Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


02 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
We kwamen elkaar tegen toen we s’avonds instapte op Utrecht centraal. Ik was aan het bellen en we maakte oogcontact... je viel op door je kledingstijl... je stapte uit op Gouda en we maakte weer oogcontact... ik nog steeds aan het bellen.... ik baal dat ik niet heb opgehangen en je heb aangesproken.

25 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Wist niet eens dat zo’n forum bestaat. Wat leuk, misschien lees je hier mijn bericht 
Vrijdag ochtend (25 okt) stap ik op DH Centraal de trein van 11:10 richting Utrecht Centraal in 

Toen ik je passeerde keek ik niet echt jouw kant op maar voelde je blik op me. 
We gingen achter je zitten: ik (rood halflang haar, in lange groene parka) en mijn dochter (14)Ik had het idee dat je de hele tijd mijn aandacht probeerde te krijgen. En ik keek ook terug maar wist niet goed wat ik er verder mee moest. Zoiets maak ik eigenlijk nooit mee

In Gouda moest je uit. Je bleef naar me kijken toen je bij de deur stond te wachten om uit te stappen. 
Wat jammer, dacht ik bij mezelf, ook toen ik zag hoe ontdaan je keek wanneer je wegliep. Want er was zeker een vonk.
En ik zie je gezicht en je glimlach steeds voor me (donker haar, grijs/blauwe ogen). 

Hoe onhandig kun je zijn in flirten? Ik wel dus 

Hopelijk lees je dit en zoek je me op

18 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Amsterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Beste onbekende man...

Op woensdag 18 september iets na 15:00 uur stapte je op de trein bij station Alexander, wij zaten in de zelfde trein coupe', jij zat links naast het raam op je laptop. En ik zat rechts van jou even wat verder op tegenover een vriendin/studiegenoot.
Er heerste naar mijn mening tussen ons een soort '' aantrekkingskracht.
Jij als onbekende man, was blank van nederlandse afkomst, had donker haar en blauwe ogen waarschijnlijk ben je een student.
Voordat jij uitstapte bij station Gouda keek je in mijn bruine ogen. Ik heb styl lang haar donker bruine haren, ik ben getint ik had op die dag een zwarte rok aan met een panty en zwarte converse sneakers en een suede bruine jas.
Ik ben op zoek naar jou!
Dit zou ik trouwens nooit doen...
Mocht jij dit lezen, stuur mij even een mailtje!
Liefs,


10 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
IC Trein van 18.20 uit Rotterdam naar Gouda en Utrecht. Ik stapte later in dan jij er liep eerst langs je. Jij zat aan het raam en we hadden oogcontact toen ik langs liep en lachte je. Daarna liep ik terug en ging ik in de rijrichting zitten, jij zat juist tegen de rijrichting in. Tijdens de reis hadden we 1 keer oogcontact weer. In Gouda stapte je uit en lachte je toen je langsliep. Maar ik had niet de guts je aan te spreken of iets dergelijks. Jij had een licht blauwe trui aan en trainingsbroek volgens mij. Blond haar en blauwe ogen. Ik had een bruine jas aan en lichte trui. Schieten met hagel maar hopelijk lees je dit!

06 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte op op station Rotterdam Centraal om 16:20. Je zat tegenover me in zo'n vierzit. Toen vielen me meteen je koperrode haren op. Je had een spiderman t-shirt aan onder een jasje, witte oortjes in en je had een rode rugtas. We hebben meerdere keren oogcontact gemaakt en toen ik je aankeek kreeg ik nog een glimlach. Ik was helaas te verlegen om je aan te spreken. Toen ik uitstapte op station Gouda heb ik nog lang overwogen terug de trein in te stappen. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Als het gevoel wederzijds was zou ik je graag beter leren kennen.

Ik had een koptelefoon op, een blauw/wit shirt met CORE op de voorkant aan en een groen/blauwe tas. Ik hoop iets van je te horen, en probeer komende vrijdag je weer tegen te komen.

27 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Een jongen met bruin haar, bruine ogen en een korte broek. Hij zat in de trein, en in de instapruimte stonden mijn vriendin en ik omdat er geen plek meer was om te staa
Toen hij de trein uitliep zwaaide ik naar hem en hij glimlachte terug.

