Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


03 Maart 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Amersfoort Vathorst
Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog
Op station Amersfoort kwam je naast mij zitten. Jij leuke lieve spontane vrouw. Je begon tegen mij te praten, over werk en dat je lekker in de zo'n had gezeten en misschien nog wel een kleurtje had gekregen ook. Net van de kapper en je haar zag er leuk uit. Ik in mijn gele jas met werkkleding. Ik had had nog nooit van vierhouten gehoord, maar was graag tot Nunspeet met je mee gereisd en had je beter willen leren kennen. Kijken hoe je met je ring speelde. Op vathorst moest ik er helaas al uit. En kon je bij het raam, op mijn plekje gaan zitten. Na nog even naar je gezwaaid te hebben ben ik doorgelopen en reed al snel de trein weg. Maar ik denk nog steeds aan jou.

21 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Bilthoven naar station Nunspeet
Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog
Hoi!
Vandaag heb ik een heel leuk gesprek gehad met de inde trein. Het zou leuk zijn als jij er ook zo over denkt en dat nog een keer over wilt doen;) Het was de trein van ongeveer 14.00 en ik denk dat je nu wel weet wie ik ben.
Jij had een lekker pastabakje in de hand want je wilde jezelf trakteren voor 1,5 uur reizen zei je. Jammergenoeg kreeg ik niks.
Misschien kunnen we samen een keer pasta gaan eten? Vind ik ook best lekker:)

Tot dan!

18 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog
Meisje met bruin haar we lachten veel naar elkaar. Ik werd te verlegen om wat tegen je te zeggen zin om alsnog wat met me te gaan drinken??

27 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog
Hallo, dinsfag 27 november om 12.48 stapte ik nuks vernoedend in de trein om naar mn nieuwe woonadres te gaan. En daar zat ze. Tijdens de korte rit van 20 minuten flirten we wat met elkaar. Je zat schuin tegenover me in de trein. Toen ik in nunspeet was keek je nog een lange tijd door het gangpad, en k keek terug om nog een laatste blik op te vangen. Toen de trein wegging had jij je verplaatst naar het raam om nog even lief te lachen. Eenmaal in de bus besefte ik dat ik niet gad gedaan wat ik zou moeten doen. Dus lees je dit en herken jij jezelf hierin, laat het me weten, ik had een skinny jeans aan met een soort legerprintje, beige blouse en een bruin spijkerjacket, daaromheen gewikkelt een grote sjaal. Stuntelend liep ik naar buiten net twee grote tassen. Jij zelf had een licht blauwe skinny jeans aan met licht bruine boots en een donkere jas en ging verder naar harderwijk, Utrecht, Amersfoort en de rest. Vandaag stapte ik weer vol goede hoop dezelfde trein in met de hoop dat je er weer zou zitten maar tevergeefs.

09 Augustus 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog
Je droeg voornamelijk zwart; een rokje, zwarte panty en Allstars. We staken het spoor over. Jij liep richting fietsenhok en ik stak de weg over. Toen keken we allebei om. Je energie eerder had ik me dus tóch niet verbeeld. Wil je met me verdwalen?

18 Maart 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Nunspeet
Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog
Naarmate we langer in de trein zaten, kregen we vaker oogcontact. Er konden zelfs wat leuke glimlachjes vanaf, en je zei gedag toen ik uit ging stappen bij Nunspeet. Je had een rode pet (die je eerst wel, later niet, op had) en een zwart jasje aan. Ik had mijn haar in een staart en een koffer en twee tassen bij me. Ik vind je knap, en ben benieuwd naar wie je bent.