Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 19 September 2019
Vorige week donderdag (de 19e) kwam ik je laat rond 23 uur tegen op Utrecht Centraal toen we wachtte op de trein naar Nijmegen.Je droeg een bruine jas, had mooie bruine krullen en een zwart tasje en je leek Marokkaans. Nog nooit zo’n leuk meisje gezien! We hadden een paar keer oogcontact maar toen je de trein instapte raakte ik je kwijt in de drukte. Toen ik in Ede Wageningen uitstapte zag ik je weer maar kon ik niet meer op je afstappen omdat ik daar werd opgehaald. We wisselden nog een paar blikken uit maar toen was je alweer weg. Je zit nog steeds in mijn hoofd. Liefs de jongen met rode jas.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2019
Zaterdagavond stapte ik (vrouw, 50+, gebruind, , zwart-wit jurkje met rugzakje) rond 21.00 uur in Utrecht in de trein naar Nijmegen. Mijn vriendin met wie ik naar Zandvoort aan zee was geweest zwaaide mij uit op het perron en de man naast mij knoopte een gesprek met mij aan over de relatie tussen mij en de uitzwaaiende vrouw en over mijn werk. Jij (man, 50+, gebruind, wandelschoenen aan, leesbril, groen rugzakje), geen ring) zat tegenover mij, bemoeide je niet met het gesprek en was op je telefoon bezig en keek af en toe op en glimlachte. Je zult wellicht hebben gehoord waar ik werk en wat ik voor werk doe ( en dus vindbaar ben)
Bij mijn vertrek ik Ede hadden we een gesprekje over de fietstocht die ons beiden nog te wachten stond en dat we daarvoor geen jas, vestje nodig zouden hebben. Ik durfde je niet verder te bevragen, maar zou je graag nogmaals ontmoeten. Ik ben geraakt door je fijne, rustige uitstraling en je heldere ogen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 16 Mei 2019
In de avond van 15 mei hadden we oogcontact al voordat we de trein instapten. Ik vond je er erg leuk uitzien, je had witte gympen aan en een donkerblauwe/zwarte chino broek. In de trein kwam je gelukkig naast me zitten. De hele treinreis hoopte ik een praatje met je te maken, maar we waren allebei muziek aan het luisteren. Je keek naar me en we glimlachten naar elkaar. Helaas moest ik uitstappen in Ede-Wageningen. De treinrit duurde me veel te kort en durfde je in die tijd niet aan te spreken, maar bij het uitstappen glimlachten we nog naar elkaar en daarna nog een keer door het raampje van de trein. Ik stapte uit in Ede-Wageningen en jij reed door naar Nijmegen. Knappe jongen met bruine krullen, ik hoop dat je niet met je vriendin aan het bellen was en dat we binnenkort misschien wel een drankje kunnen doen, zoadat ik alsnog een praatje met je kan maken ;)

Oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 31 Maart 2019
Meisje had net haar laatste werkdag als kapster gehad. Is begonnen aan een nieuwe baan dichterbij huis (driebergen meen ik) we maakte oogcontact op ede wageningen. Ze was ter herkennen aan haar grote bos met bloemen!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 12 Maart 2019
Geen idee wat zijn naam was. Hij viel me al op bij Utrecht centraal, waar we beide instapte. Hij had zo’n vriendelijke open blik, eentje die je in het voorbij gaan al wil vangen om vriendelijk te glimlachen. Iemand die begrip met zich meedraagt.
Om Michelle te quoten: ‘Er zit goedheid in de bereidheid anderen te willen kennen en horen.’
Dat deed hij. Ik had het moeilijk en kon mijn tranen niet binnen houden. Na mn tranen en loopneus te veel waren geworden tikte hij me op mijn knie met een pakje zakdoekjes in zijn hand. Erna heeft hij met aandacht en compasie naar mijn hele verhaal geluisterd en lief feedback gegeven. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn treur zich omzette in pracht en dat ik het mooie van mijn droefheid weer kon inzien!
Mensen kunnen veel doen met weinig. Wacht niet tot het bij de ander over de wangen rolt maar sta open. We kunnen alleen elkaar aanhoren om de monotone monoloog in onze hoofden om te draaien in een gesprek vol kleur en dynamiek.
Bedankt, lieve mooie donkere jongen met zakdoekjes over!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 13 Februari 2019
In de trein van Utrecht naar Ede-Wageningen van 17:09 bleven we beide hangen bij de deuren. Vanaf Station Driebergen-Zeist werd het wat rustiger, waardoor we elkaar wat beter konden zien. Je glimlach viel me meteen op en je leek hem op geen enkel moment tijdens de reis te verliezen. Onze blikken kruiste al even tijdens de rit, maar het was de glimlach die je me na de treinreis op weg naar de fietsenstalling gaf die me deed wankelen. Toen ik je later inhaalde op de fiets moest ik je wel aanspreken. Ik complimenteerde je op je lach en vroeg wat er zo leuk was tijdens de reis, waarop je vertelde dat je aan het appen was met je vriend die je al lang niet meer gesproken had. Ik dacht dat je je vriendje bedoelde dus ik hield de eer aan mezelf en fietste verder. Thuis begon ik echter te twijfelen of je dat wel echt gezegd had of niet…

Dus bij deze, mooie glimlach, had ik je goed verstaan of krijg ik misschien een tweede kans?

