Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


27 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven Stadion naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Hoi goedlachse beauty met lang geruite jas, blauw jurkje eronder en blonde haren. Samen hebben we gereisd van Eindhoven naar Heerlen woensdag 27 november. We vertrokken 17:08 uit Eindhoven.

We zaten allebei op een vierzitter. Jij alleen en ik alleen. Telkens lachten we. Om de grapjes van het meidengroepje dat het hadden over hun “spaargeld” of om de machinist met zijn grappige aankondigingen als we bij een station aankwamen. Van Eindhoven tot Heerlen hebben we samen in de coupé gezeten. Naast elkaar. En spiegelden onze blikken via de ruit. Ik keek naar jouw lange blonde haren en ogen en jij naar mijn grote bos krullen.

We liepen samen de trap op in Heerlen. Jij moest naar Landgraaf en ging met de auto naar huis. Omdat je ‘s ochtends had gehoord dat er gladde sporen waren. Ik ging naar Voerendaal. We namen afscheid en liepen weg, zonder dat ik je naar je naam vroeg zei ik “doeg”. Zo jammer! Hoop dat je je herkent in dit berichtje. En we snel een keer gezellig wat meer kunnen kletsen en elkaar leren kennen. Zou het geweldig vinden je nog eens te ontmoeten.

28 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Hi.
Je zat op je laptop met je koptelefoon op. Ik was in Sittard uitgestapt en eindhalte was Heerlen. Daar zou jij zijn uitgestapt.
Helaas kon ik niet met je praten maar we hadden wel oogcontact.
Je had een baard en gemillimeterd haar met zwarte jas en mooie oog. Je zat aan het einde van de trein.

Ik doe dit normaal gesproken nooit maar zou graag met jou in contact willen komen.

Liefs.

13 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Weert naar station Sittard
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar de schone blonde slaapster die tegenover mij zat in de trein (intercity) naar Heerlen..toen je wakker werd toen lachte je een paar keer naar mij..je had een colaflesje op t tafeltje staan en je had grote tassen bij je omdat je waarschijnlijk in Heerlen studeert..ik ben die Indo (half Indonesisch half Nederlands) met Adidas kleding aan..ik ben uitgestapt in Sittard omstreeks 15.40 uur om vervolgens over te stappen naar Geleen..de kans acht ik klein dat je dit zal lezen..maar je weet maar nooit..ik hoop dat jij dit zal lezen...op goed geluk!! Groetjes Wesley

15 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Vanochtend stond ik rond de klok van kwart voor 7 bij het busstation in Heerlen te wachten toen ik jou zag in lijn 21. We keken elkaar vaak aan, toen de bus weg reed trakteerde je mij op een glimlach die mijn hele dag goed gemaakt heeft :-) moest er de hele dag aan denken. Ik: zwarte coltrui, zwarte stoffe jas, groene broek en donker haar.
Hopelijk lees je dit of zie ik je weer een keer in de ochtend :-)

20 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Kerkrade Centrum
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte vanmorgen in Voerendaal in de trein (kan ook Klimmen zijn geweest). Het was de trein van ongeveer 06.40uur. Ik zat bij het raam een beetje voor me uit te staren en te balen dat de trein vertraging had. Toen ik jou zag was het balen over! Ik keek recht in jou mooie ogen. De trein reed verder maar pas bij het uitstappen in Heerlen zag ik dat je schuin achter me zat, je was een bammetje aan het eten, je keek me weer aan en gaf me een betoverende glimlach waar ik nog de hele dag aan gedacht heb. Jij bleef zitten richting Kerkrade.
Op de terug reis rond de klok van kwart voor twee hoopte ik je weer te zien, maar helaas. Je had een rode jas aan, ik had een groene broek en zwart tshirt aan en een tas bij me. Ik hoop dat ik je morgenvroeg weer zie...kom dan gerust bij me zitten ^^ dan kunnen we samen ontbijten...ben jij dit leuke meisje en lees je dit, reageer dan ^^

