Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


08 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Leuke blonde jonge dame in een
denim rok. Zij vroeg mij mag ik jouw wat vragen? Natuurlijk zei ik.
Gaat deze trein naar Haarlem. Ik neem een "leap of faith" zeg ik.
De trein was nogal vroeg namelijk. Uiteindelijk was het de juiste.he
Ik durfde eigenlijk niks te zeggen onderweg.
Wel een fijne reis, fijn weekend en leuk moment benoemt.
Bij het uitstappen.
Wie weet checkt ze deze site. Lijkt me leuk!

Ik had een sand leger kortbroek aan met licht
grijs t-shirt en een grijze ruchtas.

Groetjes M.

12 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Dag Meneer Boek in de IC stiltecoupé van 16:04 uur Amsterdam naar (Haarlem)Vlissingen. Het was kort en voor mij een beetje ongemakkelijk, maar ons oogcontact is bij mij binnen blijven hangen. Hangt nog steeds. Ik had natuurlijk kunnen vragen wat jij las of op z'n minst 'hallo' kunnen zijn, misschien was ik al een beetje strucked by. Samen een keer koffie? Groet, Vrouw Boek - Ongemakkelijke Flirt

10 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
JOp heel druk parron zagen wij elkaar, je keek mij steeds lachend aan, lang blond krullenhaar en donkerblauwe jas had je aan, je stak ook een sigaret op.
Ik grijze half lange jas en luisterde naar muziek, maar door de drukte kon ik je niet aanspreken.
wil graag met je in contact komen.

08 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zandvoort Aan Zee
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
De trein naar Zandvoort was een halfuur vertraagd, maar als geluk bij een ongeluk kwam ik daardoor tegenover jou te zitten. Jij een groene jas en mooie grijze hakken, waar je na 5 minuten een voetzool uithaalde. Ik een groen vest en grijze sjaal. Even later kwamen er mensen bij ons zitten, waardoor ik opschoof en tegenover jou kwam te zitten. We hadden toen lang oogcontact, het voelde als een eeuwigheid. Ik vond het ongemakkelijk om je aan te spreken omdat we allebei muziek luisterden. Toch zou ik je graag nog eens willen spreken, want station Haarlem waar jij uitstapte was veels te snel daar.

16 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
ik kwam van Amsterdam rond een uur of 18:30, jij zat al in de trein richting Haarlem. Ik zocht een plek met een vriendin en zag jou zitten, daarom gingen we bij jou en je vriend zitten. Je viel me namelijk meteen op met je lange haar, baardje en brede schouders en je lengte. Je keek ook meteen naar mij. We zaten tegen elkaar aan omdat het krap was. Maar volgens mij vonden we dat beide niet erg. Ook merkte ik dat jij mij in de gaten hield want ik hield jou in de gaten.
Ik kwam van de stoffenwinkel af en had het over m'n schets waar jij na keek. Ik voelde een goede aantrekkingskracht tussen ons en moet nu nog steeds aan je denken. Helaas stapte je in Haarlem uit. Ik had graag nog langer naast je gezeten en had achteraf spijt dat ik niks heb gedaan. Hopelijk zie je dit! Liefs van het meisje met de bruine krullen, neuspiercing en rode kimono.

14 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Bloemendaal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2019.
Jij: blanke vrouw (rond 1.70m), donker haar (waarschijnlijk opgestoken), lange groene jas. Ik: blond, halflange groen-grijze jas. We stapten in op Amsterdam Sloterdijk rond 18h45, jij ging aan de andere kant van het gangpad rechts naast mij zitten. Op station Haarlem stond je op en wenste mij nog een hele fijne avond voordat je uitstapte. Leuk om je nog eens te ontmoeten!

30 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Jij wist ook de naam van 'de man van Paul de Leeuw' in Alles is Liefde niet. Zei je ineens vanaf de andere kant van het gangpad. En een half uur later bleken we letterlijk naast elkaar in de zaal van de Toneelschuur te zitten. Jij met twee dames, ik met een goede vriend. Ik zou nog wel willen weten wat je vond van het stuk 'Liefdesverklaring (voor altijd)'!

20 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Ik belde en jij zat mij richting op te kijken. Nadat ik klaar was met bellen keek ik jou kant op en we keken elkaars ogen aan en keken direct beiden weg. Dit gebeurde nog een aantal keer en toen kwamen op station Haarlem aan. Ik liep compleet de verkeerde kant op en jij liep ook achter mij aan, volgens mij hadden we beiden iets anders aan het hoofd dan het zoeken van de uitgang.

Mij herken je aan zwarte jas en een hoodie en als het goed is weet je mij naam al omdat ik aan het bellen was.

Mij lijkt het leuk om een keer met je wat te gaan drinken :)

20 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hi sportieve jongen-die-in-Enschede-gestudeerd-heeft!
Waar niet zulke hele grote commotie op het station al
niet toe kan leiden! Ik vond het in ieder geval heel gezellig,
en zet het graag eens onder genot van een drankje voort!