26 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Nog niet zo heel lang geleden had ik een gesprek met een vriendin over flirten in het openbaar vervoer. Ik vertelde haar dat het niets voor mij is en dat ik er misschien ook wel een beetje te verlegen voor ben. Maar toen jij naar me lachte, moést ik wel even terug lachen. Mooie man met een groen shirt, koptelefoon op, een donkere bos haar, lieve ogen en niet te vergeten een prachtige lach - mocht je dit berichtje, of mij, ooit voorbij zien komen, hoop ik weer een lach op je gezicht te kunnen toveren (en misschien even te kletsen). / Meisje met de zwarte jurk en tatoeages.

29 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zoetermeer naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik dronk een biertje en jij zat schuin tegenover mij je tentamen over techniek door te nemen. Eerst dacht ik dat je huiswerk aan het nakijken was. We raakte aan de praat en ik vond het erg gezellig. We stapte beide im Gouda uit en ik liep met je mee naar het perron naar Utrecht waar we afscheid namen. Graag zou ik ons gesprek willen voortzetten, echter had ik spijt dat ik niet naar je telefoonnummer heb gevraagd. Dmv deze oproep hoop ik weer in contact met je te kunnen komen. Nog succes met leren;)

08 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je zat als een leuke jongeman schuin tegenover mij. Ik merkte je op net voordat ik uotstapte in Gouda. We hebben een aantal keren oogcontact gehad en ik zag je nog lachen net voordat de trein wegreed richting Utrecht centraal. Het lijkt mij leuk om een gesprek met je te starten!

23 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
De trein die vanmorgen om 9:10 vertrok uit Den Haag. Toen ik wilde uitstsppen in Gouda raakten we op balkon aan de praat. Ik (bruin/grijs haar, bruine jas) had het met jou (blonde haren, vouwfiets) gesprek over dat het mooi wit was buiten, vallen met gladheid op de fiets en dat trein vaak stil stond vlak voor station Gouda. Wil graag een keer een kop koffie met je drinken.

19 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Bij de Bruna kwam ik jou tegen. Ik keek op en zag jou. Er ontstond meteen een glimlach. Ik rekende af en liep naar een andere winkel. Even later kwam ik je weer tegen. Je draagt een zwarte bril en je hebt een beetje donker/grijzend haar. Ik werd blij Van het snelle en leuke oogcontact en hoop je nog eens tegen te komen. Ik heb rossig golvend haar en droeg een bruine jas plus groenige sjaal.

10 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Rond 09:40 zaten we samen in de intercity naar Den Haag, jij (jongen, blond haar, koptelefoon op) en ik (rossige krullen, blauwe tas, koptelefoon op, witte schoenen) zaten in dezelfde coupe. We hadden meerdere keren lang contact tot ik bij Gouda de trein (helaas) moest verlaten. We bleven elkaar aankijken (en lachden naar elkaar) tot ik de trein uitstapte. Als je contact wil kan je altijd reageren, of zie ik je misschien weer eens op een zaterdag in deze intercity?

09 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Woerden
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Jij, rond de 20 jaar, kwam omstreeks 17:00 de trein in bij station Rotterdam Noord of Alexander. Ik zat bij de deur op een koffer en we hadden direct oogcontact. Je ging vervolgens een stukje verderop zitten maar in mijn zicht, waardoor we elkaar een aantal keren goed aankeken. Toen je uitstapte bij Gouda keken we elkaar weer diep aan en vervolgens lachte je naar me. Het bracht iets los bij me, vandaar deze oproep. Wie o wie ben jij?

31 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam gehaast voor je zitten. Ik met mijn laptop- en rugtas. Je viel gelijk op met je mooie lach en blauwe ogen. Ik was wat verlegen dus durfde je niet al te veel aan te kijken, maar ik had het idee dat ik ook opviel bij jou. Of het was door het croissantje dat ik op een elegante manier probeerde op te eten. Je had een witte trui en beige broek aan. Ik had je gewoon moeten aanspreken. Durfde niet. Toen moest ik uitstappen in Gouda. Ik stapte naar buiten en spijt. Lijkt me leuk om je nog eens te zien.


