Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


20 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek de heel aardige Conducteur waar ik een heel leuke gezellig gesprek mee gehad over zijn 2 dochtertjes die laatst met de eyeliner op haar gezicht had gekliederd, indonesië, de boom die hij laatst in zn tuin heeft geplaats waar die laats ook verhuist naar was. Rond de 40 denk ik. Moest nog werken tot half 1 s’nachts. En zou een knuffeltje van mij doen aan z’n dochters als hij ze zag in de ochtend. Hele oprecht man met een goed hart. Zou hem graag ookal is het nog 1 keer willen spreken of tegen komen! Eindigde reis met veel liefde!

12 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je ogen. Meteen verliefd. Onze ogen kruisten een paar keer en we hebben het even over studio’s gehad. Je had een zwart jurkje aan en kwam met een vriendin bij mij zitten. We stapten uit in Nijmegen en wilde je aanspreken, maar heb nu spijt dat ik dat niet gedaan heb. Ik hoop dat onze ogen nog eens elkaar kruisen.

19 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Uit het oog verloren op Nijmegen Heyendaal. De ogen waar we het vlak voor ik uitstapte nog over hadden. Oh ironie. Mooi hoe blikken kunnen klikken; het was fijn treinen met jou. Nog een keer zonder jouw laptop en met koffie? Dat had ik voor het uitstappen misschien moeten vragen want hoe vind je een man met bruin haar en een bordeauxrood shirt? Aan de andere kant: hoeveel paar ogen zijn elkaar verloren op 19 juli om 17.17 op Nijmegen Heyendaal, of all places. Een wereld te winnen wellicht. Dag helblauwe ogen:-)

02 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Op 2 februari 2020 nam ik de trein van Amsterdam naar Nijmegen om 23.22. Toen de trein aankwam in Arnhem s'nachts veranderde ik van stoel richting Nijmegen. 2 stoelen verder tegenover mij zat jij rechts bij het raam in de silence gedeelte op de 2e verdieping van de trein je bent de jonge dame met een mooie vrolijke sympathieke lach en uitstraling. Regelmatig zat je te spelen met jouw mobieltje en je was vrolijk. Je zat te lachen in jezelf toen je bezig was met jouw mobieltje. Je heb donkerblond lang haar. Je was gekleed in een grijzige shirt, blauwe jeans, je had wit grijze sportschoenen aan en tijdens de aankomst trok je een donkergroene winterjas aan met capuchon. Regelmatig hadden we oogcontakt tijdens de reis van Arnhem naar Nijmegen. Toen de trein arriveerde rond iets voor 1 uur s'nachts stond ik op en liep naar de glazen deur in de trein. Ik zag dat je naar de andere uitgangsdeur wilde gaan. Toen ik nog een naar jou keek en de glazen deur voor je open hield in de trein keek je me recht in mijn ogen aan. Die vriendelijke sympathieke lach van je deed me wat. Toen je me bedankte zei ik tegen jou dat je goed aangekleed was tegen de kou en maakte een compliment dat je een mooie jas aan heb. Ik vroeg aan je toen of je nog ver moest gaan. Je gaf aan dat het maar 5 minuten lopen was. Toen de deuren van de trein open ging was je snel vertrokken. Ik wou jou nog meer vragen maar ik zag dat je verlegen werd. Toch had ik met je kennis willen maken jammer genoeg de gelegenheid was niet op dat moment. Bij deze kan je met me in kontakt komen.
Ik heb kort haar, ben atletisch. Ik had een donkergrijze korte jas aan, zwarte broek, zwarte nette schoenen en een vel rode sjaal had ik om.

17 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Je zat twee rijen van mij vandaan in de trein naar Nijmegen. We keken elkaar regelmatig aan. Jij hebt blond haar en maakte mij heel nieuwsgierig. Je stapte in Nijmegen over, terwijl dat mijn eindstation was. Ik had een colbert aan en een stropdas om. Helaas sprak ik je niet aan. Had je dat toch gewild, dan hoor ik het graag!

28 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Op donderdagavond (28 november) zag ik jou zitten in de intercity van Den Bosch naar Nijmegen. Jij: mooi meisje met donkere haren. Ik: lange, blonde jongen, met bril en grijze jas. Tijdens de reis knipoogden en lachten we vaak naar elkaar, maar ik zat samen met een vriend en durfde dus niet op je af te stappen. Toen we in Nijmegen aankwamen zei ik heel kort iets tegen je, en op het perron liepen we achter elkaar, maar na een tijdje zag ik je ineens niet meer... Ik heb je nog gezocht op het station van Nijmegen, maar helaas... Ik hoop dat je dit leest, en dat we eens kennis kunnen maken!

01 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Arnhem
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
1 september, de officiële start van het nieuwe schooljaar.