12 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hi blauwe-ogen-jongen,

Licht-geamuseerd door alle commotie omdat geen enkele trein reed vanaf station Amsterdam Centraal stapte ik perron 1 op waar een trein al stond te wachten, rond 16:40, en liep langs je. Eventjes hadden we oogcontact, en wáuw: jouw prachtige blauwe ogen! Ze bleven bij me hangen terwijl ik langs je liep naar een trein die aan kwam rijden. Toen ik me omdraaide zag ik dat jij ook zo slim was om in de voorste trein te stappen, en je begon met me te praten. Jij, met je blauwe ogen, mooie mond en surfer-like blonde haren. We lachten een beetje om iedereen die in de stress schoot, grapten over of dit dan dé aanslag zou zijn of weer eens een hoogstandje van de NS.

“Als lotgenoten” gingen we tegenover elkaar zitten, en we bleven praten. Ik moest naar de tandarts, jij had ook een “soortgelijke” afspraak in Haarlem. Toen haalde jij een boek uit je rugzak ter grootte van 2 bijbels (dit zei ik ook, gehe), dat over hindoeïsme ging en zoals jij me vertelde, “we allemaal niemand zijn”. Natuurlijk pakte ik die kans niet om me voor te stellen, was een beetje bang dat je me niet leuk vond.

Toen de trein begon te rijden, zaten we allebei met 1 oortje in ons oor, niet zeker of één van ons zou gaan praten. Ik was bang je in je lezen te verstoren, dus hield m’n mond (STOM). In Haarlem aangekomen moest jij er snel vandoor, dus na een snelle doei rende jij weg.

Ik weet niet waarom, maar je blijft in m’n hoofd zitten! Als jij net als ik gelooft in dat we elkaar niet zomaar hebben ontmoet, stuur je me dan een berichtje?

19 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke dame!

Vanmiddag (19 maart) nam ik de trein van 17:18 uur vanaf Den Haag centraal. Het was druk en tot aan Leiden stond ik in het halletje. In Leiden kwam er plek vrij en ging ik in de coupe boven zitten. Daar zat ik schuin tegenover jou: een leuk, lief ogend, knap meisje met zwarte haren (je had iets van een exotisch tintje?). Tot aan Haarlem, waar ik moest uitstappen, keken we elkaar af en toe aan en lachten we naar elkaar. Je deed iets met me! Als jij net zo nieuwsgierig bent als ik zou ik het enorm leuk vinden als je wat van je laat horen (ik hoop dat je hierop kijkt...) :)

Hopelijk tot snel!

14 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Beverwijk
Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog
Wat een leuke man! Grijs haar, mooi baardje, olijfgroene jas, spijkerbroek. We kregen vrij snel contact doordat jij je rugtas in het bagagerek legde en ik zou hem opvangen als hij eruit zou vallen. (;
Ik had zwarte jas en zwarte broek aan. Jij stond naast mij en ik zat. Je vroeg of ik uit Driehuis kwam, blijkbaar bekend gezicht. Toen ik opstond om uit te stappen Haarlem-Spaarnwoude zei jij, tot de volgende keer in de trein. Ik zei dat ik nooit dit tijdstip ( half 6) de trein had, jij reisde 1 x per maand met de trein. We wensde elkaar een fijne avond.
Hoe leuk zou het zijn om een kop koffie te gaan drinken?

17 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hoi mooie man,

Wat een cadeautje om bij jou in de trein te stappen; met je blote voeten, 'bobbelende' vriendinnen op je telefoon en vooral je goede lach.

Van Leiden waren we zo in Haarlem en was je na een omhelzing veel te snel weg naar Castricum.

Zin om een keer een biertje drinken en verder te praten over India, Iran en te zien waar het gesprek heengaat?

Cheers,
Sophie

13 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Spitsuur, rond een uur of 5/ half 6 en de trein van Amsterdam CS naar Vlissingen heeft forse vertraging. We zitten tegenover elkaar in de trein bij het raam te wachten tot de trein eindelijk vertrekt. (ik druk aan het bellen)
Je bent kaal en hebt een baardje en bruine ogen. Helaas moest je in Haarlem de trein alweer verlaten. Het lijkt me leuk om een keer een drankje te doen!

13 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Beverwijk
Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog
Wachtte op de sprinter van 21:11 uur op vrijdagavond 13 januari, er stond veel wind en jij stond te schuilen naast een pilaar van het Ibis hotel op perron 1. Je mooie rode jas viel me meteen op en eigenlijk wilde ik je een compliment maken. Vanwege de harde wind en de vorm van de pilaar ging je achterover leunen om zoveel mogelijk uit de wind te blijven. Ik schoot in de lach, het was een grappig gezicht en ik zei dat je er wel heel aerodynamisch bij stond. Je lachte ook en ik vroeg of jij ook wist of deze trein verder reed dan Beverwijk, ik moest er namelijk uit in Heemskerk. Dat wist je niet, je moest er in Haarlem uit.

