Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


26 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Harderwijk
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Wij stapten samen om 19.38u uit bij Harderwijk uit de sprinter van Utrecht Centraal naar Zwolle. Bij de treindeur zei je al hallo en liepen we al pratend door. Jij pakte uiteindelijk de fiets en ik liep door naar huis. Jij ging het weekend nog werken en ik zou zaterdag naar harlingen gaan.

Het lijkt me leuk om met je in contact te koen om je beter te leren kennen.

Groetjes,

Peter

02 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nunspeet
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Het was woensdag 2 augustus om 9:28 uur, ik (zestiger) zat al in de intercity van Amsterdam CS naar Amersfoort; jij had je gehaast en kwam tegenover mij zitten. Wij raakten snel aan de praat en vanwege mijn wandelschoenen en rugtas vroeg je “ga je wandelen?”. “Ja, ik ga de NS-wandeling van Nunspeet naar Harderwijk lopen”. Jij “Oh wat een toeval…. ik ga met twee vriendinnen uit Utrecht met een grote bocht van Harderwijk richting Nunspeet fietsen. Zij nemen de fietsen met de auto mee, ik huur een OV-fiets”. Jij trekt er op jouw gebruikelijk vrije woensdag altijd op uit, soms wandelend soms fietsend.

Het was een gesprek waar we alle twee van genoten. Wij spraken uitvoerig over onze liefde voor zowel het fietsen als het wandelen, hoe leuk het is om in de trein onbekenden te ontmoeten enz. Voor wij het wisten waren wij al gearriveerd in Amersfoort waar wij beiden moesten overstappen.

Eenmaal in de trein richting Zwolle, kwamen wij per abuis boven de lawaaiige motoren te zitten. Ik stelde voor om te zoeken naar een rustiger plekje; al snel zaten wij elders knus naast elkaar. Het voelde met jou heel goed, ik voelde me 45 jaar jonger. Ik beeldde mij in om samen met jou een keer een mooie wandeltocht te maken.

Al snel waren wij in Harderwijk waar jij moest uitstappen; bij ons afscheid bedankte jij mij met een fijne handdruk voor het leuke gesprek. Het kwam er helaas niet van jouw telefoonnummer te vragen en je uit te nodigen voor een volgende ontmoeting.

21 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Harderwijk
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Nou eens proberen.

Jij zat al in de trein met al je tassen, je vertelde dat je boodschappen had gedaan. En naar hetzelfde station als mij moest. En dan met de auto naar een schip werd gereden. Ik en mijn moeder kwamen tegenover je zitten.
Je zat met een wat oudere vrouw te praten, we zaten mee te luisteren toen je vroeg hoe oud ik was. We hadden een leuk gesprek. Toen we opstonden keek ik alsmaar naar je, volgens mij had je dit door want je glimlachte naar me.

Ik zou wel eens een drankje met je willen doen.

06 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Ermelo
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam tegenover je zitten op A'foort rond 13-14 uur en je vroeg me meteen of er ook een stekker was om je mobiel op te laden. Ik mompelde iets terug over misschien in de 1e klas. De mooiste ogen keken me aan en ik bleef stil... It's a long shot, maar mocht je jezelf herkennen en mij hebben onthouden, zullen we dan wat gaan drinken binnenkort? x

31 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Zwolle
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Jij was net als mij, ook met een meereiskaartje op pad. We raakten met elkaar in gesprek op station Amersfoort. Jij moest naar Harderwijk, ik naar Zwolle.

Je was blij dat je me tegen was gekomen.
Hopelijk kun je nu mooi voordelig de nieuwe maand door komen dankzij Marktplaats!
Daarnaast merkte ik dat er volgens mij meer was dan een 'gewone' klik. Zou je graag willen leren kennen! Jij mij ook?

13 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Jij, een jonge vrouw, rookte op een bankje op station Zwolle een sigaret, wachtend op de sprinter naar Utrecht van 23.51. Je vroeg of ik last had van de rook. We ruilden van plek en babbelden over de trein. Ik voelde me niet lekker en je bood me water aan. In de trein zaten we in dezelfde coupé en toen je uitstapte in Harderwijk wenste je me beterschap. En toen was je weg. Weet niet wat ik ermee moet of wat het was. Je was duidelijk een stuk jonger dan ik, maar je raakte me en je liet me niet los. Ik wil je graag weer tegenkomen.

20 April 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Een aantal plaatsen verderop zag ik jou daar schuin tegenover zitten rond een uur of 1
Steeds probeerde ik weg te kijken wanneer jouw ogen mijn kant op dreigden te gaan, maar soms ontstond er toch snel oogcontact
Je bent een leuke jongen met een open blik, kort haar, ik schat je rond de 18

Je zette je zonnebril op en daarna weer af, en verliet de trein
Ik ben bekend met deze site maar maak er nooit gebruik van, ik vind het dan ook best kansloos dat ik dat nu wel doe!
Maar ach, niet geschoten is altijd mis

13 November 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de trein van Utrecht CS richting Zwolle. Tussen Utrecht en Amersfoort kwam je naast me zitten en hebben we een paar woorden gewisseld.
In Harderwijk ben ik uitgestapt en heb je een fijne reis gewenst...

04 Augustus 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Harderwijk
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Het was een meisje dat de hele tijd naar mij zat te kijken en ik ook naar haar.. leeftijd schat ik zo tussen de 15-18 het was een brunette met een hele mooie glimlach.. we raakten elkaar uit het ook in de bus in harderwijk zij ging naar het Dolfinarium en ik ging met vrienden naar Walibi

ze was met een groep van 4 (zijzelf en voor zover ik me herinner een blonde en nog een brunette de 4e heb ik niet kunnen zien.. de trein die ik nam vertrok om 10.19 ik weet niet meer hoe laat we daar aan kwamen ikzelf was met een groep van 7 man.. maar de andere 3 zaten ergens achter ons.. en de 4 vrienden die naast mij zaten... daarvan heeft een een foto van ze gemaakt.. (dat vroegen ze aan ons) ik hoop echt dat ik dr toch nog een keer spreek of zie.. (heb er erg veel spijt van dat ik niet om een telefoonnummer vroeg >.>)

ook weet ik niet of hun uit Utrecht kwamen want die trein kan ook overal vandaan komen

ik had ook wel eerder iets willen ondernemen maar ik had nooit verwacht dat ze naar het dolfinarium zouden gaan

volgens mij ging de trein naar Zwolle dat was in ieder geval de eind bestemming en het was een stop trein

07 Juli 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Dolder
Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog
Wie jij bent, weet ik niet....ik weet alleen "dat ik jou uitstraling echt mooi vind". Nooit verwacht van mezelf, dat ik jou dat stukje krant zou geven. Er zijn maar weinig mensen die indruk op mij maken, maar om jou kon ik niet heen....