Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Laan V NOI
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 November 2018
Hoi knapperd, op het perron in Amsterdam-Zuid hadden we kort oogcontact. Jij, perfect gekleed en een puur en knap gezicht en studeert economie ?? Ik stapte de trein in en ging naast je zitten, ik voelde een fijne spanning. In leiden stapte je helaas uit. Ik ben benieuwd wie je bent! Liefs anoniem

Oogcontact in de trein van station Delft naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Oktober 2018
Hey Yvon(?) We zaten naast elkaar, en een dakloze man met hond probeerde ons aan elkaar te koppelen. Ook al was die man een beetje creepy, misschien had hij wel gelijk! Laten we een keer een koffietje doen, in zijn naam!

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Oktober 2018
Lange, slanke man, donker haar, donkere ogen, 30-35 jaar oud en je had je laptoptas bij je. Who are you? Je was bezig met je telefoon en je stond bij de deur. Jammer genoeg stapte je uit. Ik durfde je helaas niet aan te spreken. Hoop dat je dit leest.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 September 2018
Op zoek naar een jongen met een grijze Fred Perry trui, lichte spijkerbroek en (waarschijnlijk) Timberland schoenen. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Ik stapte uit in Leiden, jij bleef zitten. Zou je graag willen leren kennen, stuur me jouw nummer dan kunnen we in contact komen :)

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 September 2018
Op zoek naar een jongen met een grijze Fred Perry trui. We zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Ik stapte uit in Leiden, jij bleef zitten. Zou je graag willen leren kennen:)

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 September 2018
Vrijdagochtend 21 september. Ik zat in de trein en jij kwam in de trein op station Rotterdam Centraal tegenover me zitten. Je viel me meteen op. Bruin haar en mooie, blauwe ogen en een leren jasje aan. Ik met een zwarte trui aan, bruin haar en bruine ogen. Beide bij Leiden Centraal uitgestapt. Verder dan een paar keer oogcontact kwam het helaas niet. Achteraf meteen spijt dat ik je niet heb aangesproken. Dus bij deze alsnog een poging om in contact te komen!

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Den Haag Laan V NOI
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 September 2018
Oef, wat een aantrekkelijke, verleidelijke verschijning was jij vanochtend! Ik ging tegenover je zitten toen ik instapte op Haarlem. In Leiden stapte jij uit, ik bleef zitten. Je had goed door dat ik interesse in je had en flirtte subtiel terug. Jij met een bos mooie donkere krullen en leren rokje aan. Ik in spijkerbroek en licht grijze trui. Je dronk ondertussen koffie uit een thermosbeker en zette je kleine brilletje halverwege de rit af. Wat een prachtige en uitdagende glimlach had jij... Laat je iets van je horen, zodat ik die glimlach nog eens kan zien?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 September 2018
Dinsdag 18 september. Ik zat al in de trein van Utrecht naar Leiden van 17.25. Jij stapte iets later in en ging tegenover me zitten. Ik vond je ongelooflijk mooi, met je lichtblauwe ogen en blonde haar. Je had een roze broek aan en een witblauw gestreept shirt en een zwarte leren jas. Helaas bleef het slechts bij een paar keer oogcontact aangezien ik te awkward was om een gesprek te beginnen, dus dan maar zo. Hoop dat je dit leest en misschien een keer iets leuks wil doen!
Groetjes!

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Augustus 2018
Hoi Aziatische dame! We stapten tegelijk in op Haarlem centraal. Op het station hadden we al een vriendelijke blik uitgewisseld. In de trein zaten we allebei in een vierzitter, gescheiden door het gangpad. We wisselden meerdere nieuwsgierige blikken uit, lachten naar elkaar, je zei me gedag toen ik ging zitten en bij het weggaan. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Je stapte in Leiden uit. Ik was die lange man, die naar je terug lachte. Laat je iets van je horen?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2018
Ik zat het bankje naast een hele leuke dame in een paars jurkje en nike air max aan . We hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar . Ze was helaas aan het bellen tot ze eruit moest bij leiden centraal . Helaas . Wie ben je ? Hopelijk zie je dit berichtje en hoor ik wat van je ..

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 April 2018
als je het leest... rond 22h stapten wij in op zuid, jij in een olijfgroene regenjas, diepgroene trui, rugtas. ik was in zwart met een paarse paraplu. tot leiden was jij tegenover mij. ik zat stiekem naar je te gluren, jij naar mij. oh, en je mobielhoesje was rood. ik dacht dat je mij zou aanspreken, maar helaas, in leiden liep jij meteen naar de fietsen, ik naar de bussen. bij deze is er nog een kans.

Oogcontact in de trein van station Heemstede-Aerdenhout naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Maart 2018
Wauw, wat een leuke ervaring net. Jij zat al in de trein geloof ik toen ik bij Heemstede-Aerdenhout instapte. Je zat een eindje verderop in de coupe en kort na vertrek uit Heemstede zag ik je. Ik kon mijn ogen ineens niet meer meer van je afhouden. Je keek terug, en daarom moest ik lachen. Althans, ik moest alle zeilen bijzetten om niet hard te lachen omdat je zo ontzettend leuk naar mij keek. Je begon tot mijn verbazing ook te lachen. Had je mijn bescheiden lach opgemerkt? Eerst dacht ik nog dat je lachte over iets op je telefoon, maar ik zag je ondeugende lach heus wel, ook nog toen je telefoon weg was, haha ;). Ik wist op een gegeven moment niet meer waar ik moest kijken en jij begon met je haar te spelen, kammen en deed lippenstift op. Voelde je hetzelfde als ik? Je had een lichtbruine jas, je zag er super leuk uit en liep al vrij vroeg naar de deur om uit te stappen in Leiden. Zou jouw ondeugende lach graag nog eens zien en je een drankje aanbieden. Hoor ik van je? X

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Februari 2018
Stapte wat verdwaasd in bij Rotterdam zoekend naar mijn zonnebril. Een hoop getuntel en ongeduld maar jij bracht hulp door naar mijn trui te wijzen waar een bril hing of ik dit zocht...... een lach en ik was verkocht. We verschuilde ons beide in ons boek jij in het boek Why we sleep en ik in Spoetnikliefde. Ik heb weinig in mijn boek gelezen maar stiekem naar je gekeken en soms bleven onze blikken en glimlach bij elkaar hangen. Ik keek vol bewondering hoe je aantekeningen maakte in het boek.

