Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 08 September 2018
8 september 23:10u

Intercity Den Haag
In Amersfoort stap ik in

Rode haren, rode cape
Twee draagtassen

Tassen in een stoel
Ik in de andere
Staren door het raam

Utrecht Centraal
Ik sta op

Bij de coupédeur,
zit jij,
links van mij
in de hoek
het raam aan je rechter zij

Ik zie jou

Een ogenblik

Je ziet mij
Ik lach,
jij lacht

Je ogen lachen
Verlegen maakt me dat
Snel loop ik door
De coupédeur grijpt mijn tas,

een moment

laat los
Ik stap uit

Utrecht Centraal
Met trage tred

Mijn fiets

Ik lach
Die lach,
in je ogen...

Wie ben jij?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Almere Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 September 2018
He jij, ik vroeg via mijn laptop notes of je even op mijn tas kon passen zodat ik even naar toilet kon. Toen ik terug kwam typte ik bedankt voor het opletten van mijn tas waarop jij antwoordde "ja een man met een zilveren handtas zou wel een beetje vreemd zijn". Op het einde toen je in Almere (vgm) uitstappte gaf je je nummer om een keertje langs te komen in Scheveningen, maar helaas had ik het per ongeluk gedelete! Hoop dat ik je terug kan vinden! Groetjes, blonde meisje uit Scheveningen

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 06 September 2018
Het was op Amsterdam Zuid, om 09.15 nam je de trein naar Amersfoort Schothorst. . Ik zag je omdat ik net mijn trein had gemist! Je had blond haar en een zwarte broek met gouden strepen. Je droeg je haar in een knot en een piercing in je rechter neusvleugel. Toen jij in de trein zat en ik nog op het perron stond keken we elkaar nog even aan. Ik zag in dat ogenblik dat je een wit shirt droeg en een gouden kettinkje met muntje. Het lijkt me leuk om een keer af te spreken in Amsterdam, ik trakteer.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2018
Hé jij, mooie man van eind 20(?) met een donkergroene(?) chino en witte simpele sneakers. Je stapte in bij Bijlmer Arena en daar stond jij, vrolijk te zijn en waarmee ik plots toch net iets te vaak oogcontact had en dit wel heel bijzonder voelde. Wat keek je intens, in a good way. Helaas kon ik ook niet altijd wegkijken. Ik, halflang haar, koptelefoon op, zwarte koltrui en donkerblauwe jeans, zat aan de zijkant op van die klapstoeltjes in het tussenstuk. Jij stond in het heetst van de strijd in het tussenstuk met een bekende te kletsen die bij Utrecht Centraal er net als ik uit moest. Jij bleef echter achter, helaas want ik had heel graag met je een biertje gedronken.

Oogcontact in de trein van station Oss West naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 Augustus 2018
Jongen met veel bagage op zoek naar meisje met groen vestje.

Op Oss centraal zag ik je al in de sprinter richting Den Bosch zitten in de verte, te ver om het gesprek aan te gaan. Na overstap in Den Bosch naar de trein richting schiphol (Utrecht centraal) zat ik plots tegenover je, sprakeloos. Nadat ik zeer onhandig met al mijn bagage de coupe in kwam lachte je even naar me, het moment dat ik toe had moeten slaan. Dit deed ik echter niet, tot mijn spijt. Herken je jezelf hierin en wil je dat gesprek alsnog aan gaan? Reageer (:


Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 30 Juli 2018
We keken elkaar aan op perron 4 tussen 15.45u en 16.00u. Ik was met mijn kinderen op weg naar Eindhoven (perron 5) en jij moest (als conductrice) aan werk in de trein die later van perron 4 zou vertrekken. Helaas kan ik niet achterhalen welke trein er op dat moment vanaf spoor 4 vertrok. Maar toen wij om 16.05u vertrokken stond jij nog vooraan op perron 4 dus aan de oostelijke kant.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Hilversum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 Juli 2018
Allebei terug van weggeweest, met koffer, van Schiphol. Oogcontact in de stiltecoupé, zaterdagavond. Ik stapte uit in Hilversum.

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 24 Juli 2018
Jij, lange blonde krullende haren, mooiebruine ogen, slank, ik schat 55? en een beetje zenuwachtig. Van mij? Of van iets anders? We hadden steeds maar fracties van seconden oogcontact.
Ik stapte om 8 uur bezweet in vanwege het fietsen.
Pffff wat moet ik hiermee, die kriebels....