Ik vertelde over dat dat ik de hele dag in de trein had gezeten, onderweg was vanuit München en dat ik daar uit de auto gezet was door mijn goede vriend uit Australië. Dat bracht mij op mijn wereldreis op de motor en we spraken over reizen in het algemeen. Je vertelde over dat je een tante in New York bezocht had en dat je het zo'n leuke stad vond. En dat je ook aan de westkust geweest was, twee keer.

Ook vertelde je dat je oma op haar 90-ste vorig jaar vanuit Heerlen naar Noord Holland was gekomen om dichter bij je familie te wonen, in verband met haar beginnende dementie. We hadden echt een heel leuk gesprek en wilde je net vragen om je nummer toen je plots toch op Haarlem Spaarnwoude er uit moest. Ik dacht dat je op Haarlem er uit zou gaan dus was er geen tijd meer....jammer!

Je droeg een fraaie rode jas, bruin krullend half lang haar, bruine ogen en ik schatte je rond de 35 jaar. Ik zou het super leuk vinden je nog eens te zien en te spreken!

Robert

12 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Heiloo naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
De trein stopte rond 12:30 in heiloo.
De deur ging open en er verscheen iets speciaals, Een zeer knappe jongedame van rond de 19 a 21 jaar (blond)
Je ging bij je andere twee vriendinnen zitten en keek vervolgens meerdere malen achterom, je lachte naar me en vervolgens voelde ik een echte klik.
Ik wou je niet lastig vallen bij je vriendinnen dus daarom besloot ik vooraan te blijven zitten met een collega (machinist kant ). Ik zou graag nog eens een treinritje met je willen maken !


27 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Een klasgenoot van mij is op zoek naar de onbekende jongen die vandaag met ons 30 seconds heeft gespeeld in de trein haha!!

08 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
't jeetje wat zag je er goed uit en wat glimlachte je leuk toen we samen ;-) wachten om uit te stappen om 18.42. Vanaf nu ga ik altijd aan iemand zijn telefoonnummer vragen als we zo naar elkaar kijken.

02 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Haarlem
Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog
Ik had nachtdienst en aan het werk bij station Haarlem centraal op het nieuw geasfalteerde deel bij de fietsenstalling.
Jij kwam net terug van het stappen met 2 vrienden denk ik.
Jij sprak me aan en vanaf dat moment was ik van de kaart.
Een kort gesprekje en een zoen dat is wat ik nu heb.
Wat ik van jou weet is dat je op vakantie bent in Nederland , je komt uit Australië en in Haarlem logeert? Donker bruin haar , knap
Is er iemand die die haar kent , mail mij.
Ik hoop dat ik haar nog een keertje mag ontmoeten.

18 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog
Je zwaaide naar me, en ik zwaaide terug. Maar je zag het niet..
Zin in een koffie?

15 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Rond kwart voor 1 zaten we samen in de trein tegen over elkaar naar haarlem jij met je zwarte hurraches en grijze shirt youre so damnnn fine i want to meet u

27 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hoi,mooie blonde hoofdconducteur in de sprinter tussen Amsterdam en Haarlem rond 16.00 uur. Ik (zwart jas, krant in de hand) zag jou en jij zag mij. Je kwam op Spaarnwoude/Haarlem zelfs nog wat dichter bij me zittenIk wilde eigenlijk heel graag iets tegen je zeggen, maar je was, toen ik uitstapte, in gesprek met iemand die iets in Haarlem zocht. 'Over the river', dat hoorde ik je nog wel zeggen. Ik ben heel nieuwsgierig naar je

04 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hi blonde, spontane schoonheid,
Ik stootte je per ongeluk aan bij het uitrekken om m'n nek te kriebelen.
Waarop jij adrem reageerde met: wil je dat ik even kriebel?
Ik zei iets van Uhh nee, nou ja mag best hoor;)
Lijkt me super je nog eens te spreken onder het genot van een Latte en wie weet tot wat voor kriebels dit leidt, ik ben voor! Hoor ik van je;)

Spontane groet M.

19 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
We saw each other at the station, waiting for the train at 17:17 to Haarlem. You were with an older small man and i was with my two bags just behind you. We boarded the train and were sitting on the iron of the doors in front of each other but did not look at each other until we reached Haarlem. As the train approached Haarlem we finally had an eye contact and i felt like no one else was in the train but us. I then rapidly turned towards the doors while i was blushing from looking in your eyes. I stepped off the train in Haarlem and you also but we went different directions. I know this may sound childish and silly but if you read this and felt the same about this all crazy thing than i hope to hear from you soon.

