Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


26 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Meppel
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Leuke dame die naast mij zat in de trein richting Meppel. Toen we elkaar uit het oog verloren kon ik mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik je niet heb aangesproken. Bij het uitstappen van de trein hebben we een aantal keren oogcontact gehad. Jij liep volgens mij naar de bus, ik moest overstappen op een andere trein.

Je droeg een lange, zwarte jas en een zwart hoedje. Las een boek met gele kaft met de onvolledige titel "meiden .." Ik droeg een bordeaux rode trui en las ook een boek. Laat even wat van je horen mocht je dit lezen, dan drinken we even wat :)

27 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Ik weet de datum niet meer precies maar volgens mij ergens eind september. Ik stapte in Zwolle op de Intercity naar Leeuwarden. Omdat alleen het voorste treinstel verderging richting Leeuwarden werd het daar erg druk en kwam ik in een tussenstuk op zo'n klapbankje te zitten bij de deuren. Er was links van mij nog een stoeltje vrij. Jij ging eerst aan de andere kant zitten op een bankje naast een donker meisje die een boek aan het lezen was. Je had een spijkerrokje aan en volgens mij een licht jasje. Ik schat dat je eind 50 bent. Eerst stond je nog even op om door de sluis naar de andere coupé te gaan maar je kwam toch weer terug en ging weer naast het donkere meisje op de bank zitten. We kwamen aan de praat maar omdat er veel geluid was vroeg je of het goed was dat je naast me kwam zitten. Dat vond ik erg fijn. Je vertelde dat je ging kijken naar een woning in Leeuwarden en dat je als ik het goed had uit de Zaanstreek kwam? Het ging om een woning in het centrum van Leeuwarden. Helaas moest ik er in Meppel uit. Ik had graag verder gepraat met je. Hoop dat je dit ooit leest.

Groetjes, Roel

13 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Je lachte naar mij terwijl ik mijn broodje at ....en zei dat je blij was dat je met de trein was nu de regen luidruchtig van zich liet horen..

25 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Donderdag 24 november was je ingestapt ongeveer tussen 14:00 en 14:45. Jij die leuke meid in de 20 met donkerblonde krullen! Ik was die jongen van 24 met lang donkerblond haar, witte sneakers en zwarte winterjas. Je ging tegenover me zitten en we hadden een paar keer leuk oogcontact. Ik wou je dolgraag aanspreken, maar ik was na een heftig concert van Stone Sour in Eindhoven en een korte nacht in Leiden helemaal gesloopt en was ook niet super verzorgd ofzo :) Voordat je bij Meppel de trein uitstapte hadden we nog een keer leuk oogcontact waarbij we beide glimlachte. Ik had je toch moeten aanspreken en had in ieder geval je naam moeten weten, maar ik heb dit niet gedaan. Hopelijk zien we elkaar nog een keer! :)

23 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
, daar staan we dan. Staand middenin de drukke coupe. Jij was 1 (van de 4) vervoersbewijs controleurs, de stopte precies voor de deur van mijn coupe, verder kon jij en je collega ook niet komen in die drukte...

Een klasgenoot gaf mijn OV door ze zijkant van de deur, ha ha, je checkte hem met je blote oog ;)

Je had bruin haar, klein baardje, en controleerde de trein van 18:26 die vertraging had..

Ik vroeg mij af wie je bent! Fijne dag!

28 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Savonds na Koningsdag zat je met wat vriendinnen in de trein. Jullie hadden het erg gezellig en begonnen zelfs gezellig te zingen. Je zat diagonaal tegenover me tegen het raam aan. Je droeg een ruitjes shirt met een zwart shirtje eronder. Hoop dat we een keer een drankje kunnen doen. Groetjes de jongen die zijn muziek niet eens kon horen ;)

10 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Zwolle
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Je bent een jonge blonde meid, ik zat naast je op t perron en je zat naast je vriendin. Later stapte we in de trein en zaten we zowat tegen over elkaar we konden elkaar zien en we hadden veel oogcontact en je lachte heel lief maar het was dom van me je naam of nummer niet te vragen ik twijfelde heel erg. Nu heb ik er spijt van.. Ik had een blauwe jas aan met een deus petje. en jij een spijkerbroek met zwarte laarsjes.

21 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Je zat achter me in de sprinter van 18:26. Toen ik uitstapte en je glimlach zag, besefte ik dat ik je echt had moeten aanspreken.