12 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Jij, grote blauwe/lichte ogen, koffertje, ik blond, koptelefoon. Jij stapte helaas uit bij Gouda. Ik was niet zeker of ik het me inbeeldde of niet, helaas bleek dat pas toen je al de trein uit was! Toen was het al te laat, dus bij deze in het kader van "niet geschoten altijd mis". Wie ben jij?

09 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag middag in de overvolle trein op Station dehaag centje. Jij met je veelste grote koffer in de trein! ik vroeg of ik naast je kon zitten. "ummh sorry dat gaat echt niet'! Vol verbazing keek ik het voetpad in en zag die gigantische koffer staan. Ik kon gelukkig aan de andere kant van het gangpad zitten. Toch nog een beetje in de buurt ;) Ik was niet de enige die het vroeg. Na nummer 10 begon het aardig op me lach spieren te werken. Toen ik moest uitstappen zag ik dat je facebook opstond! ik kon het alleen net niet lezen :( vanaf het perron hadden we nog enkele keren oogcontact en lachte nog even naar elkaar tot de trein vertrok. ik probeer het dus maar zo... Als jij die blonde damen bent met je gigantische koffer en hockeystick. stuur even een berichtje!

De jongen met de rode trui.

13 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Enschede
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je kwam naast me zitten in de trein van Den Haag naar Enschede deze ochtend. Ondanks dat we geen woorden hebben gewisseld was er wel een klik! Ik had een oranje met blauw gestreepte wollen trui aan. Helaas moest ik er in Gouda al uit voor ik de moed had verzameld iets tegen je te zeggen. Bij het verlaten van de trein lachte je lief naar me.
Graag zou ik je een keer ontmoeten!

30 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Op spoor 20 kwam ik je tegen om (23:55)je had een (wit?) overhemd aan.. keken elkaar heel even aan en vond je heel knap!
Ik heb zwart lang stijl haar en had wit met zwart gestreepte shirt aan :)

07 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Opzoek naar de jongen waarmee ik oprecht een goed gesprek mee heb gehad in de trein over onze opleidingen en mijn gekloot met mijn zelfgemaakte voetenbankje, jij deed iets met muziek en liet met je grote koptelefoon mij je muziek horen wat oprecht echt goed de 17 minuten gingen zo voorbij. ik stapte uit in Gouda terwijl jij bleef zitten tot Utrecht uit haast nog gezegd 'dankjewel voor deze leuke treinreis' zo stom om niet je naam gevraagd te hebben .

Ben trouwens zonder klem te zitten door de poortjes gegaan met mijn voetenbankje :P

27 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Leuke gozer op station Gouda:
Toen ik station Gouda verliet en over wilde steken, riep mijn collega al naar me. Ik riep terug, maar jij stond tussen haar en mij in en begon breed te grijnzen.
Jij had een bril en blond haar dat (zonder?) gel opzij zat. Ik had een lichtblauwe korte broek en een streepjes t-shirt aan, daaronder zwarte nikes en een blauw/grijze eastpak.
Toen ik je gedag had gezegd (hoorde je dat?) draaide je nog twee keer je hoofd om, ik deed dat ook. Achteraf had ik je aan moeten spreken.

15 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Wie zat er aan de andere kant van het gangpad in de sprinter van Den Haag naar 's-Hertogenbosch. Je stapte in op Zoetermeer (volgens mij) en in Gouda over op de intercity naar Utrecht. Zwarte sportkleren aan met roze sportschoenen, stond iets met 'kliniek' achter op je shirt :). Krijg je niet van mijn netvlies. Tegen de tijd dat ik dat echter besefte was ik te laat...


18 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Heee! :)
Vanmiddag rond 15:30 zat je tegenover me in trein op het traject Utrecht Centraal - Den Haag Centraal. We hadden een keer oogcontact en daarbij lachte je heel lief. Bij Gouda moest ik er helaas uit, ik keek nog een keer om en keek je toen weer recht aan. Nu blijf je in m'n hoofd rondspoken dus een berichtje van jouw kant zou leuk zijn :) Je hebt donker haar, grijze ogen, had een zwarte koptelefoon op en een zwarte tas bij je!
Liefs!

