Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


02 Maart 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Oss
Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog
We stonden in een volle sprinter, hadden een aantal keer oogcontact en je had prachtige bruine ogen. Ik droeg een donkerblauwe jas en grijze spijkerbroek. Je stapte uit bij Oss West. Je ogen kon ik daarna niet meer uit m'n hoofd halen dus daarom maar dit bericht.. Dit plaatsen is wel echt cringe maar ik wil je weer zien.

28 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Bosch naar station Deventer
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in op station Den Bosch en kwam tegenover mij zitten. We glimlachten naar elkaar. Ik zag je naar mijn tattoo op mijn arm kinken, tevens het moment dat jij ook jouw jas uitdeed en je jouw tattoos toonde. Je maakte een opmerking over mijn ogen en we raakten aan de praat. Te kort voor mijn gevoel, want je stapte een halte later uit. Ik ben benieuwd naar jouw verhalen achter je tattoos. Het lijkt mij leuk je te leren kennen. :-)

03 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Vandaag zag ik je in Breda de trein instappen naar Zwolle van 13.23 uur. Je ging aan het begin van de coupé zitten in dat knusse hoekje. Vanuit de vierzit kon je naar je kijken. Je had een zwarte jas en een zwart truitje aan. Ik had ook een zwarte trui van GAP aan. We hadden een paar keer oogcontact. Beide moesten we er in Oss uit. Jij om uit te stappen en ik om over te stappen. Op het perron zag ik je nog achterom kijken. Ik wil je graag nog eens zien. Zullen we een keer een drankje doen?

09 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Turnmeisje, cocosijs.
Door de vertraging moest ik in Den Bosch rennen voor m'n aansluiting, maar misschien had ik m beter kunnen missen....

17 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Apeldoorn
Op station Apeldoorn Osseveld verloren we elkaar uit het oog
Hi there :D
Ik hoef het vast niet in het Engels op te schrijven, want dat versta je wel. Bij Deventer pakte je de sprinter richting Apeldoorn. Bruin haar in een staart, donkerbruine ogen, grijs Tommy Hilfiger vest met capuchon en witte touwtjes. Je zag er uit als een gezellige meid! Toen werd je voor de opengaande treindeuren aangesproken door een buitenlandse studente, waarmee je de hele rit Engels praatte over vanalles en nog wat. Internships, studying abroad, et cetera. Over je Engels gesproken, amazing. Geen enkel Nederlands accentje te vinden, sick! Ik kreeg het idee dat je aardig van reizen hield (je wilde naar NZ gaan, wat niet doorging?) en ik zou het fantastisch vinden om eens kennis te maken met je (in het Engels misschien? Anyways, ik moest uitstappen bij Osseveld en voordat de deuren openden heb ik je toch even onderbroken in je gesprek om je Engels te complimenteren! Hopelijk spreken wij elkaar bij een volgende treinrit. See ya!

19 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer Colmschate naar station Apeldoorn Osseveld
Op station Apeldoorn Osseveld verloren we elkaar uit het oog
Hey leuke meid,

Ik zie je elke ochtend sinds de zomervakantie wij nemen altijd dezelfde trein 's ochtends om 07:48 naar osseveld ik zie je altijd in de fietsenstalling maar ik ben zon stumperd om niks te durven zeggen :( je hebt heel blond haar en blauwe ogen en je loopt in een donkergroene winterjas ik hoop snel iets van je te horen :)

26 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Wijchen
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Hoi!
Ik zag je staan bovenaan de trap, perron 1, wachtend op de sprinter richting Arnhem. Je probeerde een aantal keer iemand te bellen, maar volgens mij kreeg je niemand aan de lijn. We hadden een paar keer oogcontact en wat vond ik je een prachtige verschijning. Het mooiste wat ik ooit had gezien en graag zie ik je nog eens! Je hebt donker haar, donkere (legging) broek en het mooiste gezicht. We stapten in en helaas zaten we niet dicht bij elkaar. Op station Oss stapte je uit en zag ik je nog eens mijn richting op kijken, we hadden weer oogcontact. Ben jij die prachtige verschijning? Dan wil ik dolgraag met je in contact komen!

08 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Oss West
Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam je al tegen in ede Wageningen toen we uit bus 1 stapte. Jij had een donkergroene jas aan met een.bondkraag,zwarte schoenen met een klein hogen, een zwarte broek met gaten erin en een donker paars kleurige trui. Je heb bruin haar en bruine ogen. Ik verloor je uit het oog totdat je samen met mij in de trein richting s Hertogenbosch stapte. Deze had vertraging en ging daardoor later weg en als intercity naar Nijmegen. Ik ging op de stoelen naast je zitten en we hadden lichtelijk oogcontact. Ik heb blond haar en had een zwart vest aan met een donkergrijze broek. Ben jij dit of herken je je hier in laat het me weten.

