Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


01 September 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
In de sprinter van Almere Centrum naar Utrecht Centraal op 1 september 2020 om 14.22 zocht je oogcontact met mij. Ik weet niet of het door mijn grote bos krullen was, mijn zwartje jack of mijn roze mondkapje. Je zat in de 4 zits en ik schuin tegenover in de 2 zits. Jij had je airpods en ik had mijn airpods op. Iemand vroeg je wat en toen had ik je door. Kaalgeschoren, trimmed baard, zwarte/donkergrijze trui en sneakers, een rugtas. Je stapte uit op station hilversum en keek me nog een keer strak aan, ik staarde
Ook terug. Jammer dat we elkaar niks hebben gezegd. Hopelijk lees je dit wel!

17 Juni 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Lange slanke man met lang wit haar. Toen je uitstapte konden we onze ogen niet van elkaar afhouden. Kort maar heftig, met een glimlach die door het masker alleen maar in de lach rimpeltjes te zien was. Ik had een lichtblauwe spijkerjurk aan. Kort wit(tig) haar. Verder een bruine kop alsof ik op vakantie ben geweest, hetgeen natuurlijk niet het geval is.
Ik ben erg benieuwd naar je. Ik hoop dat je in Utrecht woont en dat we elkaar kunnen ontmoeten.

29 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Hoofddorp
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hey jij daar! Had jij een witte NASA trui aan en een grijze pantalon? Dan zoek ik jou terug! Zag je binnenkomen bij Utrecht Overvecht en had het gevoel dat ik je al kende maar durfde het niet te vragen... kwam op n gegeven moment tegenover je zitten..
ben jij degene die ik zoek en heb je zin om een keer een drankje te doen?
Liefs meisje die jou zoekt x

13 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Hilversum Noord verloren we elkaar uit het oog
Het was de trein van Utrecht naar Maastricht en ik stapte uit in Den Bosch, Het was heel druk en ik stond midden in het gangpad, Ik had niet de kans om je aan te spreken maar we hadden meerdere keren oog contact. Je had half kort haar en ontzettend mooi. Vanaf het eerste moment dat ik je zag had je al mijn aandacht, Je had een jeans aan met een wit t-shirt en een tas bij met een rol papier er in. Helaas stapte je niet uit in Den Bosch en kon ik je niet aanspreken maar ik zou graag met je in contact komen.

17 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
We maakten een paar keer oogcontact, niet zeker wetende of we elkaar herkenden en keken snel weg. Pas toen ik uitstapte en vanaf buiten toch nog goed even keek wist ik het weer. Maar toen was het te laat. De trein reed verder en ik kon maar niet op je naam komen.
We zijn vroeger naar de zelfde school gegaan, en waren best wel close tijdens het school uitje naar Verenigd koninkrijk.

Als je dit ziet hoop ik contact te vinden :)

10 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Weesp naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Jij: leuke vrouw van omstreeks 28 jaar (?) Je kwam uit Haarlem. Ik: man middelbare leeftijd met bruine, leren hoed en bril.

We raakten aan de praat over de barre winter van 1979. Ik vertelde dat mijn ouders toen in Friesland woonden en waren ingesneeuwd. Jij vertelde over schaatsen op de Ankeveense plassen.

Samen stapten we uit in Hilversum. Tot mij verbazing gaf je me een wonderdadige medaille met een beschrijving van dit bijzondere sieraad. Ik was te beduusd om je te vragen waarom. Graag zou ik je nog eens willen ontmoeten.

21 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Jij op weg naar huis na een weekendje Londen met een vriendin, ik met mijn dochter aan het oefenen.
Tijdens ons korte gesprek (over o.a. Je dochter die verpleegkunde doet en het moslimfeest waar je te laat voor was) keken we elkaar een paar keer aan. Je prachtige ogen en lieven glimlach hebben me hier doen belanden.
Ik zou het heel leuk vinden om ons gesprek voort te zetten zonder dat.een van ons uit moet stappen.

10 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Beide net terug van vakantie (jij kwam van Rome hoorde ik je zeggen) stapten op de trein vanaf Schiphol airport (14:06) richting Amersfoort, we hebben een aantal keer oogcontact gehad, je lieve lach vergeet ik niet meer. Ik zat schuin tegenover je, aan de andere kant van het looppad, met vrienden. Jij was daar met je moeder? Je had een zwarte broek met zwart t-shirt aan, ik een korte lichtblauwe spijkerbroek en lichtblauw t-shirt. We moesten lachen om de klagende toeristen. Helaas stapte je bij Hilversum eruit.

13 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik raakte in gesprek met een super leuke dame die bij de ns werkt. Ze heeft erg mooie blonde krullen, sproetjes en super mooie kastanje bruine ogen. We raakte in gesprek toen ze mijn ov chipkaart controleerde. Ik haalde een vriend op van Utrecht maar was vergeten uit te checken daar sprak deze mooie dame mij op aan. Ik wilde haar nog aanspreken maar voor dat ik het wist was ze al weg ik zou heel graag met deze mooie vrouw een terrasje willen paken!

11 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in op Utrecht centraal samen met 2 vriendinnen en gingen bij mij in de coupe zitten. Terwijl jouw vriendinnen het gesprek gaande hielden zag ik dat wij ondertussen een aantal keer oogcontact maakten. Jouw haar en je mooie ogen vielen mij op. Normaal gesproken zou ik een bericht als dit nooit doen, maar voor jou moet ik wel een uitzondering maken.