Je zal morgen wel niet meer in de trein zitten....

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Juli 2018
Ik was onderweg naar huis, berkel en rodenrijs toen ik een guy zag in de metro tegenover me ongeveer. En hij keek steeds naar me en ik ook naar hem. We hadden leuk oogcontact. Hij stapte uit bij metrostation meijersplein. En op het perron pakte hij iets uit zijn tas en wees ernaar er stond een naam op maar ik kon het niet goed lezen het was immers al 23.00 s'avonds.
Hij had blond achtig haar en blauwe/groene ogen geloof ik. Een zwarte jas aan. Niet echt iets bijzonders... Maar ik vond het echt achteraf jammer dat ik nog niet snel ben uitgestapt en zou super happy zijn als ik hem wel zou vinden nog ooit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2018
Ik zag je staan op Utrecht Centraal en daarna zaten we tegenover elkaar in de trein. De trein van 12:54 uur. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte heel lief naar me. Ik denk dat je piano speelt, gezien de noten die je aan het lezen was. Daarnaast had je een blauwe trainingsbroek aan van Adidas, een zwart haardbandje in en roze/oranje sportschoenen. Ik durfde niet met je te praten, stapte uit bij Ede-Wageningen. Voor mijn gevoel probeerde we elkaars namen te lezen toen we werden gecontroleerd door de conducteur. Ik hoop je nog eens te zien!

Oogcontact in de trein van station Baarn naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2018
Het was 18.20 uur. Je was op dat moment conducteur van de sprinter naar Utrecht. Je zat op een bank op het perron van spoor 4. Ik stond op het perron van spoor 3. We hadden meerdere keren oogcontact. Betekende het oogcontact iets of was het zomaar even kijken?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
We stonden op dezelfde trein te wachten op het station van Arnhem. Ik had veel vertraging gehad en had een broodje met wat drinken en zat in een aparte wachtruimte die aanvankelijk verder leeg was. JIj besloot vanaf het perron bij me te komen zitten. Ik had een telefoongesprek met een kennis en ik vermoed dat jij dacht dat het mijn geliefde was omdat ik zei hoe laat ik thuis was. Daarna verloren we elkaar uit het oog.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Juni 2018
Je stond op het perron te wachten op dezelfde trein als ik. Ik had een flinke vertraging opgelopen en had een broodje met wat drinken gekocht. Jij kwam speciaal voor mij in de wachtruimte zitten die veerder helemaal leeg was op het station. Ik had een gesprek over mijn vertraging en ik had de indruk dat jij dacht dat het mijn geliefde was die ik belde maar het was gewoon een kennis. Ik durfde je niet aan te spreken.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2018
Vanochtend kon ik er weer heerlijk vroeg uit, ik moest voor een werkcollege naar de universiteit. In de bus zat ik nog half te slapen, totdat ik bij de halte Lichtmis was. Daar stapte jij in samen met een vriendin. Jullie moesten staan tijdens het begin van de busrit, maar op een of andere manier keken we elkaar een paar keer aan tijdens de busrit. Op een gegeven moment kon je zitten en had ik eigenlijk naast je willen zitten. Best dom dat ik dat niet heb gedaan. Op station Zwolle zag ik je op het perron nog heel even en toen raakte ik je kwijt. Opeens kwam je in de trein langs en zwaaide je naar mij. Ik ben nu wel erg benieuwd naar wie je exact bent en hoop je tegen te komen bij de bushalte van de Lichtmis en anders moet je even op deze oproep reageren als je ook verder geïnteresseerd bent. Je hebt voor een leuk begin van deze dag gezorgd :). Dank je daarvoor.

Ik weet niet exact naar welk station je ging, maar je zat in de trein naar Amsterdam centraal. Vandaar de keuze van die eindhalte.

Oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 Juni 2018
Ik (vrouw) liep vandaag het station Lelystad binnen rond 16:25 en deed mijn zonnebril af. Ik kwam daardoor direct oog in oog te staan met JOU! conducteur /informatie verstrekker in de hal aan vertrekkende passagiers. Je bent van buitenlandse afkomst (Marokkaans wellicht?), licht getint, kort baardje. Je droeg een lichtblauw overhemd en donkere broek.

Ik heb ongeveer 20-30 minuten doorgebracht bij het GWK op station Lelystad. Ik heb je een paar keer voorbij zien lopen en volgens mij hadden wij een enkele keer ook oogcontact. Ik dacht nog misschien moet ik gewoon glimlachen als ik straks naar buiten loop maar precies toen was toen bezig om een passagier te woord te staan.

