Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


07 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Drukke trein van Amersfoort naar Enschede, ging ik in een 4 zits zitten. Jij zat er al, in een 2 zits tegenover mij. Je had bruin haar en hazelnoot bruine ogen. Je was bezig in een schrift en je had je rugtas bij je, waarschijnlijk voor school. We maakte erg veel oogcontact. Toen de trein rustiger werd en de plek bij het raam vrij was schoof ik er 1 op naar recht. Waardoor jij positie moest veranderen om oogcontact te maken. Ik stapte uit bij Almelo, we maakten oogcontact en we lachten naar elkaar. Wat een spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd.
Ik heb rood haar en droeg een zwarte jas.

27 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Je bent mooi en had een lieve lach, wist me even geen raad.
Witte jas, zwarte rolkoffer.

01 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Enschede
Op station Enschede Drienerlo verloren we elkaar uit het oog
Dinsdag 1 oktober om 15:00, stapte ik in de Blauwnet stoptrein richting Enschede. Ik kwam schuin tegenover jouw te zitten. En jij viel mij gelijk op met je groene/blauwe spijkerjas en zebra kleurige schooltas. We hadden enkele keer oogcontact, en daar was het ook bij gebleven. Toen je bij Enschede Kennispark eruit moest lachte je nog lief. Ik hoop je nog een keer te kunnen zien/spreken

28 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Apeldoorn
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
ik stapte op in Amersfoort richting apeldoorn, jij moest samen met je vriendin naar enschede. ik weet je naam niet wat ik wel weet is, dat je verslaafd bent aan de neus spray dat we een gesprek hadden over babies die doof geboren worden. over de sport school, ik had die dag een zwarte jas met zwarte trui aan en een spijkerbroek met zwarte schoenen. ik zou graag met je in contact willen komen was een gezellig gesprek ben benieuwd hoe je heet etc.

04 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Leuke Jonge man,
De kans is klein dat je dit leest, maar niet geschoten is altijd mis. Jij zat in de eerste klas, in een van de laatste coupes omdat de trein , die om 18.45 uit Groningen vertrok , over vol was. Toen je net als ik moest overstappen op de sprinter richting Enschede, kwam je bij de uitgang staan. Je viel bijna om door de schommelingen van de trein, terwijl ik dacht wie zou die leuke jongen toch zijn ? wat een mooie vent, donker haar, licht getint, rugzak en een bril( donker montuur, met een volgens mij een oranje binnenkant), donker blauwe spijkerbroek en bruine suède schoenen. Omdat de trein vertraging had, misten we de aansluiting. Op het station van Zwolle kwam ik je tijdens het wachten nog een paar keer tegen , jij op de roltrap naar beneden terwijl ik naar boven ging. Ook heb ik je even zien staan, bij de jongen die ondertussen met zijn pianospel was begaan. Vast besloten om in de sprinter naast jou plaats te nemen, had ik het lef niet en nam ik de benen. Uiteindelijk ben ik in een aparte coupe, met alle zitplaatsen naast elkaar, gaan zitten zoals de meeste van mijn sprinter ritten. Naast mij was gelukkig nog een plekje vrij, maar helaas liep jij twee x aan mij voorbij. Ik dacht die zie ik nooit meer terug, totdat ik in Enschede uit stapte en opeens zag ik weer een bekende rug. Ik heb nog een keer naar je gekeken, voordat onze paden definitief uit elkaar weken. Ben jij degene die ik zoek en herken jij jezelf in dit ‘gedicht’, stuur mij dan een bericht.

01 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Elst naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Hoi hoi,

Ik kwam je tegen in Elst. Je sprak me aan omdat je geen idee had hoe die treinen werken. Ik had erg met je te doen. Het was net over tussen jou en je vakantieliefde, je stond daar met je grote blauwe reiskoffer en was aan het wankelen omdat je erg veel ophad (I don't blame you, ik zou waarschijnlijk hetzelfde gedaan hebben).
Ik heb je naar het goede spoor gebracht, je ov-kaart geupload en beschreven hoe je naar Enschede moest rijden. Ik heb je op de trein gezet met de instructies en m'n waterflesje. Ik heb spijt dat ik niet m'n nummer in je mobiel heb gezet. Ten eerste omdat je er erg leuk uitziet maar ook om zeker te weten dat je veilig thuis bent gekomen.
Je had volgens mij een wit t-shirt met blauwe jeans aan, een grote blauwe reiskoffer bij je en blond haar met een baardje.
Ik heb rood geverfd haar, met een zwart topje, beetje oranje jack en een rode broek. Ik zag je om 19.15 en heb je om 19.27 afgezet op de trein richting Zwolle en ben zelf om 19.36 op de trein naar Tiel gestapt.

Ik hoop dat je veilig thuisgekomen bent en dat je niet te rottig voelt.
Als je behoefte hebt aan een drankje doen hoor ik het graag. Ik kan met voorstellen dat je er nu niet erg veel behoefte aan hebt, maar ik wil het toch graag proberen!!

Xx Anneloes (red haired girl)

26 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Hengelo
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Dit oproepje is voor Aïsha (18jr) uit Deurne.

Je stapte op Deventer in en had een hel van een reis!

Je was al vanaf 10:00uur onderweg naar je zus in Enschede en gesloopt door de rit.

We raakte gezellig aan de praat maar vergat je nummer te vragen.