T.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 13 December 2018
Donderdagavond met de trein van 17.28 richting Amsterdam. Jij met vouwfiets en ik in druk gesprek verwikkeld aan de telefoon. We maken oogcontact en ik ga op de trap zitten. Jij komt knusjes naast me zitten, kijkt me glimlachend aan en gaat zitten wordfeuden. Ik zeg : "gezellig wordfeuden!"
Let's do it again :) !

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 29 November 2018
Hoi! Jij, leuke vent met mooie lach, kaal en een paar-dagen-baardje zat tegenover mij in de trein, 1e klas. Ik, blond en brildragend met zwart jasje en gekleurd panterprint shirtje, stapte in de trein naar Arnhem (trein van 16.54 uur) op Utrecht Centraal samen met mijn collega's. We hebben niet gepraat maar we hadden wel oogcontact. Jij zat te bellen. Ik liet nog heel onhandig mijn witte papieren tasje op je voeten vallen :) Toen je uitstapte in Ede-Wageningen zeiden we elkaar gedag en toen ik omkeek keken we elkaar nog een keer aan. Tjee, ik ben benieuwd wie je bent!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2018
Ik kwam schuin tegenover je zitten op Nijmegen. Jij droeg een groene broek met een shirt er boven wat net je navel bloot liet. Je hebt mooi neutraal blond haar en had een tweetal tassen bij je en een jas.

Ik maakte nog even wat af op de laptop en ben daarna gaan lezen. Af en toe heb ik even naar je gekeken, want je viel me op!

Heel je houding en overkomen gaf aan dat je prima op je gemak was. Op Arnhem maakte je vast ruimte voor een eventuele passagier, en die kwam er later ook bij. Op Ede-Wageningen stapten we alletwee uit, jij liep in de richting van Bennekom het station uit.

Ik vond je leuk en voelde wel een soort klok. Ik heb je alleen niet aan durven spreken...

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 07 Augustus 2018
We stapten volgens mij beide in bij Nijmegen in zo'n dubbeldekker trein ofzo..
Ik ging boven zitten en jij ging recht tegenover me zitten.
Je had mooie grote spleetogen en een bril, donker haar.
Volgens mij droeg je een lichtblauw overhemd, witte broek, witte schoenen en een gouden horloge.
Je had een zwarte tas bij je met wat rode linten.

Zelf droeg ik een donkerblauwe high waist broek met 7 knopen en een een wit shirtje met ruches. Ik heb donkere krullen en droeg witte schoenen. Bij de hand had ik een gele plastic tas en ik had een zwarte handtas met gouden ketting om me heen.

Toen we een hele tijd oogcontact maakten duurde het even tot we wat tegen elkaar zeiden.
Een tijdje bleef ik met een vriendin chatten om mezelf wat minder nerveus te maken. Maar je bleef toen nog steeds naar me kijken.
Daarna had ik mijn telefoon weggedaan.
Ik was een beetje nerveus en wendde mijn blik af.
Maar toen gaf je me een tikje met je voet en zei ik plagerig ''wat?'' en je haalde je schoulders op.
Toen ging je naast me zitten en vroeg ''Hoe gaat het?''
ik ''goed..''
jij ''je bent echt mooi.''
ik ''dankje''
jij ''heb je een vriendje?''
ik ''nee.. ik moet hier uitstappen''

Tijdens het gesprek durfde ik je niet aan te kijken.
Ik was kapot nerveus, sorry.
En daarna ging ik van de trein.
Ik zag je beneden de perrons nog. Ik draaide me om voordat ik de hoek omsloeg richting perron 1, en toen had je je net omgedraaid en liep je net weg.
Op dat moment besefte ik dat jij ook uit was gestapt.

Als je dit miss leest, laten we afspreken en meer praten!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 06 Maart 2018
6-3-2018 rond de klok van 15:30 kwam je, al bellend, de trein in op station Arnhem waarna je achter mijn vriendin en mij kwam zitten. Mijn vriendin was super druk en zat alleen maar te praten en toen ze jou zag zei ze tegen me 'KIJK JE BOOOYYY', aangezien ze dit vaker voor de grap zegt geloofde ik d'r in eerste instantie niet. Om te bewijzen dat je echt leuk was ging ze een "selfie" maken, heel overdreven en zodat jij ook op de foto kwam te staan, dit had je door en je lachte leuk naar de camera. Van schrik dat je het door had verwijderde ze gelijk de foto (snapchat) en zei ze hard op HEB JE HEM NOU GEZIEN?!?!, ehm nee want ze verwijderde zo snel die foto. Toen we er uit moesten op station Ede-Wageningen liepen we langs je en durfde ik naar je te kijken. Je keek terug en jeetje ze had gelijk! Je was echt leuk, maar ja helaas, ik had niet de moed om je aan te spreken.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 12 Mei 2017
Ik zag jou (prachtige vrouw) aan komen lopen uit ik denk de stoptrein rond een uur of 22:30 (vrijdagavond) in Ede-Wageningen, aan de bussenkant van het station. Wij keken elkaar vrij lang aan en ik verdween in je ogen en het enige wat we tegen elkaar zeiden was 'Hallo'. Toen ik door liep had ik spijt, want ik zou wel langer met je willen praten dan 5 letters. Ik had die avond een zwarte jas aan met een rugtas.