Ik ben erg verlegen (ook om mijzelf te beschermen). Zelfs deze oproep plaatsen vind ik al dood eng. Misschien is het wel niks maar ik vond de ontmoeting van ongeveer 2 seconden bijzonder en het blijft mij bij sinds ik thuis ben, waarom weet ik niet precies...

Als jij er hetzelfde over denkt, hoor ik graag van je.

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Juni 2018
Leuke jongen ontmoet op het station in Tilburg. Je sprak me aan en hebben gezellig staan kletsen
Waren beide naar Intents geweest. Stapten in dezelfde trein maar ben je daar helaas uit het oog verloren. Jij stapte uit in den bosch en ging vanuit daar naar Amsterdam. Lijkt me leuk je nog eens te spreken xx

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2018
Het is al bijna 2 maanden geleden dat ik je zag op vrijdag 16 maart. Ik stapte voorin in de trein om 18:29. Ik stapte uit in Krommenie-Assendelft en jij bleef zitten. Jij had bruin haar, groene ogen, een zwarte jas aan, een donkere spijkerbroek aan, zwarte Nikes en een rugzak bij je. Vanaf het moment dat ik schuin tegenover je kwam zitten hadden wij oogcontact. Het was heel druk in de trein. Tijdens de treinreis hadden we best vaak oogcontact, ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen. Toen ik opstond om uit te stappen zei jij hey en ik ook, het was even stil, maar ik moest doorlopen om uit te stappen, het liefst had ik je nummer gevraagd maar ik was te verlegen om nog wat te zeggen. Ik wil graag met je in contact komen x

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Mei 2018
Hoi knapperd,
Het is bijna vijf jaar geleden (juni/juli 2013)dat je een donkere meisje op de trap op Utrecht centraal zag . en je vroeg haar naam en ze zei Sia en je zei dat je. jeffrey of...maar volgens haar ben jij een (half caste). Jij was heel vriendelijk maar zij ging ervandoor .ik wil je laten weten dat ze elkedag op het station Utrecht centraal jou komt opzoeken. En zou je graag nog een keer willen zien

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2018
Jij 18 jarige jongen bent van Den Bosch naar Eindhoven gefietst en met de trein weer terug naar Den Bosch gegegaan.Ik heb je wat te drinken aangeboden maar je wilde alleen een biertje en dat had ik niet bij me,we hebben een leuk gesprek gehad,trein van 21:27u vanaf Eindhoven,
Ik ben verder gegaan naar Utrecht om over te stappen naar Hilversum.
Ik wil graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Driebergen-Zeist
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 April 2018
Ik stapte in op Arnhem centraal en kwam jou daar in de trein tegen. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden af en toe oogcontact en zeiden verder niets. Daar had ik spijt van toen ik uitstapte!

Hij heeft donker krullend haar wat hij met zo'n krul elastiekje bij elkaar bond in een knot, en een alternatief uiterlijk met een mooie volle baard. Hij droeg een grove grijze trui en had bandjes om zijn pols van castlefest of keltfest geloof ik.

Als je dit leest en je nog een redhead herinnert met groen blousje en groene hakken, en je hebt er ook spijt van dat het bij alleen oogcontact bleef, laat het me dan weten ;)

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 April 2018
Vanochtend stond ik in Tilburg op de sprinter van 8:08 u richting Eindhoven te wachten. Je kwam naast me staan met je blauw-paarse jas. Qua klaar kan ik er een beetje naast zitten aangezien ik kleurenblind ben. In de sprinter ging ik naast je zitten. We hadden een paar keer oogcontact. Jouw mooie ogen bracht me in verlegenheid. Hopelijk kan ik jouw blik nog eens aanschouwen. Je stapte uit bij Eindhoven Strijp-S.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Dordrecht Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 Maart 2018
We hebben een leuk gesprek gehad vanaf Dordt centraal naar Dordt zuid.
Je vertelde me dat je voorheen werkzaam was in het gevangenis wezen , maar door reorganisatie nu werkzaam bent als HRM manager bij het ministerie(van binnenlandse zaken?) en dat je in
Lage Zwaluwe woont.
Je zei nog, toen ik uitstapte , morgen ben ik vrij, maar vrijdag werk ik weer.
We zijn elkaar al een paar keer eerder tegengekomen.
De eerste keer vroeg je om een vuurtje op Dordt centraal en hebben we het over Gijs gehad.
De 2e keer van Dordt centraal richting Den Haag zaten we in de 1ste klas schuin tegenover elkaar.
Maar de laatste tijd komen we elkaar niet meer tegen.
Vandaar deze oproep.
Ik zou graag eens een keer een kopje koffie met je willen drinken!!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 06 Januari 2018
Op zoek naar een blonde dame waarmee ik altijd instapte op bus lijk 4 halte klifrakplantsoen
In leideche rijn.
Elke ochtend om 10 over 6. Rond periode januari 2017

