Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


01 Maart 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Knappe getinte man met rode hoodie en mooie ogen vanmiddag schuin tegenover me in de volgende vierzits. We hadden een paar keer intens oogcontact. Ik moest er in Hoorn helaas uit. Bij het weggaan keken we elkaar lang aan. Ik keek achterom en jij ook, tussen de stoelen door... ik vergat zelfs mijn tas! Gelukkig werd deze nog door een attente reiziger gegeven. Wie ben je?

04 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Enkhuizen
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.)

Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit.

Stapte zelf bij kersenboogerd uit.

16 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Hi
Ja jij, die bijzonder leuke dame . Op Sloterdijk kwam ik naast je zitten in het tussenstuk van de trein. Ergens halverwege viel mijn oog op het boek dat je aan het lezen was en zo raakte wij aan de praat. Jij die leuke meid, geboren in Columbia en sinds je elfde woonachtig in Nederland. Je was met de fiets en bij het uitstappen van de trein wachte ik nog even op je. Eigenlijk wilde ik je vragen hoe je heete maar daar is het niet van gekomen. Ik die man met die bril vond het gezellig om met je te babbelen en eigenlijk hoop ik dat ik je vaker zie of in ieder geval nog een keer kan spreken.
Ik hoop dat je leest dat ik je zoek en je wil reageren
Groetjes,Edwin

30 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Centraal
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je zitten op station Hoorn op spoor 1, ik zat op dat moment in de 1e klas van de intercity vanaf Hoorn naar Amsterdam, je zwaaide nog naar mij, en later ook maar mijn collega/begeleider die tegenover me zat, je had blond haar dat weet ik nog goed! Ik vraag me af wie je bent en zou je best beter willen leren kennen!

23 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Hoofddorp naar station Bovenkarspel-Grootebroek
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
een licht getinte jonge dame met kroes bruin haar, zat in de laatste coupe!

18 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
2 woensdagavonden laat, vanaf 22:15 stapte jij in de trein richting Hoorn. De eerste keer kwam je tegenover me zitten en groette me opvallend vrolijk op zo'n laat tijdstip van de dag. Ik heb toen niks gedaan, maar moest zeggen dat je er ontzettend schattig uit zag.
Afgelopen woensdagavond zag ik je weer.. Viel het je op dat ik je steeds aankeek? Maar je was zo ver.. en ik heb uiteindelijk niet besloten om op je af te stappen.

Ben ik te laat? Ga ik je nog zien, of was mijn 2e keer mijn laatste kans?
Jij, lief meisje met donker haar en bril. En een lieve glimlach.

Ik, de hindoestaanse jongeman met een baardje. Wie weet tot snel..

05 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Je had rode nagellak, lang haar en zat naast me. toen je uitstapte groette je heel enthousiast.
Enfin..

28 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Ik wil graag je naam?!

Jij had blonde haren en blauwe ogen aan de linker kant liep je haar in een soort krul, je had een donker rode broek, en een zwarte jas tot aan je boven benen.

Als je je eigen herkent wil je dan een berichtje terug sturen?

Groetjes

29 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
We stonden beide op Station Sloterdijk op spoor 3 te wachten op de trein van 19.15 naar Enkhuizen. De trein was 5 minuten later op stopte ineen niet meer op de tussen stadions tot Hoorn.
Jij: blank, lang blond (donker blond) haar en blauwe ogen en een zwarte strakke broek aan en wat jonger dan ik. Ik: blank, kaal geschoren kop, blauwe ogen, grijze broek, blauwe jas en een streepjes shirt.
Jij reed achteruit op een tweezits en je zat achter een vier zitbank, ik reed vooruit en zat voor de vier zitbank aan de andere kant van de trein. We hadden regelmatig kort oogcontact. Vlakbij Hoorn kreeg een man van de vier zitbank met zwart haar, tussen ons, een boete van de conducteur. Op dat moment lachte we lang naar elkaar.
Ik stapte uit in Hoorn.
Het lijkt me heel leuk om je een keer te ontmoeten!

