Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 31 Augustus 2019

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Augustus 2019
Begin van de middag stond ik te wachten op de trein naar Nijmegen, maar eerst kwam de trein naar Maastricht nog voorrijden, waar jij de machinist van zou zijn. Helaas durfde ik je niet aan te spreken, maar hadden wel oogcontact en keken elkaar een paar keer lachend aan, o.a. toen er een meisje op teenslippers nog een sprintje trok naar de trein tijdens het fluitsignaal, je hielp iemand een koffer/tas in de trein te tillen, je kwam i.i.g. heel sympathiek over :)
Jij: goed uitziende jongeman met donkerblond haar en kort baardje. Ik: jonge vrouw met donkerblauwe spijkerbroek, wit t-shirtje met vetertje en ik had mijn jack over m'n arm hangen.
Ik vroeg me nog af of ik hier wel een berichtje zou schrijven, maar toch heb je zo snel zo'n indruk op me gemaakt, dat ik de gok waag. Zou je graag een keer echt spreken ;)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 Augustus 2019
Man met rode rugtas met tags, donkerblond haar en headphones! Ik zoek jou 😊

Op Amsterdam Zuid stapten we op bus 15 richting Amsterdam Sloterdijk. We hadden al een paar keer oogcontact en toen ik in de bus achter je zat, keek je nog een paar keer om met een brede glimlach. Ik (donker meisje, zwart haar in een knot, zwarte jas, groene tas), was al een strategie aan het bedenken om iets tegen je te zeggen. Maar, na 2 haltes moest je er al uit en daarom moest ik snel iets bedenken voordat het te laat was.Het enige wat ik nog kon opbrengen was: “Hey, je rugtas staat open!” Ik wilde natuurlijk niet dat er spullen uit zouden vallen. Vervolgens lachte je en zei je opgelucht dat je telefoon gelukkig niet was gestolen.

Nou, man met rode tas, mijn hart heb je in elk geval wel gestolen!

Oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Bussum Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 Augustus 2019
Ik zat op dinsdagochtend 20 augustus in de trein van 08:50 van Hilversum naar Bussum Zuid. Jij zat in een 4-persoonsbankje te praten met, ik denk, een (oude?) bekende. Je vertelde dat je net een geweldig weekend op Lowlands had gehad. Je had slechts twee acts van je wensenlijstje moeten missen. Degene met wie je zat te praten (36 jaar, 3 kinderen) was er ook weleens geweest, maar dat was toen niet zo goed bevallen. In december, op tweede kerstdag om precies te zijn, ga je met vrienden een maand op vakantie naar Zuid-Afrika. Je bent 31 jaar, droeg een zwart overhemd en had een donkerblauwe rugtas bij je. Bij het station Hilversum Media Park stapten jullie uit. Waarom ik dit bericht daadwerkelijk plaats, weet ik eigenlijk zelf niet, maar mocht het je ooit bereiken: ik ben nieuwsgierig naar je. Wie niet waagt, die niet wint?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2019
We zagen elkaar op Station Utrecht. Ik liep met een nichtje van me. Je keek haar aan en zij jou ook. Ze zei tegen mij " Oom zij is een leuke voor jouw. Maar mogelijk heb ik het voor jou verpest. Indien je dit leest zij is mijn nichtje.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Houten Castellum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2019
Den Bosch

Afgelopen zondag rond 10:45u zag ik jou onderaan de roltrap bij spoor 3/4 in Den Bosch. Ik ging naar Houten, jij met de trein richting Enkhuizen. Je bent slank, je hebt donker haar en had een lichte jurk aan. Ik heb kort haar, ik had een zwart t-shirt en een wandelbroek aan. Een paar keer hebben we elkaar gezien en toen vertrok jouw trein.

Ik ben benieuwd naar wie jij bent. Stuur je mij een berichtje als je dit leest?

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 Augustus 2019
De flirt die ik had was ergens vorige week op 6 augustus op busstation Grave, naar Reek. tussen 14:00 en 16:00. Jij vrouw viel me op. je naam is Inge, en we hadden het over Flirten, en dat ik verlegen ben door mijn autisme en niet gauw durf te flirten, en over autisme en je werk, je hobby s, en hoe je dag was. Je vond me zelfs een leuke gesprekspartner.

Inge, ik zou je graag nog is zien, en beter leren kennen.


Groet van
Deniz

Oogcontact in de trein van station Weesp naar station Bussum Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 29 Juli 2019
Jij, man, kort haar en staartje bovenop, felblauwe sneakers en luisterend naar muziek, ik lang bruin haar, mouwloos bloesje en rok, ook muziek luisterend:) Op station Weesp hadden we veelvuldig oogcontact:) Bij het instappen eindelijk elkaar aangekeken. Ik stapte uit in Bussum Zuid maar durfde niet langs te lopen; ik zag jou wel kijken. Het zou leuk zijn om op deze manier in contact met je te komen. Fingers crossed!

Oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Wormerveer
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 Juli 2019
Je kwam aanlopen op station Zaandam waar ik al een tijdje zat te wachten.
Je was niet heel lang, niet heel klein, met knalrood haar, een zwarte jurk en sproetjes was je prachtig en ging je even verderop staan.
Ik zat een beetje naar je te staren, sorry. Maar je was mooi.
Even later kwam je naast me zitten en ik zei niets.
Later in de trein gluurde ik naar je vanuit de andere cabine, volgens mij gluurde jij naar mij. Dat beeld ik me ten minste graag in.
Toen ik in Wormerveer uitstapte had ik een notitie op mn telefoon gemaakt die ik tegen je raam wilde houden. Ik had geschreven: “sorry dat ik naar je keek, maar je bent mooi.”
Ik liep langs je raam met mn telefoon in mn hand om je het berichtje te laten zien maar durfde niet. Ik keek nog een keer achterom toen je in de trein weg reed. Zonde.
Je bent mooi.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 19 Juli 2019
Zag jou (blonde krullen en blauwe broek) Vrijdagavond 19 juli op een bankje zitten op station Dordrecht samen met jou moeder. Jullie reisde van Rotterdam naar Vlissingen maar waren in de stoptrein gestapt en wachtte nu op de IC naar Vliss. Die trein kreeg steeds meer vertraging en werd opgeheven. Ik (werk bij NS) kwam jullie vertellen dat de vlgd trein van spoor 3 ging en zijn daar heen gelopen. Tijdens de rit naar Roosendaal zat ik door de drukte niet bij jullie en toen ik uitstapte in Roosendaal liep ik langs de trein om te kijken of ik jou nog zou zien. En ja hoor, jij zat aan de perron kant en ik zwaaide. Jij zwaaide enthousiast terug en ik kreeg er een prachtige glimlach bij. Wil graag nog eens met jou praten jij ook ?. Bel of app me aub. 0616880418.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Juli 2019
Tram 12 rond 18 uur bij de halte leidsplein of kijzersgracht of omgeving daar,, stapte jij de tram in met je mooie ogen zag je mij vanaf de bushalte en in de tram hadden we paar keer oogcontact en ook bij uitstappen. Jij had blauwe spijker jack aan.
Bij de amstel station hal ging jij op de bank zitten tegenover piano en ik bleef ook eventjes staan, daarna ben ik naar ah to go gaan lopen en verder naar spoor 4 ,, jij kwam ook daar staan en we hebben van ver elkaar gezien , helaas jou trein richting Rotterdam kwam en jij stapte in, had ik je maar gesproken , jij zat er erg leuk uit. Ik had lange zwarte jurk zonder mouwen aan, Ik hoop dat je mij bericht gaat lezen. En misschien dat we ergens een drankje kunnen doen. ;)

Oogcontact in de trein van station Ede Centrum naar station Amersfoort
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Juli 2019
Op zoek naar de blonde jongedame met witte schoenen, die dinsdag 09-07 ~07:00 tegenover mij zat in de vierzits.
Je had oordopjes in, en ik moest zwaaien voor je aandacht, zodat ik mijn lege koffiebekers in de vuilnisbak kon doen.
Ik, kort zwart haar, zwarte jas, blauwe spijkerbroek, en zwarte schoenen.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 Juli 2019
Woensdag 10 juli zaten wij samen in de trein richting Roosendaal. We zijn beide uitgestap in Den Bosch, waarna we beide een andere trein moesten hebben. We hebben in de trein een aantal keer oogcontact gehad en bij het uitstappen sloeg de vonk over. Je had een groene pet op, een koptelefoon en een zwarte leren jas aan. Misschien kan ik alsnog op de manier je aan je nummer komen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 Juli 2019
Ik weet niet of een oproep hier nut heeft maar nooit geschoten is altijd mis haha.

Ik, jongen met blauw shirt, zag jou en je vriendin iets verderop zitten wachten op de trein. We zaten op die bankjes op het station. Toen ik even later even omkeek zag ik een blik van jou met een glimlach. Idiote ik was teveel in gedachte om iets met die blik te doen. Pas tijdens de treinreis dacht ik even terug aan die blik en kon ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet ben gaan kijken of die blik toeval was of dat je me zag zitten.

Ik zag jou in ieder geval wel zitten haha. Dus als er meer achter zit, stuur maar een berichtje. Dan ga ik nog graag alsnog een praatje met je aan.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2019
Na gegoogled te hebben op internet kwam ik terecht op deze website. Treinflirt. Heeft zo'n oproep ooit succes gehad? Zet ik mezelf niet voor schut als hij dit leest? Leest hij dit überhaupt wel? Tja, toch maar een gokje wagen, want er zijn van die momenten waarvan je wilde dat je het lef had om iets te zeggen. Want hoe groot is de kans dat je diegene ooit weer ziet?

