Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


27 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
We stapten beiden in op schiphol. Ik in een blauwe trui en korte broek het is tenslotte Augustus. Jij met je gekleurde schoenen en je broccoli en wortel sokken vielen mij meteen op. Ook met je blauw gele hope mondkapje was je niet te missen. En toen zaten we ook nog eens naast elkaar in de trein nouja helaas zat het gangpad er nog tussen. Tijdens de reis hadden we veel oogcontact en lachten we allebei. Niet dat dat te zien was want we hadden een mondmasker op. Toen ik in Leiden uitstapte zwaaiden we nog. Ook toen buiten de trein hadden we nog oogcontact, je ging zelfs verzitten om me te zien. Je zwaaide nog en wat meer oogcontact. Ik heb er spijt van dat ik niet weer ingestapt ben en je aan gesproken heb. Hopelijk komen we zo alsnog in contact.

XX de jongen in de blauwe trui

26 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Mariahoeve naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de stoptrein die van Den Haag cs naar Amsterdam cs ging
Toen ik naar achteren ging lopen zag ik van verte all leuke schoenen die ik zelf ook wou hebben
(Nike air max 90 camo green) terwijl ik begon te lopen zag ik langzaam ook de persoon die ze aan hadden we hadden oogcontact but my shy ass looked away He was pretty cute tho I wanted to ask
For his socials but I got to far away to walk back anyways HIJ had een zwarte masker op fresh faded hair en dark skin hmu haha

20 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Wij zagen elkaar gisteren (wel) zitten, beide aan het gangpad, min of meer vis-a-vis. Toen ik in Leiden uitstaptee met mijn zwarte sporttas keek je me indringend aan en probeerde ik dat terug te doen. Lijkt me leuk je eens te zien.

12 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Zondag 12 januari, 14.45 uur: we raakten in de wachtruimte op HS aan de praat over de lekkerste koffie, die haal je natuurlijk in.... Hoofddorp! Hondje geaaid, daarna ingestapt. Jij (charmante mama met 2 kids) ik, (jongeman met krant) we kletsten supergezellig: dagdromen over Canada, ik net terug van een citytrip in NYC, over jouw studie. Op Leiden stapten jullie jammer genoeg al uit. Dit smaakt naar meer! Binnenkort een bakkie doen? 😁xx

17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rijswijk naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Voor mijn werk reis ik elke dag van Rijswijk naar Amsterdam. Wanneer ik in plaats van de trein van 08:09 uur de trein van 08:24 uur neem kom ik jou tegen. Althans, dat hoop ik steeds. Omdat het met regelmatig is kan ik niet beschrijven welke kleding je draagt. Je ziet er gewoon leuk uit en je lacht nog leuker. Je herkent mij ook want we zeggen gedag tegen elkaar waarbij jij dus zo leuk lacht en ik geef je soms een knipoog. Zoals vandaag ook. Ik ben nu toch heel nieuwsgierig naar wie jij bent of in ieder geval hoe ke heet. Misschien moet ik je volgende keer ook gewoon aanspreken maar nu doe ik het via hier. Ik hoop dat je dit leest en mijn verhaal herkent. Ik wil graag met jou in contact komen. En anders zie ik je hopelijk snel weer. Wie ik ben? Dieman die meestal strak in pak met lange mantel en cognac kleurige reistas met jou instapt.

17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Dordrecht
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Daar stonden we dan. Amsterdam Zuid, 21:35 de trein richting Dordrecht. Ik had je al zien aankomen lopen vanuit de trein aan de overkant van het perron en ik denk dat jij mij ook al zag. Beide liepen we naar ongeveer het bord waarop stond dat de trein naar Dordrecht zou gaan. Jij, blonde jongen, bril, baardje, grote rugzak en een lichtgevende koptelefoon stond daar maar terwijl ik stiekem naar je keek. Alleen op een gegeven moment ontmoette onze ogen elkaar en lachte jij terug. Jeetje wat kreeg ik het warm. Keek je nog? Dus ik keek weer en daar ontmoette onze ogen elkaar weer. Ik lachte. Ik durfde je na een tijdje niet meer aan te kijken omdat ik waarschijnlijk heel rood was geworden. De trein kwam en terwijl we wachtte om naar binnen te gaan, stond je schuin naast me. Misschien moet ik toch iets zeggen maar wat? Ik stapte de trein in en draaide me naar je toe maar jij lachte een laatste keer en liep naar beneden. Ik had beloofd een vriendin te bellen en daarom liep ik niet achter je aan maar wat heb ik spijt. In Leiden moest ik eruit dus heb je niet meer gezien. Ik hoop dat je dit ziet en dat we nog meer naar elkaar kunnen lachen (en praten?). Liefs het meisje met de bruine krullen en rode lipstick.

