Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


13 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Jij, donkere dame, stapte in Sittard in en uit in Maastricht. Je droeg een poncho/cape en vertelde dat je op de fiets was gekomen. Ik vroeg of je ook ging wandelen en of ik de cape kon overnemen. Je lachte en zei dat er je er nog een had, maar die was voor iemand anders bestemd.
Ik, grijzende man, zwart jack, licht hemd, was met een leeftijdgenoot, hij met grijs krullend haar.

Wat onhandig dat ik bij het uitstappen jou geen visitekaartje heb gegeven. Je bent de hele dag in mijn gedachten geweest. Wederzijds?

14 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Vanmiddag rond 15:00 in de trein van Utrecht naar Venlo, zat je tegenover me. Zwarte broek, licht bloesje, donkerblond haar en zuidelijk accent, onderweg naar Maastricht. We raakten aan de praat omdat ik vond dat je van de krant die je vol overtuiging probeerde op te vouwen, beter een vliegtuigje kon vouwen. Dat heb je op mijn instructies nog gedaan maar lukte niet echt. Daarna praatten we verder over het boek van Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis, waar jij erg enthousiast over en ik erg nieuwsgierig naar was.
In Den Bosch moest jij helaas overstappen en je zei 'leuk je gesproken te hebben'. Daarna bracht ik je nog je jasje, want die was je vergeten.
Ik had niet het lef om in een volle trein om je nummer te vragen, maar ik vond het ook erg leuk om je te spreken en zou graag nog een keer over boeken en vliegtuigjes met je praten!
De naam is Jaap

28 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
I am only trying this to see if it might work.
So I saw you at Utrecht Central when the train came. We both got in the train and I sat on purpose near you. I think you were alone and there was this blonde woman in front of me (we both sat on the 4 seat part). You often looked at me but I tried to ignore you.

So you are a tall guy, brown hair. You wore thin round glasses with a leopard print, striped shirt which was white and black (or dark blue). I remember specifically that you wore black socks with a flower print. It started to rain and you got your grey vest/hoodie from your backpack and put it on.

I was wearing a dark blue top, grey round glasses and was reading a thick book.

If in any case you read this, I am genuinely interested in becoming friends.

We both got out in Maastricht.

09 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Maastricht Randwyck
Op station Maastricht Randwyck verloren we elkaar uit het oog
Jij (meisje met blond haar) en je vriendin zaten voor mij in de bus (buslijn 10 van Maastricht naar Maastricht Noord). Je vriendin was aan het bellen met iemand. Jij vroeg mij naar mijn lievelingseten en naar mijn favoriete film. Je raadde mij aan om Game of Thrones te kijken. Als je dit leest dan hoop ik dat je reageert. Het lijk mij namelijk leuk om een keer samen Game of Thrones kijken :)

13 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Maastricht Randwyck
Op station Maastricht Randwyck verloren we elkaar uit het oog
was op terras in kanne nabij maastricht, ik fietste met blauwe trui, zij groene fiets

29 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Sittard
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek Sterre..we kennen elkaar van zien..je was met je broertje.toen ik je tegenkwam op station sittard..ik weet niet of je contact met me wilt en daarom houd ik t anoniem..als je dit leest dan weet je wel dat t om mij gaat..ik denk niet dat je dit leest maar mocht dit toch zo zijn wat ik hoop dan hoop ik ook dat je contact met opneemt..wie weet..groetjes anoniempje

24 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Valkenburg naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Nietsvermoedend stapte ik de trein in Valkenburg in, op weg naar Maastricht. Samen met een vriend had ik een leuk weekendje racefietsen in de benen zitten, we waren weer op weg naar huis. Ineens stapte jij, mooie jonge vrouw in, donker haar, prachtige ogen die zelfverzekerd de wereld in staarden. Je bleef bij de deur staan, omdat je slechts een paar haltes mee hoefde om zo snel weer uit te kunnen stappen. Net toen je binnen stapte kruisten onze blikken. Je zag twee racefietsen staan, je zag ons staan, je keek me even aan en keek ook snel weer weg, je mooie lichtgekrulde haar draaide mee de andere kant op. Maastricht naderde en wij pakten onze fietsen. Ik kwam op minder dan een meter van je te staan. We keken elkaar een paar keer aan, er was een glimlach op je gezicht, bij mij ook. Mijn fietsmaatje knikte een keer naar me. Hij had het door. We stapten uit. We liepen nog een tijdje in de buurt van elkaar op station Maastricht. Daar bleef het bij, helaas, met je lieve mooie glimlach. Ik zag je later nog lopen met een vriendin die je intussen had ontmoet, toen wij op een terrasje zaten. Je had niets door. Ik hoop dat je dit leest.