12 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Maastricht
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Het was rond 19:40.
De trein was behoorlijk druk. En jij kwam tegenover mij zitten. We zaten met 4 stoelen bij elkaar. Jij naast een andere vrouw & ik naast mijn oma.
We hadden vanaf het begin al wel veel oogcontact met af en toe een kort lachje erbij.
Toen uiteindelijk de vrouw naast jou wegging. Zat je tegenover mijn oma. Uiteindelijk viel je kort inslaap. Op het moment dat je wakker werd begon een gesprek. Je vertelde dat je naar Heerlen ging & in Sittard moest overstappen. Ik moest in Den Bosch overstappen op de trein naar Breda. Toen ik uit was gestapt zwaaiden/lachten we nog naar elkaar toen de trein verder reed. Je droeg een roodachtig T-shirt met een spijkerbroek en later een donker vest. Je had beats by Dre in het zwart als ik het goed heb. En je had een tas bij die grotendeels wit was met rood en blauw erbij. Ik droeg een zwarte broek,,zwart hempje met een blauw hesje ( met glitters). Ik heb lang bruin haar/ groen met grijsachtige ogen. Ik hoop nog een keer met je in contact te komen.

x L

09 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Ik was in den Bosch ingestapt rond 14.00 richting Eindhoven. Ik zat met mijn rug naar voren en jij zat aan het uiteinde van de coupe naar voren. Eenmaal in Eindhoven gekomen ben ik aan de andere kant van de stoelen gaan zitten. Toen zag ik je. Ik moest mezelf dwingen niet de hele tijd naar je te kijken, want dat zou een beetje awkward zijn. Je had van die mooie bruine haren, licht getinte huid, en ogen waar ik verdwaald in kon raken. Daarbij had je een zwarte leren jas en van die stevige schoenen. Ik kreeg het niet geregeld om fatsoenlijk contact met je te maken. In Heerlen stapte je ook uit en ging jij boven aan de trappen naar links waar ik naar rechts ging.
Zou jij misschien contact met mij op willen nemen? Mvg. Jongen met zwart haar, bruine Jack, beige broek en bij Sittard de witte oortjes in.

03 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Gerard
carnavalsmaandag 3 maart 9:53 - 11:51 Traject Utrecht Centraal - Heerlen
Onder 't verhaal vind je de persoonsbeschrijving