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Februari 2018
Wie was jij? Ik stapte in Oss in de sprinter naar 's Hertogenbosch. Je lachte al zo mooi naar me. Toen de trein in Oss-West langer bleef staan dan gepland keken we elkaar even vragend aan. Alsof één van ons wist wat er aan de hand was. "Ik wil nog een aansluiting halen" zei ik. Even later reed de trein weer in volle vaart, maar de machinist remde toen keihard. Weer keken we elkaar aan. En toen begon ons gesprek. Jij studente geneeskunde. Je ging naar je ouders in Terneuzen. Ik student fysiotherapie. We hadden een kort gesprek over mijn werk in Maastricht en mijn studie. Jij had je konijntje bij je in een klein kooitje. In Den Bosch vroeg je nog naar mijn naam vlak voordat ik moest uitstappen.
Ik kon nog wel uren met je praten. Het voelde zo vertrouwd. Ik probeerde nog een glimp van jou op te vangen toen onze treinen nog een tijdje naast elkaar bleven rijden, maar helaas.
Wie was jij?

Oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Purmerend
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Januari 2018
Je zag me lopen en je reageerde positief.. ik zag het aan je gezichtsuitdrukking. Sardinië.. daar zat je al meer je hoofd. Ik sprak je aan. Lunch? Was rond 15:20 station zaandam

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 Januari 2018
Trein tussen Arnhem en Breda, jij stapt uit in Den Bosch. (11.36)

Ik zat in de trein vanuit Arnhem naar Breda en zag je in Nijmegen instappen. Je ging schuin achter me zitten. Af en toe keek ik om en hadden we oogcontact. Net toen ik had bedacht wat ik wilde zeggen, kreeg ik last van mijn lens. Hij viel uit, gelukkig kwam jij naar me toe en bood me jouw lenzenvloeistof aan. Helaas was jij alweer uit mijn zicht verdwenen, toen ik deze weer net terug had gekregen. Ik heb nooit de mogelijkheid gehad om je te bedanken en zou dat alsnog graag doen.


Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 Januari 2018
de trein tussen alkmaar en Amsterdam. tussen 19:44 en 20:15

Ik stapte op in alkmaar en ging beneden zitten aan de linkerkant. Je viel me gelijk op en zo te zien was jouw aandacht ook gelijk gevestigd op mij. Wat jammer was, is dat ik je gezicht net niet kon zien. af en toe kwamen je ogen boven de stoelen vandaan en hadden we oogcontact. Je had donkerblond haar, een lichtroze trui aan en je zat op je laptop die vol met stickers zat.

Ik ben super benieuwd wie je bent!

- de jongen met de dikke spijkerjas

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Oss
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 08 Januari 2018
Hoi,

Vanaf Tilburg centraal tot Den Bosch zat ik naast een persoon die ik graag beter wil leren kennen. Het was de sprinter van 11.36 (ong) vanaf Tilburg. Tijdens de reis kon ik m'n OV kaart niet vinden en die persoon dacht met me mee.

Die persoon had blond haar, een groene jas, een zwarte broek en een zwarte tas.
Mocht die persoon dit zien dan hoor ik het graag!!!!

Eigen beschrijving : blauwe jas, blauwe spijkerbroek en een laptop op schoot.

