Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


30 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Amsterdam Sloterdijk
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Zag je in de trein richting Sloterdijk. Je keek iets van een serie op je mobiel. In Sloterdijk stapte je om kwart over 2 over net zoals ik. Je nam de sprinter naar Den Haag. Normaal neem ik die niet persé, maar ik dacht waarom ook niet. In Hoofddorp stapte je weer uit. Je had blond haar met een witte tuinbroek en Adidas schoenen. Ik was die gast met het petje op. Als je wilt kan je me via deze site bereiken, ben benieuwd of het lukt.

03 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Zo rond 23.30 kwam jij de trap opgelopen bij station Amsterdam Lelylaan, lachend en grappend omdat mijn vriendin moest gapen. Je had een hele vriendelijke uitstraling en een aanstekelijke glimlach. Helaas namen we niet dezelfde trein, maar hadden wederom een onderonsje. Lijkt mij leuk om er achter te komen wie jij bent.

27 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Purmerend Weidevenne naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op station Purmerend, om 9:15 uur. Volgens mij zat jij al in de trein.
Jij had een wit/grijs met zwart geblokte ruitjesbroek aan, zwarte schoenen, donker lang haar . Ik stond eerst bij de deur en ben bij station zaandam gaan zitten op het klapstoeltje naast de deur. Je viel me al de hele weg op, we hadden regelmatig oogcontact . Ergens bij Zaandam zei je heel vrolijk: Hoi"en je zwaaide. Ik wist niet zeker of je het tegen mij had en reageerde niet. Daarna keek je gauw op je telefoon en keek niet meer. We stapte allebei uit op station Hoofddorp, waar ik nog heb geprobeerd om je te zoeken om aan je te vragen of je vriendelijke groet voor mij bedoeld was en mijn verontschuldiging aan te bieden dat ik niks terug zei. Je kwam op het station vriendinnen tegen, dus besloot ik om je maar niet aan te spreken.
Hoop evengoed nog met je in contact te komen!

11 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schiphol
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Hoi Zaanse uit Hoofddorp,... het was erg prettig om met je te kletsen... het was nog veel leuker om in je ogen te kijken. Ik hoop je weer snel tegen te komen, en als ik weer naast je lig te slapen met koptelefoon, dan mag je me zeker wakker maken. ... Als je het leuk vindt om elkaar nog eens te ontmoeten en je kijkt toevallig ook nog op deze site. Zou het echt leuk vinden als je dan reageert.

08 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
In de sprinter naar Hoofddorp kwam ik bij jou in de vierzits zitten. ipv naar mijn scherm te kijken, keek ik naar jou en jij leek dat wel te waarderen. We hebben zo'n drie keer oogcontact gehad voordat we moesten uitstappen. .. Ben niet verlegen, maar wist toch niks te zeggen... knipoog van de jongen met pet... zullen we elkaar nog eens ontmoeten op station Hoofddorp?... Dit was donderdagavond 8 december, trein van 18:18 vanaf spoor 6 Schiphol.

11 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Wow, wat een mooie blauwe ogen! We stapten rond half negen allebei in op Schiphol, maar helaas moest ik de volgende halte alweer uitstappen. We zaten maar kort tegenover elkaar, maar je toverde een onuitwisbare glimlach op mijn gezicht. Ik durfde je in de volle trein niet te vragen of je een volgende keer een kopje koffie met me zou willen drinken, maar hopelijk krijg ik een herkansing!

29 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
17:30 Je kwam op Sloterdijk opeens naast mij zitten (blauw haar). De vertraging liep steeds meer op, maar de tijd vloog voorbij, want het was leuk om met je te praten. Zelfs treinen in de volle coupe maakte niets uit.

Vergeten je nummer te vragen...

16 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Laan V NOI naar station Amsterdam Zuid
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
9:20 Een glimlach verscheen op ons gezicht iedere keer als onze ogen kruisten.

16 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
"Fietsen naar Werk".

Op station Amsterdam Zuid kwam ik naast je zitten. Ik vroeg je waar deze trein heen ging, er was immers weer vertraging ... Ik zat in de goede trein, dus ik kon (gelukkig) blijven zitten. Even later raakten we aan de praat over spelende kinderen op het perron en vroeg je waarom ik niet naar werk fietste. Ik gaf je diverse redenen en vertelde je dat ik vaker met de fiets naar werk zou moeten gaan. Eenmaal uitgestapt besefte ik dat ik voortaan vaker met de trein naar werk ga. Hopelijk zit ik dan weer naast of tegenover je.


19 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Schiphol
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Jij zat in de trein, toen ik na mijn werk op Sloterdijk instapte na me werk. Het was rond 17:20.. Jij had je tas op de klapstoel staan en verwijderde deze vriendelijk om mij een zitplaats te bieden. Een vriendelijke glimlach ging er aan vooraf.. De volgende haltes zat ik steeds te denken of ik je zou aanspreken of niet.. Achteraf niet gedaan.. Je kent dat wel grote mond maar klein hartje ;)!