24 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Denk niet dat je hier kijkt maar kan het altijd proberen.
Je stapte in op Sloterdijk helemaal voor in de trein, je liep de deur door , ik keek naar links en keek jou aan en lachte, jij lachte terug en kwam naast mij zitten. Zelf zat ik muziek te luisteren via mijn iphone en had een groen bandje om. We hadden een aantal keer oogcontact en ook toen moesten we allebei lachen. Een gedeelte van de reis was je nog even in slaap gevallen tot vlak bij hoorn. Eenmaal op station hoorn stond je op, we keken elkaar nog even lachend aan en je liep de trein uit. Zelf ging ik verder naar enkhuizen. Ik was verlegen om wat te zeggen :(

Wie weet :D

24 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Mijn dochter en ik zaten al toen jij en je zoontje de coupé binnen kwamen lopen. Jullie kwamen naast ons zitten. Jouw zoontje voelde zich niet zo lekker en mijn dochter was helemaal in de ban van haar olifantenboekje.
We hadden niet veel tegen elkaar gezegd, maar we hebben heerlijk om elkaars kroost gelachen en er was tussen ons wel degelijk oogcontact.

We stapten gezamenlijk uit op station Hoorn Kersenboogerd. We zeiden elkaar gedag, stapten beiden op de fiets, zwaaide nog even naar elkaar en daar verloren we elkaar uit het oog.

Ik moet sindsdien steeds aan je denken...ik krijg je niet uit mijn hoofd. Zou heel graag met jou in contact willen komen. Ik hoop jij ook met mij en dat deze site ons dichter bij elkaar zal brengen.

20 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Hallo!
Ik ben een jongen van 20 jaar zoek een jonge vrouw, met rood haar, van ongeveer rond de 20-24 jaar. We zaten beide in de trein van Amsterdam Centraal naar Hoorn Kersenboogerd in de stiltecoupe.

Jij had een kort broekje aan, rood haar en zat soms op je mobieltje tijdens de rit. Ik had een blauwe T-shirt, jeans aan en had blonde haren met blauwe ogen. Op een gegeven moment had ik het idee dat we veel naar elkaar keken en wilde je graag aanspreken, maar was helaas te verlegen. Ook zat ik uiteindelijk ook nog in een boek te lezen die ik vrij snel ook weer dicht deed :).
Uiteindelijk moesten we beide bij kersenboogerd de trein uit en stootte ik mijn hoofd nog tegen de bagageruimte -_-, daarna was ik snel weg haha...

Hopelijk zie jij dit bericht en zou je misschien een babbeltje willen maken. Hopelijk tot snel! :)

28 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Hi,
Ik ben op zoek naar die leuke meid die ik vandaag 28-2 tegen kwam in de trein naar hoorn. Ik hield de deur voor je vast toen je met twee tassen en koffer naar het tussenstuk van de trein wilde lopen omdat je uit moest stappen.
Je zei nog tegen me, ik doe het in etappes terwijl ik de deur voor je open hield en jij je tassen en koffer het trapje op tilde. Je droeg een cremekleur rokje met daaronder pumps, en toen je langs me liep kon ik mijn ogen niet van je afhouden en ik weet zeker dat het je opviel, toen we bij het station Hoorn kwamen vroeg je me of ik je wilde helpen met het naar buiten dragen van je koffer en dat deed ik natuurlikk maar al te graag. Helaas hield ons contact daar op en dacht ik nog, die zie ik vast nooit meer, voor mij ern reden om het eens op deze manier te proberen. En hoewel ik weet dat ik volgens mij een stuk ouder ben dan jij hoop ik toch dat ik je ooit nog eens zie, ik weet wel dat ik de volgende keer je niet weer laat lopen zonder te vragen hoe je heet.
Ik hoop dat je contact met me wil.
Groetjes, Edwin

20 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag 20 december 2013 om 17.09 stapte ik in de trein van Amsterdam CS naar Hoorn. Niet wetend dat ik een heel leuke hoofdconducteur zou ontmoeten! Graag wil ik ons leuke gesprek voortzetten. Onze gespreksonderwerpen waren mijn bekering, Ahmed Deedat - Gebroken kruis, hoofdsalaris, romantiek. We zaten op het balkon voor de eerste klas en je woont Utrecht. Bij ons afscheid zei je iets in de trant van "Oh ja, ik ben niet ouderwets". Herken je jezelf? Mail me alsjeblieft! Of herken je iemand in deze beschrijving? Vertel hem alsjeblieft dat ik hem zoek!