Het begon goed. In de trein bij 's-Hertogenbosch kwam ik je tegen in de coupé. Ik moest de overstap naar Arnhem maken van 18:54. Volgens mij kwam je net na mij de coupé in, want eerder had ik je nog niet zien zitten. We wisselden onze blikken, je leek een beetje timide te kijken. Welke kleren je aanhad weet ik niet meer, wel weet ik nog dat je bruin haar had wat ongeveer tot je schouders kwam en er wat bloemen in je tasje naast je op de zitting zaten.
Het meest opmerkelijk aan deze rit was dat de lokale fanfare band boven ons gedeelte zat te oefenen en zij een station later uitstapte. Een leuke side-note, zij waren in het lichtblauw gehuld en heetten de Blue Band (dit vond ik persoonlijk erg grappig). Juist die band was eigenlijk de reden dat ik opkeek van verbazing over de nogal luidruchtige bende en wij elkaar voor het eerst aankeken, want ook jij keek op. We zaten allebei met oortjes in, misschien omdat de band zoveel kabaal maakte. Ik moest lachen om de fanfare en hun bijzondere oefenlocatie, ook wederom toen ze uitstapten. Later keek ik nog een paar keer jouw kant op en jij de mijne, onze blikken kruisen elkaar weer. Ik deed alsof ik buiten iets zag en keek toen weer weg. Ook jij keek toen naar buiten, maar ik zag in de weerspeigeling van het raam dat je ogen nog steeds op mij gericht waren, of dat beelde ik me in, zo schoon waren de ramen nu ook weer niet :p

Om 19:22 was de tein in Nijmegen aanbelandt, daar stapte je (helaas) uit. Ik had bijna genoeg moed verzameld om je aan te spreken.
Ik kreeg de indruk dat je bij het uitstappen een beetje twijfelde of je naar de andere kant van het gangpad wilde wenken en ook ik twijfelde om je aan te spreken, maar liet je je eigen gang gaan, het was tenslotte jouw halte. Toen je op station Nijmegen de trein verliet, keek je op de trap nog één keer om en kruisten onze blikken een laatste keer. Dit kan ook niks betekenen, maar wie weet.

Groetjes van de man met blauwe polo, (blauwe) spijkerbroek, blauwe zonnebril en witte oortjes. Je zou bijna denken dat blauw mijn lievelingskleur is :)

09 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Iets voor 18.00 uur.... Je stapte in de trein naar Nijmegen. Je had moeten rennen, warm had je het. Maar oh oh wat zag je er mooi uit in je zomerjurk. Had je gewerkt of een dagje uit geweest? Ik zat een zitje verderop, schuin tegenover je. Jij zat op je telefoon, glimlachend appjes te lezen. Je moest afkoelen van het rennen, je jurk leek nog bijna te warm... Toen we in Nijmegen arriveerden was ik verre van afgekoeld. Wie was je, mooie zomernimf van 35 à 40 jaar? Je was verdwenen voordat we na kort oogcontact een praatje konden maken...

03 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Zwolle
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Bij het instappen in Den Bosch keken we elkaar aan. Je zag er prachtig uit, netjes gekleed in een kort beige/witachtig jurkje, blond haar en lichte ogen waar ik even in verdronk.

We zaten boven in de trein, het gangpad scheidde ons. Jij zat muziek te luisteren en ik ging maar zenuwachtig een boek lezen, wat baal ik dat ik je niet durfde aan te spreken. Tijdens de reis keken we elkaar nogmaals aan, waarbij je me een kleine glimlach gaf en ik nog zenuwachtiger werd van je schoonheid. Ik stapte uit in Nijmegen en hoopte dat jij dat ook zou doen, maar helaas reisde jij door richting Arnhem-Zwolle.

Weet jij nog hoe ik er uit zag en wat ik bij me had? Had je het gevoel dat er een klik was en baal je er van dat ik je niet aansprak, reageer dan alsjeblieft.

10 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik weet niet precies wanneer je instapte, kan in Ede-Wageningen zijn geweest of pas in Arhnem, maar je leuke uitdagende blik bij het uitstappen is me zeker bij gebleven. Sorry dat ik er nauwelijks op reageerde. Ik zat naast je in de twee-zitter aan de andere kant van het gangpad met mijn laptop voor me in de trein die om 16:02 aankwam op Nijmegen met mijn blauwe trui met rode letters, lichte blauwe spijkerbroek, rode sneakers en donkerbruine leren jas. Ik ben een vrouw met lang lichtbruin haar en bruine ogen, en de korte blik die ik met je deelde maakte mij duidelijk dat jij zelf donkerblond haar hebt en helder blauwe ogen (correct me if I am wrong). Zin in koffie als ik niet zo'n haast heb ;).

19 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Bij het instappen in de trein floepte mijn telefoon uit mijn zak en viel tussen de trein en het perron. In de trein zei je dat ik vast een "Goede Vrijdag" had, aangezien iemand meteen te hulp was geschoten en mijn mobiel al had gepakt.
Na het uitstappen maakte je er nog een leuke opmerking over, en uitte ik m'n verbazing over de vanzelfsprekendheid waarmee die jongen tussen trein en perron was gedoken om mijn telefoon aan te geven.

We hebben nog bij elkaar gelopen tot we het station uitliepen, waarna ik je een fijne avond wenste. Misschien was dat de tweede blunder van de avond, want nu baal ik dat ik je niet heb gevraagd om een keertje wat af te spreken ;)

04 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Jij heet esmee, bent (donker)blond, zat in de trein naar Nijmegen, je bent Utrechtse, heb heerlijk met je zitten zingen vanaf de carnaval, wil je graag nog eens ontmoeten, je hebt op mij in ieder geval een onuitwisbare indruk gemaakt, ik ben die rossige knul die je op de trein hebt gezet, wil je graag nog eens ontmoeten en weten of de rest van de treinreis ook goed verlopen is...

03 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Aan de blonde dame die voor carnaval gekleed ging als Pikachu en naast me zat in de IC-trein van 21u51 van Tilburg naar Nijmegen: ik voelde mij bij de eerste aanblik als door de bliksem getroffen. Ben je in het echt net zo aaibaar als in carnavalskledij? Let me know, coffee is on me!