"Je bent een uitdaging"
- in de hoop dat toeval mij twee keer wilt treffen

Beladen met een doorscheurend Action plastic zakje, grijs koffertje en rode rugzak volledig ingepakt in mijn winterjas en rood met donkerblauwe sjaal stapte ik de trein in. Het trapje aflopende afwegend of ik niet beter boven moest gaan zitten, of ik breeduit in een 4âtje ging of afgezonderd in een 2âtje. Ik liep eerst nog rondkijkend naar het 4âtje toe, maar draaide halverwege om en ging zitten. Toen bedacht ik me dat ik voor die reis van Utrecht naar Heerlen wel iets beter uitzicht wilde dan een smerig raampje en ging ik terug naar het 4âtje. De weinige medereizigers in dit deel keken me enigszins vreemd aan, maar ik besloot maar even te doen alsof dat me niet stoorde.
Vervolgens stoeiend met mijn pasgekochte roodzwarte oordopjes van de Action kon ik via het (schone) grote raam zien dat een jongen in het andere 4âtje met Vifit Appel Perzik flink zat te staren. Voor de oriëntatie keek ik nogmaals onschuldig om me heen en zag daar een vriendelijk lief glimlachende jongen zitten. Ik knikte en stoeide verder. Niet veel later vloog er een roze rubberachtig beest door de lucht met zachte rozige stekeltjes en grote ogen. Zoân bal die net wat groter dan je hand was, waar je in moest knijpen. Een klein meisje met donkere lange haartjes huppelde onze kant op en ging met de jongen spelen. Ze had het goed bekeken, met mij wilde ze niet spelen, want los van dat ik maar een meisje was, zag hij er natuurlijk wel erg leuk uit. Vrij direct vroeg hij na enige minuten spelen met haar (en ik die grinnikend toekeek) of ik niet gewoon bij hem kwam zitten. Ach ja, waarom ook niet.
Het gehele traject hebben we samen uitgezeten. Je was me continu aan het uitdagen zowel verbaal als fysiek. Ik voelde me ongemakkelijk, want je was aantrekkelijk maar we hebben beiden een relatie. Ik ben normaal gesproken ook niet zo van de spontane flirt. Toch belemmerde dit ons niet om tussendoor over onze school, studie, werk, relaties en nog een aantal minder oppervlakkige dingen te praten. Je kwam tot de conclusie dat ik niet spontaan en ontspannen was, maar wel vrij open en bereid om spontaan over te komen. Anders had ik je verzoek wel afgeslagen.
Je werkt als leidinggevende in de keuken, in (vermoedelijk) een chique, restaurant in Landgraaf. Daarnaast heb je als bijbaantje het-âmethetdoeltesteunenvoorKikaâ-mensen-lastig-vallen op straat. Ja, daar ben je goed in, want een van onze besproken onderwerpen was dat je vanaf begin af aan niet al te verlegen was om overduidelijk oogcontact te maken, over beter gezegd: te staren. Je heb een half kort kapsel (niet enkele millimeters, maar gerust een cm of 5, 6 dat om hoog staat). Had geen opvallende kleding, blousje (dacht ik), spijkerbroek, sportieve schoenen, zwarte jas en een propvolle sporttas.
Wat die twee uur van Utrecht naar Heerlen zo speciaal maakte dat ze me toch bij bleven? Ik denk dat het de combinatie was van plotselinge mannelijke aandacht (zeker als de desbetreffende persoon nuchter blijkt te zijn) en dat ik er maar niet kon uitkomen wat ik van je vond en nu nog steeds niet. Vanaf het staren in het begin, werd je rood en dacht ik dat je verlegen was. Niet veel later een grapjas, toen ineens een serieuze twintiger die bereid was om een discussie te voeren en nog iets later de womanizer die me steeds verder begon uit te dagen. âJe bent een uitdaging, ik wil kijken tot waar ik kan komen.â Je bent duidelijk gemaakt voor je baantje bij Kika. Je switcht binnen no time van persoonlijkheid. De meesten mensen neem je daarin vast snel mee, mij niet. Je hebt me er wel flink mee verward.
Ik ben altijd een persoon die alles rationeel doet. Bijvoorbeeld mijn afweging over mijn zitplaats - niet eens mijn gevoel of ik die jongeman in de gaten zou willen houden. Sterker nog, ik had hem nog niet eens gezien. Jij was zo exact het tegenovergestelde van mij. âIk denk meestal: Fuck it. Daarna zie ik wel verder. Sorry zeggen kan altijd nog. Jij daarentegen bent echt een verlegen âsorryâ-meisje. En ja, je lijkt wel een beetje op een Teddybeertje. â Ik heb de uren na de reis, de nacht en vandaag nog nagedacht over ons gesprek. âJe bent een uitdagingâ en natuurlijk die bijbehorende starende blik - of het was kinderspel en je hebt me compleet waar je me wilt hebben - of het is werkelijk de toeval die spreekt. Mijn rationalisme en mijn strijd tegen het impulsieve van de mens, boeide jou blijkbaar en dreef je ertoe om te kijken wat er uit me los te peuteren viel. Mijn comfort zone was al na enkele minuten verbroken en personal space kende jij natuurlijk niet. Daardoor overschreed je een flink aantal grenzen bij mij. Uiteindelijk - tot hier en niet verder - , maar daar sprak wel mijn verstand - en niet mijn gevoel. Dat is dan ook de uitdaging die mij juist zo boeide. Ik vind je een kwal, (eigenlijk ook een klootzak) en ik walg er écht van dat je zoân werkelijke âschijtâ aan de mens hebt dat je mijn grens bleef overschrijden, omdat je ergens wist dat iets (anders dan mijn verstand) dat verlangde. Toch ben ik van mening dat omdat het me maar bij blijft, mijn gevoel is dat wakker wordt na diepe slaap.
âIk stap daar uit.â âOke prima, ik aan de andere kant.â antwoordde ik. Ik weigerde makkelijk aan je mee te geven. Even als dat ik niet je vinger omhoog schoof op je ID om je achternaam te lezen - niet je mobiel nummer aanvaardde - je niet terug kietelde of streelde en dat ik - hoe zenuwachtig ik er ook van werd - je weigerde net zo lang aan te kijken als jij naar mij deed. Allemaal om maar niet direct mee te willen gaan in jouw misschien-wel-gespeelde-spel.

