Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


15 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Jij: zwart topje, zwart broekje, zwarte schoenen, bruine haren en licht getint.
Ik: zwart shirt, blauwe korte broek, witte schoenen.
Ik stapte in in den bosch en vroeg of ik in dezelfde 4zit mocht zitten. Bij Eindhoven moest jij naar de wc en vroeg of ik op je spullen kon letten maar ik moest er hier helaas uit om naar school te gaan. Als jij het bent herken je jezelf wel. Helaas niet je nummer gevraagd in de trein...

27 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Venlo
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar 27-01-2020 in de trein van 21:54 van Utrecht centraal richting Venlo.

Jij (een leuke man) zat een rij verderop schuin tegenover mij. Ik droeg een groene jas met zwarte sjaal met daaronder een groene coltrui en was bezig op mijn laptop.

We hadden enkele keren oogcontact, maar denk dat geen van beide op het moment elkaar aan durfde te spreken.

Op Eindhoven CS moest ik uitstappen en bleef jij zitten. Eigenlijk toch spijt dat ik niet even een gesprekje met je ben aangegaan. Wie weet herken je jezelf en stuur je een berichtje :)

16 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Mooie dame in zwarte broek en bloemetjes blouse
Hallo mooie dame, we zaten samen in de trein van Roermond naar Eindhoven. Ik dacht wat een mooie dame, maar stelde een gesprekje uit. Graag zou ik toch een drankje met je drinken, een redbull met croissant bij de kiosk!

28 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hey! Ik heb geen idee of je hier op gaat kijken.. maar you made my morning! Tussen tilburg en eindhoven hebben we de hele tijd naar elkaar zitten lachen. Jij zat met je vriend een paar stoelen verderop. En toen we beide uitstapten in Eindhoven was ik helaas sneller dan jij. Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar toen ik uiteindelijk wachtte, kon ik je niet meer vinden. Jij had bruin haar en n hele leuk lach en ik droeg een zwarte jas met een witte sjaal. Ik hoop dat t je iets zegt :)15 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Iets over drieën stapte jij (lang donkerblond haar, grote sjaal om en een rugzak mee) in de trein naar Eindhoven en ging je iets verderop schuin tegenover mij (donker rood/bruin haar, donker blauwe jas en grote gele tas) zitten. Ik was druk in gesprek met een andere reiziger, maar je aanwezigheid viel me direct op. Je pakte je laptop erbij en ging aan het werk. Gedurende de reis maakte we meerdere keren oogcontact en lachte je zo leuk naar me. Toen er een ouder stel instapte op station Den Bosch en de vrouw begon te klagen dat ik mijn grote gele tas maar gewoon op tafel moest leggen keken we elkaar aan en moest jij ook wel lachen. Bij aankomst in Eindhoven maakte je aanstalte om uit te stappen en hoopte ik je nog om je nummer te kunnen vragen, maar helaas kon ik je na het uitstappen niet meer vinden. Ik zou graag een keer koffie met je gaan drinken om je beter te leren kennen :)

08 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Eindhoven Beukenlaan
Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog
We hadden dezelfde terugvlucht uit Valencia (FR1823 16:20), jij met dochter en zoon (ik eveneens) Julli zaten op stoel 18 A/B/C wij op 18 D/E/F Je dochter had tandpijn en tekende de kledij van de stewardes. We hebben verschillende malen oogcontact gehad, zowel in het vliegtuig als bij de bagageband en bij de kiss&ride. Geen woord met elkaar gesproken, bij het ophalen dacht ik nog dit is voorbestemd en wij gaan elkaar nog zien ... hoe stom kon ik zijn. Hoop je graag een keer te ontmoeten, je hebt bij mij een ongekend diepe vertrouwde indruk achtergelaten!

16 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hee slaapkop, ik zat net tegenover je te suffen van Den Bosch naar Eindhoven
Lijkt me leuk je nog eens aan te kijken.
Sara

11 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Enkhuizen
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Bij het instappen in Heerlen hadden we even oogcontact en ik was onder de indruk van jouw uitstraling met prachtig haar. Ik kwam net terug van vakantie met twee rugzakken. Gelukkig ging jij ook bovenin zitten maar helaas is het niet van een gesprekje gekomen. Hopelijk op deze manier?

29 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Amsterdam Centraal
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hey jij mooie vent met je lieve ogen! Tussen Sittard en EIndhoven hadden we onze coupe alleen en we hebben ontelbare blikken uitgewisseld. Heerlijk, lief oogcontact! Wat jammer dat je in Eindhoven uitstapte... Waarom kom je niet eens een keer een paar stations verder, naar Amsterdam, voor nadere kennismaking?