19 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
I was traveling back from a wedding and we got chatting...we talked non-stop until I got off about all sorts of everything! You were coming back from Niewerkerk and we're excited about to share your be
Ifs and faith. you had a white feather, which made me emotional, and you gave it to me as a gift.

We hugged as I got off the train and I deeply regret not being braver. Who are you my guardian angel?

10 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Toen ik zondagavond 10 april om 20:04 uitstapte op Maastricht Centraal, was dat het einde van een prachtige treinreis. Want wauw, zoiets moois als jij heb ik nog nooit eerder gezien.

Een uur eerder stapte ik op de trein in Eindhoven, balend dat ik weer nergens terecht kon met mijn koffer en mijn rugzak. Ik moest maar weer op die uiterst oncomfortabele stang van de deur gaan zitten. Bij de WC, altijd gezellig.

Maar dit balende gevoel werd al gauw omgezet in geluk toen ik jouw gezicht zag. Daar zat je dan, op een eenzame stoel. Je onwijs mooie zwarte haren, je donker ogen achter een grote bril, een zwartleren jasje en oortjes in. Ik had maar 1 blik nodig om als een blok voor je te vallen.

Toen gebeurde het. Sneller dan verwacht kruiste jouw blik de mijne. Zenuwachtig werd ik, wist me geen houding te geven. Ik zat daar maar wat onhandig te wiebelen op die stang en probeerde wanhopig was van mijn zondagse kapsel te maken, in de hoop dat je nog eens naar me zou kijken. En dat is wat je deed. Maar je zat zo ver bij me vandaan en je maakte me te verlegen om actie te ondernemen. Onze blikken bleven elkaar nog een keer of 4 kruisen, totdat we in Maastricht aan kwamen.

Ik moest rechts naar mijn bus, jij ging met je grijze koffer links, naar de Döner Company.
Teleurgesteld in mezelf, stapte ik in mijn bus en dacht ik aan allerlei manieren om deze hartlijntjes te verzachten. Want wauw, aan je houding te zien had je waarschijnlijk niet eens in de gaten wat je met me deed, maar ik ben in de wolken!

Laat het lot ons samen brengen! :)

01 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Weert
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Het is al 10 tot 12 jaar geleden. maar wilde toch evem kwijt. Ik stapte binnen in de coupé. Deze jongen zat schuin tegenover mij met zijn ogen gesloten. Ik betrapte mijzelf dat ik hardop zei " wat ben jij knap zeg!". Het schaamrood stond aan mijn kaken. Ik zag de jongen lachen namelijk. tot overmaat van ramp belde mijn moeder op wat ik wilde eten . Er hadden het over eten. Ik gaf toe dat ik honger had. De jongen luisterde volgens mij. Hij zei tegen me... Zo lief... Wil jij een stukje brood van me , mijn moeder heeft het gemaakt, mag wel ..het is heerlijk. En wat zeg ik... NEE!! stom stom... Hij ging een toneelacademie in Maastricht geloof ik. De jongen had helder blauwe ogen en mooie blonder haren en een lichte bakkebaard. Ik had lang donker haar en bruine ogen... "Hij zal het nooit lezen denk ik" .. zal het nooit vergeten...

18 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Hoi Marieke !

Als je dit leest dacht je dus ook...waarom vroeg hij mijn nummer nou gewoon niet ?
Ja idd. dus bij deze....
Je hebt op woensdag muziekles in Maastricht en je houdt ook van zeilen. Verder droeg je nog een ring met diamantje aan je linkerhand en een kettingkje met hartje waar je zo nu en dan mee zat te spelen.
ik zou je graag nog een keer willen ontmoeten. Kunnen we naar de Kermis in Maastricht ofzo samen suikerspinnen eten.