19 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Almere Centrum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Slechts één kort moment oogcontact, maar ik kreeg je daarna niet meer uit mijn gedachten. Helaas moest ik de trein voor (denk ik) de jouwe nemen richting Baarn en verloor ik je in de menigte die uitstapte. Ik vermoed dat je de trein in de richting van Hilversum moest nemen, die kwam namelijk na die van mij. We stonden daar tussen 18:00 en 18:10 op 19 maart 2018.

Toen je langs kwam lopen op perron 1 van Utrecht Overvecht had je een pluk lange blonde haren schuin over een oog hangen, wat ik wel mysterieus vond. Je had een lange beige jas aan. Je had ook een sjaal om, maar kan mij niet meer goed herinneren wat voor kleur. Volgens mij betrapte je mij erop dat ik naar je keek, en toen jouw ogen de mijne ontmoette stond ik als een rots vast. Zelf had ik een lange grijze jas aan, heb ik een klein baardje en had ik een pet op.

Ik hoop dat dit bericht je vindt.

26 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort Vathorst naar station Amsterdam Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Na drie dagen eindelijk de moed gevonden om een berichtje te plaatsen!
Maandag 26 februari rond 19:45u zat ik (meisje met staart in mijn haar en met veel te veel bagage) bellend in de sprinter vanuit Amersfoort Vathorst naar Amsterdam centraal. Jij (jongen met zwarte muts op) stapte in Amersfoort in. Tijdens de reis hadden we een paar keer oogcontact en mocht ik je leuke glimlach bewonderen. Hilversum was helaas voor mij jouw eindpunt en je verliet de trein. Op het station heb je nog een keer omgekeken en hebben we nog één keer naar elkaar geglimlacht voordat we ieder ons eigen reis vervolgde en ik mezelf wel voor mijn kop kon slaan omdat ik niet mijn telefoon gesprek heb afgekapt voor een praatje met jou! Ik hoop dat je dit leest (en reageert) of dat ik je nog een keer tegenkom in de trein.

Liefs....

24 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen... vanaf het moment dat ik je aan zag komen lopen raakte ik in een trans van je prachtige ogen. We hadden samen vanuit Utrecht de trein van 16:40 naar Hilversum. Ik zat vrij ver naar voor in de trein met mijn rug naar de rijrichting. Ik had een grijze Beats koptelefoon op, een lange grijze jas aan en voor de rest een zwarte broek, zwarte schoenen en een zwart shirt met een zwart vest. Eerst naast mij maar later op m'n schoot een grijze/zwarte Dakine rugzak, en natuurlijk niet te vergeten mijn donkerblauwe paraplu met een houten versleten handvat. Ik zat in een verhoogte 4 persoonszitje aan de kant van het gangpad met rechts schuin tegenover me een man die een puzzel in een tijdschrift aan het maken was. Ik zat er een paar minuten, en toen kwam jij aanlopen. Je outfit viel me op. Zwarte sportschoenen, een doorzichtige lichtelijk kapotte legging met zwarte bloemetjes er op en een prachtig blauw met zwart jurkje met daar overheen een zwart met grijze jas. Je keek me aan en veroverde me compleet. Ik had er alleen nooit op gerekend dat je tegenover me kwam zitten, maar dat deed je wel. Je nam plaats naast de man die druk bezig was met zijn puzzel. Op je schoot had je je grijs met zwarte rugtas waar je je armen op rustte met je iPhone in een roze hoesje in je handen. Je had je prachtige korte donkerblonde haar in een staartje die je later nog even goed heb gedaan. Ik weet niet of jij hetzelfde mee kreeg als Ik, maar ik krijg je niet meer uit mijn hoofd. We hebben regelmatig even kort oogcontact gehad en pas na een tijdje hielden we dat oogcontact vast waardoor ik naar je kon lachen, waarna je ook teruglachte. In Utrecht stapte we in, en in Hilversum stapte we beide weer uit, liepen we achter elkaar naar boven en sloeg jij af naar links richting de bussen, waar ik naar rechts ging.

Je was het hoogtepunt van mijn dag. Een lange, vermoeiende en een hele hoop slecht nieuws bevattende dag.

Als je iemand kent die een van de bovenstaande kenmerken heeft, laat me het dan alsjeblieft weten. Als je deze prachtige dame bent, dan hoop ik dat ik je nog een keer mag zien...

Liefs...

24 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog

13 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in op Utrecht Centraal. Het was redelijk druk. Jij ging mij voor en ik zorgde ervoor dat ik wel naast je moest komen te zitten. Pas nadat de conducteur langs kwam raakten we kort aan de praat. Of we samen reisden had de conducteur gevraagd. Een stilte viel tot ik "nee" antwoordde. Vervolgens wilde jij mijn OV-chipkaart aanpakken omdat de conducteur veel vlugge handelingen tegelijk deed. We moesten lachen om de situatie en vertelde me dat je wel snel "ja" had gezegd als je mijn korting nodig had gehad. Jij kwam uit Utrecht en ging naar Hilversum. Ik kwam uit Amsterdam en door werkzaamheden moest ook ik noodgedwongen langs Utrecht. Ik deed er drie keer zo lang over. Bij het uitstappen durfde ik niks meer te zeggen. Jij wel. Op de trap kwam je naast me lopen en wenste me een fijne dag. Beneden aan de trap ging jij rechts, en ik links. 10 seconden later had ik de moed bij elkaar verzameld. Ik checkte uit en ging op een drafje achter je aan. Toen ik je op 20 meter genaderd was stapte je in een blauwe auto. Met spijt maakte ik rechtsomkeert.