Groetjes Twan

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 December 2017
Wauw! Je gaat niet uit mijn hoofd!
Ik stapte vandaag, vrijdag 15 december, rond 08.45 in de bus vanaf Amsterdam Centraal (IJ-zijde, platform C). Het was bus 48 richting Borneo Eiland en moest nog haasten om hem te halen, omdat mijn trein vertraagd was. Toen ik blij was dat ik zat en hem gehaald had, zag ik jou tegenover me zitten. En dacht: wauw! Ik zat in een vierzitter en jij in een tweezitter er tegenover. Voor ons zat een oude dame met een hondje. We hadden beiden oortjes in en hadden af en toe een soort van oogcontact. Ik durfde niets te doen, maar lachte af en toe.
Nu baal ik dat ik je niet heb aangesproken of iets!
Je stapte uit bij Kattenburgerstraat, ik bleef zitten (tot Azartplein) en je keek bij het uitstappen nog een soort van half om.
Je bent denk ik ongeveer 23 jaar, lang, blond, droeg een groene parka, een rugzak en zwarte Vans. ik droeg een grijze winterjas, een lichtblauwe jeans, zwarte laarsjes en heb lang donkerblond haar. En oja, een ochtendkop.. ;)
Misschien kijk je hier op of kom ik je nog een keer tegen. Ik ben benieuwd naar je! Doen we dan een goeie bak koffie?
Liefs

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 December 2017
Je stond vandaag in de trein na roosendaal als ik instappte met de kinderwagen was best druk. Je had een hondje bij je en we hebben een beetje gekletst. Ik moest de ander trein hebben en vluchte gelijl weg na de trein. Zou wel fijn zijn als ik je zo kan vinden.. En misschien een koffie drinken en veder kletsen8

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 December 2017
Op zoek naar Hindoestaans/Surinaams meisje die begin van de middag op Ede Wageningen in de kiosk stond met thee/koffie. Klein van stuk, ik schat zo'n 160cm lang, en witte jas. Stond bij de deur
Ik, zwarte jas, zwarte laptop tas en een grijze sjaal.

Zin om samen een keer een warm drankje te doen?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 December 2017
Wie oh wie was jij vandaag op station Amsterdam Zuid? Met je rugzak, blauwe dopper, koptelefoon en blauwe ogen? Toen je lachte, draaide ik me om, zooooo stom!!! Toen de trein kwam, rende je bellend naar voren...

Oogcontact in de trein van station Delft naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 December 2017
Je was ook op het station en volgens mij moest je om me lachen. ik was mijn tekst aan het oefenen. Je had witte oordopjes in. Voordat ik instapte in de trein van 11:20 naar Rijswijk konden we nog even een blik wisselen over een mevrouw, die ook op het perron liep. Jij stapte niet in deze trein. Vanaf mijn zitplaats stak ik nog even mijn duim op en je groette terug. Hopelijk kan ik je nog eens zien en spreken!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 December 2017
Ik wil graag weten wat die intense blik betekende gisteren. Het was leuk geweest als je gisterochtend ook in Haarlem was uitgestapt met je leuke witte stippelkousen en je mini Macbook.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 December 2017
Om 20:50 vertrok de trein, je begon gelijk met vervoersbewijzen te controleren. Ik weet niet wat jou zo aantrekkelijk maakte maar het was magnetisch. Ik bleef er aan denken dus in de hoop dat je me niet vergeten bent plaats ik deze oproep. Sexy conducteur I am looking for you. Ik had die dag zwarte kleren aan, en ik heb bruin haar en bruine ogen.

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 November 2017
Rond 9 uur stapten we allebei op in het regenachtige Apeldoorn. Vanuit mijn stoel zag ik jou zitten. Je had een grijze muts op die je later af deed, een grijs met wit en zwarte jas aan (als ik het mij goed kan herinneren) en een donker groene tas. Allebei deden we af en toe onze ogen dicht, om ze vervolgens weer open te doen om te kijken naar de ander. Onze ogen ontmoetten elkaar een paar keer, maar door onze verlegenheid keken we gauw weer weg. Je zag er zo leuk uit, met je donkere haren en slaperig blik. Ik, dat blonde meisje met de grijze jas en paarse sjaal, stapte uit in Utrecht, jij ging verder. Ik reis elke dag op en neer naar Utrecht, en ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 November 2017
Een dagdroom voor even,
Een klein gedichtje zo geschreven.
Een treinrit zo voorbij,
Je speelde een woordzoeker met mij.
Een groep pubers zorgde voor een hoop gepraat,
Vandaar deze spannende daad.