30 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
(moet 's Hertogenbosch zijn i.p.v. Eindhoven, 's Hertogenbosch staat niet in de lijst)
Jij zat een paar plaatsen verderop van mij, op de bovenste verdieping van een dubbeldekker richting Maastricht. We konden via het gangpad naar elkaar kijken. Je had een heel lief gezicht, en droeg een spijkerbroek en een grijs shirt. Je was de hele tijd bezig op je MacBook. Ik keek gedurende de hele treinreis vaak in jouw richting. Volgens mij had jij dit een beetje door, want toen jij uitstapte in Den Bosch en ik bleef zitten, keek je opeens naar mij en glimlachte. Volgens mij glimlachte ik verlegen terug, maar heb er spijt van dat ik niet meteen naar je ben toegegaan... Ik hoop dat je dit leest en een keer iets wil eten of drinken samen. :)

13 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Tilburg
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Eerste klas, laatste treinstel, onderin. Je zat in de hoek op de bank, laptop, leesbril, krullen, slank, korte laarsjes, wijde rok, spijkerjas en sjaal. Je stapte uit in Den Bosch, waarschijnlijk richting Eindhoven.
Onze ogen kruisten elkaar een paar keer, ik glimlachte en meende interesse te zien. Je zachte oogopslag trok me aan, maar was niet op mijn qui-vive om je te benaderen.
Zag ik het goed?

29 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
You were already in the train when I joined at Utrecht Central station. We looked at eachother multiple times during the ride. You asked me (in English) if this train was going to Roermond because your phone was empty and you could not read the messaging board in the train. You had beautiful brown eyes, brown long hair. You were wearing a white with black sneakers, a long black skirt, a black top and a black long warm winter jacket. Soft pink nail polishes. You were wearing 3 silver rings on your hands. On your left middle finger a ring with a big black stone in the middle. On your right middle finger you were wearing a big silver octopus and on your right ringfinger another silverring. You were also wearing long hanging earrings. A combination with black stones and a done red one at the bottom. You were also carrying a black handbag.

I was wearing a light blue shirt, business suit trousers, a black coat and a had a black laptop bag with me.

I would love to get in contact with you again. Please send me a message.

22 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Maastricht
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
De kans dat je dit leest is heel klein denk ik, maar ik kan het altijd proberen. Ik stapte in de avond in 's Hertogenbosch in de intercity naar Maastricht, waar jij iets later ook instapte. Ik zat in een vier zits en jij kwam tegenover mij zitten. Je had donkerblond/bruin en had een skateboard bij je, die je naast je legde. Ik, verlegen als ik ben, durfde amper oogcontact te maken, waar ik nu veel spijt van heb. Toen je uitstapte, zag ik dat je wat was vergeten op je stoel en vroeg ik ook of het van jou was, waarop je glimlachend reageerde. Ik heb spijt dat ik toen ook niet om je naam heb gevraagd, maar als je dit toevallig toch leest en je tegenover een meisje met zwart haar en een zwart shirt zat, lijkt het me heel leuk om je te ontmoeten.

16 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Deurne naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte 16 April 19.00 in Deurne op de trein naar Eindhoven.
Jij zat al in die trein afkomstig van Venlo.
Beide stapten we uit in Eindhoven,ik omdat ik daar moest zijn en jij stapte over richting Tilburg?
Want ik zag je nergens beneden in de hal.
We hadden meerdere keren heel prettig oogcontact in dat stuk dat we samen reisden.
Ik donker rood/blauw vierkant geblokt workers-hemd et bonte stoffen Ohm teken schouder tas.
Jij mooie krullen groen T-shirt wit/zwarte zomerse broek met witte gympen.
Vlak voor het uitstappen trok je een half lange gebroken witte jas aan.
Je keek mij bewust nog even aan met een vriendelijke blik,en van mij kreeg je nog een warme knipoog....
Leuk om eens wat woorden met je te wisselen wie je bent,wat je doet zoal lijkt mij erg leuk...
Harte groet Mr Ohm..


12 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Enkhuizen naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Vrijdagmiddag 12 april om 17:45 stapte ik op station 's Hertogenbosch in de trein naar Eindhoven (trein richting Heerlen).
Eerst liep ik door de trein opzoek naar een vrij plekje, deze vond ik in een kleine 2e klas coupe. Hier ging ik zitten, even hierna viel je me gelijk op. Je (blonde jonge dame) zat schuin tegenover mij, we hadden oogcontact en je begon lief te lachen. Dit op heel het stuk van 's Hertogenbosch naar Eindhoven.
In Eindhoven stapte ik uit en jij ook(dit rond 18:06). We hebben elkaar helaas niet meer gesproken...
Ik was benieuwt wie deze jonge dame was, je had een donkere(zwarte) jas aan met daar onder een koltruitje, blonde lange haren en je had een grote (bruine) tas op je schoot staan.
Zelf was ik de jongen die een grote tas bij had die onder de stoel stond geschoven.