Jij, lange dame met donkerblond haar in een staartje. Twee tasjes op je schoot en een mooie lach. Ik, donkerblonde jongen met blauwe ogen en een grijze jas en wit plastic tasje. Wil je nog een keer samen met 40% korting reizen?
16 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Naarden-Bussum
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
zaterdag 16-12-2017
IN: we stapten beiden in de sprinter op Utrecht CS om 13:40u
UIT: jij stapte uit op Hilversum-Sportpark om 13:56u

We zaten in de sprinter op de klapstoelen recht tegenover elkaar en lazen ieder een boek. Jij had je oortjes in en ik schreef tussendoor af en toe wat. Onze blikken kruisten regelmatig, maar we zeiden verder niets... ow....! ok ik wist het even niet meer... helaas... nou wie weet lees je dit. Het lijkt me leuk om in contact te komen. Groet!

JIJ [kaukasisch]: donker brilmontuur, donker haar, donkere lippen[stift?], had wat tasjes bij je, maar ik herinner me vooral je bruine bootschoenen en zwart-wit verticaal gestreepte broek, omdat ik steeds een beetje naar beneden staarde ;]
IK [kaukasisch]: lichtbruine ribbroek, grijsgetinte wollen overjas, blauw gebreide muts, kaal, baardje, 1 ring en 1 knop oorbel, bruine boots [harness], ...en wat verlegen [duh]

16 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Je bent een mooie meid rond de 20 jaartjes,
je had een gele jurk aan en een mooie blonde fade in je haar.
Je keek naar me toen ik een opmerking maakte toen ik zei dat de trein een sauna was.
Ik denk niet dat ik al te veel kans maak, maar zou je eens n drankje willen drinken.
Als je dit leest, geniet van je dag.

18 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weesp
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke dame, op zondag 18 juni kwamen we elkaar tegen op Utrecht Centraal. Het was een mooie zonnige dag. Bij de bankjes kruisten onze blikken elkaar een paar keer. Toen ik eindelijk wat moed bij elkaar geraapt had om je aan te spreken kwam je vriendin, met wie je vervolgens samen instapte in de sprinter naar Hilversum. Vanaf dat moment kon ik alleen jouw mooie bruinen haren zien. Ik was bang dat we elkaar uit het oog zouden verliezen maar we stapten beide uit in Hilversum waar we geleidelijk het pleintje op liepen. Ik ging zitten op het plateau, wachtend op mijn beste vriend die uiteindelijk aan de andere kant stond. Je bleef daar nog even praten bij de auto. Je zag er lekker vlot uit en droeg rode shorts met een wit shirtje. Je ziet er heel mooi uit en je lach raakte me. Ik kan je niet uit mijn hoofd zetten en ik zou je graag nog eens willen ontmoeten.

21 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hoi vrolijke, slanke, aantrekkelijke krullebol!

We zagen elkaar in de sprinter van Almere, via Naarden naar Hilversum. Jij kwam van de Libelle zomerdinges af en zat met drie vriendinnen melig na te praten en de 'buit' te bekijken. Ik kreeg vlinders toen ik je zag (om maar op de insecten door te gaan). Jij bent LEUK!! Zowel innerlijk als uiterlijk. En dat kon ik al zien en horen in 5 minuten :)

Wie ben ik? Kale man met wit shirt. Ik stapte over in Hilversum naar Amersfoort.

Drankje drinken libelle van me?

X, W

27 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Heiloo
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Jij, vrouw met lang donker haar en bril, kwam in Amersfoort naast me zitten en zei "hallo". Ik, man, grijs haar, baardje, bril, vond je leuk en we praatten even. Bij station Hilversum maakten we grapjes over een "Bra Party" die op een reclamebord langs kwam. Helaas moest ik in Hilversum overstappen en ik zei nog tegen je dat we ook samen konden uitstappen en later verder reizen, maar dat kwam er niet van. Ik had wel het gevoel dat je toch even aarzelde en daarom zou ik het leuk vinden om contact met je te krijgen. Ik had graag in Hilversum op een terrasje een glaasje wijn met jou gedronken!

02 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Donderdag 02-02-2017 de trein van 15:26 van Amersfoort naar Amsterdam centraal.

Niet heel groot meisje met lange donkere haren, lange baige jas, grijze schoenen waarvan de flappen omgeslagen zijn. Ondanks je koortslip? (Sorry dat ik het benoem maar doe dit om zoveel mogelijk kenmerken te geven om de kans te vergroten dat iemand je herkent) vind ik je bloedmooi... Ik zit tegenover je (jongen met kleine tunnels en een piercing in zijn lip) wil je aanspreken maar in mijn hoofd durf ik dit nog niet ik verzin allemaal smoesjes zoals als ze niet in Hilversum uitstapt dan spreek ik haar op Amsterdam aan, je hebt je jas uitgedaan dus ze gaat er echt niet op Hilversum al uit...

Helaas wel dus. Met je twee tassen vertrek je mij op mezelf scheldend achter latend want waarom heb ik je niet aangesproken.

Wat had ik te verliezen? Als je niks van me wilde weten dan had je een mooi compliment gehad dus voor beide een win win situatie!!

Sukkel die ik ben!!!

