Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2019
Ik kwam vrijdagavond 8 maart na werk schuin tegenover je zitten in de trein van Den Haag Centraal naar Groningen. Jij was met je (vermoed ik) vriendin een hapje aan het eten. We maakten een paar keer oogcontact en moesten lachen naar elkaar. Jij had lang blond haar en een rood (mantel)jasje. Bij mijn vertrek op Schiphol keken we elkaar nog 1x lachend uit en ik twijfelde om terug te lopen, maar helaas...nu maar op deze manier.

Ben jij die mooie dame, laat van je horen en wellicht kunnen we elkaar beter leren kennen.

Groet,
M.

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Een oproep voor Ger....


Beste Ger,

Bedankt voor jouw reactie van vrijdag 8 maart 2019. Vanwege jouw privacy heb ik de tekens achter jouw naam weggelaten. Ik heb jouw mail beantwoord. Tegelijkertijd vraag ik mij af of deze is overgekomen. Volgens mij kun je alleen reageren op een oproep om te reageren of eventueel je gegevens achter te laten wanneer je wederzijds contact zou willen.

Het lijkt mij enig om elkaar te ontmoeten. Mag ik je vragen om opnieuw te reageren....

Een hartelijke groet van deze Treinflirt fan


Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2019
Lieve reizigers,

Wat een romantiek...
Iedere dag bezoek ik de site om te genieten van deze verhalen. Wat fijn te weten dat er romantische reizigers zijn. Het is mooi te lezen op welke manier mensen contact met elkaar maken. Dit begint met een moment...met een heel bijzonder moment...het oogcontact......
Vanwege verschillende redenen is aanspreken een grote stap.

Graag zou ik jullie willen meegeven dit echt te gaan doen. Durf!!! Spreek de mooie dame of heer aan. Zeker wanneer het wederzijds contact is. Zie je geen gelegenheid om jouw reiziger aan te spreken...schrijf op een klein stuk papier jouw naam, telefoonnummer en iets liefs. De kans elkaar terug te vinden is zeer klein. Veel reizigers weten het bestaan van deze site niet. Zij maken zelden een treinreis. Of reizen met een treinticket te koop bij een bekende drogisterij, supermarkt of warenhuis.

Met het Weekend Vrij abonnement reis ik flink wat jaren met de trein. De vrijheid die het abonnement mij geeft is heerlijk!!

Ik ben een romantische, spontane vrouw die graag mensen ontmoet. Door mijn treinreizen heb ik veel mensen kunnen spreken. Oprecht spontaan op het perron, bij het station of naast mij in de trein. Iedere reiziger heeft een eigen verhaal met achtergrond. Zo fijn...zo bijzonder...

Misschien beleef ik op een dag...mijn eigen treinflirt...
Een man op zoek naar deze intens romantische vrouw...

Met lieve groet van deze Treinflirt fan.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Op zoek naar lieve lach en mooie bruine ogen!

Jullie stapten met zijn tweeën in te Eindhoven, waarbij jij me meteen opviel. Ik was een filmpje aan het kijken op mijn telefoon met oortjes in. Jullie waren gezellig aan het kletsen en chips aan het eten. Af en toe keken wij elkaar diep in de ogen aan.

Ik moest er in Den Bosch uit, en ik hoopte jou nog van iets dichterbij te kunnen zien, en misschien heel cheesy je mijn visitekaartje te geven. Lekker makkelijk, kun je me meteen vinden.

Zin in een theetje? Laat maar weten! Je herkent me verder aan mijn zwarte broek, wit/blauw gestreepte trui en bruine lederen tas.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Februari 2019
Op zoek naar een meisje in sportkleding en blauwe jas. Je stapte om 15:33 in de intercity op Utrecht Centraal en kwam precies tegenover mij zitten. We hadden regelmatig oogcontact. Jij stapte net als mij uit op station Den Bosch. Je ging de roltrap op, terwijl ik de sprinter op het perron tegenover moest hebben. Helaas heb ik je niet aangesproken (spijt achteraf).. maar toch kom ik graag in contact als je dit leest.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2019
Gezocht:
té leuke conducteur die de kaartjes controleerde in de 1e klasse coupé op zondag 10.2.’19 in de 18.48u- trein van Zwolle naar Leeuwarden
Ik: té overdonderd door je mooie lach om zo stoer te zijn en je achterna te gaan. Daarom probeer ik het zo!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2019
In de trein van 11:03 in Utrecht, richting 's Hertogenbosch werd ik gecontroleerd door een erg leuke conducteur... Donker haar, stopelbaardje. Helaas was ik aan het bellen en kon ik geen praatje maken, maar hadden we wel leuk oogcontact. Dus, wil je eens samen een koffie drinken bij de Kiosk? I'm in!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 25 Januari 2019
Vrijdagavond. Een hele dag college achter de rug en ik stap met een medestudent op Rotterdam Blaak in de trein naar Rotterdam CS. Verdomme, 5 minuten vertraging, nu haal ik mijn aansluiting op CS nooit meer.. nou dan maar eens fatsoenlijk avondeten halen bij de Italiaan op het station.

