Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


25 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg Universiteit
Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog
Toen ik aan kwam lopen op station Eindhoven zag ik je al in de sprinter zitten, alleen in een vierzits. Ik vond je meteen knap, met je opvallende opgestoken blonde dreads en prachtige oogopslag. Normaal durf ik niet zo snel op iemand af te stappen, maar jij liet me geen keus :) Ik (kort blond haar, t-shirt en spijkerbroek, en een zwarte rugzak) kwam schuin tegenover je zitten, en ik kon het niet laten af en toe naar je te kijken. Je droeg een blauwe jurk met figuurtjes, een aantal zilverkleurige ringen en een kettinkje met een soort donkere natuursteen, maar het meest opvallend waren je dreads. Toen jij op een gegeven moment ook even naar mij keek en lief terug lachte, ben ik daarover een kort gesprekje begonnen. Je stapte uit in Oisterwijk, maar moest nog een paar dorpjes verder. Ik durfde je naam niet meer te vragen, maar heb nog wel gevraagd of je vaker dezelfde trein nam. In Tilburg merkte ik hoeveel indruk je gemaakt had, want ik vergat bijna dat ik moest overstappen! Ik hoop dat je dit leest en contact met me opneemt. Het lijkt me heel leuk om eens wat te gaan drinken en elkaar wat beter te leren kennen! Jou ook?

20 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Oisterwijk
Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog
Jongen met een rode ruiten blouse,met tat op de onderarm . volgends mij net als ik een kater, ik vond je cute!

26 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Weert
Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog
Je droeg een zwart leren jack, blauwe zonnebril, was niet al te lang, en zat naast het raam. Ik zat een bank verder, zo ongeveer schuin tegenover je. Je keek me geregeld behoorlijk vaak aan, ik jou ook overigens. Zou me leuk lijken om je toch nog 'ns te spreken.