Mijn treinflirt (althans, ik hoop dat het zo was) zag ik op vrijdag 28 juni. Ik stapte in de trein van Utrecht richting Schagen. Daar zat je, in een vierzits met je laptop op je schoot en een grote koker op de stoel naast je. Ik denk dat je die nodig had voor een presentatie. Onze blikken kruisten en voor heel even hielden we die blik vast. Ik stapte uit op Amstelstation en keek je nog even aan voordat ik de trein uitliep. Zo’n dramatisch moment als in films, weet je wel? Mijn overstap naar de metro kon ik nog net halen. Ik moest eruit bij Weesperplein en tot mijn verbazing zag ik iemand de trap oplopen met dezelfde koker die jij bij je had in de trein. Jij was het! Ik ging iets sneller lopen en stond achter je op de roltrap. Je draaide je om, want volgens mij had je mij al gezien. Daar moest ik om lachen, want wie gaat nou achterstevoren op een roltrap staan? Waarschijnlijk om oogcontact te zoeken, maar we wisten beiden niet waar we moesten kijken. Ik ben je daarna uit het oog verloren, want je moest een andere kant op dan ik. Heel ongenegeerd dit, maar drankje doen bij Fest?

Oogcontact in de trein van station Bergen Op Zoom naar station Kruiningen-Yerseke
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Je zat daar in een wit topje vlak bij de deur in de 2e klas. Misschien met terug van vakantie want je had een koffer naast je staan. Je keek een paar keer. Ik keek een paar keer terug maar had een zonnebril op dus misschien was dat niet duidelijk. Iets later ging je half op je koffer liggen. Wellicht moe van de lange reis?
Ik, gekleed in een korte grijze broek met mouwloos t-shirt met Lucky luke op, moest er helaas uit in kruiningen-yerseke. Voordat ik uitstapte keek ik nog even om het hoekje. Het leek of jij ook nog even contact leek te zoeken. Was dat ook zo?

Oogcontact in de trein van station Harderwijk naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 27 Juni 2019
Wie s die leuke jonge dame in het groen met een tattoo deels bedekt he stapte tussen Harderwijk en Nijkerk in met rijrichting Amersfoort helaas moest ik er bij schothorst al uit jij bleef zitten

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiedam Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2019
Zo stoned als een garnaal zat ik al in de wachtende trein op Leiden Centraal toen jij instapte. We hadden oogcontact toen je op het perron voorbij liep en je ging zitten in een vierzits schuin tegenover mij. Via de gleuf van de tweezitsstoelen voor mij hadden we wat oogcontact. Ik was te pussy om iets te doen omdat ik nog meer paranoïde was dan een schizofreen in Oost-Duitsland. De combinatie van wiet roken en weinig slapen (ik kwam terug van een tentamen die dag) is zeer funest voor het inschattingsvermogen van de geest. De lijn tussen lastig vallen en flirten is immers flinterdun en niet in te schatten in zo een geestverruimende toestand als waarin ik mij bevond. Je had een uniek uiterlijk en je deed je make-up terwijl je af en toe een blik mijn kant op wierp. Oh, hoe ik mijn ogen niet van je af kon houden! Het leek alsof je niet van deze wereld was. Een soort alien die was afgedaald om ons aardlingen te aanschouwen. Ik stapte uit op Schiedam Centrum in alle eenzaamheid. Mijn lieve alien, vind mij terug!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Juni 2019
Jongen met donker baardje, accent alsof je uit een ander land komt. Ik heb lang bruin krullend haar, een knaloranje tas en een bloemenrok. Je ging weg en had je tas laten liggen, een andere man ging de coupé uit en zei tegen me dat de eigenaar van die tas weg was, ik zei dat je misschien nog terug zou komen. (Misschien wist je dat niet, of misschien had je die persoon wel instructie gegeven om dat te zeggen.)

Je kwam de coupé weer in struikelde ("toevallig"?) toen je langs mijn stoel kwam, ik lachte erom. Je keek me steeds aan. Ik keek af en toe terug maar ontweek je vooral, ik ging een boek lezen. Na een tijdje had je op je telefoon een nieuw contact geopend en zorgde ervoor dat ik het zag, alsof je mijn nummer wilde. Die heb ik niet gegeven.

Toen we uit moesten stappen vroeg je of je iets mocht vragen en dat was of ik een vriend heb. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen dus zei "Ga maar weg." Ik wil via deze weg zeggen dat ik je niet heb afgewezen omdat ik je eng vond of omdat ik vervelend wilde zijn, maar simpelweg omdat ik zestien ben en jij waarschijnlijk ouder dan twintig. Misschien had ik dat uit moeten leggen, sorry.