14 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Waarschijnlijk zaten we in Amsterdam al beiden in tram 5 naar station Amsterdam Zuid.
Je liep naast me richting stationshal en je ging nog even koffie halen bij de Starbucks. Dat is de eerste keer dat je mij opviel. Ik ging naar het perron en even later stond jij daar ook weer. Ik observeerde je een beetje en volgens mij had je dat ook wel door. De trein kwam, het zal 17.40 uur zijn geweest. (Er was ook nog 5 minuten vertraging.) We stapten in dezelfde wagon in en jij ging boven zitten. Nieuwsgierig als ik ben liep ik achter je aan en toen je ging zitten besloot ik tegenover je te gaan zitten. Jij ging rustig een boek lezen en ik ging muziek luisteren op mijn telefoon. Ik heb vaak tussendoor even naar je gekeken, ik weer niet of dat wederzijds was. Vlak voor dat we zouden uitstappen bij Leiden deed ik nog snel even wat parfum op en stond op om richting de uitgang te gaan. Bij het aantrekken van mijn mantel keken we elkaar even aan en ik gaf je een knipoog. Daarna ging ik naar beneden en jij zal nog ergens boven geweest zijn. Op het perron zag ik je nog lopen en ik keek je nog even na toen je richting stationshal liep. En toen vervolgde ik mijn reis verder alleen. Een dergelijke oproep plaatsen is niks voor mij maar jij hebt toch wel indruk gemaakt. Jij was het leuke meisje met blauw jackje met capuchon, strakke grijze geruite broek met witte sneakers eronder en een kleine tatoeage op je rechter enkel. Ik was die man met donkerblauw pak en grijze overcoat, cognac kleurige reistas die in de trein zijn stropdas afdeed. Ik zou je best nog een willen zien . Koffie bij Starbucks?

26 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf MAIL me XX Heidi

09 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hey!

We stapten allebei in op Schiphol. Ik had een grijsgroene backpack. We keken een aantal keer naar mekaar en je lachte lief. Toen je uitstapte (20u) zei je me gedag. Was jij dit? Stuur dan even een bericht!

09 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
I saw you sitting across of me. you spoke Spanish With your parents i gues. We had eye contact and a smile a couple of times. You Stoped at Leiden centraal. I didn't dare speak to you next to your parents. Perhaps i find you this way.

26 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hij had klein beetje rooiig haar, lief gezichtje, sproetjes, lachte lief naar me, zei 'gezondheid' tegen het meisje tegenover me, zat eerst op z'n laptop, toen een boek over chakra's. Zijn vinger gleed mee met de regels. Ik probeerde nog een aantal keer oogcontact te zoeken, maar hij was geconcentreerd aan het lezen.
Voordat we uitstapten, twijfelden we wie we voor lieten gaan. Ik liet hem voor, hij lachte weer lief.
Bij Leiden Centraal checkte hij via de bovenkant uit, ik liep met de trap naar beneden.
'Shit, had ik nu maar iets tegen hem gezegd...' Vooral over de chakra's, want dat vind ik ook duper interessant.

04 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Voorschoten naar station Haarlem
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
De datum klopt NIET!
Ik had nooit gedacht dat ik zo erg naar elke dinsdag- en woensdagochtend zou uitkijken. Tot die ene dag. Ik kwam je tegen op het station in Voorschoten. Je nam regelmatig de trein om 7.02 naar Leiden waar we beide overstapte op een andere trein. Deze keer was dat de trein richting Leeuwarden.
Ik probeerde steeds vaker oogcontact te zoeken, maar gehaast keek ik weg op het moment dat je daadwerkelijk terugkeek. Ik durfde niet op je af te stappen. Dat vond ik veel te eng. Ik dacht telkens "de volgende keer"... Er is inmiddels geen volgende keer meer. Wat heb ik er spijt van en wat voel ik me stom dat ik je niet had gesproken.
Ik kan niet meer tegen die hartkloppingen!
Volgens mij hoef ik je niet uitvoerig te beschrijven. Je was gewoon de mooiste man in de trein, altijd netjes in pak en met een lange blauwe jas aan.
Ik vraag me af of ik "de volgende keer" voor het allerlaatst mag beleven om stoute schoenen aan te trekken en je aan te spreken...

01 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Alphen A/d Rijn naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog
Dag lief meisje,
Ik was onderweg van Utrecht naar Leiden. Ik had deze avond verschrikkelijk nieuws gekregen. Ik voelde me verschrikkelijk alleen. Ik dacht zelfs dat ik er beter niet meer kon zijn. En toen stapte jij in. Je ging tegenover me zitten. Je had kort zwart kroeshaar en droeg een rood met wit vest en opvallende witte nikes. Ik geloof dat je een blauwe sporttas bijhad. Je glimlachte naar een oudere dame maar je ogen lachten niet mee. Je zag er verdrietig uit en staarde naar buiten. Opeens keek je me recht aan. En je vroeg of het wel goed met me ging. Ik haalde mijn schouders op en glimlachte, je lachte terug. Bij Lammenschans stapte je uit. Je keek nog eveven om. Ik wou dat ik gezegd had. Jij redde vandaag misschien wel mijn leven. Ik hoop dat je dit leest,
Anoniem