17 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Hee leuk meisje met die mooie rode krullen, blauwe broek en die witte sneakers. Vanochtend had je me al geholpen om in blinde paniek de juiste bushalte te vinden. En in de middag liep je ineens voor mijn neus langs over hetzelfde perron. Totaan Gouda hebben we samen gezeten en helaas kon ik alleen de moed verzamelen om 'fijn weekend' tegen je te zeggen. Je was echt aardig en ik zou wel een keertje wat willen drinken met je. :)

24 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
heei
de gehele treinreis keken we elkaar aan.
ik zat met mn 2 vrienden maar daar had ik geen aandacht voor.
ik zat bij het raam en jij stond in het pad. ik kreeg oogcontact met je en normaal kijk je dan automatisch weg maar jij deed dat niet?! je bleef kijken en begon wat lief te lachen. vond dat zo nice🙈😍 in gouda moest ik eruit en jij ging naar Rotterdam. je wilde op mn plek zitten en liep naar me toe en je wees met je 2 vingers naar je ogen en daarna naar mij. zo van :' dat oogcontact was leuk' 😍. stom dat ik niet naar je vroeg hoe je heette bijv. of je nummer. ik zo dat je dit leest! groetjes de jongen met de pet;)

24 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
meisje was mooi😍
ik zou graag weten wie je bent.
beige kleur jas en je deed het gebaar dat we elkaar zagen ( vinger wijzen naar de ogen)
ik stapte uit in gouda.

24 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
meisje was mooi😍
ik zou graag weten wie je bent.
beige kleur jas en je deed het gebaar dat we elkaar zagen ( vinger wijzen naar de ogen)
ik stapte uit in gouda.

04 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

We waren allebei naar Harry Potter in Concert in Rotterdam geweest.
Jij sprak me aan toen ik het had over roleplayen, deed jij ook, Darksun. Ik moest eruit in Gouda.

Lijkt me super leuk om jou nog eens te spreken.. hoop dat je dit leest.

23 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je was zo leuk! Knappe jongen met bruin haar en blauwe ogen kwam naast me zitten in de trein en vroeg welke kant we op zouden rijden. We hadden het over werk, reistijden, school en Facebook: vet gezellig. Ik moest uitstappen op station Gouda, maar jij ging door naar Amersfoort om een veiligheidspasje op te halen. Baal enorm dat ik niet eens weet hoe je heet! Je studeert milieukunde en verder weet ik vrij weinig van je. Ik, studente bouwkunde met bruin haar en bruine ogen, had een lichtblauw jasje aan. Zou het heel leuk vinden om je nog eens te zien!

16 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Breda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Wie o wie was die vrolijke meid met zwarte hoed die mijn terugreis vanuit Utrecht een stukje leuker maakte. ?
Ik was al aardig aan mijn bed toe en met mijn laatste trein gehaald,
Jij had ren feestje in Amsterdam gehad en moest ook haasten om je overstap te halen,
We hadden het over de gezelligheid van bredA ( behalve met carnaval)en de ongezelligheid van de mensen in de trein. Tussen alle ongezellige en brakke mensen was jij ieder geval ren lichtpuntje😏👍

Hoop dat je de trein nog gehaald heb!!

30 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Alexander naar station Nijmegen
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Rond een uurtje of 5 stapte je uit in Gouda, je keek nog door het raam, helaas ik bleef zitten. K zat schuin/rechts van je. Volgens mij hadden we toch echt oogcontact? K blauw truitje...jij knap, en ongeveer dezelfde kleur schoenen als mijn jasje. Gemiste kans...

06 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Knappe jongen met je licht bruine schoenen en je rugzak om. Ik zag je staan op station Utrecht rond half 5 en we hadden oogcontact. Ik was samen met mijn neefje en mijn zus. Ik hoopte dat je me zou aanspreken, maar helaas je stapte in Gouda uit! Je keek me nog 1 keer aan en dat was het... Ik dacht dat het over zou waaien, maar 3 dagen later betrap ik mezelf er nog steeds op dat ik aan je moet denken...

08 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
You traveled with me from Utrecht to Gouda,

I saw you and I directly liked you because you were laughing a lot.
We started talking when you accidently spilled some water across the coupe. That was a funny situation. It seemed that we had a lot in common, we both traveled abroad a lot! Lived in the same cities too.