03 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Venlo naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Jij zat aan het gangpad, ik bij het raam. Jij had een zwarte jas aan, ik een lichtbruine. Ik lag de hele rit half te slapen, maar bij het uitstappen viel je me op. Ik lachte naar je, en jij lachte lief terug. Toen ik buiten lang het raam liep zag ik dat je keek of ik nog een naar je keek, en lachte ik nog eens naar je. De grijns die je toen op je gezicht had vond ik erg aantrekkelijk, en graag zou ik je een keer spreken!

20 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Wij zagen elkaar in kijkduin. Jij stond bij de bushalte en je liep met mij mee naar lijn 3 om richting den haag C.S.
Je vertelde dat je uit Nijmegen komt en een schrijfster bent. Ik vertelde je dat ik net een vollybaltoernooi in kijkduin heb gehad. Je gaf aan dat je op deze laatste mooi dag de zonsondergang wilde zien en daarvoor naar Den Haag bent gekomen.
Je hebt mijn hart gestolen.....had ik maar mijn nummer aan je gegeven. Ik krijg jou niet uit mijn hoofd. Je vertelde ook dat je een blog schrijft en ik heb getracht dit te vinden maar dit is mislukt en daar baal ik enorm van.

Hopelijk lees je dit en kunnen we eens samen afspreken op het strand?

15 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Lichtenvoorde-Groenlo naar station Breda
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je kwam van de zwarte cross en had een blauw jurkje aan met witte stippen.
Ik vroeg of je bij me kwam zitten om van een stel lastige gasten af te komen.
Ik hoop dat je dit leest!

06 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Boxmeer naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in op station Boxmeer en ging naast me zitten. Ik den dat je me betrapte terwijl ik af en toe naar je keek. Opeens begon je tranen uit je ogen te vegen, en ik vroeg of je hooikoorts had. Jij zei "nee, mijn vriend heeft het net uitgemaakt". Ik was nogal van mijn stuk, en probeerde jou tevergeefs wat te troosten. Ik bood je zelfs zakdoekjes aan die ik niet bij me bleek te hebben. Ik had graag willen suggereren dat ik wel je nieuwe vriend wou zijn, maar dat leek me ongepast. Nu echter spijt. Zin om een keer wat te gaan drinken?

27 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik sprak je aan in de ako op amstel, zaterdag rond half vijf. We bleken toevallig dezelfde trein te moeten hebben. Je las een boek van Lieke Marsman, houdt van johnny cash, druk met studeren, vertelde dat je eerder in Zuilen had gewoond. Bij Utrecht stapte ik uit, maar waarom niet nog eens verder praten als je toevallig nog eens in Utrecht bent?

27 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Mook Molenhoek naar station Nijmegen Heyendaal
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Jij (m, lang, donkere broek en jas, zwarte schoenen, rugzak, bruin haar) stapte vanochtend om 07.26 uur in vanaf een koud en regenachtig station Mook Molenhoek. Ik (v, grijze jas, groene schoudertas, bril en ook bruin haar) stond al in de trein. Tijdens het instappen vielen mij direct jouw mooie (bruine?) ogen op. Gelukkig ging je zo zitten dat ik nog af en toe naar je kon kijken en jij keek terug.
We moesten beide uitstappen op station Nijmegen Heyendaal en zo kon ik nog even naast je staan. Jij liep rechts de trap op en ik links. Bovenaan de trap heb ik mij nog even omgedraaid om te zien waar jij heen ging...
Mag ik morgen weer naar je kijken?

30 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem Zuid naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Jij dame met kort blond haar, ik gok 170 lang en mooie postuur roze jas, spijkerbroek en wat ringen/oorbellen en leuk mooie rond gezicht en je had bij je een kleine koffer (wit) met wieltjes er onder (volgens mij uitgave van EK of WK voetbal opdruk). Je lacht naar me als de trein binnen rijd in Arnhem zuid als je naar binnen in de trein kijkt, ik lach terug en je kijkt me nog aan, je stapt voor in de trein in. bij een paar stops later als ik ook bij je in de buurt ben in Nijmegen verlaat je de trein en ik ben inmiddels bij je op het balkon, het is noodweer, het regent hard en ik vraag aan je ga je weekend weg en jij geeft antwoord naar me dat je naar de sauna gaat en ik geef aan dat het heerlijk is met dit weer, je lacht naar me en volgens mij wouden we beide daar nog op ingaan maar inmiddels stonden er meer mensen om ons heen en de trein staat stil en je verlaat de trein en je zegt me nog lief gedag met een lach en je bent weg, helaas.... ik wil je graag nog een keer ontmoeten ! Want ik moest helaas nog verder..... Ik hoop dat je reageert en dat ik je nog eens zie.

11 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Boxmeer naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in Boxmeer in en kwam tegenover mij zitten in een drukke trein. Je hebt hele blonde haren, een bril, en lichte ogen. Je las een boek van Connie Palmen. Ik was ook een boek aan het lezen, en toen mijn vriend vroeg waar het over ging mengde jij je in het gesprek. Je straalde erg veel energie uit en praatte erg fanatiek, wat ik erg leuk vond. Ik kwam in korte tijd toch redelijk wat over jou te weten, maar je naam of je nummer heb ik helaas niet gevraagd. Het is rond Boxmeer helaas altijd erg druk, waardoor we elkaar waarschijnlijk niet zo makkelijk meer zullen spreken. Ik hoop dan ook dat je dit leest, en mij ook wel zag zitten.

