Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


15 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Deurne
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Ik zag jou staan onder in de stationshal vlakbij de trappen/roltrap naar perron 1 en 2 op Eindhoven Centraal. Ik denk dat jij de trein richting Weert/Maastricht of richting Deurne moest hebben. Er was iemand voor de trein
gesprongen rond 18:00h en we stonden beiden, samen met veel andere gestrande reizigers, onderaan de trap te wachten, want niemand kon de trap op vanwege de linten die de hulpdiensten hadden gespannen. We hadden een paar keer oogcontact, maar meer ook niet.
Achteraf erg zonde, want wat een mooie verschijning heb je!

Jij:
droeg een zwarte jumpsuit, zwarte open schoenen met hakje en je had donkerbruin halflang haar met een slag erin. Ik geloof dat je een grijs/glitterachtig? of bruin telefoonhoesje had en je kwam vanaf de stadszijde het station binnen lopen.
Ik:
heb donkerbruin kort haar, droeg een groen/grijze jas, frambooskleurige polo en grijze chino. ik had een cognacbruine leren tas bij me en droeg opvallende schoenen met een paars/lichtblauwe krokodillenprint.

Ik verliet rond 18:45h het station om de bus te pakken. Zonde dat ik je niet had aangesproken dacht ik, toen ik later in de bus zat.
Wellicht herken je me. Een keertje afspreken?

03 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond Brouwhuis
Op station Helmond Brouwhuis verloren we elkaar uit het oog
Je bent in Einhoven naar de film Vaiana geweest, en zou nog even in Brouwhuis bij de McDonalds iets gaan eten, ik heb mezelf uitgenodigd op een Big Tasty, en ik mocht zelfs mee.

Ik heb er nu toch wel spijt van dat ik dat toen niet heb gedaan. Dus misschien vind je het leuk om toch nog ergens iets te gaan eten? (geen McDonalds)

Je hebt een telefoon hoesje van Alice in Wonderland, en hebt een leuke selfie met een neusbril gemaakt.

26 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Je was met je zoontje, bij het instappen rookte we nog een sigaretje, en je zoontje had de taart vast. Ik wist niet goed hoe je te benaderen vanwege je zoon en weet ook niet of er nog een papa in beeld is maar ik was verkocht vanaf het moment dat ik je hoorde praten en kreeg het idee dat het wederzijds was. Hopelijk lees je dit en kunnen we alsnog in contact komen.

25 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Deurne
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Je wist eigenlijk al dat deze erop ging komen ;)

Ik wil je graag een keer ontmoeten voor nog meer awkward oogcontact, ik heb inmiddels al genoeg bomen door het raampje gezien, en jouw ogen waren toch een heel stuk mooier!

17 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Ik en mijn dochter kwamen na een dag zwemmen je tegen op station Eindhoven... Daar zat je rokend op de ronde zit objecten.. Je droeg een bril en had een mooie lach en kwam super leuk en spontaan over.. Je had een grote doos bij van Bol.com met een koelbox en vertelde mijn dochter dat je die zondag naar een vriend in Oss moest gaan brengen.. De hele weg was je druk aan kletsen met mijn dochter waardoor ik geen kans had om bijvoorbeeld je naam te vragen.. Op station Helmond moesten we allebei de andere kant op en nam je met een knuffel afscheid van mijn dochter.. Na een paar dagen blijf ik de gedachten houden dat ik toch wel nieuwsgierig naar je ben geworden.. Nou ben ik bang dat je hier niet zal kijken maar mocht je dat wel doen dan hoop ik iets van je te horen

11 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Deurne
Op station Helmond Brandevoort verloren we elkaar uit het oog
Het was rond 15:35. We liepen ongeveer tegelijkertijd perron 4 op. Op het perron hadden we al een paar keer oogcontact. We stapten dezelfde wagon in en zaten schuin tegenover elkaar. Daar hadden we echt oogcontact, maar we durfden elkaar niet aan te spreken. Bij het uitstappen zeiden we hoi tegen elkaar. Op station Helmond Brandevoort stapte ik uit en we verloren elkaar uit het oog.

Jij, blond haar, blauwe ogen met zwart mantelpakje en lichtblauwe blouse. Ik, bruine ogen, geruit overhemd en bruine broek.