Zin in een kopje koffie/thee?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 24 Maart 2017
Jij, klein, donker en met een fantastische glimlach zag ik al op het perron, waar je een sigaret rookte. Ik moest gewoon al naar je kijken, en volgens mij zag je het. We stapten apart in maar je kwam toch tegenover me zitten. Je belde iemand, en ik mocht je mooie stem horen. Helaas was je daar erg druk mee, en erna met je telefoon, maar af en toe keek je op en dan kwam weer die prachtige lach. Ik zat recht tegenover je, en las een boek, van waaruit ik telkens stiekem opkeek, om even naar jou te kijken. Je had net een nieuwe baan, en al 10 overuren in de eerste twee weken. Daar hoor ik je graag meer over vertellen... koffie en een sigaretje ?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 28 November 2016
Daar stonden we dan, met de hele meute ,te wachten op de trein van 8:53 richting Nijmegen. 8:53 was het al geweest, er was vertraging. Ik had je nog niet gezien, totdat je omkeek, toen ving ik je blik. Ik dacht wauw! Daarna viel me pas op dat je er van de achterkant ook goed uit zag, in de nette zin van het woord :)
Je keek nog een paar keer om en gaf een flimlach. Toen de trein aankwam liep je wat mee op en ik alsof ik met een touwtje aan je vast zat, ben maar gaan volgen. Jij in een 4zits en ik in de 4zits naast je. Jij met je mobiel bezig, ik met de Meteo-krant. Toen ik doorkreeg dat jou treinreis er in Ede-Wageningen op zou zitten probeerde ik weer oogcontact te zoeken. Je keek al snel en wierp weer die leuke glimlach naar me.
Er zat een jongen tegenover je en ik had zo vroeg op de ochtend niet de ballen om je aan te spreken en je naam te vragen of mijn kaartje of nummer te geven.
Ik schat je zo rond de 20, je had bruin haar en een blauwe spijkerbroek geloof ik.

Je uitstraling deed iets met me :) Je straalde iets uit wat me erg aansprak. Het leek op een combinatie van vriendelijkheid/verlegenheid/trouwheid.
Hopelijk kom ik je dus nog eens tegen, want normaal zit ik niet in deze trein.

Oogcontact in de trein van station Hoevelaken naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 22 November 2016
Je stapte rond half 12 de trein in bij Hoevelaken en kwam schuin tegenover me zitten. Ik zat in gedachten verzonken uit het raam te staren en muziek te luisteren, jij begon teksten te markeren in een studieboek. We keken af en toe naar elkaar, maar ik was niet in de stemming om contact te zoeken. Wou je later aanspreken maar kon niks uit m'n mond krijgen, terwijl ik daar normaal geen moeite mee heb. We gingen onze eigen weg op Ede-Wageningen. Alles aan je was mooi, ik hoop vurig dat we elkaar nog eens tegenkomen op de Valleilijn.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 27 Oktober 2016
Daar zat je dan. Tegenover me vanaf station Amsterdam centraal zo rond 18:50. Ik was inferno van Dan Brown aan het lezen. Je was samen met iemand anders, als ik het zo inschat je moeder of je tante. In de rij stoeltjes aan de andere kant van het gangpad zat een vrouw die ontzettend hard moest lachen om een filmpje op haar mobiel, maar die zelf niet doorhad dat ze zo hard lachte.
Tijdens die rit hadden we diverse keren oogcontact en je lachte naar me. Ik kon maar geen goede zin bedenken om een gesprek op te starten.
Bij Ede Wageningen moest ik eruit en ik kon mezelf wel voor mn hoofd slaan dat ik nog steeds niet kon zeggen. Dus probeer ik het maar op deze manier. Ik hoop dat je dit leest en een leuke reactie stuurt!

Oogcontact in de trein van station Driebergen-Zeist naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2016
Ik stapte in de trein van 15.16 in Driebergen Zeist op het één nalaatste balkon van de intercity Schiphol -Nijmegen. Bij het open gaan van de de deuren, zie ik je al zitten met een fiets in het fietsencompatiment.Ben eerst op de benedenverdieping gaan kijken voor plek,maar niks vrij dus terug naar het balkon en gaan zitten op de beugel van de deur.
Tijdens de rit naar Ede Wageningen dommelen je een paar keer in met een"wrak" in je armen, maar schijnbaar lukte het "dommelen " niet heel erg en ging je met je telefoon aan de gang.In Ede Wageningen verliet je de trein.Helaas,was je vertrokken,vond je direct een onopvallende schoonheid hebben die me beroerde.

Maar je kwam terug en ging kijken, op de plek waar je had gezeten,of daar iets lag wat je kwijt was.Ik sprak je aan en vroeg wat je kwijt was.Je vond het niet waarop ik je sterkte wenste,waarop je dit beaamde en de trein weer verliet.

Als ik je moet beschrijven :slank,begin dertig,1,72m,halflang,opgestoken, lichtbruin haar,crème linnen gympen,licht blauwe spijkerbroek en oranje-karamel kleurige shirt.
Ik:halflange donker blauwe werkbroek met rode design blouse,halflang krullend bruin haar en een gitaarkoffer. Zou je graag opnieuw ontmoeten, woon in Arnhem.
Oh ja ,ik heet Jochem Jonker

Oogcontact in de trein van station Driebergen-Zeist naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2016
Ik stapte in de trein van 15.16 in Driebergen Zeist op het één nalaatste balkon van de intercity Schiphol -Nijmegen. Bij het open gaan van de de deuren, zie ik je al zitten met een fiets in het fietsencompatiment.Ben eerst op de benedenverdieping gaan kijken voor plek,maar niks vrij dus terug naar het balkon en gaan zitten op de beugel van de deur.
Tijdens de rit naar Ede Wageningen dommelen je een paar keer in met een"wrak" in je armen, maar schijnbaar lukte het "dommelen " niet heel erg en ging je met je telefoon aan de gang.In Ede Wageningen verliet je de trein.Helaas,was je vertrokken,vond je direct een onopvallende schoonheid hebben die me beroerde.

