Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


20 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Tiel
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
In de trein van Arnhem naar Tiel kwam ik tegenover jou zitten, rond 18 uur. Jij zat op je telefoon en luisterde muziek, ik probeerde wat contact te maken. Uiteindelijk keek je mij een paar keer leuk aan. Helaas moest ik in Elst uitstappen, zonder iets te zeggen.

Misschien dat je dit leest..

Groetjes van die jongen in dat witte gestreepte shirt en groene jas.

22 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Tiel
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Hoi je dat tegenover me met een rood bruin leren rokje en zwarte top. Eerst had je je een jas aan maar toen. Ik werd gegrepen door je 1ste blik.. ik heb nog gezocht naar de pen die ik helaas niet had en toen was mijn uitstap halte al. Ik zou je graag nog een keer tegen het lijf lopen.. zo stom dat ik je nummer niet heb durven vragen.

13 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen Dukenburg
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Een leuke lieve mooie dame zat tegenover mij en allebei hadden wij oortjes voor de muziek in onze handen. Ik liet mijn flesje vallen en zei sorry. We raakten aan de praat met elkaar want ik dacht door het kaartje of pasje aan haar koffer, dat ze stewardess was. Dit was niet zo maar haar vader werkt bij de KLM.
Ik vroeg wat zij deed. Zij kwam bij Den Haag vandaan waar zij bestuurskunde studeert en in haar eerste jaar zit. Ook vertelde ik wat ik voor stage deed in Ede-Wageningen en dat ik rond januari/februari daar weg ben. Dit omdat deze stage niet echt heel leuk vind. Zij heet Bowien of Bo. Want we vroegen elkaars naam. Ook hadden we het heel even over Nijmegen. Ik vertelde dat ik in Dukenburg woon. Zij kent dit van Triavium de schaatsbaan. Ik voelde mij heel aangenaam bij het gesprek met haar. Er was voor mijn gevoel echt een klik.

Toen zij in Elst eruit ging keek ze nog lachend met een lief knikje. Ze had blond haar. Tot op heden moet ik aan haar denken en op de social media kan ik haar helaas niet vinden.

Zij deed de rits van haar jas open. Ik dacht dat het een donkere of zwarte jas was. Ikzelf had een vest aan met groene sjaal en droeg een donkere muts. Mijn sjaal deed ik in mijn rugtas.

Ze zag er prachtig uit en ze had een geweldige mooie stem!

Ik hoop haar weer eens te ontmoeten!


22 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Tiel
Op station Zetten-Andelst verloren we elkaar uit het oog
Je zat schuin tegenover mij in de trein richting tiel. Je ogen hadden zo een lieve uitstraling, telkens moest ik naar je kijken via de weerkaatsing van het raam. En zo keken we elkaar soms aan. Jammer dat je er bij station Zetten-Andelst uit moest :/

Denk aan de mevrouw die vertelde dat de sleutel niet paste in de deur ;)
Ik zat naast haar, wie weet lees je dit bericht :)

24 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Kies-station
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Je zat tegenover me in de trein. Je droeg een mooie zwarte spijkerbroek, en zat je een beetje op te maken. Ik was een lange kerel met blond haar, en ik heb je ook later nog even gezien toen je samen met een wat oudere mevrouw Pearle inliep. Ik raakte je daarna kwijt, en zag nog dat je even omkeek naar mij, om te kijken wie die man met zonnebril was die daar op een bankje zat te lezen. Nou dat was ik dus, en ik vind je dermate mooi en aantrekkelijk dat ik graag een keertje met je afspreek om ergens wat te gaan drinken. Jij had halflang donker haar, en donkere ogen. Je was slank, en hebt een mooi figuur. Hoor ik snel van je?

01 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Zwolle
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
01 augustus 2015 ~ trein richting Zwolle.

Om 16:57 uur reed de trein station Eindhoven in. Zoals gewoonlijk stapten mensen uit en in. Normaal heb ik hier weinig interesse in , maar dit keer was dit anders...