Nog denkende wat ik wou bestellen liet ik jou half in gedachte voorgaan, maar wat gebeurde toen jij je omdraaide.. wow.. een gevoel wat ik in jaren niet meer heb gehad. Tijdens het wachten nog wederzijds wat blikken gewisseld maar ik kon de moed niet bij elkaar schrapen voor een gesprek.

Leuke jongen met donker haar en werkzaam bij de NS, buiten dat je het de leukste vertraging ooit hebt gemaakt.. wat zeg je ervan om dat nogmaals te overtreffen en de volgende keer samen te eten?

Liefs, de blonde dame met de rode jas

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Januari 2019
Iets voor half 11 sprak ik je aan, terwijl je ingepakt stond te kleumen op het perron, wachtend op de sprinter naar Zutphen - zelf was ik juist uit de wachtruimte naar buiten gelopen, omdat daar zitten en wachten nog kouder aanvoelde, dan buiten wat bewegen. Je moest met dezelfde sprinter, een halte verder. Nadat we instapten ging je wat verderop zitten en kwam ik bij het uitstappen niet verder dan "fijne avond".
Een volgende keer wat meer?

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 27 December 2018
Ik zag jou aankomenlopen en jij viel op, ik stapte in de trein om 08:40 ik zocht een plaats en jawel ik zat tegen over jou wel met een stoel ertussen jij vooruit en ik achteruit richting Amsterdam, paar keer eventjes oog kontakt gehad.

Je had een Schotse rooie ruit legging aan, donker haar en luisterde muziek via je oogdopjes, bij het uitstappen zag ik dat jij richting de achterkant van het CS liep..

Ik droeg een spijlkerbroek, zwarte coltrui, camouflage jas, zwarte schoenen en een rugtasje..

Leuk als ik je zo zou vinden of moet ik elke dag om 08:40 op het station van hoorn haan staan hahahaha..

Gr J tot......wie weet..

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Kerkrade Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Januari 2019
Hoi!
Ik zag je met mij instappen in sittard. Je ging na mij ergens zitten, helaas niet naast mij. Je hebt donker haar met grijze zijkanten en een heel aardig gezicht. Ik durfde je helaas niet aan te spreken maar ik hoop dat je mij, blond haar, grijze jas klein van postuur. Toch nog terug kan vinden

Oogcontact in de trein van station Beek-Elsloo naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Januari 2019
Hoi leuke jongen,
Jij zat op de trein naar maastricht te wachten op perron 2. Ik zat te wachten op perron 1 op de trein naar sittard. We keken elkaar een paar keer aan. Jij donkerblond haar en een groene jas en zwarte broek. Ik lichtblond haar en een grijze jas en broek. Hopelijk zie je dit bericht.
Groetjes,
Lau

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 December 2018
Wachtend op een tweede bus naar Antwerpen raakten we aan de praat, jij moest verder naar Gent en kwam uit het Brabantse, en ik moest ook verder België in...
Een ander meisje dat bij ons kwam staan had inmiddels uitgevonden dat er misschien toch een trein aankwam, maar volgens de NS-dame was dat niet zou en zou de bus er in elk geval eerder zijn. Toen deze nooit kwam en we de "spook"trein misten, gingen we bij elkaar in de volgende trein zitten. Maar jij moest er eerder uit dan wij tweeën, dus heb ik je helaas nauwelijks nog gesproken... Zien we elkaar nog eens? Wat mij betreft wel! :)
Ik zal de 1e en de 13e weer rond dezelfde tijd reizen, dus wie weet tot dan?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Didam
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 November 2018
In Arnhem zaten we ineens tegenover elkaar.. jij had (volgens mij) beige broek met beige trui/vest aan en half lang haar. Leuke man dacht ik..Ik had een poncho grijzig/paars aan en heb donker lang haar. We hadden verschillende keren oogcontact en we lachten een aantal keren vriendelijk. Ik durfde niets te zeggen en stapte in Didam uit. De volgende dag zagen we elkaar weer bij Utrecht centraal. We herkenden elkaar en zeiden vrolijk goedendag naar elkaar maar liepen verder. Ik had wel even een kopje koffie willen drinken maar ja ...dus mocht je dit lezen en herken je dit, laat dan even een berichtje achter.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 December 2018
Hoi meisje van de treincatering! (ik heb je naam onthouden hoor, maar in verband met je anonimiteit zet ik het hier niet op)

Afgelopen donderdag sprak ik je rond kwart over één op Antwerpen Centraal aan nadat ik uit de IC Brussel was gestapt. Ik was op Rotterdam Centraal in de trein gestapt.