29 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Moe van een dag werken stapte ik in de spits de trein binnen. Er was nog net een plekje vrij en jij zat schuin tegenover me. Toen ik ging zitten kwam er al een lieve lach naar me. Je zat muziek te luisteren op je telefoon waar een vrolijk hoesje omheen zat. Je had een blauwe tas op het kleine tafeltje naast je staan waar je zo nu en dan in zat te zoeken en je had een beige jas aan. Tijdens de rit lachten we zo nu en dan naar elkaar maar tijdens de rit was ik te moe (of had ik te weinig moed) om je aan te spreken. Toen je uit de trein stapte weer een lieve lach, en toen ik de moed bij elkaar had geraapt was het al te laat. Ik had een blauw hemd, blauwe broek en een zwarte jas aan, en even later een koptelefoon. Stuur me een berichtje, ik ben benieuwd of jij hetzelfde had als ik!

27 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Vandaag in de intercity van Almere CS naar Leiden CS omstreeks 10:00, Je zat naast mij en vroeg een vraagje. Bij binnenkomst glimlachte jij lief en onschuldig naar mij, maar de verdere reis zat jij in je laptop gedoken waarbij af en toe weer die leuke glimlach tevoorschijn kwam. Je was zoals een princess met je rok. Als je je herkent in dit meisje, wil ik je zeggen dat ik graag je nog eens zou willen zien. ik ben de jonge met zwart haar en browne ogen.
Martin

01 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hi lieve jongen in de trein,

Ik zag je zitten in de trein vanuit Amsterdam centraal naar Den Haag centraal. Terwijl ik koprollend door de coupe ging, zag ik jou. Je lach maakte mij warmer dan het vuur dat in draken brandt. Mij gezivht werd er roder van dan menig drakenhuid. Jouw bruine haren lang en wapperend en jouw ogen fel blauw. Ik wist gewoon vanaf het moment dat ik je zag het zeker, jij bent de ware voor mij. Ik denk dat jij de enige bent die de film "how to train your dragon" 1, 2, 3 vaak genoeg heeft gezien om te weten hoe je met me moet omgaan. Ik zag dat allemaal in de liefdevolle blik die we meerdere keren hebben uitgewisseld. Lieve jongen uit de trein, ik hoop met heel m'n hart dat we elkaar nog een keertje mogen zien. Ik wil dan meteen met je trouwen, wat zeg je erop.

Liefs,
Je draak

22 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi Laura,

Onlangs reageerde je op mijn oproep met:

'Het kan zijn dat ik dit was. Nog enig idee hoe oud ze ongeveer was/ hoe ze eruit zag? groetjes, Laura'

Ik kon niet deze reactie op de een of andere manier niet beantwoorden, dus dan maar op deze manier haha.

Om nog even te reageren:
Het is al eventjes geleden en ben het helaas vergeten sorry! (denk ergens in de 20?) Op dat moment had (misschien) jij wel veel indruk op me gemaakt!:)

Hoop snel met je in contact te komen!01 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Omdat ik het jammer vind dat ik je niet heb aangesproken, hierbij toch ff checken of we in contact kunnen komen. Ik stapte vandaag bij Sloterdijk in en de conducteur viel me meteen op. Lang, gemillimeterd haar en een chille uitstraling. Je probeerde volgens mij meerdere malen oogcontact met me te maken, maar ik kon hier niet te heftig op reageren ivm mijn vrouwelijke collega waarmee ik reisde. Je hebt me nog een keer aangesproken toen je langsliep en ik keek jammer genoeg weg.

Ik had een blauw pak aan, krulsnorretje, niet te missen.

Hit me up als je weet wie je bent ;)

09 November 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi knapperd, op het perron in Amsterdam-Zuid hadden we kort oogcontact. Jij, perfect gekleed en een puur en knap gezicht en studeert economie ?? Ik stapte de trein in en ging naast je zitten, ik voelde een fijne spanning. In leiden stapte je helaas uit. Ik ben benieuwd wie je bent! Liefs anoniem

22 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Schiphol
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hey Yvon(?) We zaten naast elkaar, en een dakloze man met hond probeerde ons aan elkaar te koppelen. Ook al was die man een beetje creepy, misschien had hij wel gelijk! Laten we een keer een koffietje doen, in zijn naam!

15 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Lange, slanke man, donker haar, donkere ogen, 30-35 jaar oud en je had je laptoptas bij je. Who are you? Je was bezig met je telefoon en je stond bij de deur. Jammer genoeg stapte je uit. Ik durfde je helaas niet aan te spreken. Hoop dat je dit leest.

23 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Op zoek naar een jongen met een grijze Fred Perry trui, lichte spijkerbroek en (waarschijnlijk) Timberland schoenen. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Ik stapte uit in Leiden, jij bleef zitten. Zou je graag willen leren kennen, stuur me jouw nummer dan kunnen we in contact komen :)

23 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Op zoek naar een jongen met een grijze Fred Perry trui. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Ik stapte uit in Leiden, jij bleef zitten. Zou je graag willen leren kennen:)

21 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Vrijdagochtend 21 september. Ik zat in de trein en jij kwam in de trein op station Rotterdam Centraal tegenover me zitten. Je viel me meteen op. Bruin haar en mooie, blauwe ogen en een leren jasje aan. Ik met een zwarte trui aan, bruin haar en bruine ogen. Beide bij Leiden Centraal uitgestapt. Verder dan een paar keer oogcontact kwam het helaas niet. Achteraf meteen spijt dat ik je niet heb aangesproken. Dus bij deze alsnog een poging om in contact te komen!

