Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


26 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Hoe het mogelijk is dat de uitwisseling van drie blikken in jouw ogen mijn wereld heeft veranderd, is een mysterie waar ik tot op heden geen raad mee weet. Maar het gebeurde. In de trein tussen Almelo en Hengelo op zondagavond 26 januari om 23 uur. Jij bent een meid met lange donkerbruine haren en hebt het gezicht van tegelijkertijd een volwassen vrouw als een lief meisje. In de trein droeg je een grijze jas en een zwarte broek. Ik zat schuin tegenover je naar jou te loeren vanaf de andere kant van het gangpad in een zwart met witte jas en een blauwe spijkerbroek. Ik denk echter dat jij 'out of my league' bent. Ik volg slechts mijn hart in het schrijven van dit stukje want, zoals ik al zei, ik weet geen raad met dit mysterie.

Tim

17 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Hengelo
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Ik pakte de trein vanuit Apeldoorn van 17.17uur naar Enschede toe.
Jij was de hoofdconducteur in de trein, want dat zag ik op je borst staan.
1 keer liep je bijna tegen mijn hand aan toen ik de leuning van de stoel vasthield, je draaide je om en lachte.

In Hengelo moest ik eruit. Jij maakte ook aanstalte om te gaan. We keken elkaar een paar keer aan. Je schoof de tussendeur open voor mij toen de trein stopte.
Jammer dat ik je niet aangesproken heb. Ik was de brunette met paardenstaart, met de roze rok en groene shirt. Inlichtingen gevraagd bij de NS maar die konden helaas niks voor me doen.

Hopelijk lees je dit en herken je jezelf hierin. Zou het leuk vinden iets te horen

24 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Hi! Alleen reageren als je GEEN relatie hebt! 😉
Je was met je zoontje in de trein..
Ik zat tegenover jullie bij de deur naast de stilte coupé.
Ik hielp je met de kinderwagen bij het uitstappen station Hengelo.
Helaas ging ik door naar Enschede.

Wie weet lees je dit 😉

15 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Duivendrecht
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Vanuit Izmir zijn we beide geland op Schiphol (Sunexpress). Als eerst zag ik je bij de loopband, wachtende op je twee koffers. Ik durfde je niet aan te kijken (hoewel ik je super leuk vond), omdat ik dacht dat je met je 'gezin' was. Toen ik je naar beneden zag gaan bij spoor 2 kreeg ik hoop! Ik vond het zo leuk toen je naar boven kwam nadat je me zag. Maar helaas hebben we geen kennis kunnen maken, mijn schuld je hebt gelijk! Je bent waarschijnlijk van Turkse afkomst en ik schat je rond de 30 jaar. Je hebt een leuke uitstraling en straalt zelfvertrouwen uit. Wie ik ben is duidelijk neem ik aan. Gek voor woorden dat ik zo'n bericht plaats, maar mijn gevoel zegt dat ik dit echt moet doen. Hopende dat je mijn bericht zal lezen en natuurlijk ook erop zal reageren. Nu nog afwachten (met spanning). Ik zie je reactie graag tegemoet!

08 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Hoi!!! Ik zag jou staan met je koffer op station Apeldoorn! Wat een prachtige vrouw zag ik!!! Je stapte na mij in en pakte de plek voor mij in de trein. Stiekem kon ik je wat beter bekijken, en zag je prachtige dieprode lippenstift perfect passend bij jouw mooie blonde krullen. Ja ik zag je genieten van muziek, een glimlach een kleine swing in je schouders én... je keek een paar keer naar me over je schouders!! Toen dacht ik.. wauw ik ben verliefd! Maar je stapte uit in Hengelo en weg was je 😂
Stom dat ik je niet aangesproken heb, maar ik hoop dat jij ook iets voelde en je dit leest.

13 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in Zwolle in een volle drukke trein richting Enschede en liet me gelijk in de eerste de beste stoel vallen die ik zag: beste keuze ooit. Jij zat er al, schuin tegenover me.

Ik had je nog niet gezien, maar op het moment dat ik je wél zag wist ik dat ik sowieso tot aan het eerste station van een leuk uitzicht mocht genieten. Gelukkig werden dit er meer.

Jij, een leuke meid met een spijkerblousje, Eastpak rugzak, donker steil haar, sproetjes en de mooiste ogen die ik heb gezien.