Oogcontact in de trein van station Horst-Sevenum naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Juni 2019
Zat - of liever gezegd stond - jij vanmorgen rond 10 u in de overvolle trein van Horst naar
Eindhoven? Er was weinig plaats en we stonden haast tegen elkaar. We verontschuldigden elkaar zo af en toe vanwege het onbedoelde contact maar ik vond het niet erg. Ik ben vergeten om je naam te vragen, hopelijk kom ik er alsnog achter.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 27 Mei 2019
Jij met groene jurk, spijkerjasje en hakken staat net als ik in Amsterdam te wachten op een trein die nooit komt. We raken aan de praat en aan het einde van het gesprek vraag je of je me een zoen mag geven.
Ik sta aan de grond genageld, ben overdonderd en stamel 'ja graag' en laat je zomaar gaan... Hopelijk krijg ik een 2de kans om je een drankje aan te bieden!

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 Mei 2019
In de trein van breda naar Brussel kwam je naast mij zitten. Ik morste bijna mijn halflege Starbucks koffie over jouw laptop heen. We moesten daar even om lachen. Helaas stapte ik uit op Antwerpen centraal. Nu ben ik benieuwd wie ben je? X

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Lelystad Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 Mei 2019
Ik stapte vandaag om 21:12 op Amsterdam Zuid in de trein richting Groningen. Ik zag jou zitten in de stilte coupe en was gelijk onder de indruk. We hebben elkaar nog een paar keer aangekeken. Jij hebt donker haar, een stoppelbaardje en je had een grijs t-shirt aan. Op de stoel naast je lag een tas en je had een grote rol met papier bij je. Ik had een zwarte broek en groen jasje aan en bruin haar met highlights. In Lelystad ben ik uitgestapt en jij ging nog door richting Groningen. Terwijl ik bij de deur stond te wachten draaide jij je nog een keer om en toen ik langs de trein liep keken we elkaar ook nog een keer aan. Achteraf denk ik, ik had om je nummer moeten vragen of je dat van mij moeten geven, maar helaas heb ik dat niet gedaan.
Ben jij die leuke man die bij mij in de stilte coupe zat? Lijkt me leuk om met je in contact te komen n

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 Mei 2019
Hey leuke jongen,

Zondagavond hadden wij op Schiphol Plaza langdurig oogcontact. Op een gegeven moment ging jij richting spoor 1 om de trein naar Amersfoort te nemen. Ik liep achter je aan. Op het perron keken we nogmaals lang naar elkaar. Even later stapte je in, ik zocht je op bij het raam. Weer keken we naar elkaar. Bij vertrek knipoogde je naar me. Ik heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd, leukerd. Hopelijk lees je dit.

De jongen in het NS veiligheidshesje

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 05 Mei 2019
We waren op Centraal. Ik met 2 boodschappentassen vol eten voor m'n verjaardag, jij met slaapspullen. Je had rood haar en een leuk kledingstijltje, en we raakten aan de praat toen onze trein richting Zwolle vanaf een ander spoor vertrok. Samen liepen we naar het juiste perron, en toen we het coupe inliepen hield jij de deur voor me open.

Ik voelde een klik, voelde jij die ook?

Oogcontact in de trein van station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2019
Met de trein van nieuw-Amsterdam ri Helmond, mss is er een leuke vrouw die mij gezelschap wil houden, ik draag een blauwe vest en een grijze broek

Oogcontact in de trein van station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 28 April 2019
Straks met de trein, vanuit Emmen naar Helmond, mss is er een leuke vrouw die ook ri Helmond ga, en die mij gezelschap wil bieden

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Steenwijk
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 April 2019
Hey leuk blond meisje met bril! We stonden eerst op station Zwolle en vervolgens zaten we in dezelfde trein richiting het noorden. Helaas moest ik uit stappen voordat jij dit deed en kon ik je niet meer aanspreken... Je zal dit vast niet zien maar voor het geval dat: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Zuidplein naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 April 2019
Op donderdag 11 april, rond 18.20, ging ik vanaf metrostation Rotterdam Zuidplein richting Den Haag Centraal. Ik zat bij het raam aan de andere kant van het perron, hierdoor reden we achteruit.
Terwijl er nog meerdere plaatsjes/bankjes over waren, kwam jij naast mij zitten.

Helaas duurde het niet lang omdat ik er bij metrostation Wilhelminaplein er uit moest.
Ik vroeg of ik er langs mocht en je keek me aan en zei : "Ja, is natuurlijk!". Ik bedankte je nog.
Ik stapte uit, spijt hebbend van het feit dat ik niet om je nummer had gevraagd.
Ik hoop dat je dit leest.
P.S. Ik droeg een donker groene winterjas, zwarte sportlegging (want ik ging trainen) & had een longboard met bananen op de onderkant

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Maart 2019
We were waiting for the train to Alkmaar in Eindhoven station. They said something in dutch and I asked about it. We talked for a bit and you told me that you were coming back from a trip to Mallorca with your mum. We sat nearby in the train and I wanted to keep talking to you but the presence of you mum was intimidating (plus I´m a bit shy!). I stopped in den Bosch and I wish I had asked you for your phone! Now I can´t stop thinking of your smile!
-The spanish girl in the train :)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Maart 2019
Vandaag in de intercity van Den Haag CS naar Amsterdam CS omstreeks 13:17. Ik en een vriend gingen bovenin zitten tegenover elkaar op een vierzitsplek. Ik in de stoel aan het gangpad en hij bij het raam. Vanuit mijn positie had ik rechtstreeks oogcontact met een hele mooie meid in de vierzitsplek erachter, zij zat bij het raam tegenover een vriendin. Een aantal keer tijdens de rit tussen Den Haag CS en Leiden CS (mijn uitstapplaats) intens oogcontact gemaakt, waarbij ik het idee had dat we het beiden wel konden waarderen wat we zagen. Helaas dom van mij geweest om niet even een praatje te maken en wellicht mijn nummer te geven. Hopelijk hoor ik via deze weg nog iets van je en kunnen we wellicht een keertje afspreken.

