Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


17 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Utrecht Centraal
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
We maakten een paar keer oogcontact, niet zeker wetende of we elkaar herkenden en keken snel weg. Pas toen ik uitstapte en vanaf buiten toch nog goed even keek wist ik het weer. Maar toen was het te laat. De trein reed verder en ik kon maar niet op je naam komen.
We zijn vroeger naar de zelfde school gegaan, en waren best wel close tijdens het school uitje naar Verenigd koninkrijk.

Als je dit ziet hoop ik contact te vinden :)

16 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Naarden-Bussum
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
zaterdag 16-12-2017
IN: we stapten beiden in de sprinter op Utrecht CS om 13:40u
UIT: jij stapte uit op Hilversum-Sportpark om 13:56u

We zaten in de sprinter op de klapstoelen recht tegenover elkaar en lazen ieder een boek. Jij had je oortjes in en ik schreef tussendoor af en toe wat. Onze blikken kruisten regelmatig, maar we zeiden verder niets... ow....! ok ik wist het even niet meer... helaas... nou wie weet lees je dit. Het lijkt me leuk om in contact te komen. Groet!

JIJ [kaukasisch]: donker brilmontuur, donker haar, donkere lippen[stift?], had wat tasjes bij je, maar ik herinner me vooral je bruine bootschoenen en zwart-wit verticaal gestreepte broek, omdat ik steeds een beetje naar beneden staarde ;]
IK [kaukasisch]: lichtbruine ribbroek, grijsgetinte wollen overjas, blauw gebreide muts, kaal, baardje, 1 ring en 1 knop oorbel, bruine boots [harness], ...en wat verlegen [duh]

01 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Hilversum Sportpark
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
mooie dame groet charly 0631362706 sjarel@zonnet.nl

29 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Lelystad Centrum
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
Trein van tien over half één.We zaten schuin tegenover elkaar. Ik zag een mooi meisje met donkere krullen. Jij lachte en toe je uitstapte hadden we inning oog contact. Ik zou uitstappen om je aan te spreken maar was helaas te laat. Ik zou toch graag een keer met je afspreken. x

29 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum Sportpark
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
Jij met je gele hoedje met kattenoortjes, samen met je moeder, ik was brak en had je nummer moeten vragen!

02 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hilversum
Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog
19:15 Utrecht Centraal,

Het was de trein vanuit Den Bosch (Oeteldonk) richting Schiphol. Een bomvolle trein vol met carnaval-reizigers. Eenmaal uitgestapt in Utrecht stond ik een sigaret te roken bij perron 2. Tussen alle normale (geklede) wachtende mensen, kwam je aangelopen. Blonde haren, verkleed in een cowgirl pakje vroeg je me om een vuurtje. Het was wel een grappig gezicht, maar hee, het was tenslotte carnaval geweest. Ik keek er niet van op, omdat ik zelf ook een Brabander ben :)

De treinreis was erg gezellig en veel te kort. We hebben het over van alles gehad; dezelfde series kijken, jouw tijd in curaçao, onze scholen en opleidingen. De, toch al niet zo lang durende, treinreis was voor mijn gevoel nog veel korter geworden!

Je vertelde me dat je bij dezelfde halte er uit ging als ik: Hilversum Sportpark. Een minuut, nadat we de trein uit stapten en elkaar gedag hadden gezegd, besefte ik me dat ik spontaan vergeten was je naam te vragen! Ik keek achterom maar het was al te laat. Als ik het me goed herinner, dan kwam je uit Huizen, ben je 21 jaar, en heb je op school gezeten op het ROC in Hilversum.

Na een flinke zoektocht op Facebook heb ik het opgegeven. Deze manier van contact zoeken is eigenlijk niet echt iets voor mij. Maar ik heb toch het gevoel dat ik dit moet doen. Nooit geschoten is tenslotte altijd mis ;)


Mocht dit nou werken, dan lijkt het me heel leuk om nog een keer samen iets te gaan doen. Dan kunnen we ons gezellige gesprek voortzetten!


Groetjes, M.