24 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Je zat met een grote koffer tegenover mij, we raakten wat aan de praat. Je vertelde dat je gaat wonen in Haarlem en daar werk gaat zoeken. Dat klonk spannend!
Toen je uitstaptje zwaaide je nog heel lief naar me..

30 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
ik jongen in pak met zonnebril op.
jij, lieve mooie vrouw zeer net gekleed rond 20 jaar oud. Je was aan het knutselen en ik zat filmpjes op mijn mobiel te kijken. we zaten naast elkaar in de trein vanuit Amsterdam Centraal richting Haarlem Station. Om 18:16 stapte ik uit.

Lets have a drink sometime ;)

19 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hee Leuke Gast, ik wil graag ons gesprekje af maken.. We raakten aan de praat over de problemen in Griekenland, je stapte uit in Haarlem, ik ging door richting Leiden.

05 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Drukke trein van Zandvoort 17:39, iedereen dicht bij elkaar. Voor me een jonge dame met prachtige ogen (groen geel) en mooie donkere krullen. Misschien rond 165cm. Het was warm en iedereen zat te zweten wel maar het Was wel fijn om daar te staan. Af en toe een klein grapje en oogcontact.


Zelf ook donker krullend haar en bruine ogen.

22 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Vrijdagavond rond 18.15 uur. Je stapte in op Delft of Holland Spoor. Het was erg druk in de trein, pas de volgende halte vonden jullie een zitplaats schuin tegenover mij aan de andere kant van het gangpad. Je was in gezelschap van een ongeveer 16 jarig meisje. Ze had een 6 voor wiskunde gehaald, zo ving ik op, maar jij complimenteerde haar met dit cijfer. Dat vond ik lief.
Je had een mooi arty vestje/jasje aan. Ik zat de krant te lezen. Onze blikken troffen elkaar.

Ik stel me voor dat je ogen door de jaren steeds mooier zijn geworden door het genieten van de schone kunsten, zo'n type lijk je me wel.
Ik had graag langer in die ogen willen kijken, maar ik moest er in Haarlem uit.
Zullen we een keer afspreken?

05 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hallo Flirtje, ik zou graag nog een keertje in contact met je komen. We hadden een kort gesprek in de trein voor Haarlem, jij was op weg naar een concert met een vriend in Haarlem. Wij waren op weg naar huis, naar Rotterdam, om daar nog even het Vrijheidsconcert in het Euromastpark te bezoeken.
We moesten lachen, we zaten in de Stiltecoupe, en zei mijn dochter nog: 'we zijn nog nooit zo stil geweest', hahaha, daar moest jij ook om lachen.
We vertelden jou dat we een paar uur in Amsterdam waren geweest en onder andere de lezing van Arnon Grunberg hadden bijgewoond.
Ik zou het leuk vinden je nog een keertje uitgebreider te spreken.
Groetjes en misschien tot ooit.

03 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
vandaag op perron 1 Amsterdam centraal vertragde trein naar zandvoort. De trein zou 14.19 uur vertrekken maar die heeft 10 minuten vertraging. Op perron was druk maar ik zag een opvallend verschijning.
Ik denk dat jij een muzikant bent. Jij droeg namelijk gitaat op je rug en een koptelefoon en en bij beide handen versterker dacht ik.
Ik droeg een roze jas, leren bruine schouderstas en nog een oranj handtas.
we wisselen oog contacten en glimlachen naar elkaar en nog een keer tot de trein kwam..
Het was beredruk toen dacht ik ga helemaal achter van de trein instappen. Jij ging ook, toen dacht ik arme cherm met het gesjouw.....we zaten in hetzelfde coupe maar durfde niet te dichtbij je te zitten en trouwens volgens mij ben je al druk met je muziek want vlak voor dat ik ging uitstappen was je druk me je ipad en blijkbar ging je ook uitstappen in haarlem. Het was een smalle gang en jij stond achter mij toen dacht ik leuk...Ik ging maar helpen om de deur voor je open te maken en jij zei bedankt maar ook zon verlegen blik.. Toen dacht ik weer ik ga geen aandacht meer te geven en tot bij de bouw keten achter ging je ook uit en we glimlachen gewoon netjes naar elkaar.... Ik vraag me af of jij ook in Haarlem woont ....zal wel leuk zijn om contact te maken met je als jij dit uberhaupt lees. maar in ieder geval ik heb een leuke zondag en mijn dag gaat niet meer stuk op deze regenachtige dag....mocht je er dit leest kun je mij mailen op dopatamien74@gmail.com.
groetjes, Kheenz