20 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Wat moet ik zeggen... we hadden een super leuke reis al waren we vreemde voor mekaar. Ik zou je toch echt graag beter willen kennen stom dat ik je niet om je nummer heb gevraagt. Op hoop van zege dan maar. De jonge met de staart.

25 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roosendaal
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Zelfbewuste jonge vrouw in eerste coupé.
Je ogen matchten fantastisch met de kleur van je haren en van je kleding.
Wat wilde je me nu eigenlijk zeggen vlak voordat je uitstapte?

18 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Zat jij vandaag naast mij in de stopbus rond half 9 van Nijmegen naar Oss?
We hebben aan het begin van de reis even gelachen nadat jij de man voor ons hebt getoond hoe het lampje aan ging. Je droeg een leuke trui, stoppelbaardje en een canvastasje. In Oss stapte je weer op de trein.
Ik heb de hele reis tevergeefs m'n best gedaan moed te verzamelen om hoi te zeggen. Zie ik je binnenkort weer in de trein?

12 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Dieren naar station Roosendaal
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Terwijl jij druk met je laptop bezig was maakte je netjes ruimte voor me, waarna ik onhandig tegenover je zitten.
Al die moeite voor niets, toch begroette je me met een mooie lach.
Eentje die ik tijdens de rit van Dieren naar Den Bosch vaak heb mogen zien.
Het gesprek, die nooit begon, eindigde met een "fijne avond wens".
Jij stapte in Den Bosch over naar Maastricht en nam (helaas) de lach met je mee.
Wanneer zie ik je glimlach weer?

Mocht je twijfelen of dit het goede bericht is...
je had een kleine ananas bij je die je beter niet op kan eten.

12 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam het perron in Utrecht oplopen iets voor 18.00 uur en zag hem met zijn telefoon in zijn hand staan in de buurt van de roltrappen. Net als ik was hij op de trein aan het wachten. Zijn uiterlijke verschijningsvorm trok mijn aandacht. Ik liep langs hem en keek vluchtig zijn kant op. Hij zag mij uiteraard niet, omdat hij bezig was met zijn telefoon. Ik ging op een afstandje staan. Daar bekeek ik hem zover ik hem kon zien en ‘dacht’ nee, toch niet zo interessant.
Na vijf minuten wachten kwam de trein. Ik was hem alweer vergeten door andere gedachten die door mijn hoofd waaiden tot ik bij het wachten op mijn instapbeurt mijn hoofd omdraaide en met hem oog in oog kwam. Ik wist niet wat mij overkwam. Die ogen en het effect dat zijn blikken op mij hadden. Niet te beschrijven! Ik voelde de rillingen door mijn hele lichaam. Totaal niet wetende wat te doen draaide ik mijn hoofd weer om. Bij het instappen liet hij mij voorgaan. Ik wist mij totaal geen houding te geven. Hij ging naar boven om plaats te nemen. Ik ging in de gang op een stoel zitten. Ik had honger en wilde mijn pizzaatje eten en bijkomen.
Na bij te zijn gekomen wilde ik hem nogmaals zien en dus ging ik ook maar naar boven om plaats te nemen op een stoel. Ik ging verderop zitten, maar kon hem helaas niet zien. Wel horen, want hij bestelde wat van de langslopende catering. Zodoende hoorde ik zijn stem.
In de trein had hij zijn jas uitgedaan. Naast hem zat niemand tegenover hem wel. Ik vroeg mij af of hij net als ik in Den Bosch zou uitstappen. Bij aankomst in Den Bosch stond ik op. Even was ik bang dat hij zou zitten blijven en doorreizen, maar zag dat hij vluchtig zijn jas pakte om uit te stappen. Hij hield de deur voor mij open en draaide daarbij zijn hoofd naar me waardoor we weer oogcontact hadden. Het leek alsof de spanning wederzijds was.
Wat waren zijn hazelkleurige ogen mooi en tevens zijn gezicht! Echt om verliefd op te worden. Ik voelde spanning door mijn hele lichaam.
Hij stapte uit en deed buiten zijn jas aan. Ik liep door met allemaal vraagtekens. Zou hij ook dezelfde richting oplopen? Twee keer probeerde ik achterom te kijken, maar tevergeefs. Er liep een twee meter lange man achter mij waardoor ik niet kon zien waar hij stond of liep. Tot ik tot mijn verbazing zag dat hij een paar meter verder horizontaal ‘naast’ mij liep.
Als hij net als ik hem heb opgemerkt ook mij heeft opgemerkt heeft hij vast gezien dat ik naar hem zocht met mijn ogen toen ik achterom keek.
Ik liep richting de roltrap en hij ook. Bij de roltrappen leek hij zijn stappen te vertragen om met mij tegelijkertijd de roltrappen op te kunnen lopen. En dat was bijna gelukt ook! We zouden naast elkaar hebben gestaan als ik een treetje hoger zou hebben durven staan. Ik bleef een treetje lager schuin naast hem staan. Ik rook zijn bedwelmende geur. Weg was mijn lef en spraakvermogen.
Ik hoopte dat hij mij zou aanspreken, maar dat heeft hij niet gedaan. Ik had hem graag willen aanspreken, maar in die staat kon ik niets bedenken. Ik vermoed dat hij in dezelfde staat verkeerde. Zeker weten doe je natuurlijk nooit.
Boven aangekomen liep hij richting de roltrappen aan de centrumzijde. Ik volgde hem van afstand tot de roltrappen, maar bleef boven bij de AH staan.. Ik zag hem van ver bij een uitzendbureau linksaf slaan. En weg was hij, de hoek om.
Ik baal nu als een stekker. Waarom ben ik niet gewoon in de trein met hem mee naar boven gelopen en bij hem gaan zitten. Misschien waren we dan in gesprek geraakt. 
Ik hoop zo graag hem weer te zullen zien. Mijn ogen zullen hem de komende week of twee zeker blijven zoeken.