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2019
Beste Don,

Bij deze een oproep aan jou gericht. Je hebt gereageerd op mijn oproep van 2 maart 2019. Jouw e-mail heb ik direct beantwoord die blijkbaar niet is overgekomen. Je kunt alleen reageren op een oproep met daarin je reactie of je gegevens. Bij het achterlaten van jouw e-mailadres kan ik jouw vraag beantwoorden.

Ik wil je graag helpen.

Een hartelijke groet van deze Treinflirt fan


Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Groningen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2019
Ik kwam vrijdagavond 8 maart na werk schuin tegenover je zitten in de trein van Den Haag Centraal naar Groningen. Jij was met je (vermoed ik) vriendin een hapje aan het eten. We maakten een paar keer oogcontact en moesten lachen naar elkaar. Jij had lang blond haar en een rood (mantel)jasje. Bij mijn vertrek op Schiphol keken we elkaar nog 1x lachend uit en ik twijfelde om terug te lopen, maar helaas...nu maar op deze manier.

Ben jij die mooie dame, laat van je horen en wellicht kunnen we elkaar beter leren kennen.

Groet,
M.

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2019
Lieve reizigers,

Wat een romantiek...
Iedere dag bezoek ik de site om te genieten van deze verhalen. Wat fijn te weten dat er romantische reizigers zijn. Het is mooi te lezen op welke manier mensen contact met elkaar maken. Dit begint met een moment...met een heel bijzonder moment...het oogcontact......
Vanwege verschillende redenen is aanspreken een grote stap.

Graag zou ik jullie willen meegeven dit echt te gaan doen. Durf!!! Spreek de mooie dame of heer aan. Zeker wanneer het wederzijds contact is. Zie je geen gelegenheid om jouw reiziger aan te spreken...schrijf op een klein stuk papier jouw naam, telefoonnummer en iets liefs. De kans elkaar terug te vinden is zeer klein. Veel reizigers weten het bestaan van deze site niet. Zij maken zelden een treinreis. Of reizen met een treinticket te koop bij een bekende drogisterij, supermarkt of warenhuis.

Met het Weekend Vrij abonnement reis ik flink wat jaren met de trein. De vrijheid die het abonnement mij geeft is heerlijk!!

Ik ben een romantische, spontane vrouw die graag mensen ontmoet. Door mijn treinreizen heb ik veel mensen kunnen spreken. Oprecht spontaan op het perron, bij het station of naast mij in de trein. Iedere reiziger heeft een eigen verhaal met achtergrond. Zo fijn...zo bijzonder...

Misschien beleef ik op een dag...mijn eigen treinflirt...
Een man op zoek naar deze intens romantische vrouw...

Met lieve groet van deze Treinflirt fan.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
Op zoek naar lieve lach en mooie bruine ogen!

Jullie stapten met zijn tweeën in te Eindhoven, waarbij jij me meteen opviel. Ik was een filmpje aan het kijken op mijn telefoon met oortjes in. Jullie waren gezellig aan het kletsen en chips aan het eten. Af en toe keken wij elkaar diep in de ogen aan.

Ik moest er in Den Bosch uit, en ik hoopte jou nog van iets dichterbij te kunnen zien, en misschien heel cheesy je mijn visitekaartje te geven. Lekker makkelijk, kun je me meteen vinden.

Zin in een theetje? Laat maar weten! Je herkent me verder aan mijn zwarte broek, wit/blauw gestreepte trui en bruine lederen tas.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 11 Februari 2019
Op zoek naar een meisje in sportkleding en blauwe jas. Je stapte om 15:33 in de intercity op Utrecht Centraal en kwam precies tegenover mij zitten. We hadden regelmatig oogcontact. Jij stapte net als mij uit op station Den Bosch. Je ging de roltrap op, terwijl ik de sprinter op het perron tegenover moest hebben. Helaas heb ik je niet aangesproken (spijt achteraf).. maar toch kom ik graag in contact als je dit leest.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2019
Gezocht:
té leuke conducteur die de kaartjes controleerde in de 1e klasse coupé op zondag 10.2.’19 in de 18.48u- trein van Zwolle naar Leeuwarden
Ik: té overdonderd door je mooie lach om zo stoer te zijn en je achterna te gaan. Daarom probeer ik het zo!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2019
In de trein van 11:03 in Utrecht, richting 's Hertogenbosch werd ik gecontroleerd door een erg leuke conducteur... Donker haar, stopelbaardje. Helaas was ik aan het bellen en kon ik geen praatje maken, maar hadden we wel leuk oogcontact. Dus, wil je eens samen een koffie drinken bij de Kiosk? I'm in!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 25 Januari 2019
Vrijdagavond. Een hele dag college achter de rug en ik stap met een medestudent op Rotterdam Blaak in de trein naar Rotterdam CS. Verdomme, 5 minuten vertraging, nu haal ik mijn aansluiting op CS nooit meer.. nou dan maar eens fatsoenlijk avondeten halen bij de Italiaan op het station.