Begrijp het niet verkeerd: ik ben hartstikke gelukkig met mijn huidige relatie. En zo is Gerard zelf ook. Toch ben ik wel een beetje nieuwsgierig om hem nog eens te kunnen spreken, omdat hij toch wel meer teweeg heeft gebracht dan ik in eerste instantie hoopte. Ik werd meer overdonderd door het feit dat ik zomaar nuchtere mannelijke aandacht kreeg en ook in een behoorlijk tempo.
Mocht Hartstocht in de trein niets opleveren, net als de vele Google en Facebook pogingen en het toeval mij in korte tijd liever slechts één keer wilde treffen dan twee keer, dan zal ik het moeten doen met deze herinnering aan deze bijzondere treinreis. En dan ben ik stiekem toch best blij dat ik niet gekozen heb voor het smerige raampje in het 2âtje, maar het grote uitzicht in het 4âtje - ook al keek ik daar van 9:53 tot aan 11:51 niet zo heel veel naar (â¦)

Beschrijving:
Naam: Gerard (Gerardus)
Woont in: Regio Heerlen (ca. 30 min met de bus vanaf station)
Leeftijd: 20 jaar (26 juni 1993)
Lengte: ca. 175 cm
Bouw: Normaal
Haar: donkerblond/lichtbruin (lastig te zeggen) 5 - 6 cm op zijn hoogst (hanekam vorm) aan de zijkanten 1 - 3 cm
Kleur ogen: Licht, beetje mix van vooral groen, beetje grijs, blauw en bruin randje
Handen: Sterk en normaal, niet klein, geen worstvingers of mager etc.
Lach: lief, vooral met ogen (de pretoogjes deden me aan die van Dan Karaty denken :P)
Kleding: Niet opvallend, blousje, spijkerbroek, sportieve schoenen, zwarte korte waterafstotende jas, propvolle sporttas
Geboren in: Ede
Werk: Leiddinggevende keuken (vermoedelijk) chique restaurant (fotoâs gezien van amuse met o.a. rode biet - jij kan vast heerlijk koken ï) en Kika (werven van nieuwe donateurs)
Sport: (momenteel) niet
Traject: Utrecht Centraal - Heerlen
Datum: 3 maart 2014
Tijd: 9:53 - 11:51 (hij stapt op rond 7:30 in Haren)
Zijn reis: Afkomstig uit Haren, via Groningen. Kwam terug van zijn vriendin (vermoedelijk) Tessa (appte hij af en toe mee en ze had twee hartjes achter haar naam) die hij elk weekend bezoekt. Daar reist met zijn anonieme OV-chipkaart zonder pardon 360 km voor(!) Heeft sinds iets meer dan 2 maanden een relatie (ontmoet via Hot or Not, soort van Tinder).
Studie: Onbekend - in ieder geval geen HBO of WO
Plannen: Ging carnavallen in Limburg met een (gewone) vriendin. Geen extreem grote fan van carnaval en alcohol. Geen extreme behoefte aan.
Opvallend: Kan goed overweg met kinderen. Spreekt makkelijk mensen aan. Knippert weinig ogen, staart en glimlacht veel. Zoekt ook veel fysiek contact. Plagerig, maar soms ook serieus. Geen extreem Limburgs accent, zei vaak âwabliefâ (hoor ik toch niet iedere Limburger zeggen)

