Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Mari�nberg naar station Hardenberg
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte om kwart voor 3 in Mariënberg op de trein en ging tegenover je op zo'n klapstoeltje zitten in een middengedeelte. Jij was chocola aan het eten, we begonnen te praten over chocola (85%) en ik vertelde over mijn zingen met dementerenden en het koor met de kerst. Helaas moest ik er in Hardenberg uit. Had graag doorgepraat met je.
Ik hoop dat je dit leest of dat we elkaar wie weet nog weer eens tegenkomen in de trein.
Gr. Roel

21 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Emmen
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
22:21 stapte ik in de trein ik zat op de bank naast je je had blond haar en een rode jas je probeerde lekker te zitten en draaide paar keer haha na wat vlug oogcontact stapte je helaas al weer uit. Hopelijk spreken we elkaar weer!

07 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Hardenberg
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Ha,
Wat leuk en dapper dat je me aansprak zaterdag in de trein.
Terwijl je me niet kent. Heel bijzonder en het blijft wat in mijn gedachten rond spoken.
Stiekem hoopte ik dat ik je zondag (terug naar huis) weer op het station zou treffen, maar helaas.
Jij was met je vouwfiets en grote tas, ik met mijn trolly en handtas. Beide uitgestapt op station Hardenberg om daar opgehaald te worden.
Ineens moest ik denken aan een treinflirt, vroeger in het blad dat in de trein te vinden was en ben gaan zoeken op internet. En kwam op deze site.
Het lijkt me leuk elkaar nog eens te ontmoeten, want je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

Ik ben benieuwd of jij mij ook nog eens wilt spreken.
Groet.

21 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Emmen
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag 17 juli 's middags: ik kwam met mijn tassen en Dalmatiër tegenover je zitten in de boemeltrein naar Emmen. Na een tijdje ontspon zich een leuk gesprek. Je kwam uit Dordrecht en ging naar Hardenberg waar je zus met haar familie op een camping stond. Ik ging door naar Emmen.

Toen je in Hardenberg naar de treindeur liep liep mijn hond even achter je aan. Ik grapte dat ze met je mee wilde. Je antwoordde op een hartverwarmende toon dat ze welkom was.

Maandagavond 20 juli zaten we tot mijn verbazing op de terugweg weer in dezelfde treinen. Toen ik mijn hond bij de overstap in Zwolle even uitliet riep je naar me en zei dat het toeval was dat we weer in dezelfde trein zaten. Helaas liep je daarna door en tegen de tijd dat ik bij de lange dubbeldekker richting Den Haag aankwam was je daar allang in verdwenen.

Ik zou het leuk vinden om in contact te blijven. Laat eens wat van je horen!

15 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Hardenberg
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Trein van 21:20. Je kreeg je flesje niet open nadat je je handen had ingesmeerd. Tot de volgende keer

07 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Emmen
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de trein van Zwolle naar emmen van 20:20uur op maandag 7 oktober 2013. Ik zat me huiswerk te maken. Jij zat daar in de 4zits naast waar ik zat. Jij hebt een groen bloemmotiefdoorzichtig shirtje & ugg's aan. Je zat met je telefoon te klooien en super charmant met je haar te spelen. Toen kwam er een jongen bij me en vroeg of die met mij mee mocht reizen voor 40% je deed je oordopjes uit. En daar kwam je mooie stem want jij voegde je in het gesprek.. mijn god ik zou je naam wel willen weten. Je stapte uit in hardenberg en je lachte nog zo lief en leuk naar me wou je nog een fijne avond wensen maar je had oordopjes in dus dat had je dan niet gehoord. En owhzo dom vergeten om je naam en nummer te vragen

30 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Emmen
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Je zat tegenover mij in de trein van Zwolle naar Emmen (17.26 uur) je had een Samsung touchscreen.. even later deed je je oordopjes in met je iPod eraan. Bij het uitstappen zag ik dat je een nieuwe studentenkaart hebt.. We hebben elkaar regelmatig in de ogen gekeken of via het glas. Je bent uitgestapt in Hardenberg, ik ga door naar Emmen. Ik hoop dat je dit zult lezen en misschien zult reageren, je hebt wat met me gedaan!

18 April 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Nieuw Amsterdam naar station Zwolle
Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog
Met mijn tante en neefje en nicjtje,die me gingen uitzwaaien, liep ik (zwaar beladen met mijn backpack) naar perron,in de verte kruisten onze blikken elkaar al..jij,stoere rode jas,hippe bril en kort blond haar,ging op hetb1e wachtbnkje zitten..mijn neefje wilde achterop het perron wachten,dus ik liep langs je..we wisselden een blik en groeten elkaar. Toen de teein kwam,stapte jij alvast in de coupe waar ik uitgebreid afscheid nam van mn familie..jij hield me goed in de gaten! Schijtluizerig als ik ben,zocjt ik een plaatsje schuin tegenover je,ipv naast je ;) hebben elkaar een aantal keer aangekeken..maar waren beide te lafjes om een gesprek te beginnen..wat baalde ik dat je uitstapte!en ik heb je naam/nr/adress niet eens! Helaas ben ik niet elke dag op station n.adam..hopelijk lees je dit ooit en kom ik speciaal naar station n'adam,in mn bloemetjesjurkje! ;)