20 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Vrijdag 20 december 2013 om 17.09 stapte ik in de trein van Amsterdam CS naar Hoorn. Niet wetend dat ik een heel leuke hoofdconducteur zou ontmoeten! Graag wil ik ons leuke gesprek voortzetten. Onze gespreksonderwerpen waren mijn bekering, Ahmed Deedat - Gebroken kruis, hoofdsalaris, romantiek. We zaten op het balkon voor de eerste klas en je woont Utrecht. Bij ons afscheid zei je iets in de trant van "Oh ja, ik ben niet ouderwets". Herken je jezelf? Mail me alsjeblieft! Of herken je iemand in deze beschrijving? Vertel hem alsjeblieft dat ik hem zoek!

13 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Amsterdam sloterdijk en jij zat er al. Je haalde je spullen van de stoel zodqt ik kongaan zitten..ik zat en toen zag ik een collega en die reageerde niet waarop jij reageerdedat hij al de hele dag aan het bellen was..je moest lachen en ik dacht alleen maar god wat ruikt die jongen lekker..we stapte allebei uit in hoorn kersenboogerd..ik keek je nog even aan op de trap en je keek terug..hoop je snel weer te zien en lef ye krijgen om iets tegen je te zeggen. Het enige dat ik nog weet..je bent lang, lichtgrijze broek..heel druk besig met je telefoon en muziek in je oortjes.

20 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Ik ben niet wild van dit soort sites, maar wie weet wat eruit ¨rolt¨

Jij:

-bond,
- Bruine sandalen (?)
- legging, tot aan je enkels.
- zwart shirt.
- Bij station Hoorn, waar ik eruit moest deed jij je koptelefoon af.

- Denk jij dat je jezelf herkent in deze summiere omschrijving?
EN denk jij te weten hoe ik eruit zag?
Laat het me maar weten.

Overigens reed jij door naar een ander station.


27 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Op station Hoorn kwamen we elkaar vanmorgen tegen op het perron, spoor 1. Jij liep samen met een paar andere jongen.Toen we elkaar voorbij liepen met wat mooie blikken, keken we allebei achter om naar elkaar! Dat was wel heel bijzonder... Aantrekkingskracht? Lijkt me leuk om je te ontmoeten weer en te kijken of het echt zo is!
Overigens was het alleen op station Hoorn, niet op Kersenboogerd.

30 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
In bus 134 naar Wieringerwerf... Om tien voor vier. :) Jij met je schattige bril en je krulletjes en je lichtblauwe ogen die me de hele tijd aan zaten te staren... Ik met mn zwarte kleding en een zwarte jas met een lange puntmuts, zwart haar met witte en rode plukjes. Ik vond je er heel schattig uitzien. Het was niet de eerste keer dat ik je tegenkwam. Ik ben je al eens een paar keer eerder tegengekomen. Sorry dat ik niets zei. De volgende keer dat ik je tegenkom, geef ik je een briefje met mn nummer en mn naam ;) Tot horens, moppie! :)

17 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je al op het perron. We stonden beide op de intercity naar Enkhuizen te wachten die rond 16.15 ging. We stonden vlak naast elkaar tot ik een stukje verderop ging staan wegens overlast van de mensen achter mij. Toen de trein kwam zat ik al eerder in de coupé en jij kwam later binnenlopen. Je ging aan de andere kant van het gangpad, 1 rijtje verder en schuin tegenover mij zitten. Naar mijn idee hadden we veel oogcontact. Ik was niet aan het opletten en ineens waren we bij station Hoorn en moest ik uitstappen. Uit de haast ben ik je naam of nummer vergeten te vragen. Jij had blond haar en een korte broek aan met een t-shirt, slippers, een rugzak en je had een tattoo op je bovenarm. Ik had bruin haar en een bloemetjes broek aan met een zwart hempje en had 2 tassen bij me. Zou je graag nog eens willen zien!