Volgens mij zat je op de terugweg weer bij mij in de trein (21:31 Amsterdam centraal via Hilversum naar Amersfoort) maar dit weet ik niet zeker, ik dacht je na het uitstappen in de verte te herkennen aan je twee tassen helaas had ik een afspraak en moest ik een overstap halen...

Via dit berichtje hoop ik dat iemand je herkent, mocht ik je ooit nog een keer zien dan spreek ik je zeker aan, dan heb je iig een compliment te pakken!!!

25 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag 25 november 2016
Amsterdam - Hilversum (trein richting Berlijn van 9.01 met 15 minuten vertraging!)

Ik, blonde jongen met bruine pilotenjas en witte Nikes, sta zoals altijd te wachten op het perron 10b in de stervende kou. Nadat ik helemaal naar voren ben gelopen om voorin de trein te gaan zitten, keken wij elkaar vluchtig aan op het perron. Ik dacht gelijk WIE BEN JIJ!? Ik zag in de reflectie van het raam dat je achter me instapte in de trein. Ik ging zitten in een 4-zitje om goed te kijken wat jij zou doen. En ja hoor! Jij ging schuin tegenover me zitten in het andere 4-zitje. Na meerdere 'wel-geraakte' blikken besloot ik om mijn hulplijn (ook wel 'beste vriendin') in te zetten. Ik moest tenslotte toch in ieder geval mijn naam kunnen uitspreken op een 'onopvallende' manier? Nadat ik het gesprek over haar moeder en over mijn werk heb afgerond word jij gebeld. 'hoi met TON/TOM.. (beter articuleren meneertje 😉 ) Je zei dat je er over 15 minuten zou zijn... was dit telefoontje toeval of? Ik wist niet wat ik moest doen en uit deze wanhopige situatie begon ik maar in mezelf te lachen. Hoe vaak maak je dit nou mee? Je stapte uit in Hilversum en keek nog om , om nog een keer oogcontact met me te krijgen. Dit werd verstoord door een medereiziger (baal). Beste Ton/Tom (ongeveer 1.92 meter, bruin haar, stoppels, groen/bruine ogen, donkergroene jas, rood/bruine trui, spijkerbroek en donkergroene Nikes en een zwarte Ipad.. Tussen de 25 en 30 jaar oud?

Wie ben je? Make a move 😀! Dit was al leuk 😉!

19 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Samen met een vriend zat ik tegenover je in de Sprinter van 01:52 uur. We hadden een gesprek met meerdere mensen om ons heen. Ik kwam terug van IDFA en zou daags erna naar Maastricht reizen. Jij stapt uit in Hilversum en zei dat je graag in Utrecht wilde wonen. Je hebt (ook met je opvallend mooie ogen) veel indruk op me gemaakt. Ik zou graag weten wie je bent. Je hoeft niet 'bang' te zijn dat ik verliefd ben (want ik ben echt veel te oud voor je!). Maar ik zou graag jou en je ogen eventueel eens inzetten voor promotie/ reclame/ shoots door mijn communicatiebureau. Groeten!

15 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amsterdam Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hoi jij daar,

Samen stapten we in Amersfoort in de (internationale) intercity naar Amsterdam. Je zat aan de andere kant van het gangpad met je Daikine rugzak en je thee.

We hadden een paar keer oogcontact. Helaas stapte je uit op station Hilversum, waar een andere meneer nog aan je vroeg of dit Schhiphol was.

Ik vond je leuk en ik hoop dat dat wederzijds was.
Liefs, de jongen met de groene jas.

17 Oktober 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Schiphol
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de trein richting Schiphol toen er om 10:40 bij Amersfoort en HELE knappe jongen instapte. Je ging in de vierzit schuin tegenover me zitten. Je had blauwe ogen en een pet op (donkerblond haar). Je had een beige korte broek aan en een (grijs?) vest. Je had bouwvakkersschoenen aan en in je tas nog reserve schoenen. Ook had je een hamer mee en zo'n ding aan je riem waar je gereedschap in kan hangen.
Er zat een gezin met een klein kindje bij jou in de vierzit, en je zat de hele tijd zo schattig naar dat kindje te lachen dat mijn hart smolt.

We hebben ongeveer 15 minuten oogcontact gehad en naar elkaar gelachen en toen je uitstapte in Hilversum keek je nog even door het raam.

Ik ben een blond meisje, zwarte broek, witte schoenen met klittenband, dondergroene jas en zwarte adidas rugzak.

Wie ben jij? Wil graag nog eens wat langer met je in de trein zitten!

15 Oktober 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ben op zoek naar de leuke vent die zaterdag avond net na 10uur tegenover me zat in de trein Utrecht -Hilversum (waar ik er uit moest).

Ik met mn phone googlend naar wat je nou aan t lezen was.... en jij met je Terry Pratchett boek The Amazing Maurice and his Educated Rodents. Heb je t boek inmiddels al uit en wat vond je dr van? Samen even over hebben met een bakje thee/koffie? ;)


24 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Weesp naar station Amersfoort Vathorst
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Leuk meisje van een jaar of 17 met felrode lippenstift, zat schuin tegen over me in de trein van Weesp naar Amersfoort Vathorst rond 16:00 uur. Ze stapte uit in Hilversum en zoek contact met haar..