Ik wou gewoon even zeggen dat ik je reactie zo leuk vond. Je zei dat je het nu gewoon te druk had voor meer, maar zal zwaaien als je me nog een keer ziet. Daar moest ik echt om lachen! Helaas reis ik nooit met de IC Brussel, omdat ik in de buurt van Delft woon en in Amsterdam studeer. Dit was puur toeval vanwege een eenmalige excursie in Antwerpen.

Fijne feestdagen!

Thomas

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 December 2018
Perron 4, 18u, leuke jongen kwam net aanlopen nadat ik m'n telefoon op het spoor had laten flikkeren. Ik half in de stress/half mezelf uitlachen, hij maakte snel contact. We praatten even tot het spoor vrij was, toen lette hij op m'n spullen terwijl ik personeel haalde om m'n telefoon te pakken.

Hij: In de twintig, ±175, donker haar en een wondje/sneetje in zn lip. Hij ging naar Nijmegen, maar omdat hij de trein had gemist ging hij toch maar naar de Flixbus.

Ik: Die chick die haar telefoon op het spoor had laten vallen.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 December 2018
Zaterdagmiddag Station Den Bosch ('s-Hertogenbosch) omstreeks 13.15 uur. Mijn vriendin (klein, blond, boblijn) en ik (1.70, zwarte jas tot net boven de knie, bruine krullenbos) liepen samen door de stationshal, in de richting van de stad.
Jij (lang, stoppelbaardje, donker haar, NS veiligheidshesje) stond daar met je collega bij de balustrade van de trappen naar het perron.
We hadden oogcontact, ik was meteen onder de indruk.... maar toch liep ik door met mijn vriendin. Ik keek nog een keer om, en weer contact met jouw mooie ogen! Hopelijk lees jij of iemand van je directe collega's dit, en komen we met elkaar in contact. Ik zou graag eens een kopje koffie (of iets anders) met je drinken :-)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 December 2018
Toen we instapten in Eindhoven hield je de deur voor me open met je prachtige lach. Daarna hebben we elkaar nog vaak aangekeken en gelacht naar elkaar. In 's-Hertogenbosch stapten we uit, jij ging richting de broodzaak en ik richting de bussen. We hadden nog lang oogcontact en lachten constant. Je zwaaide naar mij en ik zwaaide natuurlijk terug, alleen durfde ik je niet aan te spreken waar ik nu spijt van heb...

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 November 2018
Wij leuk stel, beiden klein maar fijn!
De man met een gouden tand en het vrouwtje een gouden neus ring.

Vanuit Den Haag 16.37 richting Dordrecht, hebben wij een hele leuke conductrice ontmoet, en gezellig met haar een gesprek gevoerd na onze teleurstellende trip van de rechtbank.
Deze leuke conductrice vertelde ons dat ze uit Rijswijk komt.

Als troost kregen wij 2 kortingsbonnen van haar, waar wij heerlijk van hebben genoten!

Helaas moesten wij in Rotterdam uitstappen, bij het uit stappen hebben wij dik achter ons lopen kijken om een glimp van haar op te vangen.
We durven niet te zeggen of zij het zag!

Jammer genoeg waren we beiden te verlegen, om nog in de trein haar nummer te vragen!

Wij hopen graag met haar in contact te komen ☺️Groetjes,
Leuk stel


Oogcontact in de trein van station Helmond naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 November 2018
Ik stond om 12:00 te wachten op de intercity toen jij naast mij kwam staan. Je vroeg of dit de trein naar Eindhoven was, en na een te kort gesprek verdween je na een laatste glimlach het bovenste gedeelte van de trein in.
Als je nog eens wilt weten of je de goede trein hebt, of een ander gesprek wilt voeren dan hoor ik t wel. ;)

Oogcontact in de trein van station Deventer naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 November 2018
Ik zag je in Deventer op het station. Rond tien over 5 liep ik vanuit het niets bijna tegen je aan in de supermarkt. Oogcontact. Enkele minuten later in de gang naar de perrons kruisten onze blikken elkaar weer. Ten laatste stond je aan de overkant van het spoor haast lijnrecht tegenover me. Jij op perron 1, ik op perron 3. Mijn trein richting Roosendaal, de jouwe richting Amsterdam. Jij: licht haar, iets met krul of slag (het ging te snel om het echt goed op te slaan ;)). Ik: blond haar, donkergeel jasje, blauwe sjaal. Je hebt mijn blik niet voor niets meermaals gevangen... Will we meet again?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 November 2018
We stonden in een overvolle trein van Zwolle naar Den Haag. Het hield niet op met hoeveel mensen er bij iedere stop instapten. Zo rond station Amsterdam Zuid raakten we wat aan de praat, ik moest er bij Schiphol uit, dat ging sneller dan gedacht en zonder naam of iets te weten zwaaiden we nog naar elkaar... Je kwam uit Hoogeveen en studeerde in Den Haag.

Oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Enkhuizen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 November 2018
Vanmorgen in de trein van 7.49 uur vanuit Heerlen tot Den Bosch, zaten we tegenover elkaar. Jij was een studieboek aan het lezen en we raakten met elkaar in gesprek doordat de omroep installatie tussen Heerlen en Sittard aan ging, maar er niets werd omgeroepen. Je glimlach sprak me aan en ik besloot later een gesprek met je aan te knopen.

Je vertelde dat je op weg was naar Nijmegen, maar dat je een hekel hebt aan de Arriva trein van Sittard naar Nijmegen, en dat je daarom liever een stukje om reisde. Je zit in het eerste jaar (de studie die je volgt, ben ik even vergeten) en je had dit weekend carnaval gevierd en daardoor niets eraan kunnen doen.

Je had mooi bruin half lang haar en droeg een gestreepte trui met een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Toen het in Roermond wat drukker begon te worden en er een stel meiden naast ons kwam zitten die erg luidruchtig praatte, hebben we ons gesprek helaas niet voortgezet. Daarnaast wilde ik je ook niet storen tijdens het bestuderen van het boek ;-) Je bood me wel nog heel lief aan, om mijn tas naast je te zetten bij jou spullen, zodat ik wat meer beenruimte had.

Ik vond het een leuk gesprek en vooral je uitstraling en spontaniteit spraken me direct aan.

Het lijkt me dan ook leuk om nog een keer met je te kletsen. en aangezien je volgens mij ook uit Heerlen komt, kunnen we daar in het centrum wellicht een keertje iets gaan drinken. Hopelijk tot snel!

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 November 2018
Okay here goes nothing. Ik vermoed dat ik je weer ga ontmoeten, maar voor nu heb ik over deze site gehoord and I wanna see if you read this. Je had een bruine leren documententas bij je, donkere features (ik vermoed Afghaans of Perzisch), een geruite pantalon en je stapte tegenover me in de 1e klas in. Je was stunning, maar het was vroeg en ik was er niet helemaal bij met mijn hoofd. Ik wilde met je praten, maar voelde me ongemakkelijk en heb de rest van de rit muziek geluisterd door mijn koptelefoon. Ik zag via het raam dat je me voordurend aankeek en wilde je aanspreken, maar heb dit tot mijn spijt niet gedaan en ben uitgestapt bij station Leiden.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 November 2018
Niets leidt me af deze zondagmiddag, in de IC van Arnhem naar Roosendaal - behalve dan je leuke glimlach, die me nog lang bijblijft ook nadat je er al in Den Bosch uitmoest...
Jij moest pas later verder naar Breda, zei je, en je wenste me nog een goede reis!

Spreekt dit je aan en wil je ons korte gesprek ook voortzetten? Meldt je dan gerust :)

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 November 2018
We stapte beide in gouda op de trein van 09:49 naar den haag.
Je zat schuin tegenover me. Jij mooie vrouw met echt de mooiste ogen ooit. Heb echt
de hele dag aan je lopen denken, en zou graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Woerden naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Ik zag een leuke dame met een wit/grijs met zwart geblokte jas zitten in de NS stopbus. Ik een man met pet en een blauwe jas. Ik stapte uit bij station Vleuten.
Het was kort oogcontact, maar wel met een duidelijke betekenis :)

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2018
Ik zat in de Intercity Eindhoven - Den Haag. Je stapte in Breda in de trein en kwam naast me zitten. We hadden regelmatig oogcontact. Je droeg een spijkerbroek, een lichtblauw overhemd en een tweetjasje. Ik droeg een witte broek met een blauw donsjack en las een boek. Welzijn beiden rond 15.45 uur uitgestapt in Rotterdam, waarbij jij mijn tas uit het bagagerek pakte

Graag zou ik je een keer ontmoeten.


Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Lelystad Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2018
Ik ben opzoek naar de mooie dame met Bruinig haar, diepe jukbeenderen, camouflage schoenen, cargopants, lichte rugzak met kettinkje met lederen hoesje er aan en Fel gekleurde headphones. Je jas is donker met een logo erop van een Rollerskate. We zaten in de IC richting Lelystad op dinsdagavond 23 oktober en ik stapte om 18:15 uit op DH hollandspoor. Ik ben de jongen met blond haar, zwarte headphones en een donkerblauwe jas. We hebben even oogcontact gehad Ik hoop dat je jezelf herkent, en op dit bericht reageert! Ik zou graag met je in contact komen want in de drukke trein durfde ik het toch niet aan..