Ik stapte uit op Schiphol na ongeveer een treinrit van 10 minuten. Jij bleef zitten in de sprinter met als eindbestemming Hoofddorp. Ik pakte een andere sprinter die op het zelfde perron zou vertrekken om 19:29 richting Leiden.. Hij was iets verlaat dus hij kwam uiteindelijk om 19:33.. Jij keek me aan toen ik uitstapte en ik jou..

Het zou leuk zijn als ik je nog eens zou zien! Je zult niet ver van mij vandaan komen want ik woon in de buurt van Leiden..

Nou misschien tot snel!

Daan

06 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
In trein in 4zitje paar keer knieën tegen elkaar aan. Zei dat in vliegtuig nog minder ruimte was. Jij gaf aan dat we dan anders zouden zitten :-D

Reply en je hebt een betere seat ;-)

12 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Toen ik op station Schiphol instapte hadden we elkaar volgens mij al opgemerkt. Helaas moest je de volgende halte er alweer uit. Die zonnenbril stond je goed maar helaas kon ik daardoor niet je mooie ogen zien. Wel lief dat je nog even naar me lachte voor je uitstapte.
En nou hoop ik toch elke dag stiekem dat ik je weer tegenkom.

31 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Heel mooi meisje die net sleeping beauty gezien had. We hadden een kort gesprek en zou je graag een keer meenemen naar het theater bijvoorbeeld ;)

18 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Den Haag Centraal
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Hee leuke dame,

Ik kwam tegenover je zitten in een 4 zits plaats in de sprinter naar Den Haag Centraal, toen ik instapte op Duivendrecht. Toen was het nog rustig... ik zetten me tas naast me, zodat we allebei de ruimte hadden, die plekken zijn zo krap in de nieuwe sprinter :P

Maar ik zat naar je te kijken en maakte oogcontact, je zat muziek te luister met witte oordopjes en af en toe op je telefoon te typen en kijken, een Galaxy S2 met een rood hoesje. Je had mooi blond haar en je net een leuk zwart doorgetrokken lijntje oogpotlood bij je ogen. Een wit/beige truitje aan met een groen blouseje er onder en een zwarte broek.

Toen werd het drukker en maakte ik plaats voor mede reizigers en kwam tegenover je zitten, met schooltas op schoot, zwarte met blauwe accenten, we hadden oogcontact en je keek ook terug ;) ik ook met muziek in met zwarte oordopjes en toevallig ook een zwarte Galaxy S2 in me hand, zonder hoesje. ik zat daar met me blauw Gaastra jas aan en grijze broek.

Ik moest er op Hoofddorp uit, we weren nog net gecontroleerd. Ik moest me er nog net beetje uitwringen en verloor bijna me evenwicht. Maar ik liep aan de buitenkant van de trein nog langs je en gaf je nog een knipoog, toen lachte met een big smile lief terug!

Wie weet kunnen we elkaar nog een keer tegenkomen;)

22 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
We hadden een leuk gesprek in de sprinter van Den Haag naar Hoofddorp (jij reed door naar A'dam). Jij had cursus gehad en ik kwam van mijn werk. Een keer verder praten over reizen, genieten van het leven, en... informatietechnologie?

19 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Je zat vanavond ook voorin de trein (sprinter), links van mij met een bos bloemen. Jij met blond haar, ik donkerblond krullend haar. Helaas geen gesprek kunnen aanknopen, maar je zit wel in mijn hoofd...

04 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
rond 0.100 vrijdagnacht/zaterdagochtend,op perron 10a op centraal,iedereen stond te wachten,in de erge kou.
Jij kwam naast me staan,en keek op de gele borden.
Ik zei dat het geen zin had,daar op te kijken,omdat het toch helemaal ontregelt is.
We raakten een beetje aan de praat,en toen stapte je in de trein,naar schiphol/hoofddorp.
je zwaaide nog,dat het gelukt was.
En ik had echt spijt,dat we geen nummers hadden uitgewisseld.
Ik hoop dat ik je alsnog eens terug zie,lijkt me leuk om je beter te leren kennen.

22 April 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Goede vrijdag stapte ik om tien voor zes de trein naar schiphol in. Jij zat in de voorste coupe, gekleed in een strakke spijkerbroek en een zwart hempje. Je had lang donkerblond haar en een rond gezicht. Je was een dik magazine aan het lezen.

Ik was onderweg naar schiphol voor een poosje weg. Ik was gekleed in een driekwart broek en een Australie T-shirt, kortom echt vakantiekleding.

Ik weet niet waarom, maar iedere keer dat we oogcontact hadden begon je enorm te glimlachen. Toen je uitstapte in Hoofddorp zei je "Fijne avond". Hier ben ik zo van onderste boven, ik wil graag kennis maken. Als je dit verhaal herkent, neem dan contact op...
22 Juni 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Hey knappe donkere dame met je zonnebril, roze boek en zwarte laarzen. Ik vind je leuk! In de trein zat ik - donkerharige gast met blauwwit ruitjes overhemd en zwart jasje - tegenover jou. Thanks voor the smile toen ik uitstape in Hoofddorp :)

21 Januari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Hoofddorp
Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie krullen en langharige bruine jas, las Frans boek. Ik zat schuin tegenover je. We keken even, en ik zag iets in je.
Nog eens kijken?