27 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen Heyendaal
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik vond je al meteen interessant door je tattoo die een klein beetje boven je shirt uitkwam. Ik ben benieuwd hoe die er helemaal uitziet. We waren allebei moe en onze benen hielden elkaar op zijn plek in de bewegende trein. Opeens was daar mijn halte en durfde ik je niet aan te spreken. Zoveel spijt!

03 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Jij met blond haar, een leuke wipneus, een witte jas en een tas vol met schedels? Denk dat het schedels waren. Ik lang en in een rood (paars?) vest. Ik zat een boek te lezen waarin ik prompt alle aandacht verloor toen jij in Cuijk instapte. Ik lachte naar je, en jij glimlachte terug. Je ging helaas niet tegenover mij zitten, maar we hadden wel oogcontact. Ik had natuurlijk op moeten staan en hallo moeten zeggen, maar ik ben helaas nogal verlegen als het op nieuwe mensen leren kennen aankomt. Ik heb echter zelde zo'n lieve lach gezien, en ik baalde nogal toen jij niet ook op Heyendaal station uitstapte. Ik zou het erg jammer vinden als deze eerste ontmoeting ook meteen de laatste was. Ik hoop dat je dit leest en dat, mocht je deze site nog niet kennen, je hem vind omdat je mij ook graag nog een keer zou zien.

28 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Ede-Wageningen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je zat eerst schuin tegenover mij in de intercity naar Zwolle maar ging toen naast me zitten. Na een tijdje vroeg je wat ik aan het kijken was (de zwanenprinses omdat dit mijn favoriete kinderfilm was). Ik was te verlegen om verder met je te praten. Jij stapte uit op Nijmegen. Je droeg een spijker blouse en je had een groene legerprint tas bij je. Ook zat er een grote barst in je telefoon scherm.

01 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ontzettend leuk momentje gehad met een meisje met blond haar in een paardenstaart, zwarte rugzak om, hakjes aan en een rokje. Volgens mij waren de hakken blauw.

Er werden blikken gewisseld, we moesten allebei lachen terwijl we op onze respectievelijke treinen aan het wachten waren op station Amsterdam Zuid. Ik moest om 12:12 naar Groningen, zij richting Nijmegen met de intercity van 12:09.

Ze stapte in en ik zag waar ze heen liep. Ik kon haar nog vinden, we moesten lachen en zwaaiden naar elkaar. Graag zou ik willen weten wie dit is!! Ik heb geen idee waar ze uitstapte.


22 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Mook Molenhoek naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar in Molenbeek in de buurt van het station. Jij man zwart haar, rode broek en bruine tas. Op het station zag ik je op het perron zitten. Ben tegenover je gaan zitten in de trein. Onze blikken kruisten elkaar meerdere keren. In Nijmegen stapten we allebei uit. Jij liep de bloemwinkel op het station in. Daar ben ik je uit het oog verloren.


18 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Elst naar station Den Helder
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je stond samen met je vriendin wat foto's van elkaar te maken bij een kiosk op spoor 4. op Nijmegen station. Het was rond 12 uur. Had net besloten dat ik op je af wilde stappen en even een praatje met je wilde maken, totdat jij en je vriendin vlug naar een ander spoor liepen, omdat er een spoor wijziging was. Je had een bordeauxrode rok aan, en donker haar. Ik zat daar te wachten op een bankje. Het zou me leuk lijken om alsnog eens kennis te maken met je. Hopelijk lees je dit überhaupt, anders ga ik er altijd spijt van krijgen dat ik niet eerder op je af gestapt ben.

18 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog
Je stond samen met je vriendin wat foto's van elkaar te maken bij een kiosk op spoor 4. Had net besloten dat ik wel op je af moest stappen, totdat jij en je vriendin vlug naar een ander spoor liepen, omdat er een spoor wijziging was. Je had een rode rok aan, en donker haar. Ik zat daar te wachten op een bankje. Het zou me leuk lijken om alsnog eens kennis te maken met je. Hopelijk lees je dit überhaupt 🙏🏽

12 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Oss naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik stap op zondag in op in de intercity richting Zwolle op station Den Bosch van 22:53 en neem bovenin plaats. Jij zit schuin tegenover mij zit een en kijkt me even aan als ik ga zitten. Niet veel later valt mijn aandacht op jou. Je ziet er goed uit en hebt een leuke bril.

Ik heb het gevoel dat ik ook jouw aandacht heb getrokken. Wanneer ik een krant in mijn handen heb, kijk ik je wat langer aan en hebben we een paar seconden oogcontact. Verlegen als ik ben loopt mijn gezicht rood aan en mijn blik glijdt snel weer van je af. Nerveus blader ik dan een stukje door de krant en luister ik naar je mooie stem.

Als ik merk dat je met een jongen reist, geef ik mijn kijkpogingen op en lees ik verder uit mijn boek. Bij het uitstappen in Nijmegen verlies ik je (bewust) uit het oog en loop ik peinzend naar de bushalte...

p.s. : Ik zag s'Hertogenbosch niet als mogelijkheid, dus ik heb daar Oss van gemaakt in de beschrijving.