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Oktober 2018
Het was om 16:00 uur op leiden centraal bij het rokersgedeelte van het station. Jij, blonde meid, blauwe ogen, bril, in een outfit van een beveiligingsbedrijf , we keken elkaar een paar keer recht aan. Ik dacht jij bent te jong voor mij en sprak je daarom niet aan. Ik was in ruiten overhemd, spijkerbroek en zwarte laptoptas.
Ik hoop dat je deze week weer de trein van 16:15 neemt en anders datje op dit bericht reageert!

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Oktober 2018
Het was om 16:00 uur op leiden centraal bij het rokersgedeelte van het station. Jij, blonde meid, blauwe ogen, bril, in beveiligingssysteem, we keken elkaar een paar keer recht aan. Ik dacht jij bent te jong voor mij en sprak je daarom niet aan. Ik was in ruiten overhemd, spijkerbroek en zwarte laptoptas.
Ik hoop dat je deze week weer de trein van 16:15 neemt en anders datje op dit bericht reageert!

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Oktober 2018
Hoi leuke man in de trein onderweg naar Amsterdam. Je gaat naar een lezing van de voormalige president van Catalonië. We hebben samen gelachen om de jongen met first choice 'cola'. Jij kwam uit Voorschoten maar nu woon in de Stationswijk/Schilderswijk. Mijn leuke, slimme, blonde vriendin die schuin tegenover je zat is echt iets voor jou. Schroom niet, kom in contact! Je zult er geen spijt van krijgen.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Oktober 2018
Hé leuke mede reiziger in het groen! In het vliegtuig viel je mij al op en tot mijn geluk stapte je net in Brussel ook nog dezelfde trein in richting Nederland. Ik kon mijn blik niet van je afhouden. Helaas moest ik in Breda overstappen en kon ik nog één keer naar je kijken toen ik de trein uitstapte. Ik had graag je reisverhalen willen horen..:)

Oogcontact in de trein van station Maarn naar station Driebergen-Zeist
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 29 September 2018
NS-wandel-jongens zoeken de spontane NS-wandel-meisjes die vandaag de NS-wandeling van Driebergen-Zeist naar Maarn hebben gelopen. In Utrecht Vaartsche Rijn waren we uitgestapt en zwaaiden nog naar jullie toen de trein weg reed. Het lijkt ons heel gezellig een keer met jullie een andere NS-wnadeling of een drankje te doen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Oss
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 September 2018
Ik zat in een hoekje van de Starbucks in station 's Hertogenbosch film te kijken toen je binnen kwam en 2 tafeltjes verder ging zitten, terwijl je lief lachte. Je was een kleiner meisje, blond haar, bril, lichtblauwe tas en een rode portemonnee met daarop "Mila" geschreven. Ook toen er mensen tussen ons kwamen zitten, bleef je (en ik ook) er omheen kijken en lachen. Daarna kwam ik je op spoor 1 nogmaals tegen, uiteraard met dezelfde lieve lach, waar bleek dat we dezelfde trein hadden (sprinter naar Nijmegen/Arnhem). Na het instappen ben ik je helaas uit het oog verloren. Graag zou ik met je in contact komen :)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 September 2018
Ben op zoek naar de jongedame die de trein van 19:14 vanuit Utrecht CS richting Venlo heeft genomen en in Den Bosch is uitgestapt. Rond de 1.80 lang, donkergroen regenjas, kort rokje met een zwart panty, halflang donker haar en een zwarte bril (rond montuur). Ze had twee tassen bij zich, een goed gevulde rugtas (kleur: geel/groen) en een zwarte schouder tas. Ze had een blauw A4 lijntjes schrift bij zich waar ze nu en dan in schreef. Was ik maar net zo snel...als dat ik u pen van de grond heb geraapt. Ik zelf zat al in de trein toen jij de coupe binnenkwam, maakte de plaats voor je vrij waarbij ik u glimlach heb mogen bewonderen. Tijdens de reis was ik op m'n macbook Greys Anatomy aan het kijken. En nu maar hopen...

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 08 September 2018
8 september 23:10u

Intercity Den Haag
In Amersfoort stap ik in

Rode haren, rode cape
Twee draagtassen

Tassen in een stoel
Ik in de andere
Staren door het raam

Utrecht Centraal
Ik sta op

Bij de coupédeur,
zit jij,
links van mij
in de hoek
het raam aan je rechter zij

Ik zie jou

Een ogenblik

Je ziet mij
Ik lach,
jij lacht

Je ogen lachen
Verlegen maakt me dat
Snel loop ik door
De coupédeur grijpt mijn tas,

een moment

laat los
Ik stap uit

Utrecht Centraal
Met trage tred

Mijn fiets

Ik lach
Die lach,
in je ogen...