20 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Oef, wat een aantrekkelijke, verleidelijke verschijning was jij vanochtend! Ik ging tegenover je zitten toen ik instapte op Haarlem. In Leiden stapte jij uit, ik bleef zitten. Je had goed door dat ik interesse in je had en flirtte subtiel terug. Jij met een bos mooie donkere krullen en leren rokje aan. Ik in spijkerbroek en licht grijze trui. Je dronk ondertussen koffie uit een thermosbeker en zette je kleine brilletje halverwege de rit af. Wat een prachtige en uitdagende glimlach had jij... Laat je iets van je horen, zodat ik die glimlach nog eens kan zien?

18 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Dinsdag 18 september. Ik zat al in de trein van Utrecht naar Leiden van 17.25. Jij stapte iets later in en ging tegenover me zitten. Ik vond je ongelooflijk mooi, met je lichtblauwe ogen en blonde haar. Je had een roze broek aan en een witblauw gestreept shirt en een zwarte leren jas. Helaas bleef het slechts bij een paar keer oogcontact aangezien ik te awkward was om een gesprek te beginnen, dus dan maar zo. Hoop dat je dit leest en misschien een keer iets leuks wil doen!
Groetjes!

02 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Vlissingen
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi Aziatische dame! We stapten tegelijk in op Haarlem centraal. Op het station hadden we al een vriendelijke blik uitgewisseld. In de trein zaten we allebei in een vierzitter, gescheiden door het gangpad. We wisselden meerdere nieuwsgierige blikken uit, lachten naar elkaar, je zei me gedag toen ik ging zitten en bij het weggaan. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Je stapte in Leiden uit. Ik was die lange man, die naar je terug lachte. Laat je iets van je horen?

23 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Roosendaal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik zat het bankje naast een hele leuke dame in een paars jurkje en nike air max aan . We hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar . Ze was helaas aan het bellen tot ze eruit moest bij leiden centraal . Helaas . Wie ben je ? Hopelijk zie je dit berichtje en hoor ik wat van je ..

03 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
als je het leest... rond 22h stapten wij in op zuid, jij in een olijfgroene regenjas, diepgroene trui, rugtas. ik was in zwart met een paarse paraplu. tot leiden was jij tegenover mij. ik zat stiekem naar je te gluren, jij naar mij. oh, en je mobielhoesje was rood. ik dacht dat je mij zou aanspreken, maar helaas, in leiden liep jij meteen naar de fietsen, ik naar de bussen. bij deze is er nog een kans.

10 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Heemstede-Aerdenhout naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Wauw, wat een leuke ervaring net. Jij zat al in de trein geloof ik toen ik bij Heemstede-Aerdenhout instapte. Je zat een eindje verderop in de coupe en kort na vertrek uit Heemstede zag ik je. Ik kon mijn ogen ineens niet meer meer van je afhouden. Je keek terug, en daarom moest ik lachen. Althans, ik moest alle zeilen bijzetten om niet hard te lachen omdat je zo ontzettend leuk naar mij keek. Je begon tot mijn verbazing ook te lachen. Had je mijn bescheiden lach opgemerkt? Eerst dacht ik nog dat je lachte over iets op je telefoon, maar ik zag je ondeugende lach heus wel, ook nog toen je telefoon weg was, haha ;). Ik wist op een gegeven moment niet meer waar ik moest kijken en jij begon met je haar te spelen, kammen en deed lippenstift op. Voelde je hetzelfde als ik? Je had een lichtbruine jas, je zag er super leuk uit en liep al vrij vroeg naar de deur om uit te stappen in Leiden. Zou jouw ondeugende lach graag nog eens zien en je een drankje aanbieden. Hoor ik van je? X

18 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Stapte wat verdwaasd in bij Rotterdam zoekend naar mijn zonnebril. Een hoop getuntel en ongeduld maar jij bracht hulp door naar mijn trui te wijzen waar een bril hing of ik dit zocht...... een lach en ik was verkocht. We verschuilde ons beide in ons boek jij in het boek Why we sleep en ik in Spoetnikliefde. Ik heb weinig in mijn boek gelezen maar stiekem naar je gekeken en soms bleven onze blikken en glimlach bij elkaar hangen. Ik keek vol bewondering hoe je aantekeningen maakte in het boek.

De rit eindigde in Leiden, ik hoopte dat je mee moest naar Amsterdam. Maar half op de trap knoopte we toch een soort van gesprekje met elkaar aan. Je moest naar Katwijk waar je geen zin in had en keek verbaast op toen ik zo stom de hint niet snapte en de trein invluchten naar Amsterdam. Daar ontsprongen mij talloze openingenzinnen en gesprekken die ik met je had willen voeren.

