Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2018
Je stapte een halte voor Haarlem uit (ik vermoed Heemstede-Aerdenhout, al weet ik dat niet helemaal zeker vanwege de afleiding) en was daarvoor nog even aan het zoeken in je tas, al kon ik niet echt zien wat het precies uiteindelijk was dat je eruit haalde. Toen je opstond bleef je jurkje haken achter de klapstoel. Gedurende de treinreis zag ik je een paar keer stiekem wegkijken naar buiten, op de momenten dat ik vrij vol bewondering naar je prachtige verschijning keek. Ik wil alleen even vermelden dat de enige reden dat ik op de trap ging zitten, vanwege je prachtige ogen was. Uiteindelijk was het stoffige trapje het wel waard moet ik bekennen. Ik was voluit in het Adidas gekleed, dus mocht jij, o schone dame je in dit verhaal herkennen, hopelijk tot ziens!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 04 Mei 2018
We hebben samen gepraat in de late trein tussen Amsterdam en Den Haag HS, maar ik heb je nummer niet gevraagd. Heel stom, dus daarom maar via deze weg. Jij bent 18, brildragend, hebt rood haar, studeert in Leiden en je stapte uit bij station Heemstede-Aerdenhout na een avondje stappen met vriendinnen in Amsterdam. Ik woon en werk in Leiden en ik studeer Scandinavië Studies in Amsterdam. Ik hoop dat dit voldoende is om een belletje te laten rinkelen.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 16 Maart 2017
Je zat tegenover me. Ik was me even snel aan het opmaken en we hadden oogcontact. Bij heemstede-Aerdenhout stapte ik uit en jij keek nog om naar mij zittend in de stoel en ik keek ook nog om. Dit was rond 08.48.

Ik heb bruin haar, bruine ogen en jij ook!

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 25 Augustus 2016
Ik ben op zoek naar een lange blonde jongen met krullen die 's avonds (trein van 22:14 uur) van Den Haag Centraal richting Amsterdam reisde en uitstapte bij Heemstede. Jij had een zwarte Rugtas en een lichtblauwe blouse aan, en Allstars. Je zat te telefoneren (hopelijk niet met je vriendin maar vrees het ergste ;)) en zei dat je wel in Heemstede zou uitstappen want dat was makkelijker. Ook had je nog niet gegeten volgens mij ;). Ik moest er helaas pas in Haarlem uit. Ik, blond meisje met groen jurkje en rood tasje, zat schuin tegenover je in het volgende rijtje met stoelen. Er kwam een grote Indiase familie de coupe in met veel Primark tassen. We hadden veel oogcontact en zo nu en dan ook eens een glimlach. Ik had de spreekwoordelijke ballen niet je aan te spreken helaas... Wel druk geappt met een vriendin over wat te doen! Stom dat ik je toch niet heb aangesproken. Nu hoop ik dat je geen vriendin hebt ;) en dit leest. Zou je graag spreken!

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2015
Vannacht om 3 voor 12 stapte ik in Leiden in de trein waarin jullie al zaten. Moeder en dochter en een vriendin? Ik zat aan de andere kant van het gangpad met een vrouw te praten. Vlak voor Heemstede-Aerdenhout maakte één van jullie een grap door "Heemstede-Aerdenhout" heel bekakt uit te spreken. Kort daarna stond ik op en stapte ik uit. Jullie leken aangenaam verrast dat ik jullie zo vriendelijk groette. Wie zijn jullie, leuke dames?

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Heemstede-Aerdenhout
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 28 Augustus 2015
Ik stapte in op Leiden centraal, jij zat er al. Je zat denk ik zo'n 7 rijen voor mij en mijn blik werd al snel naar jouw blik getrokken die telkens bij mij bleef hangen. Je keek steeds naar mij terwijl je collega/vriend die naast je zat tegen je zat te praten. Ik werd er een btje ongemakkelijk van maar ik besloot eens goed terug te kijken en toen kwam er een glimlach. Ik werd er helemaal verlegen van maar dat hield ik goed verborgen. Er volgde nog een glimlach en we hebben denk ik wel 20 keer oogcontact gehad in de 10 minuten tijd dat ik in de trein zat. Ik moest uitstappen bij Heemstede-Aerdenhout en jij bleef, helaas, zitten richting Haarlem of Amsterdam... Ik kon niet goed zien wat voor kleding je aan had, volgens mij een blauw gestreept overhemd en een zwarte jas. Wie ben je??

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 08 September 2012
Blonde krullen, prachtige opwindende ogen. Mooie glimlach. Dit was geen toeval. Als jij het bent weet je dat het over jou gaat.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 06 December 2010
Je groette me spontaan alsof je me kende maar dat bleek niet het geval, misschien reageerde je slechts op mijn (aanvankelijk indrukwekkende) uitdossing. Het notitieboek dat je bij je droeg is tot nog toe de enige aan wie je jouw gedachten toevertrouwde. Wil je daar verandering in aanbrengen?

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 15 Juni 2010
Jij toevallig in die trein vandaag richting leiden, toen ik je aansprak bij Heemstede-Aerdenhout. Je had een hoop kleurrijke kleding aan, paars, roze, van alles. Ik was in een krantje aan het bladeren en jij bleef maar naar me kijken, en toen we oogcontact hadden lachten we wat naar elkaar. Toen ik eruit moest bij Heemstede-Aerdenhout voor mijn wedstrijd, kon je nog wel vertellen waar je naartoe ging, leiden, maar helaas niet hoe je heette. Toen ik op het perron liep zwaaiden we nog naar elkaar, maar helaas heb ik je niet langer gesproken.
Leek me leuk om dit er even op te zetten, hoop erg graag dat je dit leest en reageert!!

Groetjes,

Michael ( de tennisser met de grote tas op zijn rug haha )

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Heemstede-Aerdenhout
Deze flirt vond plaats op 12 December 2008
Hey kamjer met zwarte haren,Je stapte samen met je moeder op sloterdijk in de trein richting breda.
Vanwege de drukte moesten we we gezellig bij elkaar zitten.
Ik had een bruine leren jas aan en jij een zwarte jas met roze sjaal.
Ik heb op een gegeven moment mijn krantje aan je gegeven.(want van lezen kwam niks terecht,ivm mooi uitzicht).
Mocht je dit lezen dan hoop ik dat je wat laat horen,want ik ben beetje boel geintresseerd in je.
Groetjes Rick