Ik heb mijn collega’s over hem verteld en zodoende kwam ik uit op deze website. Zelf wist ik niet van het bestaan van deze site af. Hij waarschijnlijk ook niet. De kans is klein dat hij dit zal lezen, maar goed. Ik kon het niet laten om het toch te proberen. De wonderen zijn de wereld niet uit.

Mocht je dit wonder boven wonder lezen. Ik had die dag een zwarte jas aan en een groene sjaal om. Tevens had ik die dag mijn beige UGGS aan. Ik ben Turks en vermoedelijk ben jij ook Turks.17 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Oss West
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Stap 19:46 uit de trein (vanaf 19:26 uit Den Bosch die niet in de lijst staat) en heb zo'n spijt dat ik een magistraal mooie jongedame haar nummer niet heb gevraagd... We zaten beide in de sprinter van Den Bosch richting Nijmegen waarbij ik op Oss West uitstapte en zij bleef zitten. Waar ze uitstapte is sowieso na Oss.. Daarna weet ik het dus niet :( Een vriend van me knoeide nog een blikje bier waarna ik je vriendelijk een roze cadillac snoepje van Autodrop aanbood... Ze zat schuin-achter ons.. Hopelijk wil je dit bericht plaatsen zodat ik haar kan vinden en ik een keer een drankje met haar kan drinken... Ik baal echt vreselijk van het feit ik haar niet gevraagd heb of ze interesse had een drankje te doen met me frown-emoticon frown-emoticon

31 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie jonge negerin zat je haren te doen in de wachtruimte op station s'Hertogenbosch. Even later kwamen er vier vrouwen bijzitten waarmee we ff goed gelachen hebben. We zijn samen in de sprinter gestapt naar Oss en bij elkaar gaan zitten. Jij komt uit Geffen en ik ging naar de zandsculpturen in Oss. Ik heb je nog uitgenodigd om mee te gaan maar je ging naar huis omdat je moe was. Helaas heb ik je naam en nummer niet gevraagd. Ik was totaal overdonderd van je heerlijke koppie met je kroeshaar, stralende lach en lieve stem. Je bent mijn engel en hoop dat je snel reageert.

14 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Oss West
Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog
Beide hadden we een medische keuring van Defensie. Jij voor Natres deeltijd militair en ik voor Luchtmobiele Brigade. Ik keek jou aan en jij naar mij. Stiekem keek ik nog een keertje naar jou. Ondanks dat we elkaar al heel de dag konden spreken begonnen we pas echt te praten tijdens het reizen.

Samen liepen we naar Amsterdam centraal en toevallig moesten we beide de zelfde trein pakken. In Utrecht had ik richting Zaltbommel moeten reizen maar ik koos om samen met jou richting Den Bosch te reizen. Een kleine omweg om langer samen te kunnen reizen. Op station Den Bosch moest jij naar Oss West en ik dan toch maar richting Zaltbommel. Tijdens het afscheid nemen zei jij: we zien elkaar vast nog wel een keertje.

