Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


21 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maarn
Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog
Mooi punkmeisje uit almeloo, ik had eigenlijk al gelijk spijt dat ik niet je nummer gevraagd heb ;)

03 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rhenen naar station Utrecht Centraal
Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog
Na zonsondergang in Rhenen gelijk door naar de trein, dus die van 22.09 u. Je was de enige in de trein en droeg een tas met bosui. Ik vroeg of ik met je mocht meereizen op een meereiskaartje. Jij: heel leuk, blauwe korte broek en heel donker haar met klein beetje grijs (indo?). Ik bruine jurk, oncharmante gympen, groene rugzak. Toen de conducteur kwam zei je: âze reist altijd met mij mee â en ik zei: â ja, dat zie je zoâ. Daarna toch verlegen en verrast (ik). Misschien beide wachtend tot de ander iets zou vragen, keken we elkaar zoekend in de ogen bij het weggaan. Voelde me daarna alsof ik een suikerlaagje had gekregen dus hoop dat je dit leest. Eerstvolgende zondag bij mooi weer op herhaling?

23 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum
Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in Utrecht Centraal in op perron 14b in de sprinter van 08:27. Ik liet jou eerst instappen en ging bij je zitten in de tweede wagon van voren in een verhoogd vierzitje vlak bij de kreukel. Bij het instappen zag je mij volgens mij nog niet. Jij reisde vooruit en zat bij het raam. Ik zat schuin tegenover je. Het was druk in de trein, maar bij ons zat verder niemand.
Je bent een jongen met zwart/ donker haar. Je had o.a. een (grijs dacht ik) shirt met een diepe hals aan, casual schoenen. Op je schoot hield je een rugtas welke je de hele rit op je schoot hield. Je pakte een Spits die naast je lag en ging die lezen. Tijdens de rit keek je me af en toe aan en dan weer weg. Ik voelde dat je het ongemakkelijk vond, net als ik. Via de ruit keek je stiekem naar me. Toen je zag dat ik dit merkte deed je je wenkbrauwen op en neer en lachte. De hele weg zei je geen woord tegen me, maar je lichaamstaal zei genoeg. Toen de conducteur langs kwam keken we elkaar aan van: moet dit nou? Ik pakte mijn ov-chipkaart in doorzichtig hoesje en legde deze op de stoel naast me. Jij probeerde mijn naam te lezen hierop. Toen de conducteur er was hield jij je pas in je portemonnee tegen de handscanner. Toen in Driebergen-Zeist de meeste mensen uitstapten bleef jij zitten, net als ik. Toen ik even later in Maarn er uit moest keek je me lief aan en ik zei 'doei' tegen je. Je was nogal overrompeld en probeerde nog wat te zeggen, maar er kwam niet echt iets uit.
Jij reisde door in de richting van Veenendaal Centrum.

Ik ben een jongen met oranje/brons haar en had een zandkleurige zomerjas open aan. Ik had een lichtbruine broek, casual schoen zoals jij, verder een geel-grijs overhemd. Op mijn schoot hield ik een katoenen tas met een grote gele opdruk. Ik las net als jij een Spits welke ik net als jij op de stoel naast me legde. Net als jij voelde ik de ongemakkelijkheid en probeerde ik zo vaak als ik kon naar je te kijken. Het enige wat ik tegen je zei was 'doei', toen ik weg ging.

Het is echt dom dat ik niets tegen je durfde te zeggen, maar ik kan je niet vergeten.
Vanaf het begin dat ik je zag vond ik je leuk en graag wil ik, als jij dat ook wilt, eens met je afspreken om elkaar wat beter te leren kennen. Dus ik hoop dat je me vind.

12 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Bunnik naar station Maarn
Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog
Ik (187 blauwe ogen donker haar, d-blauwe longsleeve, groene broek, witte Quick sneakers) stapte om 16:19 met verwilderde haren van een tocht op mijn vouwfiets in op Bunnik, ging tegenover mijn fiets zitten, naast mijn zwarte jas en jij (prachtige dame in de twintig? donker haar met slag, mooie bruine ogen, kleurige geel-wit geruite panty/maillot/legging met opdruk met daaronder laarsjes geloof ik) zat schuin t/o mij met een bos tulpen en een zwarte jas. Je lachte een aantal keer heel leuk naar me (cq naar het meisje dat rondjes ah draaien was aan de paal en die nog aan haar moeder vroeg van wie die fiets was). Op Maarn stapte je uit maar je liep de andere kant op (zuid) dan ik. Ik zocht snel even op of ik ook via jouw kant kon fietsen en idd, maar toen ik dat had uitgezocht, was je al uit beeld. Jammer..
Je hebt indruk gemaakt.. :)