Dit is een naald in een hooiberg maar je weet het nooit.

Hopelijk lees je dit berichtje en krijgen we contact.....


11 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Enschede
Op station Enschede Drienerlo verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte bij Almelo in. Jij zat er al. we zaten in het zelfde zitje voor 4 personen en het was aardig druk . je zat schuin tegenover mij bij het raam helemaal aan het begin van de trein 2e klas. van half 9 tot ongeveer 9 uur zaten we in de trein. Je had een zwarte jas aan en een zwarte tas bij je. Je luisterde muziek, en las in een schoolboek (iets wiskunde achtigs) ik vermoed dat je op de UT zit? Je had een multo blaadje tussen de bladzijde waar je gebleven was. In Hengelo kwam er een blonde vrouw bij ons zitten.
Toen je bij drienerlo uit moest stappen struikelde je over mijn voeten en lag je bijna languit in het gangpad. We moesten we beide hard lachen. toen je buiten was keek je naar binnen, ik naar buiten, en moesten we wederom lachen. Helaas verloor ik je toen uit het oog. je hebt donker kort haar en blauwe ogen. Ik denk dat we ongeveer even oud zijn.
Later op school had ik spijt dat ik van deze leuke jongen niet meer wist.

11 Juli 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede De Eschmarke naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Jij was die te mooie jonge vrouw met witte rok, paars t shirt en donkere instappertjes. Ik die kerel met polo en korte broek te druk met bellen bij het uitstappen...

24 Juni 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in Amersfoort uit wss uit de trein van Amsterdam (net als ik) en we stonden beiden te wachten op de trein naar Enschede. Jij bent asiatisch, wss vietnamees (als ik moet gokken). Ik dacht bij mezelf, als je in Enschede ook uitstapt spreek ik je aan. En inderdaad, je ging ook in Enschede uitstappen. Maar toen werd ik gebeld, en toen ik opgehangen had zag ik dat je je vader(?) (wel nederlander) knuffelde.
Toen had ik de moed niet meer om je aan te spreken. Waar ik nu heel erg spijt van heb. Ik reis al 2 jaar regelmatig met de trein en dit is de eerste keer dat het me overkomt dat ik zo een leuke meid zie. Dit zal wss niets uithalen maar ik baal zo van mezelf dat ik toch iets moest proberen.
Ik was de blonde jongen, zwarte trui / jas, jeans, blauwe converse. Zat pas later in dezelfde coupe, was namelijk erg druk.
Trein van Amersfoort - Enschede met 5 minuten vertraging. Kwamen rond 19:00 in Enschede aan....

Als je dit toch ziet, hoop ik met je te kunnen praten en mss klikt het? Je lijkt me een erg leuke en liefe meid.

12 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Enschede
Op station Enschede Drienerlo verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte net in de trein (rond half 7) en we hadden meteen oogcontact. Ik had een zandkleurige broek aan en en zwarte jas die ik eigenlijk meteen uittrok. Jij had een zwarte broek aan, meer weet ik niet, alleen dat je een piercing bij je mond. Ik hoop nu al bijna een week lang je tegen te komen, maarde kans is klein! Dan probeer ik t zo maar.

05 November 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Ik (jongen) zat in de stoptrein die vertrok vanuit Zwolle naar Enschede. Jij de leuke meid met blond haar kwam schuin tegenovermij zitten.
Je had een mooie zwarte jas aan met daaronder een witte trui/vest, rok, zwarte panty's en groene laarzen. Ook had je een soort van neus oorbel in. We hadden aardig wat oog contact en we lachten na elkaar toen er een vrouw met aardig wat tassen naast mij kwam zitten. Ik had een witte bodywarmer aan met eronder een groen vest. We stapten allebei uit in Enschede en liepen naast elkaar. jammer dat we niet gesproken hebben met elkaar, misschien lees je dit en dan weet je wel wat je moet doen.

13 Oktober 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in Deventer in op de trein naar Enschede, de trein van 15.50. Volgens mij had ik je daar toen al zien zitten maar ben tot aan Hengelo gaan lezen. Daarna zag ik dat je keek naar mij, en omdat ik je wel leuk vond keek ik terug. Na een paar blik-uitwisselingen moesten we er bij Enschede uit. Ik liep achter je, je keek soms nog even achterom (ik lachte een keer naar je) en toen je naar de auto's liep en ik naar de fietsenstalling keken we beide nog even achterom naar elkaar.

Ik droeg een grijze korte jas, met een lange wollen blauw/paarse sjaal, heb uitgegroeid rood haar haha, en had een donkere schoudertas bij me. Jij had bruin haar, een lichte kleur jas volgens mij en een groene rafelige tas.

Als je dit ziet en het herkent zou je dan willen reageren?

22 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog
Om 20.30 kwam de trein aan op station Enschede. in het halletje zag ik ( spijkerbroek en bodywarmer en 2 tassen) dat ik met echt een heel leuk uitziende vrouw had gereisd, donker bruin halflang haar, witte jas en schoenen met een hakje. De trein was vrij ver naar voren gereden waardoor we een eind moesten lopen richting de uitgang. Toen we de stations trap afgingen, liep jij richting het busplein en ik richting de auto's. Volgens mij keken we elkaar toen nog even aan. Spijt dat ik je niet heb gezegd om even op treinflirt.nl te gaan kijken waar ik dit oproepje plaats: een keertje samen reizen?