Hopelijk lees je dit, ik ben namelijk wel benieuwt wie je bent!

06 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Leuke, lange blonde man uit Maastricht(?), ik kan je niet zo goed peilen.. maar mocht je single zijn en de interesse is wederzijds dan hoop ik dat je deze site eens checkt.

22 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Amsterdam Centraal
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Je had een rode sporttas met op de zijkant geschreven Mr. poll, maar dat maakt de zoektocht niet echt makkelijk. Ik stapte in Sittard in, en
we zaten tegenover elkaar tot jij in Eindhoven uitstapte 🙈😇. We gingen tegelijk muziek luisteren ☺️

01 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Boxtel naar station Best
Op station Eindhoven Beukenlaan verloren we elkaar uit het oog
Jij studeerde paychologie in Utrecht en was bezig met een essay. Ik fix projecten.
Hoop je essay te mogen lezen

28 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
We passeerden elkaar in stationshal Eindhoven (jij kwam uit een andere trein dan ik, welke weet ik niet) afgelopen vrijdagavond om iets voor 23 uur. We hadden oogcontact, lachten naar elkaar en keken beide nog aantal keren om. Uiteindelijk ben ik omgedraaid, maar heb je niet meer gezien. jij liep richting stadskant van het station; ik naar de kant waar de stadsbussen staan. Jij hebt donkerblond haar, mooie ogen en droeg iets van spijkerstof. Ik droeg een geruite broek met zwart leren jas en witte gympen. Ik ben 1.89 lang en heb donker haar. Ik krijg je niet uit mijn hoofd. Zou je graag willen ontmoeten. Hug, John

28 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven Beukenlaan naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik ben op zoek naar die leuke, gave vrouw die ik gisterenavond vrijdag 28 september, om iets voor 23 uur paseeerde in de stationshal van Eindhoven. We hadden direct oogcontact en glimlachten. naar elkaar en keken beide nog een paar x om. Ik ben nog omgedraaid maar je niet meer gezien. Jij liep naar stadskantoor en ik naar buskant. Jij hebt donkerblond haar en prachtige oven en droeg iets van spijkerstof. Ik ben 1.89 lang, donker haar en droeg geruite broek met zwarte leren jas en witte gympen. Ik krijg je beeld niet uit mijn hoofd en zou je graag ontmoeten. Hug John

22 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Eindhoven Beukenlaan
Op station Eindhoven Beukenlaan verloren we elkaar uit het oog
In het vliegtuig en op het vliegveld eindhoven bleven we elkaar aankijken. Je maakte me gek..
Was it play or..?
Avontuurtje?

18 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Venlo
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je een koffie bestellen bij de Kiosk, en toen bleken we in dezelfde trein te stappen... Ik vond je ongelofelijk knap..mijn droom man..!
Je had een blauw pak aan, bruine doc Martens en een bruine leren rugzak, en donkerblond haar met baard. We zaten in de trein van Utrecht naar Venlo, van 08:54 en je stapte uit bij Den Bosch. Ik was te verlegen om je aan te spreken, waar ik nu spijt van heb! Ik zat schuin tegenover je, bruin/rood halflang haar, bruine geruite jas, groen-wit geblokte tas en ook doc martens ;) Heel misschien lees je dit en heb je zin een keer iets te drinken:)

12 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Je trok mijn aandacht al op het perron. Daar waar iedereen zo snel mogelijk de trein instapt blijf jij geduldig staan tot iedereen ingestapt is. Je neemt plaats tegenover mij. Je prachtige donker blonde haren complimenteren je lichte kleur ogen. Hoewel ik zelf niet te veel wil staren trek je mijn aandacht. Je hebt witte sneakers, een groen jasje, witte top en een lichtblauwe jeans. Je haalt herhaaldelijk je handen door je volle bos haren wanneer ik voorzichtig naar je kijk maar oogcontact is er helaas niet. In Eindhoven stappen we samen uit. Aan je witte tas te zien ga jij waarschijnlijk naar school en pak ik mijn volgende trein richting mijn werk. Je bent nieuw voor mij op station Roermond maar hopelijk zie ik je nogmaals.

15 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Om 18:48 uur in de 1e klas stiltecoupé, maar jij wilde wel praten. Als het tenminste buiten de coupé niet te horen zou zijn. Je haar was mooi, je make-up volstrekt niet nodig, en ik mocht je (trouw)ring bewonderen. En ook al voelde je je brak na een wilde nacht en twee dagen niet gesport, ik vond je heel leuk en gezellig gezelschap. Voor dat ik erg in had waren we al in Rotterdam. En jouw phone was leeg, anders had ik er graag mijn nummer in achter gelaten. Kom je nog eens naar Rotterdam?