Groetjes Nick

04 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Chantal:

We raakten aan de praat toen ik zag dat je met je haar aan het spelen was. Danstherapie...Voedingsmiddelentechnologie en zeepaardjes...kwamen allemaal aan bod.
Het was erg aangenaam om dit half uurtje in de trein met jou te delen. Ik zou je graag nog een keer willen ontmoeten !
Wanneer gaan we naar de nieuwe James Bond film ? Ondanks dat het erg goed klikte tussen ons en we tot wel drie keer elkaar tegenkwamen...Zo’n held was ik blijkbaar ook niet om je nummer te vragen...dus bij deze.

Groetjes Nick !

07 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schin Op Geul naar station Meerssen
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Toen mijn ogen voor het eerst door je bevangen werden, leek je net als ieder ander, een wachtende passagier voor de Veolia richting Maastricht. Je zat daar maar, zielsalleen, op het bankje onder het afdak. Ondanks het straffe onweer van die ochtend scheen de zon feller dan ooit te voren, het was buitengewoon onprettig om lang op de Veolia te moeten wachten.

Eenmaal in de trein merkte ik tot mijn stomme verbazing dat de meeste banken bezet waren, maar die tegenover jou niet. Ik kon het niet laten tegenover je te gaan zitten, ondanks dat ik wist dat ik slechts twee haltes verder weer uit zou stappen, in Meerssen. De trein gaf me dus nog geen 10 minuten.

Er was nog geen minuut voorbij of er begonnen me al details aan je op te vallen. Je nagels, die van op en top verzorgd en om en om gelakt waren. Je oceaan blauwe ogen, die dromerig naar buiten keken terwijl ze zichtbaar geheel opgingen in de blauwe lucht die aan ons voorbij schoot. Je lange bruine haar, dat lichte krulde in haar toppen terwijl het elegant over je schouders en rug omlaag heen en weer deinsde op het gebommel van de trein. Je was van top tot teen in geweldig elegant zwart gekleed, die vast met belangrijke plannen gepaard gingen.

Ik kon het niet laten je aan te spreken. Er was ondertussen nog één halte te gaan, het was nu of nooit. Je zat daar maar, in de volle zon, terwijl het maar de vraag was of je mij al had opgemerkt. Die lange getinte jongen die daar zo tegenover je zat. Die jongen met zijn doodnormale spijkerbroek, groenbruin gecamoufleerde legershirt en grijze schoudertas. Die jongen met zijn korte donkerbruine haren, die voor zijn werk van Schin op Geul naar Meerssen afreisde om bij cliënten thuis het huishoudelijk werk voor zijn rekening te nemen.

Ik vroeg je waarom je een plek vol in de zon uitkoos. Wat je bestemming was. Waar je vandaan kwam.
En je vertelde me niet alleen dat je in Schin op Geul woonde, ook gaf je aan dat je op weg was naar Maastricht om te gaan werken bij een parfumerie, net zoals dat ik je aangaf wat mijn doel was voor vandaag. Je ogen glansden lichtjes terwijl je me aankeek, en als de zon al niet zo fel scheen, had jij me wel weggesmolten. Even zo plots als mijn avontuur was begonnen, kwam er ook een abrupt einde aan. Mijn eindbestemming naderde. Piepende remmen. Een kort vaarwel, heen en weer succes gewens en ik had de trein alweer verlaten.

Daar kwam ik erachter dat ik het meest cruciale stukje van jou miste, een vraag die ik als allereerste had moeten stellen, ondanks alle andere vragen die zo op het puntje van mijn tong hadden gelegen. Je naam.
Ik zou er echt veel voor over hebben om jou nog een keer te zien, om je naam te horen en om je mee uit te kunnen vragen. Wie weet kun je me wel een rondleiding geven door Schin op Geul zelf.
Mogelijk zie ik je nooit meer, en misschien zit er wel een kans in dat je deze tekst op wonderbaarlijke wijze onder eigen ogen te lezen krijgt.

