Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Venlo naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 03 December 2018
Jij zat aan het gangpad, ik bij het raam. Jij had een zwarte jas aan, ik een lichtbruine. Ik lag de hele rit half te slapen, maar bij het uitstappen viel je me op. Ik lachte naar je, en jij lachte lief terug. Toen ik buiten lang het raam liep zag ik dat je keek of ik nog een naar je keek, en lachte ik nog eens naar je. De grijns die je toen op je gezicht had vond ik erg aantrekkelijk, en graag zou ik je een keer spreken!

Oogcontact in de trein van station Boxmeer naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 06 Juni 2018
Jij stapte in op station Boxmeer en ging naast me zitten. Ik den dat je me betrapte terwijl ik af en toe naar je keek. Opeens begon je tranen uit je ogen te vegen, en ik vroeg of je hooikoorts had. Jij zei "nee, mijn vriend heeft het net uitgemaakt". Ik was nogal van mijn stuk, en probeerde jou tevergeefs wat te troosten. Ik bood je zelfs zakdoekjes aan die ik niet bij me bleek te hebben. Ik had graag willen suggereren dat ik wel je nieuwe vriend wou zijn, maar dat leek me ongepast. Nu echter spijt. Zin om een keer wat te gaan drinken?

Oogcontact in de trein van station Mook Molenhoek naar station Nijmegen Heyendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 27 November 2017
Jij (m, lang, donkere broek en jas, zwarte schoenen, rugzak, bruin haar) stapte vanochtend om 07.26 uur in vanaf een koud en regenachtig station Mook Molenhoek. Ik (v, grijze jas, groene schoudertas, bril en ook bruin haar) stond al in de trein. Tijdens het instappen vielen mij direct jouw mooie (bruine?) ogen op. Gelukkig ging je zo zitten dat ik nog af en toe naar je kon kijken en jij keek terug.
We moesten beide uitstappen op station Nijmegen Heyendaal en zo kon ik nog even naast je staan. Jij liep rechts de trap op en ik links. Bovenaan de trap heb ik mij nog even omgedraaid om te zien waar jij heen ging...
Mag ik morgen weer naar je kijken?

Oogcontact in de trein van station Boxmeer naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 11 September 2017
Jij stapte in Boxmeer in en kwam tegenover mij zitten in een drukke trein. Je hebt hele blonde haren, een bril, en lichte ogen. Je las een boek van Connie Palmen. Ik was ook een boek aan het lezen, en toen mijn vriend vroeg waar het over ging mengde jij je in het gesprek. Je straalde erg veel energie uit en praatte erg fanatiek, wat ik erg leuk vond. Ik kwam in korte tijd toch redelijk wat over jou te weten, maar je naam of je nummer heb ik helaas niet gevraagd. Het is rond Boxmeer helaas altijd erg druk, waardoor we elkaar waarschijnlijk niet zo makkelijk meer zullen spreken. Ik hoop dan ook dat je dit leest, en mij ook wel zag zitten.

Oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 03 Juli 2017
Jij met blond haar, een leuke wipneus, een witte jas en een tas vol met schedels? Denk dat het schedels waren. Ik lang en in een rood (paars?) vest. Ik zat een boek te lezen waarin ik prompt alle aandacht verloor toen jij in Cuijk instapte. Ik lachte naar je, en jij glimlachte terug. Je ging helaas niet tegenover mij zitten, maar we hadden wel oogcontact. Ik had natuurlijk op moeten staan en hallo moeten zeggen, maar ik ben helaas nogal verlegen als het op nieuwe mensen leren kennen aankomt. Ik heb echter zelde zo'n lieve lach gezien, en ik baalde nogal toen jij niet ook op Heyendaal station uitstapte. Ik zou het erg jammer vinden als deze eerste ontmoeting ook meteen de laatste was. Ik hoop dat je dit leest en dat, mocht je deze site nog niet kennen, je hem vind omdat je mij ook graag nog een keer zou zien.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 18 Maart 2017
Je stond samen met je vriendin wat foto's van elkaar te maken bij een kiosk op spoor 4. Had net besloten dat ik wel op je af moest stappen, totdat jij en je vriendin vlug naar een ander spoor liepen, omdat er een spoor wijziging was. Je had een rode rok aan, en donker haar. Ik zat daar te wachten op een bankje. Het zou me leuk lijken om alsnog eens kennis te maken met je. Hopelijk lees je dit überhaupt 🙏🏽

Oogcontact in de trein van station Cuijk naar station Nijmegen Heyendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 16 April 2013
Het was tussen station Cuijk dat ik tegenover je kwam zitten in de stoptrein naar Nijmegen Ik betrapte je op gapen en vlug hield je je hand voor je mond waar we allebei om moesten lachen. Iets later lachten we weer naar elkaar waarbij er iets van een vonk oversloeg... In ieder geval naar mij want ik kreeg het wel even warm van. Er ontstond een lichte spanning die bij ons beide te merken viel. Het was druk in de trein. Ik zat te bedenken wat ik kon zeggen maar het bleef bij doei toen je uitstapte op station Heyendaal.... Wat me opviel naast je mooie lach waren je blauw/wit gestreepte gympen, je lichtbruine handtas met gouden (kraan)knop en je mintgroen gelakte nagels. Wil deze leuke meid zich melden dan kunnen we eens een drankje gaan doen! :)

Oogcontact in de trein van station Roermond naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 09 December 2012
Jij ben een leuke rechtenstudente uit Venlo - niet geboren, wel getogen. Weet je wie ik ben, of heb je vaker zulke leuke gesprekken met onbekenden? ;) Zou graag nog eens willen kletsen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Oss
We verloren elkaar uit het oog in station Nijmegen Heyendaal
Deze flirt vond plaats op 09 Mei 2012
Hi,

Ik zag je met je hagelwitte tanden bladzijden uit de DSM-IV scheuren. Het waren de paragrafen over de theatrale persoonlijkheidsstoornis, erotomanie en nymfomanie. Bij station Nijmegen-Heyendaal nam je acetylsalicylzuur met een flesje granaatappelsap in. Je goudblonde haren glansden en je wangen leken zacht als abrikoosjes.
Wil je mijn website een keer bekijken? http://thepillmafiabusters.wordpress.com
Jij bent de ideale Emma Peel voor onze ideële organisatie.

XXX
Dr Phil