03 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
vandaag op perron 1 Amsterdam centraal vertragde trein naar zandvoort. De trein zou 14.19 uur vertrekken maar die heeft 10 minuten vertraging. Op perron was druk maar ik zag een opvallend verschijning.
Ik denk dat jij een muzikant bent. Jij droeg namelijk gitaat op je rug en een koptelefoon en en bij beide handen versterker dacht ik.
Ik droeg een roze jas, leren bruine schouderstas en nog een oranj handtas.
we wisselen oog contacten en glimlachen naar elkaar en nog een keer tot de trein kwam..
Het was beredruk toen dacht ik ga helemaal achter van de trein instappen. Jij ging ook, toen dacht ik arme cherm met het gesjouw.....we zaten in hetzelfde coupe maar durfde niet te dichtbij je te zitten en trouwens volgens mij ben je al druk met je muziek want vlak voor dat ik ging uitstappen was je druk me je ipad en blijkbar ging je ook uitstappen in haarlem. Het was een smalle gang en jij stond achter mij toen dacht ik leuk...Ik ging maar helpen om de deur voor je open te maken en jij zei bedankt maar ook zon verlegen blik.. Toen dacht ik weer ik ga geen aandacht meer te geven en tot bij de bouw keten achter ging je ook uit en we glimlachen gewoon netjes naar elkaar.... Ik vraag me af of jij ook in Haarlem woont ....zal wel leuk zijn om contact te maken met je als jij dit uberhaupt lees. maar in ieder geval ik heb een leuke zondag en mijn dag gaat niet meer stuk op deze regenachtige dag....mocht je er dit leest kun je mij mailen op dopatamien74@gmail.com.
groetjes, Kheenz

21 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
De intercity van 17:57 van A'dam Centraal naar Dordrecht. Bovendek. Jij: blond en lieve grijsblauwe ogen. Ik: leren jack en zonnebril in het haar. De eerste keer dat onze blikken kruisten was toeval. De keren daarop niet. Station Haarlem kwam veel te snel. Ik moest eruit, jij helaas niet. Bij het uitstappen nog een blik. De laatste.

17 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Het was koud gisteravond, daar hadden wij last van. Toen wij ons allebei van de telefoon konden losmaken praatte we. Jij was de hele dag in Eindhoven geweest en nu terug op weg naar huis.
Ons gesprek ging over de technologische toekomst. Als je daar nog meer over wil weten, dan nodig ik je uit voor:
vrijdagavond 24 april
De Sijthof
Leiden
20:00

Cheers,

Paul

03 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zandvoort Aan Zee
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Trein van 16.19. Laatste wagon. Jonge vrouw, donkerblond lang krullend haar, blue jeans, groene jas, rode all stars, geen flirt, wel een plaatje om een schilderij van te maken.

27 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Hillegom naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Woensdag, 27 november. Je stapte op de sprinter van een paar minuten voor negen 's ochtends. Vanaf Hillegom, vrij zeker. Richting Haarlem. Ik weet alleen nog maar zeker dat ik je in zag stappen en rond zag kijken voor een plek om te gaan zitten. Er waren redelijk wat plaatsen over. Ikzelf zat op zo'n vierzitter, en ik hoopte meteen al dat je tegenover mij zou gaan zitten. Maar ja, er was immers zo veel plek over, je zou vast nooit tegenover mij gaan z- ennn daar zat je. Nu kon ik pas goed zien dat je nog mooier was dan dat ik dacht toen je de trein instapte. Je droeg een zwarte muts, een donkergrijze (bijna groenachtige) jas, met daaronder een zwarte broek en zwarte laarsjes met hakken, inclusief zwarte sokken met een subtiel patroontje (sorry, deze pagina vraagt om zoveel mogelijk details. Hehe). Ik kende mezelf langer dan vandaag, en ik wist dat ik nooit iets zou durven zeggen. Tenzij de trein over de kop sloeg of zo, dan had ik misschien een trillende 'gaat het?' over mijn lippen gekregen. Anyway, ik probeerde veel te hard om casual over te komen en tegelijkertijd toch je blik te vangen. Mission failed. Inmiddels waren we al op eindstation Haarlem aangekomen. Ik zuchtte en gaf de moed maar op. Ik stapte de trein uit (via een andere deur) en liep naar mijn bus. 176. De deur ging sissend open. Piep. Ingecheckt. Al lopend naar een stoeltje keek ik rond voor andere plekken. En op de stoel waar ik net langsliep... zat jij weer. Zal ik omdraaien? Gaat niet, mensen achter mij zoeken ook een plek, en ik ga ze niet aan de kant duwen. Shit. Dan maar een plek zo dicht mogelijk bij je in de buurt... schuin achter je. Het vlammetje hoop dat weer heel even aangewakkerd was, doofde meteen weer. Of nou ja... Misschien, heel misschien zou je er ook bij dezelfde halte uit moeten. Desnoods stap ik er wel eentje eerder uit, als jij er daar ook uit moet. Maar de haltes schoten voorbij, en die van mij kwam steeds dichterbij. Je lacht vriendelijk naar een oude man die naast je komt zitten. Ook je lach is mooi. Ik twijfel, maar druk toch op het 'stop' knopje voor mijn halte. De bus remt af. Met nog een laatste blik achterom stap ik uit. De bus rijdt weg. Jammer. Dit wordt toch weer een saaie ochtend.