24 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Pogingen iets van het leven te maken - Hendrik Groen
Sissy Boy

25 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Heerlen
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Jij had zwart rokje aan en een reiskoffer mee.
We hadden veel oogcontact, jij zat het boek a curious incident te lezen en rode oordopjes in.
Nog voor je uitstapte glimlachte je naar me.
Ik had een blauwe jas aan met een groen shirt met rode en fel groene oortjes

Als ik niet zo schoor was had ik je graag

04 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in op Utrecht Centraal voor de trein van 16.24 richting Venlo. Jij was met een vriendin en ging schuin tegenover mij in de stiltecoupe zitten. Jij had prachtige rode haren, wat sproeten, een neuspiercing, een zwart topje, een blauwe broek met hier en daar scheuren en de mooiste ogen die ik ooit heb gezien. Ik heb donkerblonde haren, een bril, donkere jeans en een zwarte winterjas. We lachten een paar keer naar elkaar, keken elkaar soms aan en wisselden voor we op station Eindhoven waren een paar zinnen. De deuren gingen niet gelijk open vanwege het splitsen van de trein, maar toen ze eenmaal open waren keken we elkaar nog een keer aan en liepen we weg. Jij richting de voorkant van de trein, naar Venlo, en ik richting het perron. In mijn hoofd was ik bezig en zin te formuleren om je te vragen voor een kopje koffie. Helaas ging het te snel en was je al weg. Dus bij deze.. hopelijk heb je alsnog zin in een kopje koffie samen.

29 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hi, jij met die bijzonder leuke lach. Je zat met vier ( ik denk) collega's in de eerste klas op weg naar station Eindhoven Centrum. Je droeg een blauwe trui en een legergroene parka. Grijs wat langer haar en een stoppelbaardje, af en toe zette jij je leesbril op. Ik droeg een zwarte hoodie met pareltjes erop en een zwarte jeans, eerst mijn haren los later in een knot. Voor mij at first in my live dat ik een treinflirt plaats, maar je leuke lach bleef me bij.
Groetjes en wie weet tot ziens

13 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Eindhoven Stadion
Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog
hi,
Je stapte tegelijk met mij bij Tilburg erin en bij Eindhoven eruit.
Je bent blond en hebt een bril.
Lief staarde je me aan en gaf af en toe een glimlach.

Helaas was ik te verlegen om je aan te spreken.

Daar heb ik nu spijt van
xx

hopelijk zie ik je nog eens vrijdag op dezelfde tijd en plaats;)

22 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Amsterdam Centraal
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Toepasselijk The girl on the train van Maastricht naar Amsterdam

15 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik stond in de trein van Utrecht naar Den Bosch (staat niet op de lijst van stations...) en las vrolijk jouw AD mee, nietvermoedend....totdat je mij de krant in de hand drukte. Ik was aangenaam verrast en voelde me betrapt, maar jij scheen het wel leuk en als normaal te vinden.
De glimlach die je mij cadeau gaf bij het uitstappen, met je wonderschone gezicht en uitstraling, zit nog steeds diep in mij, een overviel me zo, dat ik nog steeds onder de indruk ben en je gezicht in mijn geheugen gegrift staat. Was dit alleen mijn gevoel? Zo niet, dan hoop ik nog wat van je te horen! Liefs
P.S. Ik heb de oproep al twee keer eerder geplaats, maar de aangekondigde bevestigingsmail komt maar niet binnnen. Een ander mail-adres geprobeerd.

06 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke jongen met een volle coupe haar, baardje, roest rood t-shirt, volgens mij een korte beige broek en casual slippers :)

Je stond op zondag 6 augustus rond een uur of half 10 achter me in de rij toen we in Boxtel wachten op de NS-bus wegens werkzaamheden tussen Boxtel en Eindhoven.

In de bus zat ik op de stoelen aan de trap, waar jij na mij naar boven kwam en onze blikken elkaar kruiste, je weet wel, zo net een paar seconden 'te lang'.. had jij dat nou ook? Je hebt een erg leuke lach. Je keek snel weg maar ging wel in m'n buurt zitten, aan de andere kant van het gangpad. Tijdens de rit sprak je gezellig met een oude dame. Ik las een boek en had als enige in de donkere bus mijn lampje aan gezet.

Bij het uitstappen liet je me nog voor, de rest had ontzettend veel haast, ik kwam mijn stoel haast niet uit! Thanks nog! Je verliet de bus na me en we liepen uitgerekend achter elkaar naar onze fietsen - die niet ver van elkaar af stonden. De hele tijd bedacht ik hoe ik me om kon draaien en ik leuks kon zeggen maar alle goede ideeen kwamen pas later op de fiets naar huis.. Shit!

Wie weet had jij hetzelfde en ik dat geval, ik had willen zeggen: doe eens gek, zullen we een drankje doen!