Nog denkende wat ik wou bestellen liet ik jou half in gedachte voorgaan, maar wat gebeurde toen jij je omdraaide.. wow.. een gevoel wat ik in jaren niet meer heb gehad. Tijdens het wachten nog wederzijds wat blikken gewisseld maar ik kon de moed niet bij elkaar schrapen voor een gesprek.

Leuke jongen met donker haar en werkzaam bij de NS, buiten dat je het de leukste vertraging ooit hebt gemaakt.. wat zeg je ervan om dat nogmaals te overtreffen en de volgende keer samen te eten?

Liefs, de blonde dame met de rode jas

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 Januari 2019
Iets voor half 11 sprak ik je aan, terwijl je ingepakt stond te kleumen op het perron, wachtend op de sprinter naar Zutphen - zelf was ik juist uit de wachtruimte naar buiten gelopen, omdat daar zitten en wachten nog kouder aanvoelde, dan buiten wat bewegen. Je moest met dezelfde sprinter, een halte verder. Nadat we instapten ging je wat verderop zitten en kwam ik bij het uitstappen niet verder dan "fijne avond".
Een volgende keer wat meer?

Oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 27 December 2018
Ik zag jou aankomenlopen en jij viel op, ik stapte in de trein om 08:40 ik zocht een plaats en jawel ik zat tegen over jou wel met een stoel ertussen jij vooruit en ik achteruit richting Amsterdam, paar keer eventjes oog kontakt gehad.

Je had een Schotse rooie ruit legging aan, donker haar en luisterde muziek via je oogdopjes, bij het uitstappen zag ik dat jij richting de achterkant van het CS liep..

Ik droeg een spijlkerbroek, zwarte coltrui, camouflage jas, zwarte schoenen en een rugtasje..

Leuk als ik je zo zou vinden of moet ik elke dag om 08:40 op het station van hoorn haan staan hahahaha..

Gr J tot......wie weet..

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Kerkrade Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Januari 2019
Hoi!
Ik zag je met mij instappen in sittard. Je ging na mij ergens zitten, helaas niet naast mij. Je hebt donker haar met grijze zijkanten en een heel aardig gezicht. Ik durfde je helaas niet aan te spreken maar ik hoop dat je mij, blond haar, grijze jas klein van postuur. Toch nog terug kan vinden

Oogcontact in de trein van station Beek-Elsloo naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 02 Januari 2019
Hoi leuke jongen,
Jij zat op de trein naar maastricht te wachten op perron 2. Ik zat te wachten op perron 1 op de trein naar sittard. We keken elkaar een paar keer aan. Jij donkerblond haar en een groene jas en zwarte broek. Ik lichtblond haar en een grijze jas en broek. Hopelijk zie je dit bericht.
Groetjes,
Lau

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 December 2018
Wachtend op een tweede bus naar Antwerpen raakten we aan de praat, jij moest verder naar Gent en kwam uit het Brabantse, en ik moest ook verder België in...
Een ander meisje dat bij ons kwam staan had inmiddels uitgevonden dat er misschien toch een trein aankwam, maar volgens de NS-dame was dat niet zou en zou de bus er in elk geval eerder zijn. Toen deze nooit kwam en we de "spook"trein misten, gingen we bij elkaar in de volgende trein zitten. Maar jij moest er eerder uit dan wij tweeën, dus heb ik je helaas nauwelijks nog gesproken... Zien we elkaar nog eens? Wat mij betreft wel! :)
Ik zal de 1e en de 13e weer rond dezelfde tijd reizen, dus wie weet tot dan?

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Didam
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 14 November 2018
In Arnhem zaten we ineens tegenover elkaar.. jij had (volgens mij) beige broek met beige trui/vest aan en half lang haar. Leuke man dacht ik..Ik had een poncho grijzig/paars aan en heb donker lang haar. We hadden verschillende keren oogcontact en we lachten een aantal keren vriendelijk. Ik durfde niets te zeggen en stapte in Didam uit. De volgende dag zagen we elkaar weer bij Utrecht centraal. We herkenden elkaar en zeiden vrolijk goedendag naar elkaar maar liepen verder. Ik had wel even een kopje koffie willen drinken maar ja ...dus mocht je dit lezen en herken je dit, laat dan even een berichtje achter.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 20 December 2018
Hoi meisje van de treincatering! (ik heb je naam onthouden hoor, maar in verband met je anonimiteit zet ik het hier niet op)

Afgelopen donderdag sprak ik je rond kwart over één op Antwerpen Centraal aan nadat ik uit de IC Brussel was gestapt. Ik was op Rotterdam Centraal in de trein gestapt.