I hoped we could have talked longer since you seemed very nice.
Not sure if you will get this,
I enjoyed talking to you :-)21 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in Utrecht centraal in de trein en ging een bank voor mij zitten we hadden oog contact via het raam jij had een rode jas aan en rode schoenen we stapten allebij in Gouda uit en jij ging nog met een andere trein mee aan de andere kant van het perron

Ik vind je een leuke knappe man je heb mooie donkere ogen en donker haar

04 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Jij: Donker haar, zwarte kleding en hele mooie blauwe ogen, deed af en toe nog even de ogen toe omdat het gewoon nog een vroege morgen was. Af en toe gunde je mij een blik en kon ik verdwalen in je ogen. Helaas was het een drukke stilte coupé waarin we zaten. Anders had ik je vast kunnen zeggen dat ik je erg leuk vind...

04 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Een groene jurk en rode lippenstift. Een vriendelijk gezicht en een aanstekelijke lach. Blauwe ogen, blonde haren.
In Rotterdam CS stapte je in en kwam tegenover me zitten. Normaal heb ik wel een woordje klaar, maar nu was ik zo onder de indruk, dat ik niet durfde te zeggen, wat ik zo graag wou uitspreken: Wat zie je er mooi uit...

07 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je lange knappe man kwam in Utrecht Centraal in de InterCity naar Rotterdam Centraal 15.32 in het stilte lokaal mij tegenover zitten en pakte een mooie boekje om in te schrijven en ik zei dat het opmerkelijk is dat je schrijft omdat tegenwoordig iedereen zijn moebieltje pakt. Je hebt geinspireerd iets geschreven en dan ruste je blijkbaar helemaal in jezelf en we durfden niets tegen elkaar te zeggen en er was kort oogcontact. Ik heb in een zwart boek geschreven en dan de spullen igepakt in miijn (Ironman) rugzak. In Gouda moest ik uitstappen voor mijn trein naar Den Haag en heb me bijna het hoofd gestoten wat jij nog probeerde te voorkomen. Ik vroeg me af wat je schrijft en waarvoor, maar je hebt niet duidelijk geantwoord.

07 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
We zaten schuin tegenover elkaar in de trein van 15.29 van Utrecht naar Den Haag. Toen we instapten, hield jij nog het deurtje tussen de coupes voor me open en daarna heb je me volgens mij goed in de gaten gehouden ;) Je stapte helaas al uit bij Gouda dus we hebben elkaar niet meer kunnen spreken.
Zou het leuk vinden om een drankje te gaan doen!

02 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Woerden naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in bij Woerden (19:54) en ging schuin tegenover je zitten en zei hi met een glimlach en jij glimlachte terug :). Je hebt bruin haar, had een groen/turquoise leren jack aan met ritsen in de mouwen en ik herinner me ook nog blauwe Nikes. Je was druk in de weer met je telefoon en pas toen we bijna in Gouda waren keken we elkaar even aan. Toen je je spullen pakte vergat je nog een haarspeld oid. We zeiden kort gedag... ik hoop je ooit op een kop koffie te trakteren :)

10 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
10.17. We stappen allebei in in een andere privé 1e klas coupé. We zwaaien en lachen naar elkaar, ook nadat je in Gouda uitstapte. Zou je graag weer eens ontmoeten!

26 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Groningen
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar. Jij blond en volledig in het zwart, zelfs je longboard was zwart. Je keek op je blauwe iPhone en soms naar mij. Ik keek op mijn iPhone en soms naar jou. En soms kruiste onze blikken. Een norse man ging op je paarse rugtas zitten en we glimlachten erom. Ik stapte uit in Gouda en we zwaaiden nog even. Op dat moment wilde ik omkeren, maar de trein vertrok...

23 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Woerden
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek de leuke jongedame die met haar moeder tegenover mij zat op een klapstoel. We hadden oogcontact en je begon te blozen/lief te lachen toen ik je, net voordat je uit moest stappen, een knipoog gaf.

Bij het uitstappen keek je nog 1x achterom en lachte je nog een keer lief.

Je had een Feyenoord sjaal speciaal gemaakt voor de wedstrijd tegen Southampton 1x om je nek gewikkeld om, een zwart sportbroekje aan en birkenstocks. Je hebt bruin golvend haar.

Ik zat naast m'n pa. Had een zwarte polo aan, spijkerbroek en witte sneakers. Ik had mijn zonnebril aan m'n polo gehangen. Ik had mn jas over mn been hangen en mn telefoon in mn handen.