Pas in de trein richting Zaltbommel besefte ik hoe leuk je eigenlijk bent en dat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld. "We zien elkaar vast nog wel een keertje" ... kon dat maar.

Misschien een kleine kans dat je dit leest... zou je mij nog een keertje willen zien maar dan buiten de trein om?

14 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Oss West
Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog
Beide hadden we een medische keuring van Defensie. Jij voor Natres deeltijd militair en ik voor Luchtmobiele Brigade. Ik keek jou aan en jij naar mij. Stiekem keek ik nog een keertje naar jou. Ondanks dat we elkaar al heel de dag konden spreken begonnen we pas echt te praten tijdens het reizen.

Samen liepen we naar Amsterdam centraal en toevallig moesten we beide de zelfde trein pakken. In Utrecht had ik richting Zaltbommel moeten reizen maar ik koos om samen met jou richting Den Bosch te reizen. Een kleine omweg om langer samen te kunnen reizen. Op station Den Bosch moest jij naar Oss West en ik dan toch maar richting Zaltbommel. Tijdens het afscheid nemen zei jij: we zien elkaar vast nog wel een keertje.

Pas in de trein richting Zaltbommel besefte ik hoe leuk je eigenlijk bent en dat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld. "We zien elkaar vast nog wel een keertje" ... kon dat maar.

Misschien een kleine kans dat je dit leest... zou je mij nog een keertje willen zien maar dan buiten de trein om?

Jelle

19 Juli 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Knappe bewaker uit Rotterdam. Moest de hele 4 daagse feesten werken en morgen op de zomer carnaval in rottetdam. Wilde volgend jaar wel mee gaan stappen in Nijmegen. Donker haar en getint. Wie o wie is deze knappe bewaker?

27 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Deurne
Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog
Nijmegen, de trein van 19:23. Vandaag vrijdag 27 juni zat ik samen met mijn zoontje in de trein. Jij kwam naast me zitten (was ook niet veel andere keus), ik vroeg je of er een festival gaande was en jij antwoordde dat de drukte te maken kon hebben met afgestuurde studenten. Even leken we een heel leuk gesprek te gaan hebben, maar ja, rumoer door de drukte die in Wijchen uitstapte en mijn zoontje om op te letten, dus ja, het kwam er niet echt van. Toen ik uitstapte in Oss West, vond ik het jammer dat ik niet meer moeite had genomen om een beter gesprek aan te gaan. Zullen we dat alsnog doen?

04 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Vught
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Hallo meissie met blonde haren, TREIN DE VERKEERDE KANT OP, dinsdagavond 4 maart om 23:48, ben ik ingestapt op station Nijmegen.
Jij zat in de trein naar Den Bosch en je moest als ik het goed heb naar Vught. Ik met oranje broek, donker regenjack, fietsschoenen aan en mijn fiets in de tussengang, bril op, kwam je coupe binnen en bemerkte dat de trein niet naar Arnhem maar naar Den Bosch ging. Jij was toen zeer vriendelijk met een leuke, spontane lach en je keek gelijk op je mobiel of ik tussendoor nog kon uitstappen. We spraken nog over een hotel in Den Bosch of Vught voor mijn overnachting, want ik kon niet meer terug naar Nijmegen/Arnhem. Uiteindelijk kon ik nog uitstappen in Oss.
Ik vond je zo leuk dat ik graag met je in contact zou willen komen, al is het maar voor een kop koffie, maar ik denk dat er meer verhaal in zit voor ons. Zou het erg leuk vinden als je zou willen reageren. Alvast dank.

Mijn mailadres: patrickvm@live.nl

Liefs, Patrick de verkeerde kant op reizende

14 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rosmalen naar station Oss West
Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog
Op station Oss West liet jij (mooie dame) je witte aansteker vallen. Zonder enige bedoelingen erachter raapte ik hem voor je op. Bijna liet je hem weer vallen, maar ik hield nog even vast voor je... want je handen waren zo lekker warm (zelfs met dat koude weer), eventjes wilde ik helemaal niet meer loslaten, maar begon uiteindelijk toch aan te lopen. STOM, het was nog wel de dag des liefde, dus waarom niet even een praatje geprobeerd. Lees je dit? Hoop het... zou graag alsnog dat praatje willen maken...