Zullen we het gesprekje nog eens overdoen? ik zal niet vluchten in m'n boek of trein :)

23 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Invisible Cities - I. Calvino

Today around 12:30 I got in the train from Harlem to Leiden Central. When I finished my phone call, the girl behind me thought it was good time to spray her deodorant lavishly. This was my cue to move. I went up the stairs, walked into a quiet coupé where three women were sitting. I sat myself down and was greeted by a quick, slightly nervous smile from the girl opposite the aisle. I thought nothing particular about it -- just a kind acknowledgement of my existence by a stranger traveling in the same direction.

But the fast looks and smiles kept coming. I enjoyed the attention but didn't know exactly what to make of it. To pass the time, I started reading some magazine -- keeping you in the corner of my eye.

You did everything to catch my attention... First, you started extensively cleaning your (reading?) glasses. They were clean to begin with, but that didn't seem to matter.

When they were crisp, you got a book from your handbag and started "reading". Well, you attempted to, but somehow, something kept you from concentrating.
The book was stuffed with deep pink notes that kept tumbling out, and that you had to re-arrange constantly. When my attention drifted off a bit, I saw you were frantically looking for one that had fallen to the floor. But instead of scanning the floor, our eyes crossed -- and again there was that quick smile.

As the train approached Leiden Central, I could feel your look as I leaned over to the window to see if I was on the correct platform. We got off the train together (you walked behind me). I had to go left, you went right...

P.S. I was wearing a brown leather jacket, I have blond hair and a dark beard. I am used to people staring at me. But your look was different. I hope we'll share a coffee sometime and talk literature.

08 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Schiphol
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Het was vrijdagavond, ik denk rond een uur of half twaalf, toen ik op Den Haag Centraal de trein naar Schiphol instapte. In de voorste wagon kwam ik tegenover jou zitten en pakte mijn smartphone. Jij opende een zakje drop en bood mij er eentje aan, en zodoende raakten wij in gesprek. Je werkt in de psychiatrie, had net een borrel gehad met collega’s en was op weg naar huis. Toen ik aangaf naar Amsterdam te moeten, vond je dat wel een lange reis. Dat vond ik van niet, want ik had sowieso een boek bij mij. Toen ik de Melenniumreeks noemde, werd jij erg enthousiast! Helaas moesten wij er in Leiden uit: jij omdat je er woont en ik om aan de overkant van het perron de trein naar Amsterdam te pakken. Bovenaan de trap stelde je je nog voor als Mirjam. Binnenkort een bakje koffie doen, wellicht als je deel vijf hebt uitgelezen?


10 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Slechts enkele minuten nadat we elkaar hadden gezien begon je al ruzie te maken met een hard bellende advocate in de stoel voor je. Ik vond dat wel geestig. De rest van de reis probeerde je te slapen, je backpackspullen te herorganiseren, lekker brutaal kijkend je voeten bijna in de nek van de overigens echt wel sympathieke juriste te leggen en vriendelijk naar mij te lachen. Ik wist daar niet zo goed raad mee, hoopte dat je ook in Den Haag zou uitstappen en verwenste mijzelf dat ik je waarschijnlijk met een schaapachtige blik in de ogen perron Leiden Centraal zag aflopen.

28 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
In de trein van 00:04 can Amsterdam centraal naar Den Haag centraal zat een leuke man schuin tegenover mij bij de andere vierzits. Helaas geen praatje gemaakt en geen gegevens uitgewisseld. Ik vond je stoere boots leuk, je las de krant en maakte nog even je schoenen schoenen leuk. Het was al laat, iedereen was moe en dat was te merken aan de snurken de meneer verderop. We hebben even leuk oogcontact gehad, en je zwaaide zelfs toen je de trein al uit was vanuit het perron. Je stapte uit in Leiden. Soms baal ik ervan dat mannen tegenwoordig niet een vrouw durven aan te spreken...en nadat je zo zwaaide dacht ik had ik maar een praatje gestart. Maar dit kan natuurlijk ook nog.
Donker blond haar, een backpackers kledingstijl maar niet helemaal en volgens mij erg lief. Ben jij dit en heb je zin om met die Marokkaanse krullenbol met een donker blauw cobert, wit bloesje en zalm/roze broek en blauw schoenen, een drankje te doen... Ik sta er voor open. Wie weet wat er uit komt.

27 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij, donker getinte dame, stapte op Den Haag Centraal samen met een vriendin in de trein. Je moest even uitpuffen, had het warm en kreeg een koekje van je vriendin. Ik moest lachen om je enthousiasme en kleine hitteaanval. Gedurende de reis lachten we naar elkaar, je was zo leuk! Helaas stapje je uit in Leiden, terwijl je vriendin wel bleef zitten. Jammer dat het niet andersom was, dan had ik graag de rest van de rit met je willen kennismaken. Misschien via deze weg?