10 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Santpoort Noord naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag ochtend om 8.24 stap ik in de trein, op weg naar mijn werk in Haarlem. Willekeurig zoek ik een plekje ik kijk links, lege plek maar er ligt een tas, ik kijk rechts, daar dit al iemand, in een seconde flitst er door mijn hoofd, terwijl ik door wil lopen " he dat is die leuke jongen" ik kijk nog een keer en we kijken elkaar recht in de ogen aan. Ik sta stil en besluit om toch op die plek van de tas te zitten en duik gelijk in mijn metro. Na wat tot rust te zijn gekomen, kijk ik wat om me heen. Wanneer ik naar links kijk, kijk je terug en kijk ik vlug verlegen de andere kant op. Grappig wat gevoel met je doet, vragen en openingszinnen vliegen door mijn hoofd maar ik zeg niets. Je leest de ijmuider courant en lijkt geinteresseerd in de bourgondische en culture fietstocht. Wanneer er mensen op bloemendaal uitstappen, klapt de deur bijna tegen je aan. Dat ging net goed, zeggen we tegen elkaar en lachen. Station Haarlem komt in zicht, ik moet er uit, ik begin nog kort een gesprekje dat dit mijn station is en of jij verder reist naar Amsterdam. Jij vraagt me of ik vlakbij het station werk, ik wilde vertellen bij welk bedrijf ik werkte totdat ik me bedacht dat dat niet is wat je me vroeg. Dus ik vertel je op welk adres ik werk en vraag waar jij werkt. Ergens in Amsterdam tegenover een Hema. Hoe bizar van alle mogelijkheden dat we elkaar hadden kunnen vragen, vragen we elkaar dit en weten uiteindelijk nog niets. Ik moet daar om glimlachen en zwaai nog naar je vanaf het perron. Dit glimlach heb ik de hele dag behouden en hoop je binnenkort weer gauw in de trein te zien. Wie weet durf ik je dan te vragen voor een kop koffie.... Of wacht ik op de uitnodiging van jouw.

08 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hey leuk meisje!
Wij stapten allebei op Leiden in de sprinter naar Haarlem van 12:47 uur. De intercity's reden niet vanwege een stroomstoring. We stonden op het perron al vlak bij elkaar en zaten in de trein pal tegenover elkaar! Ik moest me nog even verontschuldigen aan je omdat ik mijn lange benen kwijt moest haha. Naast mij zat een iets oudere vrouw, waar we allebei om moesten glimlachen op een gegeven moment. Ik kon mijn blik moeilijk van je afhouden... Af en toe keek je terug en lachte je zo ontzettend lief en een tikkeltje verlegen. Wat een prachtig meisje ben jij! Op Haarlem stapten we allebei uit, wilde ik je naam en nummer vragen, maar jij stapte aan de overkant helaas meteen in de trein richting o.a. Bloemendaal (weet verder de eindbestemming niet). Ik baalde dat ik je uit het oog verloor... Hopelijk lees je dit en krijg ik alsnog de kans om je naam en nummer te vragen?
Patrick

13 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Alkmaar waar ik schuin tegenover jou kwam te zitten. Jij zat met 2 vrienden die wel op een ander bankje zaten . Tijdens de reis kruisden onze blikken en we lachten naar elkaar .
Zin om en keer wat te drinke ?

27 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Heemskerk naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Ik, man droeg op de dag een lichtblauwe blouse, donker blauwe broek en heb kort donker haar. Ik ontmoete jouw, jonge dame brunette, je droeg een grijze jas met daar onder een zwart shirtje, licht blauw spijkerbroek, je haren in een staart en je droeg een zwart bril met een witte binnenzijde) in Heemskerk op Perron 1. Samen met wat andere mensen stonden wij te wachten op de trein richting Amsterdam Centraal van 13:14, voordat we de trein in liepen hadden we al oogcontact. We liepen beide naar boven en gingen zitten in de stilte coupe in de eerste wagon. We keken elkaar gedurende onze reis een aantal keren aan en glimlachte. In Haarlem was het tijd voor jou om uit te stappen, voordat je dit deed liep je mij voorbij en stond je even stil en keken we elkaar beide aan. Het leek alsof je iets wou gaan zeggen of wachten je op mij, maar helaas bleven we beide stil en liep jij verder. We keken elkaar beide nog even aan en vervolgens verliet je de trein. Ik kon mijzelf wel voor mijn kop slaan.... Hopelijk lees jij dit bericht en zien wij elkaar nog eens...