Liefs van het meisje met half lang donkerblond haar in een lange donker groene jurk met een lekkere dikke zwarte trui daarover, gele schoenen en een grote bruine leren tas.

25 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hoi...
Nou vandaag zat ik dus in de sprinter richting Weert die om 10:38 in Eindhoven aankwam. In de vierzitter naast me zat jij, mijn god wat was je knap. Allebei luisterden we muziek en maakten vaak vrij awkward oogcontact, jij glimlachte. Ik wilde eigenlijk met je praten maar dat durfde ik niet. Beiden stapten we uit in Eindhoven, ik hield de door voor je open en jij bedankte mij, ik glimlachte maar gewoon. Toen jij uitstapte liep je naar links. Ik ben vandaag de hele dag aan je blijven denken en vind het jammer dat ik niet met je gepraat heb.

14 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Amsterdam Centraal
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Om 19:57 stapte ik in Roermond in en kwam ik tegenover een meisje met rode krullen te zitten, parka-achtigeblauwe of groene jas aan en een rode reiskoffer. Toen ik moest niezen zei je gezondheid en bij het uitstappen in Eindhoven zei je vriendelijk gedag. Ik sla mezelf voor mijn hoofd dat ik niet meer tegen je gezegd heb en hoop dat je dit leest, zodat we samen wat kunnen drinken.

30 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Alkmaar
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke grote, blonde. stijlvolle dame. Je kwam omstreeks 07.30u tegenover mij zitten in de 1e klas. Je stapte in Weert of Roermond op. Je had een mintgroene jurk met en pastel rose jas aan. Aangezien we in de stiltcoupe zaten durfde ik je niet aan te spreken. Toen je opstond kruiste onze blikken en wenste je mij nog een goede dag toe. Die was inderdaad goed begonnen.

Ik donkerblond, 1.85m, bruine ogen. tevens een blauwe tas bij. Graag zou ik met je in contact komen.

Groetjes Peter

30 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Alkmaar
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke grote, blonde. stijlvolle dame. Je kwam omstreeks 07.30u tegenover mij zitten in de 1e klas. Je stapte in Weert of Roermond op. Je had een mintgroene jurk met en pastel rose jas aan. Aangezien we in de stiltcoupe zaten durfde ik je niet aan te spreken. Toen je opstond kruiste onze blikken en wenste je mij nog een goede dag toe. Die was inderdaad goed begonnen.

Ik donkerblond, 1.85m, bruine ogen. tevens een blauwe tas bij. Graag zou ik met je in contact komen.

Groetjes Peter

31 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Daar sta je dan na je werk op het station in Breda. Haasten, haasten, haasten zoals iedereen die de trein moet hebben!
Spoor 6, 16.37 uur richting Eindhoven. Trein hartstikke vol. Ik chagrijnig naar de Starbucks met de gedachte: ik pak de volgende trein wel over een half uur.
Terug bij spoor 6 ga je zitten met je troost drankje (bomvol calorieën ). Komt er een knappe jongeman tegenover je zitten en kijkt je aan. Samen de trein in richting Eindhoven. Je kijkt elkaar een paar keer aan en lacht. Je denkt: toch maar goed dat de vorige trein vol zat.
Eenmaal in Eindhoven ben je te bang/verlegen/een te groot watje om hem aan te spreken en hij stapt in bus 401 richting Airport Meerhoven.
Ik ga nou toch brutaal zijn en proberen je te vinden. Je bent getint, lang, had een rode muts op, zelfde kleur jas, sportbroek en een wit shirt.
Who are you and where can I find you?

31 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Alphen A/d Rijn naar station Amersfoort Vathorst
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
In de bus, elke dag
zit jij naast mij, die mooie lach.
Die hele reis in mijn gedachten,
mijn lippen die naar woorden smachten
Wat als ik je aansprak,
geen reis zou meer hetzelfde zijn.
Ik zeg het iedere dag:
Ik doe het morgen wel

Zo! het is al morgen
wow! dat ging me veel te snel.
Ik doe het morgen wel
Wat?! Hoe is dit mogelijk.
Maar ik moet er nu echt voor gaan
want daar komt zij al aan
en zij neemt plaats aan mijn zijde
en ik spreek:
''Je ruikt naar natte hond wil je asjeblieft een keer ergens anders zitten?''

10 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Maastricht
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar een jongen met een kenmerkende tas, namelijk een oranje rugtas met daaraan een rood fietslampje.

31 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Een dame met lichtblonde haren, verwilderd langs je gezicht omdat je op je e-reader aan het lezen was. Heel slank met een groen met zwarte jas, donkere broek en cognac-kleurige hakken. Pussy als ik ben, en omver geblazen door je mooie blonde haren heb ik het voor elkaar gekregen om van Amsterdam tot Eindhoven niets tegen je te zeggen, terwijl je gewoon naast me zat. Ik hoop dat ik ee herkansing krijg!