Ik:
Leeftijd: 18 jaar
Lengte: 165 cm
Bouw: gespierd in benen - verder normaal/niets opvallends
Haar: tot over schouders, bruin
Kleur ogen: donkerbruin
Kleding: Laarsjes, zwarte legging, donkerrood rokje, zwart shirt met lange mouwen en col die met een wijde hals is uitgesneden (dus valt als een normaals shirt), bruine lange stoffen jas, rooddonkerblauwe sjaal, rode rugzak, grijs koffertje en Action tasje.
Geboren/woont in: Noord-Brabant, regio Tilburg
Mijn reis: Onderweg vanuit vriend naar familie in Limburg
Studie: nog op school, straks HAN Nijmegen
Plannen: Carnaval in Heerlen, optocht in buitenwijkje, dinsdag weer richting huis.

03 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Gerard
carnavalsmaandag 3 maart 9:53 - 11:51 Traject Utrecht Centraal - Heerlen
Onder 't verhaal vind je de persoonsbeschrijving

"Je bent een uitdaging"
- in de hoop dat toeval mij twee keer wilt treffen

Beladen met een doorscheurend Action plastic zakje, grijs koffertje en rode rugzak volledig ingepakt in mijn winterjas en rood met donkerblauwe sjaal stapte ik de trein in. Het trapje aflopende afwegend of ik niet beter boven moest gaan zitten, of ik breeduit in een 4âtje ging of afgezonderd in een 2âtje. Ik liep eerst nog rondkijkend naar het 4âtje toe, maar draaide halverwege om en ging zitten. Toen bedacht ik me dat ik voor die reis van Utrecht naar Heerlen wel iets beter uitzicht wilde dan een smerig raampje en ging ik terug naar het 4âtje. De weinige medereizigers in dit deel keken me enigszins vreemd aan, maar ik besloot maar even te doen alsof dat me niet stoorde.
Vervolgens stoeiend met mijn pasgekochte roodzwarte oordopjes van de Action kon ik via het (schone) grote raam zien dat een jongen in het andere 4âtje met Vifit Appel Perzik flink zat te staren. Voor de oriëntatie keek ik nogmaals onschuldig om me heen en zag daar een vriendelijk lief glimlachende jongen zitten. Ik knikte en stoeide verder. Niet veel later vloog er een roze rubberachtig beest door de lucht met zachte rozige stekeltjes en grote ogen. Zoân bal die net wat groter dan je hand was, waar je in moest knijpen. Een klein meisje met donkere lange haartjes huppelde onze kant op en ging met de jongen spelen. Ze had het goed bekeken, met mij wilde ze niet spelen, want los van dat ik maar een meisje was, zag hij er natuurlijk wel erg leuk uit. Vrij direct vroeg hij na enige minuten spelen met haar (en ik die grinnikend toekeek) of ik niet gewoon bij hem kwam zitten. Ach ja, waarom ook niet.
Het gehele traject hebben we samen uitgezeten. Je was me continu aan het uitdagen zowel verbaal als fysiek. Ik voelde me ongemakkelijk, want je was aantrekkelijk maar we hebben beiden een relatie. Ik ben normaal gesproken ook niet zo van de spontane flirt. Toch belemmerde dit ons niet om tussendoor over onze school, studie, werk, relaties en nog een aantal minder oppervlakkige dingen te praten. Je kwam tot de conclusie dat ik niet spontaan en ontspannen was, maar wel vrij open en bereid om spontaan over te komen. Anders had ik je verzoek wel afgeslagen.
Je werkt als leidinggevende in de keuken, in (vermoedelijk) een chique, restaurant in Landgraaf. Daarnaast heb je als bijbaantje het-âmethetdoeltesteunenvoorKikaâ-mensen-lastig-vallen op straat. Ja, daar ben je goed in, want een van onze besproken onderwerpen was dat je vanaf begin af aan niet al te verlegen was om overduidelijk oogcontact te maken, over beter gezegd: te staren. Je heb een half kort kapsel (niet enkele millimeters, maar gerust een cm of 5, 6 dat om hoog staat). Had geen opvallende kleding, blousje (dacht ik), spijkerbroek, sportieve schoenen, zwarte jas en een propvolle sporttas.