22 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Rotterdam Blaak
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi Sanne, nadat we met zijn drieën gestrand waren op Schiphol (blikseminslag) zijn we door jouw heldere geest met de bus naar Haarlem gegaan en daar op de trein gestapt richting Dordrecht. We hebben de hele tijd heel gezellig zitten kletsen (zelfs in de stilte coupé (sorry medereizigers ;) )
Jij ging er bij Leiden CS uit en hoopte dat je jouw fiets nog voor 1900 uur uit de stalling kon halen.
Bij het wegrijden baalde ik al dat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld.

07 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
zondag 7 mei 2017
uit nieuwsgierigheid wil ik, vrouw (die dag met lange zwarte jas, en zwarte sjaal), in contact komen met man die mij aankeek alsof hij mij ergens van kende:
ik stapte in op Rotterdam Centraal en liep de trap op naar boven naar bovenste coupe,
en jij man keek me langdurig aan alsof je me ergens van herkende --- ---- ---
op station Leiden Centraal aangekomen, liep ik weer naar beneden,
en jij, man, keek me weer aan alsof je me ergens van herkende
jammer genoeg heb ik toen niets gevraagd, en ook wist ik niet of de vrouwen die achter je stonden bij je hoorden,
maar uit nieuwsgierigheid wil ik een reactie van de betreffende man die op 7 mei tussen 20.00 en 21.15 op Leiden Centraal uitstapte

24 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Woensdagavond terugkerend van Ajax in een overvolle trein had ik oogcontact met je. Tussen de drukte door zag ik jouw mooie ogen. Steeds probeerde ik oogcontact te zoeken, wat lastig was in de drukte, maar alsnog hadden we regelmatig oogcontact. Toen ik uitstapte op Leiden Centraal raakte ik je kwijt. Jij hebt donker haar en bruine ogen, ik heb donkerblond haar en ook bruine ogen. Ik hoop je nog een keer te zien!

21 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
We zaten schuin tegenover elkaar in de eerste klas en hadden een paar keer kort oogcontact. Helaas niet lang genoeg, want ik moest overstappen op Leiden. Wie was jij, die knappe blonde dame met bril en lichtblauwe jasje? Ik zou je graag nog een keer zien...

07 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
vrouw zoekt uit nieuwsgierigheid die man die mij aankeek alsof hij mij al kende, we zaten niet in dezelfde coupe, traject Rotterdam - Leiden, zondag 7 mei 2017, tijdstip uitstappen ongeveer tussen 20. 00 en 21.15 uur

09 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi Vera (met een zwart leren jack),
Jij was dinsdag na een dag stage in de avond in Amsterdam met een vriendin gaan eten. Bij de fietsenstalling slaakte je een luide kreet. Jullie hadden lol. Daarna hadden wij een leuk gesprek. Zin om dat een vervolg te geven? Laat wat van je horen!
Groet, Thomas.

09 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hi. Ik zag je je ov fiets voorbij komen en later op jet perron weer. Je had een grijs rokje aan en een glimmende panty. Lang bruin haar. Inde coupe zat je 1 bankje verder met je gezicht mijn kant op. Zou je graag nog eens zien.

13 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hé blonde dame met mooie blote benen die ik op leiden centraal bij de ah to go zag wij hadden heel leuk oogcontact zou je graag beter willen leren kennen.

01 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi meisje dat door de drukte moest staan terwijl ik op de trap zat, jouw lach is schitterend, als je tijd heb kunnen we eens wat gaan drinken?

25 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij, een prachtig mooie meisje met haar blonde haren naar achter gevlochten, zat al in de trein toen ik bij Schiphol instapte.
Je las een boek en had een super stoere jas aan. Tijdens onze oogcontacten begon mijn hart spontaan sneller te kloppen en werd ik weet eens ėcht verlegen. Ik heb zo'n spijt dat ik je niet aangesproken heb.

Ik hoor graag van je :)

17 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Knappe lange blonde man. Je zat op maandagmiddag 16 jan. ook al tegenover me en je viel me op vanwege je vriendelijke uitstraling.
Ik zat niet op te letten en ineens moest ik met haast uitstappen op R'dam Centraal.
Vanmorgen was het weer raak! We zaten in voorin de trein richting Leiden. De deuren gingen in eerste instantie niet open.. Maar uiteindelijk kwam ik weer tegenover je te zitten.. Bij Schiedam wilden opnieuw de deuren niet open. We bleven lang in de stilstaande trein zitten, maar uiteindelijk moesten we die verlaten.. Ik zag je nog op het perron, ik zag je de trap afgaan en ik zag je ook weer terug komen. Toen we na heel lang wachten weer een trein in konden, zaten we wéér tegenover elkaar. (ditmaal was ik een collega tegen gekomen). Je glimlachte naar me. Ik heb mijn nummer op de Metro geschreven, maar ik durfde hem je niet te geven. Op Leiden Centraal stapte je ook uit. Ik deed net alsof ik geen oog meer voor je had, maar mijn ogen bleven je volgen tot je door de poortjes heen was.
Je had een zwarte rugzak met groene accenten bij je en uit een broodtrommel haalde je een bruine boterham.
Ik hoop dat je nog weer wie ik ben: blonde vrouw, vanaf Schiedam reisde een collega met bruin haar mee.
Volgende keer zal ik je echt de Metro met mijn nummer geven. Maar ik weet niet of ik je ooit nog tegenkom!