Ik ben helaas woordblind,
de vraag of een Nederlands docent dat leuk vindt.
Graag kom ik voor grammatica in de leer,
kopje koffie volgende keer?
Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Utrecht Lunetten
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 November 2017
Je stond naast me op Utrecht centraal te wachten op de sprinter. Je hebt bruin haar en had een leren jas aan. In de trein stond je bij de paal. Ik ging zittend. We hadden oogcontact, maar ik wist niet of je interesse had of keek omdat je door mij werd aangestaard ;). Ik durfde je dan ook niet aan te spreken. Helaas moest ik er al heel snel uit (in Lunetten). Jij moest nog verder.
Het zou gek zijn als je dit leest, maar het is het proberen waard. Wie weet....

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 November 2017
BEODE UITGESTAPT OP s’HERTOGENBOSCH CS

Gisteren (11/11) zat ik in lijn 3 (Rosmalen via Hintham) vertrektijd 13:57 vanaf s’Hertogenbosch Centraal Station. Ik zat bij de uitgangsdeuren van de bus, op de 2de rij aan de kant van de rolstoel zitplaats. Opeens kwam jij daar aanlopen. Een blonde jonge dame en je ging voor mij zitten. Jij droeg een (donker)blauwe (wollen?) jas met een Oeteldonk sjaal. De bus zat helemaal vol met carnavalvierders uit diverse provincies. Een paar keer lachten we naar elkaar. Op het moment dat ik een gesprek wilden beginnen stapte je uit bij bushalte Sluis 0.

Ik denk nog steeds aan jou en wil je graag ontmoeten!!!

Groet
Anoniem

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiedam Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 November 2017
Bij Leiden centraal stapte ik omstreeks 13:30 uur in de intercity richting Dordrecht. We lachten wat ongemakkelijk naar elkaar toen ik tegenover je kwam zitten. ik had muziekoortjes in en jij las een boek. Omdat ik je niet wilde storen met het geluid deed ik de muziek uit. Jij droeg een witte wollen jas, een neusring, fishnets en een zwart baret-achtig hoofddeksel. Zelf droeg ik een zwarte leren jas met een zwart t-shirt.
Jij legde je boek weg en deed ter hoogde van Den Haag HS even je ogen dicht. Toen je in de buurt van Schiedam wakker werd was er weer even contact. Ik wilde meer over je te weten komen. Een gesprek. Maar ik sloeg dicht en moest in Schiedam Centrum overstappen. Ik hoopte dat jij er ook uit moest, zodat de drempel om een gesprek te voeren minder hoog zou zijn, maar helaas. Jij bleef zitten en ik voelde dat ik de trein had gemist. De trein waar jij in bleef zitten.

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 30 Oktober 2017
Afgelopen maandag middag zat ik in de trein wiskunde te leren voor een toets die ik diezelfde middag had, toen ineens jij naast me kwam zitten (bij Den Haag Hollands Spoor of Laan van NOI). Jij keek mee op mijn schrift en pakte uiteindelijk die van jezelf er ook bij. Om mijn aandacht te trekken? dat zal ik wellicht nooit te weten komen.

We maakten een keertje oogcontact waarna jij jezelf klaarmaakte om de trein te verlaten bij station Leiden Centraal maar voordat de trein stopte de opmerking maakte dat je het volgende station moest hebben en weer ging zitten. Ik zat zo te stressen over die toets dat ik je niet de aandacht terug heb gegeven die je wel verdiende. Als je dit ooit nog leest hoop ik dat ik nog wat terug hoor van je!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Koog Bloemwijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2017
Jij stapte laat in, half lang zwart haar, getinte huid (sorry, bedoel dit positief) ging schuin tegenover me zitten op een dubbele zitplaats die hoger is. Je ging aan de gang met je foon en droeg blauwe eartjes in je oren. Lichte spijkerbroek, donker jack. Je lachte een paar x heel lief. Ik: wat ouder, te lang haar, bril, groen gestreept shirt en licht beige jas. Ik stapte uit op Koog aan de Zaan en je keek boos toen ik uitstapte naar me. Kan ik iets goedmaken?je eens ontmoeten, kopje koffie ofzo?