Ik, met een groene Eastpak, zwarte jas, rood shirt en grijze schoenen en lichtelijk knikkende knieën.

Ik heb nog steeds spijt dat ik ondanks al die blikken de keuze niet heb gemaakt om je aan te spreken, maar zou graag een keer een herkansing willen!

27 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Hai leuke jongen met een blauwe pet,
Jij had iets leuks, je ging schuin tegenover mij zitten.
En hadden oogcontact elke keer als ik in gesprek was met klasgenoten had ik ook oogcontact met jou. Je had een super leuke stem en volgens mij kwam je uit Groningen met vrienden en ging naar enschede. Ik moest helaas in Hengelo uitstappen maar we hielden oogcontact.
Ik had een zwarte lange jas aan, grijze sjaal om. En een zwarte broek met gaten op de knieeen aan. En jij had een zwarte jas en een grijze trui aan, bruin haar en een blauwe pet.
Ik zou graag nog eens oogcontact met je willen hebben en een praatje met je houden...

11 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
We stapten samen de trein in bij Schiphol. Ik ging de stilte coupe uit om te bellen en toen kwam je naast me staan om uit te stappen in Hengelo. Ik heb je aangesproken, je kwam net terug uit Nieuw Zeeland ;)

09 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Zwolle
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte na een lange week de trein in, op weg naar huis, het was vrijdag 16.34. Ik ging richting Zutphen en jij richting Groningen. Vanavond de bruiloft van je neef, zei je. We hadden een kort gesprekje en meerdere keren oogcontact. Ik baal ervan dat ik niet meer durfde te zeggen en dat ik er al in Hengelo uit moest, ik had je echt beter willen leren kennen... Maar misschien is dat nog niet te laat!
Je droeg een donkerblauw pak en had een sportieve zwarte rugzak en een koffer bij je. Ik droeg een wit wikkel shirtje, een zwarte broek en had een North Face rugzak bij me.
Ik krijg hier vast geen reactie op hahaha

27 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Enschede naar station Hengelo
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Je stond naast mij in de volle coupé bij het toilet. Jij stond tegen de deur van het toilet aan en ik stond tegen de deur aan. Betrof de trein uit Enschede naar Hengelo, vertrokken om 16.16 uit Enschede. Je hebt hele mooie blonde haren, mooie ogen, en je was niet zo heel groot. Je droeg zwarte Nike schoenen, en in station Hengelo liep je naar de zuidkant van het station.

08 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Delden naar station Hengelo
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Zwaar aan de late kant, maar er is zeker niemand die mij een hint kan geven over een jongen met de naam Stef en blonde krullen, die ik 5 of 6 jaar geleden op het traject Zutphen-Oldenzaal (ik stapte in in Delden, hij zat al in de trein) tegenkwam toen we beiden naar Hengelo moesten?
Stef ging naar zijn tante, ik naar een dansles. Ik hoop dat iemand zich hierin herkent, of dat iemand de beschrijving herkent!
Vind ik leukVind ik leuk · · Delen · 27

12 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Je hebt opgeschoren haar met alleen nog een staartje op je hoofd, zwart haar, donkere ogen en zwarte blouse aan met spijkerbroek!

In Utrecht Centraal stapte ik in de trein richting Enschede. Vanaf het moment dat ik ging zitten viel hij me op. In Deventer moesten we ons verplaatsen naar het voorste gedeelte van de trein omdat alleen dit gedeelte verder ging naar Enschede. Op een gegeven moment ging hij naar het toilet, ik zat bij een uitgang. Toen hij terug ging naar zijn plek wankele hij, keek me aan en lachte. Ben jij dit? Ik kom graag met je in contact! ;)

16 April 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke dame,
Wat een stralende lach had je in de restauratiecoupe! jij keek even op van je boek en stopte m erna in je tas. Ik vroeg aan de conducteur de trein naar Enschede. Ik moest erna echter wegwezen omdat ik niks bestelde, heel jammer. Had graag verder met je gekletst! Zou het heel leuk vinden van je te horen, groetjes

22 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je al op station Zwolle met je zoontje en je hond. Pas op station Deventer kwamen we aan de praat,je hoorde dat ik oorspronkelijk uit Amsterdam kwam. Jij ook, en dat je nu in Assen woonde. En we spraken over je lieve hond.

Het gesprek ging verder in de trein naar Enschede, jij stapte uit in Hengelo. We spraken over je hond, zoontje en auto's. Je was op weg naar je lat-relatie in Hengelo voor de kerst.