De rit eindigde in Leiden, ik hoopte dat je mee moest naar Amsterdam. Maar half op de trap knoopte we toch een soort van gesprekje met elkaar aan. Je moest naar Katwijk waar je geen zin in had en keek verbaast op toen ik zo stom de hint niet snapte en de trein invluchten naar Amsterdam. Daar ontsprongen mij talloze openingenzinnen en gesprekken die ik met je had willen voeren.

Zullen we het gesprekje nog eens overdoen? ik zal niet vluchten in m'n boek of trein :)

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Januari 2018
Invisible Cities - I. Calvino

Today around 12:30 I got in the train from Harlem to Leiden Central. When I finished my phone call, the girl behind me thought it was good time to spray her deodorant lavishly. This was my cue to move. I went up the stairs, walked into a quiet coupé where three women were sitting. I sat myself down and was greeted by a quick, slightly nervous smile from the girl opposite the aisle. I thought nothing particular about it -- just a kind acknowledgement of my existence by a stranger traveling in the same direction.

But the fast looks and smiles kept coming. I enjoyed the attention but didn't know exactly what to make of it. To pass the time, I started reading some magazine -- keeping you in the corner of my eye.

You did everything to catch my attention... First, you started extensively cleaning your (reading?) glasses. They were clean to begin with, but that didn't seem to matter.

When they were crisp, you got a book from your handbag and started "reading". Well, you attempted to, but somehow, something kept you from concentrating.
The book was stuffed with deep pink notes that kept tumbling out, and that you had to re-arrange constantly. When my attention drifted off a bit, I saw you were frantically looking for one that had fallen to the floor. But instead of scanning the floor, our eyes crossed -- and again there was that quick smile.

As the train approached Leiden Central, I could feel your look as I leaned over to the window to see if I was on the correct platform. We got off the train together (you walked behind me). I had to go left, you went right...

P.S. I was wearing a brown leather jacket, I have blond hair and a dark beard. I am used to people staring at me. But your look was different. I hope we'll share a coffee sometime and talk literature.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 September 2017
Het was vrijdagavond, ik denk rond een uur of half twaalf, toen ik op Den Haag Centraal de trein naar Schiphol instapte. In de voorste wagon kwam ik tegenover jou zitten en pakte mijn smartphone. Jij opende een zakje drop en bood mij er eentje aan, en zodoende raakten wij in gesprek. Je werkt in de psychiatrie, had net een borrel gehad met collega’s en was op weg naar huis. Toen ik aangaf naar Amsterdam te moeten, vond je dat wel een lange reis. Dat vond ik van niet, want ik had sowieso een boek bij mij. Toen ik de Melenniumreeks noemde, werd jij erg enthousiast! Helaas moesten wij er in Leiden uit: jij omdat je er woont en ik om aan de overkant van het perron de trein naar Amsterdam te pakken. Bovenaan de trap stelde je je nog voor als Mirjam. Binnenkort een bakje koffie doen, wellicht als je deel vijf hebt uitgelezen?


Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Juli 2017
Slechts enkele minuten nadat we elkaar hadden gezien begon je al ruzie te maken met een hard bellende advocate in de stoel voor je. Ik vond dat wel geestig. De rest van de reis probeerde je te slapen, je backpackspullen te herorganiseren, lekker brutaal kijkend je voeten bijna in de nek van de overigens echt wel sympathieke juriste te leggen en vriendelijk naar mij te lachen. Ik wist daar niet zo goed raad mee, hoopte dat je ook in Den Haag zou uitstappen en verwenste mijzelf dat ik je waarschijnlijk met een schaapachtige blik in de ogen perron Leiden Centraal zag aflopen.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juni 2017
In de trein van 00:04 can Amsterdam centraal naar Den Haag centraal zat een leuke man schuin tegenover mij bij de andere vierzits. Helaas geen praatje gemaakt en geen gegevens uitgewisseld. Ik vond je stoere boots leuk, je las de krant en maakte nog even je schoenen schoenen leuk. Het was al laat, iedereen was moe en dat was te merken aan de snurken de meneer verderop. We hebben even leuk oogcontact gehad, en je zwaaide zelfs toen je de trein al uit was vanuit het perron. Je stapte uit in Leiden. Soms baal ik ervan dat mannen tegenwoordig niet een vrouw durven aan te spreken...en nadat je zo zwaaide dacht ik had ik maar een praatje gestart. Maar dit kan natuurlijk ook nog.
Donker blond haar, een backpackers kledingstijl maar niet helemaal en volgens mij erg lief. Ben jij dit en heb je zin om met die Marokkaanse krullenbol met een donker blauw cobert, wit bloesje en zalm/roze broek en blauw schoenen, een drankje te doen... Ik sta er voor open. Wie weet wat er uit komt.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Juni 2017
Jij, donker getinte dame, stapte op Den Haag Centraal samen met een vriendin in de trein. Je moest even uitpuffen, had het warm en kreeg een koekje van je vriendin. Ik moest lachen om je enthousiasme en kleine hitteaanval. Gedurende de reis lachten we naar elkaar, je was zo leuk! Helaas stapje je uit in Leiden, terwijl je vriendin wel bleef zitten. Jammer dat het niet andersom was, dan had ik graag de rest van de rit met je willen kennismaken. Misschien via deze weg?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Rotterdam Blaak
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2017
Hoi Sanne, nadat we met zijn drieën gestrand waren op Schiphol (blikseminslag) zijn we door jouw heldere geest met de bus naar Haarlem gegaan en daar op de trein gestapt richting Dordrecht. We hebben de hele tijd heel gezellig zitten kletsen (zelfs in de stilte coupé (sorry medereizigers ;) )
Jij ging er bij Leiden CS uit en hoopte dat je jouw fiets nog voor 1900 uur uit de stalling kon halen.
Bij het wegrijden baalde ik al dat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Mei 2017
zondag 7 mei 2017
uit nieuwsgierigheid wil ik, vrouw (die dag met lange zwarte jas, en zwarte sjaal), in contact komen met man die mij aankeek alsof hij mij ergens van kende:
ik stapte in op Rotterdam Centraal en liep de trap op naar boven naar bovenste coupe,
en jij man keek me langdurig aan alsof je me ergens van herkende --- ---- ---
op station Leiden Centraal aangekomen, liep ik weer naar beneden,
en jij, man, keek me weer aan alsof je me ergens van herkende
jammer genoeg heb ik toen niets gevraagd, en ook wist ik niet of de vrouwen die achter je stonden bij je hoorden,
maar uit nieuwsgierigheid wil ik een reactie van de betreffende man die op 7 mei tussen 20.00 en 21.15 op Leiden Centraal uitstapte

