Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


02 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Vlissingen
Op station Middelburg verloren we elkaar uit het oog
Ik zat te wachten op de trein naar Vlissingen die 20 minuten vertraging had. Na een tijdje kwam jij op hetzelfde bankje zitten en zei je gedag. We raakten even aan de praat tot we de trein instapten. Ik dacht even dat je ook naar Vlissingen moest, maar je stapte helaas in Middelburg, anders hadden we nog even een praatje kunnen maken. We zeiden elkaar wel nog gedag toen je uitstapte. Je hebt me verteld dat je uit Groningen komt en in middelburg studeert en een internationale opleiding doet. Je hebt blond, half-lang haar. Ik zou je graag nog is ontmoeten, omdat ik je best een leuke jongen vind en er wel van baalde dat je in Middelburg uitstapte en dat we niet meer een praatje hebben gemaakt in de trein.

Groetjes

22 April 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Bergen Op Zoom naar station Middelburg
Op station Middelburg verloren we elkaar uit het oog
Al een oude flirt, maar er is nog altijd een kleine waakvlam. Najaar van 2009 kwam ik je regelmatig tegen tussen Bergen op Zoom en Middelburg. Je werkte daar en ik liep er stage. Regelmatig oogcontact en knipogen. Helaas uit het oog verloren maar niet ui mijn geedachte. Laat maar hopelijk niet te laat. Je had een rondreis gemaakt door Zuidoost-Azië en Australië. Zwarte krullen en ontzettend mooie ogen die ik graag nog een keer zou willen bewonderen.

Hopelijk hoor ik nog iets van je.

09 Januari 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
Op station Middelburg verloren we elkaar uit het oog
Omstreeks 5 voor 2 nam ik de trein vanuit Bergen op Zoom. In de trein zag ik een interessante jongen zitten; petje op, beetje stevig, ringbaardje, spijkerbroek, zwarte jas, zwarte ipod/mp3, gouden ring, reistas. Ik stapte uit in Middelburg, jij dus in Vlissingen-souburg of Vlissingen... We hadden veel oogcontact en je lachte naar me toen ik uitstapte! Bedacht me later dat ik heel stoer m'n telefoonnummer op een briefje had moeten schrijven, maar ja, dat lef ontbrak me... Misschien was je wel op weg naar je vriendin in Vlissingen?!

In ieder geval ben ik benieuwd naar je, zou graag met je in contact komen!