Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


16 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Ede Centrum
Op station Ede Centrum verloren we elkaar uit het oog
Hello you, met je eeuwige zwarte schoenen, blauwe broek en zwart/wit shirt.
Kom je geregeld tegen 's ochtends in de trein als ik instap. Je zit dan vaak in die lounge gedeelte of op een van de zitplaatsen naast de deur. Andere mensen lijken je een beetje te mijden, denk dat je muziek vaak te hard staat ;). Vaak druk op je telefoon, alsof je zelf ook vermeden wilt worden.

Gisteren was ik iets eerder van me werk gegaan en op me weg terug zag ik je ineens zitten in de coupe bij een vierzits. Weer met je muziek hard aan en op je telefoon bezig. Maar je liet je eens van een andere kant zien. Twee vrouwen met een kinderwagen zaten op de plek waar jij normaal zit en de baby keek je de hele tijd aan. Tot me verbazing begon je gekke bekken te trekken naar het meisje en was je soort van kiekeboe aan het spelen met haar. Vond het leuk je op een andere manier te zien. Je zou die kant eens vaker moeten laten zien, misschien eens aan mij?

21 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Amersfoort
Op station Ede Centrum verloren we elkaar uit het oog
Zaterdagnacht om 00:45 kwam ik aangelopen op station Ede-Wageningen. Onderweg naar het perron spraken jij en een vriendin mij aan om te vragen waar jullie de trein naar Ede-centrum konden vinden. Na het beantwoorden van deze vraag scheidden onze wegen voor even.

Toen ik even later plaats had genomen in de trein, zag ik dat jullie er ook aan kwamen gelopen. Je vriendin liep verder door naar het achterste gedeelte van de trein. Wij raakte wederom in gesprek en je nam plaats op de bank naast me. We hebben tien minuten lang gesproken/gelachen over werkelijk van alles en nog wat.

Na wat blijkbaar alweer tien minuten waren, kwamen we aan op Ede-centrum waar je met je vriendin uit zou gaan. Voor ik goed kon beseffen hoe leuk ik je eigenlijk wel niet vond, was het voor jou alweer tijd om de trein te verlaten. Je zwaaide nog twee keer naar me en voor ik het wist kwam de trein alweer in beweging. Ik was te laat, ik weet niet eens je naam. Ik weet alleen dat je uit Veenendaal komt. Als je dit leest, ik zou heel graag een keer een drankje met je drinken.