06 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Vandaag (06-01-2017) stapte jij, een lange blonde jongen met blauwe ogen en blauwe jas in op Roosendaal Centraal. Je ging zitten bij een 4-zits. Ik zat schuin van je en keek bijna de hele rit naar je. Ik weet niet of je het überhaupt gezien hebt aangezien je het druk had met je telefoon . En daarnaast was je ook nog in gesprek met een andere jongen. Maar ik hoop van wel. Toen je wou uitstappen bij Leiden Centraal liet een mevrouw iets vallen. Erg galant dat je dit voor haar opraapte ;) En vervolgens verliet je helaas de Intercity. Mocht je dit lezen hoop ik vooral dat je reageert.

12 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Vanochtend zag ik je op het perron 2 van Amsterdam CS wachtend op de 07:57 trein naar Den Haag CS, Vietnamees of Thai met zwart leren jasje en zwarte jeans, Longchamp leopard print bruine tas en kleine rode leren schoudertas. Ik ging uiteindelijk tegenover je zitten maar kon maar geen gesprek beginnen. Ik groen bomber jacket. Af en toe oogcontact tussen iphones door en een korte glimlach is alles wat ik kon produceren :( Je stapte uit in Leiden!

27 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Dordrecht
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Je viel me al op toen we op het perron op de trein stonden te wachten. We stapten allebei in de trein van 10:59 uur in Haarlem. Je hield de deur naar de coupe boven voor me open en gaf meteen een hele leuke lach! Ik zat in de vierzitter aan de andere kant en we hadden tijdens de rit een paar keer oogcontact, waarbij je heel lief lachte. Wat een leuk meisje ben jij! Je stapte uit in Leiden. Laat je wat horen?

19 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij hebt krullen en stapte in op Delft. De trein van 14:04 richting Lelystad. Je had een zwarte broek aan, volgens mij ook een zwart jasje en een donkere leren tas. Bij het instappen hadden we al oogcontact en lachten we naar elkaar. Je kwam bij me in de coupe zitten en daar heb ik je helaas niet aangesproken. In Leiden moest ik overstappen dus ik bleef op het perron, maar jij liep naar beneden. Ook toen lachten we naar elkaar. Ik had een donkerblauwe broek aan, lichtblauwe schoenen en een grijze trui. Ik ben nog naar beneden gelopen om je nummer te vragen maar toen kon ik je helaas niet meer zien. Neem je contact met me op?

17 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hoi! We lachten om een gesprek tussen conducteur en Chinese dame. Jij zat naast me met je mooi lang krullend blond haar en zwart-witte broek. Wij keken kort heel diep in elkaars ogen. Magic! Jij stapte ook in Leiden uit om 16.10 en jij liep naar ik denk je trein naar Adam Zuid. Op het perron keken we elkaar nog een paar keer aan en lachten beiden al blozend.

Wauw!

12 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Dordrecht
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Jij zat al in de trein toen ik in Amsterdam Sloterdijk instapte. Lang blond haar, bordeaux-kleurige jas, telefoon in je hand, sprankelende ogen en een glimlach die ik nooit meer zal vergeten. De eerste lach ontstond door de oudere vrouw die naast mij zat. Al die glimlachen daarna door onze blikken die elkaar kruisten. We zwaaiden toen je in Leiden uitstapte....toen wist ik niet wat ik moest zeggen/doen....een paar minuten later natuurlijk weer wel maar toen was je al weg....
Een tweede kans langs deze weg??

Happy Valentine xxx

09 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
het was rond 22 dat we elkaar tegen kwamen..ik kwam tegen over je zitten. Het gesprek begon over dat je nog moest inchecken van de conducteur..hebben daarna nog gezellig met elkaar gesproken..zijn samen uitgestap..had toen al je nummer moeten vragen!! ... Het laatste contact was dat je naar me zwaaide van uit de bus..
Zou heel graag naar het rijksmuseum willen.. :)

21 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
We zaten naast elkaar in de Trein richting Den Haag centraal vanaf Schiphol, toen we beide bij Leiden moesten uitstappen keken we elkaar een paar keer aan. Bij de bushalte glimlachte we naar elkaar, toen je in de bus zat zwaaide je me gedag. Toen beselfde ik me dat ik een fout had gemaakt om niet naar je toe te gaan. Hopelijk lees je dit wel :)

16 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Dordrecht
Op station Leiden verloren we elkaar uit het oog
Jij leuke en spontane meid met zwart kort stijl haar.
Ik kwam naast je zitten in Sloterdijk en zaten tegenover een vrouw met kind.
Je haalde je tas weg en je paraplu.

We hadden gelijk een klik en zei nog eet smakelijk bij het eten van je boterham.
Je ging werken aan evaluatieformulieren en vroeg nog aan onze "buren" of ze last hadden dat je met je papieren op tafel zat te werken, dit was uiteraard niet het geval.
Bij het verlaten in Leiden keek je me nog na en zeiden gedag.