Wie ben jij?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 September 2018
He jij, ik vroeg via mijn laptop notes of je even op mijn tas kon passen zodat ik even naar toilet kon. Toen ik terug kwam typte ik bedankt voor het opletten van mijn tas waarop jij antwoordde "ja een man met een zilveren handtas zou wel een beetje vreemd zijn". Op het einde toen je in Almere (vgm) uitstappte gaf je je nummer om een keertje langs te komen in Scheveningen, maar helaas had ik het per ongeluk gedelete! Hoop dat ik je terug kan vinden! Groetjes, blonde meisje uit Scheveningen

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 06 September 2018
Het was op Amsterdam Zuid, om 09.15 nam je de trein naar Amersfoort Schothorst. . Ik zag je omdat ik net mijn trein had gemist! Je had blond haar en een zwarte broek met gouden strepen. Je droeg je haar in een knot en een piercing in je rechter neusvleugel. Toen jij in de trein zat en ik nog op het perron stond keken we elkaar nog even aan. Ik zag in dat ogenblik dat je een wit shirt droeg en een gouden kettinkje met muntje. Het lijkt me leuk om een keer af te spreken in Amsterdam, ik trakteer.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2018
Hé jij, mooie man van eind 20(?) met een donkergroene(?) chino en witte simpele sneakers. Je stapte in bij Bijlmer Arena en daar stond jij, vrolijk te zijn en waarmee ik plots toch net iets te vaak oogcontact had en dit wel heel bijzonder voelde. Wat keek je intens, in a good way. Helaas kon ik ook niet altijd wegkijken. Ik, halflang haar, koptelefoon op, zwarte koltrui en donkerblauwe jeans, zat aan de zijkant op van die klapstoeltjes in het tussenstuk. Jij stond in het heetst van de strijd in het tussenstuk met een bekende te kletsen die bij Utrecht Centraal er net als ik uit moest. Jij bleef echter achter, helaas want ik had heel graag met je een biertje gedronken.

Oogcontact in de trein van station Oss West naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 Augustus 2018
Jongen met veel bagage op zoek naar meisje met groen vestje.

Op Oss centraal zag ik je al in de sprinter richting Den Bosch zitten in de verte, te ver om het gesprek aan te gaan. Na overstap in Den Bosch naar de trein richting schiphol (Utrecht centraal) zat ik plots tegenover je, sprakeloos. Nadat ik zeer onhandig met al mijn bagage de coupe in kwam lachte je even naar me, het moment dat ik toe had moeten slaan. Dit deed ik echter niet, tot mijn spijt. Herken je jezelf hierin en wil je dat gesprek alsnog aan gaan? Reageer (:


Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 30 Juli 2018
We keken elkaar aan op perron 4 tussen 15.45u en 16.00u. Ik was met mijn kinderen op weg naar Eindhoven (perron 5) en jij moest (als conductrice) aan werk in de trein die later van perron 4 zou vertrekken. Helaas kan ik niet achterhalen welke trein er op dat moment vanaf spoor 4 vertrok. Maar toen wij om 16.05u vertrokken stond jij nog vooraan op perron 4 dus aan de oostelijke kant.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hilversum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 Juli 2018
Allebei terug van weggeweest, met koffer, van Schiphol. Oogcontact in de stiltecoupé, zaterdagavond. Ik stapte uit in Hilversum.

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 24 Juli 2018
Jij, lange blonde krullende haren, mooiebruine ogen, slank, ik schat 55? en een beetje zenuwachtig. Van mij? Of van iets anders? We hadden steeds maar fracties van seconden oogcontact.
Ik stapte om 8 uur bezweet in vanwege het fietsen.
Pffff wat moet ik hiermee, die kriebels....

Je zal morgen wel niet meer in de trein zitten....

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Juli 2018
Ik was onderweg naar huis, berkel en rodenrijs toen ik een guy zag in de metro tegenover me ongeveer. En hij keek steeds naar me en ik ook naar hem. We hadden leuk oogcontact. Hij stapte uit bij metrostation meijersplein. En op het perron pakte hij iets uit zijn tas en wees ernaar er stond een naam op maar ik kon het niet goed lezen het was immers al 23.00 s'avonds.
Hij had blond achtig haar en blauwe/groene ogen geloof ik. Een zwarte jas aan. Niet echt iets bijzonders... Maar ik vond het echt achteraf jammer dat ik nog niet snel ben uitgestapt en zou super happy zijn als ik hem wel zou vinden nog ooit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2018
Ik zag je staan op Utrecht Centraal en daarna zaten we tegenover elkaar in de trein. De trein van 12:54 uur. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte heel lief naar me. Ik denk dat je piano speelt, gezien de noten die je aan het lezen was. Daarnaast had je een blauwe trainingsbroek aan van Adidas, een zwart haardbandje in en roze/oranje sportschoenen. Ik durfde niet met je te praten, stapte uit bij Ede-Wageningen. Voor mijn gevoel probeerde we elkaars namen te lezen toen we werden gecontroleerd door de conducteur. Ik hoop je nog eens te zien!