Maar je kwam terug en ging kijken, op de plek waar je had gezeten,of daar iets lag wat je kwijt was.Ik sprak je aan en vroeg wat je kwijt was.Je vond het niet waarop ik je sterkte wenste,waarop je dit beaamde en de trein weer verliet.

Als ik je moet beschrijven :slank,begin dertig,1,72m,halflang,opgestoken, lichtbruin haar,crème linnen gympen,licht blauwe spijkerbroek en oranje-karamel kleurige shirt.
Ik:halflange donker blauwe werkbroek met rode design blouse,halflang krullend bruin haar en een gitaarkoffer. Zou je graag opnieuw ontmoeten, woon in Arnhem.
Oh ja ,ik heet Jochem Jonker

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 02 Juni 2016
Gezocht: reizigster tussen (tenminste) Utrecht en Ede-Wageningen op weg naar het huis van haar vader. Donker haar, (erg mooie) lichtbruine ogen, geel vest en geelbruine jas. Je zei heel galant ‘nee, dankjewel’ toen de railcateraar langsliep. Ik zat tegenover je in de (helaas vrij volle) trein. Terwijl je aan het bellen was, hadden we oogcontact. We hebben niet gepraat, maar misschien is het niet te laat..

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 12 Januari 2016
Afgelopen dinsdagavond zat je tegenover me in de trein, tussen Utrecht Centraal en Ede-Wageningen, waar je rond tien voor acht uitstapte. Je had je haar in een staartje, en droeg een donkere jas, donkere maillot en enkellaarsjes. Je keek af en toe naar het boek dat ik las, over de schilder Mark Rothko. Toen je uitstapte zei je: ‘Mooi hè, Rothko?’ We zaten in de stiltecoupé en ik was verlegen. Toch had ik graag met je willen praten. Hopelijk weet ik je op deze manier te vinden en kunnen we alsnog een gesprek beginnen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 09 November 2015
Als jij selfies van jezelf gaat zitten maken; hoe kan ik dan niet kijken? Giechelend met je vriendin aan de telefoon, denk je echt dat ik er niets van verstaan heb? Die glimlach van je toen ik opstond... Tot snel?!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 02 November 2015
jij, donkere man met bril zat me aan te staren en je ging in Ede op de laatste rij in onze wagon zitten..was dit een link dat ik naast je kwam zitten? Hoop het!! Ik stapte uit in Ede omdat ik 'helaas' in de verkeerde trein zat.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 06 Mei 2015
Ik stond op het eind van de middag op de bus te wachten naar Wageningen en jij stond al bij de bushalte. Je stond een beetje te dromen en we hadden en paar keer oogcontact.

In de bus zat ik aan de andere kant met een flesje water en een zwart vest. Vlak voordat ik uitstapte keek je me nog een keertje aan.

Ik was te verlegen om een gesprek te beginnen, maar ik zou graag nog een keertje wat met je willen drinken.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 25 December 2014
de datum hierboven klopt helaas niet omdat ik mij niet kan herinneren wanneer het precies was maar het was in oktober

het meisje met de lange krullende haren en de rode lange jas met zwarte strikjes.
We zaten op het balkon, jij zat op de trap en ik op de reling van de deur, na een paar lieve lachjes en veel oogcontact stapte je helaas uit op station Ede-Wageningen en je keek me nog aan en aarzelde tijdens het uitstappen.
ik zou je graag willen leren kennen

groetjes i

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 04 Februari 2015
Vanochtend 06.25 stapte je op Ede-Wageningen vooraan uit de trein richting Utrecht, waar ik in stapte. Je keek vluchtig mijn kant uit op je pad naar de uitcheckpaal. Ik zag je maar enkele seconde, maar krijg je nu niet meer uit me hoofd. Jij, meisje van jaar of 20, met grijze jas aan, lang haar in een staart, en een donkere bril. Ik had een zwarte jas en rugtas, en blauwe spijkerbroek, mocht het je zijn opgevallen.
Ik zou graag met je in contact willen komen.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 14 Januari 2015
Ik zoek de dame die woensdagmiddag 14-1 achter de kassa stond bij de broodzaak in Ede Wageningen.
Donker haar, brilletje, tussen de 20-25 schat ik. Helaas kwam mijn aansluiting en moest ik een afspraak halen. Mocht je dit lezen, of haar kennen, ik zou graag wat van je willen horen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 17 Oktober 2014
We zaten in het halletje van de trein die rond 22:50 stopte in Ede-Wageningen waar jij helaas uitstapte.

Jij had een licht blauwe spijkerbroek aan. Je las een krantje en heb ook nog wat je (non-smartphone) telefoon gespeeld. Ik had een bril en las een boek en had een blauwe trolley bij me.