13 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hoi, vrouw met mooie bruine ogen en brunette haar. Jij zat tegenover mij in een drukke international trein richting Duitsland. (vertrek v. A'dam CS 09.01) Jij zat in het bargedeelte van de trein en er was plek tegenover jou aan tafel. Ik vroeg in het Engels aan je of het mogelijk was om in dat gedeelte te mogen zitten. Ik had een gestreepte blouse aan met een mouwloze grijze trui erover heen en me haar hoog in een knot. Ik was erg onder indruk van je mooie lach en vriendelijkheid. Hoop je terug te zien. Gr. Sel

27 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Enschede
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
opgestapt in Amsterdam zuid ging ik naast je zitten, nadat jij je grote tas van de stoel had gehaald. Ik zette metelefoon aan en starte een spelletje. Geluid stond nog aan en je herkende het gelijk dat het hearthstone was geloof ik ;) Verder niet veel gepraat en ik kreeg niet echt oogcontact met je, dus ik dacht die is vast niet geïnteresseerd in een praatje. Je zat wat op je tablet te kijken en met je haar te spelen. Je had iets zwarts aan, spijkerbroek en een paar sneakers geloof ik. In Hilversum ben ik uitgestapt, halverwege de coupe keek ik nog even achterom en juist op het zelfde moment draaide jij je nog even om om te kijken wie er naast je had gezeten. Tja en nu denk ik "shit, gemiste kans?"
Ik maak me geen illusies, kans is klein dat je dit leest..... Maar als je het leest laat even van je horen!

18 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik ben zonet een jongen tegengekomen in de trein van Utrecht naar Hilversum media park.
Hij stapte uit in Hilversum.
Ik (zwarte jas, blauw haar, gescheurde legging, piercings) ben opzoek naar die ene leuke jongen die tegenover me zat...
Uit verlegenheid en me hoofd in de wolken ben ik vergeten wat van kleding die aanhad...
Ik herriner me nog dat die een leuke bruine hoed op had.
Ik hoop hem hier te vinden...
(Ik was te laf om me nummer te geven......)
Xx Sharon

30 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hoi, we hadden oogcontact... Jij....
Lang donker haar met bril in haar, groene jas
Je zwaaide nog vanaf perron

24 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Jij droeg een hoedje en ik droeg een hoedje, jij wist niets van Star Wars maar wel van Jason Statham ;).

Was gezellig ritje! Hoop je nog eens tegen te komen.

01 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Hilversum Sportpark
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
mooie dame groet charly 0631362706 sjarel@zonnet.nl

18 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Schiphol
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Hoi Treinmeneer,

Ook maar via deze weg. Ik zie je al sinds september 2014 tot september 2015 in de Intercity van Amersfoort naar Schiphol op 7:40.
Ik ben inmiddels verhuisd naar Utrecht, dus ik zie je nooit meer!
Vind ik jammer!
Laat je het me weten als het wederzijds was?
Groetjes!

13 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Met een enorme kater kwam ik naast je zitten op centraal. Zo te zien had jij net als ik een vrij heftige nacht gehad want we zagen er beiden redelijk ellendig uit. Nadat je eerst in de verkeerde klas ging zitten kwam je achter me zitten. Na wat oogcontacten en lachjes moest ik eruit.. Nu ben ik stiekem toch een beetje benieuwd wie je bent jongen met de blonde haren en de witte blouse.

29 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Lelystad Centrum
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
Trein van tien over half één.We zaten schuin tegenover elkaar. Ik zag een mooi meisje met donkere krullen. Jij lachte en toe je uitstapte hadden we inning oog contact. Ik zou uitstappen om je aan te spreken maar was helaas te laat. Ik zou toch graag een keer met je afspreken. x

09 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Baarn
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
He leuke man,

Ik zag je zitten op een bankje op een station. Ik had niet in de gaten dat je in mijn trein stapte. Vlak voor Hilversum zag ik dat je achter me zat. Je stapte in Hilversum uit en lachte naar me toen je buitenstond. Je pakte een pen en een papiertje. Je wilde mijn nummer. Ik wenkte dat je in de trein moest stappen. Maar....de trein reed weg. Ik heb blond haar en had een wit hemdje aan.

09 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Baarn
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet op welk station ik je zag zitten. Ik kwam van Amsterdam Centraal. Maar je viel me wel op. Vlak voor station Hilversum zag ik dat je achter me zat. In Hilversum stapte je uit en je lachte naar me. Ik lachte terug. Je pakte een pen en papiertje uit je tas en wilde mijn nummer. Ik gebaarde dat je anders weer in moest stappen. Je deed je handen omhoog, van wat moet ik. De trein reed weg en jij bleef achter. Ik heb blond haar en had een wit hemdje aan.

09 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Baarn
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet op welk station ik je zag zitten. Ik kwam van Amsterdam Centraal. Maar je viel me wel op. Vlak voor station Hilversum zag ik dat je achter me zat. In Hilversum stapte je uit en je lachte naar me. Ik lachte terug. Je pakte een pen en papiertje uit je tas en wilde mijn nummer. Ik gebaarde dat je anders weer in moest stappen. Je deed je handen omhoog, van wat moet ik. De trein reed weg en jij bleef achter. Ik heb blond haar en had een wit hemdje aan.

26 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
De duif die op adam cs met pizzadeeg stoeide verbond onze lachende blikken en dat was m eigenlijk weer ;). De chemie of 'klik' (schijtwoorden) is niet zo even te duiden. Als je dit leest zitten we weer op een lijn.

