20 Juli in de vroege avond, zo tussen 5 en 6uur. Ik was ingestapt op Zuid WTC met een vriendin. Volgensmij was het in de trein richting Groningen, maar helaas weet ik dit niet meer zeker. Jij zat schuins tegenover mij, op het tegenovergestelde zit rij, op een plek met 4 zitplaatsen en jij zat bij het raam. Jij, donkerblond lang haar, lichte spijkerbroek, telefoon in de hand en je oordopjes in. Ik, Indisch uiterlijk, kort haar, spijkerhemd, groene broek. De conducteur kwam langs en ik had niet ingechecked voor de reis, omdat ik eigenlijk op station RAI moest zijn. Probleem met de metro legde ik nog uit aan de beste man. Hij vertelde dat deze trein niet op station RAI stopte, ik zat dus in de verkeerde trein, dus moesten we door naar Duivendrecht. Je lachte, omdat je de situatie misschien grappig vondt, ik lachtte terug, gedurende de (korte) reis van Zuid WTC naar Duivendrecht bleven we af en aan oogcontact houden en wisselden we dat af en toe af met een (glim)lach. Ik stapte uit op Duivendrecht, keek en glimlachte nog een laatste keer naar je en maakte een zwaai gebaar, jij gaf mij nog een laatste glimlach en zwaaide terug...ik kan sinds dat moment je stralende glimlach niet meer uit mn hoofd krijgen...kwestie van "gemiste kans"..? Ik hoop van niet...Tot ziens :-)

20 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
de trein van 15:17 naar Leeuwarden. je nam in Leiden plaats tegenover me en lachte. zulke mooie ogen! je droeg hoge laarzen met hakken en een spijkerbroek. je had een grote nieuwe (leren?) tas bij je. ik ahd een zwarte jas, een blauwe das en een klein rugzakje. ik zat eerst wat op mijn laptop te lezen, later pakte jij de jouwe. je zat soms ernstig te kijken en wat aan je lip te friemelen. heel af en toe keken we elkaar aan. jij stapte uit in Duivendrecht, ik ook. even daarna zag ik je op de roltrap gaan richting metro (Gein..?)
steeds als je me even aankeek kreeg ik vlinders.
ik had een briefje gemaakt met mijn email adres voor jou en de vraag \\\"wie ben je\\\", maar durfde het niet te geven. had je achterna moeten lopen. stom. wil met je praten !

16 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Assen naar station Schiphol
Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar in de trein van Assen (voor jou van Groningen) naar Schiphol. Bij Meppel vertelde ik je dat dit nog niet Zwolle was :-) Jammer genoeg kwam het verder niet tot een gesprek. Ik stapte uit in Duivendrecht maar jij bleef zitten. Ik zou het heel leuk vinden om je toch nog eens te zien.