25 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Heeze naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Je stap 's morgens in Heeze de trein van Weert naar Tilburg en In Eindhoven stap jij en ook ik uit . Je hebt half lang een beetje krullend haar en draagt een grijze jas. Als onze blikken elkaar vluchtig kruisen valt me iedere keer op hoe mooi je bent en wat en lieve uitstraling je gezicht heeft. You are way out of my league ( op basis van leeftijd ), maar dit wilde ik je toch even laten weten. Je bent een mooi begin van de dag.

13 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Oss naar station Maastricht
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hee,

ik zag je al zitten en dacht, naast hem wil ik graag zitten. Zou leuk zijn in contact te komen. Maar ik was te verlegen om je aan te spreken. Via de reflectie van de ruit hadden we oogcontact. Je had schoenen met felgroene veters en was druk met van alles. Ik was zo benieuwd naar je! Maar te verlegen. Bij Eindhoven moest ik eruit. Ik keek nog even om naar je en toen hadden we voor het eerst vol oogcontact. Je bent wel echt mooi. Ik hoop via deze manier contact met je te krijgen!

Oja ik stapte in op Den bosch ipv Oss maar die optie gaf deze pagina niet.

19 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Venlo
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Lieve meid met een witte jas en een mooie glimlach, helaas te weinig van kunnen genieten doordat er constant mensen tussen ons in zaten. Ik zag je voor het eerst toen onze vervoerde wijzen zijn gecheckt. Helaas staptje je op station Eindhoven uit en bleef ik zitten. Ik zou graag willen weten hoe je heet!

Jelle

02 Oktober 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Stadion
Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog
Het was laat, 22.00 u. Ik zat naast je,was bezig een hoofdstuk te lezen en wat slides te leren voor mijn studie. Jij was aan het appen, tot er opeens twee meiden aan de tegenovergestelde coupé een gezellig en melig gesprek begonnen waardoor wij ook moesten lachen. Dat was ongeveer net een paar minuten voordat de trein arriveerde op Eindhoven Station. Ik vroeg aan je of je er zo ook uit ging en wauw wat had je toen lieve blauwe ogen en prachtig blond haar!! Volgens mij hadden we toevallig dezelfde keur lichtgrijze jeans aan.

Eenmaal bij het station stapte we uit en je verdween in de menigte; het enige wat ik nog aan je kon zien voordat je uitstapte was je TU/e tas (wss 1e of 2e jaar?). Ik zag je verders niet meer bij de bushaltes dus waarschijnlijk ben je de andere kant op gegaan. Als je me herkent, zou je een keertje met mij een hapje en drankje willen doen??? x

27 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Op Utrecht Centraal ben je ingestapt om 12:06, waarna je in DEN BOSCH alweer bent uitgestapt. Ik ben op zoek naar jou; leuke jongen in een korte lichtblauwe broek! We hebben alleen oogcontact gehad en heb helaas geen leuk gesprek met je aangeknoopt! Wie weet kunnen we dit alsnog waarmaken!

16 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Weert
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
We stapten met z'n 10 personen in en jij zat alleen. We zijn toen bij je komen zitten. Dat was in Den Bosch rond 23:40u. We hadden een uitje gehad van onze Scoutinggroep en waren een beetje aangeschoten. Jij vertelde dat je vanuit Amsterdam onderweg was naar Eindhoven. Je bleef slapen bij een vriendin en de volgende dag ging je voor een weekje naar Frankrijk. Je ging op retraite in de buurt van Limoges en je had via BlaBlacar een chauffeuze geregeld. Ik dacht dat je vertelde dat de chauffeuze Irene heette en dat ze 59jaar was en dat je je daarover geen zorgen maakte. Ik vind je erg leuk!! Plotseling waren we al in Eindhoven en moest je uitstappen.Ik weet je naam helemaal niet en ik was te laat om je telefoonnummer te vragen.... Ik hoop dat we elkaar zo kunnen vinden. Ik was die jongen die rechts tegenover je zat en die nog even is meegelopen toen je opstond om in Eindhoven uit te stappen. Ik heb toen nog gezegd dat je maar met ons mee moest reizen naar Tungelroy!!

05 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Weert naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in Heeze of Geldrop in de trein en ging op de bank aan de andere kant van mij zitten...zo gedraaid dat je mijn kant op keek. Ik wilde iets zeggen maar er kwam niks uit. Toen ik jou kant op keek, keek je snel weg, maar ik voelde je ogen kijken toen ik naar mijn telefoon keek en uit het raam. We stapten allebei bij dezelfde deur uit en volgens mij moest je de trein richting Alkmaar of Den Haag hebben. Je had mooi donker haar, donkere ogen en sproetjes. Zwarte jas, broek en een zwarte tas met een soort ketting eraan. Ik wou dat ik iets tegen je gezegd had....

