Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


04 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Enkhuizen
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.)

Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit.

Stapte zelf bij kersenboogerd uit.

23 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Hoofddorp naar station Bovenkarspel-Grootebroek
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
een licht getinte jonge dame met kroes bruin haar, zat in de laatste coupe!

24 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Mijn dochter en ik zaten al toen jij en je zoontje de coupé binnen kwamen lopen. Jullie kwamen naast ons zitten. Jouw zoontje voelde zich niet zo lekker en mijn dochter was helemaal in de ban van haar olifantenboekje.
We hadden niet veel tegen elkaar gezegd, maar we hebben heerlijk om elkaars kroost gelachen en er was tussen ons wel degelijk oogcontact.

We stapten gezamenlijk uit op station Hoorn Kersenboogerd. We zeiden elkaar gedag, stapten beiden op de fiets, zwaaide nog even naar elkaar en daar verloren we elkaar uit het oog.

Ik moet sindsdien steeds aan je denken...ik krijg je niet uit mijn hoofd. Zou heel graag met jou in contact willen komen. Ik hoop jij ook met mij en dat deze site ons dichter bij elkaar zal brengen.

20 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Hallo!
Ik ben een jongen van 20 jaar zoek een jonge vrouw, met rood haar, van ongeveer rond de 20-24 jaar. We zaten beide in de trein van Amsterdam Centraal naar Hoorn Kersenboogerd in de stiltecoupe.

Jij had een kort broekje aan, rood haar en zat soms op je mobieltje tijdens de rit. Ik had een blauwe T-shirt, jeans aan en had blonde haren met blauwe ogen. Op een gegeven moment had ik het idee dat we veel naar elkaar keken en wilde je graag aanspreken, maar was helaas te verlegen. Ook zat ik uiteindelijk ook nog in een boek te lezen die ik vrij snel ook weer dicht deed :).
Uiteindelijk moesten we beide bij kersenboogerd de trein uit en stootte ik mijn hoofd nog tegen de bagageruimte -_-, daarna was ik snel weg haha...

Hopelijk zie jij dit bericht en zou je misschien een babbeltje willen maken. Hopelijk tot snel! :)

13 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Amsterdam sloterdijk en jij zat er al. Je haalde je spullen van de stoel zodqt ik kongaan zitten..ik zat en toen zag ik een collega en die reageerde niet waarop jij reageerdedat hij al de hele dag aan het bellen was..je moest lachen en ik dacht alleen maar god wat ruikt die jongen lekker..we stapte allebei uit in hoorn kersenboogerd..ik keek je nog even aan op de trap en je keek terug..hoop je snel weer te zien en lef ye krijgen om iets tegen je te zeggen. Het enige dat ik nog weet..je bent lang, lichtgrijze broek..heel druk besig met je telefoon en muziek in je oortjes.

27 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
Op station Hoorn kwamen we elkaar vanmorgen tegen op het perron, spoor 1. Jij liep samen met een paar andere jongen.Toen we elkaar voorbij liepen met wat mooie blikken, keken we allebei achter om naar elkaar! Dat was wel heel bijzonder... Aantrekkingskracht? Lijkt me leuk om je te ontmoeten weer en te kijken of het echt zo is!
Overigens was het alleen op station Hoorn, niet op Kersenboogerd.

30 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Enkhuizen
Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog
was een meisje met zus of vriendin en een kleintje
zaten in de verkeerde trein zaten in de trein naar hoorn kersenboogerd en die ging niet verder dus miste ze de trein naar enkhuizen de een meisje woonde in nieuwegein jij ging liftend naar huis had je zou weg gebracht naar je huis als ik wist als jij dat leuk leek ik hoop dat je reageer