Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


01 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen Heyendaal
Op station Mook Molenhoek verloren we elkaar uit het oog
Je viel me meteen op toen je instapte, met je enorme ogen, en de sproetjes rond je neus. Je droeg een donkergroen-achtige jas, en als ik me niet vergis had je tas dezelfde kleur. Ik was aan het lezen op een e-reader, maar keek af en toe op. We hadden vluchtig oogcontact, maar ik keek te snel weer weg. In Mook was het uitstappen en de bus in (aanrijding met een persoon). We liepen naast elkaar de trein uit, maar ik durfde niets te zeggen. Ook in de bus hadden we oogcontact, maar het was veel te vol voor een gesprek. Op station Hyendaal stapte we uit, maar werd ik wederom door de drukte verhinderd je aan te spreken.
Zelde zag ik iemand met zulke prachtige ogen. Ik zou graag een keer een gesprek met je voeren, als ik jou ook opgevallen ben.