04 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Eindhoven Stadion
Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog
Wat heb ik een spijt dat ik mijn nummer niet heb gegeven aan de breedlachse, 98% optimistische, donkere, accountmanager.

28 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Dat ik hier nu een bericht ga type had ik nooit gedacht. We stapte allebei in op Utrecht centraal toen al een beetje aan het flirten. We stapt bijna gelijk in, jij ging recht van me zitten. Jij lekker een broodje eten en leuk lachen. Ik stapte uit in Den Bosch. Toen ik langs liep keek je nog even betreurt ;) wie weet!

27 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Geldermalsen
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke flirt,
In Maastricht kwam je met een klasgenootje(?) tegenover me zitten. Jullie hadden net een weekje Ardennen achter de rug.
Wat leuk, meteen oogcontact! Je bood me zelfs je zakje chips nog aan.
Toen we bijna in Eindhoven waren, en jullie eruit moesten, vertelde je je klasgenoot maar vast te gaan. Jij wachtte nog even. Om met mij te praten!
We hadden helaas maar 2 minuten want toen moest jij toch ook echt je overstap halen.
Had best wat langer met je willen praten.
Drankje doen??

19 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
We stapten beide uit in Den Bosch ipv Eindhoven (maar stond niet in de lijst). Zij stapte in in Utrecht (19:07) en zat schuin tegenover me, met een gangpad tussenin. We hebben meerdere keren korter en langer oogcontact gehad. Middellang haar in meng kleur van donkerblond en licht bruin, leuk gekleurde rok met zwarte panty en schoenen/laarsjes met rits detail aan bovenkant.

Zij stapte uit met een tas/koffertje terwijl ik de trap op liep, helaas niet gepraat...

18 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Horst-Sevenum
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik (bruin haar, zwarte broek en geruite bloes) zat op het perron een boek te lezen en keek net op toen jij (kastanjebruin haar, zwarte broek, zwarte leren schoen, zwarte tas en blauw shirtje) voorbij liep, je lachte lief en ik lachte terug. Ik las door en jij ging een sigaretje roken. Na je sigaret liep je naar de andere kant van het perron, ik deed hetzelfde een minuut voordat de trein kwam omdat achterin de trein vaak meer plaats is.

We stapten beide in het behoorlijk volle achterste treinstel. Eenmaal onderweg hoopte ik van harte dat we op hetzelfde station de trein uit moesten zodat ik nog een kans kreeg je aan te spreken. De trein naderde station Eindhoven en ik zag dat je opstond, je liep met de rest van de reizigers in een stoet langs mijn stoel af en glimlachte nog een keer vanachter je haar. De deuren gingen dicht, de trein reed verder en ik vroeg me af waarom ik niet even heel snel m'n telefoonnummer op een briefje had geschreven om dat jou te kunnen toesteken toen je mij voorbij liep.

Ik hoop dat je dit leest en me nog een tweede kans wil gunnen om mijn nummer bij jou te krijgen.

13 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Jij, prachtig bruin stijl haar en een leuke lach. Ik, zwart haar en en blauwe blouse, en een boek waar ik me niet echt op kon concentreren. Ik kon mijn ogen namelijk niet van je afhouden. We lachten af en toe naar elkaar. Ik stapte uit in Eindhoven en zei je nog gedag. Had ik je nummer maar gevraagd. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen. Hopelijk via deze weg.

08 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hoi, jij met je prachtige grote ogen en je rode trui. Ik had een leuk oogcontact met je toen ik schuin tegenover je gingen zitten aan de andere kant van het gangpad. Je zat in de trein van 21.38 met aankomst om ca 22.30 in Eindhoven. Ik heb eerste mijn zwarte jas uitgedaan en had een donder blauwe trui met een blauw/wit gestreept hemd eronder. Ook onderweg hebben we nog een paar keer oogcontact gehad. We moesten beiden lachen toen je moest gapen. Ik zou je graag eens willen spreken? Dan kan je me misschien ook vertellen wat je het boek '2 meisjes in het blauw; vindt :) . Ik hoop tot snel

18 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Hee schone dame,

Het was 12:10, vrijdag 18 maart 2016. Ik zat op een bankje in een overdekte ruimte bij spoor 15 van Utrecht Centraal. Toen kwam jij door de glazen deur naar binnen gelopen. Ik keek kort op en daarna uit verlegenheid weer snel de andere kant uit, want wat was je mooi zeg. Strakke spijkerbroek, zwarte hakken. Prachtige zwarte krullen, tot iets over de schouders. Een knap gezicht, licht getint, misschien van Semitische afkomst?

