Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


01 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Alphen A/d Rijn naar station Leiden Centraal
Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog
Dag lief meisje,
Ik was onderweg van Utrecht naar Leiden. Ik had deze avond verschrikkelijk nieuws gekregen. Ik voelde me verschrikkelijk alleen. Ik dacht zelfs dat ik er beter niet meer kon zijn. En toen stapte jij in. Je ging tegenover me zitten. Je had kort zwart kroeshaar en droeg een rood met wit vest en opvallende witte nikes. Ik geloof dat je een blauwe sporttas bijhad. Je glimlachte naar een oudere dame maar je ogen lachten niet mee. Je zag er verdrietig uit en staarde naar buiten. Opeens keek je me recht aan. En je vroeg of het wel goed met me ging. Ik haalde mijn schouders op en glimlachte, je lachte terug. Bij Lammenschans stapte je uit. Je keek nog eveven om. Ik wou dat ik gezegd had. Jij redde vandaag misschien wel mijn leven. Ik hoop dat je dit leest,
Anoniem

20 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Bodegraven naar station Leiden Lammenschans
Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog
Ik, jonge vrouw van 25 met spijkerbroek en blauwgroen shirt/vest en kleurrijke sjaal, was op donderdag 20aug ingestapt in de trein van woerden naar leiden. Daar zat ik. met een fles wijn (cadeau voor mn afspraak). En toen stapte jij in. bij Alphen aan de Rijn (althans dat denk ik) een jongeman (+/- 30 jaar, Zwarte DE polo. Spijkerbroek en werkschoenen (?)). De volgende halte, leiden lammerschans, stapte ik uit. En liep over het perron. De jongeman was ook uitgestapt en kwam naast me lopen, hij zei: 'mag ik je wat vragen?' 'Ja hoor' 'je gaat al met iemand wat drinken, of niet?, kijkend naar de fles wijn in mn hand' 'Ja dat klopt.' 'O, want anders had ik je mee uit drinken gevraagd.' 'Ow - verrast-... wat leuk.' 'Ja, naja, doei' en toen stapte hij weer in.  Bij de volgende deur. Ik was zo verrast en vind het super gaaf dat je gewoon bent uitgestapt en me hebt aangesproken dat ik graag wil weten wie je bent.