Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


01 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Enschede
Op station Enschede Drienerlo verloren we elkaar uit het oog
Dinsdag 1 oktober om 15:00, stapte ik in de Blauwnet stoptrein richting Enschede. Ik kwam schuin tegenover jouw te zitten. En jij viel mij gelijk op met je groene/blauwe spijkerjas en zebra kleurige schooltas. We hadden enkele keer oogcontact, en daar was het ook bij gebleven. Toen je bij Enschede Kennispark eruit moest lachte je nog lief. Ik hoop je nog een keer te kunnen zien/spreken

11 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Enschede
Op station Enschede Drienerlo verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte bij Almelo in. Jij zat er al. we zaten in het zelfde zitje voor 4 personen en het was aardig druk . je zat schuin tegenover mij bij het raam helemaal aan het begin van de trein 2e klas. van half 9 tot ongeveer 9 uur zaten we in de trein. Je had een zwarte jas aan en een zwarte tas bij je. Je luisterde muziek, en las in een schoolboek (iets wiskunde achtigs) ik vermoed dat je op de UT zit? Je had een multo blaadje tussen de bladzijde waar je gebleven was. In Hengelo kwam er een blonde vrouw bij ons zitten.
Toen je bij drienerlo uit moest stappen struikelde je over mijn voeten en lag je bijna languit in het gangpad. We moesten we beide hard lachen. toen je buiten was keek je naar binnen, ik naar buiten, en moesten we wederom lachen. Helaas verloor ik je toen uit het oog. je hebt donker kort haar en blauwe ogen. Ik denk dat we ongeveer even oud zijn.
Later op school had ik spijt dat ik van deze leuke jongen niet meer wist.

12 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Enschede
Op station Enschede Drienerlo verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte net in de trein (rond half 7) en we hadden meteen oogcontact. Ik had een zandkleurige broek aan en en zwarte jas die ik eigenlijk meteen uittrok. Jij had een zwarte broek aan, meer weet ik niet, alleen dat je een piercing bij je mond. Ik hoop nu al bijna een week lang je tegen te komen, maarde kans is klein! Dan probeer ik t zo maar.