De intercity richting Heerlen arriveerde iets eerder dan dienstregeling en we liepen beiden naar de trein. De eerste mensen die de trein uitstapten waren een man met zijn twee zoontjes. Het oudste zoontje werd aan de hand gehouden door de vader en liep met hulp de treden af die zich bij de treindeur bevinden. Een van de kinderen had een kroon op van de Burger King, die ondertussen voor een trolley van een oudere dame was beland. Jij was zo behulpzaam om de kroon op te pakken en je bracht het terug naar de vader en zijn kinderen, die inmiddels al wat verder op liepen. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet heb gekeken naar jouw prachtig geschapen achterwerk, dat mee danste in het ritme van jouw looppas. We stapten de trein in, en jij ging in een stoel voor mij zitten.

Toen we arriveerden bij station Eindhoven liep ik je voorbij, mijn gedachten waren al op de Universiteit.

Op de terugweg, om 17:53, kwam jij weer terug in mijn wereldje. Ik zat in de intercity richting Alkmaar, en jij stapte in op station s-Hertogenbosch. Ik kon het bijna niet geloven maar daar was je weer met je prachtige zwarte krullen. Toen de trein bij Utrecht Centraal aan kwam stonden we beiden te gelijk op. We hebben voor een split-seconde oogcontact gehad. Toen we uit de trein liepen aarzelde ik om je aan te spreken, maar ik was te verlegen.

Ik hoop je nog eens te zien.

Liefs,

Bart

10 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in coupé 1e klas (raam). Utrecht CS. Ook was er een groepje van drie dames met heer die naar Maastricht gingen (Tefaf). Nogal luidruchtig terwijl het een stilteplek was. Toen kwam jij voor de laatste plaats: slanke jongeman, blauwe spijkerbroek en licht baardje. Sympathieke uitstraling. Je ging werken met laptop en maakte aantekeningen in een schrift met af en toe pen in de mond. Je at nootjes en daarna een boterham. We keken elkaar regelmatig aan. Ik stapte uit in Eindhoven en toen zei jij: Tot ziens!
Jij lijkt me iemand die ik graag nader zou willen kennen.

10 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in coupé 1e klas (bij raam). Daar ook groepje van drie dames en heer op weg naar Maastricht (Tefaf). Jij kwam voor de laatste plaats. Ging werken met laptop, maakte aantekeningen met af en toe pen in de mond. At nootjes en een boterham. Je hebt een licht baardje en droeg spijkerbroek. Keek regelmatig vriendelijk naar mij. En ik naar jou. Bij het uitstappen zei je: Tot ziens.

21 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Tijdens onze reis samen voelde ik dat je ook contact zocht met mij. Je hebt lange bruine krullende haren en droeg koperkleurige sieraden en matchend horloge.Onze blikken kruisten steeeds vluchtig en er was veel chemie tussen ons. Je was aan het studeren, met je smartphone in de weer en rondje make-up erbij Ik was erg verlegen en uiteindelijk durfde ik mijn krantje op jouw schrift te duwen met boter-kaas-eieren als spelletje. Het was even een verassing voor je maar je speelde gelukkig graag mee. Het ijs was gebroken.Helaas moest je al na vijf minuten ofzo overstappen om naar Bergen op Zoom te gaan. Graag wil ik je weer ontmoeten !

Nick

16 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Eindhoven
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Zaterdag 16-1-2016 Je liep langs en zei wat zie je er leuk uit je bleef even staan maar wist even niet zo snel hoe ik moest reageren en je liep door begrijpelijk weet niet of je in Eindhoven bent uitgestapt of Den Bosch heb je daarna helaas niet meer in de trein gezien hoop dat je dit leest .

06 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg Universiteit naar station Venlo
Op station Eindhoven verloren we elkaar uit het oog
Op station Tilburg Universiteit zag ik je staan, verbaasd dat de sprinter richting Eindhoven niet reed. Allebei stonden we zo'n 20 miniten te wachten tot we met de sprinter richting Den Bosch konden omreizen.
Meerdere malen hadden we oogcontact, zowel op het station als in de trein. Zo'n mooie verschijning als jij viel me al snel op. Je droeg een spijkerbroek, donkerblauwe jas en hebt hele lange haren. Ik was de jongen in spijkerbroek, roze overhemd en donkerbruine jas.
In Den Bosch moesten we overstappen richting Eindhoven, ik zag je nog haasten om de overstap te halen. Nadat ik de trap op ging verloor ik je uit het oog. Ik haalde de overstap niet, jij misschien wel. Eenmaal aangekomen in Eindhoven heb ik nog naar je uitgekeken, maar helaas heb ik je niet meer gezien.
Ik zou het leuk vinden om je echt te ontmoeten en een drankje te gaan doen.