Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


22 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Winschoten
Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog
Mooie jongen met felblauwe jas en blond haar

Jij kwam naast mij zitten achteraan in de coupé, trein van 14.53 .Vanaf Groningen naar Winschoten. Ik luisterde muziek en liet expres mijn naam nog zien van mijn Spotify list en ging nog naar mijn Instagram, in de hoop dat je mee zou kijken op mijn mobiel en mij een berichtje ging sturen. Dit heb je niet gedaan, helaas. We keken elkaar een paar keer aan en lachten. De trein maakte nog een harde bocht en wiebelde erg, ik hield me vast aan de stoel voor me haha. Hier lachten we beide om. Ik had bijna alle moed bij elkaar geraapt om je aan te spreken maar toen stapte je uit bij Groningen Europapark, ook nog zonder iets te zeggen, helaas.

Ik hoop dat je je zelf hierin herkend en dit stiekem leest!!

24 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Groningen Europapark
Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog
Het is in de bus en niet in de trein maar er is vgm niks anders waar ik dit neer kan zette .Ik zat woensdag 23 maart rond 2 uur in de bus in Groningen met lijn 9 paddepoel. Ik stapte uit bij westerhaven uit ik heb jou niet uit zien stappen. We hadden tijdens de reis continu oogcontact en we waren beidem erg verlegen. Toen ik uitstapte zagen we dat we naar elkaar keken en ik zag een lichte glimlach. Je was een heeeeeel leuk meisje rond de 17 jaar schat ik. Ik was met 2 andere jomgens ik ben ook 17 en ik denk elke minuut aan je. Je had lang bruin haar. We keken de hele tijd via het raam naar elkaar. Ik waa echt heel zenuwachtig en durfde niet iets te zeggen toen ik uitstapte. Dit is dus niet in de trein maar weet iemand hoe ik met haar in contact kan komen. Ik heballes al geprobeerd qbuzz gebeld enzo als zij mij konden helpen etc. Ik hoop dat wij elkaar vinden. Ik weet helaas zelf je naam niet. Op het laasts ging er iemand naast je zitten en je zat eerstalleen. Ik hoor graag van iemand!

15 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Assen naar station Groningen Europapark
Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog
Hallo mooie dame in het rood.
Van Assen naar Groningen 15-11-13 15:56

Toen je binnen kwam zag ik het meteen je mooie blauwe ogen je keek me aan en ik was meteen verkocht. Ook zag ik dat je nog twee plus punten had en een leuke glimlach.
Ik wou je aanspreken maar was te verlegen ik durfde het niet.
Bij Groningen stapten we samen uit jij ging naar links en ik naar rechts we keken even achterom en keken elkaar aan, de tranen sprongen mij in de ogen en ik liep langzaam door met jou in mijn gedachten.

Als je je voelt aangesproken bel dan : 063546547