28 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Zwolle
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in Leeuwarden in, rond 2 uur. Je bent een erg aantrekkelijke vrouw. In Meppel stapte je uit. We hebben ons beide vermaakt met het gesprek van meisjes over eten en uiterlijk

Ik vond je prachtig, maar durfde dat niet te zeggen

07 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Vanmiddag stapte ik in Beilen de coupe binnen waar jij ook zat. Nadat ik plaats had genomen in een 2 persoon zitje, tegen de achterwand van de coupe, trok je mijn aandacht met jouw verschijning. Jij zat iets verder aan de andere kant van het gangpad in een 4 persoon zit. Met een tijdschrift in je handen afgewisseld door je telefoon, af en toe met je haren spelend en soms om je heen kijkend troffen onze blikken elkaar. Een paar keer waarvan één keer wat langer terwijl je met je ogen rolde om een onzinnig gesprek van een paar vrouwen met de conducteur.

Jij bent een blonde jonge vrouw met een mooi spontane uitstraling en lief gezicht. Je heb sproetjes en af en toe valt je mond half open tijdens het lezen ;). Gekleed in een witte soort opengewerkte blouse aan met daaronder een zwart topje en een donker blauwe spijkerbroek.

Onze trein was om 14.51 uur in Meppel waar ik hoopte dat jij ook uit zou stappen zodat ik je op het perron misschien aan durfde te spreken. Jij bleef echter zitten.

Ik heb bruin haar, draag een bril, had een blauwe rugby polo met wit en rode mouwen/accenten, een bruine ruitjes broek en een grijze korte jas.

Graag zou ik met je in contact komen om je beter te leren kennen, je lijkt me een erg spontane doch iets verlegen vrouw.

11 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog

Maandagavond 11 augustus 2014. Mijn vriendin en ik stapten in de dubbeldekker naar Leeuwarden van 21.04 uur op station Almere-centraal. Druk in gesprek over het niet inzien van de logica van 2 treinen die binnen een paar minuten na elkaar vertrokken van hetzelfde station richting Zwolle-Leeuwarden.
Jij zat aan de andere kant van het gangpad. De mooie glimlach op je gezicht viel me meteen op!!!
Mijn vriendin en ik kletsten over de gezellige dag in Amsterdam en bekeken een folder met jurkjes en ik praatte over de gave stoel die ik had gezien gemaakt van Spitfire -plaatwerk.; vanaf nu zou ik alleen nog maar brood eten om te sparen voor die stoere stoel.
In Zwolle stapte m'n vriendin over op de trein naar Deventer.
Ik bleef zitten en ging zitten appen.
Onze trein werd volgens de machinist âomgetoverdâ tot stoptrein van Zwolle naar Leeuwarden. Af en toe keek ik jouw kant op. Mooie glimlach, vrolijke ogen, prachtig gebruinde huid, rose t-shirt, lichtblauwe jeans, bruine sneakers, koffer ( je kwam vast terug van vakantie) en fototoestelâ¦.. In Meppel moest je er uit. Helaas.... Je lachte naar me toen je de coupe uitliep, trok je wenkbrauwen op en wierp me een betoverende blik toe. Ik lachte terug. Toen je uitstapte liep je langs de trein over het perronâ¦..en weer die blik en lachâ¦â¦ Net te laat had ik de moed verzameld om ook uit te stappen en je aan te spreken en je nummer te vragenâ¦â¦weg was je............
Wat zou ik graag opnieuw je glimlach willen zien en je dieper in je ogen kijkenâ¦..betoverend!!!!!!

29 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Akkrum
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Beter laat dan nooit:

's Morgens 29 maart stond ik op de trein naar Groningen te wachten toen mijn blik op jou viel, een leuk meisje met blond haar en een rode broek aan. Bij het instappen kreeg je de deur niet meteen open, daarna ging ik een paar plaatsen voor je zitten. Toen ik omkeek naar het infoscherm merkte ik dat je naar me keek en ik moet bekennen dat mijn ogen ook naar jou gingen.
Op Zwolle liepen we beide naar de NSbussen. De rij bij de eerste bus, waar jij ook stond, duurde me te lang dus ik liep naar de tweede. Ik was verrast dat je een minuut later ook binnen kwam lopen.
Op Meppel stonden we weer beide te wachten op onze trein, jij naar Groningen, ik naar Leeuwarden. Toen ze aankwamen bleven we naar elkaar kijken tot jouw trein als eerst wegreed, waarop je nog lief naar me zwaaide en ik naar jou.

Ik ben ontzettend benieuwd wie je bent en zou je graag beter leren kennen!