07 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Sprinter Almere - Utrecht van 17:09. Ik zit al, als jij tegenover me komt zitten. Met een enorme lach begroet je mij. Die vrolijkheid had ik niet aan zien komen en ik groet een beetje beduusd terug. Als de conducteur langskomt laat je met dezelfde vrolijkheid je kaartje aan hem zien. Het zijn de kleine dingen die een treinreis aangenaam maken. Jij hebt de reis van gistermiddag opgefleurd, voor mij en vast ook voor heel veel anderen. Ik hoop dat je dit leest. Ga vooral zo door! Ik zal mijn medereizigers ook eens wat vaker gedag zeggen :-)

01 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Anonieme knappe meid... Vanmiddag rond 4 uur zag ik jou staan op perron 3 Utrecht centraal, je viel mij eigenlijk al meteen op! Donker haar had je, hele lichte ogen, hoge hakken wit kort broekje en shirtje met print erboven. We stapten beide tegelijk in, ik ging schuin tegenover jou zitten, we hadden vaak oogcontact en lachte naar elkaar. al keek ik toch telkens weer weg beetje op mijn telefoon. Ik had een lichtblauwe spijkerblouse aan, blonde jongen blauwe ogen, donkere broek en allstars. Normaal gesproken word ik niet zo snel nerveus, maar durfde uiteindelijk (bijna wel gedaan) toch niet op jou af te stappen om je naam of nummer te vragen, en nu baal ik er beetje van dat ik dit toch niet heb gedaan. Jij stapte ook uit op hilversum centraal, liep nog achter jou aan de trap af maar jij ging de andere kant op.

Zou je graag eens willen ontmoeten!29 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum Sportpark
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
Jij met je gele hoedje met kattenoortjes, samen met je moeder, ik was brak en had je nummer moeten vragen!

18 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
je zat met twee andere vriendinnen in de trein en ik kwam binnen met een doos met wijn. jullie maakten daar een opmerking over en jij wou graag de eland voor de kerstboom. jij kreeg hem ook.we stelden ons nog aan elkaar voor. ik vond je een erg leuk en open gelaat hebben met ondeugende ogen. je vriendin vroeg zich af waarom wij elkaar nog nooit in hilversum hadden ontmoet.we stapten allebei uit in hilversum centraal maar toen ik omkeek en je nog iets wou zeggen was je verdwenen. nog een keer een glas wijn drinken?

04 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Het zwaaien deed het me.

Ik (bruin leren jack, zwart overhemd, witte broek, witte muts) zat in de trein van 20.01 van Amsterdam naar Amersfoort toen er schuin achter me een meid van (schatting: begin 20) kwam zitten. Je zat eerst even te bellen, waarna je op de tweezitter ging liggen en je telefoon checken, wat mij best wel aan het lachen maakte. In Hilversum ging ik eruit en lachte naar je, wat geheel niet onbeantwoord werd.

Eenmaal buiten liep ik langs het raam waarna ik nogmaals naar je lachte, en ik begon te zwaaien. Dit was één van de betere keuzes in m'n leven, waarna ik beloond werd met een lach van oor tot oor en je zwaaide lief terug.

Lief zwaaiend meisje in de richting van Amersfoort: wie ben je?
Hopelijk tot horens.

21 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Sinds ik geen idee heb of je nederlands bent typ ik het ook in t engels.
Since i have no clue if you are dutch i type it in both dutch and english.

Ik kwam net van stage af (grijs pak oranje blauw witte paraplu) en stond te wachtten op de sprinter van 15:10 richting almere oostvaarders. Na een aantal minuten kwam jij, bruin/groene jas, rugzak, reistas. Je kwam vlak voor me staan en we hadden een paar keer oogcontact. Na even te hebben gebeld kwam de sprinter we gingen bij de zelfde deur naar binnen, jij ging zitten met je tas naast je. Ik liep door naar de volgende deuren en ging op de wat hogere vierzits zitten. We hadden een paar keer uit de verte oogcontact waarvan een keer best lang. Helaas moest ik er op hilversum uit en bleef jij zitten..

I was done with my internship for today(light grey suit and a blue orange white umberella (and was waiting for the train towards almere oostvaarders from 15:10. After a few minutes you came stand almost next to me (you brown/green jacket, backpack and a tradfelbag) we had eyecontact a certain amount of times. After i made a xall the train arrived and we both went for the same door, you went ahead and took a seat with your bag's i walked further and sat on one of the higher seats. A couple of times we had eyecontact one of them being quite long. Unfortunatly i had to go out of the train at Hilversum


Blauw /groene ogen, blond haar, neus piercing, 2 tassen (rugzak en reistas) en je had een a4tje als vervoerbewijs.

Blue/green eyes, blonde hair, nose peirced, 2 bags (backpack and traffelbag) and you had a a4 printed form as ticket.


24 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Kies-station
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Vandaag zat ik onverwachts in de IC van Amsterdam naar Hannover. Deze was 45 minuten vertraagd. Daar kwam ik jou tegen, schuin tegenover mij aan de andere kant van het gangpad. Je had prachtige ogen en blond opgestoken haar. Je droeg een zomers jurkje en zat met je benen opgetrokken vanwege de grote koffer die je meezeulde. Vanwege die koffer denk ik dat je onderweg was naar Duitsland en dit bericht misschien niet leest. Toch wil ik het graag een kans geven want ik heb nu spijt als haren op mijn hoofd dat ik je niet aangesproken heb. Ik durfde op dat moment niet meer dan verlegen glimlachen... Zullen we het een tweede kans geven? Hoop een berichte van je te ontvangen en dan zien we wel wat er van komt toch? ;-)