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Mei 2017
Woensdagavond terugkerend van Ajax in een overvolle trein had ik oogcontact met je. Tussen de drukte door zag ik jouw mooie ogen. Steeds probeerde ik oogcontact te zoeken, wat lastig was in de drukte, maar alsnog hadden we regelmatig oogcontact. Toen ik uitstapte op Leiden Centraal raakte ik je kwijt. Jij hebt donker haar en bruine ogen, ik heb donkerblond haar en ook bruine ogen. Ik hoop je nog een keer te zien!

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 Mei 2017
We zaten schuin tegenover elkaar in de eerste klas en hadden een paar keer kort oogcontact. Helaas niet lang genoeg, want ik moest overstappen op Leiden. Wie was jij, die knappe blonde dame met bril en lichtblauwe jasje? Ik zou je graag nog een keer zien...

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Mei 2017
vrouw zoekt uit nieuwsgierigheid die man die mij aankeek alsof hij mij al kende, we zaten niet in dezelfde coupe, traject Rotterdam - Leiden, zondag 7 mei 2017, tijdstip uitstappen ongeveer tussen 20. 00 en 21.15 uur

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Mei 2017
Hoi Vera (met een zwart leren jack),
Jij was dinsdag na een dag stage in de avond in Amsterdam met een vriendin gaan eten. Bij de fietsenstalling slaakte je een luide kreet. Jullie hadden lol. Daarna hadden wij een leuk gesprek. Zin om dat een vervolg te geven? Laat wat van je horen!
Groet, Thomas.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Mei 2017
Hi. Ik zag je je ov fiets voorbij komen en later op jet perron weer. Je had een grijs rokje aan en een glimmende panty. Lang bruin haar. Inde coupe zat je 1 bankje verder met je gezicht mijn kant op. Zou je graag nog eens zien.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Maart 2017
Hé blonde dame met mooie blote benen die ik op leiden centraal bij de ah to go zag wij hadden heel leuk oogcontact zou je graag beter willen leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Februari 2017
Hoi meisje dat door de drukte moest staan terwijl ik op de trap zat, jouw lach is schitterend, als je tijd heb kunnen we eens wat gaan drinken?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Januari 2017
Jij, een prachtig mooie meisje met haar blonde haren naar achter gevlochten, zat al in de trein toen ik bij Schiphol instapte.
Je las een boek en had een super stoere jas aan. Tijdens onze oogcontacten begon mijn hart spontaan sneller te kloppen en werd ik weet eens ėcht verlegen. Ik heb zo'n spijt dat ik je niet aangesproken heb.

Ik hoor graag van je :)

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Januari 2017
Knappe lange blonde man. Je zat op maandagmiddag 16 jan. ook al tegenover me en je viel me op vanwege je vriendelijke uitstraling.
Ik zat niet op te letten en ineens moest ik met haast uitstappen op R'dam Centraal.
Vanmorgen was het weer raak! We zaten in voorin de trein richting Leiden. De deuren gingen in eerste instantie niet open.. Maar uiteindelijk kwam ik weer tegenover je te zitten.. Bij Schiedam wilden opnieuw de deuren niet open. We bleven lang in de stilstaande trein zitten, maar uiteindelijk moesten we die verlaten.. Ik zag je nog op het perron, ik zag je de trap afgaan en ik zag je ook weer terug komen. Toen we na heel lang wachten weer een trein in konden, zaten we wéér tegenover elkaar. (ditmaal was ik een collega tegen gekomen). Je glimlachte naar me. Ik heb mijn nummer op de Metro geschreven, maar ik durfde hem je niet te geven. Op Leiden Centraal stapte je ook uit. Ik deed net alsof ik geen oog meer voor je had, maar mijn ogen bleven je volgen tot je door de poortjes heen was.
Je had een zwarte rugzak met groene accenten bij je en uit een broodtrommel haalde je een bruine boterham.
Ik hoop dat je nog weer wie ik ben: blonde vrouw, vanaf Schiedam reisde een collega met bruin haar mee.
Volgende keer zal ik je echt de Metro met mijn nummer geven. Maar ik weet niet of ik je ooit nog tegenkom!