Hoe dan ook, je maakte mijn korte treinreis in ieder geval een stuk opwindender dan ik ooit had durven dromen.

19 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Maastricht - rondleiding grotten zonneberg - zondag 19 juli

Jij kwam alleen met de trein vanaf Amsterdam (of omgeving ) helemaal naar Maastricht voor een dagje.. Je had geen zin om tussen 4 muren te zitten..

Ik was samen met mijn fam., jij stond jij al snel met je witte all stars bij ons en ik was aangenaam verrast door je charme, uitstraling en je fonkelende ogen. In het begin was ik op zoek naar je partner... De meest aantrekkelijke vrouw van deze groep zal toch zeker niet alleen zijn dacht ik... Maar ik had geluk!

Helaas, na de rondleiding, gingen we een andere kant op. Ik heb de hele dag spijt gehad dat ik je niet mee heb gevraagd of je naam/ nummer hebt gevraagd. Ondanks dat wij niet lang gesproken hebben, voelde het op een of andere manier meteen goed.

Dom-dom... Want ik heb het idee dat jij dat niet erg had gevonden en ik zou je graag wat beter leren kennen.


18 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Geleen-Lutterade naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Hoi Spontane,

We (jij met fiets, ik met shopping tassen) hebben op zaterdagavond in de trein van 23:08 elkaar heel veel verteld in slechts 15 minuten! Je bood me nog een lift aan om achterop je fiets te springen als grapje en je zei misschien tot een volgende keer in de trein. Nou die kans is heel klein en als je dat toeval niet wilt afwachten en het lijkt je leuk om iets af te spreken om verder te kletsen zou ik het leuk vinden als je reageert.

19 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Roermond
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
hallo,

ik zoek een jonge dame waarmee ik in de trein heb gezeten.
het was best druk in de trein, waarna ik vertelde bij een station dat ik anders gewoon eerste klas wilde gaan zitten.
jij vertelde mij dat er een conducteur liep en we hebben gevraagd of we daar mochten gaan zitten, en dat was goed.

we zijn naar de eerste klas gegaan, hebben wat gepraat en uiteindelijk zelfs een spel gespeeld (black story's).
jij studeert geneeskunde in Maastricht en bent 19 jaar.
je bent geboren in Twente en kwam daar ook vandaan.
normaal reis je via Zutphen en op maandag ochtend.
nu op zondag en je had geen zin in de bus, vandaar dus via deze route.

herken jij je zelf in deze omschrijving, en heb je zin een keer wat te gaan drinken samen of gewoon een leuk gesprek nog eens. dan hoor ik graag wat van je terug.

groetjes
yaël

21 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Beek-Elsloo naar station Maastricht
Op station Maastricht Randwyck verloren we elkaar uit het oog
Ik werd al vrolijk van naast je te zitten. Helaas weet ik niet waar je ingestapt bent. Je had een broek met iets van bloemetjes erop en speelde een of ander spelletje met 'Dragons' in de titel. En je had rode nagellak.
Zou het leuk vinden eens iets van je te horen want ik heb nu al spijt dat ik je niet heb aangesproken!

08 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Weert naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Jij, bruine laarzen, donkere jas, viel me in Weert al op. Je stapte in de IC naar Maastricht. We hadden een paar keer oogcontact (ik, bril, baard, donkere jas en broek) maar daar kwam verder niks uit. Ook in Maastricht hadden we nog een paar keer oogcontact, tot jij de hema in liep. Ik zou je graag eens spreken.

22 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
You...very handsome, French'ish accent, stepping into the train in Sittard.... on your way to Maastricht.
You asked me, "Is this the train to Maastricht?"
You were traveling long, from Schiphol. There were many issues on the way, with the tracks and work being done. We spoke sporadically, silly discussion about the train ....
I shouted with enthusiasm once we arrived in Maastricht.... then swiftly jumped from the train, for I was in a rush.
You were very nice, very sweet...