05 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik (meisje) stapte in op Utrecht Centraal en toen ik tegenover jou (jongen) een vrije plek zag, wilde ik gaan zitten, zag ik dat je de ruimte nam om je jas uit te doen en kreeg ik vervolgens bijna een elleboog van jou in m'n gezicht. Je leek me - ondanks dit bijzonder charmante eerste moment van contact - leuk, maar vanwege mijn katerhoofd was ik te brak om je aan te spreken. In Nijmegen stapten we allebei uit en op het station verloor ik je uit het oog. Nu vind ik het jammer en hoop ik dat je dit leest!

18 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Superleuk meisje, dat me begroette bij het uitstappen met: "Fijne reis nog!" Ik? Wit stippenshirt, leren jack, tas op schoot, hardop lachend terwijl op smartphone kijkend.

17 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte uit in Ede-Wageningen. Je hielp me met mijn fiets. Jij ging verder naar Nijmegen. Hoop je ooit weer te zien in Nijmegen waar ik meerdere keren per week van het station naar mijn werk fiets.

29 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Jij was Dan Brown - Inferno aan het lezen op weg naar Den Bosch. Of Dante's Inferno, ik kon alleen de titel lezen. Omdat de trein niet verder reed dan Den Bosch vanwege iemand die voor de trein was gesprongen wist ik dat ik een kwartiertje had om een onhandige poging te doen contact te maken. Ondanks dat je bij het uitstappen van de trein de deur voor me openhield was ik te weinig held genoeg om wat te doen. Bij het uitstappen van de trein natuurlijk gelijk spijt. Ik zag je volgens mij richting de trein voor Nijmegen gaan omdat die vanaf hetzelfde perron moest vertrekken als ikzelf, alleen dan vanaf A ipv B of andersom.

Ik ben een guy met een hipster baard en vandaag hipster zware zwarte bril, blauwe jas met gele hoody eronder. Ondanks dat dit een long shot is, baalde ik vanavond nog en vond ik dat ik het toch even moest proberen...Wie weet.

28 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Lunteren
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte de trein in op Amersfoort richting huis, even later kwam je tegenover me zitten. Je deed je oordopjes in en ging rustig zitten. Op een gegeven moment pakte je er een boekje bij waar je van alles in schreef. Af en toe zaten we naar elkaar te kijken maar er kwam geen opvolging, ik wist niet wat ik moest zeggen. Op een gegeven moment gingen je oordopjes uit, maar nog wist ik niks.
Tot je me ineens vroeg of je voor deze treinen een ander paaltje moest gebruiken. We raakte in gesprek, maar helaas duurde dit niet zo lang omdat ik er 5 minuten later alweer uit moest. Je vertelde me dat je naar je ouders in Nijmegen ging en zelf in Leiden woonde, je was die dag in Amersfoort geweest met de trein. Want je motor was helaas kapot. Zelf vertelde ik dat ik in Zwolle op school zat en wat ik studeerde.
Toen ik vertelde dat ik er helaas uit moest, zeiden we nog gedag en vertelde je me See you later. Ik dacht bij mezelf dat zou ik wel graag willen, maar eenmaal buiten aangekomen bedenk ik me dat ik eigenlijk niet zoveel over je weet.
Ik loop langs de trein en je zwaait nog naar me waar ik terug zwaaide. Zelf bedenkend hoe ik je nog een keer ga zien.
Mocht je dit lezen laat even wat horen :)

17 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Ede-Wageningen. Het was óverduidelijk dat je met me zat te flirten, maar je durfde er niets mee te doen (hoewel, je bood me nog een smintje aan, maar ik hoefde niet). Je zat telkens naar me te lachen, ik lachte terug. Jij bloosde ervan. Je hebt licht blond haar, grijsblauwe ogen. Ik was zelf ook te verlegen om een opening te bieden. Toen we in Nijmegen uitstapten dacht ik even dat je misschien nog achter me aan zou komen. Het enige wat ik van je weet, is dat je papieren bij je had van stichting UAF. Toen ik je op het station in Nijmegen niet meer zag, had ik spijt dat ik niet gewoon een praatje met je had gemaakt...

05 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek een onwijs leuke en knappe conducteur op het traject Zwolle - roosendaal op 5 november 2015. De trein vertrok om 12:19 uit Zwolle.
Je kwam 2x langs om mijn ov te controleren. De 2e keer was je twijfelend of je me nou gezien had waarop ik zei. Dat ik helaas geen indruk had gemaakt. Waarop je moest lachen en zei wel hoor. Naast mij zat een meneer die geen kaartje had. Je ging voor mij zitten. Hij had geen kaartje omdat hij niet voldoende geld op zak had. De trein reed niet verder dan Nijmegen door een wisselstoring. Je ging koffie halen bij de kiosk en ik liep voorbij waardoor we 2x even lachten naar elkaar. Nu heb ik enorme spijt dat ik niet op je ben af gestapt.
Ik schat jou rond de eind 20 begin 30. Je bent redelijk lang. Donkerblond haar en natuurlijk een lieve lach. Wie ben jij?!