We hebben elkaar wat verlegen aangekeken, maar iedere keer als ik keek keek jij snel weer ergens anders naar en visa versa. We hebben niet gepraat maar bij het uitstappen zei je out-of-the-blue nog wel 'fijne reis verder' tegen mij. Daar was ik totaal van de kaart door geraakt, en vergat ik iets terug te zeggen. Dat was niet zo slim; ik was graag een gesprek met je aangegaan! Hopelijk lees je dit :)

Oogcontact in de trein van station Lunteren naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 07 September 2014
Jij (jongen, ~19jaar) in een lichtgroen t-shirt zat in paar stoelen voor me in de valleilijn iets voor negen uur savonds. we stapten allebei uit op ede-wageningen en kwamen elkaar nog een keer tegen bij de fietsen. daarna fietsen we nog een stukje in dezelfde richting. Als jij dit bent, laat het weten :)

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2014
Kom je weleens tegen, maar kan geen woord eruit krijgen om je aan te spreken. Jij, jongedame met zwartachtige bril, zwarte broek, lichte witachtige jas met daaronder beetje uitstekend een fel roze shirt, stapte uit in ede Wageningen in de vroege ochtend rond 6:30 en liep de kiosk binnen.
Ik, zwarte jas , rugzak, en schoenen, en blauwe broek. Zin om wat te drinken een keer?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2014
Wij zaten tegenover elkaar. Ik blond met korte bob en jij in een spijkerbroek en een jasje. Ik droeg een zwart jurkje en een fluwelen bandje om mijn hals, daar maakte jij een grapje over en je zei dat je het leuk vond staan. Ik moest naar een gala. Ik vond het leuk en wil nog wel een keer afspreken!

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2014
Vandaag, 24 juni 2014, in de trein van 14:57 van Gouda naar Utrecht Centraal zag ik jou zitten bij een vierzitsplaats. Ik ging schuin tegenover jou zitten. Je glimlachte naar me en ik lachte terug. Vervolgens deed je ongeveer een minuutje later je ogen dicht en ging je even een dutje doen in de trein. Toen we bijna op Utrecht Centraal waren aangekomen deed je jouw ogen weer open en glimlachte weer naar me, waarop ik weer zachtjes terug lachte. Daarna zijn we uitgestapt op Utrecht Centraal en kwam ik je even later weer tegen op het perron van de trein richting Nijmegen die ik ook moest hebben. Helaas ging jij boven zitten terwijl ik beneden ging zitten; ik was graag nog een gesprek met je aangegaan. Daarom probeer ik je nu alsnog op deze manier te vinden; hopelijk dat het lukt!

Jij was een jonge vrouw met blond haar en droeg een beige/grijs jasje met daaronder een rokje. Je had enkele kleine tassen bij je (waarschijnlijk was je wezen shoppen in Gouda??). Een tasje wat ik kon zien was een zwart tasje met twee goudkleurige letters hierop. Misschien was dit MK = Michael Kors?

Ikzelf heb kort lichtbruin haar en droeg een zwarte zonnebril. Ik droeg een wit YSL shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. Daarnaast had ik nog een zwarte rugzak bij me die naast me op de stoel lag.

Graag zou ik weten wie je bent, zodat ik alsnog een keer met je kan praten en we misschien een keertje wat af kunnen spreken!

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 26 Februari 2014
Echt flirten moet er nog van komen. Die rot Engelsmannen stonden in de weg!
Kreeg goede vibe van je toen ik je in de wachtruimte op perron zag# licht getinte jonge dame, bruin stijl haar, blauwe spijkerbroek en half lange blauwe winterjas met capuchon
Jij vertok +/- 19.00u met ic naar Arnhem/Nijmegen, ik met sprinter naar Arnhem.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 05 Januari 2014
Hoi leuk meisje met je groene pet.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 28 December 2013
Leuke dame met donkergroene jas, roze bloem: ik zag je in de stationshal van Utrecht waar je voor me langs liep en op 't bankje naast dat van mij ging zitten. Je las iets en je stond wat eerder dan ik op om naar het perron te lopen. Daar zag ik je weer ('yes we gaan dezelfde kant op!').
Je keek naar mij (blauwe jas, paarse chino), ik naar jou, maar we stapten niet in dezelfde coupé. Stom van mij..?
Ik was vastbesloten je in Nijmegen aan te spreken, maar je was onderweg uitgestapt, ik denk in Ede-Wageningen?
Het was de trein in de nacht van zaterdag op zondag, 00:53 van spoor 12.
Spreek ik je dan langs deze weg?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 12 December 2013
Hier een iets minder uitgebreid bericht dan op Hartstocht in de Trein, want als je mij ook zoekt en dit leest herken je de situatie wel.

Het was donderdagavond 12 december, rond half 7. Ik zat al in een lege vierzitter bovenin een dubbeldekker. Ik was ingestapt op Utrecht, en had een grijze jas aan, een zwarte Converse tas en een volle H&M tas. Jij kwam tegenover me zitten, met een meisje met een rode jas aan. Even dacht ik dat jullie een stelletje waren, maar van dat idee was ik al snel afgestapt; daarvoor toonde je iets te veel interesse in mij. Een paar minuten later sloot er nog een jongen aan, die jullie kende en die naast mij ging zitten. Het meisje met de rode jas had jullie treinstel doorgebeld. Jullie drieën kenden elkaar, zo leek het, vanuit de zeil-wereld.

Jullie waren niet bekend op dit traject en moesten er bij Ede-Wageningen uit. We zwaaiden nog naar elkaar toen jij nog even omkeek bij de deur en ik zag je op het perron nog omhoogkijken naar mijn trein, terwijl ik mezelf vervloekte omdat ik je mijn naam en nummer niet had gegeten.

Ik wil heel graag weten wie je bent. Je intrigeerde me enorm, zo vrij en vrolijk als je me steeds langdurig aankeek en toelachte en ik vond het zo lief dat je af en toe even de draad van je verhaal kwijtraakte als ik mijn been tegen dat van jou drukte.