07 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Weesp
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Ik was laat en in een slecht humeur vanwege de uitslag nl - Argentinië. Ik Nam de trein van 8:55u die aardig leeg was. Ik zat in een 4zits toen ik je zag binnenlopen. Je kwam tegenover me zitten en lachte heel lief naar me. Je ging zitten en deed je ogen dicht. Ik daarentegen kon mijn ogen niet van je afhouden. Gelukkig droeg ik en zonnebril dus viel het niet zo heel erg op! Ik was door jouw schoonheid helemaal ontregeld. Ik hoopte dat we de kans zouden krijgen elkaar te spreken. Bij Bussum zuid deed je jouw prachtig ogen open en je keek naar me. Ik maakte een opmerking dat het een zware dag wordt vanwege de prestatie van oranje. Je lachte en ik voelde een intense blijheid . Je vroeg waar ik vandaan kwam want kennelijk hoorde je een (lichte) accent. Kort daarna stond je op en stapte je in Hilversum uit. Ik wenste je sterkte en keek als je wegliep. Ik had ons gesprek willen doorzetten. Had liever de hele dag in de trein naast je gezeten. Krijgen we nog die kans? Misschien kom ik je weer in de trein tegen maar zo niet (want ik neem meestal de trein van 7:55u) misschien lees je dit en neem je contact met me op?

14 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Vandaag stapte je om 17:57 op station Naarden-Bussum in de sprinter naar Utrecht. Jij, vrij klein maar fijn :) meisje met grijze stretch broek en leuke grijze laarsjes. Zelf zat ik al in de trein, samen met een collega te praten. Je zat tegenover ons aan de andere kant van het gangpad. Ik zag je wel een paar keer kijken en keek glimlachend terug. Ondanks wat vertraging door een goederentrein voor ons durfde ik je niet aan te spreken. Helaas bleef je zitten toen ik in Hilversum uitstapte. Lijkt me leuk om eens een gesprekje met je aan te knopen. Hoop dat je dit leest.... ;-)

10 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Deventer
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Zou dit werken? :-)

Vanmiddag (10 maart) zat ik tegenover je in de trein. Jij een mooie verschijning met leuke opvallende zwart witte broek en kastanjebruine haren. We zaten in een stiltecoupé beiden te genieten van het uitzicht op o.a. Naardermeer. Af en toe hadden we oogcontact. Volgens mij was je huiswerk aan het leren. Je maakte mijn dagelijkse reis in elk geval een stuk leuker. Volgende keer gezellig samen in een niet-stiltecoupé?


02 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
19:15 Utrecht Centraal,

Het was de trein vanuit Den Bosch (Oeteldonk) richting Schiphol. Een bomvolle trein vol met carnaval-reizigers. Eenmaal uitgestapt in Utrecht stond ik een sigaret te roken bij perron 2. Tussen alle normale (geklede) wachtende mensen, kwam je aangelopen. Blonde haren, verkleed in een cowgirl pakje vroeg je me om een vuurtje. Het was wel een grappig gezicht, maar hee, het was tenslotte carnaval geweest. Ik keek er niet van op, omdat ik zelf ook een Brabander ben :)

De treinreis was erg gezellig en veel te kort. We hebben het over van alles gehad; dezelfde series kijken, jouw tijd in curaçao, onze scholen en opleidingen. De, toch al niet zo lang durende, treinreis was voor mijn gevoel nog veel korter geworden!

Je vertelde me dat je bij dezelfde halte er uit ging als ik: Hilversum Sportpark. Een minuut, nadat we de trein uit stapten en elkaar gedag hadden gezegd, besefte ik me dat ik spontaan vergeten was je naam te vragen! Ik keek achterom maar het was al te laat. Als ik het me goed herinner, dan kwam je uit Huizen, ben je 21 jaar, en heb je op school gezeten op het ROC in Hilversum.

Na een flinke zoektocht op Facebook heb ik het opgegeven. Deze manier van contact zoeken is eigenlijk niet echt iets voor mij. Maar ik heb toch het gevoel dat ik dit moet doen. Nooit geschoten is tenslotte altijd mis ;)


Mocht dit nou werken, dan lijkt het me heel leuk om nog een keer samen iets te gaan doen. Dan kunnen we ons gezellige gesprek voortzetten!


Groetjes, M.31 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Amsterdam Centraal
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
31 januari tussen 16.00 - 18.00:
Het is inmiddels al even geleden. Ik kwam met de trein terug van Leeuwarden. Ik kan me niet herinneren dat ik je heb zien in stappen, dus ga er vanuit dat je er in Leeuwarden al in zat. Je zat samen met een vriendin in de trein. Toen je op stond om in Amersfoort uit te stappen keek je me recht in mijn ogen aan. We stapte uit en toen we op de trein wachtte keek je op het peron nog een keer om naar mij.

Je had een zware tas bij je waardoor je geen handen vrij had en ik de deur in de coupe voor je open hield. Ik moest naar Amsterdam, helaas moest stapte jij uit bij Hilversum. We keken elkaar een laatste keer en sloten af met een glimlach.

Je laatste blik met je mooie bruine ogen overtuigde me om achter je aan te gaan. Ik stapte bij Hilversum uit en liep achter je aan. Helaas was ik te laat... je vader stond je op te wachten bij de auto. Voor ik je kon aanspreken reed je weg.