27 April 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Heerhugowaard
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Blonde boy,

We stonden alle 2 te roken op het perron, jij had het druk met je telefoontje.
We hadden steeds oogcontact..

zou graag een met je spreken.

Helaas ging jij in een andere trein dan ik...
zien we elkaar nog eens?

18 November 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Zaandam
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in de trein in Zaandam, Je ging de trein uit om je tasje te pakken en liet je rugtas in de trein,vervolgens kwam je zitten ik zat tegenover je en naast je zat een zwarte vrouw, zij stapte uit in Purmerend. We zaten de hele tijd tegenover elkaar, ik vond dat je een heel schattig gezicht had en mooie ogen. Toen we uitstapte keek je naar me en glimlachte, ik glimlachte terug.
En je bandje van je tas kwam tegen me aan, je zei nog oeeps, en ik lachte en vervolgens liepen we allebei de trein uit in Hoorn.
Ik vind het jammer dat we niet gesproken hadden want ik vond je wel een leuke jongen.....

14 September 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Bij Amsterdam Centraal kwam ik tegenover je zitten, je zat een boek te lezen en wat te snoepen uit je tas.

Na sloterdijk viel je in slaap.. eenmaal bij Hoorn maakte ik je wakker en je zei met een glimlach dat je er pas bij Hoogkarspel eruit moest.. Oeps.. :)

Wie weet kom ik je nog wel een keer tegen in de trein of lees je dit bericht, either way.. zin om een keer te kletsen?

30 December 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Ik ben een jongen, jij een meisje. We zaten redelijk bij de deur in de intercity van 17:39. Je zat er al en ik kwam er bij. Lijkt me wel leuk om een beetje te weten wie je bent :)

26 Oktober 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Ik had stiekem al de helft van je gezicht gezien..toen werd ik wakker na een korte indutting en keek ik opeens recht in je beide ogen! Je was knapper dan ik me had voorgesteld haha.. ik had het gevoel dat jij tijdens de rest van de rit ook een paar keer mijn kant op hebt gekeken, helaas was ik te verlegen om het oogcontact vast te kunnen houden! Je had donker haar, beetje krullerig..een blauwe jeans aan (zag ik nog snel toen ik uit moest stappen!) en een of ander blauw plastic tasje bij je ofzo? Ik zelf had donker stijl haar en een pony, ik zat naast een slapende vrouw! Zou leuk zijn als je dit leest!:)

30 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Enkhuizen
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
was een meisje met zus of vriendin en een kleintje
zaten in de verkeerde trein zaten in de trein naar hoorn kersenboogerd en die ging niet verder dus miste ze de trein naar enkhuizen de een meisje woonde in nieuwegein jij ging liftend naar huis had je zou weg gebracht naar je huis als ik wist als jij dat leuk leek ik hoop dat je reageer

06 Februari 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Purmerend Overwhere naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Hoi!

Gisteren (donderdag) kwam ik tegenover je zitten... en vandaag (ook deels onbewust) in dezelfde coupé :) Ik stapte om 17:51 uur in op Purmerend Overwhere en we stapten beiden uit in Hoorn. We hadden wel regelmatig oogcontact. Het was voor mij iig wel duidelijk dat je mij gaaf vond. Ik jou ook wel, ik wil wel weten wie je bent :)

Ik denk dat je wel weet welke jongen dit berichtje schrijft :P Als je mij echt gaaf vond/vind kijk jij ook wel op deze site :P

06 Juli 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
bij de nachtbussen, zij moesten naar hoorn :) ene bas en boy? wie weet wie ik bedoel?

09 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen
Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog
Het was de trein van half 12 's ochtends. We hadden non-stop oogcontact met als hoogtepunt toen jij uitstapte in Hoorn. Je lijkt me erg leuk en zou je graag nog eens willen spreken. Hopelijk denk je er hetzelfde over en lees je dit ;)