Oogcontact in de trein van station Baarn naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2018
Het was 18.20 uur. Je was op dat moment conducteur van de sprinter naar Utrecht. Je zat op een bank op het perron van spoor 4. Ik stond op het perron van spoor 3. We hadden meerdere keren oogcontact. Betekende het oogcontact iets of was het zomaar even kijken?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
We stonden op dezelfde trein te wachten op het station van Arnhem. Ik had veel vertraging gehad en had een broodje met wat drinken en zat in een aparte wachtruimte die aanvankelijk verder leeg was. JIj besloot vanaf het perron bij me te komen zitten. Ik had een telefoongesprek met een kennis en ik vermoed dat jij dacht dat het mijn geliefde was omdat ik zei hoe laat ik thuis was. Daarna verloren we elkaar uit het oog.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
Je stond op het perron te wachten op dezelfde trein als ik. Ik had een flinke vertraging opgelopen en had een broodje met wat drinken gekocht. Jij kwam speciaal voor mij in de wachtruimte zitten die veerder helemaal leeg was op het station. Ik had een gesprek over mijn vertraging en ik had de indruk dat jij dacht dat het mijn geliefde was die ik belde maar het was gewoon een kennis. Ik durfde je niet aan te spreken.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2018
Vanochtend kon ik er weer heerlijk vroeg uit, ik moest voor een werkcollege naar de universiteit. In de bus zat ik nog half te slapen, totdat ik bij de halte Lichtmis was. Daar stapte jij in samen met een vriendin. Jullie moesten staan tijdens het begin van de busrit, maar op een of andere manier keken we elkaar een paar keer aan tijdens de busrit. Op een gegeven moment kon je zitten en had ik eigenlijk naast je willen zitten. Best dom dat ik dat niet heb gedaan. Op station Zwolle zag ik je op het perron nog heel even en toen raakte ik je kwijt. Opeens kwam je in de trein langs en zwaaide je naar mij. Ik ben nu wel erg benieuwd naar wie je exact bent en hoop je tegen te komen bij de bushalte van de Lichtmis en anders moet je even op deze oproep reageren als je ook verder geïnteresseerd bent. Je hebt voor een leuk begin van deze dag gezorgd :). Dank je daarvoor.

Ik weet niet exact naar welk station je ging, maar je zat in de trein naar Amsterdam centraal. Vandaar de keuze van die eindhalte.

Oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 Juni 2018
Ik (vrouw) liep vandaag het station Lelystad binnen rond 16:25 en deed mijn zonnebril af. Ik kwam daardoor direct oog in oog te staan met JOU! conducteur /informatie verstrekker in de hal aan vertrekkende passagiers. Je bent van buitenlandse afkomst (Marokkaans wellicht?), licht getint, kort baardje. Je droeg een lichtblauw overhemd en donkere broek.

Ik heb ongeveer 20-30 minuten doorgebracht bij het GWK op station Lelystad. Ik heb je een paar keer voorbij zien lopen en volgens mij hadden wij een enkele keer ook oogcontact. Ik dacht nog misschien moet ik gewoon glimlachen als ik straks naar buiten loop maar precies toen was toen bezig om een passagier te woord te staan.

Ik ben erg verlegen (ook om mijzelf te beschermen). Zelfs deze oproep plaatsen vind ik al dood eng. Misschien is het wel niks maar ik vond de ontmoeting van ongeveer 2 seconden bijzonder en het blijft mij bij sinds ik thuis ben, waarom weet ik niet precies...

Als jij er hetzelfde over denkt, hoor ik graag van je.

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Juni 2018
Leuke jongen ontmoet op het station in Tilburg. Je sprak me aan en hebben gezellig staan kletsen
Waren beide naar Intents geweest. Stapten in dezelfde trein maar ben je daar helaas uit het oog verloren. Jij stapte uit in den bosch en ging vanuit daar naar Amsterdam. Lijkt me leuk je nog eens te spreken xx

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2018
Het is al bijna 2 maanden geleden dat ik je zag op vrijdag 16 maart. Ik stapte voorin in de trein om 18:29. Ik stapte uit in Krommenie-Assendelft en jij bleef zitten. Jij had bruin haar, groene ogen, een zwarte jas aan, een donkere spijkerbroek aan, zwarte Nikes en een rugzak bij je. Vanaf het moment dat ik schuin tegenover je kwam zitten hadden wij oogcontact. Het was heel druk in de trein. Tijdens de treinreis hadden we best vaak oogcontact, ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen. Toen ik opstond om uit te stappen zei jij hey en ik ook, het was even stil, maar ik moest doorlopen om uit te stappen, het liefst had ik je nummer gevraagd maar ik was te verlegen om nog wat te zeggen. Ik wil graag met je in contact komen x