Wie ben je? Dan kunnen we samen iets gaan drinken en dit keer wél een echt gesprek voeren, in plaats van een non-verbaal gesprek. :)

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 11 December 2013
Ik stapte in de trein en zat bovenin in een vierzits plek. Tussen de stoelen voor me door zag ik je gezicht. Een leuke lieve uitstraling en ik kon moeilijk wegkijken. Ik merkte dat jij ook keek en iedere keer dat ik weer naar jou keek, keek je terug. Jammer genoeg moest je er eerder uit dan ik. Toen je langs me liep keken we elkaar weer aan. En door je mooie ogen heb ik helemaal niet kunnen zien wat voor kleding je aan had. Maar je was blond en had een leuke uitstraling.

Jammer genoeg ben ik stom geweest om je mijn nummer niet te geven.

Groetjes

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 11 Oktober 2013
Tweede kans?

Weet je wel hoe leuk je daar stond te wezen op Utrecht Centraal afgelopen vrijdag met je kort geknipte koppie en je grote koptelefoon op? Wachtend op de trein naar Nijmegen van ergens tussen zes en zeven 's avonds. Ik weet het niet meer precies. De trein had in ieder geval vertraging.
Anyway. Het meisje naast me met dat blonde haar, zag het wel. Zo lief als ze naar jou stond te lachen. Ik stond een beetje in haar beeld en heb nog een stapje naar voren gedaan. Volgens mij vond je haar ook wel leuk? Maar toen de trein stopte, ging je niet achter haar aan maar de andere kant op. Misschien had je een goede reden of was je te verlegen. En het meisje kwam ook niet achter jou aan. Nou als ik haar was geweest, had ik het wel geweten hoor. Dan was ik achter je aan gegaan! Niet dus. Ik heb dit soort kansen ook zo vaak voorbij laten gaan. Dus mooie jongen. Als je haar ook leuk vond, ga haar dan de volgende keer achterna, he?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 09 Oktober 2013
Woensdagavond 9 oktober rond 22.00 uur. In de dubbeldekker bovenin. 2 heren tegenover 2 dames. Samen de Zweedse puzzel opgelost (een "Balt" is een inwoner uit Estland, Letland of Litouwen.... Ander woord voor "hostie"...;)) Wat te doen als we een vakantie zouden winnen? Helaas kwam er een einde in Ede-Wageningen. Nog maar een keer puzzelen???

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 10 Oktober 2013
jij zat tegen over mij. naast je zat een oudere man muziek te luisten. jij luisterde ook muziek. ik maakte in Utrecht een opmerking over een conducteur. je glimlachte. toen ik uitstapte in ede-wageningen glimlachte je weer.

lijkt me leuk om een keer wat te drinken. Ik ben een student en studeer in Utrecht. ik had een blauw vest aan en zat een puzzel te maken. het was de trein van 15.30

groetjes.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 03 Augustus 2013
He leuke blonde jongen!

Ik had je al zien staan op het perron op Amersfoort maar durfde in de trein niet in dezelfde vierzit te gaan zitten. Dus maar in de vierzit ernaast gaan zitten. Toen ik ging verzitten hadden we vaak oogcontact. Helaas liepen we op ede-wageningen allebei een andere kant op...

Jij super mooie blauw/groene ogen en blond haar. Ik wit overhemd met opgestroopte mouwen en donker haar.
Lijkt me leuk je een keer wel te durven spreken!


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 02 Augustus 2013
ij mooie dame met shinx kat. Ik jonge man geel t-shirt. Aangesproken over kat, zou je graag nog keer ontmoeten

Ik ben een man en woon in Hoenderloo. In het dagelijkse leven ben ik actief als eigen baas en reis ik op onregelmatige basis met de trein.

Oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 27 Maart 2013
om 9:50 uur. Ik (lang, baard en bril) hield de swingdeur van de coupe voor je open en samen stapten we uit. Je vroeg op het perron of ik wist waar een adres was. Ik zei: ik ben niet van hier. Maar weet je welke kant je op moet, Noord of Zuid? Je zei: Noord. Je had zo'n leuke lach. Misschien een kopje koffie samen in de restauratie? ;-)

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 22 Maart 2013
We stonden samen in de overvolle trein richting Schiphol. Jij stond bovenaan de trap die naar beneden leidt, ik stond middenin het gangpad. Jij, donkerrood golvend haar, paarse broek en (volgens mij) groene rugzak die op de grond stond. Ik, blauwe spijkerbroek, zwart windjack, donkerbruine krullen. Toen er twijfel ontstond over de bestemming van de trein zei jij dat het Schiphol was. In het kwartier dat we elkaar zagen hadden we behoorlijk wat oogcontact, je hebt een betoverende glimlach! Bij Ede-Wageningen moest ik eruit, en in de mensenmassa was ik te verlegen om je aan te spreken. Ik hoop dat je dit leest, ik zou graag die stralende glimlach nog eens zien!

Thomas

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 11 Januari 2013
Ik, donker haar, krullen, bruine schoenen met gevoerde rand, groene chino, blauwe spijkerblouse en zwarte jas, met een tas van Tribute Arnhem - Doetinchem.
Jij, donker stijl haar tot iets over de schouder, witte lange jas met gevoerde rand, roze sjawl, spijkerbroek en 2 tassen.
Ik stapte in de intercty Utrecht - Nijmegen van 17.24u uit Utrecht, jij kwam tegenover mij zitten.
Je kunt beter spijt hebben van dingen die je WEL hebt gedaan..., maar ik heb dus spijt dat ik je niet heb aangesproken.
Misschien via deze weg alsnog??