04 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog

Tijdens de grote stroomstoring vrijdag 4 juli ontmoetten wij elkaar bij de noodbussen op Leiden CS. Jij, mooie vrouw, met gele top, prachtige pantalon en schitterend licht krullend haar, vroeg aan mij, donkerblauwe polo, spijkerbroek, kort haar, welke bus naar Haarlem ging. In de chaos hebben we elkaar en anderen geholpen in de juiste bus te komen en in de bus raakte ik je even aan op je schouder en wenste je een goede reis. Ik voelde een vonk....

Ik stapte uit in Heemstede en denk nog steeds aan je!

19 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in de trein die om 15.30 uit Sloterdijk vertrok. Jij zat pal naast me.

Vlak voor Haarlem (15.53) vroeg je of ik naar het strand ging. Ik ben uitgestapt.

Ik had moeten blijven zitten :-)

14 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hee, jij met een (donker) groene lange soort van parka jas op het cs Leiden wachtend op de trein naar Amsterdam cs de trein van 19:12 uur, we hadden veel oogcontact en waren beide met onze mobiels bezig. In de trein was ik je kwijt, ik stapte en jij ook bij Haarlem uit, het toeval was dat jij weer de trein nam richting Amsterdam.. In die tussentijd hebben we helaas niet aangesproken, jammer.
Nou wie weet lees je deze oproep ....
En komen we alsnog in contact!

02 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Heemstede-Aerdenhout
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
We hadden elkaar ontmoet bij het wachten op de bus naar Haarlem, omdat de trein niet reed. We kwamen met elkaar in gesprek. Jij doet een opleiding voor het restaureren van alles behalve schilderijen, maar je houdt eigenlijk meer van muziek. In Haarlem was ik te dom om te vragen hoe je heet. Ik zou je graag nog eens willen spreken.

07 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Op 13:16 stapte ik op Alkmaar in de intercity naar Haarlem en daar kwam ik jou tegen. Je bent een meisje tussen de 18-20 jaar met donker haar. Je zat voor mij bij het raam achter de 4 zit plaats die ons scheidde, schuin tegenover jou zat een vriend met een bril en pet.

Ik pakte nog een krantje naast de 4 zitter waar jij zat. Ook deed ik het raam open.

Vlak voor Haarlem ging jou vriend eruit en begonnen we oog contact te krijgen. Je zag er erg leuk uit en heb er spijt van dat ik niet vaker naar je heb gekeken, niet dichter bij kwam zitten en dat ik zo snel weg liep.

Ik heb blond haar, droeg een pet en een wit t-shirt.

Ik hoop dat je dit leest om zo elkaar nog eens te zien :D?

04 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Iets met bijna omvallen en balletjes van Ikea you know who you are

21 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Laan V NOI naar station Heerhugowaard
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Supermooie dame met rood krullend haar.
Stom dat ik me nr niet heb gegeven. Volgens mij zag jij mij ook zitten..

Kop koffie binnenkort?!

X J.J.

03 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zandvoort Aan Zee naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hee,

Ik zat met een jongen en een meisje in de trein, en je viel me al op toen we naast elkaar liepen voordat we de trein instapten.. Ik zat schuin tegenover je, en volgens mij was jij een krantje aan het lezen. We hebben oogcontact gehad en ik vond jou heel interessant. In Haarlem stapten wij uit en jij bleef zitten. Ik zou echt heel graag met jou in contact willen komen, en hoop dat je hierop reageert

30 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Aalten
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Mooie lange meid met tatoe op haar rechter bovenarm. Jij kwam rennend de trein binnen op a'dam centraal.jij zat bij de deur en ik moest er bij sloterdijk snel uit.
Ik weet niet waar je bent uitgestap hopelijk kom ik er zo achter.

Ik zelf zat op de trap , had een witte t-shirt en spijkerbroek aan.

Ik zie je graag nog eens terug...

20 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zandvoort Aan Zee
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Zij spontane slanke meid die net een poosje weer terug is van uit Azië.Lagos vond ze het relaxed.ik kale jongen met licht groene blouse die naar het strand ging bij zadvoort aan zee.niet om te gaan surfen en waarschijnlijk ook niet om te zwemmen.zoekt die surfbabe wonend ter Amsterdam.reactie altijd leuk !

03 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
In jouw diepblauwe ogen verdrink ik. Help me! Wil ze weer zien, wil er weer in kunnen kijken, het niet bij één keer laten, wil jou leren kennen.

We hadden heel prettig oogcontact in de trein van Amsterdam naar Haarlem, waar jij en je medereiziger uitstapten en waar onze wegen scheiden...

Jij: leuke jonge blonde jongen, stekeltjeshaar met lichtblauw tasje met een tekst erop met iets van "Hoogheem" erin.
De Canal Pride was net voorbij in Amsterdam, weet niet of jij er ook naar toe was gegaan. Het was de trein van 18:12 naar Haarlem.