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Mei 2018
Hoi knapperd,
Het is bijna vijf jaar geleden (juni/juli 2013)dat je een donkere meisje op de trap op Utrecht centraal zag . en je vroeg haar naam en ze zei Sia en je zei dat je. jeffrey of...maar volgens haar ben jij een (half caste). Jij was heel vriendelijk maar zij ging ervandoor .ik wil je laten weten dat ze elkedag op het station Utrecht centraal jou komt opzoeken. En zou je graag nog een keer willen zien

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2018
Jij 18 jarige jongen bent van Den Bosch naar Eindhoven gefietst en met de trein weer terug naar Den Bosch gegegaan.Ik heb je wat te drinken aangeboden maar je wilde alleen een biertje en dat had ik niet bij me,we hebben een leuk gesprek gehad,trein van 21:27u vanaf Eindhoven,
Ik ben verder gegaan naar Utrecht om over te stappen naar Hilversum.
Ik wil graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Driebergen-Zeist
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 April 2018
Ik stapte in op Arnhem centraal en kwam jou daar in de trein tegen. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden af en toe oogcontact en zeiden verder niets. Daar had ik spijt van toen ik uitstapte!

Hij heeft donker krullend haar wat hij met zo'n krul elastiekje bij elkaar bond in een knot, en een alternatief uiterlijk met een mooie volle baard. Hij droeg een grove grijze trui en had bandjes om zijn pols van castlefest of keltfest geloof ik.

Als je dit leest en je nog een redhead herinnert met groen blousje en groene hakken, en je hebt er ook spijt van dat het bij alleen oogcontact bleef, laat het me dan weten ;)

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 April 2018
Vanochtend stond ik in Tilburg op de sprinter van 8:08 u richting Eindhoven te wachten. Je kwam naast me staan met je blauw-paarse jas. Qua klaar kan ik er een beetje naast zitten aangezien ik kleurenblind ben. In de sprinter ging ik naast je zitten. We hadden een paar keer oogcontact. Jouw mooie ogen bracht me in verlegenheid. Hopelijk kan ik jouw blik nog eens aanschouwen. Je stapte uit bij Eindhoven Strijp-S.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Dordrecht Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 Maart 2018
We hebben een leuk gesprek gehad vanaf Dordt centraal naar Dordt zuid.
Je vertelde me dat je voorheen werkzaam was in het gevangenis wezen , maar door reorganisatie nu werkzaam bent als HRM manager bij het ministerie(van binnenlandse zaken?) en dat je in
Lage Zwaluwe woont.
Je zei nog, toen ik uitstapte , morgen ben ik vrij, maar vrijdag werk ik weer.
We zijn elkaar al een paar keer eerder tegengekomen.
De eerste keer vroeg je om een vuurtje op Dordt centraal en hebben we het over Gijs gehad.
De 2e keer van Dordt centraal richting Den Haag zaten we in de 1ste klas schuin tegenover elkaar.
Maar de laatste tijd komen we elkaar niet meer tegen.
Vandaar deze oproep.
Ik zou graag eens een keer een kopje koffie met je willen drinken!!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 06 Januari 2018
Op zoek naar een blonde dame waarmee ik altijd instapte op bus lijk 4 halte klifrakplantsoen
In leideche rijn.
Elke ochtend om 10 over 6. Rond periode januari 2017

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Februari 2018
Wie was jij? Ik stapte in Oss in de sprinter naar 's Hertogenbosch. Je lachte al zo mooi naar me. Toen de trein in Oss-West langer bleef staan dan gepland keken we elkaar even vragend aan. Alsof één van ons wist wat er aan de hand was. "Ik wil nog een aansluiting halen" zei ik. Even later reed de trein weer in volle vaart, maar de machinist remde toen keihard. Weer keken we elkaar aan. En toen begon ons gesprek. Jij studente geneeskunde. Je ging naar je ouders in Terneuzen. Ik student fysiotherapie. We hadden een kort gesprek over mijn werk in Maastricht en mijn studie. Jij had je konijntje bij je in een klein kooitje. In Den Bosch vroeg je nog naar mijn naam vlak voordat ik moest uitstappen.
Ik kon nog wel uren met je praten. Het voelde zo vertrouwd. Ik probeerde nog een glimp van jou op te vangen toen onze treinen nog een tijdje naast elkaar bleven rijden, maar helaas.
Wie was jij?