18 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Meppel
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
We hadden leuk oogcontact in de trein van Zwolle richting Groningen. Je had lang blond haar en blauwe ogen. Ik had een zwarte jas en bruin haar. Je stapte helaas uit in Meppel. De kans dat je dit leest is waarschijnlijk erg klein, maar toch even proberen omdat je nog steeds in mijn hoofd zit

23 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
grijze krullebol, je lachte naar me in Zwolle en in Meppel stapte je uit
ik dacht wat een leuke vent en verdomd bij het uitstappen zocht je mij weer met je ogen
en we lachten elkaar toe, huhuhuhu?? Ben je nog vrij? Of was je gewoon vriendelijk naar de oudere dame??? Witte jas, rode sjaal, donker haar en brildragend...

06 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
We stapten beiden in de overvolle trein van 18.47 en moesten staan in het tussendeel. Ik was behoorlijk onhandig met mijn koptelefoon aan het klooien en jij had een telefoon met zo'n klepje die tussen het oogcontact door voornamelijk je aandacht had. Er stapte een grote groep mensen uit in Meppel, jij was er een van, ik heb je in de drukte niet eens zien uitstappen. Eeuwig zonde?

25 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Meppel
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
's Avonds laat stapten we in de trein in Groningen. Onderweg hadden we veel oogcontact, en toen zag ik een paar mooie blauwe ogen. Samen stapten we uit in Meppel, maar helaas was ik te verlegen wat te zeggen. Je had een oranje vestje aan en was wat met je Ipad aan het rommelen.

01 Juli 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Groningen
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Oke, let's give it a try... Omdat je adembenemend was. Je stapte in Zwolle in. Ging schuin tegenover me zitten en hadden veel oogcontact. Ik stapte uit in Meppel. "WAAROM HEB IK NIKS GEZEGD", dacht ik buiten. Jij reed verder.

Oh ja, ik had een zonnebril op. Later niet meer ;-)

19 April 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Baarn
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Jij, Psychloog, kwam naast me zitten en vond een paar handschoenen die je paste en hield.
We raakten aan de praat.
Je bent oogverblindend, maar dat zul je wel vaker horen.
Zou graag in contact met je komen.
Dit is mijn laatste poging.

16 Augustus 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
Je was samen met je vriendin op weg naar huis in Leeuwarden, zo'n 10 minuten lopen vanaf het station vertelde je me. Het kofferlabel vermeldde Julianalaan?
Jullie kwamen net terug van een citytrip Praag. Jij, halflange bruine haren, pittige bril, ogen om in te verdrinken en een geweldige stem! Je zou, net als ik, gaan lezen in je boek. Jij Bernard Hennen, ik Karen Miller maar in plaats daarvan raakten we aan de praat. Je hebt geschiedenis gestudeerd, een blauwe maandag stage gelopen op Stad en Esch in Meppel wat je later hebt ingeruild voor een stage op de NHL. Verder heb je een uitgesproken mening over Student 058, die je niet onder stoelen of banken hebt geschoven :) Mijn station kwam te snel. Bij het uitstappen hadden we oogcontact en tijdens het wegrijden nog steeds.
Ik ben aardig wat over je te weten gekomen, maar niet je naam (vermeldde dat label nu Anna? Ik kon het niet goed zien) of je nummer.
Gaan we de reis naar Leeuwarden samen een keer maken? Lijkt me erg gezellig!

21 November 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Groningen
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
ik ging de trein in bij Amersfoort(om ongeveer kwart voor 5 s' avonds) de trein ging naar Groningen, ik kwam de trein in en gelijk ging ik om de hoek zitten later kwam er ook nog iemand naast mij zitten(mijn moeder XD ) jij zat aan de andere kant van de trein, mijn oog viel gelijk op jou en we hebben lang naar elkaar zitten kijken op een geven moment was je met je telefoon bezig en volgens mij wou het niet helemaal lukken : ) op het moment dat ik bij Meppel uitstapte was jij met je telefoon bezig, dus jij zag volgens mij niet dat ik uit de trein stapte. ik probeerde je nog weer op tesporen maar ik had geen idee hoe. IK had blond haar beetje half lang, JIj had krulletjes. het is al een tijd geleden. ergens in augustus ofzo. maar zins dat ik jou heb gezien, krijg ik je niet meer uit me hoofd!
ik hoop echt dat ik je nog eens zien en/of spreek.

Greeetzz

29 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Meppel
Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog
In de grote chaos door het ongeluk op Zwolle kwam ik je tegen. Ik was met een vriendin op weg naar een screening voor haar opleiding en we hebben leuk geklets met elkaar. Je had een kort stekelbaartje en was op weg naar Leewarden. In Meppel ging je uit de trein.. opweg naar huis.. Ik kwam helaas nooit achter je naam.