12 Juli 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Leuke gitariste op weg naar Maastricht

Je stapte in Roermond in en ging in de vierzit tegenover de mijne zitten. Je had een gitaarkoffer bij je van het merk Boston en een Center Parcs-tas met daarin, volgens mij, een paar skeelers. Je hebt blond haar en je droeg die dag een blauw shirtje en een groene bermuda. Verder dan wat vriendelijk lachen over en weer kwamen we niet, zeker niet omdat je op een gegeven moment in slaap viel. Toen je in Maastricht uitstapte, liep je helaas richting de passage over het spoor, terwijl ik de andere kant uit moest. Ik zou je graag nog eens zien, en dan wel een praatje met je maken.

16 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Hoi!
Ben jij dat meisje (lang bruin haar, leren jas, grote zwarte tas) uit Hoogeveen die op vakantie ging in Maastricht en daar werd opgehaald? Ik ben die jongen die instapte in Eindhoven en er weer uit moest in Roermond die tegenover jou kwam zitten samen met een oudere vrouw en met jou in gesprek raakte. Ik denk regelmatig aan je terug en het lijkt me leuk je weer eens te ontmoeten!

28 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Vanochtend stapte ik op Eindhoven op de trein. Er stapte een mooi meisje in met een rood jasje en groene nagellak. Ze had mooi lang blond haar en een lief gezicht. Bij Weert stapten van ons beiden bekenden in en we raakten aan de praat. Zij zaten in Maastricht op school. Helaas moest ik in Sittard de trein uit en heb helemaal niet gevraagd hoe ze heet ofzo... Misschien dat ik via hier een lucky shot heb???

30 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Jij bent een mooie blonde vrouw, met groene ogen.
Ik schat je rond de 36-38.
Je had een blauw pak aan.
Ik stapte in Sittard, tegen 17.20 uur en ging tegenover jou op de klapbank zitten, in de gang.
Je had een blauw pakt aan.
We hadden vaker oogcontact met elkaar.
Ik ben een blonde jongen met een bril op en een grappig hoedje.
Opeens vroeg je, waarvan je me nou kende en ik vertelde je, dat ik vaker in Maastricht kom.
Je vertelde, dat je op de school in Sittard hebt gezet.
Toen we in Maastricht waren, droeg ik nog het grote koffer voor je.
Ik hoop dat we eens gezellig wat met elkaar kunnen drinken.20 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Meant to be...
Nou de kans dat je hierop kijkt is volgens mij echt richting het vriespunt, aangezien ik ook pas twee weken geleden erachter kwam dat dit bestaat..
Maar goed: een paar weken geleden op een vrijdag zat ik in de trein richting Maastricht, die rond 21:00 aankwam jij zat een paar stoelen verder tegenover mij. Vandaag zag ik je ook weer (trein die aankwam om 21:00), alleen bij de auto waarin je werd opgehaald. Dat ik je meteen herkende is ook de reden waarom ik dit probeer!
--> Je hebt heel donker bruin haar, redelijk lang en een headset voor je muziek.
--> Ik ben vrij klein, donker haar en donkere ogen (vandaag vrij netjes gekleed, jurkje met colbertje)
Het zou echt leuk zijn als we hierdoor in contact zouden kunnen komen.. xxx

12 November 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Vandaag in de trein van 12.02. Toen ik in Eindhoven instapte ben ik boven in de trein gaan zitten tegenover haar. Ze toonde een klein glimlachje toen ik ging zitten. Ze had mooi donker haar, blauwe ogen en een mooie glimlach. Gedurende de reis luisterde we beide muziek en kregen we steeds meer oogcontact en er kwamen glimlachjes over en weer! Jij las een boekje over iets van 'GGZ in de praktijk'. We zijn beide in Maastricht uitgestapt, waar je werd opgehaald door je Opa?! Ik heb er spijt van ik geen contact heb gezocht (telefoonnummer oid).