Ik heb bruin haar, bruine ogen en droeg toen een driekwart jas en had een bruine weekend tas bij me. Jij hebt bruine ogen, bruin haar en droeg die dag een zwarte sjaal.

Mocht je dit lezen, laat me iets weten :) Ik zou je graag nog een keer zien!

11 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
We keken elkaar al even aan op het peron, snel wer weg kijkend (watje dat ik ben) toen even later de trein kwam bleek deze bom vol te zijn. Bijde wachtend bij een deur waar iedereen uit stapte besloot jij naar een andere ingang van de trein te lopen, ik besloot dat ook te doen en kwam zodoende schuin tegen over in de andere vierzits te zitten, waar we meteen weer oogcontact hadden. Nog een paar keer over en weer tot H'sum cenraal waar we bijde uitstapte, sorry voor het voordringen daar... helaas ging je de andere kant op.
Je had bruin haar en leek me een jaar of 18. Op Utrecht centraal dronk je koffie.
Beetje raar om dit hier te plaatsen maar het is bijna valenteinsdag dus gokje waard.

04 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum Sportpark
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
je hebt een foto van mij gemaakt.
Ik heb mijn naam en favo nummer voor je opgeschreven.. Waarom niet mijn emailadres aaarh

02 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Due to work between Weesp and Amsterdam we both took the intercity via Utrecht to get back to Hilversum where we both live. You were listning to music and dozing off a bit. I was jawning after visiting Museumnight with friends. After both jawning we stared talking and you told me you work as an expat for a sportsbrand in Hilversum. You were surprised about my odd accent, which I can only explain due to boardingschool. Would like to get in contact as I was too tired to get your hint when you asked me weather I was busy that night? Indeed it was very nice talking to you.

12 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Hilversum
Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog
Jij, leuke jongen, rood shirt, beige broek, die misschien per ongeluk of expres op de rode 1e klas stoelen zat en helaas al in Hilversum uitstapte... Ik, in pak, paarse stropdas, zogenaamd spelend met mn telefoon, maar stiekem glurend nar jou ;)... Tot volgende week, zelfde tijd?

17 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum Hvs verloren we elkaar uit het oog
Ik zat naast een hele leuke jongen
echt zo`n een met haast een vrouwelijke verschijning, fijn gezicht en zachte lippen, halflang golvend bruin haar en een baardje van een paar dagen.
je droeg een blauwe broek en een groen grijs gestreept shirt en je luisterde muziek en had een roze rugtas bij je
we hadden een paar keer oogcontact maar helaas bleef het daar bij
als je dit leest contact me you beautiful Ducht guy

18 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Hilversum Hvs
Op station Hilversum Hvs verloren we elkaar uit het oog
Jij (Volgens mijn Iraanse vriendin) een Iraanse jongen, ik een meisje van 20 met lang bruin (aan de onderkant blond) haar.

Je stapte in op Amersfoort. Ik zag je op het perron al en je ging rechts schuin voor mij zitten, een rij verder bij een 4-zits. Ik zat met mijn vriendinnetje linksachter vlakbij de deur.

We hadden constant oogcontact en ik kon niet stoppen met glimlachen, omdat je mij zo lief aankeek met je leuke lach en je mooie haar. Je at een gevulde koek volgens mij en had het in het Iraans over Schiphol met je moeder(?).

Wij moesten eruit op Hilversum en stonden te wachten op de trein aan de overkant van het perron.
We hadden alsnog de hele tijd oogcontact en we zwaaide naar elkaar toen je weg reed.

Ik ben benieuwd of je ook op zoek bent naar mij!

23 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weesp
Op station Hilversum Hvs verloren we elkaar uit het oog
Gisteren, woensdag 23-01 om 16:00 - 16:15

Ik zoek deze dame:

Rood/blond haar, lichte ogen. Je droeg een spijkerbroek en witte schoenen (met rood blauwe strepen)

We keken elkaar steeds aan, terwijl je bezig was met je Iphone, en je glimlachte. Ik wil graag weten wie je bent :$
Kon je helaas niet aanspreken, want ik moest in Hilversum uitstappen.

Mocht jij jezelf hier in herkennen, mail mij dan.

Hopelijk tot snel!

18 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum Hvs
Op station Hilversum Hvs verloren we elkaar uit het oog
Dag meisje met de rode jas en de rode handschoenen,

Ik weet niet hoe ik je anders moet vinden dus doe ik een poging hier :)

Ik zat al in de sprinter van Utrecht CS naar Hilversum van 12.11. Ik dronk cappucino en luisterde naar muziek. je lachtte lief toen je schuin tegenover me ging zitten.

Onderweg hadden we een paar keer oogcontact en ik kon het niet helpen maar ik bleef maar naar je kijken via de spiegeling in het raam.

Op station Hilversum stapten we samen uit. Je was er nog niet eerder geweest en liep zoekend rond. Ik wees je de weg naar busstation. Daar moest ik ook naar toe. we hebben daar een tijdje gewacht en toen stapte ik in m'n bus. Toen de bus wegreed zwaaiden we nog even naar elkaar. Toen had ik meteen spijt: waarom heb ik je niet aangesproken.

Je zag er mooi uit in je rode jas en later met je rode handschoenen en je mooie lach.

Ik droeg een zwarte jas met een grijze capuchon blauwe spijkerbroek en dronk cappucino. jij een rode jas, rode handschoenen, blond haar en laarsjes.

Lees je dit en herken je het ook nog? Reageer dan, wil je graag weer een keer ontmoeten.

Lieve groet,
Dick