Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


20 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Wij zagen elkaar in kijkduin. Jij stond bij de bushalte en je liep met mij mee naar lijn 3 om richting den haag C.S.
Je vertelde dat je uit Nijmegen komt en een schrijfster bent. Ik vertelde je dat ik net een vollybaltoernooi in kijkduin heb gehad. Je gaf aan dat je op deze laatste mooi dag de zonsondergang wilde zien en daarvoor naar Den Haag bent gekomen.
Je hebt mijn hart gestolen.....had ik maar mijn nummer aan je gegeven. Ik krijg jou niet uit mijn hoofd. Je vertelde ook dat je een blog schrijft en ik heb getracht dit te vinden maar dit is mislukt en daar baal ik enorm van.

Hopelijk lees je dit en kunnen we eens samen afspreken op het strand?

10 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rosmalen naar station Nijmegen Dukenburg
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Op station Rosmalen stapte ik in de trein op za 10 januari om 14:03. We zaten naast elkaar met het gangpad er tussen. Ik ging een boek lezen terwijl ik zat te knikkebollen.Jij had een grijze reiskoffer bij. Op station Dukenburg verlieten we allebei de trein. Jij werd opgehaald en ik was met de fiets. Jij bood mij nog een lift aan, omdat het erg hard regende. Met mijn stomme kop heb ik dat geweigerd. Ik zou graag met jou in contact komen.

11 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Nijmegen Dukenburg
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Je zat in de stoptrein van Den Bosch naar Nijmegen. Je vriend zat naast je, maar aan je ogen en lach kon ik zien dat je liever bij mij zat. De hele reis hebben we oogcontact gehouden en keken we stiekem weer weg als je vriend keek. Je trok zelfs een beetje terug toen hij je een zoen wilde geven en lachte naar me. Ik was de blonde jongen met de leren jas en de mp3 op schuin tegenover je.

Om 19:00 kwam je aan in Nijmegen Dukenburg en stapte je uit. Je keek nog om naar mij in de trein, lachte en liep verder.
Graag zou ik je weer een keer willen zien, zo'n mooie en lieve vrouw heb ik nog niet eerder gezien. Mocht je dit heel toevallig lezen, laat het me dan weten!

02 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Oss naar station Nijmegen
Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog
Ok, dit is wel een "extreme long shot", maargoed.

Ik stapte vanochtend rond 8.15 in Oss in.
Het was nogal vol in de trein en we zaten allebei in zo'n halletje(ik stond bij de deur, jij zat.) Ik durfde niets te zeggen, dat zou teveel aandacht van iedereen gevraagd hebben en dan zat jij ook in een ongemakkelijke positie.

Ik had in eerste instantie niet het idee dat je interesse had ofzo(Dat ik interesse had was waarschijnlijk ook niet goed te zien, ik durfde niet lang genoeg te kijken tot er oogcontact was), maar toen je uitstapte(Dukenburg) keek je helemaal om, over je schouder heen, recht naar mij toe! (Althans daar leek het sterk op).

Dus nu baal ik ervan dat ik niet gewoon ook de trein uitgestapt was in dukenburg, ik was toch al laat.

Long shot of niet, ik hoop van je te horen....