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Januari 2017
Vandaag (06-01-2017) stapte jij, een lange blonde jongen met blauwe ogen en blauwe jas in op Roosendaal Centraal. Je ging zitten bij een 4-zits. Ik zat schuin van je en keek bijna de hele rit naar je. Ik weet niet of je het überhaupt gezien hebt aangezien je het druk had met je telefoon . En daarnaast was je ook nog in gesprek met een andere jongen. Maar ik hoop van wel. Toen je wou uitstappen bij Leiden Centraal liet een mevrouw iets vallen. Erg galant dat je dit voor haar opraapte ;) En vervolgens verliet je helaas de Intercity. Mocht je dit lezen hoop ik vooral dat je reageert.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Augustus 2016
Vanochtend zag ik je op het perron 2 van Amsterdam CS wachtend op de 07:57 trein naar Den Haag CS, Vietnamees of Thai met zwart leren jasje en zwarte jeans, Longchamp leopard print bruine tas en kleine rode leren schoudertas. Ik ging uiteindelijk tegenover je zitten maar kon maar geen gesprek beginnen. Ik groen bomber jacket. Af en toe oogcontact tussen iphones door en een korte glimlach is alles wat ik kon produceren :( Je stapte uit in Leiden!

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Juli 2016
Je viel me al op toen we op het perron op de trein stonden te wachten. We stapten allebei in de trein van 10:59 uur in Haarlem. Je hield de deur naar de coupe boven voor me open en gaf meteen een hele leuke lach! Ik zat in de vierzitter aan de andere kant en we hadden tijdens de rit een paar keer oogcontact, waarbij je heel lief lachte. Wat een leuk meisje ben jij! Je stapte uit in Leiden. Laat je wat horen?

Oogcontact in de trein van station Delft naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2016
Jij hebt krullen en stapte in op Delft. De trein van 14:04 richting Lelystad. Je had een zwarte broek aan, volgens mij ook een zwart jasje en een donkere leren tas. Bij het instappen hadden we al oogcontact en lachten we naar elkaar. Je kwam bij me in de coupe zitten en daar heb ik je helaas niet aangesproken. In Leiden moest ik overstappen dus ik bleef op het perron, maar jij liep naar beneden. Ook toen lachten we naar elkaar. Ik had een donkerblauwe broek aan, lichtblauwe schoenen en een grijze trui. Ik ben nog naar beneden gelopen om je nummer te vragen maar toen kon ik je helaas niet meer zien. Neem je contact met me op?

Oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Maart 2016
Hoi! We lachten om een gesprek tussen conducteur en Chinese dame. Jij zat naast me met je mooi lang krullend blond haar en zwart-witte broek. Wij keken kort heel diep in elkaars ogen. Magic! Jij stapte ook in Leiden uit om 16.10 en jij liep naar ik denk je trein naar Adam Zuid. Op het perron keken we elkaar nog een paar keer aan en lachten beiden al blozend.

Wauw!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2016
Jij zat al in de trein toen ik in Amsterdam Sloterdijk instapte. Lang blond haar, bordeaux-kleurige jas, telefoon in je hand, sprankelende ogen en een glimlach die ik nooit meer zal vergeten. De eerste lach ontstond door de oudere vrouw die naast mij zat. Al die glimlachen daarna door onze blikken die elkaar kruisten. We zwaaiden toen je in Leiden uitstapte....toen wist ik niet wat ik moest zeggen/doen....een paar minuten later natuurlijk weer wel maar toen was je al weg....
Een tweede kans langs deze weg??

Happy Valentine xxx

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Februari 2016
het was rond 22 dat we elkaar tegen kwamen..ik kwam tegen over je zitten. Het gesprek begon over dat je nog moest inchecken van de conducteur..hebben daarna nog gezellig met elkaar gesproken..zijn samen uitgestap..had toen al je nummer moeten vragen!! ... Het laatste contact was dat je naar me zwaaide van uit de bus..
Zou heel graag naar het rijksmuseum willen.. :)

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 November 2015
We zaten naast elkaar in de Trein richting Den Haag centraal vanaf Schiphol, toen we beide bij Leiden moesten uitstappen keken we elkaar een paar keer aan. Bij de bushalte glimlachte we naar elkaar, toen je in de bus zat zwaaide je me gedag. Toen beselfde ik me dat ik een fout had gemaakt om niet naar je toe te gaan. Hopelijk lees je dit wel :)

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 September 2015
Haasten moest ik op die ochtend om mijn trein te halen. Ik plofte tegenover je neer in de stilte coupé, probeerde wat te leren, maar ik merkte jouw blik op. Echter, was jij wel druk bezig op je Macbook (of je deed alsof). We hadden een aantal keer oogcontact en je benen botsten tegen die van mij aan. Je zei steeds sorry. Ik weet dat je natuurkunde studeert, omdat een man naast je op je laptop meekeek en in het Engels zei dat je studiestof hem bekend voorkwam.

Toen bleek het dat we allebei in Leiden uit zouden stappen. We liepen min-of-meer naast elkaar naar de voorzijde van het station. Ik bleef bij de bussen wachten en jij liep naar de fietsenstalling, nog een paar keer omkijkend. De week erop zag ik je nog een keer bij de uit-checkpoortjes.
Ik vind het jammer dat we geen gesprek met elkaar gevoerd hebben, behalve jouw excuses dan.. :)

In de trein had je een koptelefoon op. Je had een donkerblauw overhemd aan met een witte soort blokjes-print. Je witte horloge viel me op, verder: volgens mij Adidas sneakers, donkerblond/lichtbruin haar.