Wat die twee uur van Utrecht naar Heerlen zo speciaal maakte dat ze me toch bij bleven? Ik denk dat het de combinatie was van plotselinge mannelijke aandacht (zeker als de desbetreffende persoon nuchter blijkt te zijn) en dat ik er maar niet kon uitkomen wat ik van je vond en nu nog steeds niet. Vanaf het staren in het begin, werd je rood en dacht ik dat je verlegen was. Niet veel later een grapjas, toen ineens een serieuze twintiger die bereid was om een discussie te voeren en nog iets later de womanizer die me steeds verder begon uit te dagen. âJe bent een uitdaging, ik wil kijken tot waar ik kan komen.â Je bent duidelijk gemaakt voor je baantje bij Kika. Je switcht binnen no time van persoonlijkheid. De meesten mensen neem je daarin vast snel mee, mij niet. Je hebt me er wel flink mee verward.
Ik ben altijd een persoon die alles rationeel doet. Bijvoorbeeld mijn afweging over mijn zitplaats - niet eens mijn gevoel of ik die jongeman in de gaten zou willen houden. Sterker nog, ik had hem nog niet eens gezien. Jij was zo exact het tegenovergestelde van mij. âIk denk meestal: Fuck it. Daarna zie ik wel verder. Sorry zeggen kan altijd nog. Jij daarentegen bent echt een verlegen âsorryâ-meisje. En ja, je lijkt wel een beetje op een Teddybeertje. â Ik heb de uren na de reis, de nacht en vandaag nog nagedacht over ons gesprek. âJe bent een uitdagingâ en natuurlijk die bijbehorende starende blik - of het was kinderspel en je hebt me compleet waar je me wilt hebben - of het is werkelijk de toeval die spreekt. Mijn rationalisme en mijn strijd tegen het impulsieve van de mens, boeide jou blijkbaar en dreef je ertoe om te kijken wat er uit me los te peuteren viel. Mijn comfort zone was al na enkele minuten verbroken en personal space kende jij natuurlijk niet. Daardoor overschreed je een flink aantal grenzen bij mij. Uiteindelijk - tot hier en niet verder - , maar daar sprak wel mijn verstand - en niet mijn gevoel. Dat is dan ook de uitdaging die mij juist zo boeide. Ik vind je een kwal, (eigenlijk ook een klootzak) en ik walg er écht van dat je zoân werkelijke âschijtâ aan de mens hebt dat je mijn grens bleef overschrijden, omdat je ergens wist dat iets (anders dan mijn verstand) dat verlangde. Toch ben ik van mening dat omdat het me maar bij blijft, mijn gevoel is dat wakker wordt na diepe slaap.
âIk stap daar uit.â âOke prima, ik aan de andere kant.â antwoordde ik. Ik weigerde makkelijk aan je mee te geven. Even als dat ik niet je vinger omhoog schoof op je ID om je achternaam te lezen - niet je mobiel nummer aanvaardde - je niet terug kietelde of streelde en dat ik - hoe zenuwachtig ik er ook van werd - je weigerde net zo lang aan te kijken als jij naar mij deed. Allemaal om maar niet direct mee te willen gaan in jouw misschien-wel-gespeelde-spel.

Begrijp het niet verkeerd: ik ben hartstikke gelukkig met mijn huidige relatie. En zo is Gerard zelf ook. Toch ben ik wel een beetje nieuwsgierig om hem nog eens te kunnen spreken, omdat hij toch wel meer teweeg heeft gebracht dan ik in eerste instantie hoopte. Ik werd meer overdonderd door het feit dat ik zomaar nuchtere mannelijke aandacht kreeg en ook in een behoorlijk tempo.
Mocht Hartstocht in de trein niets opleveren, net als de vele Google en Facebook pogingen en het toeval mij in korte tijd liever slechts één keer wilde treffen dan twee keer, dan zal ik het moeten doen met deze herinnering aan deze bijzondere treinreis. En dan ben ik stiekem toch best blij dat ik niet gekozen heb voor het smerige raampje in het 2âtje, maar het grote uitzicht in het 4âtje - ook al keek ik daar van 9:53 tot aan 11:51 niet zo heel veel naar (â¦)