02 November 2010 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Jij(blond en boeiend) was met je vriendin aan het vertellen over jullie komende stages, ik zat aan de andere kant, jij ging naar Curacao(geloof ik) voor 2 maandjes volgend jaar, ik vond het wel amusant wat je allemaal zo meldde. Het was vroeg in de avond, in (af en toe volledige) donkerte reden we in dezelfde coupe ruim 1 uur. ik ben je nog steeds niet vergeten. Ik zou je graag eens willen zien, hoewel we ver weg wonen want je had het over Tiel en Amsterdam, jullie waren nooit in Maastricht geweest, geloof ik, waar jullie heengingen voor een studentenfeest of -bijeenkomst.

22 Maart 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je vandaag in de trein, jij kwam uit Zwitserland. We hebben de hele reis tegenover elkaar gezeten. Jij had een grote zwarte koffer met rode lintjes erom heen bij je. Het laatste gedeelte van de reis hebben we even gepraat. Jij vertelde dat ik op schiphol werkte, waarop jij zei dat je zus daar ook werkte. We hebben ook nog gepraat over het meer van Geneve. Ik zou deze mooie dame nog graag wel een keer ontmoeten!!!

21 Februari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Geleen-Lutterade
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Je stapte samen met me in en was zo galant de 2 oude vrouwtjes te helpen die in Tilburg waren geweest. :). Weet niet waar je instapte.

01 September 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Bijna dagelijks zie ik jou, een mooie stijlvol geklede meid, in de trein van Sittard naar Maastricht. Durf je eigenlijk niet zo goed aan te spreken, maar zou dat erg graag willen....

We staan 's morgens bijna altijd zo ongeveer naast elkaar. Ik zou het fijn vinden als ik een berichtje van je terug krijg...

23 Juli 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Ik zat op 23/07/09 in de trein richting Maastricht. Jij stapte op in Sittard. Ik zat in de trein met mijn zus en jij kwam achter mij zitten. Ik en mijn zus waren wat gekkigheid aan het uithalen...jij keek me daarna nog met een lach aan. Op het station aangekomen liep ik richting de bus en zag dat jij in lijn 5 stapte en ik in lijn 2. Ik hoop dat je dit leest en reageert...wil je graag nog een keer zien

28 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Maastricht Randwijck
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de ochtend trein van Heerlen(8.45) naar Maastricht. Jij zat schuin tegenover me en we waren beide alleen. Je droeg en zwarte jas en was muziek aan het luisteren. Toen we samen uitstapten op het station in Maastricht liep jij richting de bussen en ik de stad in... Ik had je willen aanspreken, maar heb dit tot mijn grote spijt niet gedaan.

Na het vele oogcontact en die mooie glimlach van je heb ik de gehele dag aan dat ritje in de trein moeten denken...


05 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
wij zaten in de trein vanaf Venlo richting Roermond, overgestapt in Roermond zodat we met de intercity naar Maastricht konden. Op Sittard stond de trein even stil en zwaaide ik naar je. Later kwamen we jouw met je vrienden nog een aantal keren tegen in Maastricht en ook in de bakker bart. Je had blond haar en roze veters.
We willen graag in contact komen met jouw of een van je vrienden

24 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in de trein in Sittard, jij zat in het eerste treinstel boven. Ik was samen met een vriendin en kwam schuin tegenover je zitten. Je droeg een wit shirt, een lichte spijkerbroek en een jas. Je had een zwarte puma tas en een weekendtas bij je.. Je luisterde naar je I-pod en dronk uit een blikje cola. We hebben veel oogcontact gehad en heb grote spijt dat ik je niet heb aangesproken en dat ik je in Maastricht uit het oog verloor..
Ik hoop dat je dit bericht leest of dat ik je volgende week vrijdag weer in de trein zie..

24 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Jongen, donkerblond haar en helderblauwe ogen. Zat in het 1e treinstel van de intercity naar Maastricht, boven. Droeg een spijkerbroek met wit shirt, jas, zwarte puma tas. Luisterde naar zijn I-pod en dronk uit een blikje cola.
Ik stapte in Sittard in de trein en zat tegenover je. Ben jij deze jongen.. laat me wat weten!!

06 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog
Who was this asian girl, speaking english to her friend and cannot leave my mind? You talked about Africa and their medical problems. We often looked at each other, but the only thing I could do was smile at you and say good bye when we arrived at the Maastricht station.. I hope you take notice of this message and contact me please!