Ik kwam uit Lelystad en op weg om mijn Fiat Multipla op te halen, je zocht op internet per telefoon gelijk naar een foto van de auto.

Weet dat je dus een relatie hebt, maar ik vond je zo spontaan en leuk met je zoontje en hond dat ik je graag nog eens zou willen voor een kop koffie.
15 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
De trein naar Enschede nam je vrijdagavond helaas al snel mee en doordat je met je vriendin was, durfde ik je natuurlijk niet aan te spreken. Als jij je nu herkent in het onderstaande signalement, dan wil ik je nu alsnog voor een drankje uitnodigen! Jij bent het meisje met een antieke rode vouwfiets, je vriendin haalde paprikachips en die deelden jullie samen.. Ik ben die jongen met de blauwe jas die de hele tijd jou blik opzocht!

06 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Op 19 februari ging ik met de trein naar Berlijn.
Op Bad Bentheim was er nogal een genant momentje en zag ik de conducteur die kennelijk er een lolletje op had.
Nu zag ik je gister weer op Amersfoort in de trein en jij herkende mij nog. Helaas reed de trein net weg en hebben we je naam niet kunnen vragen. Ik ben erg benieuwd!

15 Januari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Hengelo
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
In de trein naar Enschede sprak je me aan over het symbool op de kaft van het boek dat ik las ('huid en haar' van Grunberg). We raakten kort aan de praat. Jij woonde in Leiden en was een nachtje op familiebezoek in Hengelo. Ik woonde in Zaandam en werkte in Hengelo.

Graag had ik verder met je gepraat maar opeens stond ik toch naast mijn fiets met de gedachten: ik ga spijt krijgen dat ik niet verder gevraagd heb. En inderdaad, dus daarom dit bericht.


13 Oktober 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Hengelo
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
ZATERdag 9 okt, heb ik in de trein van Deventer naar Hengelo(aankomst 9.55 uur) heel leuk met een Marokkaanse NS conducteur zitten praten over Marokko, omdat ik hier heel graag weer naar terug wil. Hij heet van zijn voornaam Khalid, zijn ouders wonen in Cassablanca en hij zou volgende maand weer terug gaan naar zijn ouders. Hij heeft mij zijn mailadres gegeven maar op onverklaarbare wijze ben ik die toch kwijtgeraakt, hws in restaurant in Hengelo, alwaar ik daar 2 prullebakken heb nageplozen, maar helaas tevergeefs.....thuis heb ik allerlei combinaties van mailadressen uitgeprobeerd....maar niet gelukt

ik vind het zo ontzettend jammer ik heb a veel ondernomen via klantenservice van de NS om toch in bezit te komen van zijn mailadres maar dit doen ze niet......

daarom deze oproep
van mij

khens@home.nl
misschien kent iemand Khalid, en kan hem tippen....dat ik hem zoek.....

30 December 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum Hvs naar station Hengelo
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Ik rode jas, donker haar. Jij donker haar, zwarte jas, spijkerbroek en laptop bij je.

28 November 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
Op zaterdag 28 november reisde ik met de trein van 10.06 uur van Zwolle naar Hengelo met als eindbestemming Enschede... daar zat jij ook in en we zaten bij elkaar in de coupé. Je had een beige broek aan met een bruin vest en je had een tas bij je. (Je beige achtige jas deed je in de trein uit) Voor het instappen in de trein had je een Kiosk beker gekocht en een gevulde koek? En als ik het goed schat, ben je ergens begin de 20.. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me een mailtje stuurt... Ik ben niet groot en geboren in Sri Lanka. Ik heb lang zwart haar en had een grijze lange jas aan met een witte sjaal.. herken je mij? Ik heb er spijt van dat ik niks tegen je gezegd heb...

groetjes,
Tamara

15 November 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Enschede
Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog
We hadden de hele reis oogcontact via het raam.. Je had een vrolijk geruite jas aan. Bruin haar en mooie bruine ogen. Ik was bezig op mijn (witte) laptop maar na een tijdje stopte ik om via het raam naa rje te kijken. De trein reed niet verder omdat we teveel vertraging hadden door iemand die opgehaald moest worden met een ambulance! Je liep in station Hengelo naar beneden, ik bleef boven wachten op de trein naar Enschede! Laat wat van je horen!