Hopelijk reageer je om eens kennis te maken :-)

23 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Woerden
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek de leuke jongedame die met haar moeder tegenover mij zat op een klapstoel. We hadden oogcontact en je begon te blozen/lief te lachen toen ik je, net voordat je uit moest stappen, een knipoog gaf.

Bij het uitstappen keek je nog 1x achterom en lachte je nog een keer lief.

Je had een Feyenoord sjaal speciaal gemaakt voor de wedstrijd tegen Southampton 1x om je nek gewikkeld om, een zwart sportbroekje aan en birkenstocks. Je hebt bruin golvend haar.

Hopelijk reageer je.

10 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
hoi, je stapte in in de trein van 1;05 , de laatste trein van Rotterdam naar Utrecht. jij donker haar, zwarte uitgaans jurk, ook op north sea jazz geweest? ik zat schuin achter je (rode ruitblouse/kuifje). we hadden een paar keer oogcontact. Een keer iets drinken?

03 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Wij stapten samen op in Amersfoort op de trein van 13:40 echter omdat het niet duidelijk was of de trein nou naar Den Haag of Rotterdam ging stonden we nog in de deur opening. Daar sprak je mij met u waarop ik reageerde dat ik volgens mij niet veel ouder was dan jou en of ik er dan zou oud uit zag. Dat was volgens jou niet zo, gelukkig. Daar na raakte we heel gezellig in gesprek over serieuze onderwerpen. Over verlies, onze kinderen en over mijn werk. Daarna nog over jouw werk en dat je het zwaar vond om zonder werk te zitten en dat je nu blij bent met je huidige werk. Dat salaris ook niet alles is en blij zijn met je werk ook belangrijk is.

Ik stapte in Gouda over naar Den haag. Echter hadden we gewoon gegevens moeten uitwisselen want ik komt niet vaak zulke mooie personen tegen. Ik hoop dat je reageert.


05 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik (bril, blond, shirt met soort skiresort-print aan, druk bezig met mijn telefoon) zat al in die bloedhete trein toen deze Amstel binnenreed om 17:25. Je stapte vooraan in de trein in, keek me aan door je bril (groot montuur) en kwam naast me zitten in de rijrichting (aan de rechterkant van het gangpad). De plekken tegenover ons waren, vanaf deze halte, ook vol. Je keek me nog een keer aan, deed je jack van spijkerstof uit, je lange donkere haar goed en begon jezelf met je hand koelte toe te wapperen. Om daarna je Samsung te pakken om wat filmpjes te bekijken.
We raakten elkaar een paar keer, keken naar elkaar om weg te kijken op het moment dat de ander keek en brachten allebei geen woord uit. Onze telefoons waren belangrijk. Maar toch gebeurde er iets tijdens die treinreis. We blijven kijken.
Aangekomen bij Gouda ritste je je rugzak dicht, ik hoopte dat je hier ook uit moest, maar nee. De trein stopte. Ik pakte mijn rugtas, stond op en probeerde me een weg te banen tussen de voeten. Jij keek, ik keek, we keken weg. In de draai naar het gangpad keek ik achterom, jij keek, ik keek, wij bleven kijken, jij lachte.
Ik liep het perron af, de trap, door de tunnel, checkte uit. De bliep van de kaartlezer bracht me bij mijn verstand: waarom heb ik je nummer niet gevraagd?

22 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je stapte (met vriendin?) op Utrecht CS om 21.59 in de fietswagon Jullie waren op
fietsvakantie geweest een week Mijn fiets stond al in de fietswagon We hadden een heel
leuk gesprek over je fietsvakantie Veel te snel stapte je uit in Gouda Spijt als haren op
mn hoofd dat ik je mailadres of telnr niet heb gevraagd Je zei dat het een heel gezellige reis
was geweest Dat vond ik ook Het was op vridagavond 22mei Je werkte in de kinderopvang
Misschien kunnen we binnenkort verder praten

25 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik rende de trap af bij Rotterdam Centraal en had gelijk oogcontact met jou. Vervolgens ging ik een patatje halen en jij bleef dralen op het perron. Ik hield je in de gaten en jij mij. Vervolgens liep ik naar het spoor en jij erachteraan. Boven gekomen ging de trein niet... iedereen stond buiten. Jij knoopte een gesprekje aan. SUPER leuk! Je woont in Hazerswoude een dorp. Via gouda moest je met de bus. In gouda wilde je heel galant de deur voor mij opendoen. maar je drukte op het verkeerde knopje *(deur dicht) en deed ik toch maar de deur open. HAHA. Ik vond het jammer dat ik je niet meer gesproken heb.... wie weet lees je dit?!

