Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


18 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Heerhugowaard
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in Amsterdam. Zwarte jas blond haar een beige leren broek met wat tasjes naast je op de bank. Ik een Amstel biertje donker haar spijkerbroek en grijs rib colbert. Wist niet zo goed wat te doen dus concentreerde me op telefoon en muziek. Nu baal Ik, had ten minste een praatje kunnen beginnen.

21 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Den Helder
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
We zaten beiden in de trein die uren vertraging had door een aanrijding. Jij had bruine ogen en lang bruin haar en zat aan je huiswerk, ik zat naast je muziek te luisteren -totdat je een pen moest lenen omdat de jouwe leeg was.

We hebben met elkaar gepraat en gereisd tot aan Heerhugowaard, waar ik uit moest stappen. Jij deed iets met Marketing, ik was onderzoeker.
Pas toen ik uitstapte besefte ik me dat ik niet om je nummer of naam had gevraagd. Maar ik vind je wel aardig en zou je nogmaals willen zien.

09 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
woensdag 9 januari '13; om 23;28 wilde ik in Heerhugowaard uit de intercity naar Den Helder stappen. Station Heerhugowaard werd omgeroepen, en ik liep naar het halletje in mijn uniform op zwarte hakken in een zwarte jas. En daar stond jij, geleund tegen de wand naast de deur-knoppen. Je keek me meteen aan, je keek verbaasd met je mooie grijs-blauwe ogen, waar ik meteen in verdronk, jij onbekende jongen. Je wachtte tot ik uitgestapt was, en liep achter me. Ik moest aan de linkerkant van de sporen zijn, jij aan de rechterkant, en toen we parallel liepen, ieder aan 1 kant, keek je nog naar me om. Ik zou je graag ontmoeten.

20 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Den Helder
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
op station heerhugowaard was ik aan het wachten en ik zag jou zittend op een bankje jij was aan het wachten op je date(dit zag ik met handje schudden op de bank zenuwachtig en verlegen) je had een zwart jurkje aan blond haar half lang. blote benen en plate schoene het was prachtig weer, ik kon me ogen niet van je afhouden wat was jij een stuk.je was aan de telefoon . rood en je had een ketting om van zilver. graag zou ik met jou in contact komen . mischien zie ik je wel nooit meer maar om jou te zien was een droom die even uit kwam

24 Maart 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
Hey! Ik zat gisteren in de trein van Amsterdam naar Heerhugowaard, toen er een jongen/man naast me kwam zitten. We zaten beiden achterstevoren, helemaal voorin de trein. Hij had een ontzettend mooi grijs pak aan, en nam de telefoon op voor een zakelijk gesprek. We zaten eigenlijk roerloos naast elkaar en ik durfde niet te kijken wie er naast me zat, tot ik mijn jas aantrok en hij daar per ongeluk op zat. Ik keek hem aan en smolt zodra hij glimlachte en sorry zei. Hij had ontzettend mooie, heldere blauwe ogen! Hopeloos, maar toen moest ik eruit.. Ik lachte nog lief naar hem, en hij lachte lief terug, en dat was het. Nu ben ik bang dat ik je nooit meer zal zien, dus ik zet voor de zekerheid maar even deze oproep neer.

17 Februari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Castricum naar station Hoorn
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
ik kwam naast jou zitten op het bankje op het station van castricum, jij met je mooie rode lange haren, lengte 1.60-1.70. mooie blauwe ogen. je keek me een aantal keer aan en ik jou, maar durfde niets te zeggen. je stapte uit in heerhugowaard en ging aan het eind van het perron linksaf, ik rechts. het was op woensdag 17maart tussen ongeveer 14.00 en 15.30 uur. ik zie je in gedachten nog steeds voor me

31 Oktober 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Heerhugowaard
Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog
Hej! Ik ben op zoek naar die leuke jongen die 30 oktober de trein van 22:42 vanaf A'dam Centraal nam naar Heerhugowaard. Ik stapte op Sloterdijk in. Je was samen met nog een vriend en vriendin. Je had grijze allstars aan, je bent een neefje van iemand die in t dorp v mn ouders woont. En over 10 weken heb je geen OV meer. Ik las het boek de Co-assistent. Ben benieuwd of je dit leest en reageert. Xx (M)