Ik hoop dat we elkaar nog een keer ontmoeten.

Groeten, Rick

20 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Ik stond met een vriend in de trein, in een tussen coupe in de trein van 17:34 richting helmond. Jij stond daar op de kopse kant van de trapleuning. Ik zat op de stang van de trein deur, en zei op het einde tegen mijn vriend, zal ik hierop blijven zitten als de deur open gaat, waarop ik je zag lachen. Achteraf heb ik er spijt van dat ik niet op je ben afgestapt, en zou graag van je willen horen.

11 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Ik had via via van deze site gehoord dus probeer ik het maar zo.

Dinsdagochtend om 08.16uur stapte jij (meisje met blond haar, witte jas, zwarte broek en zwart/witte puma schoenen) in de sprinter richting Deurne. We hadden af en toe oogcontact met elkaar en keken elke keer weg. Je zat schuin tegen over mij. Helaas, stapte je uit in Helmond. Je hebt iets speciaals.

Graag zou ik in contact met je willen komen en iets met je willen gaan drinken.

11 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Ik had via via van deze site gehoord dus probeer ik het maar zo.

Dinsdagochtend om 08.16uur stapte jij (meisje met blond haar, witte jas, zwarte broek en zwart/witte puma schoenen) in de sprinter richting eindhoven. We hadden af en toe oogcontact met elkaar en keken elke keer weg. Je zat schuin tegen over mij. Helaas, stapte je uit in Helmond. Je hebt iets speciaals.

Graag zou ik in contact met je willen komen en iets met je willen gaan drinken.

28 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Helmond 't Hout naar station Helmond
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Ik zie je meestal 2x per week in de stoptrein tussen helmond hout en helmond. Je hebt meestal een donkere jas aan en je hebt donkerbruin haar.

ik zelf loop altijd met een groene tas en een zwarte of grijze jas.

De rit is meestal zo kort dat ik bijna niet de kans krijg een fatsoendelijk gesprek te beginnen, dus als je zin hebt om iets te gaan drinken dan zie ik je bericht wel verschijnen :)

26 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Helmond naar station Deurne
Op station Helmond Brouwhuis verloren we elkaar uit het oog
Heey blonde dame met je mooie roze heels en zwart jurkje . Jammer dat je niet bij ons kwam zitten in Helmond , had graag even met je gekletst . Groet van de cowboyhoed .

20 December 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Venlo
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Alhoewel dit niet mijn ding is, toch maar de stoute schoenen aangetrokken, omdat ik je graag persoonlijk een aantal leuke anekdotes wil vertellen, na mijn ontmoeting met jou. Er ging daarna namelijk van alles mis, vanwege de impact die jij op mij had. Je zult er enorm om kunnen lachen, en dat wil ik je zeker niet onthouden. Het heeft de grootste hilariteit opgeleverd door mijn eigen leedvermaak. Nadat mijn blik was gevallen op jou op het perron in Eindhoven, en ik niet in de gelegenheid was om je aan te spreken, probeer ik op deze manier te achterhalen of ik je kan traceren. Toen ik uitstapte op het station in Helmond, vergat ik bijna mijn handtas.......jij bleef in de trein zitten, en moest er om lachen. Had zelfs nog even gedacht om verder te reizen, haha. Mogelijk heb ik geen indruk gemaakt, en kun je dit voorval niet meer herinneren. Tja, omdat ik niet weet of jij een reguliere treinreiziger bent en ik wel, is de kans groot dat ik je nooit meer zie. Doordat ik enthousiast over je vertelde aan mijn vrienden, werd ik geattendeerd op deze site, vandaar deze poging. Ach, de film serendipity kwam daarbij ook nog toevallig op mijn pad, dus jij misschien ook nog wel in de toekomst.

06 Maart 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Venlo
Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke blondine met je carnavalsmasker,

Je zat op de trein naar Helmond te wachten na een avond carvnaval vieren in Eindhoven. Volgens mij had je geen leuke avond gehad. Je droeg een carnavalsmasker en een paar veren op je hoofd en een zilvergrijze jas en hoge hakken. Ik krijg je niet meer uit mijn hoofd. Laten we ergens gaan koffie drinken.


Groeten en misschien tot ziens.