24 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Gouda naar station Utrecht Centraal
Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog
De sprinter van 8:24 uur. Je vroeg me "...even dubbel checken, maar is dit de trein naar Gouda Goverwelle?" stapte voor mij in, bleef op het balkon staan, wisselde een glimlach met me uit toen de naam van het station werd omgeroepen, waarna je de trein verliet. Jij : donkerbruin haar, felrode jas, kobaltblauwe broek. Toch eens een kop koffie doen?

24 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Hallo, jongen in blauwe bloes, heb je het nog zo koud? Je bent er vast snel in gedoken thuis. Jammer dat we pas laat aan de praat raakten. Vond het leuk een beetje met je te flirten.
Groetjes
Oogcontact met lang blond haar en groen suède jasje

13 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je eerst van de trap afkomen bij perron 9 op Utrecht centraal, we stapten dezelfde trein in richting Rotterdam, waar we allebei uitstapte op station Gouda.
Je zat tegenover me en had mooie conversaties met je blonde vriendin over jullie hoor college's.

Ik probeerde me serie te kyken maar kon t niet volgen omdat ik steeds benieuwd was naar waar jullie t over hadden en je stem was te mooi om niet naar te luisteren.

Je stapte tegelijk met mij uit in Gouda, jij moest overstappen om naar zoetermeer te gaan en je pizza te eten die je vader( hopelijk ) in de oven had gedaan omdat je weinig tijd had om te eten. Omdat je moest werken bij de Albert Heijn.

18 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Woerden naar station Gouda Goverwelle
Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog
Na een lange zomer zag ik je weer in trein. En er was weer oogcontact.
Dag mooie blonde vrouw. Ik zou je naam wel willen weten.

27 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Bomvol was de avondtrein vanaf Utrecht naar Rotterdam in verband met werkzaamheden. Ik moest daar, samen met een vriendin, dan ook nog eens bij met een fiets. Jij zat er al. Je had een dag verhuisd bij een vriend(in) en was op weg naar huis/Leiden. Of je er ging komen was nog maar de vraag want de trein had geen machinist. Je had inmiddels al de hele randstad gezien en was er een beetje klaar mee. Uiteindelijk kon je op Gouda alsnog de intercity naar Den Haag Centraal pakken, toen was ik alleen al afgehaakt :(

Ben jij die leuke vrouw met een wit shirtje, zwart haar en je armen vol tatoeages? En durfde je niet aan de noodrem te trekken? Laat wat van je horen, ik vond het gezellig!

29 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog
Hi treinflirt!

Het begon meteen bij binnenkomst. Jij kwam binnen met je fiets en vroeg mij vriendelijk een plek op te schuiven zodat jij je fiets daar kon plaatsen. Ik lichtelijke geïrriteerd, wie was deze jongen wel niet, mij op een andere plek te zetten. Het was behoorlijk druk in de kabine aangezien iedereen naar de toppers ging. Ik zat dan ook daarna naast 3 luidruchtige mannen die gelukkig bij de arena uitstapte en veel aandacht van mij vroeger. Ik helemaal verbouwereerd ging per ongeluk naast jouw zitten. Toen bood je nogmaals je excuses aan en vertelde mij dat je het niet lullig bedoelde. Vanaf dat moment vertelde ik jouw dat ik helemaal niet door had dat het fietsersplekken waren en toen moesten we beide lachen. We raakte aan de praat maar er stond een stuk glas tussen dus jij besloot om naast me te komen zitten. Het was een geweldig gesprek wat ik nog nooit had meegemaakt met een wildvreemde. Je vertelde dat je adviseur was en volgende week naar Amerika gaat. Daarnaast las je het boek 'de man van 100 die uit het raam klom'. Ik kon jouw tips geven hoe dit sneller te lezen aangezien k me daar onder andere in mijn cursus mee bezig hield. Verder ging onze gesprek over liefde, passie, werk, sport (volleybal en fietsen) Je naam is Dick, 30 jaar, woonachtig in Amsterdam en komt oorspronkelijk uit Gouda. Je droeg een zwarte bril en een groene jaa. Ik weet zoveel van jouw en nog kan ik je niet meer vinden omdat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld. Hoe kon dat gebeuren? Misschien kwam het van een kant vandaan? Was ik met mijn 23jr te jong voor jouw? Heb je een vriendin? Geen idee! Misschien was dat ook wel voorbestemd en zullen we elkaar nooit meer herzien. Faith wil tell maar ik wil je in ieder geval bedanken voor die geweldige treinreis. Livelifethefullest#