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2017
CREMATIE VRIENDIN ROOSENDAAL ; STUDEER DEN BOSCH ; TUIN&AKKERBOUW

DAAR ZITTEN WE DAN HEH... DAAR ZITTEN WE DAN HEH

dat zei je nadat je al hey tegen me had gezegd. je deed veel moeite om een gesprek met me aan te gaan. ik ging naar Roosendaal voor een crematie van een vriendin. we zaten bij de bankjes op station breda. ik ging tegenover je zitten. ik had bruin haar, blauwe ogen, zwarte blouse. je ging met een vriendin naar Den Bosch. ik keek je heel diep en doordringend aan omdat je zo leuk en lief was.

watsapp me ; 0615423197Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2017
The girl on the train. Van Maastricht naar Amsterdam

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maarssen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2017
Een meisje met bruin haar en lichte ogen. Je was aan het wachten op bus 5 richting maarssen. We hadden al even oogcontact en je zag er stunning uit. Toen je instapte was er een plek naast je vrij ik wilde er gaan zitten maar een blonde vrouw net voor me ging op die plek zitten helaas. Je keek nog een paar keer naar achteren. Helaas moest ik er bij david van mollemstraat uit en kon ik je niet meer aanspreken. Jij reed door richting Maarssen. Hoop dat je dit een keer leest.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Vathorst
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 Oktober 2017
Je ging naast mij zitten in Utrecht centraal, in de sprinter naar Zwolle. Ik stapte uit in Amersfoort vathorst. We hadden wat oogcontact. Jij zat met een koptelefoon op. Te verlegen om gedag te zeggen. Daar heb ik nu spijt van. Leuke meid, ik had je moeten aanspreken!

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 Oktober 2017
We both got on in schiphol, me in the last few seconds before the train left. I changed my seat at Amsterdam Zuid, and glad I did so...
A gentleman in a very stunning suit sat in the silence coupe on the opposite side of my seat.
I noticed you staring at me every now and then, and I purposely stared and smiled back at you.
We both changed at Utrecht, and when leaving the train you offered me to carry my bag, such a nice gesture! I warned you that it was heavy, but you didn't mind. You carried my overly heavy bag to the platform and I thanked you, wished you a nice evening and took my bag to cross to the other side of the platform. I truly regret not having asked you to join me for a coffee, and so I hope that maybe there is a chance you'd see this message.
I saw you later get on the same train as me, however you went to the silent coupe, I went to the general coupe besides yours hoping you'd notice me and join. Sadly I've not seen you since that platform moment.

If you do see this message; I hope we meet again. I'll be back on schiphol on the 6th of November for a very early morning flight. You're most welcome to join me for breakfast

Oogcontact in de trein van station Bodegraven naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 17 Oktober 2017
Hoy ik ben een man werkzaam gemeente bodegraven die vandaag maandag 16/10 wel wat pech had. Ik had in mijn duim gezaagd. Zat ik vanmiddag tussen 2en 3 ongeveer in wachtkamer bij huisarts bij het station. Daar zat leuke lieve mooie dame in de wacht ruimte. Haar jouw lach vergeet ik nooit meer. Spijt dat ik niet bij jou ging zitten nummer door te geven zien of we intresse in elkaar hebben beter gezegd jij in mij. Ik blijf jouw terug denken. Ik hoop dat ik je zo kan vinden en dat jij weet dat ik je geweldig vind. Heel heel graag in cintact met jou wil komen.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Deventer
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2017
We zaten bovenin, in de IC naar 's Hertogenbosch. Toen je ging zitten, deed ik mijn benen over elkaar zodat je met je koffer (een trolli, dacht ik) tegenover mij kon zitten. We zaten net in dat kleine stukje 2e klas, voor de eerste klas. Je lachte erg lieflijk, dus ik lachte terug. Dit zo een paar keer, ook toen ik wegging. Ik zag dat je een beetje voor je uitstaarde... Alsof er iets aan de hand was. Ik durfde daar echter niet naar te vragen omdat het tegenwoordig niet meer erg gebruikelijk is dat men met elkaar praat, maar i.p.v. daarvan naar een schermpje tuurt. Ik zat een TED-talk te kijken, misschien zag je dat toen je binnenkwam. Ik had een koptelefoon op en een grijs/zwarte rugzak mee. Ik ben er bij Deventer CS uit gegaan. Ik wist dat ik spijt zou krijgen van het niet vragen... Heb ik vanavond gebaald zeg. Verders heb ik zwart haar, had 't overeind staan met gel, blank, had een baartje ( die had er af gemoeten van het weekend maar druk druk druk :) ), jij was blond, gekleed in een donkere spijker? broek. Een wit shirtje, en je had een iPhone mee + oortjes. Naast ons ( afgezonderde zitplaats ) zat iemand een blikje cola te drinken, een ietwat getinte man. Ik hoop je hiermee te kunnen vinden...