Oogcontact in de trein van station Houten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 12 December 2012
ik ben opzoek naar een:
jonge dame tussen de 20 en 25 jaar, denk ongeveer 1,70 meter, licht blond haar, en had een blauwe broek aan.

we hebben elkaar ontmoet op station Houten dit kwam doordat er een stroom storing in Utrecht wat.
we zaten dus beide in de intercity van Maastricht en Heerlen naar Utrecht centraal. er waren mensen die in deze trein de gelegenheid kregen in Utrecht luneten uit te stappen en toen de trein daar vandaan vertrokken was werd er omgeroepen dat de stroom storing alweer was verholpen en iedereen werd verzocht de trein te verlaten. wij stonden uiteindelijk dus in Houten te wachten op de sprinter naar Utrecht centraal.
we stonden daar naast elkaar je zag me met een meneer praten, en we hebben zelf samen ook een paar woorden gewisseld.
in de sprinter bleef jij staan bij die paal in het midden wat bij de deuren zat. ik zelf stond praktisch tegen de deur aan.
vervolgens ben ik je bij het uitstappen van de trein uit het oog verloren, en ben ik naar de trein van Utrecht naar Nijmegen gegaan.
ik moest zelf naar ede-wageningen maar toen ik beneden in de station's hal liep kwam ik je weer tegen, dus jij hebt weer dezelfde trein gehad.
hier lachten we nog een keer naar elkaar en zwaaide je nog even. ik ben rechts de trap op gegaan en jij rechtdoor.

korte beschreiving van mezelf:
heb kort donker haar, ik had een zwarte jas aan met rode schouders er op, witte sport schoenen, zwarte handschoenen, 1,93 meter, en een zwarte reistas met wieltjes er onder. ik reed de tas overigens niet maar droeg deze gewoon.

nou herken jij jezelf hier in en lees je dit bericht hoop ik nog eens wat van je te horen ;)

groetjes

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 23 November 2012
jij bent 25 jaar
loopt stage in Amsterdam
hebt een bouwkunde cursus gedaan
wilt de maatschappij positief veranderen
doet als ik het me goed kan herinneren de opleiding landbouw&zorg
reist heel het land door
en speelde harp in de trein!
ik had spijt dat ik je naam niet had gevraagd, ik zou namelijk heel graag ook zo'n mooie harp willen hebben.

Groet, de journalist

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2012
Ik zag jou in de trein, zondagavond, van Utrecht naar Nijmegen, in de stiltcoupé, ik nam schuin tegenover jou plaats, en keek naar jou, ik vond je al direct heel mooi.
Maar toen je naar mij lachte ging het echt mis, mijn maag kroop omhoog, en ik kreeg het warm en koud tegelijk, in Ede stapten wij beiden uit, en gingen ieder een andere kant uit, o had ik maar het lef gehad om je aan te spreken.
Ik hoop je ooit nog eens tegen te komen.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 25 Augustus 2012
Heey mooie dame,

Ik kwam op station Arnhem tegenover je zitten, jij vroeg je af of je deze trein moest hebben naar Amsterdam Sloterdijk. Je zwarte shirtje, blauwe broek en goudkleurige sandalen stonden je geweldig!

Toen we in elkaars ogen keken, kon ik niet meer wegkijken. Jouw prachtige ogen lieten me niet meer los. Jammer dat ik je niet langer kon spreken.

Jij:
Zwart shirt, blauwe broek, witte Le Coq Sportif tas

Ik:
Korte groene broek, blauw geblokt overhemd, zwart rode weekendtas

Hoop je nog te spreken

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2012
Mijn fiets was stuk. Versnellingen werkten niet meer. Ik bracht hem rond 17:45 uur bij de fietsenstalling op station Ede-Wageningen voor reparatie. Jij zat daar, ik geloof niet dat je daar voor vast werkt maar als invaller. Heel kort blond haar, een stretch oorbel, een beetje alternatief, rond de 25 jaar oud. Ik kan mijn fiets maandag ophalen, zei je. Je zou hem vooraan zetten zodat hij als eerste gerepareerd zou worden. Er stonden namelijk al wat fietsen in de wachtrij. Je gaf me het bewijsje waarmee ik mijn fiets maandag kan ophalen en keek me aan, en ik moest gaan om mijn trein te halen... En nu zit je in mijn hoofd! Zullen we een keertje koffie doen?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 01 Mei 2012
Dag lieve veearts die later in Schotland, je vaderland, wil gaan wonen. We hebben een uur gepraat en dat ging allemaal heerlijk vanzelf en ik wil nog wel veel langer met je praten!

Oogcontact in de trein van station Driebergen - Zeist naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 25 April 2012
Ik ontmoette je gisteren (24-4-2012) om 21:35 op station Driebergen Zeist. Ik gind richting Utrecht, jij richting Nijmegen. Je stond aan peron 1, ik peron 2. Ik vroeg je hoe het het duurde naar Utrecht en je zei een kwartier. We bleven elkaar aankijken en glimlachen. Je zei dat ik misschien nog de intercity kon pakken. Ik was gekleed in een spijkerbroer, blouse, blauwe schoen met witte zool en bruine jas. Jij je haar in een staart, grijze tas, zwarte jas, grijze kousen en blauwe pumps. Jou trein kwam eerder. We zeiden doei, jij ging zitten in de trein, keek me aan en lachte. Je vertrok, keek om en we zwaaide naar elkaar. Wie weet zie ik je nog een keer. Vanavond was je er niet op dat tijdstip... Wie weet lees je dit en hoor ik iets terug...