Oogcontact in de trein van station Bodegraven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 September 2015
Hey knappe jongen op station Bodegraven:)

Sinds een aantal weken zie ik jou, meestal op donderdag, staan aan de andere kant van het spoor op perron 2, wachtend op de trein richting Utrecht van 17.45 uur. Ik sta op perron 1 tegenover je op de trein richting Leiden van 17.45 uur te wachten. Elke keer als ik jij daar weer op dat perron tegenover mij staat/zit kruisen onze blikken elkaar voortdurend en af en toe kan ik haast m'n lach niet meer inhouden. Ik begin me ook af te vragen of andere mensen die daar ook wekelijks/dagelijks staan te wachten op de trein het niet begint op te vallen hoe ik soms naar je sta te staren ;p Maar dat kan me eigenlijk helemaal niks schelen, want ik vind het leuk om naar je te kijken ;). Door je mooie bruine haar, je blikken, en je leuke glimlach blijf je in mijn hoofd hangen en wordt m'n blik telkens weer naar je toegetrokken. Ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar je en zou je graag willen leren kennen. Ook vandaag was je daar weer...:) Maar nu heb ik een beetje spijt dat ik niet een keer naar jouw perron toe ben gelopen om je eens aan te spreken en ik weet ook niet zeker of ik daar nog een keer de moed voor ga vinden om dat echt te doen, dus vandaar dat ik nu dit berichtje hier maar plaats ;) Dus als je het ook leuk zou vinden om een keer een drankje te doen om elkaar eens te spreken in plaats van elkaar alleen aan te kijken, zou ik dat heel graag van je horen!!:)

Liefs,
Lange brunette met donkerblauwe jas en wit-roze-sjaal

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 September 2015
Ik wilde inchecken op den haag centraal voor de trein naar Amsterdam Zuid van 11:33.
Bij het inchecken sprak je me van achteren aan en zei: ' vervelend hè dat het inchecken niet lukt'. Mijn pasje zat nog een hoesje!

Je stapte de trein in en ik volgde je om vlak naast je te zitten. Ik zei tegen je 'het inchecken is gelukt. Nu nog het rijden'. Je gaf aan dat de trein zo zou vertrekken.

Bij station Leiden centraal stapte je uit en groete mij vriendelijk.

Het zou leuk zijn je weer te mogen ontmoeten!!!

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Augustus 2015
Mooi donker meisje met gebloemd rokje, je zat net op de trap in de drukke trein naar Dordrecht. Ik stapte in Heemstede-Aerdenhout in en stond op het balkon. Ik moest even lachen toen je je tas pakte en ik zag dat daarop stond: "I am ready to show of my legs," want ik kon mijn ogen al niet van die prachtige benen afhouden, zoals je wel merkte. Helaas waren er wat teveel anderen om je een compliment te maken, dus bij deze!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Juli 2015
Jij leuke dame met lang krullend haar en mooie heldere ogen stapte, net als ik, in bij station Amsterdam Sloterdijk.
Je had een leuk (zwart) jurkje aan).

Beiden zaten we in de voorste coupe aan de voorkant. Jij stapte aan voorste gedeelte van de trein (16:47 uur) in, ik aan andere kant van de coupe, maar bij het vinden van een plaats zaten we dicht bij elkaar.

Ik op een 4 zitplaats, jij op 2. We lachten naar elkaar en bleven elkaar aankijken. Ik zei hoi.
Jij zat met je oordopjes in geheel de reis.

Helaas moest ik er bij Leiden Centraal weer uit, waarna ik weer hoi zei en je opkeek en hoi terug zei.
Ik had een blauw t-shirt aan, met lange blauwe spijkerbroek.

Graag kom ik met je in contact.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2015
Stom dat ik was door enkel te lachen en een mislukte poging tot aardig zijn omdat je je flesje eerst niet open kreeg.... Had gewoon me hoofdtelefoon af moeten doen en goedemorgen moeten zeggen! Misschien zie ik je snel nog een keer in de trein, maar je uitstraling en glimlach maken dat ik daar niet op wil wachten... Jij bloemetjesjurk, ik wit overhemd en belachelijk uitziende hoofdtelefoon.. je keek nog omhoog na het uitstappen...

Oogcontact in de trein van station Woerden naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Juli 2015
Ik zat in de trein een boek te lezen, roodblauwwit shirt aan, blikken bleven uitgewisseld worden, stiekem hier en daar toch een glimlach. Je haar was een beetje blauw achtig geverfd en jij pakte ook een boek erbij. Toen we uitstapte wilde ik je nog aanspreken om wat te gaan drinken die avond maar er was een ouder paar die hulp nodig had met uit te stappen. Zou leuk zijn om op deze manier toch een keertje dat drankje te doen!

rond 20:00

Oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2015
Ik had een jack and Jones shirt aan. Had een laptoptas en sporttas bij me. Koptelefoon op van Philips. Jij had bloemetjes shirt aan met zwart rokje met daaronder een mayo, rood haar. Je deelde je oortjes.

Er kwam ook een man geld vragen om eten te kunnen halen bij de Ah en jij gaf hem wat geld. Hij zei toen nog bedankt dame.

Oogcontact in de trein van station Alphen A/d Rijn naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2015
Kan je vrolijke ogen niet vergeten. Je was met een groep kinderen en een andere (leraar?) stapte uit in Leiden. Op het perron keken we elkaar een beetje lachend aan...het was 15.50 uur. Zou je heel graag nog een keer ontmoeten, ik hoop jij ook!?

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Juni 2015
Hè mooie jongen met zonnebril! Wij hadden regelmatig oogcontact in de trein en voordat je in Leiden uitstapte vroeg je me of je de Metro krant mocht meenemen. We knikten naar elkaar als afscheid toen je uitstapte. Ik had een zwarte broek aan en een colbert.
Ik zou je graag nog een keer willen ontmoeten!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Mei 2015
Mooie jongen met je bruine ogen en je lichtbruine haar. Je zat een paar banken links voor mij en keek me af en toe indringend aan. Je praatte de hele tijd met drie meiden en jullie droegen alle vier hetzelfde zwarte jasje.
Ik heb een blonde kuif en draag een paarse ribbroek. Mooie gozer, ik wou dat ik bij je op het bankje kon zitten! Maar tja, ben je he of ho en val je überhaupt wel op mij? Please contact me!