30 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Oss naar station Ravenstein
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
hallo,

ik ben een jongeman die op het Centraal station van Oss instapte in de warme sprinter naar Nijmegen. Jij zat al in de trein van Den Bosch af omdat je in Haaren woont en op bezoek ging bij vriendinnen in Nijmegen. Doordat jij zuchtte van de warmte in de trein zijn we een beetje aan de praat gekomen en jammer genoeg was mijn station veel te vroeg alwaar ik uit moest stappen en jij verder ging naar Nijmegen.
Ik weet nog dat je me vertelde dat je nogal vaak de verkeerde trein pakte namelijk de stoptrein/sprinter terwijl je het liefste de sneltrein van Den Bosch naar Nijmegen zodat hij niet overal stopt. Hopelijk komen we in contact. Groetjes Pascal

14 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen Lent naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je liep in de avond in het centrum van Nijmegen op de hoek van de Grote Markt en de Augustijnenstraat. Ik fietste daar, en we hadden een lachend oogcontact. Je lach was verpletterend! Schrijf je me?

24 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Ik zag jou in de trein van Tilburg naar Nijmegen en vertelde jou dat je een prachtige vrouw bent. Je hebt zo'n indruk gemaakt vandaar deze oproep. Je stapte in Nijmegen uit en kocht ipv gladiolen een mooie bos bloemen. Zou je graag nog eens willen zien en spreken. Gr herman

20 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hallo mooie vrouw,

Ik zag je vandaag in de openbare toilet op het station in Nijmegen tussen 13:00 en 14:00 , je was je tanden daar aan het poetsen, ik vroeg je voor de grap of je een date had, maar ik had verder niet het lef je mijn telefoonnummer te geven, tot mijn grote spijt.
We hadden oogcontact en dat deed me wel wat!
verder droeg je een rood jurkje en heb je half lang haar.
Ik zelf heb kort zwart haar en had een net zwart jasje aan en ben licht getint.
Ik vraag me af of jij op vrouwen valt, ik hoop dat ik reactie krijg!

04 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Jij blonde dame ging schuin tegenover me zitten. Onder jou stond een witte tas met daarin een houten kist gevuld met rode wijn. Helaas voor de NS was er niemand bij gevonden voorwerpen. Jij liep met me mee en ik gaf je de andere fles, had hem erg graag met je opgedronken, maar helaas moest jij verder. Lijkt me leuk om nog iets van je te horen! Groetjes Ruben


17 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Zwolle
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Meisje met de gitaar! We vertrokken samen vanaf 's hertogenbosch. Ik hield de glazen deur nog voor je open in de trein. Jij had een gitaar, zwarte eastpak en nike tas bij je. Je had bruin haar tot over je schouders, droeg een roodgouden horloge om je linkerpols, een zwart jasje, sjaal met patronen (meerdere kleuren waaronder donkerrood), jeans en zwarte laarsjes met hakjes.
Ik: kort haar, grijs-wit gestreepte trui met kraag, jeans, sneakers en macbook op schoot. Ook jij zat kort op je (toshiba) laptop en je had een document bij je: pedagogische wetenschap en onderwijs?
We hebben een aantal keer oogcontact gehad. Je lach was zo leuk, ik zou je graag nog eens zien!

17 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Zwolle
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Meisje met de gitaar! We gingen van 's hertogenbosch richting Zwolle. Ik hield de glazen deur voor je open en we zaten schuin tegenover elkaar. Jij: bruin haar tot over je schouders, een sjaal met patronen (meerdere kleuren waaronder donkerrood). Een zwarte eastpak en een nike sporttas. Je droeg jeans en zwarte laarsjes met hakken.
Ik: kort haar, smalle ogen, houten oorbellen, grijs/wit gestreepte trui en macbook op schoot. Jij had ook even een laptop op schoot, droog een roodgouden horloge om je linkerpols en had een document bij je (pedagogische wetenschappen en onderwijs?).
Anyway, we hebben een aantal keer oogcontact gehad. Je lachte zo mooi en ik hoop je nog eens te zien.

01 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Velp naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
- zat met een Fransboek voor mij
- rode nike schoenen
- sportas mee
- blond haar
- bruine jas

02 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Oss naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Tussen Den Bosch en Nijmegen zag ik jou met een groepje vrienden vlakbij de deur gezellig staan praten. Je vrienden gingen er in Oss uit en jij kwam vlak bij mij zitten op weg naar Nijmegen. Je hebt licht haar en een leuke lach. We hadden af en toe heel even oogcontact. Ik zat naast een andere jongen, dat meisje met krullen, zwartje jas en een grote koffer. Ik had je graag beter leren kennen, maar daarvoor had ik vanmiddag te weinig lef..

06 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Je zat voor me in de trein. We begonnen te praten met elkaar alsof we elkaar al veel langer kenden. Jij had een zelf gepimpte telefoonhoesje met steentjes waarop een klein beetje water kwam. Ik baal dat ik je telefoon nummer niet heb gevraagdâ¦misschien kom ik je nog eens tegen via deze weg tegenâ¦.


10 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rosmalen naar station Nijmegen Dukenburg
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Op station Rosmalen stapte ik in de trein op za 10 januari om 14:03. We zaten naast elkaar met het gangpad er tussen. Ik ging een boek lezen terwijl ik zat te knikkebollen.Jij had een grijze reiskoffer bij. Op station Dukenburg verlieten we allebei de trein. Jij werd opgehaald en ik was met de fiets. Jij bood mij nog een lift aan, omdat het erg hard regende. Met mijn stomme kop heb ik dat geweigerd. Ik zou graag met jou in contact komen.