Beschrijving:
Naam: Gerard (Gerardus)
Woont in: Regio Heerlen (ca. 30 min met de bus vanaf station)
Leeftijd: 20 jaar (26 juni 1993)
Lengte: ca. 175 cm
Bouw: Normaal
Haar: donkerblond/lichtbruin (lastig te zeggen) 5 - 6 cm op zijn hoogst (hanekam vorm) aan de zijkanten 1 - 3 cm
Kleur ogen: Licht, beetje mix van vooral groen, beetje grijs, blauw en bruin randje
Handen: Sterk en normaal, niet klein, geen worstvingers of mager etc.
Lach: lief, vooral met ogen (de pretoogjes deden me aan die van Dan Karaty denken :P)
Kleding: Niet opvallend, blousje, spijkerbroek, sportieve schoenen, zwarte korte waterafstotende jas, propvolle sporttas
Geboren in: Ede
Werk: Leiddinggevende keuken (vermoedelijk) chique restaurant (fotoâs gezien van amuse met o.a. rode biet - jij kan vast heerlijk koken ï) en Kika (werven van nieuwe donateurs)
Sport: (momenteel) niet
Traject: Utrecht Centraal - Heerlen
Datum: 3 maart 2014
Tijd: 9:53 - 11:51 (hij stapt op rond 7:30 in Haren)
Zijn reis: Afkomstig uit Haren, via Groningen. Kwam terug van zijn vriendin (vermoedelijk) Tessa (appte hij af en toe mee en ze had twee hartjes achter haar naam) die hij elk weekend bezoekt. Daar reist met zijn anonieme OV-chipkaart zonder pardon 360 km voor(!) Heeft sinds iets meer dan 2 maanden een relatie (ontmoet via Hot or Not, soort van Tinder).
Studie: Onbekend - in ieder geval geen HBO of WO
Plannen: Ging carnavallen in Limburg met een (gewone) vriendin. Geen extreem grote fan van carnaval en alcohol. Geen extreme behoefte aan.
Opvallend: Kan goed overweg met kinderen. Spreekt makkelijk mensen aan. Knippert weinig ogen, staart en glimlacht veel. Zoekt ook veel fysiek contact. Plagerig, maar soms ook serieus. Geen extreem Limburgs accent, zei vaak âwabliefâ (hoor ik toch niet iedere Limburger zeggen)

Ik:
Leeftijd: 18 jaar
Lengte: 165 cm
Bouw: gespierd in benen - verder normaal/niets opvallends
Haar: tot over schouders, bruin
Kleur ogen: donkerbruin
Kleding: Laarsjes, zwarte legging, donkerrood rokje, zwart shirt met lange mouwen en col die met een wijde hals is uitgesneden (dus valt als een normaals shirt), bruine lange stoffen jas, rooddonkerblauwe sjaal, rode rugzak, grijs koffertje en Action tasje.
Geboren/woont in: Noord-Brabant, regio Tilburg
Mijn reis: Onderweg vanuit vriend naar familie in Limburg
Studie: nog op school, straks HAN Nijmegen
Plannen: Carnaval in Heerlen, optocht in buitenwijkje, dinsdag weer richting huis.

21 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Wij zaten in de stoptrein van Sittard naar Heerlen en stapten daar om 19:11 uit.
Jij zat tegenover mij met je donkere haar, donkerblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen met bloemetjes erop.
Je was een boek aan het lezen (Alles heeft een reden) en we keken elkaar af en toe aan met een glimlach. Ik wou je je naam vragen zodra we uitgestapt waren, maar je rende snel naar de overkant van het perron om je trein te halen... Een lach van jou is het laatste wat ik zag.
Ik had een lichte spijkerbroek met adidas schoenen en een groen tshirt aan

Ik hoop dat ik je nog een keer mag zien.