08 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Nijmegen
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Het was zaterdag 8 juni, de eerste mooie zomerse dag van het jaar volgens mij.
Ik moest ineens haasten om vanuit mijn woonplaats Den Bosch in Nijmegen te komen.
De trein haalde ik net en toen ik instapte zag ik jou daar al zitten. Mooie vrouw in een zomerse jurk. Ik ben tegenover je gaan zitten.
Volgens mij hadden we wel wat oogcontact en we hadden een hele vriendelijke conducteur met wie ik nog even kort in conclave was, omdat ik mijn E-ticket niet had geprint
In Oss zijn we elkaar uit het oog verloren, met een klein vriendelijk knikje. Jij verliet de trein en ik baalde meteen dat ik niet je nummer heb gevraagd.
Misschien wil je me die kans nog geven.

22 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Deurne
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
We stonden bij dezelfde bushalte te wachten, rond 15.35. Ik vond meteen dat je er leuk uit zag! (Beschrijving: dreads, lange zwarte jas, grijs vest/trui, lichte ogen). Daarna stonden we allebei in de lijn 10 en stapten we op Centraal Station Nijmegen uit. In de bus hadden we even oogcontact, en ik lachte naar je (Ik had een bruine leren jas aan, een spijkerbroek, kisten). Toen we uitstapten liep je een tijd naast me, en ik was dan ook blij verheugd dat je in dezelfde trein stapte: De stoptrein richting Den Bosch (Deurne). Ook in de trein hadden we een paar keer oogcontact, terwijl we in de tussencoupé stonden. Ik durfde je niet aan te spreken. Uiteindelijk moest ik in Oss uit de trein, en nu vraag ik me af wat je naam is, hoe je bent, wat je leuk vindt?

01 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Nijmegen
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
hoi leuke jongen...
met iets langer bruin krullend haar en volgens mij blauwe ogen.

Jij zat op de laatste stoel bij het raam op vrijdag 1 juni en kon tussen twee stoelen door kijken naar mij. Toen ik in oss er uit ging moest jij nog verder. toen ik bij de deur stond te wachten keek je nog een aantal keer om naar mij en we lachten veel naar elkaar gedurende de reis.

ik heb zo veel spijt dat ik je niet aangesproken heb.

als je dit leest zou je dan misschien een keer iets met mij willen gaan drinken?

liefs Alicia

19 Augustus 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station 's-Hertogenbosch
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Toen ik nog moest instappen keek je mij al diep in de ogen...

26 Juli 2011 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Nijmegen
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Dinsdagavond, ik zie jou precies tussen twee stoelen door, en jij mij ook.

Links van jou begint er een man tegen jou te praten en tegenover hem zat een vrouw die constant haar hoofd vast hield.

We bleven elkaar alsmaar aankijken en kon me totaal niet concentreren op de film die ik aan het kijken was met mijn oordopjes in. Toen je opstond en langs me liep keek je me strak aan en moesten we lachen ;).

Spijt dat ik je niet aangesproken had..

18 Maart 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in op station A'dam Amstel. Ik zat toen al in de trein, met een zebra aan mijn benen, een wild dier in een plastic tas naast me en een hoestbui van verkoudheid in de mond. Je wenste me op een bepaald moment aardig gezondheid.
In Utrecht bleek dat de trein niet verder zou rijden, en spraken we even. Ik liep uiteindelijk weg om via Nijmegen te reizen, en keerde twee minuten later terug om aan je te melden dat jij ook via Nijmegen naar Maastricht kon reizen. In de overvolle trein verloor ik je niet uit het oog, maar durfde ik ook geen concreet contact te zoeken. In Arnhem stapten we uiteindelijk weer over, en spraken we wederom eventjes. Je zat in die trein achter me, en ik wilde iets verzinnen om nog even met je te praten. Maar ik was drukker met hoesten.. In Oss, waar ik uitstapte, was ik te verlegen je nogmaals aan te kijken. Stom. Hier dan misschien?

22 November 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station 's-Hertogenbosch
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
je stapte later in, in de stoptrein naar den bosch toe samen met een vriendin/klasgenoot, je kletste eerst wat met haar en daarna kregen we een aantal keer oogcontact. toen je vriendin uitstapte begon je me helemaal aan te kijken en ik keek terug maar durfde niet te reageren. ik moest er in oss uit maar durfde eigenlijk niet te reageren, toen ik uitstapte stond ik trillend op mn benen en sloeg ik mezelf ff voor mn hoofd... ik zou het leuk vinden je nog een keer te zien

16 September 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Oss
Op station Oss verloren we elkaar uit het oog
Knappe vriendelijke Indische jonge dame die in Oss uitstapte.
Wat een lieve lach heb je! Ik kwam je tot drie keer tegen tijdens mijn werkzaamheden. Je laatste lach toen je uitstapte was het mooist. Ik kon niet meer dan 'Doei he' tegen je zeggen.
Jou wil ik vaker tegenkomen! Jij mij ook?