Graag kom ik met je in contact. Ik (kort stekelig haar, bril) had een blauwe broek aan, met blauwe schoenen. een bordeauxrode/blauwe jas met blauwe schoudertas.

16 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Haasten moest ik op die ochtend om mijn trein te halen. Ik plofte tegenover je neer in de stilte coupé, probeerde wat te leren, maar ik merkte jouw blik op. Echter, was jij wel druk bezig op je Macbook (of je deed alsof). We hadden een aantal keer oogcontact en je benen botsten tegen die van mij aan. Je zei steeds sorry. Ik weet dat je natuurkunde studeert, omdat een man naast je op je laptop meekeek en in het Engels zei dat je studiestof hem bekend voorkwam.

Toen bleek het dat we allebei in Leiden uit zouden stappen. We liepen min-of-meer naast elkaar naar de voorzijde van het station. Ik bleef bij de bussen wachten en jij liep naar de fietsenstalling, nog een paar keer omkijkend. De week erop zag ik je nog een keer bij de uit-checkpoortjes.
Ik vind het jammer dat we geen gesprek met elkaar gevoerd hebben, behalve jouw excuses dan.. :)

In de trein had je een koptelefoon op. Je had een donkerblauw overhemd aan met een witte soort blokjes-print. Je witte horloge viel me op, verder: volgens mij Adidas sneakers, donkerblond/lichtbruin haar.

17 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Bodegraven naar station Utrecht Centraal
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Hey knappe jongen op station Bodegraven:)

Sinds een aantal weken zie ik jou, meestal op donderdag, staan aan de andere kant van het spoor op perron 2, wachtend op de trein richting Utrecht van 17.45 uur. Ik sta op perron 1 tegenover je op de trein richting Leiden van 17.45 uur te wachten. Elke keer als ik jij daar weer op dat perron tegenover mij staat/zit kruisen onze blikken elkaar voortdurend en af en toe kan ik haast m'n lach niet meer inhouden. Ik begin me ook af te vragen of andere mensen die daar ook wekelijks/dagelijks staan te wachten op de trein het niet begint op te vallen hoe ik soms naar je sta te staren ;p Maar dat kan me eigenlijk helemaal niks schelen, want ik vind het leuk om naar je te kijken ;). Door je mooie bruine haar, je blikken, en je leuke glimlach blijf je in mijn hoofd hangen en wordt m'n blik telkens weer naar je toegetrokken. Ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar je en zou je graag willen leren kennen. Ook vandaag was je daar weer...:) Maar nu heb ik een beetje spijt dat ik niet een keer naar jouw perron toe ben gelopen om je eens aan te spreken en ik weet ook niet zeker of ik daar nog een keer de moed voor ga vinden om dat echt te doen, dus vandaar dat ik nu dit berichtje hier maar plaats ;) Dus als je het ook leuk zou vinden om een keer een drankje te doen om elkaar eens te spreken in plaats van elkaar alleen aan te kijken, zou ik dat heel graag van je horen!!:)

Liefs,
Lange brunette met donkerblauwe jas en wit-roze-sjaal

11 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Zuid
Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog
Ik wilde inchecken op den haag centraal voor de trein naar Amsterdam Zuid van 11:33.
Bij het inchecken sprak je me van achteren aan en zei: ' vervelend hè dat het inchecken niet lukt'. Mijn pasje zat nog een hoesje!

Je stapte de trein in en ik volgde je om vlak naast je te zitten. Ik zei tegen je 'het inchecken is gelukt. Nu nog het rijden'. Je gaf aan dat de trein zo zou vertrekken.

Bij station Leiden centraal stapte je uit en groete mij vriendelijk.

Het zou leuk zijn je weer te mogen ontmoeten!!!

20 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Bodegraven naar station Leiden Lammenschans
Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog
Ik, jonge vrouw van 25 met spijkerbroek en blauwgroen shirt/vest en kleurrijke sjaal, was op donderdag 20aug ingestapt in de trein van woerden naar leiden. Daar zat ik. met een fles wijn (cadeau voor mn afspraak). En toen stapte jij in. bij Alphen aan de Rijn (althans dat denk ik) een jongeman (+/- 30 jaar, Zwarte DE polo. Spijkerbroek en werkschoenen (?)). De volgende halte, leiden lammerschans, stapte ik uit. En liep over het perron. De jongeman was ook uitgestapt en kwam naast me lopen, hij zei: 'mag ik je wat vragen?' 'Ja hoor' 'je gaat al met iemand wat drinken, of niet?, kijkend naar de fles wijn in mn hand' 'Ja dat klopt.' 'O, want anders had ik je mee uit drinken gevraagd.' 'Ow - verrast-... wat leuk.' 'Ja, naja, doei' en toen stapte hij weer in.  Bij de volgende deur. Ik was zo verrast en vind het super gaaf dat je gewoon bent uitgestapt en me hebt aangesproken dat ik graag wil weten wie je bent.