13 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Weert naar station Zwolle
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik vroeg je rond 21.10 uur om een vuurtje bij de rokerspaal op spoor 4b/3b. Volgens mij vloog er ook een andere vonk over...We hebben kort gepraat en samen even gerookt daar. Jij had donkerrood/bruin haar, een leuke bril en een zwarte jas met sjaal; je maakte hiermee zeker indruk op me maar vooral om de spontaniteit van ons gesprekje. Jij pakte de trein naar Wijchen (je zei dat je onderweg was van je werk) en ik die naar Zwolle. Wil je dolgraag nog eens zien en ik hoop maar dat je dit berichtje gauw leest.....

24 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Kort gesprek;
In de trein vanuit Arnhem (vertrek 19:49, intercitytrein) naar Nijmegen kwam ik jou tegen, een samenvatting van dit (helaas) zeer korte gesprek.

'Hoe was je dag'
'ook een drukke dag gehad'
'ik ben blij als ik er ben dan spring ik meteen de trein uit'

In Nijmegen stapten wij de trein uit, ik heb een paar keer achterom gekeken of ik je nog kon zien. Later zag ik jou nog even aan de voorkant van het station lopen, daarna verdween je uit mijn zicht.

Had ik maar gevraagd of je zin had in een drankje. Wellicht is het nog niet te laat om dat alsnog te doen?

13 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hoi aardig meisje,

Je kwam laat de trein binnen en liet wel even op je wachten. Ik zat bij het raam, tegenover mij twee oudere dames, die in alle tevredenheid bespraken hoe lang het wel niet geweest is sinds ze een blaasontsteking hebben gehad.. (@ raar !). Je kon makkelijk aan de andere kant gaan zitten, die was bijna leeg, maar je kwam naast mij zitten :)

Je haar was nog nat, net gewassen. Mooi donker bruin haar had je. Je was bijzonder knap, te knap eigenlijk. Je had zwarte schoenen aan, van die hoge tot je enkels. Je had een grijze broek aan, rode geruite hemd met een sexy leren jasje (zwart). Je nagels waren goed verzorgd, kortom je voorkomst was tiptop!

Ik las de krant, en je kwam dicht langs me zitten, schouders maakte contact als de trein heen en weer wiegde. Je haalde steeds iets uit je tas, je hand raakte steeds mijn hand. Alsof je wat zei, zonder woorden. Wij keken elkaar aan, en je lachte zo aardig en spontaan dat ik zelfs terug moest lachen. Je groen-blauwe ogen lachten mee..

Toen de dames met hun rare gesprekken eruit gingen, ging je schuin tegenover me zitten. Zo kon je mij beter bekijken, en ik jou. Weer lachte je zo aardig, en weer blonken je ogen zoals je oorbellen. Ze schitterden. We hebben wat woorden gewisseld, de gewone formaliteiten. Ik werd gewoon verlegen van zo'n knap meisje die zomaar aardig deed. Te aardig. Ik ging maar lezen als afleiding. Toch voelde ik je steelse blikken, en ik diefde heerlijk terug.

Ik zou je wel eens willen spreken.


05 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Jij: jongen met donkere Negroide huidskleur, kort haar, tussen 20-25 jaar.
Ik: jongen in een dikke winterjas met een gestreept overhemd.
Je komt zomaar naast me zitten op een bankje op het perron van het station Arnhem. We wachten samen al smartphonend op de trein, die maar niet komt. Je vraagt me of de andere trein misschien sneller in Nijmegen aankomt. Je houdt niet van stoptreinen. We besluiten op de volgende te wachten. Je moet eigenlijk naar Lent. Als de volgende trein ook weer niet komt, besluiten we samen toch naar de overkant te gaan. We stappen beide in de trein op een andere plek.

Ik dacht dat je bij Lent wel was uitgestapt, maar op het station in Nijmegen als ik net in de bus zit, zie ik jou ineens staan bij de bussen!

Lijkt me leuk om eens een biertje met je te drinken!

04 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Shoot. Mijn hoofd was vol met werkgerelateerde stuff, en ik was al laat voor een afspraak. Domme excuses, ik had je gewoon je nummer moeten vragen.

Je botste met je rode tas in de trein tegen me aan en ging met een grijns iets verderop zitten. Op het perron zag ik je nog een paar keer achterom kijken, en bij het uitcheckpaaltje lachten we naar elkaar. Meer dan een glimlach kreeg ik er niet uit, stom.

Nu blijf je door mijn hoofd spoken. Mag ik een herkansing?

30 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Tilburg
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
We stapten allebei in in Deventer. Daar stond je dan: rode haren, lichtbruine jas, spijkerbroek. Wat vluchtige blikken op het perron om daarna schuin tegenover elkaar te komen zitten.
Mijn plan om te gaan studeren in de trein kwam niets meer van.. Jouw betoverende lach zorgde ervoor dat mijn gedachten ergens anders waren. Ik hoop dat mijn ongeschoren gezicht, donkergrijze broek en donkerbruine jas je ook zijn bijgebleven. Ik hoop dan ook dat vrijdag 30 mei 10.15 te Nijmegen niet de laatste keer is geweest dat ik jouw mooie ogen zag.
Had je vriendin niet naast je gezeten of had die vrouw met het hondje niet tegenover je gezeten was het misschien wel anders gelopen.. Maar ja, misschien...

21 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Balen dat je tosti's ging eten bij je familie, want anders hadden we samen wel een boterhammetje kunnen eten... :)

15 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Jij kwam met je collega in Arnhem binnengestormd in de coupé. Jouw collega voerde het hoogste woord en ging bij haar 'geliefde?' op schoot zitten. Jij ging tegenover mij zitten. Je collega was grappig toen ze zei dat ze bijna altijd chagrijnig was. Ik moest lachen en keek je aan. Ik zag een hele mooie glimlach. En ik dacht: "Wow!"