Jeffrey

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Mei 2015
Jij, bruin haar en een stoppelbaard, in je sport outfit met je Timberlands. Ik, lang donkerblond haar en panter schoenen. Wij, boven in de trein, silence coupé. Keken elkaar aan toen ik instapte op Haarlem, en op Leiden wat langer met een lach erbij. Ik werd verlegen, keek weg en toen weer terug, weer een lach. Vervolgens stond je op, ik na jou, achter jou wachtend op de trap om uit te stappen. Op Leiden Cs ging jij naar links, ik rechts. Gemiste kans...of toch niet? Timberlands onder een trainingsbroek, kan er maar 1 zijn denk ik zo ;)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Maart 2015
Hey! Ik kwam je eerst tegen bij de AH to go op denhaag cs en daarna liep je weer lachend langs in de trein. Toen ik uitstapte bij leiden cs zag ik je nog


Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Maart 2015
Stond op een heel druk perron op Den Haag Centraal te wachten op een van de weinige treinen die naar Leiden reden (stroomstoring). Ik had je op de een of andere manier al zien staan. Je stond te praten met een vrouw. Toen de Stopsprinter naar Leiden kwam 'zei je nog dat je weer op de verkeerde plek stond' want niet bij de deuren maar er juist tussenin. Gelukkig loopt de trein op Centraal ook leeg en is er een kans op een zitplaats. Maar het was druk daar. Ik had een zitplaats en jij stond even verderop te staan. Mooie vrouw, ik had je graag mijn plaats aangeboden maar de afstand was te groot. In Leiden stapten we beiden uit de trein. Jij hoefde niet verder met de trein te reizen en ging verder met de fiets.
Jij hebt indruk op me gemaakt, zou je graag nog eens een keer willen zien.


Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2015
Studente aan de TU Delft, Industrieel Ontwerpen (Hema project).

Ik zat in de trein richting Leiden (vanuit Amsterdam centraal) en ik klapte mijn laptop open om te gaan 'werken.' Al snel werd er toen een foto's van mij gemaakt voor onderzoek redenen. Het was een leuke treinrit en zij maakte mij meerdere keren aan het lachen. Vervolgens besloten de dames om een professionele enquête uit te delen voor hun onderzoek. Ik werd ik gevraagd om mijn reiservaringen te delen.

Ik besloot om een praatje te maken met het leuke meisje met wie ik meerdere keren oogcontact had. Zij vertelde mij dat zij studeerde aan de TU Delft, Industrieel Ontwerpen. Het was een lief en intelligent meisje met mooie ogen. Zij was degene met het zwarte haar ;) De dames kwamen net uit Amsterdam na een gesprek met Hema en concludeerde dat er veel fietstassen zijn in hartje Amsterdam.

Er kwam hele vage informatie uit mijn mond en je bleef mij vragen stellen. Ik had graag meer van jou willen weten en kwam daarom een beetje kortaf over als het over mijzelf ging. Ik had het gesprek graag willen voortzetten maar helaas moest ik de trein uit in Leiden. Ik vertelde dat ik in de filmindustrie werkte en al een tijdje niet meer op school was geweest.

Jij weet mijn voornaam maar ik was dom om mijn portfolio niet te geven (waar jij om vroeg) zodat je een achternaam wist. Dom, dom, dom! Ik hoop hierbij op een tweede kans :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Februari 2015
Beste treinflirt,

Ik weet niet of mijn oproep heel geldig is, het was niet echt treinliefde.
En een heel sterk verhaal is het ook niet. Maar een goed verhaal voor Valentijnsdag-lezers morgen.
Ik ben haar dus niet in de trein tegen gekomen maar ik zet omdat zij uit Amsterdam kwam , dit op het traject Leiden-Amsterdam, in de hoop beter in de richting te zitten.

Station Leiden Centraal, 14-2-2015, 20:40.

Ik kwam met de trein aan op Leiden Centraal.
Ik liep naar de stadszijde van centraal en zocht een plekje om te wachten op de bus.

Op dat moment viel in mijn ooghoek iemand op een bankje op.
En niet zomaar iemand, het was een ontzettend mooi meisje, en hoe!
Ze had de mooiste blonde haren met de warmste en liefste ogen die ik ooit heb gezien. Ik , in een leren jas en een spijkerbroek, werd er gewoon warm van. Ik moest wel met haar praten, maar hoe?

Ik wachtte een geschikt moment af (heel dom natuurlijk).
En voor ik het wist stond ze op, liep naar haar bus om nooit meer gezien te worden.
Het was een ramp, we schijnen allemaal liefde op het eerste gezicht tegen te komen en ik had mijn liefde op het eerste gezicht door de vingers laten glippen. Ik was kwaad op mezelf, waarom praat je nou niet domkop!

Maar het zat een keer mee, jawel ze kwam terug.
Ze ging naast mij zitten op de precieze plek die ze anderhalve minuut in de kou had gelaten. Ik kreeg het weer fijn en warm, kou deed mij niets meer.
Ik moest nu toch echt een keer wat gaan ondernemen, je krijgt niet voor niets een tweede kans dacht ik.

Mijn ogen belandde op haar ontblote enkels en gleden naar haar lippen, zacht en stoer maar toch zo lief. mijn blik bereikte daarna haar ogen. Ze keek op, even dat moment dat je oog in oog staat met haar, die ene persoon die je elke dag wel zou willen tegenkomen. Ik zette een glimlach op, en zij ook.

Ik verzamelde na die vermoeiende lange dag alles bij elkaar en vroeg 'mocht je niet in de bus?' Wat een ontzettende slechte openingsvraag. Zelfs ik wist dat. Maar wat is, kan je niet zomaar ongedaan maken.