19 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Heerlen Woonboulevard
Op station Heerlen Woonboulevard verloren we elkaar uit het oog
Het was bij Atrium Ziekenhuis Heerlen 19-02 rond 15h30
Jij nam roltrap omhoog, ik omlaag.
Je had mooi stijl bruin haar en blauwe ogen.
We keken elkaar even aan.
Zou leuk vinden om in kontakt te komen.

20 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Kerkrade Centrum naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Als ik het goed heb, stapte jij in dit traject bij Eygelshoven de trein in. Ik zag je al toen je buiten stond en mijn hart ging meteen sneller kloppen. Wat een verschijning ben jij, jongen met zwarte jas! In de trein ging jij staan en hield jij je vast aan een paaltje. Ik zat. Ik merkte dat we vaker oogcontact hadden en op de een of andere manier voelde het voor mij als heel erg vertrouwd. Ik hoop dat je dit leest...

08 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij stapte je in op station Roermond voor de trein naar Heerlen op zondagavond rond 8 uur, samen met je twee vriendinnen. Allemaal weekendtassen bij. Jullie kwamen tegenover me zitten in het vierzits gedeelte van de voorste treincoupe. Je viel me meteen op met je lange blonde krullen die goed matchen met je zomerse witte kleding. Je was ook lekker aan het kletsen met je vriendinnen en ik had het gevoel dat je wel een erg leuke meid zou zijn.
Ik probeerde subtiel oogcontact te zoeken via het raam enzo, maar dat schoot niet echt op. Na een tijdje met mijn smartphone bezig te zijn geweest keek ik weer eens vluchtig jouw kant op en je zat vol mijn kant op te kijken,en onze ogen kruisten aldus onvermijdelijk elkaars wegen,subtiliteit gone-with-the-wind. Betrapt met flirten! Ik vermoed dat we beiden erg verbaasd waren van dit korte directe maar mooie moment. Zo plotseling dat ik even totaal niet meer wist wat ik kon zeggen. Na dit moment waren we al snel in Heerlen aangekomen en beiden gingen onze weg. Jammer dat ik je niet alsnog had durven aanspreken, je was zo leuk !

04 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Ik had een donker leren jas aan en ben in Den Bosch tegenover je gaan zitten. Jij, mooie ogen en bruin gevlecht haar.

04 Februari 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Hoensbroek naar station Heerlen
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
ik ben je niet tegengekomen in de trein, maar buiten bij het busstation heerlen. op 04-02-09 rond 9 uur in de ochtend..we stonden beide dichtbij de lift van het busstation.ik 1m75 lang, dikke lange krullen en roze mp3 in mn oren keek je aan toen je langs me liep..vanaf dat moment hadden we +- 10 min lang oogcontact.jij schat ik ongeveer 1m95 lang..blonde haren, petje op.lichtblauwe spijkerbroek..we hadden een connection..maar ik keek even weg en keek terug en je was verdwenen. hopelijk vinden we elkaar nog n keer..dan zal ik de moed bij elkaar rapen om je een briefje met mijn nummer in je handen te duwen.

07 Juni 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Meerssen naar station Kerkrade Centrum
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik zag jouw op het perron van Meerssen, later nog eens tijdens het overstappen in Valkenburg voor de verbinding naar Heerlen. Je kwam aan de andere kant van het gangpad te zitten en we hadden oogkontakt. In Heerlen bleef je zitten toen ik hier moest uitstappen.

06 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Kent iemand ene Mandy uit Heerlen of omstreken? Ze is 19 jaar en 1e jaars studente biopharmaceutica of biomedisch in Leiden. We spraken elkaar op 6 mei rond 19.15 op station Utrecht CS. Mijn email is elvita@live.nl

06 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog
Kent iemand ene Mandy / Mendy uit Heerlen? Ze is 19 jaar en ze is 1e jaars studente biopharmaceutica in Leiden. We spraken elkaar op 6 mei rond 19.15 op station Utrecht CS.....