Jij droeg een witte trui en je had lang krullend donkerblond haar. Ik had een zwarte regenjas aan.

Ik ben benieuwd naar jou...

06 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
De kans dat je op deze site kijkt keer de kans dat je single bent keer de kans dat je mij ook graag wilt leren kennen is hoogstwaarschijnlijk nihil, maar wie niet waagt die niet wint! Je stapte in op Utrecht centraal (17:38), las een dik boek waarin je af en toe achterin referenties omcirkelde, luisterde muziek en had een rode Radboud universiteit tas. Ik zat met een collega te kletsen en at een Indiase broodsalade uit een ikea-bakje. Daar keek je af en toe naar, zag het er lekker uit of juist vies? ;) in Arnhem stapte mijn collega uit, maar ik durfde je niets te vragen. Ik kwam niet verder dan je bestuderen via het spiegelende raam.. Ik stond achter je te wachten terwijl de trein Nijmegen binnen reed en stapte na je uit. Ik hield je in de gaten, jij mij ook? Krijg ik nog een 2e kans om te vragen welk boek je leest?

27 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Het was op vrijdag 27 september , savonds best laat... jij nam ook de trein naar huis, denk ik... kwart voor 11 was het ongeveer en we moesten de intercity hebben naar roosendaal, maar jij stapte uit in Nijmegen... Jij was strak in maatpak, met een mooie trendy bril op.. en helder blauwe ogen.. en kort haar... we kwamen voor het instappen al in oogcontact... je wou naast me zitten, maar ik was zo dom geweest om mijn tas meteen naast me op de stol te plonsen waardoor je genoodzaakt was om op de stoel voor mij te zitten...
ik ben de jongen met donker haar en zat rechts achter jou... soms deed je alsof je bezig was met je tas en keken we naar elkaar, heel vaak zelfs... ik durfde niks te ondernemen en jij ook niet, omdat het te druk was in de trein, ja zo laat ook nog! Jij stapte uit in Nijmegen maar je bleef heel lang wachten voor dat je er uit ging.. ik dacht jij ook door moest want je bleef zitten, maar opeens ging je staan en uit de trein in Nijmegen ik begreep niet waarom je zolang bleef zitten, had ik je moeten aanspreken? want had ik dat maar gedaan! ik hoop je zo terug te vinden ,want wil in contact met je komen. xxx ralph

23 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Hey die kleine meid die aan de andere kant zat. Je had kort krullend haar en we spraken elkaar aan nadat de trein plotseling moest stoppen, vlak voor station Nijmegen. Ik kwam bij het uitstappen van de trein net een bekende tegen (mijn vermoeidheid zal ook niet geholpen hebben), maar anders had ik je graag om je nummer gevraagd. Hopelijk komen we zo weer in contact.

Groetjes, die langharige jongen.

02 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Zondag
was er even iets heel leuks gebeurt.. Zo net rond of na middernacht op station Nijmegen.. Na all het pech van de trein missen en een boete boete krijgen omdat automatisch opladen niet werkte en ik met mn brakke hoofd niet had gehoord of ik had ingecheckt of niet, stond ik zo voor half uur of meer te wachten binnen op station Nijmegen.
Er stonden daar meer mensen te wachten en ik stond er alleen met een zandkleurige reistastas en een blauwe trolly waar een wiel kappot van was. Ik had een Zandkleurige jas aan en een groene broek met boots.. En daar stond jij dan, je zag er leuk uit en leek me wel een interessante meid.
Ik was een beetje in het rond te kijken, wachtend op de bus en wat te bewegen op de ritme van het muziek dat in mijn oren afspeelde. Ik zag dat je toch je ogen paar keer op mij had gericht.. en je slimlachte zo leuk~... Opeens kwamen twee meiden en twee jongens, half dronken miscchien, heel raar binnenlopen met Amsterdams accent(?) in het rond te roepen... Ik keek ze toe en was echt van "whut?!" zo jij ook.. we keken elkaar verbaast aan dan lachte weer.. kwart over nacht was het, alweer maandag.. zo opeens moest je je bus pakken en voordat ik het eigenlijk zag.. keek je mijn richting en zwaaide naar me met een smile.. ik probeerde nog snel terug te zwaaien maar weet niet of je het nog had gezien..

Nu zit je in mn hoofd. toch.. al ben ik alles vergeten hoe je eruit zag.. omdat ik echt brak en moe was.. :c
Ik weet nog wel dat je donker kleur haar had. niet meer zeker of in staartje of niet. Een zwarte jas, wat langer dan de middel en met knopen.
Het was te donker om te zien welke bus je pakte.
Ik zag alleen de 4 en 8 staan.

Deze zondag weer van plan de zelfde route te nemen. Hoop je weer eens te zien?

26 Mei 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog
Heya,

het was erg druk in de trein en je moest lachen toen iemand zijn tas onder me vandaan probeerde te trekken, vlak daarna kwam er ergens een zitplaats vrij en toen ben ik je uit het oog verloren totdat ik uitstapte in Nijmegen. Ik had je graag aan willen spreken maar heb dit helaas niet gedaan. =p

De kans dat je dit leest is waarschijnlijk nihil, maar het leek me toch wel het proberen waard!