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Oktober 2017
Trein van 14:07 haalde je net, je kwam tegenover mij zitten en we lachten naar elkaar toen we de tunnel doorgingen, we weten beiden waarom haha! Je had het boek The Green Mile van Stephen King bij je. Ik zou graag een keer met je afspreken.

Je tweede naam is Janssen!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 Oktober 2017
Vlakbij de ingang, op de passage langs Utrecht Centraal, loop jij me tegemoet en grijpen onze blikken elkaar stevig - een absoluut verfijnde verschijning is wat ik zie. Deze uitzonderlijke toevalligheid wil ik met jou laten voortduren.

Als jij dit moment als jongedame ook hebt beleefd op 3/10/17 omstreeks 17:50 met deze jongeman, lijkt het je wat om te ontdekken waarom onze intuïtieve blikken elkaar dat moment niet wilde loslaten - en wat kan zijn?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 September 2017
Je kwam in Zwolle naast me zitten en al snel lag je hand op mijn knie. Ik vond het eerst onschuldig totdat die hand steeds meer omhoog kroop. Ik kreeg het er benauwd van en dat merkte je dondersgoed. Toen ik hoorde dat je ook naar Den Haag moest wilde ik je daar vragen wat met me te gaan drinken, maar tevens vroeg ik mezelf af of ik den haag zonder kleerscheuren zou halen. In Den Haag zei je dat je even naar het toilet moest, maar ik zag je nooit meer terug. Zit er nog een drankje in voor ons beiden? Laat het me eens weten....
Hans.

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2017
Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.)

Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit.

Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Bunde
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 September 2017
Tussen maastricht en bunde kwam er een leuke meid tov zitten met hele mooie ogen.
Ik zou nog wel es n stophoesje met haar willen eten.

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 27 Augustus 2017
Hey jongen met de pizza onderweg naar Eindhoven. Ik kwam naast je zitten waarna we gezellig hebben gekletst. Je vertelde me dat je je zus had geholpen met verhuizen. We stapte beide uit in Den Bosch.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 Augustus 2017
Je was de ramen in de trein aan het schoonmaken,vroeg nog aan je of je mijn bril ook wilde doen :)
Buiten de trein in den bosch zagen elkaar weer ,we lachten en zeiden elkaar gedag .
Wil je graag nog eens ontmoeten,was onder de indruk.

Oogcontact in de trein van station Hardenberg naar station Gramsbergen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2017
De trein van 00:20 uur uit Hardenberg. Ik stapte in en kwam tegenover jou te zitten... die leuke glimlach krijg ik maar niet uit mijn hoofd... stiekem keken wij elkaar aan en af en toe kruisten onze ogen elkaars gezichtsveld. Toen ik uitstapte en door het raam keek kreeg ik nog een keer die leuke glimlach. Wie ben je?? Je had een gekleurde broek, donker haar, een tatoeage op je rechter onderbeen en een fantastische glimlach! Als je dit leest en je denkt dat het misschien leuk is als we in contact komen, laat het weten :-)


Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2017
rond half zes station Tilburg: jij donkerblond haar op bankje perron 2, ik grijs haar op perron 1: oogcontact, lachen, zwaaien, "ik vind je leuk", "ik jou ook". zou geweldig zijn als je dit zou lezen....

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Augustus 2017
Op zaterdagochtend 5 augustus zaten wij aan weerszijden van het gangpad in de trein van Breda/Roosendaal naar Antwerpen/Brussel. Je pulkte aan jet halflange, golvende haar en probeerde het te kammen met je vingers; dat was nergens voor nodig want het zat prima. Ter hoogte van Antwerpen, om 10:10, keken we elkaar zo lang aan dat ik er verlegen van werd. Ik (1.78) droeg een wit-blauw geruit overhemd, beige broek, een bril met een donker montuur en een rode Eastpack tas. Ik moest er uit bij Antwerpen om door te treinen naar Hasselt. Jij treinde door naar Brussel. Zullen we tijdens de volgende treinreis niet alleen blikken uitwisselen maar ook onze gedachten?

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2017
Jou mooie bruine ogen zitten nu al een week in mijn hoofd. Ik zag je vorige week woensdag. We zaten tegenover elkaar en we keken elkaar veel aan via het raam. Je was samen met een vriendin aan het reizen en ik durfde niets tegen je te zeggen. Nu zit je er weer! Maar weer met die vriendin! In pak met je bruine haren perfect in model..
Ik kijk nu al uit naar volgende week woensdag ochtend! Hopelijk zit je er een keer zonder die vriendin!

Liefs