Met hoge snelheid kwam er een blonde krullenbol op 2 krukken en zijn been over het perron heen. Je trok mijn aandacht omdat je er anders uitzag dan andere mensen, je straalde een bijzondere persoonlijkheid uit . (Oké, laten we niet ontkennen dat je er ook erg goed uitzag) Tot mijn grote verbazing kwam je even later het trapje af, mijn coupé binnen! Dit was natuurlijk dé gelegengeid om je beter te bekijken. :) Je had blond haar, een zwarte broek waarvan de ene pijp naar boven was gestopt, blonde krullen en ik schat je begin de twintig. Geen idee meer hoe je schoen er uitzag. Eerst wou je op het een na achterste bankje zitten aan de andere kant, maar op de een of andere manier kwam je toch een bankje naar achter zodat er alleen nog maar een gangpad tussen ons in zat ! Oh ja, en nog mijn koffer en rugzak en andere berg bagage. Jij had niet meer mee dan je zonnebril, telefoon en je krukken. Al meerdere keren zag ik dat je naar me keek. Telkens als ik terug keek, kreeg ik een glimlach om van te smelten! Ik durfde alleen niet echt met je te praten, maar vond het ook een beetje ongemakkelijk worden dat we alleen maar naar elkaar aan het lachen waren! Ik gaf een diepe zucht en deze heb jij blijkbaar ook gehoord. 'Duurt lang zeker?' Doordat ik schrok kwam ik een beetje stuntelend over. Ik vertelde je dat ik uit Zeeland kwam en dat ik naar Elspeet ging. Jij antwoorde daarop dat je uit Eindhoven kwam en naar Elst ging. Daarna was het weer een poosje stil, op vele glimlachjes na. Na een tijdje was je druk in de weer met de doppen van je krukken. Ik vroeg je of het goed ging en je vertelde dat ze kapot waren. Meer hebben we jammer genoeg niet gesproken met elkaar, maar na dit moment heb ik me elke dag afgevraagd wat dit te betekenen had.

Al veel te snel waren we op station Elst waar jij moest uitstappen. Je wenste me een goede reis verder en ik jou een goed weekend. Bij de deur moest je nog een poosje wachten en telkens zag ik jou hoofd mijn kant opgedraaid. Toen je op het station was, bleef je net zolang staan tot de trein verder reed en zwaaide je me gedag. Dit was het laatste wat ik van jou gezien heb. Na al die tijd heb ik je niet uit mijn hoofd kunnen krijgen. Na een poos nadenken en elke dag 'hartstocht in de trein' te checken heb ik toch maar geschreven...

Lieve krullenbol, hopelijk kun je me nog herinneren . Ik wil jou super graag beter leren kennen dan alleen deze korte treinreis !

19 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Arnhem
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Ik ontmoette Linda op het station na afloop van de zomerfeesten, we mochten de trein niet in omdat hij vol zat, dus gingen we maar even zitten tegen de kluisjes. Ik verloor je bij het instappen al uit het oog, had graag nog wat langer met je gepraat. Ik hoop je nog eens te zien!

31 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Elst
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Je kwam op vrijdag 15 juni uit Groningen en stapte uit in Elst. Ik, man, stapte in in Deventer, met rode polo en spijkerbroek.
Je studeert maatschappelijk werk in Groningen. Je wilde 2½ maand als reisleidster naar Bulgarije. Je vertelde er zo enthousiast over; naast je lessen op een basisschool over loverboys.
Wil je me laten weten hoe het je vergaan is? En een goede reis!

15 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station 's-Hertogenbosch
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Je kwam uit Gronongen en stapte uit in Elst. Ik stapte in in Deventer, met rode polo en spijkerbroek
Je studeert maatschappelijk werk in Groningen. Over 2 1/2 week ga je als reisleider naar Bulgarije, voor 2 1/2 maand. Je vertelde er zo enthousiast over; naast je lessen ove loverboys.
Wil je me laten weten hoe het je vergaan is? En een goede reis.

07 December 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Op de avond dat Ajax verloor. 23:23 uur. Een intercity richting Nijmegen propvol met teleurgestelde mensen. Ik zie 1 plek waar ik kan zitten, jij kiest die plek ook uit. Je staat hem af aan mij. Na Ede-Wageningen stroomt de trein leeg en je komt naast mij zitten. Je kijkt op je Ipod naar Family Guy en je kijkt ook nog foto's terug op je camera. Je neemt een kauwgumpje en je zegt heel lief: 'als ik er 2 had..'. We moeten lachen om die gekke voetbalfans. We raken aan de praat. Over voetbal, nieuwe SBS6 shows, mijn broer die mij staat op te wachten in Elst. Elke keer als ik je aankijk krijg ik de liefste lach terug. Waarom vraag ik je naam niet, waarom vraag ik je nummer niet. Die 2 vragen spoken nu nog steeds in mijn hoofd. In Elst moest ik uitstappen. Ik wens je nog een fijne avond. Daar stopt het verhaal. Maar in mijn hoofd is het verhaal nog niet klaar. Jij, liefste lieve jongen. Twinkel oogjes, kort donker blond haar. Donkergrijze Eastpack(?) tas, met daarin o.a. je Ipod (in een sokje) en je camera. Ik, helaas door tv opname, lekker vet in de make-up. Zwarte jas en krokodillenleren (vanzelfsprekend nep) tas. Grote ogen die bij jou lach smelten. Ik hoop dat ik je via deze weg vind. Let the story continue. Liefs en tot gauw.

03 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Elst
Op station Elst verloren we elkaar uit het oog
Ben jij die leuke mooie meid die dinsdagochtend om 7;53 de trein pakte naar Arnhem...we elkaar weer zagen in elst en op de terugweg 's avonds.

We zagen elkaar bij het instappen op station elst om 17;20. Ik ging naast je zitten om elkaar met een blik op station Arnhem uit het oog te verliezen op station 6/7.