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 19 April 2012
We zaten in de trein van 10:08 vanuit Utrecht en stapten samen uit in Ede-Wageningen. We hadden oogcontact en ik heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd... Je had een rode trui aan en donker haar.

Zullen we een keer koffie drinken?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 14 Februari 2012
Wow, mijn hart ging echt sneller kloppen toen we elkaar in de ogen keken! 14 februari (kan geen toeval zijn dat het valentijnsdag is!) om 15:01 ging de trein vanaf Arnhem naar Den Helder, in Ede stapten we beiden uit. Jij nam bus 88 richting Wageningen. Ik stond te wachten op een collega!
Ik durfde je niet aan te spreken omdat ik op Ede-Wageningen een collega zou treffen.
Je had prachtig donker haar, had een zwarte jas aan en was denk ik ongeveer 1,60 lang! Please reageer hierop als je dit ziet! Ik ben momenteel aan het werk maar kan me gedachten niet van je afhouden!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 17 November 2011
Lachen om onze medereizigster met haar banaan verhaal zegt genoeg ;)

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2011
Jij, man 45jr?? kort blond/grijs haar, met zwart pak (van NS??), liep om 8.30u. de trap naar beneden van station, en ik liep omhoog. Durfde je niet aan te kijken... Later op perron 7 stond je opeens met koffie vlak in mijn buurt, en keek naar mij.. Vrouw, kort blond haar, Ik ging naar perron 6 ertegenover.. je bleef mij maar volgen.
Krijg je niet uit mijn gedachten....

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 27 Februari 2011
Hee mooie jongen. Ik probeer je steeds te zoeken op hyves maar ik kan je maar niet vinden. Vrijdag 25 februari ontmoette ik jou op Arnhem Centraal. Ik liep door de stationshal heen, toen zag ik jou met een puma sporttas bij de winkels op het station. Ik liep 2 keer langs je en na de 2e keer zag ik dat je achter me naar het zelfde spoor toe liep. Ik zat toen in dezelfde coupe als jy en toen hebben we ook wat oogcontact gehad. Ik was alleen te schijterig om tegenover je te zitten dus ik zat een rij achter je. Ik hoorde je nog tegen het meisje en de vrouw tegenover je zeggen ; lekker makkelijk he in de trein eten. Ik hoopte dat jy ook in Utrecht uitstapte, maar helaas stapte je al uit bij Ede-Wageningen. Je had bruin kort haar, was van nl afkomst, had een zwarte of in ieder geval donkere jas aan, spijkerbroek en je droeg een zwarte puma sporttas. Ikzelf had een nette zwarte broek aan, een grijs jasje en liep op hakken. Ik liep nogal moeilijk (had zere voeten hihi) en ik heb lang golvend haar wat ik toen in een staart had. Ik heb er zoo spijt van dat ik niet gewoon naar je toe ben gestapt en je telefoonnummer heb gevraagd. Achteraf had ik dat beter wel kunnen doen, want je bent toch wel erg leuk. Ik hoop snel iets van je te horen en misschien zie ik je nog wel vaker in de trein.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 17 Februari 2011
Een snel hallo en een paar vluchtige blikken is helaas de enige herinnering aan deze reis

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 18 December 2010
Zaterdag ben ik met de trein van Arnhem-Centrum naar Ede-Wageningen gegaan.

Jij stond al op het perron, bij zo'n hangbalkje aan zo'n hok vlakbijd de Kiosk. Je had een spijkerbroek aan, wat langer, donkerblond/bruin, haar, volgens mij een donkerbruine jas, dronk koffie/thee.

Toen kwam de trein en we gingen allebei in zo'n tussenstukje zitten. Jij reed achteruit en ik vooruit. We zaten schuin tegenover elkaar. Jij aan de ene kant van het gangpad en ik aan de andere kant. Jij luisterde naar muziek, ik was een het sms'en.

Ik had paardrijkleding aan; zwarte schoenen en chaps, een beige broek, een bruin vest, een zwarte jas en een beige sjaal. Ik heb blond haar en blauwe ogen en ben wat langer. Jij was gelukkig nog wel langer dan ik ;)

Ik moest er (helaas) uit op Station Ede-Wageningen, en jij bleef zitten..

Ben jij, of ken jij deze leuke jongen? Mail me dan!!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 18 November 2010
Vanochtend in een te late en andere trein (7:39 uit Nijmegen)omdat de trein naar Schiphol niet reed. Jij moet ingestapt zijn in Arnhem want je moest staan, en stond bij de deur boven aan de trap. Toen ik uitstapte in Ede-Wageningen hield je netjes de deur voor mij open. Dat en je lach maakte de ochtend weer goed. Alleen werk wilde niet zo omdat ik er vaak aan terug dacht vandaag, dus..

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Ede-Wageningen
Deze flirt vond plaats op 05 Januari 2010
Jij: gemiddelde lengte, donker haar; ik: lang en ooit donkerharig geweest, was druk aan het werk op de laptop en ontdekte je helaas pas bij aankomst. Liepen samen naar de P-plaats... Ik ken je uit de bouwmarkt, van voordat je in Utrecht ging werken. Leuk dat je ook late dienst had. Volgende keer zal ik beter opletten... gezellig...