Ik wou gewoon even zeggen dat ik je reactie zo leuk vond. Je zei dat je het nu gewoon te druk had voor meer, maar zal zwaaien als je me nog een keer ziet. Daar moest ik echt om lachen! Helaas reis ik nooit met de IC Brussel, omdat ik in de buurt van Delft woon en in Amsterdam studeer. Dit was puur toeval vanwege een eenmalige excursie in Antwerpen.

Fijne feestdagen!

Thomas

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 December 2018
Perron 4, 18u, leuke jongen kwam net aanlopen nadat ik m'n telefoon op het spoor had laten flikkeren. Ik half in de stress/half mezelf uitlachen, hij maakte snel contact. We praatten even tot het spoor vrij was, toen lette hij op m'n spullen terwijl ik personeel haalde om m'n telefoon te pakken.

Hij: In de twintig, ±175, donker haar en een wondje/sneetje in zn lip. Hij ging naar Nijmegen, maar omdat hij de trein had gemist ging hij toch maar naar de Flixbus.

Ik: Die chick die haar telefoon op het spoor had laten vallen.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 December 2018
Zaterdagmiddag Station Den Bosch ('s-Hertogenbosch) omstreeks 13.15 uur. Mijn vriendin (klein, blond, boblijn) en ik (1.70, zwarte jas tot net boven de knie, bruine krullenbos) liepen samen door de stationshal, in de richting van de stad.
Jij (lang, stoppelbaardje, donker haar, NS veiligheidshesje) stond daar met je collega bij de balustrade van de trappen naar het perron.
We hadden oogcontact, ik was meteen onder de indruk.... maar toch liep ik door met mijn vriendin. Ik keek nog een keer om, en weer contact met jouw mooie ogen! Hopelijk lees jij of iemand van je directe collega's dit, en komen we met elkaar in contact. Ik zou graag eens een kopje koffie (of iets anders) met je drinken :-)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 December 2018
Toen we instapten in Eindhoven hield je de deur voor me open met je prachtige lach. Daarna hebben we elkaar nog vaak aangekeken en gelacht naar elkaar. In 's-Hertogenbosch stapten we uit, jij ging richting de broodzaak en ik richting de bussen. We hadden nog lang oogcontact en lachten constant. Je zwaaide naar mij en ik zwaaide natuurlijk terug, alleen durfde ik je niet aan te spreken waar ik nu spijt van heb...

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 21 November 2018
Wij leuk stel, beiden klein maar fijn!
De man met een gouden tand en het vrouwtje een gouden neus ring.

Vanuit Den Haag 16.37 richting Dordrecht, hebben wij een hele leuke conductrice ontmoet, en gezellig met haar een gesprek gevoerd na onze teleurstellende trip van de rechtbank.
Deze leuke conductrice vertelde ons dat ze uit Rijswijk komt.

Als troost kregen wij 2 kortingsbonnen van haar, waar wij heerlijk van hebben genoten!

Helaas moesten wij in Rotterdam uitstappen, bij het uit stappen hebben wij dik achter ons lopen kijken om een glimp van haar op te vangen.
We durven niet te zeggen of zij het zag!

Jammer genoeg waren we beiden te verlegen, om nog in de trein haar nummer te vragen!

Wij hopen graag met haar in contact te komen ☺️Groetjes,
Leuk stel


Oogcontact in de trein van station Helmond naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 16 November 2018
Ik stond om 12:00 te wachten op de intercity toen jij naast mij kwam staan. Je vroeg of dit de trein naar Eindhoven was, en na een te kort gesprek verdween je na een laatste glimlach het bovenste gedeelte van de trein in.
Als je nog eens wilt weten of je de goede trein hebt, of een ander gesprek wilt voeren dan hoor ik t wel. ;)

Oogcontact in de trein van station Deventer naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 15 November 2018
Ik zag je in Deventer op het station. Rond tien over 5 liep ik vanuit het niets bijna tegen je aan in de supermarkt. Oogcontact. Enkele minuten later in de gang naar de perrons kruisten onze blikken elkaar weer. Ten laatste stond je aan de overkant van het spoor haast lijnrecht tegenover me. Jij op perron 1, ik op perron 3. Mijn trein richting Roosendaal, de jouwe richting Amsterdam. Jij: licht haar, iets met krul of slag (het ging te snel om het echt goed op te slaan ;)). Ik: blond haar, donkergeel jasje, blauwe sjaal. Je hebt mijn blik niet voor niets meermaals gevangen... Will we meet again?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 November 2018
We stonden in een overvolle trein van Zwolle naar Den Haag. Het hield niet op met hoeveel mensen er bij iedere stop instapten. Zo rond station Amsterdam Zuid raakten we wat aan de praat, ik moest er bij Schiphol uit, dat ging sneller dan gedacht en zonder naam of iets te weten zwaaiden we nog naar elkaar... Je kwam uit Hoogeveen en studeerde in Den Haag.

Oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Enkhuizen
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 12 November 2018
Vanmorgen in de trein van 7.49 uur vanuit Heerlen tot Den Bosch, zaten we tegenover elkaar. Jij was een studieboek aan het lezen en we raakten met elkaar in gesprek doordat de omroep installatie tussen Heerlen en Sittard aan ging, maar er niets werd omgeroepen. Je glimlach sprak me aan en ik besloot later een gesprek met je aan te knopen.

Je vertelde dat je op weg was naar Nijmegen, maar dat je een hekel hebt aan de Arriva trein van Sittard naar Nijmegen, en dat je daarom liever een stukje om reisde. Je zit in het eerste jaar (de studie die je volgt, ben ik even vergeten) en je had dit weekend carnaval gevierd en daardoor niets eraan kunnen doen.

Je had mooi bruin half lang haar en droeg een gestreepte trui met een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Toen het in Roermond wat drukker begon te worden en er een stel meiden naast ons kwam zitten die erg luidruchtig praatte, hebben we ons gesprek helaas niet voortgezet. Daarnaast wilde ik je ook niet storen tijdens het bestuderen van het boek ;-) Je bood me wel nog heel lief aan, om mijn tas naast je te zetten bij jou spullen, zodat ik wat meer beenruimte had.

Ik vond het een leuk gesprek en vooral je uitstraling en spontaniteit spraken me direct aan.

Het lijkt me dan ook leuk om nog een keer met je te kletsen. en aangezien je volgens mij ook uit Heerlen komt, kunnen we daar in het centrum wellicht een keertje iets gaan drinken. Hopelijk tot snel!

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 09 November 2018
Okay here goes nothing. Ik vermoed dat ik je weer ga ontmoeten, maar voor nu heb ik over deze site gehoord and I wanna see if you read this. Je had een bruine leren documententas bij je, donkere features (ik vermoed Afghaans of Perzisch), een geruite pantalon en je stapte tegenover me in de 1e klas in. Je was stunning, maar het was vroeg en ik was er niet helemaal bij met mijn hoofd. Ik wilde met je praten, maar voelde me ongemakkelijk en heb de rest van de rit muziek geluisterd door mijn koptelefoon. Ik zag via het raam dat je me voordurend aankeek en wilde je aanspreken, maar heb dit tot mijn spijt niet gedaan en ben uitgestapt bij station Leiden.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 04 November 2018
Niets leidt me af deze zondagmiddag, in de IC van Arnhem naar Roosendaal - behalve dan je leuke glimlach, die me nog lang bijblijft ook nadat je er al in Den Bosch uitmoest...
Jij moest pas later verder naar Breda, zei je, en je wenste me nog een goede reis!

Spreekt dit je aan en wil je ons korte gesprek ook voortzetten? Meldt je dan gerust :)

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 03 November 2018
We stapte beide in gouda op de trein van 09:49 naar den haag.
Je zat schuin tegenover me. Jij mooie vrouw met echt de mooiste ogen ooit. Heb echt
de hele dag aan je lopen denken, en zou graag met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Woerden naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Ik zag een leuke dame met een wit/grijs met zwart geblokte jas zitten in de NS stopbus. Ik een man met pet en een blauwe jas. Ik stapte uit bij station Vleuten.
Het was kort oogcontact, maar wel met een duidelijke betekenis :)

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2018
Ik zat in de Intercity Eindhoven - Den Haag. Je stapte in Breda in de trein en kwam naast me zitten. We hadden regelmatig oogcontact. Je droeg een spijkerbroek, een lichtblauw overhemd en een tweetjasje. Ik droeg een witte broek met een blauw donsjack en las een boek. Welzijn beiden rond 15.45 uur uitgestapt in Rotterdam, waarbij jij mijn tas uit het bagagerek pakte

Graag zou ik je een keer ontmoeten.


Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Lelystad Centrum
We verloren elkaar uit het oog in station Kies-station
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2018
Ik ben opzoek naar de mooie dame met Bruinig haar, diepe jukbeenderen, camouflage schoenen, cargopants, lichte rugzak met kettinkje met lederen hoesje er aan en Fel gekleurde headphones. Je jas is donker met een logo erop van een Rollerskate. We zaten in de IC richting Lelystad op dinsdagavond 23 oktober en ik stapte om 18:15 uit op DH hollandspoor. Ik ben de jongen met blond haar, zwarte headphones en een donkerblauwe jas. We hebben even oogcontact gehad Ik hoop dat je jezelf herkent, en op dit bericht reageert! Ik zou graag met je in contact komen want in de drukke trein durfde ik het toch niet aan..