Ze antwoordde gelukkig wel, ze zei dat ze niet precies wist hoe ze ergens moest komen. PERFECT, ik kan helpen... 'waar moet je precies naar toe?'
Naar de smaragdlaan naar een vriendin, zei ze met een glimlach. Ik bedacht me dat dat is waar het CBR van Leiden zit en zei dat ook. Dat wist ze niet zei ze, Ik zei erachteraan dat het wel te lopen valt en ik dat ook een keer had gedaan.

Maar ja, wat heeft zij daar nu aan? Precies, niets dus. Ze zei dat dat wel 20 minuten lopen zou zijn. Waarop ik zei dat in een kwartier wel te doen was.

Lekker oppervlakkig gesprek was het aan het worden, slechte zaak dus.
Ik vroeg maar waar ze vandaan kwam. Amsterdam antwoordde ze.
Ze vroeg nieuwsgierig waar ik dan vandaag kwam. Na haar dat te hebben verteld was het einde gespreksstof.

Een minuut, de langste minuut ooit er kwam maar geen einde aan.
Stilte, alleen maar stilte. Ze keek me aan. Ik kon uit haar blik de woorden gewoon aflezen. 'Kom op, zet ons gesprek voort'.

Maar denken ging niet, er kwam niets in mijn hoofd op, ik was helemaal in de ban van haar ogen. Wat nu, wat nu dacht ik alleen maar. Kom op man, doe wat.

Opnieuw gleden mijn ogen over haar lichaam en ik stuitte opnieuw op haar enkels.
Ja, daar kan ik wat mee dacht ik! Ik kijk weer naar haar. Ze wendde haar tot zichzelf.
Bijna einde verhaal.

Ik zag haar een beetje bibberen, en logisch, blote enkels en een dunne jas.
Om het gesprek niet te laten doven vroeg ik of ze het koud had.

Ze antwoordde met een glimlach en een bibber in haar stem dat ze het ontzettend koud had. Ik dacht of ik haar kon helpen, maar helaas. Mijn sjaal had ik thuis gelaten want het was mooi weer. Ik had alleen een jas. Ik dacht ga ik dat doen..
Mijn verstand was eindelijk weer een beetje wakker geworden, en dus dacht ik dat dat niet zo slim was als ik niet met een longontsteking wilde eindigen.

Ik brabbelde wat, en ze had dat door. Nee toch heb je het toch nog voor elkaar vriend. Het zou ophouden, dat warme gevoel zou weg trekken, zij zou bus 1 nemen en nooit meer gezien worden.

Maar opnieuw redde ze mij, alsof ze in mijn ogen zag dat er niet helemaal bij was.
Ze gaf mij opnieuw een kans, ze zei: ach maar straks wacht mijn vriendin op mij met wijn.
Ik zei dat ik wijn ook heel lekker vond. Tja en daar was het weer, de hersenen waren weer spaak gelopen en ik was daardoor weer zo romantisch als een stoeptegel.
Ik voelde de woorden met naaldhakken over mijn lippen lopen, het deed al zeer voor ik het gezegd had. Kon het niet nog oppervlakkiger en ongeïnteresseerder.
Beter was geweest om te vragen of die vriendin ook een openhaard had, een beetje romantiek zo voor Valentijnsdag.

Maar goed, zo liep het helaas niet. Ik vroeg als uit nood maar of ze mee naar binnen wilde, daar was het minder koud. Maar ze antwoorde dat ze nu toch al buiten was en koud.

Ik begreep dat eerst niet, ze had het toch zo koud? Maar achteraf gezien wil je in een onbekende stad niet je bus missen, zeker niet s'avonds om negen uur.

Ik bevestigde dat we inderdaad nu toch al koud waren waarop ze een lieve glimlach gaf. Ik keek haar nogmaals in die lieve ogen, en zij in de mijne.

En zoals in elk mooi verhaal is er altijd wel iets, en ook hier moest toch een keer het noodlot toeslaan, zelfs na al haar mooie reddingspogingen voor ons gesprek.
Het ging compleet buiten mijn macht om, ik werd gebeld. Ik kijk op het scherm, en zie de naam van een vriend staan die ik al tijden niet gesproken had, ik herinnerde me dat we afgesproken hadden om die avond te bellen. Waarom moest dat nou weer precies nu?! Maar goed, op de stoeptegeltour die ik die avond aan het begaan was ging ik natuurlijk verder, ik nam nog op ook. En begon te praten.
De aso die ik was, midden in ons gesprek bellen. Wat een pannenkoek.
Ik dacht: gauw afmaken dit belletje en redden wat er te redden valt, opnieuw door met het gesprek.

Maar alsof het lot een streek wilde leveren stond ze op en wilde naar de bus lopen die zojuist kwam aanrijden. Logisch, ik had net laten zien dat ik geen bal van etiquette begrepen heb. Ze had op moeten staan en weg moeten lopen.

Het was vreemd om het heel warm te hebben en tegelijkertijd een bevroren verstand te hebben. Ik keek naar de plek die zojuist ontzettend koud en kaal was geworden, zij heeft mijn hele avond opgefleurd. Ze begon stappen te zetten. 1 stap werden er 2 en met elke stap werd dat warme gevoel minder.

Het was logisch dat ze wegliep, er was geen reden om te blijven. Ik had net laten zien dat ik geen kaas van etiquette had gegeten. Bellen, midden in een gesprek. Ja een pannenkoek, dat is wat je ben dacht ik.
Ze wende haar blik nog een laatste maal in mijn richting. Ik denk in de hoop het niet zo koud achter te laten. Alsof het telefoontje me niet kon schelen zei ik midden in het verhaal aan de telefoon nog met een glimlach tegen haar 'Succes, fijn weekend'.
Ze had het denk ik begrepen, ze wist precies dat ik het zelfde dacht als zij. Ze gunde me nog een laatste maal die warme glimlach voordat ze de bus in verdween.