26 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Woerden naar station Gouda
Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog
Maandag 26 mei. sprinter naar Rdam Centraal. Jij stapt uit op Goverwelle om 17.37.
Wat heb je toch prachtige ogen. Wanneer zie ik je weer?

21 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Woerden naar station Gouda
Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog
Trein richting Rdam Centraal. Iets na half zes einde middag. Jij, knappe blonde dame stapt op om uit te stappen bij Gouda Goverwelle. Volgens mij was je met collega's. Terwijl je bij de deur staat zie je me zitten op een klapstoeltje. We hebben enkele seconden intens oogcontact. Dit is niet de eerste keer. We hebben elkaar eerder in de trein gezien. Ook toen keken we elkaar aan. Je hebt prachtige ogen. Wanneer zie ik je weer?

30 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Op het perron keek je me al aan...in de trein zat je pardoes tegenover me. Strak kijk je me aan...en nog een keer...and again...al lachend naar elkaar zitten we in een veel te drukke trein naar gouda...spelend met de telefoon en spelend met de gedachte aan hoe makkelijk het zou zijn als we elkaars nummer zouden hebben...hoeven we niemand lastig te vallen verder...je been strijkt dichter en dichter langs de mijne....je speelt een beetje met je beige bontje...ik rommel wat aan mn manchetknopen...ondertussen in de gaten houdend wat beiden doen....

Het onvermijdelijke gebeurt, je stapt uit....net ff te vroeg...kom, gaan we nog eens over doen...in de stiltecoupe maar dan mét nummers en berichten sturend...

09 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog
Op zoek naar het leuke meisje met een blauw/wit gestreept (horizontaal) shirtje met een dun bruin riempje, donker haar en een kleine mp3-speler met een hoesje van stof eromheen, een handtas en plastic tasje! Jij stapte in op de sprinter van iets over 5en vanaf Utrecht naar Den Haag die met vertraging vertrok. Ik was de jongen met een grijze tas met rode banden, grijs shirt en een bruine jas in mn tas... Helaas was ik moe en hield ik in het begin regelmatig mijn ogen dicht, hierdoor zag ik jou blik veel te laat! Daarna regelmatig 'stiekem' naar elkaar zitten kijken waar we ook lachten naar elkaar, wat was je leuk om te zien! Helaas moest ik op Gouda Goverwelle de trein weer verlaten waar ik bij het uitstappen van de trein mn hoofd nog is omdraaide om je nog even te zien waar je lachend naar me terugkeek.

23 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Groningen
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik was een blonde jongen met een stropdas, jij was een jongen met donker haar en een map papieren. we keken elkaar langdurig aan. je stapte uit bij gouda, en je zwaaide nog.. wie was je?

07 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Je zat met je moeder en een vriendin met hooffdoek je had zelf krullen we flirten lachten enz tot je in gouda uitstapte bleven we lachen na elkaar ik ging op jou plek zitten

28 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Gouda
Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog
Ik zat vandaag (vrijdag 28 juni) op Utrecht Centraal in de intercity van 17u59 vanaf spoor 8 richting Den Haag Centraal. Ik zat in het voorste treinstel. Op een gegeven moment kwam je naast me zitten en zei me op een hele aardige manier gedag. We zaten naast elkaar van Utrecht naar Gouda en soms keek je me ook aan. Detail: Aan het begin van de reis ging je ook even richting de balkon en kwam je vrij snel weer terug. In Gouda stapte ik weer uit de trein en jij ging op mijn plek zitten en door richting Den Haag Centraal. Jij had een lichtkleurige handtas bij je. Ik hoop je is te spreken om is een leuk gesprek aan te knopen.