21 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie lichtgetinte dame met stoere bril met zwart montuur, strakke jeans en lage glimmende schoenen. In de intercity van 21.42uur all pingend (jij) hadden weer een paar keer oogcontact. Ik had gedacht dat je op Haarlem uit zou stappen en had je dan op zeker aangesproken maar helaas, jij bleef zitten en ik stapte alleen uit. Ik zou het leuk vinden iets van je te horen. Waar is dat feestje ...

11 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Jij:
heel mooi
lang blond krullend haar
zwart gebreid vestje
rugtas
stond samen (begin van de middag) met mij op sloterdijk te wachten, stapte in dezelfde wagon en zat links achter mij. wij stapten uit op haarlem en vervolgens liep jij naar de bussen. ik liep, stom genoeg, door naar het centrum ipv je wat te drinken aan te bieden. dat wil ik alsnog doen!
ik:
1.86m
kort zwart haar
blauwe spijkerbroek
licht beige leren jas
zwarte e-reader in de hand

30 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Wat stom van me dat ik je naam niet eens weet! Jij: student in Amsterdam en model, we hadden op station Halfweg-Zwanenburg een leuk en gezellig praatje nadat je een kaartje had gekocht op je reis van Amsterdam naar Haarlem. Halfweg-Zwanenburg staat nog niet in de stationslijst van deze site (zo nieuw is het station...), maar je weet vast nog wel wie ik ben! Jij woonachtig in Haarlem, ik in Zwolle. Zin om nog eens verder te praten?

02 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Hoi! Dit is een oproep naar mooie lange meid "die ook van leuke muziek houdt (als ik het goed gezien heb)" met gekleurd haar en prachtige dreads, vaak wat wijdere broeken.

Ik zie je wel vaker, dan reis je ook tussen Leiden centraal en Haarlem. Vandaag zat je op spoor 4/5 in het glazen wachthokje, je glimlachtte naar me toen ik naar je keek :-)

Al tijden wil ik iets tegen je zeggen, maar om een of andere reden weet ik niks te zeggen op het moment dat ik op het punt sta om dat te doen :-(

Zou graag in contact komen, krijg helemaal rillingen als je me nakijkt bij uitstappen in station haarlem :$

Gr. Ruben, die op de muziek meeswingende jongen van in de trein!

04 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Op dinsdag 4 december stapte ik in bij Sloterdijk en nam ik de trein richting Haarlem vanaf perron 7 rond 17:18. In de eerste klas ergens in het midden van de trein ging ik tegenover je zitten. Je droeg een zwarte jas en was netjes gekleed. Je had rode lippenstift op en donker haar. Eerst zat je wat in een schrift te lezen en daarna een boek. Je had volgens mij blauwe Nike's aan. We hebben een paar keer oogcontact gehad en ik vond je er erg leuk uitzien.

Ik droeg een groene winterjas, spijkerbroek, blauwe trui en zat een beetje op mijn e-reader te lezen.

In Haarlem zijn wij beiden uitgestapt. Graag zou ik nog eens in contact met je willen komen om wellicht eens iets te drinken samen ;-)

05 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Laan Van Nieuw Oost-IndiŽ naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Op station den haag laan van NOI stond je al op de trein naar Amsterdam te wachten. Jij, mooie meid, donkere haren, donkere jas leek zo uit een sprookje te zijn gestapt! Ik (lange jongeman, blond kort haar, zwarte jas) bleef maar naar je kijken. En je keek zeker terug, toch?
In de trein stonden/zaten we vlak bij elkaar bij/op de trap. Ik wilde je aanspreken, maar wist niet goed wat te zeggen... Je speelde een spelletje op je telefoon. Bij Leiden kwamen je vrienden binnen, toen raakte je in gesprek, mijn kans verkeken... (jij was degene met heel veel referenties in je scriptie.)
In Haarlem moest ik uit stappen, jij bleef in de trein.
Eigenlijk wilde ik alleen maar tegen je zeggen: "ik vind je leuk!"

02 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam op Sloterdijk tegenover je zitten en stapte in Haarlem uit. En ik kon me wel voor mijn kop slaan dat ik je tijdens de rit niet heb aangesproken. Jij, met je leuke kop, kleren en lach.... Bellend met je vrienden of je morgen zou gaan snowboarden... Ik blond, bellend met m'n moeder...
Volgende week zelfde plek zelfde tijd?

25 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Beverwijk naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Jij Blond/Beige broek zat naast me in de trein richting Haarlem.
Ik had een blauw met grijze jas aan en vond je erg aantrekkelijk.
Wil je graag eens ontmoeten.
Ab/44jr

30 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Amsterdam Centraal
Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog
Sanne, ik krijg je niet uit m'n hoofd!
Erg hé?
Laat je iets van je horen?
Hoe ging het filmen?
Alsnog een hele lekkere kus!
Marc

ÔĽŅ