Dit meisje heeft voor deze jongen de avond gemaakt. Ik hoop ook dat dat voor haar geldt.

Treinflirt, het zou ontzettend gaaf zijn als iemand deze persoon herkende!
Ze had een sjaal om haar nek, een dunne jas, haar haar zat los en ze had een beetje vreemde schoenen aan, wat me geen bal kon schelen. Ze had verder een leren broek aan die haar enkels bloot lieten. Verder schat ik haar rond de twintig met een normaal postuur. Ik zelf ben ook net in de twintig en 1.81 lang.

Beste treinflirt, ik hoop dat iemand hier voldoende informatie aan heeft om te haar te kunnen vinden. En hopelijk kan uit mijn korte oppervlakkige gesprek met haar misschien nog een leuk afspraakje komen :)


Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Januari 2015
Hoi,
Het eerste moment dat ik je zag op almere centrum dacht ik meteen: "wat een leuk meisje!". Je nam dezelfde trein als ik en stapte op hetzelfde station uit. 's Avonds op de terugweg zag ik je op leiden centraal. Toen nam je een andere trein, maar op almere kwam ik je voor de derde keer tegen. Vanmorgen hadden we weer dezelde trein, die stopte in nieuw vennep ivm "gevonden tas". Jij hebt donker bruin haar, blauwe ogen en droeg een ddonker blauwe jas. Ik zou je graag leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Laan V NOI naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Januari 2015
jij meid. met je passie voor japan (te zien aan je stijl!) Meid jij hebt me helemaal verliefd gemaakt. Toen ik je zo zag in de kou, moest ik wel even met je gaan praten om je warm te maken. Helaas durfde ik niet. Jij klein, ik klein. Beiden bruin haar. Je had een mooie grote roze strik in je haar, zwarte schoenen. Je ogen straalden. Hopelijk kunnen we snel weer kletsen, jij weet niet wie ik ben. Ik ook niet wie jij bent. Maar we horen bij elkaar<3 wij voor altijd<3 NTB<3 #ikgeloofinlot

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Januari 2015
Jij, beeldschone, elegante blonde jongedame in rode jas, zat reeds comfortabel in de stilte coupe toen ik instapte. In de tien minuten die volgden bekwam ik amper van jouw oogverblindende verschijning, vergeefs zoekend naar woorden om in gesprek te geraken. Zo lazen we ieder ons boek voor enige tijd totdat we beiden uitstapten. Dolgraag zou ik met je ik contact komen om je te leren kennen en wellicht iets leuks samen te doen!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 December 2014
Jouw regenbroek was een zeilbroek, geen skibroek. Je blijft in m'n hoofd; nog een keer verder kletsen?

Oogcontact in de trein van station Sassenheim naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 November 2014
Goedemorgen treinreizend Nederland,

Ik weet niet helemaal precies waarmee ik bezig ben, maar volgens mijn vriendinnen zit er niks anders op dan mijn treinliefde op te sporen via internet.
Onze romance duurde slechts één station, maar ondanks de korte duur van onze intense oogcontact relatie leek je me wel een toffe gozer. In het begin vond ik het nog wel een klein beetje beangstigend dat je me heftig zat aan te staren via de weerspiegeling van het raam, maar het was nog vroeg dus dat heb ik je vergeven.

Normaal gesproken doe ik geen sappige oproepjes, maar ik moet nog een uur reizen en ik ben al sinds Leiden Centraal aan het bedenken hoe je in hemelsnaam zou heten.

Beste onbekende jongen met zwart krullend haar die me aanstaarde ondanks dat het half 8 's ochtends was en ik letterlijk een kwartier wakker was, ik vond het erg lief dat je me zelfs nog aanstaarde terwijl je al op het perron was.

Don't leave me hanging en doe een net zo zoetsappig als ik.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Oktober 2014
Oke.... Here goes nothin....

Onder het mom van niet geschoten altijd mis!

Ik stapte in op Amsterdam Schiphol in de nachttrein van vrijdag 25 oktober tijdstip 03:03uur.

Ik zat een aantal stoelen van je verwijdert en jij een blank, chique gekleed, knappe brunette met mooie rode lippenstift op, een zwarte lange jas aan en in het gezelschap van een mannelijk reispartner met zout/ peper gekleurd haar.

We keken elkaar oog in oog aan, je maakt leuke en gekke gebaren naar me maar ik kon helaas niet naar je toe lopen omdat je er alweer op Leiden Centraal uit moest.

Ik was ook in het gezelschap van een kennis en die was tegen me aangeleund in slaap aan het dommelen.

Ben een donkere man en had eveneens een lange zwarte jas aan.

Had ik je maar je nummer gevraagd op dat moment!

Ik hoop dat je dit bericht leest en hopelijk dat je dan durft te reageren :-)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Leiden Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 September 2014
Jij, oosters met donker haar en een zwarte vierkante bril, zat op de benedentrap van een dubbeldekker naar Den Haag Centraal. Je zat eerst naar de grond te kijken en met je haar te spelen. Ik kon je niet goed zien, maar ik was onwijs geïntrigeerd. Je straalde zelfs van 15 meter karakter en pit uit. Een denker maar ook een doener. Nieuwsgierig en durf. Toen je opkeek ontmoette onze ogen elkaar. We bleven tot aan Leiden Centraal zo af en toe naar elkaar kijken. Ik probeerde wat te glimlachen en mijn tijdschrift te blijven lezen. Jij pakte je telefoon uit je rugzak erbij. Toen stapte je helaas uit op Leiden Centraal. Je liep buiten de trein langs me, we keken elkaar aan en we lachten breed naar elkaar.

Ik ben nog steeds geïntrigeerd. Hopelijk zie je dit, en zo niet, dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. Ik had overigens een grijze trui aan met een blauw jasje erover heen. Kort haar en een 4-daags baardje.